Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Videógaléria
Két gyanúsított és több rejtély a csepeli iskolai gyilkosság után
Videógaléria
2009-01-09 09:08
Két gyanúsított és több rejtély a csepeli iskolai gyilkosság utánAz egyik áldozat zsebében egy bekapcsolt diktafon volt, amely rögzítette a csepeli kettős gyilkosság előtt a tettesek és áldozataik beszélgetését. Tisztán hallható az az öt lövés, amely kioltotta az igazgató és fiatal helyettese életét. A rendőrök a bűntény napján elbocsátott gazdasági igazgatóhelyettest és a tanintézet vele együtt kirúgott biztonsági őrét gyanúsítják a "brutális kivégzéssel".
Tovább...
 
Vendég: Széles Gábor az ECHO TV tulajdonosa - Pörzsölő
Videógaléria
2009-01-08 23:10
Vendég: Széles Gábor az ECHO TV tulajdonosa - PörzsölőVendég: Széles Gábor az ECHO TV tulajdonosa - Pörzsölő
Tovább...
 
" Köszönjük Emese! A metált bírod?" - Cáfolja a csalást az SZDSZ jelöltje
Videógaléria
2009-01-07 22:01
Cáfolja a csalást az SZDSZ jelöltjeMa Magyarországon, Budapesten nem lehet a harmadik politikai erő egy szélsőséges, rasszista, cigányok ellen szlogenekkel élő, hajléktalanokat a városból kitisztítani akaró párt – mondta a Zoomnak adott interjújában John Emese. A hétvégi ferencvárosi időközi választás liberális képviselőjelöltje a pártját érintő botrányról is beszélt.
Tovább...
 
Roma-zúri
Videógaléria
2009-01-07 19:30
Roma-zúriCigány zenészekről filmet forgatni már fél siker, a zenei anyag és a hangulat adott, innentől pedig a filmeseken áll vagy bukik a dolog. Jelen esetben sajnos bukik.
Tovább...
 
Sólyom László tanácsai 2009-re
Videógaléria
2009-01-02 12:34
Sólyom László tanácsai 2009-reA gazdasági válság az államfő újévi köszöntőjére is rányomta bélyegét. Sólyom László előre felvett televíziós beszédét azzal kezdte, hogy bizonytalan és válságos év előtt állunk, s ilyenkor, bármennyire sajnálatos is, nem lehet hagyományos újévi köszöntőt mondani.
Tovább...
 
Hollai Kálmán "Baba" - Sorsfordító találkozások - 2008.12.27
Videógaléria
2008-12-28 13:32
Hollai Kálmán "Baba" - Sorsfordító találkozások - 2008.12.27Vannak tehetségek, akiknek hivatása már gyermekkorban eldől. Ilyen Hollai Kálmán színművész is.
Tovább...
 
"Akkor fogom, átírom, és bűnös módon aláhamisítom az aláírását" + Videó
Videógaléria
2008-12-28 13:21
ImageIsmét választási csalás gyanúja merült fel az SZDSZ-nél - tudta meg a Magyar Nemzet. A lapnak egy aktivista elmondta, hogy a párt ferencvárosi kampánystábja 2000 forintot fizetett zsebbe a kopogtatócédulákért. A Magyar Nemzet birtokába került videofelvételeken a John Emese kampányát irányító kerületi elnök csupán azt kéri számon egy aktivistától, hogy miért nem vitte el az üres ajánlószelvényekkel együtt az azok kitöltéséhez szükséges választási értesítőket is.
Tovább...
 
Út a munkához...
Videógaléria
2008-12-16 14:58
Út a munkához...- Szepessy Zsolt (Monok polgármestere)
Tovább...
 
Dávid Ibolya a cigányokkal ünnepelt az OCÖ-ben
Videógaléria
2008-12-12 21:25
Dávid Ibolya a cigányokkal ünnepelt az OCÖ-benDávid Ibolya, az Magyar Demokrata Fórum elnöke, és Német Erika a MEH kisebbségi főigazgatója is köszöntötte a gyerekeket, és hoztak ajándékot az OCÖ "karácsonyfa alá."
Tovább...
 
Napi aktuális - Kolompár-ügyek
Videógaléria
2008-12-12 14:33
Napi aktuális - Kolompár-ügyek Műsorvezető: Matuz Gábor
Vendég: Farkas Félix,  OCÖ képviselő
Tovább...
 
Nagy teher a rendőrségnek a romák közötti háborúk lecsillapítása
Videógaléria
2008-12-11 19:52

Nagy teher a rendőrségnek a romák közötti háborúk lecsillapításaHáromszor nagyobb esélye van egy romának, hogy igazoltatják a rendőrök, mint egy nem romának.

Tovább...
 
Panasz rendőrök ellen
Videógaléria
2008-12-11 19:33
Panasz rendőrök ellen"Legszívesebben megbilincselném, térddel az arcába belezúznék és a földön megtaposnám" - egy cigány ember szerint ezt mondta neki egy rendőr, miután igazoltatta, és mindent rendben talált. Ezután, már a lányával bement a rendőrségre panaszt tenni. Ott találkoztak a rendőrrel, aki a lányát is megfenyegette. A BRFK vizsgálja az ügyet.
Tovább...
 
"Roma erőszak" vagy rasszizmus 1. 2. - rész
Videógaléria
2008-12-10 19:16
ImageAz ATV Civil a Pályán című műsorban romák és nem romák beszélgettek 2 részben az erőszakról...
Műsorvezető: Dési János
Tovább...
 
Szerbiában 150 000 gyermek éhezik
Videógaléria
2008-12-07 14:55
Szerbiában 150 000 gyermek éhezikSzerbiában 150 000 gyermek éhezik, további 150 000 pedig alultáplált. A Unicef kimutatásai szerint a legszegényebbek a romák. A falvakban élő lakosság is nincstelenebb a városinál. Forgatócsoportunk a Délvidéken, a magyar határtól mindössze két kilométerre lévő Martonoson járt.
Tovább...
 
Közlekedési balesetben meghalt Kolompár Orbán unokatestvére
Videógaléria
2008-12-07 13:41
Közlekedési balesetben meghalt Kolompár Orbán unokatestvéreSúlyos közlekedési baleset történt szombat délben a Kiskunhalas és Harkakötöny között vezető úton. Egy Mercedes személygépkocsi tért le az útról és rohant egy fának. A sofőr a helyszínen meghalt, ketten életveszélyesen, ketten súlyosan megsérültek. Információk szerint a rendőrök a helyszíni szemle során kábítószert találtak az egyik sérült férfi kabátjában.
Tovább...
 
Élt 14 évet... - Célpont (videó)
Videógaléria
2008-12-07 13:16
Élt 14 évet... - Célpont (videó)Hétker - Táskás emberek, politikai előjogok, százmilliós kenőpénz. Liberális
villanyszerelőből ingatlankirály - cinkosként szavazó testület. Bilincs kerülhet a polgármesterre is. A Célpont bemutatja, hogy nyúlják le a köztulajdont a hétkerben.
Tovább...
 
Az OCÖ a cigányok elleni támadásokról
Videógaléria
2008-12-04 19:07
Az OCÖ a cigányok elleni támadásokrólTöbb mint háromezren gyűltek össze péntek este Kiskunlacházán, hogy tiltakozzanak az erőszak ellen, miután múlt vasárnap ismeretlen tettesek meggyilkoltak egy 14 éves helybeli lányt. A polgármester kezdeményezte fáklyás felvonulás jelmondata: „Mondjuk ki végre, hogy elég volt!" A településen elterjedt a híresztelés, miszerint a lányt romák ölték meg.
Tovább...
 
Három gyanúsítottja is van a kiskunlacházai gyilkosságnak? (+videó)
Videógaléria
2008-12-03 17:20
Három gyanúsítottja is van a kiskunlacházai gyilkosságnak? (+videó)A hírTV információi szerint három gyanúsítottja is van a másfél héttel ezelőtti kiskunlacházai gyilkosságnak, amelyben egy 14 éves lány volt az áldozat.
Tovább...
 
Sorsfordító találkozások - roma magazin az Echo Tv-ben
Videógaléria
2008-12-03 16:50
Sorsfordító találkozások - roma magazin az Echo Tv-benNovember 29-én második alkalommal jelentkezett az Echo Tv roma magazinja, melynek témája ezúttal egy cigány fiatalember életútja volt.

 

Tovább...
 
Bemutatkozik a miniszter...
Videógaléria
2008-12-02 11:25
Bemutatkozik a miniszter...- Molnár Csaba (közlekedési, hírközlési és  energetikai miniszter)
Tovább...
 
Horváth Aladár: Véres összetűzésekké fajulhat a dolog
Videógaléria
2008-12-01 15:21
Horváth Aladár: Véres összetűzésekké fajulhat a dologMi jöhet még?
- Horváth Aladár
  (a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke)
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 218 - 248 / 504

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti munkahoroszkóp 2018.október 15-től 21-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2018-10-15
  Ma komoly hangulatban leszünk, nem foglalkozunk "léhaságokkal". Szinte kizárólag a munkánk érdekel minket, talán még a saját igényeinkre sem vagyunk hajlandóak odafigyelni. Ne kövessük el a hibát, hogy egész nap nem eszünk, nem iszunk, csak dolgozunk! Ma reggel nehezebben kászálódunk ki az ágyból, megmagyarázhatatlanul ólmosnak érezhetjük a tagjainkat. Gyanús kis fájdalmakat érezhetünk az izmainkban, s ennek oka, hogy a merevség egész testünkre jellemző lehet.
 • Heti wellness horoszkóp 2018.október 14-től 20-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2018-10-14
  Ma nyitott hangulatban leszünk, kreativitásunk is nagyobb, mint máskor. Talán az unalmas, monoton munkáknak nem örülünk, sőt teljesen alkalmatlannak érezhetjük magunkat arra, hogy ilyesmivel foglalkozzunk. Ma ne erőltessük meg túlságosan az izmainkat, hiszen különösen a combunkban található izmok sérülékenyebbek. Ezen a tájon rengeteg izom található, s így hajlamosabbak vagyunk a sportsérülésekre is. Ha tornázni támadna kedvünk, akkor inkább a kevésbé megerőltető gyakorlatokat válasszuk.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2018.október 13-tól 19-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek