Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
"Csodabogárként kezelnek" - mondja Halmajugra roma polgármestere *** Új nevet kaphat a Nyugati tér egy része *** Farkas Franciska: nem minden cigány vagyok, hanem egy ember *** JÁRVÁNY A CIGÁNYSORON *** Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről *** "Arra kellenek a cigányok, hogy uniós milliárdokat hívhassanak le" - vélik civilek *** Beoltották Farkas Flóriánt, aki szerint a cigányság aggódik a balliberálisok miatt *** Az előítélet csak a megismerésig tart *** "Miért csak egy szkafanderben lehet teljes értékű egy cigány származású ember?" *** Hazánkban is, növekedett a cigányokkal szembeni kirekesztés és előítéletesség *** Drámai a helyzet: oltást a cigányoknak, cigányok, oltakozzatok! *** Koronavírus a szegregátumokban: sajnos a cigányság egyedül van a bajban! *** A cigányok hatszáz éve érkeztek meg a Kárpát-medencébe *** 30 millió forintos rendkívüli támogatás *** Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Videógaléria
Két gyanúsított és több rejtély a csepeli iskolai gyilkosság után
Videógaléria
2009-01-09 09:08
Két gyanúsított és több rejtély a csepeli iskolai gyilkosság utánAz egyik áldozat zsebében egy bekapcsolt diktafon volt, amely rögzítette a csepeli kettős gyilkosság előtt a tettesek és áldozataik beszélgetését. Tisztán hallható az az öt lövés, amely kioltotta az igazgató és fiatal helyettese életét. A rendőrök a bűntény napján elbocsátott gazdasági igazgatóhelyettest és a tanintézet vele együtt kirúgott biztonsági őrét gyanúsítják a "brutális kivégzéssel".
Tovább...
 
Vendég: Széles Gábor az ECHO TV tulajdonosa - Pörzsölő
Videógaléria
2009-01-08 23:10
Vendég: Széles Gábor az ECHO TV tulajdonosa - PörzsölőVendég: Széles Gábor az ECHO TV tulajdonosa - Pörzsölő
Tovább...
 
" Köszönjük Emese! A metált bírod?" - Cáfolja a csalást az SZDSZ jelöltje
Videógaléria
2009-01-07 22:01
Cáfolja a csalást az SZDSZ jelöltjeMa Magyarországon, Budapesten nem lehet a harmadik politikai erő egy szélsőséges, rasszista, cigányok ellen szlogenekkel élő, hajléktalanokat a városból kitisztítani akaró párt – mondta a Zoomnak adott interjújában John Emese. A hétvégi ferencvárosi időközi választás liberális képviselőjelöltje a pártját érintő botrányról is beszélt.
Tovább...
 
Roma-zúri
Videógaléria
2009-01-07 19:30
Roma-zúriCigány zenészekről filmet forgatni már fél siker, a zenei anyag és a hangulat adott, innentől pedig a filmeseken áll vagy bukik a dolog. Jelen esetben sajnos bukik.
Tovább...
 
Sólyom László tanácsai 2009-re
Videógaléria
2009-01-02 12:34
Sólyom László tanácsai 2009-reA gazdasági válság az államfő újévi köszöntőjére is rányomta bélyegét. Sólyom László előre felvett televíziós beszédét azzal kezdte, hogy bizonytalan és válságos év előtt állunk, s ilyenkor, bármennyire sajnálatos is, nem lehet hagyományos újévi köszöntőt mondani.
Tovább...
 
Hollai Kálmán "Baba" - Sorsfordító találkozások - 2008.12.27
Videógaléria
2008-12-28 13:32
Hollai Kálmán "Baba" - Sorsfordító találkozások - 2008.12.27Vannak tehetségek, akiknek hivatása már gyermekkorban eldől. Ilyen Hollai Kálmán színművész is.
Tovább...
 
"Akkor fogom, átírom, és bűnös módon aláhamisítom az aláírását" + Videó
Videógaléria
2008-12-28 13:21
ImageIsmét választási csalás gyanúja merült fel az SZDSZ-nél - tudta meg a Magyar Nemzet. A lapnak egy aktivista elmondta, hogy a párt ferencvárosi kampánystábja 2000 forintot fizetett zsebbe a kopogtatócédulákért. A Magyar Nemzet birtokába került videofelvételeken a John Emese kampányát irányító kerületi elnök csupán azt kéri számon egy aktivistától, hogy miért nem vitte el az üres ajánlószelvényekkel együtt az azok kitöltéséhez szükséges választási értesítőket is.
Tovább...
 
Út a munkához...
Videógaléria
2008-12-16 14:58
Út a munkához...- Szepessy Zsolt (Monok polgármestere)
Tovább...
 
Dávid Ibolya a cigányokkal ünnepelt az OCÖ-ben
Videógaléria
2008-12-12 21:25
Dávid Ibolya a cigányokkal ünnepelt az OCÖ-benDávid Ibolya, az Magyar Demokrata Fórum elnöke, és Német Erika a MEH kisebbségi főigazgatója is köszöntötte a gyerekeket, és hoztak ajándékot az OCÖ "karácsonyfa alá."
Tovább...
 
Napi aktuális - Kolompár-ügyek
Videógaléria
2008-12-12 14:33
Napi aktuális - Kolompár-ügyek Műsorvezető: Matuz Gábor
Vendég: Farkas Félix,  OCÖ képviselő
Tovább...
 
Nagy teher a rendőrségnek a romák közötti háborúk lecsillapítása
Videógaléria
2008-12-11 19:52

Nagy teher a rendőrségnek a romák közötti háborúk lecsillapításaHáromszor nagyobb esélye van egy romának, hogy igazoltatják a rendőrök, mint egy nem romának.

Tovább...
 
Panasz rendőrök ellen
Videógaléria
2008-12-11 19:33
Panasz rendőrök ellen"Legszívesebben megbilincselném, térddel az arcába belezúznék és a földön megtaposnám" - egy cigány ember szerint ezt mondta neki egy rendőr, miután igazoltatta, és mindent rendben talált. Ezután, már a lányával bement a rendőrségre panaszt tenni. Ott találkoztak a rendőrrel, aki a lányát is megfenyegette. A BRFK vizsgálja az ügyet.
Tovább...
 
"Roma erőszak" vagy rasszizmus 1. 2. - rész
Videógaléria
2008-12-10 19:16
ImageAz ATV Civil a Pályán című műsorban romák és nem romák beszélgettek 2 részben az erőszakról...
Műsorvezető: Dési János
Tovább...
 
Szerbiában 150 000 gyermek éhezik
Videógaléria
2008-12-07 14:55
Szerbiában 150 000 gyermek éhezikSzerbiában 150 000 gyermek éhezik, további 150 000 pedig alultáplált. A Unicef kimutatásai szerint a legszegényebbek a romák. A falvakban élő lakosság is nincstelenebb a városinál. Forgatócsoportunk a Délvidéken, a magyar határtól mindössze két kilométerre lévő Martonoson járt.
Tovább...
 
Közlekedési balesetben meghalt Kolompár Orbán unokatestvére
Videógaléria
2008-12-07 13:41
Közlekedési balesetben meghalt Kolompár Orbán unokatestvéreSúlyos közlekedési baleset történt szombat délben a Kiskunhalas és Harkakötöny között vezető úton. Egy Mercedes személygépkocsi tért le az útról és rohant egy fának. A sofőr a helyszínen meghalt, ketten életveszélyesen, ketten súlyosan megsérültek. Információk szerint a rendőrök a helyszíni szemle során kábítószert találtak az egyik sérült férfi kabátjában.
Tovább...
 
Élt 14 évet... - Célpont (videó)
Videógaléria
2008-12-07 13:16
Élt 14 évet... - Célpont (videó)Hétker - Táskás emberek, politikai előjogok, százmilliós kenőpénz. Liberális
villanyszerelőből ingatlankirály - cinkosként szavazó testület. Bilincs kerülhet a polgármesterre is. A Célpont bemutatja, hogy nyúlják le a köztulajdont a hétkerben.
Tovább...
 
Az OCÖ a cigányok elleni támadásokról
Videógaléria
2008-12-04 19:07
Az OCÖ a cigányok elleni támadásokrólTöbb mint háromezren gyűltek össze péntek este Kiskunlacházán, hogy tiltakozzanak az erőszak ellen, miután múlt vasárnap ismeretlen tettesek meggyilkoltak egy 14 éves helybeli lányt. A polgármester kezdeményezte fáklyás felvonulás jelmondata: „Mondjuk ki végre, hogy elég volt!" A településen elterjedt a híresztelés, miszerint a lányt romák ölték meg.
Tovább...
 
Három gyanúsítottja is van a kiskunlacházai gyilkosságnak? (+videó)
Videógaléria
2008-12-03 17:20
Három gyanúsítottja is van a kiskunlacházai gyilkosságnak? (+videó)A hírTV információi szerint három gyanúsítottja is van a másfél héttel ezelőtti kiskunlacházai gyilkosságnak, amelyben egy 14 éves lány volt az áldozat.
Tovább...
 
Sorsfordító találkozások - roma magazin az Echo Tv-ben
Videógaléria
2008-12-03 16:50
Sorsfordító találkozások - roma magazin az Echo Tv-benNovember 29-én második alkalommal jelentkezett az Echo Tv roma magazinja, melynek témája ezúttal egy cigány fiatalember életútja volt.

 

Tovább...
 
Bemutatkozik a miniszter...
Videógaléria
2008-12-02 11:25
Bemutatkozik a miniszter...- Molnár Csaba (közlekedési, hírközlési és  energetikai miniszter)
Tovább...
 
Horváth Aladár: Véres összetűzésekké fajulhat a dolog
Videógaléria
2008-12-01 15:21
Horváth Aladár: Véres összetűzésekké fajulhat a dologMi jöhet még?
- Horváth Aladár
  (a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke)
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 218 - 248 / 504

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Sport hírek