Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék *** Az EMMI minisztere helyet biztosít a roma hős emléktáblájának *** Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását *** A cukiság és a cigányok *** Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak *** Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák *** 840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak *** Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán *** Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Videógaléria
Cigánygyerekeket aláztak meg szlovák rendőrök
Videógaléria
2009-04-08 11:02
Cigánygyerekeket aláztak meg szlovák rendőrökSzlovák rendőrök roma fiúkat, köztük kiskorúakat arra kényszerítettek, hogy vetkőzzenek meztelenre és pofozzák meg egymást - közölte a Sme című szlovákiai véleményformáló napilap internetes honlapján. A lap a tulajdonába került botrányos videofelvételeket nyilvánosságra hozta.
Tovább...
 
Roma Magazin, 2009. március 23.
Videógaléria
2009-03-25 08:20
Roma Magazin, 2009. március 23.Leginkább tanulni jöttem – így fogalmazott Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter Beret község képviselőtestületi ülésén. A 70 százalékban romák lakta településen nyugalomban és megértésben élnek együtt a falusiak - öt év alatt mindössze 9 bűncselekmény történt.
Tovább...
 
Zempléni cigányok "valósága" 5.
Videógaléria
2009-03-21 09:33
Zempléni cigányokAz utóbbi hónapok, hetek történései a közvélemény figyelmét a cigányság megoldatlan helyzetére irányították. Az ügyben érintett szervezetek, politikusok, társadalomtudósok, szakértők, publicisták naponta mondják el véleményüket, miként értékelik a kialakult helyzetet, és milyen lehetőségeket látnak a megoldásra.
Tovább...
 
Lungo Drom: "A magyarországi cigányság kormányváltást szeretne" - videó!
Videógaléria
2009-03-12 14:58
Lungo Drom: "A magyarországi cigányság kormányváltást szeretne" - videó!Mind magyarok vagyunk címmel rendezett konferenciát a Lungo Drom és a Batthyány Lajos Alapítvány. A konferencián, mely a cigány-magyar megbékélésről és az együttcselekvésről szólt elsősorban, az ország minden részéből megjelent több száz cigány vezető mellett Mádl Ferenc és felesége is részt vett.
Tovább...
 
Platina és pörkölt
Videógaléria
2009-03-11 16:03
Platina és pörköltTarhonya, pörkölt, csalamádé - ezekkel a finomságokkal tálalták a 100 tagú cigányzenekar platina DVD-jét. Magyarországon a zenés DVD kategóriában 2000 példány jelenti a platina státuszt, azt viszont magasan verte a zenekar. Mi is ott voltunk, tunkoltunk és együtt örültünk Magyarország több évtizede rendületlenül sikeres együttesének.
Tovább...
 
Tiltakozik a falu a romák beköltöztetése ellen
Videógaléria
2009-03-09 09:42
Tiltakozik a falu a romák beköltöztetése ellenMég 2006-ban kezdődött meg Szomolyán egy országos meghívásos pályázat keretében az úgynevezett barlanglakásokban élő romák integrációs programja. A folyamat konfliktusokkal és vitákkal terhes.
Tovább...
 
EP választási listát állít a cigány kisebbség
Videógaléria
2009-03-09 09:39
EP választási listát állít a cigány kisebbségAláírásgyűjtésbe kezdenek a cigány önkormányzatok. A helyi képviseletek első országos kongresszusa a romák foglalkoztatását, a gyűlöletbeszéd elleni törvény megalkotását is a parlament elé akarja vinni. Az európai parlamenti választásokra pedig önálló listát állít a cigány kisebbség.
Tovább...
 
Egyetértenek a fideszes és szocialista romavezetők
Videógaléria
2009-03-05 06:25
Egyetértenek a fideszes és szocialista romavezetőkMinél több cigányembernek kellene a parlamentben ülnie- ezt mondta Teleki László szocialista és Farkas Flórián fideszes képviselő is az Egyenes Beszédben.
Tovább...
 
A hevesi polgármester lemondását követelik - Tények-riport
Videógaléria
2009-03-03 09:24
A hevesi polgármester lemondását követelik - Tények-riportNem érdekli a hevesi polgármestert, ha rasszistának tartják, a megyei közgyűlésben elmondott beszéde miatt. Azt mondja, provokálták. Egy XIX. századi szöveget idézett, még pénteken, amiben a cigányokat, idézem, "az állam kárára és szégyenére szolgáló csavargófajnak nevezték". Mutatjuk a hangfelvételt mindjárt. A cigány önkormányzat elnöke és az MSZP szerint ez megengedhetetlen, és a polgármester csak növeli az amúgy is meglévő etnikai feszültséget.
Tovább...
 
Kapcsolat van a cigányellenes támadások között
Videógaléria
2009-02-28 12:39
Kapcsolat van a cigányellenes támadások közöttÖsszefüggés van az elmúlt hónapok romák elleni támadásai között a rendőrség szerint. Feltehetően azonos, a vadászfegyverek használatában járatos elkövetőkről van szó. A rendőrség belső vizsgálata kiderítette, hogy a tatárszentgyörgyi támadásnál helyszínelő rendőrök hibáztak, ezért nem találták meg elsőre az összes nyomot, köztük a töltényhüvelyeket. Két tatárszentgyörgyi helyszínelő ellen fegyelmi indul, és ugyancsak fegyelmit kapnak a veszprémi Cozma-gyilkosságnál intézkedő rendőrök.
Tovább...
 
Tatárszentgyörgyi mészárlás: fegyelmi indul két parancsnok ellen (+videó)
Videógaléria
2009-02-28 07:43
Tatárszentgyörgyi mészárlás: fegyelmi indul két parancsnok ellen (+videó)Fegyelmi vizsgálat indult két parancsnok ellen a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság helyszínelésénél elkövetett hibák miatt.
Tovább...
 
Telefoninterjú Mohácsi Viktória Európai Parlamenti képviselővel
Videógaléria
2009-02-27 21:27
Telefoninterjú Mohácsi Viktória Európai Parlamenti képviselővelRendőrségi védelmet kért Mohácsi Viktória SZDSZ-es Európai Parlamenti képviselő. Fenyegető leveleket kapott, éppen a tatárszentgyörgyi gyilkosság után. Mohácsi Viktória az első politikusok egyike, aki Tatárszentgyörgyre ment, és aki azóta többször, több helyen nyilatkozott az ügyről.
Tovább...
 
Tatárszentgyörgy: magyarázkodik a rendőrség - Tények riport
Videógaléria
2009-02-25 08:16
Tatárszentgyörgy: magyarázkodik a rendőrség - Tények riportA főnöke szerint a boncolás nem mond ellent annak, amit tegnap az orvos a helyszínen megállapított, vagyis nem ő találta ki, hogy fütmérgezésben halt meg a férfi és a kisfia a cigánysoron. Pedig a rendőrök ezt állították. Maga a főkapitány is, akit persze nyilván valaki ismét félretájékoztatott.
Tovább...
 
Az enyingi balhé + Videó
Videógaléria
2009-02-18 12:38
Az enyingi balhé + VideóAz enyingi benzinkútnál megtámadtak egy autókonvojt a helyi cigányok szombaton este. A Hír Televízió stábja éppen a helyszínen tartózkodott, így felvette az összecsapást. A dobálózás miatt a városban megerősítették a rendőri jelenlétet.
Tovább...
 
Magasra csaptak az indulatok...
Videógaléria
2009-02-16 13:32
Magasra csaptak az indulatok...- Teleki László (romaügyi miniszteri megbízott)
Tovább...
 
Kolompár szerint a felelősség tíz százaléka a cigányoké (videó)
Videógaléria
2009-02-15 09:44
Kolompár szerint a felelősség tíz százaléka a cigányoké (videó)Kolompár szerint a felelősség tíz százaléka a cigányoké
Tovább...
 
Az OCÖ sajtótájékoztatója 2009. 02. 12.
Videógaléria
2009-02-15 08:43
Az OCÖ sajtótájékoztatója 2009. 02. 12.Az OCÖ sajtótájékoztatója 2009. 02. 12.
Tovább...
 
Vendég Finta Arina küldetéses ember - Sorsfordító - 2009. február 7.
Videógaléria
2009-02-15 08:18
Vendég Finta Arina küldetéses ember - Sorsfordító - 2009. február 7.Műsorunk vendége Finta Arina küldetéses ember; gyönyörű képeket fest, verset ír, zenét szerez és énekel. Életét igazi cigány asszonyként gyermekei felnevelésének szentelte. Művészi képességei, melyek gyermekkortól ott szunnyadtak lelke mélyén, csak nagymama korában bontakozhattak ki szabadon.
Tovább...
 
Cigány képviselőknek minden rendben, van OCÖ költségvetés
Videógaléria
2009-02-13 10:39
Cigány képviselőknek minden rendben, van OCÖ költségvetésTöbb mint kétharmados többséggel megszavazták az Országos Cigány Önkormányzat  2009. évi költségvetését Tarnaleleszen.
A közgyülésről készült videó megtekinthető:
Tovább...
 
Orbán Viktor: "cigánybűnözés nincs, de cigány bűnözők vannak" - Videó
Videógaléria
2009-02-13 09:48
Orbán Viktor: "cigánybűnözés nincs, de cigány bűnözők vannak" - VideóNapról napra nő Orbán Viktor szerint "a cigány származású bűnelkövetők száma". Szerinte cigánybűnözés nincs, de cigány bűnözők vannak. A főkapitány-helyettes szerint származásra vonatkozó statisztikák nem készülnek.
Tovább...
 
Összeesett a kormányszóvivő sajtótájékoztató közben +Képek +Videó
Videógaléria
2009-02-02 17:47
Összeesett a kormányszóvivő sajtótájékoztató közben +Képek +VideóRosszul lett a kormányszóvivő szombaton a kormányülésről tartott sajtótájékoztató közben.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 187 - 217 / 504

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Merj változni és meglesz a jutalmad!
  Ma lép a Nap a Nyilas jegyébe, ezzel az idei naptári év utolsó előtti jegyváltásához értünk. Advent idején szinte mindenkit megérint majd a közelgő ünnepek hangulata, főként a Nyilasokat. A Nap jegyváltásának köszönhetően a következő pár hétben többet idealizálgatsz, filozofálgatsz, tervezed majd a jövődet, új célok, ötletek születhetnek meg benned. De ez még nem minden! Hogy mire lehet számítani a következő időszakban, most megtudhatod.
  image
 • Heti szexhoroszkóp 2017.november 24-től 30-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-11-24
  Ma igényt tartunk az önállóságra, azt szeretnénk, ha senki sem szólna bele, hogy miként intézzük az ügyeinket. Az érzelmesség nem jellemző ránk, nem vagyunk oda a romantikáért. Ne mára időzítsük az első randit! Ma érdemes olajos magvakat fogyasztanunk. A dió minden más olajos magnál több omega-3 zsírsavat tartalmaz, amely csökkenti a vér olyan káros zsírszintjeit, mint a koleszterin. Meggátolja az érfalakon később érelzáródást okozó plakkok növekedését.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2017.november 23-tól 29-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2017-11-23
  Ma összeszedett hangulatban, rendkívüli összpontosítással indul a munkahét. Képesek vagyunk arra is, hogy főnökünk követelményeit az utolsó pontig, maradéktalanul teljesítsük. Ma kivívhatjuk az elismerését! Ma jobban hasznosulnak szervezetünkben az ásványi anyagok, fel kell töltődnünk nyomelemekkel. A legjobb, ha a mai menü zöldségekből áll, egy könnyű saláta nagyon egészséges lehet. Használhatunk táplálék kiegészítőket is, vagy szedhetünk C vitamint.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek