Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
"Csodabogárként kezelnek" - mondja Halmajugra roma polgármestere *** Új nevet kaphat a Nyugati tér egy része *** Farkas Franciska: nem minden cigány vagyok, hanem egy ember *** JÁRVÁNY A CIGÁNYSORON *** Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről *** "Arra kellenek a cigányok, hogy uniós milliárdokat hívhassanak le" - vélik civilek *** Beoltották Farkas Flóriánt, aki szerint a cigányság aggódik a balliberálisok miatt *** Az előítélet csak a megismerésig tart *** "Miért csak egy szkafanderben lehet teljes értékű egy cigány származású ember?" *** Hazánkban is, növekedett a cigányokkal szembeni kirekesztés és előítéletesség *** Drámai a helyzet: oltást a cigányoknak, cigányok, oltakozzatok! *** Koronavírus a szegregátumokban: sajnos a cigányság egyedül van a bajban! *** A cigányok hatszáz éve érkeztek meg a Kárpát-medencébe *** 30 millió forintos rendkívüli támogatás *** Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Videógaléria
Petícióban követelik a cigány család kiköltöztetését (+videó)
Videógaléria
2009-07-28 11:26
Petícióban követelik a cigány család kiköltöztetését (+videó)Aláírást gyűjtenek a kisköreiek ahhoz a petícióhoz, amelyben az egyik helyi roma család kiköltöztetését követelik. A felháborodott városlakók az ötpontos dokumentumot csütörtökön adták át a település polgármesterének.
Tovább...
 
Rudabánya 2009. július 25 - Gój Motorosok rendezvénye
Videógaléria
2009-07-27 08:07
Rudabánya 2009. július 25 - Gój Motorosok rendezvényeKözúti veszélyeztetési bűncselekmény ismertetése Rudabányán
Tovább...
 
Újabb botrányos videó! - Fót polgármestere "kiverte a biztosítékot"
Videógaléria
2009-07-21 11:55
Újabb botrányos videó! - Fót polgármestere "kiverte a biztosítékot"Evőeszközzel feszítette fel a villanytáblát, hogy a szocialistáknak ne tudjanak ülésezni
Ismét botrányba fulladt a képviselőtestületi ülés Fóton. A múlt hét eleji tanácskozás azzal ért véget, hogy Mádly Zsolt fideszes polgármester evőeszközökkel feszítette fel a hivatali kapcsolótáblát, majd lekapcsolta a villanyt, hogy a szocialisták ne tudjanak a házban ülésezni. Az esetről videófelvétel is készült.
Tovább...
 
Monokon nem lesz az uzsorásoké és kaszinósoké a segély
Videógaléria
2009-07-21 11:23
Monokon nem lesz az uzsorásoké és kaszinósoké a segélySzeptembertől csak szociális kártyára kapnának segélyt a monokiak.
Tovább...
 
Szikinger: nem kell betiltani a Jobbikot
Videógaléria
2009-07-20 09:36
Szikinger: nem kell betiltani a JobbikotAz alkotmányjogász szerint mint mozgalom a Magyar Gárda is működhet - amíg a törvényi kereteket tiszteletben tarják.
Tovább...
 
Kolompárék 30 ezret ígértek a MCF támogatóinak? (+videó)
Videógaléria
2009-07-14 09:49
Kolompárék 30 ezret ígértek a MCF támogatóinak? (+videó)Újabb Heves megyei cigány kisebbségi politikus állítja, hogy választási csalással nyert tavaly a megyei időközi voksoláson az MCF. Kolompár Orbán biankó szerződésen ígért havi 30 ezer forintot annak, aki támogatja a szervezet jelöltjeit. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz.
Tovább...
 
Szecső Zoltán - Sorsfordító találkozások - Shukár táncegyüttes
Videógaléria
2009-07-13 13:23
Szecső Zoltán - Sorsfordító találkozások - Shukár táncegyüttesSorsfordító találkozások 2009. július 11-i adás - Szecső Zoltán
A cigány fiatalok számára a tánc és a zene gyakran jelent kitörési lehetőséget. Ennek élő példája a Szecső Kovács Zoltán vezetésével működő Shukár táncegyüttes.
Tovább...
 
Kolompár a Gárda-perről...
Videógaléria
2009-07-09 10:05
Kolompár a Gárda-perről...Kolompár a Gárda-perről...
Tovább...
 
OCÖ: 31 képviselő nyilatkozata a szakmai program végigviteléről
Videógaléria
2009-07-03 12:08
OCÖ: 31 képviselő nyilatkozata a szakmai program végigvitelérőlAz Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) 31 képviselője nyilatkozatot fogadott el a szervezet megkezdett szakmai programjainak végigviteléről - tájékoztatta ifj. Bogdán János, az OCÖ szóvivője kedden az MTI-t.
Tovább...
 
A HÓNAP KORDOKUMENTUMA
Videógaléria
2009-06-26 15:36
A HÓNAP KORDOKUMENTUMAKiss János filozófus és Zsigó Jenő roma politikus beszélgetése 2003. október 27. Rádió C.A parlamenti szavazás előtt a rasszista indíttatású gyűlöletbeszéd korlátlan és büntethetetlen szabadságáról, az uszítás visszaszorításáról, a büntető törvénykönyv módosításának szükségességéről, a szólásszabadság dogmatikus szentségként tisztelt álláspont fenntarthatatlanságáról folytatott izgalmas vita más megvilágításba kerül az elmúlt hat év társadalmi, politikai, jogalkotói, jogértelmezési eseményeinek ismeretében.
Tovább...
 
Nagy Gusztáv - Sorsfordító találkozások 2009.06.13-i adás
Videógaléria
2009-06-17 10:49
Nagy Gusztáv - Sorsfordító találkozások 2009.06.13-i adásTéma: Nagy Gusztáv író, műfordító az oláh cigány hagyományok és a lovári anyanyelv őrzője, melyet tanárként igyekszik átörökíteni a fiatalok számára is.
 
Műsorunkban vele és a Kalyi Jag iskola diákjaival találkozhatnak.
Tovább...
 
Bosszúból támadt az elkövető Abádszalókon
Videógaléria
2009-05-28 10:22
Bosszúból támadt az elkövető AbádszalókonSzemélyes konfliktus volt a tegnap hajnali Abádszalóki támadás hátterében. A rasszista indíték teljesen kizárható a rendőrség szerint, az elkövető azért támadta meg a cigány házaspárt, mert azt gondolta, ők törtek be hozzá korábban.
Tovább...
 
EP-kampány - Kis Zsolt
Videógaléria
2009-05-28 09:14
EP-kampány - Kis Zsolt- Kis Zsolt (az MCF Roma Összefogás Párt

  európai parlamenti listavezetője)

Tovább...
 
Csík Tamás - Éjjeli menedék
Videógaléria
2009-05-28 09:10

Csík Tamás - Éjjeli menedékTémák:

- cigánybűnözés

- cigányellenesség

Műsorvezető: Matúz Gábor

Tovább...
 
EP-kampány - Kolompár Orbán
Videógaléria
2009-05-27 09:33

EP-kampány - Kolompár Orbán- Kolompár Orbán

az MCF – Roma Összefogás Párt elnöke

Tovább...
 
EP-kampány
Videógaléria
2009-05-26 08:57
EP-kampány- Göncz Kinga

  (az MSZP európai parlamenti listavezetője)

Tovább...
 
Lendvai Ildikó a kereszttűzben
Videógaléria
2009-05-20 14:42
Téma: - Roma integráció - EP választásTéma:
- Roma integráció
- EP választás
Tovább...
 
Farkas: Ne próbálják megvásárolni a cigány szavazatokat! + Videó
Videógaléria
2009-05-02 11:07
Farkas: Ne próbálják megvásárolni a cigány szavazatokat! + Videó Ha a szocialisták és a szabad demokraták valamilyen machinációval, így például a szavazatok megvásárlásával próbálkoznának, nem járhatnak sikerrel, mert a Lungo Drom (LD) le fogja leplezni őket – figyelmeztetett a szövetség elnöke a szervezet észak-alföldi régiós tanácskozása utáni sajtótájékoztatón csütörtökön Szolnokon.
Tovább...
 
Jogot! Jogot! Jogállamot! - videó
Videógaléria
2009-04-30 11:34

Jogot! Jogot! Jogállamot! - videóDaróczi Ágnes újságíró, a strasbourgi székhelyű Európai Romák és Utazók Fóruma szervezet magyarországi delegáltja és Zolnay János szociológus beszélt az Országos Rendőr-főkapitányság előtti téren, a Méltóságot Mindenkinek Mozgalom és a Roma Polgárjogi Alapítvány közös rendezvényén. Kemény kritika a rendőrségnek. Nézzék meg videónkat.

Tovább...
 
Havas Henrik - Cigányok, segélyek - Közéleti vitaműsor Kolompár Orbánnal
Videógaléria
2009-04-30 10:45
Havas Henrik - Cigányok, segélyek - Közéleti vitaműsor Kolompár OrbánnalHőmérő - Közéleti vitaműsor
Havas Henrik az ATV-n péntekenként 20:30-tól
Tovább...
 
A Kisebbségek Pártja EP-listáján...
Videógaléria
2009-04-27 11:39
A Kisebbségek Pártja EP-listáján...- Lang Györgyi
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 156 - 186 / 504

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Sport hírek