Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Videógaléria
A magyar nők is károsítják magzataikat? Fordulat Edelényben + Videó
Videógaléria
2009-09-10 11:45
A magyar nők is károsítják magzataikat? Fordulat EdelénybenMolnár szerint ő nem cigány asszonyokról beszélt. No, de akkor kikről?
Tovább...
 
Romagyilkosságok: az NBH megállíthatta volna (+videó)
Videógaléria
2009-09-10 09:17
 Romagyilkosságok: az NBH megállíthatta volna (+videó)Súlyos szakmai hibákat követett el a Nemzetbiztonsági Hivatal a cigánygyilkosságok felderítésében - ismerte el Ficsor Ádám titokminiszter az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának rendkívüli ülésén. A titkosszolgálat megelőzhette volna, vagy legalábbis megakaszthatta volna a sorozatot.
Tovább...
 
Teleki tagadja, hogy a rasszista szavazókra is vágyna az MSZP
Videógaléria
2009-09-10 09:14
Teleki tagadja, hogy a rasszista szavazókra is vágyna az MSZPTeleki László romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott elhatárolódik a sajtóba kikerült munkaanyagtól, amely arról szól, hogyan szerezzen az MSZP rasszista szavazatokat. A roma politikus kijelentette: „az MSZP soha nem volt arra képes és hajlandó, hogy rasszista szavazatokat szerezzen".
Tovább...
 
Közpénzen nyaraltak a roma vezetők?
Videógaléria
2009-09-07 14:17
Közpénzen nyaraltak a roma vezetők?Hajek Csaba Kolompár Orbán, OCÖ
Tovább...
 
Volt táborban, de nem nyaralni
Videógaléria
2009-09-07 09:27

Volt táborban, de nem nyaralni- Kolompár Orbán (az OCÖ elnöke)

Tovább...
 
A cigány önkormányzat elvicceli a botrányt (képek+videó)
Videógaléria
2009-09-05 10:32
A cigány önkormányzat elvicceli a botránytLubickoló Kolompár Orbán címmel a botrány után egy nappal adott ki közleményt az Országos Cigány Önkormányzat. Ebben a közpénzen történt nyaralásról hallgat a szóvivő, mindössze viccelődve annyit írt: Kolompár Orbánt azzal vádolják, hogy a Balaton vizéből szándékosan ivott négy korty vizet, ezt pedig felháborította az OCÖ-t.
Tovább...
 
Államtitkokba is betekintene a rendőrség a romagyilkosságok kapcsán
Videógaléria
2009-09-02 07:39

Államtitkokba is betekintene a rendőrség a romagyilkosságok kapcsánA rendőrség korábban nem kapott adatokat a titkosszolgálatoktól.

A rendőrség szerint a négy gyanúsítotton kívül nem volt külön kitervelője a romagyilkosságoknak. Bencze József országos rendőrfőkapitány mindezt arra reagálva mondta, hogy hétfőn nyilvánosságra került egy dokumentum, amely szerint az elfogott négy ember - szellemi képességeik alapján - nem alkalmas egy ilyen bűncselekmény-sorozat kitervelésére. 

Tovább...
 
Romagyilkosságok: Bencze József tagadja a rendőrségi forrást (+videó)
Videógaléria
2009-09-02 07:08
Romagyilkosságok: Bencze József tagadja a rendőrségi forrást (+videó)Az országos rendőrfőkapitány tagadja, hogy rendőrségi forrásai is lehettek a romagyilkosságokról szóló - az interneten közzétett - anyag készítőjének.
Tovább...
 
Groó Diana: Vespa - forgatási riport
Videógaléria
2009-08-31 20:22
Szentesen látogattuk meg Groó Diana új filmje, a Vespa serény forgatási munkálatait. Az Alföldön dolgozó stáb minden kulcsfiguráját sikerült megkérdeznünk, kivéve az éppen durcás kedvében lévő főszereplőt, Sanyikát. Ígérjük, a premieren bepótoljuk a mulasztást!Szentesen látogattuk meg Groó Diana új filmje, a Vespa serény forgatási munkálatait. Az Alföldön dolgozó stáb minden kulcsfiguráját sikerült megkérdeznünk, kivéve az éppen durcás kedvében lévő főszereplőt, Sanyikát. Ígérjük, a premieren bepótoljuk a mulasztást!
Tovább...
 
Sok cigány kért menedékjogot Kanadába
Videógaléria
2009-08-30 13:17
Sok cigány kért menedékjogot Kanadába Attól tart a Külügyminisztérium, hogy Kanada újra vízumkényszert vezet be Magyarországgal szemben, olyan sok magyarországi cigány kért menedékjogot az utóbbi hónapokban. Január óta 1080-an, négyszer annyian, mint tavaly egész évben. Petőfi Attila, a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője azt mondta, eddig a 9 támadásból 8-cal kapcsolatban gyanúsították meg az elfogott testvérpárt, két társukat változatlanul egy támadással gyanúsítják.
Tovább...
 
Több száz roma kért politikai üldözött státuszt
Videógaléria
2009-08-28 12:50
Több száz roma kért politikai üldözött státusztTovábbra is félnek, mert szerintük nem az igazi sorozat gyilkosokat fogták el a rendőrök.
Tovább...
 
Bárándy: halálbüntetés járna a romagyilkosoknak
Videógaléria
2009-08-28 12:21
Bárándy: halálbüntetés járna a romagyilkosoknakEz azonban csak teoretikus felvetés. A tényleges életfogyt viszont reális lehetőség.
Tovább...
 
Romagyilkosságok: 20 évre viszamenőleg vizsgálják a politikai nézeteiket
Videógaléria
2009-08-27 13:33
Romagyilkosságok: 20 évre viszamenőleg vizsgálják a politikai nézeteiketInterjú az országos rendőr-főkapitánnyal.
Tovább...
 
Romagyilkosságok: a gyanúsítottak tagadnak + Képek + Videó
Videógaléria
2009-08-24 16:02
Romagyilkosságok: a gyanúsítottak tagadnak + Képek + VideóMind a négy gyanúsított tagadja a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat elkövetését - tájékoztatta a távirati iroda tudósítóját két gyanúsított ügyvédje, közvetlenül az előzetes letartóztatásukat elrendelő bírósági tárgyalást követően vasárnap kora délután.
Tovább...
 
Új Gárda régi mezben - videó
Videógaléria
2009-08-24 14:32
Új Gárda régi mezben - videóMegfenyegette a rendőrség ellenük fellépő embereit az "Új" Magyar Gárda szentendrei avatásán felszólaló Vona Gábor illetve Szegedi Csanád: ha majd hatalomra kerülnek, nem kapnak állást állami szerveknél, illetve a legszigorúbban fognak ellenük eljárni.
Tovább...
 
A Nyócker színésznője szerint is polgárháborúba torkollhatnak a romagyilkosságok
Videógaléria
2009-08-21 13:11
A Nyócker színésznője szerint is polgárháborúba torkollhatnak a romagyilkosságokReálisnak tekinthető egy etnikai polgárháború a közeljövőben Jónás Judit színművész szerint.
Tovább...
 
Eljárás indult az igazoltató romák ellen
Videógaléria
2009-08-21 13:04
Eljárás indult az igazoltató romák ellenMegígérték, hogy a jövőben nem állítanak meg autókat.
Tovább...
 
NNI: akár rokonok is lehetnek a cigánygyilkosok
Videógaléria
2009-08-18 10:59
NNI: akár rokonok is lehetnek a cigánygyilkosok Használható információkat kapott a rendőrség a cigányellenes támadásokról a kislétai esetet túlélő kislánytól. Pszichológus segítségével kihallgatták. A Nemzeti Nyomozóiroda igazgatója azonban elmondta, hogy ez egy hosszabb folyamat. A kislánytól kapott információk egyelőre nem lendítették előre a nyomozást.
Tovább...
 
Az olaszliszkai lincselés óta gyilkolják a romákat
Videógaléria
2009-08-18 10:32
Az olaszliszkai lincselés óta gyilkolják a romákatA rendőrség vizsgálja, hogy az Olaszlikán meggyilkolt Szögi Lajos halála és a roma sorozatgyilkosságok között van -e összefüggés.
Tovább...
 
Hazudott, amikor a hírTV-t tette felelőssé (+videó)
Videógaléria
2009-08-06 12:58
Hazudott, amikor a hírTV-t tette felelőssé (+videó)Hazudott a köztévé roma magazinjának felelős szerkesztője a kislétai cigányok agresszív fellépésének okáról. Joka Daróczi János a távirati irodának adott tegnap esti nyilatkozatában a Hír Televíziót tette felelőssé a történtekért.
Tovább...
 
Napi aktuális - Külföldiek a romatámadások mögött? Romatámadások megoldás nélkül?
Videógaléria
2009-08-06 12:50
Napi aktuális - Külföldiek a romatámadások mögött? Romatámadások megoldás nélkül?Műsorvezető: Kondor Katalin
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 125 - 155 / 504

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2018.december 14-től 20-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2018-12-14
  Ma vigyázzunk, nehogy megbántsuk egymást! Sokkal érzékenyebbek leszünk, megnő az igényünk a szeretetre és az elfogadásra. A művészi tevékenységeknek különösen kedvez a mai nap! Ma jól hasznosulnak a szénhidrátok szervezetünkben, ezért bánjunk csínján a péksüteményekkel! Akik nehéz fizikai munkát végeznek, vagy egész nap stressznek teszik ki magukat, nagyobb szükségük van a szénhidrátra. A mérték azonban fontos!
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2018.december 13-tól 19-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2018-12-13
  Ma ábrándos hangulatban leszünk, leköt minket érzelmi életünk. Ha éppen szerelmesek vagyunk, akkor mindent a rózsaszín szemüvegen keresztül látunk. Szívesen mutatjuk ki a gyengédségünket. A mai nap beszerezhetjük a szilveszteri mágia alapkellékeit. Ha a szilveszteri növő Hold fényénél beavatunk néhány pénzérmét, lehetőleg sárga selyembe csomagolva, ezüstszalaggal átkötve, akkor egész évben szerencsénk lehet a pénzügyekben.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2018.december 12-től 18-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek