Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék *** Az EMMI minisztere helyet biztosít a roma hős emléktáblájának *** Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását *** A cukiság és a cigányok *** Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak *** Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák *** 840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak *** Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán *** Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Videógaléria
A magyar nők is károsítják magzataikat? Fordulat Edelényben + Videó
Videógaléria
2009-09-10 11:45
A magyar nők is károsítják magzataikat? Fordulat EdelénybenMolnár szerint ő nem cigány asszonyokról beszélt. No, de akkor kikről?
Tovább...
 
Romagyilkosságok: az NBH megállíthatta volna (+videó)
Videógaléria
2009-09-10 09:17
 Romagyilkosságok: az NBH megállíthatta volna (+videó)Súlyos szakmai hibákat követett el a Nemzetbiztonsági Hivatal a cigánygyilkosságok felderítésében - ismerte el Ficsor Ádám titokminiszter az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának rendkívüli ülésén. A titkosszolgálat megelőzhette volna, vagy legalábbis megakaszthatta volna a sorozatot.
Tovább...
 
Teleki tagadja, hogy a rasszista szavazókra is vágyna az MSZP
Videógaléria
2009-09-10 09:14
Teleki tagadja, hogy a rasszista szavazókra is vágyna az MSZPTeleki László romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott elhatárolódik a sajtóba kikerült munkaanyagtól, amely arról szól, hogyan szerezzen az MSZP rasszista szavazatokat. A roma politikus kijelentette: „az MSZP soha nem volt arra képes és hajlandó, hogy rasszista szavazatokat szerezzen".
Tovább...
 
Közpénzen nyaraltak a roma vezetők?
Videógaléria
2009-09-07 14:17
Közpénzen nyaraltak a roma vezetők?Hajek Csaba Kolompár Orbán, OCÖ
Tovább...
 
Volt táborban, de nem nyaralni
Videógaléria
2009-09-07 09:27

Volt táborban, de nem nyaralni- Kolompár Orbán (az OCÖ elnöke)

Tovább...
 
A cigány önkormányzat elvicceli a botrányt (képek+videó)
Videógaléria
2009-09-05 10:32
A cigány önkormányzat elvicceli a botránytLubickoló Kolompár Orbán címmel a botrány után egy nappal adott ki közleményt az Országos Cigány Önkormányzat. Ebben a közpénzen történt nyaralásról hallgat a szóvivő, mindössze viccelődve annyit írt: Kolompár Orbánt azzal vádolják, hogy a Balaton vizéből szándékosan ivott négy korty vizet, ezt pedig felháborította az OCÖ-t.
Tovább...
 
Államtitkokba is betekintene a rendőrség a romagyilkosságok kapcsán
Videógaléria
2009-09-02 07:39

Államtitkokba is betekintene a rendőrség a romagyilkosságok kapcsánA rendőrség korábban nem kapott adatokat a titkosszolgálatoktól.

A rendőrség szerint a négy gyanúsítotton kívül nem volt külön kitervelője a romagyilkosságoknak. Bencze József országos rendőrfőkapitány mindezt arra reagálva mondta, hogy hétfőn nyilvánosságra került egy dokumentum, amely szerint az elfogott négy ember - szellemi képességeik alapján - nem alkalmas egy ilyen bűncselekmény-sorozat kitervelésére. 

Tovább...
 
Romagyilkosságok: Bencze József tagadja a rendőrségi forrást (+videó)
Videógaléria
2009-09-02 07:08
Romagyilkosságok: Bencze József tagadja a rendőrségi forrást (+videó)Az országos rendőrfőkapitány tagadja, hogy rendőrségi forrásai is lehettek a romagyilkosságokról szóló - az interneten közzétett - anyag készítőjének.
Tovább...
 
Groó Diana: Vespa - forgatási riport
Videógaléria
2009-08-31 20:22
Szentesen látogattuk meg Groó Diana új filmje, a Vespa serény forgatási munkálatait. Az Alföldön dolgozó stáb minden kulcsfiguráját sikerült megkérdeznünk, kivéve az éppen durcás kedvében lévő főszereplőt, Sanyikát. Ígérjük, a premieren bepótoljuk a mulasztást!Szentesen látogattuk meg Groó Diana új filmje, a Vespa serény forgatási munkálatait. Az Alföldön dolgozó stáb minden kulcsfiguráját sikerült megkérdeznünk, kivéve az éppen durcás kedvében lévő főszereplőt, Sanyikát. Ígérjük, a premieren bepótoljuk a mulasztást!
Tovább...
 
Sok cigány kért menedékjogot Kanadába
Videógaléria
2009-08-30 13:17
Sok cigány kért menedékjogot Kanadába Attól tart a Külügyminisztérium, hogy Kanada újra vízumkényszert vezet be Magyarországgal szemben, olyan sok magyarországi cigány kért menedékjogot az utóbbi hónapokban. Január óta 1080-an, négyszer annyian, mint tavaly egész évben. Petőfi Attila, a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője azt mondta, eddig a 9 támadásból 8-cal kapcsolatban gyanúsították meg az elfogott testvérpárt, két társukat változatlanul egy támadással gyanúsítják.
Tovább...
 
Több száz roma kért politikai üldözött státuszt
Videógaléria
2009-08-28 12:50
Több száz roma kért politikai üldözött státusztTovábbra is félnek, mert szerintük nem az igazi sorozat gyilkosokat fogták el a rendőrök.
Tovább...
 
Bárándy: halálbüntetés járna a romagyilkosoknak
Videógaléria
2009-08-28 12:21
Bárándy: halálbüntetés járna a romagyilkosoknakEz azonban csak teoretikus felvetés. A tényleges életfogyt viszont reális lehetőség.
Tovább...
 
Romagyilkosságok: 20 évre viszamenőleg vizsgálják a politikai nézeteiket
Videógaléria
2009-08-27 13:33
Romagyilkosságok: 20 évre viszamenőleg vizsgálják a politikai nézeteiketInterjú az országos rendőr-főkapitánnyal.
Tovább...
 
Romagyilkosságok: a gyanúsítottak tagadnak + Képek + Videó
Videógaléria
2009-08-24 16:02
Romagyilkosságok: a gyanúsítottak tagadnak + Képek + VideóMind a négy gyanúsított tagadja a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozat elkövetését - tájékoztatta a távirati iroda tudósítóját két gyanúsított ügyvédje, közvetlenül az előzetes letartóztatásukat elrendelő bírósági tárgyalást követően vasárnap kora délután.
Tovább...
 
Új Gárda régi mezben - videó
Videógaléria
2009-08-24 14:32
Új Gárda régi mezben - videóMegfenyegette a rendőrség ellenük fellépő embereit az "Új" Magyar Gárda szentendrei avatásán felszólaló Vona Gábor illetve Szegedi Csanád: ha majd hatalomra kerülnek, nem kapnak állást állami szerveknél, illetve a legszigorúbban fognak ellenük eljárni.
Tovább...
 
A Nyócker színésznője szerint is polgárháborúba torkollhatnak a romagyilkosságok
Videógaléria
2009-08-21 13:11
A Nyócker színésznője szerint is polgárháborúba torkollhatnak a romagyilkosságokReálisnak tekinthető egy etnikai polgárháború a közeljövőben Jónás Judit színművész szerint.
Tovább...
 
Eljárás indult az igazoltató romák ellen
Videógaléria
2009-08-21 13:04
Eljárás indult az igazoltató romák ellenMegígérték, hogy a jövőben nem állítanak meg autókat.
Tovább...
 
NNI: akár rokonok is lehetnek a cigánygyilkosok
Videógaléria
2009-08-18 10:59
NNI: akár rokonok is lehetnek a cigánygyilkosok Használható információkat kapott a rendőrség a cigányellenes támadásokról a kislétai esetet túlélő kislánytól. Pszichológus segítségével kihallgatták. A Nemzeti Nyomozóiroda igazgatója azonban elmondta, hogy ez egy hosszabb folyamat. A kislánytól kapott információk egyelőre nem lendítették előre a nyomozást.
Tovább...
 
Az olaszliszkai lincselés óta gyilkolják a romákat
Videógaléria
2009-08-18 10:32
Az olaszliszkai lincselés óta gyilkolják a romákatA rendőrség vizsgálja, hogy az Olaszlikán meggyilkolt Szögi Lajos halála és a roma sorozatgyilkosságok között van -e összefüggés.
Tovább...
 
Hazudott, amikor a hírTV-t tette felelőssé (+videó)
Videógaléria
2009-08-06 12:58
Hazudott, amikor a hírTV-t tette felelőssé (+videó)Hazudott a köztévé roma magazinjának felelős szerkesztője a kislétai cigányok agresszív fellépésének okáról. Joka Daróczi János a távirati irodának adott tegnap esti nyilatkozatában a Hír Televíziót tette felelőssé a történtekért.
Tovább...
 
Napi aktuális - Külföldiek a romatámadások mögött? Romatámadások megoldás nélkül?
Videógaléria
2009-08-06 12:50
Napi aktuális - Külföldiek a romatámadások mögött? Romatámadások megoldás nélkül?Műsorvezető: Kondor Katalin
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 125 - 155 / 504

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti wellness horoszkóp 2017.november 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-11-19
  Ma mindent úgy szeretnénk tenni, ahogyan kedvünk tartja. Nem tűrjük a korlátozásokat, zokon vesszük, ha családtagjaink ránk telepednek és megmondják, hogy mit tegyünk. Ahol csak tudjuk, átlépjük a határokat. Ma a visszér problémája nyilvánulhat meg erőteljesebben. A panaszt nem szabad elhanyagolni. Szélsőséges esetben fekélyes bőrtünet is lehet az elhanyagolt visszérbetegség eredménye. Kezdeti stádiumban segíthetnek a gyógytermékek.
 • Pozitív megerősítés vs karma
  A pozitív megerősítés működésének megértéséhez képzelj el egy fogkrémes tubust. A tubus legvégén van az a pozitív életérzés, amit át szeretnél élni. Ahhoz, hogy ez a tied legyen, ki kell nyomnod azt, ami még tubusban - vagyis a tudatalattidban - benne van. Ha ismételsz egy megerősítést, az kibuktatja, a felszínre hozza azokat a blokkokat, tévedéseket, nem-tudásokat, karmikus terheket, amik beépültek a tudatalattidba és ezért akadályoznak.
  image
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.november 18-tól 24-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-11-18
  Szélsőségesen érzünk a mai napon. Arra is képesek vagyunk, hogy nagyon szeressünk és a gyűlölködés sem áll távol tőlünk. Ha kedveljük a munkánkat, akkor ma fanatikusan dolgozunk, s jóval többet teljesítünk, mint máskor. Ma szenvedélyes hangulatban leszünk, több szexre lesz szükségünk. Aki hajlamos arra, hogy a tiltott gyümölcsöt ízlelgesse, a mai napon nagyobb eséllyel teszi ezt meg.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek