Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
"Csodabogárként kezelnek" - mondja Halmajugra roma polgármestere *** Új nevet kaphat a Nyugati tér egy része *** Farkas Franciska: nem minden cigány vagyok, hanem egy ember *** JÁRVÁNY A CIGÁNYSORON *** Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről *** "Arra kellenek a cigányok, hogy uniós milliárdokat hívhassanak le" - vélik civilek *** Beoltották Farkas Flóriánt, aki szerint a cigányság aggódik a balliberálisok miatt *** Az előítélet csak a megismerésig tart *** "Miért csak egy szkafanderben lehet teljes értékű egy cigány származású ember?" *** Hazánkban is, növekedett a cigányokkal szembeni kirekesztés és előítéletesség *** Drámai a helyzet: oltást a cigányoknak, cigányok, oltakozzatok! *** Koronavírus a szegregátumokban: sajnos a cigányság egyedül van a bajban! *** A cigányok hatszáz éve érkeztek meg a Kárpát-medencébe *** 30 millió forintos rendkívüli támogatás *** Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Videógaléria
Soron kívül vizsgálódik az ÁSZ az OCÖ-nél
Videógaléria
2010-07-26 18:28
Soron kívül vizsgálódik az ÁSZ az OCÖ-nélA Ma Reggel vendége Bogdán János, az Országos Cigány Önkormányzat szóvivője
Tovább...
 
Árvízkárosultak roma származásuk miatt nem kaphattak az adományokból
Videógaléria
2010-07-14 07:28
Árvízkárosultak roma származásuk miatt nem kaphattak az adományokbólA Jobbik monori alapszervezete adományokat gyűjtött, illetve jelenleg is gyűjt árvízkárosultak javára. Szalonnán 17 házat sújtott az árvíz, ebből 5-ben romák laknak. A településen a párt egyik aktivistája osztotta az adományokat, ám a roma károsultaknak - nyíltan kimondva: származásuk miatt - nem adott semmit, míg olyan nem roma származású Jobbik-szavazóknak juttatott az adományokból, akiket elkerült a víz.
Tovább...
 
Farkas Flórián: mire lett fordítva 120 milliárd 10 év alatt?
Videógaléria
2010-07-08 08:19
Farkas Flórián: mire lett fordítva 120 milliárd 10 év alatt?A képviselő szerint, ha ezt az összeget tényleg a cigányságra fordították volna, annak lenne eredménye.
Tovább...
 
C-Café & Járóka Klub pénteki Belga vendégzenésze: Tcha Limberger trió
Videógaléria
2010-05-13 19:56
C-Café & Járóka Klub pénteki Belga vendégzenésze: Tcha Limberger trióCím: C- Café & Járóka Klub

1081. Budapest, Népszínház utca 42-44.

Tel: (36-1) 630-73-23

Tovább...
 
Lezárult a Veszprém megyei foglalkoztatási program
Videógaléria
2010-05-11 09:01

Gyökeres változás, szemléletváltás programjaZáróértekezletet és sajtótájékoztatót tartott a Magyarországi Cigányok Független Érdekvédelmi Szövetsége (MCFÉSZ) a Veszprém megyei foglalkoztatási program zárónapján, ma délelőtt. Az értekezleten részt vett dr. Kovács Zoltán Pápa polgármestere, Budai Attila, a Közép-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ főosztályvezetője, Polgárdi Imre, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, Ékes József és Győrffy Balázs országgyűlési képviselők.

 

Tovább...
 
Roma Magazin - május 7.
Videógaléria
2010-05-11 08:55
Roma Magazin - május 7.A következő országgyűlés és az új kormány számára fogalmazott meg ajánlásokat a kisebbségi ombudsman. Kállai Ernő sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet azokra a területekre, ahol a hazai nemzeti és etnikai kisebbségek jogai nem érvényesülnek.
Tovább...
 
A szegedi romapolitika romjai - videó
Videógaléria
2010-03-09 10:30
A szegedi romapolitika romjai - videó Az Amaro Khert 2005 márciusában adták át Szegeden. A roma közösségi házban pályázatokról, színvonalas programokról álmodtak. A nagy tervekből azonban mára csak egy romos épület maradt. Szomorú látvány: se ablaka, se ajtaja. A helyszínen jártunk.
Tovább...
 
C-CAFÉ & Járóka Klub hétvégi nőnapi buli
Videógaléria
2010-03-03 15:30
C-CAFÉ & Járóka Klub heti zenei programjaiCím: C- Café & Járóka Klub
1081. Budapest, Népszínház utca 42-44.
A zenei programokat a C-Press hírügynökség hang és képanyagban rögzít amit weboldalán a C-Café blogban időről-időre megjelenít.
Tovább...
 
Hangos többség
Videógaléria
2010-03-01 07:51
Hangos többségVendégek: Harrach Péter, Raduly József és Fekete György.
Témák: Magyarnak érzik-e magukat a magyar romák?
Miért dicséri Orbán Viktort és a Fideszt Bajnai?
A kommunizmus áldozatai nem számítanak?
Tovább...
 
Roma Magazin, 2010. február 8.
Videógaléria
2010-02-23 17:18
Roma Magazin, 2010. február 8.Roma Magazin, 2010. február 8.
Tovább...
 
Sorsfordító találkozások Ruva Palival
Videógaléria
2010-01-05 10:13
Sorsfordító találkozások Ruva PalivalSorsfordító találkozások Ruva Palival
Tovább...
 
"A *** cigány jó cigány" - videó
Videógaléria
2009-12-18 10:53
ImageNovember 29-én civil aktívisták letisztították a Nehru parkban álló Roma Holokauszt emlékművet. Azóta ismeretlenek fekáliával beszennyezték és „személyes kommentárral" látták el. Csütörtökön délután mintegy húsz önkéntes ismét nekilátott a márványoszlop letisztításának.
Tovább...
 
"Lógni fogsz!" után újra elszólta magát a fideszes politikus
Videógaléria
2009-12-17 13:27
"Lógni fogsz!" után újra elszólta magát a fideszes politikus Hamisítványnak nevezte Arnóth Sándor, a Fidesz képviselőjelöltje azt a hanganyagot, amely még nyáron készült a püspökladányi közgyűlésen. A felvételen a politikus, aki egyben a város polgármestere is arról beszélt, hogy a romák buták, nem dolgoznak és ez ellen nem lehet mit tenni.
Tovább...
 
Szombaton két stílus is találkozik a C-Caféban.
Videógaléria
2009-12-17 11:34
Szombaton két stílus is találkozik a C-Caféban.Star Light Koncert ( Dance Force Production )

L.C.N. , G Allstars,Gino,Mat Diamond, Dance Force Koncert

Tovább...
 
Cigányverés Kaposváron?
Videógaléria
2009-12-11 12:34
Cigányverés Kaposváron?A rendőrök verték szét az arcát egy roma fiatalembernek és törték el a kezét társának kedden éjjel - állítják az érintettek. A fiatalember azt mondja, nem volt semmi bűne, csak megijedt és elszaladt. A rendőrség szóvivője közölte: valóban bevitték őket, de külsérelmi nyomról nem tudnak. Az érintettek feljelentést tesznek a katonai ügyészségen.
Tovább...
 
Polgárháború? - Kontraszt (videó)
Videógaléria
2009-11-24 08:37
Polgárháború? - Kontraszt (videó)Bár Sajóbábonyban nem folyt vér, egyesek mintha várnák ezt, s polgárháborút vizionálnak. Mit tehet a politika, s mit a rendőrség a cigány-magyar konfliktus továbbmélyülése ellen? Vizsgálják-e a rendőrök, hogy kik szítják az ellentétet?
Tovább...
 
Kanadába mennek a hajdúsági cigányok?
Videógaléria
2009-11-24 08:30
Kanadába mennek a hajdúsági cigányok?Hajdúhadházi és hajdúsámsoni cigányokat kérdeztük annak a hírnek a kapcsán miszerint a magyarországi cigányság egy része Kanadába készül kivándorolni. Mi az igazság?
Tovább...
 
Teleki: Kolompár megmételyezi a roma politikát
Videógaléria
2009-11-24 08:18

Teleki: Kolompár megmételyezi a roma politikátA romaügyi államtitkár egyben az országos cigányvajdától is elhatárolódott.

A Jam vendége Teleki László, a romaügyekért felelős államtitkár. 

Tovább...
 
Kolompár hatalmas iratkupaccal érkezett a bíróságra (+videó)
Videógaléria
2009-11-16 11:36
Kolompár hatalmas iratkupaccal érkezett a bíróságra (+videó)Jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével, sikkasztással és számviteli fegyelem megsértésével is vádolják a megkezdődött bírósági perben Kolompár Orbánt, az Országos Cigány Önkormányzat elnökét. A Kecskeméti Városi Bíróságon az OCÖ elnökének három ügyét egyesítették.
Tovább...
 
Központilag megtiltották, hogy a hírTV-nek nyilatkozzanak (+videó)
Videógaléria
2009-11-03 07:54
Központilag megtiltották, hogy a hírTV-nek nyilatkozzanak (+videó)Továbbra sincs elnöke a Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzatnak, miután a szervezet rendkívüli közgyűlésén nem sikerült betölteni a közelmúltban lemondott Hódi Sándor helyét. Az ülésen nem vett részt a testület egyik tagja, mert állítása szerint életveszélyes fenyegetést kapott. A Lungo Drom helyi képviselője szerint a szocialisták saját emberüket ültetnék az elnöki székbe.
Tovább...
 
A cigányok szeretik, az alapítvány bezáratná a sulit + videó
Videógaléria
2009-11-03 07:47
A cigányok szeretik, az alapítvány bezáratná a sulit + videóAhol a szülőknek nincs meg a nyolc osztálya sem, sőt esetleg analfabéták, ott már az is eredmény, ha a gyerek befejezi az általános iskolát, s akár még egy szakmát is megtanul.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 94 - 124 / 504

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Sport hírek