Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Videógaléria
Soron kívül vizsgálódik az ÁSZ az OCÖ-nél
Videógaléria
2010-07-26 18:28
Soron kívül vizsgálódik az ÁSZ az OCÖ-nélA Ma Reggel vendége Bogdán János, az Országos Cigány Önkormányzat szóvivője
Tovább...
 
Árvízkárosultak roma származásuk miatt nem kaphattak az adományokból
Videógaléria
2010-07-14 07:28
Árvízkárosultak roma származásuk miatt nem kaphattak az adományokbólA Jobbik monori alapszervezete adományokat gyűjtött, illetve jelenleg is gyűjt árvízkárosultak javára. Szalonnán 17 házat sújtott az árvíz, ebből 5-ben romák laknak. A településen a párt egyik aktivistája osztotta az adományokat, ám a roma károsultaknak - nyíltan kimondva: származásuk miatt - nem adott semmit, míg olyan nem roma származású Jobbik-szavazóknak juttatott az adományokból, akiket elkerült a víz.
Tovább...
 
Farkas Flórián: mire lett fordítva 120 milliárd 10 év alatt?
Videógaléria
2010-07-08 08:19
Farkas Flórián: mire lett fordítva 120 milliárd 10 év alatt?A képviselő szerint, ha ezt az összeget tényleg a cigányságra fordították volna, annak lenne eredménye.
Tovább...
 
C-Café & Járóka Klub pénteki Belga vendégzenésze: Tcha Limberger trió
Videógaléria
2010-05-13 19:56
C-Café & Járóka Klub pénteki Belga vendégzenésze: Tcha Limberger trióCím: C- Café & Járóka Klub

1081. Budapest, Népszínház utca 42-44.

Tel: (36-1) 630-73-23

Tovább...
 
Lezárult a Veszprém megyei foglalkoztatási program
Videógaléria
2010-05-11 09:01

Gyökeres változás, szemléletváltás programjaZáróértekezletet és sajtótájékoztatót tartott a Magyarországi Cigányok Független Érdekvédelmi Szövetsége (MCFÉSZ) a Veszprém megyei foglalkoztatási program zárónapján, ma délelőtt. Az értekezleten részt vett dr. Kovács Zoltán Pápa polgármestere, Budai Attila, a Közép-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ főosztályvezetője, Polgárdi Imre, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke, Ékes József és Győrffy Balázs országgyűlési képviselők.

 

Tovább...
 
Roma Magazin - május 7.
Videógaléria
2010-05-11 08:55
Roma Magazin - május 7.A következő országgyűlés és az új kormány számára fogalmazott meg ajánlásokat a kisebbségi ombudsman. Kállai Ernő sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet azokra a területekre, ahol a hazai nemzeti és etnikai kisebbségek jogai nem érvényesülnek.
Tovább...
 
A szegedi romapolitika romjai - videó
Videógaléria
2010-03-09 10:30
A szegedi romapolitika romjai - videó Az Amaro Khert 2005 márciusában adták át Szegeden. A roma közösségi házban pályázatokról, színvonalas programokról álmodtak. A nagy tervekből azonban mára csak egy romos épület maradt. Szomorú látvány: se ablaka, se ajtaja. A helyszínen jártunk.
Tovább...
 
C-CAFÉ & Járóka Klub hétvégi nőnapi buli
Videógaléria
2010-03-03 15:30
C-CAFÉ & Járóka Klub heti zenei programjaiCím: C- Café & Járóka Klub
1081. Budapest, Népszínház utca 42-44.
A zenei programokat a C-Press hírügynökség hang és képanyagban rögzít amit weboldalán a C-Café blogban időről-időre megjelenít.
Tovább...
 
Hangos többség
Videógaléria
2010-03-01 07:51
Hangos többségVendégek: Harrach Péter, Raduly József és Fekete György.
Témák: Magyarnak érzik-e magukat a magyar romák?
Miért dicséri Orbán Viktort és a Fideszt Bajnai?
A kommunizmus áldozatai nem számítanak?
Tovább...
 
Roma Magazin, 2010. február 8.
Videógaléria
2010-02-23 17:18
Roma Magazin, 2010. február 8.Roma Magazin, 2010. február 8.
Tovább...
 
Sorsfordító találkozások Ruva Palival
Videógaléria
2010-01-05 10:13
Sorsfordító találkozások Ruva PalivalSorsfordító találkozások Ruva Palival
Tovább...
 
"A *** cigány jó cigány" - videó
Videógaléria
2009-12-18 10:53
ImageNovember 29-én civil aktívisták letisztították a Nehru parkban álló Roma Holokauszt emlékművet. Azóta ismeretlenek fekáliával beszennyezték és „személyes kommentárral" látták el. Csütörtökön délután mintegy húsz önkéntes ismét nekilátott a márványoszlop letisztításának.
Tovább...
 
"Lógni fogsz!" után újra elszólta magát a fideszes politikus
Videógaléria
2009-12-17 13:27
"Lógni fogsz!" után újra elszólta magát a fideszes politikus Hamisítványnak nevezte Arnóth Sándor, a Fidesz képviselőjelöltje azt a hanganyagot, amely még nyáron készült a püspökladányi közgyűlésen. A felvételen a politikus, aki egyben a város polgármestere is arról beszélt, hogy a romák buták, nem dolgoznak és ez ellen nem lehet mit tenni.
Tovább...
 
Szombaton két stílus is találkozik a C-Caféban.
Videógaléria
2009-12-17 11:34
Szombaton két stílus is találkozik a C-Caféban.Star Light Koncert ( Dance Force Production )

L.C.N. , G Allstars,Gino,Mat Diamond, Dance Force Koncert

Tovább...
 
Cigányverés Kaposváron?
Videógaléria
2009-12-11 12:34
Cigányverés Kaposváron?A rendőrök verték szét az arcát egy roma fiatalembernek és törték el a kezét társának kedden éjjel - állítják az érintettek. A fiatalember azt mondja, nem volt semmi bűne, csak megijedt és elszaladt. A rendőrség szóvivője közölte: valóban bevitték őket, de külsérelmi nyomról nem tudnak. Az érintettek feljelentést tesznek a katonai ügyészségen.
Tovább...
 
Polgárháború? - Kontraszt (videó)
Videógaléria
2009-11-24 08:37
Polgárháború? - Kontraszt (videó)Bár Sajóbábonyban nem folyt vér, egyesek mintha várnák ezt, s polgárháborút vizionálnak. Mit tehet a politika, s mit a rendőrség a cigány-magyar konfliktus továbbmélyülése ellen? Vizsgálják-e a rendőrök, hogy kik szítják az ellentétet?
Tovább...
 
Kanadába mennek a hajdúsági cigányok?
Videógaléria
2009-11-24 08:30
Kanadába mennek a hajdúsági cigányok?Hajdúhadházi és hajdúsámsoni cigányokat kérdeztük annak a hírnek a kapcsán miszerint a magyarországi cigányság egy része Kanadába készül kivándorolni. Mi az igazság?
Tovább...
 
Teleki: Kolompár megmételyezi a roma politikát
Videógaléria
2009-11-24 08:18

Teleki: Kolompár megmételyezi a roma politikátA romaügyi államtitkár egyben az országos cigányvajdától is elhatárolódott.

A Jam vendége Teleki László, a romaügyekért felelős államtitkár. 

Tovább...
 
Kolompár hatalmas iratkupaccal érkezett a bíróságra (+videó)
Videógaléria
2009-11-16 11:36
Kolompár hatalmas iratkupaccal érkezett a bíróságra (+videó)Jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével, sikkasztással és számviteli fegyelem megsértésével is vádolják a megkezdődött bírósági perben Kolompár Orbánt, az Országos Cigány Önkormányzat elnökét. A Kecskeméti Városi Bíróságon az OCÖ elnökének három ügyét egyesítették.
Tovább...
 
Központilag megtiltották, hogy a hírTV-nek nyilatkozzanak (+videó)
Videógaléria
2009-11-03 07:54
Központilag megtiltották, hogy a hírTV-nek nyilatkozzanak (+videó)Továbbra sincs elnöke a Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzatnak, miután a szervezet rendkívüli közgyűlésén nem sikerült betölteni a közelmúltban lemondott Hódi Sándor helyét. Az ülésen nem vett részt a testület egyik tagja, mert állítása szerint életveszélyes fenyegetést kapott. A Lungo Drom helyi képviselője szerint a szocialisták saját emberüket ültetnék az elnöki székbe.
Tovább...
 
A cigányok szeretik, az alapítvány bezáratná a sulit + videó
Videógaléria
2009-11-03 07:47
A cigányok szeretik, az alapítvány bezáratná a sulit + videóAhol a szülőknek nincs meg a nyolc osztálya sem, sőt esetleg analfabéták, ott már az is eredmény, ha a gyerek befejezi az általános iskolát, s akár még egy szakmát is megtanul.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 94 - 124 / 504

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • A láthatatlan kézifék, ami a tudatalattidban van
  Amikor az elérhetetlennek tűnő céljaink kerülnek szóba, hajlamosak vagyunk rögtön felelőst keresni, bűnbakot állítani. "Ha a férjem meghallgatna, ha az anyám jobban szeretett volna, ha a főnököm nem lenne a velejéig romlott, ha? ,ha?.,ha? " Akkor mi lenne? Megkapnád, amire vágysz? Nem hiszem!
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2019.március 24-től 30-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2019-03-24
  Ma fontos lesz a szex, szívesen fogadjuk az érzéki élményeket. Nem vágyunk új partnerre, inkább meglévő kapcsolatunkban keressük a gyengédséget. A kapcsolat érzelmi háttere is fontos számunkra! Ma a nőgyógyászati panaszok válhatnak kellemetlenebbé, és a krónikus húgy úti fertőzés válhat súlyosabbá. A hólyaghurut legtermészetesebb és talán legeredményesebb gyógymódja, ha rengeteg folyadékot iszunk. Így kimoshatjuk szervezetünkből a fertőzést.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2019.március 23-tól 29-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2019-03-23
  Ma maximalista hozzáállásunk határozza meg a munkánkat. Kivétel, ha már egyáltalán nem érdekel minket, amit csinálunk. Ma érzékenyebbek lesznek a nemi szerveink. Ha sűrűn járunk uszodába, akkor tegyünk a gombás fertőzés ellen. Erre talán a legjobb módszer a tejsavas készítmények használata. Ha már megvan a baj, akkor keressük fel nőgyógyászunkat.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek