Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék *** Az EMMI minisztere helyet biztosít a roma hős emléktáblájának *** Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását *** A cukiság és a cigányok *** Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak *** Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák *** 840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak *** Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán *** Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Videógaléria
Farkas Flórián őszödi beszéde: aki nincs velem, nem kap pénzt
Videógaléria
2010-11-17 17:33

Farkas Flórián őszödi beszéde: aki nincs velem, nem kap pénzt

Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő egy a világhálóra felkerült hangfelvételen úgy fogalmazott: azok, aki nem mennek be az általa felvázolt romaügyi rendszerbe, nem kapnak pénzt.

Tovább...
 
Harlem módszer Magyarországon
Videógaléria
2010-11-15 19:17
Harlem módszer MagyarországonÁtütő eredményeket értek el New York döntően feketék lakta negyedében a gyermekek, és családok felzárkóztatásában.

A program szakemberei nálunk beszéltek arról, mit lehetne ebből itthon alkalmazni

Tovább...
 
Heti mérleg
Videógaléria
2010-11-09 15:02

Heti mérlegVendég: Szanyi Tibor (MSZP).

Téma: Vita az alkotmányozásról.

Tovább...
 
Szanyi leárulózta Gyurcsányt
Videógaléria
2010-11-04 09:41
Szanyi leárulózta GyurcsánytÁttételesen árulónak nevezte Szanyi Tibor szocialista képviselő Gyurcsány Ferencet a baloldaliak meghatározó közösségi portálján. A politikus szerint ha az "idol" nem dugja vissza a kardját, azt árulásnak fogják tekinteni.
Tovább...
 
Derdák: megfizetett emberek fűtött irodákból szítják az etnikai feszültségeket
Videógaléria
2010-11-02 10:51
Derdák: megfizetett emberek fűtött irodákból szítják az etnikai feszültségeketHalál a magyarokra feliratú baseballütő vélhetően nem létezik - állítja egy szociológus, aki szerint a magyarellenességért elítélt miskolci romák büntetése túl súlyos
Tovább...
 
Rá volt írva, hogy halál a magyarokra
Videógaléria
2010-10-30 15:12
Rá volt írva, hogy halál a magyarokraTizenegy miskolci cigányt ítéltek összesen több mint 41 év börtönre rasszista indítékból elkövetett erőszakért.
Tovább...
 
Közel három millió határon túli roma kaphat választójogot
Videógaléria
2010-10-29 14:00
Közel három millió határon túli roma kaphat választójogot„Az MCF Roma Összefogás Párt nevében szeretném kifejezni örömömet és a roma közösség örömét a tekintetben, hogy a magyar kormány 90 évvel Trianon után végre rendezte azt a rendi azt az erkölcsi, azt a politikai azt a szellemi érvágást amit 90 évvel ezelőtt Magyarország. elszenvedett ennek része és részese az akkori és a mostani magyarországi roma közösség és nagyon örülünk annak, hogy amit a történelem elvett azt a történelem visszaadja.
Tovább...
 
Egy roma férfi hátán kelt át a vízen egy egri rendőr - videóval
Videógaléria
2010-10-25 16:56
Egy roma férfi hátán kelt át a vízen egy egri rendőr - videóvalAzonnal megszüntették a szolgálati viszonyát annak az egri rendőrnek, aki egy fakivágásnál történt intézkedésnél egy roma férfi hátán vitette magát néhány méteren. K. Mihály főtörzsőrmesterrel szemben az Egri Nyomozó Ügyészség hivatali visszaélés gyanúja miatt vizsgálódik.
Tovább...
 
Közbeszéd
Videógaléria
2010-10-25 16:06
KözbeszédA műsor vendégei: Balog Zoltán és Schmidt Mária
Tovább...
 
Elmegyünk innen jó messzire
Videógaléria
2010-10-18 08:21
Elmegyünk innen jó messzirePéntek délben kezdték Ajkáról visszaengedni a kolontáriakat, de a többség máshová vágyik. Devecseren közben Mága Zoltán lovag plazmatévéket osztott a rászorulóknak.
Tovább...
 
Balog: A romastratégia a magyar uniós elnökség középpontjában lesz
Videógaléria
2010-10-14 08:57
Balog: A romastratégia a magyar uniós elnökség középpontjában leszA romastratégia a jövő évi magyar uniós elnökség egyik központi témája lesz - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára. Balog Zoltán kiemelte: a hátrányos helyzetűek felzárkóztatása nemcsak etnikai, hanem társadalmi és gazdasági kérdés is.
Tovább...
 
Patai Anna - Girls just wanna have fun
Videógaléria
2010-10-12 09:25
Patai Anna - Girls just wanna have funPatai Anna - Girls just wanna have fun
Tovább...
 
Kökény Attila - Faith
Videógaléria
2010-10-12 09:18
Kökény Attila - FaithKökény Attila - Faith
Tovább...
 
Kolompár az eljárások ellenére indul - "Az nevet, aki..." (+videó)
Videógaléria
2010-10-08 09:23
Kolompár az eljárások ellenére indul - "Az nevet, aki..." (+videó)Kolompár Orbán szerint az ellene folyó eljárások nem veszélyeztetik az újraindulását az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnökségéért. A szervezet jelenlegi vezetője ellen tavaly novemberben indult büntetőper a Kecskeméti Városi Bíróságon.
Tovább...
 
Miért fontos a kisebbségi választás?
Videógaléria
2010-10-07 09:50
Miért fontos a kisebbségi választás?A Jam vendége Balogh Artúr, politológus.
Tovább...
 
Bogdán János
Videógaléria
2010-10-01 11:02
Bogdán JánosAz Egyenes Beszéd vendége: Bogdán János
Tovább...
 
Horváth a romákkal, Tarlós a fiatalokkal kampányolt
Videógaléria
2010-10-01 10:58
Horváth a romákkal, Tarlós a fiatalokkal kampányoltNem ment el a rendezvényre.
Tovább...
 
Horváth Csaba: romák nélkül nincs egységes Budapest
Videógaléria
2010-10-01 10:52
Horváth Csaba: romák nélkül nincs egységes BudapestRomák nélkül nem lehet egységes és sikeres város Budapest - jelentette ki Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje egy szerdai fővárosi fórumon. A szervezők az MSZP és a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjét hívták meg a Cigányok Budapestért - Budapest a cigányokért címmel szervezett vitafórumra, de Tarlós István már előző nap lemondta részvételét - sajtófőnökének közlése szerint annak kritikájaként, hogy kettejükön kívül sem az LMP, sem pedig a Jobbik főpolgármester-jelöltjét nem hívták meg a vitára.
Tovább...
 
Tomcat pofonvágta Novák Elődöt
Videógaléria
2010-09-24 18:47
Tomcat pofonvágta Novák ElődötPolgár Tamás (Tomcat) pofon ütötte a Fővárosi Bíróság folyosóján a Jobbik országgyűlési képviselőjét, Novák Elődöt, és erről videófelvétel is készült.
Tovább...
 
Tiszta vizet a pohárba!
Videógaléria
2010-09-24 07:54
Tiszta vizet a pohárba!Ifj. Bogdán János az Országos Cigány Önkormányzat szóvívője, és az MCF elnökhelyettese kéri, az ügynöki átvilágítást és az erkölcsi bizonyítványt a politikai, a közéleti roma és nem roma szereplőktől egyaránt.
Tovább...
 
Kolompár Orbán büntetőfeljelentést tesz Farkas Flórián ellen
Videógaléria
2010-09-21 11:34
Kolompár Orbán büntetőfeljelentést tesz Farkas Flórián ellenBüntetőfeljelentést tesz Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) jelenlegi elnöke a roma érdek-képviseleti szervezet korábbi vezetője, Farkas Flórián ellen az OCÖ 1996 és 2003 közötti pénzügyi gazdálkodása miatt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 63 - 93 / 504

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Merj változni és meglesz a jutalmad!
  Ma lép a Nap a Nyilas jegyébe, ezzel az idei naptári év utolsó előtti jegyváltásához értünk. Advent idején szinte mindenkit megérint majd a közelgő ünnepek hangulata, főként a Nyilasokat. A Nap jegyváltásának köszönhetően a következő pár hétben többet idealizálgatsz, filozofálgatsz, tervezed majd a jövődet, új célok, ötletek születhetnek meg benned. De ez még nem minden! Hogy mire lehet számítani a következő időszakban, most megtudhatod.
  image
 • Heti szexhoroszkóp 2017.november 24-től 30-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-11-24
  Ma igényt tartunk az önállóságra, azt szeretnénk, ha senki sem szólna bele, hogy miként intézzük az ügyeinket. Az érzelmesség nem jellemző ránk, nem vagyunk oda a romantikáért. Ne mára időzítsük az első randit! Ma érdemes olajos magvakat fogyasztanunk. A dió minden más olajos magnál több omega-3 zsírsavat tartalmaz, amely csökkenti a vér olyan káros zsírszintjeit, mint a koleszterin. Meggátolja az érfalakon később érelzáródást okozó plakkok növekedését.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2017.november 23-tól 29-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2017-11-23
  Ma összeszedett hangulatban, rendkívüli összpontosítással indul a munkahét. Képesek vagyunk arra is, hogy főnökünk követelményeit az utolsó pontig, maradéktalanul teljesítsük. Ma kivívhatjuk az elismerését! Ma jobban hasznosulnak szervezetünkben az ásványi anyagok, fel kell töltődnünk nyomelemekkel. A legjobb, ha a mai menü zöldségekből áll, egy könnyű saláta nagyon egészséges lehet. Használhatunk táplálék kiegészítőket is, vagy szedhetünk C vitamint.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek