Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
"Csodabogárként kezelnek" - mondja Halmajugra roma polgármestere *** Új nevet kaphat a Nyugati tér egy része *** Farkas Franciska: nem minden cigány vagyok, hanem egy ember *** JÁRVÁNY A CIGÁNYSORON *** Leltárt készített a kormány a szórakoztatóipar megsegítéséről *** "Arra kellenek a cigányok, hogy uniós milliárdokat hívhassanak le" - vélik civilek *** Beoltották Farkas Flóriánt, aki szerint a cigányság aggódik a balliberálisok miatt *** Az előítélet csak a megismerésig tart *** "Miért csak egy szkafanderben lehet teljes értékű egy cigány származású ember?" *** Hazánkban is, növekedett a cigányokkal szembeni kirekesztés és előítéletesség *** Drámai a helyzet: oltást a cigányoknak, cigányok, oltakozzatok! *** Koronavírus a szegregátumokban: sajnos a cigányság egyedül van a bajban! *** A cigányok hatszáz éve érkeztek meg a Kárpát-medencébe *** 30 millió forintos rendkívüli támogatás *** Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Videógaléria
Farkas Flórián őszödi beszéde: aki nincs velem, nem kap pénzt
Videógaléria
2010-11-17 17:33

Farkas Flórián őszödi beszéde: aki nincs velem, nem kap pénzt

Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő egy a világhálóra felkerült hangfelvételen úgy fogalmazott: azok, aki nem mennek be az általa felvázolt romaügyi rendszerbe, nem kapnak pénzt.

Tovább...
 
Harlem módszer Magyarországon
Videógaléria
2010-11-15 19:17
Harlem módszer MagyarországonÁtütő eredményeket értek el New York döntően feketék lakta negyedében a gyermekek, és családok felzárkóztatásában.

A program szakemberei nálunk beszéltek arról, mit lehetne ebből itthon alkalmazni

Tovább...
 
Heti mérleg
Videógaléria
2010-11-09 15:02

Heti mérlegVendég: Szanyi Tibor (MSZP).

Téma: Vita az alkotmányozásról.

Tovább...
 
Szanyi leárulózta Gyurcsányt
Videógaléria
2010-11-04 09:41
Szanyi leárulózta GyurcsánytÁttételesen árulónak nevezte Szanyi Tibor szocialista képviselő Gyurcsány Ferencet a baloldaliak meghatározó közösségi portálján. A politikus szerint ha az "idol" nem dugja vissza a kardját, azt árulásnak fogják tekinteni.
Tovább...
 
Derdák: megfizetett emberek fűtött irodákból szítják az etnikai feszültségeket
Videógaléria
2010-11-02 10:51
Derdák: megfizetett emberek fűtött irodákból szítják az etnikai feszültségeketHalál a magyarokra feliratú baseballütő vélhetően nem létezik - állítja egy szociológus, aki szerint a magyarellenességért elítélt miskolci romák büntetése túl súlyos
Tovább...
 
Rá volt írva, hogy halál a magyarokra
Videógaléria
2010-10-30 15:12
Rá volt írva, hogy halál a magyarokraTizenegy miskolci cigányt ítéltek összesen több mint 41 év börtönre rasszista indítékból elkövetett erőszakért.
Tovább...
 
Közel három millió határon túli roma kaphat választójogot
Videógaléria
2010-10-29 14:00
Közel három millió határon túli roma kaphat választójogot„Az MCF Roma Összefogás Párt nevében szeretném kifejezni örömömet és a roma közösség örömét a tekintetben, hogy a magyar kormány 90 évvel Trianon után végre rendezte azt a rendi azt az erkölcsi, azt a politikai azt a szellemi érvágást amit 90 évvel ezelőtt Magyarország. elszenvedett ennek része és részese az akkori és a mostani magyarországi roma közösség és nagyon örülünk annak, hogy amit a történelem elvett azt a történelem visszaadja.
Tovább...
 
Egy roma férfi hátán kelt át a vízen egy egri rendőr - videóval
Videógaléria
2010-10-25 16:56
Egy roma férfi hátán kelt át a vízen egy egri rendőr - videóvalAzonnal megszüntették a szolgálati viszonyát annak az egri rendőrnek, aki egy fakivágásnál történt intézkedésnél egy roma férfi hátán vitette magát néhány méteren. K. Mihály főtörzsőrmesterrel szemben az Egri Nyomozó Ügyészség hivatali visszaélés gyanúja miatt vizsgálódik.
Tovább...
 
Közbeszéd
Videógaléria
2010-10-25 16:06
KözbeszédA műsor vendégei: Balog Zoltán és Schmidt Mária
Tovább...
 
Elmegyünk innen jó messzire
Videógaléria
2010-10-18 08:21
Elmegyünk innen jó messzirePéntek délben kezdték Ajkáról visszaengedni a kolontáriakat, de a többség máshová vágyik. Devecseren közben Mága Zoltán lovag plazmatévéket osztott a rászorulóknak.
Tovább...
 
Balog: A romastratégia a magyar uniós elnökség középpontjában lesz
Videógaléria
2010-10-14 08:57
Balog: A romastratégia a magyar uniós elnökség középpontjában leszA romastratégia a jövő évi magyar uniós elnökség egyik központi témája lesz - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára. Balog Zoltán kiemelte: a hátrányos helyzetűek felzárkóztatása nemcsak etnikai, hanem társadalmi és gazdasági kérdés is.
Tovább...
 
Patai Anna - Girls just wanna have fun
Videógaléria
2010-10-12 09:25
Patai Anna - Girls just wanna have funPatai Anna - Girls just wanna have fun
Tovább...
 
Kökény Attila - Faith
Videógaléria
2010-10-12 09:18
Kökény Attila - FaithKökény Attila - Faith
Tovább...
 
Kolompár az eljárások ellenére indul - "Az nevet, aki..." (+videó)
Videógaléria
2010-10-08 09:23
Kolompár az eljárások ellenére indul - "Az nevet, aki..." (+videó)Kolompár Orbán szerint az ellene folyó eljárások nem veszélyeztetik az újraindulását az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnökségéért. A szervezet jelenlegi vezetője ellen tavaly novemberben indult büntetőper a Kecskeméti Városi Bíróságon.
Tovább...
 
Miért fontos a kisebbségi választás?
Videógaléria
2010-10-07 09:50
Miért fontos a kisebbségi választás?A Jam vendége Balogh Artúr, politológus.
Tovább...
 
Bogdán János
Videógaléria
2010-10-01 11:02
Bogdán JánosAz Egyenes Beszéd vendége: Bogdán János
Tovább...
 
Horváth a romákkal, Tarlós a fiatalokkal kampányolt
Videógaléria
2010-10-01 10:58
Horváth a romákkal, Tarlós a fiatalokkal kampányoltNem ment el a rendezvényre.
Tovább...
 
Horváth Csaba: romák nélkül nincs egységes Budapest
Videógaléria
2010-10-01 10:52
Horváth Csaba: romák nélkül nincs egységes BudapestRomák nélkül nem lehet egységes és sikeres város Budapest - jelentette ki Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje egy szerdai fővárosi fórumon. A szervezők az MSZP és a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjét hívták meg a Cigányok Budapestért - Budapest a cigányokért címmel szervezett vitafórumra, de Tarlós István már előző nap lemondta részvételét - sajtófőnökének közlése szerint annak kritikájaként, hogy kettejükön kívül sem az LMP, sem pedig a Jobbik főpolgármester-jelöltjét nem hívták meg a vitára.
Tovább...
 
Tomcat pofonvágta Novák Elődöt
Videógaléria
2010-09-24 18:47
Tomcat pofonvágta Novák ElődötPolgár Tamás (Tomcat) pofon ütötte a Fővárosi Bíróság folyosóján a Jobbik országgyűlési képviselőjét, Novák Elődöt, és erről videófelvétel is készült.
Tovább...
 
Tiszta vizet a pohárba!
Videógaléria
2010-09-24 07:54
Tiszta vizet a pohárba!Ifj. Bogdán János az Országos Cigány Önkormányzat szóvívője, és az MCF elnökhelyettese kéri, az ügynöki átvilágítást és az erkölcsi bizonyítványt a politikai, a közéleti roma és nem roma szereplőktől egyaránt.
Tovább...
 
Kolompár Orbán büntetőfeljelentést tesz Farkas Flórián ellen
Videógaléria
2010-09-21 11:34
Kolompár Orbán büntetőfeljelentést tesz Farkas Flórián ellenBüntetőfeljelentést tesz Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) jelenlegi elnöke a roma érdek-képviseleti szervezet korábbi vezetője, Farkas Flórián ellen az OCÖ 1996 és 2003 közötti pénzügyi gazdálkodása miatt.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 63 - 93 / 504

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 

Bulvár hírek

Sport hírek