Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Videógaléria
Jövőben az állam dönti el, ki a cigány, a román, az örmény
Videógaléria
2011-03-20 10:53
Jövőben az állam dönti el, ki a cigány, a román, az örményLegalábbis ez az alkotmánytervezet egyik olvasata.
Tovább...
 
"Gyöngyöspatán nem cigányterror van, hanem nyilas terror"
Videógaléria
2011-03-20 10:49
"Gyöngyöspatán nem cigányterror van, hanem nyilas terror"Horváth Aladár szerint a rendőrségnek fel kellene lépnie.
Tovább...
 
Gyöngyöspata: nem cigányterror, hanem új nyilas terror
Videógaléria
2011-03-15 22:42
Gyöngyöspata: nem cigányterror, hanem új nyilas terrorMegemlékezést tartottak kisebbségi jogvédők és rasszizmusellenes civilek a nemzeti ünnep alkalmából Gyöngyöspatán, ahol immár március eleje óta járőröznek, a helyi cigányság növekvő bűnözésére hivatkozva, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai.A megemlékezésen, a többi között részt vett Dés László zenész, Iványi Gábor lelkész, illetve Ungár Klára volt szabad demokrata politikus.
Tovább...
 
Radics Béla: Miniszterelnök úr önnek van szíve?
Videógaléria
2011-03-04 07:49
Miniszterelnök úr önnek van szíve?Tisztelt miniszterelnök úr a roma stratégia kiemelt része a magyar elnökségnek!? Mert miniszterelnök úr hiába okos, ha nincsen szíve! Márpedig miniszterelnök úrnak, s kormányának csak akkor lesz szíve, ha legnehezebb helyzetben lévő társadalmi csoportok számára a szociális beilleszkedés lehetőségét megteremti!
Tovább...
 
Apácák szolgálnak a cigánytelepen
Videógaléria
2011-02-28 09:37
Apácák szolgálnak a cigánytelepenA Jó Pásztor Nővérek Rendje 15 éve tanítja Gyöngyösorosziban roma lányait, hogy kiemelje őket a testi-lelki nyomorból. Nézze meg az ember!
Tovább...
 
Üldözöttek
Videógaléria
2011-02-24 18:40
ÜldözöttekTörténet egy ceglédberceli cigány családról, akiket a helyiek elüldöztek, olykor molotov-koktéllal. Váradi Béla filmje.
Tovább...
 
Nagyidai cigányok - Jack Sparrow is velük nyomja!
Videógaléria
2011-02-24 09:34
Nagyidai cigányok - Jack Sparrow is velük nyomja!Fren, a Kalandozásaim Budapesten blog szerzője ki van akadva a Nagyidai Cigányok című ExperiDance produkcióra. Mi ezen elcsodálkoztunk, mert nekünk olyan emlékeink vannak a tánccsoportról, hogy nagyon jól kenik. A cikkből kiderül, hogy régebben a szerző is így gondolta. Partnerünk kemény szavai:
Tovább...
 
Kolompár 275 millió forinttal van eltévedve? (+videó)
Videógaléria
2011-02-16 08:10
Kolompár 275 millió forinttal van eltévedve? (+videó)Ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz az Országos Cigány Önkormányzat volt vezetője, mert szerinte megrongálták a dohány utcai székházat azután, hogy átadta a hivatalt utódjának.
Tovább...
 
Szaniszló Ferenc üzenete a cigányságnak
Videógaléria
2011-02-14 12:15

 

Szaniszló Ferenc üzenete a cigányságnak"Kedves cigányok, térjetek észhez, amíg még van idő! Ez a ti hazátok is, hiszen évszázadokon át befogadtunk benneteket, ahogyan a zsidókat is az üldöztetés elől. Jólét reményében menekültetek hozzánk. És mert maradtatok, abból azt veszem ki, hogy jól érzitek itt magatokat.
Tovább...
 
Nem cigánykérdés - Éhséglázadás küszöbén Borsod
Videógaléria
2011-02-14 11:28
Nem cigánykérdés - Éhséglázadás küszöbén BorsodBrutális a helyzet Borsodban: se munka, se pénz. Közmunka-lehetőség alig maradt, ami akad, azzal is alig keresnek többet, mint amennyi a segély. Az emberek dolgozni akarnak, de hogy mi lesz, ha nem tudnak - ettől ők maguk is félnek.
Tovább...
 
Az utca embere már 2011-ben felemelkedne
Videógaléria
2011-02-09 07:46
Az utca embere már 2011-ben felemelkedneÉrtékeltük Orbán Viktor országértékelését. Ismerős arcok.
Tovább...
 
Isten, család, Megasztár: Kökény Attila otthon
Videógaléria
2011-01-31 07:58
Isten, család, Megasztár: Kökény Attila otthonA hírnév nem vakította el. Dalaival azt szeretné elmondani az országnak, hogy „mire képes egy cigánygyerek, aki a semmiből jött". Nézze, hallgassa.
Tovább...
 
Egekbe szökhet a kenyér ára
Videógaléria
2011-01-28 07:46
Egekbe szökhet a kenyér áraJelentősen drágulhat a kenyér a közeljövőben. A magtárak üresek. A búzát aratás után eladták a külföldi piacokon. Ott több pénzt kaptak érte a kereskedők.
Tovább...
 
Európai Roma Stratégia
Videógaléria
2011-01-27 08:59
Európai Roma StratégiaEurópai Roma Stratégia
Tovább...
 
A szegény embert még a rendőr is húzza
Videógaléria
2011-01-27 07:42
A szegény embert még a rendőr is húzzaEgy nagyvárosban egy évben vajon hány embert állít meg a rendőr azzal, hogy kopott a bicikligumija, hogy nincs téli gumi a kerékpáron, hogy hiányzik róla a prizma, vagy hogy nincs bekötve az egyik fék? Pedig ezek olyan hiányosságok, amelyek bárkivel előfordulhatnak.
Tovább...
 
A ckö-k állami normatíva visszaállításához várja a Lungo Drom segítségét az aláírásgyűjtésben
Videógaléria
2011-01-26 10:14
A ckö-k állami normatíva visszaállításához várja a Lungo Drom segítségét az aláírásgyűjtésbenAz Egyenes Beszéd vendége: Kolompár Orbán.
Műsorvezető: Kálmán Olga.  Témák:
- Pertársaságot alakít az MCF,
- Aláírásba kezd a ckö-k állami normatíva visszaállítása miatt az MCF és a Lungo Drom kiállását is várja
Tovább...
 
Törvényjavaslat: szülő nélkül nincs több éjszakai buli
Videógaléria
2011-01-21 08:29
Törvényjavaslat: szülő nélkül nincs több éjszakai buli A közelmúltban egy fővárosi szórakozóhelyen kitört pánikban három fiatal lány meghalt. A felelősség tekintetében megoszlanak a vélemények, azonban egyértelművé vált, szabályokat kell hozni annak érdekében, hogy a hasonló tragédiák elkerülhetők legyenek.
Tovább...
 
Kisebbségi magazin - Együtt, 2011. január 13.
Videógaléria
2011-01-19 13:06
Kisebbség magazin - Együtt, 2011. január 13.Együtt, 2011. január 13.
Tovább...
 
Örkényi diákok videóval is elmondják a verést
Videógaléria
2011-01-18 07:26
Örkényi diákok videóval is elmondják a verést2011.01.17.-én felvette és elküldte a c-press.hu szerkesztőségébe az egyik diák, hogy  Dömötör Attila(tanár) megfejeli az osztály előtt diákját.
Tovább...
 
Beszigszalagozott szájjal tüntettek a médiatörvény ellen
Videógaléria
2011-01-15 08:11
Beszigszalagozott szájjal tüntettek a médiatörvény ellenÖsszetűzések és látványos rendőri jelenlét nélkül ért véget a sajtószabadságért zajló tüntetés a Kossuth téren. Tudósítónk szerint több ezren vettek részt az eseményen, többen szigetelőszalaggal beragasztott szájjal jelentek meg. A demonstrációt a Facebook közösségi portálon szervezték, a tüntetők pedig az új médiatörvény módosítását és a Médiahatóság politikai függetlenségét követelték.
Tovább...
 
Kisebbségi választás, Kolompár búcsúja
Videógaléria
2011-01-09 19:17
Kisebbségi választás, Kolompár búcsúja13 kisebbség választotta meg a vezetőit. Az OCÖ éléről biztosan távozik Kolompár Orbán. A per előtt álló politikus híradónknak elmondta: többet szeretne a családjával foglalkozni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32 - 62 / 504

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Szerdai angyal üzenet Schimschiel angyaltól
  Ahogyan egyre rövidebb a tél és lassan, de magabiztosan melegszik az idő, úgy támogatnak minket égő segítőink is egyre intenzívebben. Észrevetted, hogy ebben az évben már kérni sem kell különösebben a segítségüket? Hiszen folyton folyvást ott vannak melletted és már egy gondolatodból leszűrik, hogy éppen mire van szükséged. Schimschiel angyal is ezért tett ma látogatást, hiszen ha még úgy is érzed nincsen most szükséged támogatásra, ő azért ott figyeli minden lépésedet, hogy minden a legjobban alakuljon.
  image
 • Heti vagyonhoroszkóp 2018.január 17-től 23-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2018-01-17
  Ma minden kapcsolatunkban visszafogottabban viselkedünk. Még a legintimebb viszonyainkban is zárkózottabbak leszünk. Nem szívesen beszélünk az érzelmeinkről, kevésbé mutatjuk ki a szeretetünket. Ma fáradtabbnak érezhetjük magunkat, de ez nem veszi el a kedvünket a kemény munkától. Legalább arról kellene gondoskodnunk, hogy szervezetünket vitaminokkal, nyomelemekkel lássuk el. Fogyasszunk minél több zöldségfélét! Ne felejtkezzünk el a folyadékpótlásról!
 • Heti általános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2018-01-16
  Hasznossá szeretnénk tenni magunkat. Sokkal többet dolgozunk ma, és ráadásul pontosan. Annyira a munkára koncentrálunk, hogy közben elfelejtkezünk a szükségleteinkről. Ma törekednünk kell rá, hogy szervezetünk ásványi anyag utánpótlását biztosítsuk. Fogyasszunk több kalciumot, hiszen ezzel megelőzhetjük a későbbi csontritkulást. Ha több tejterméket eszünk, akkor hosszú távon is biztosítjuk csontjaink egészségét.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek