Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Videógaléria
Jövőben az állam dönti el, ki a cigány, a román, az örmény
Videógaléria
2011-03-20 10:53
Jövőben az állam dönti el, ki a cigány, a román, az örményLegalábbis ez az alkotmánytervezet egyik olvasata.
Tovább...
 
"Gyöngyöspatán nem cigányterror van, hanem nyilas terror"
Videógaléria
2011-03-20 10:49
"Gyöngyöspatán nem cigányterror van, hanem nyilas terror"Horváth Aladár szerint a rendőrségnek fel kellene lépnie.
Tovább...
 
Gyöngyöspata: nem cigányterror, hanem új nyilas terror
Videógaléria
2011-03-15 22:42
Gyöngyöspata: nem cigányterror, hanem új nyilas terrorMegemlékezést tartottak kisebbségi jogvédők és rasszizmusellenes civilek a nemzeti ünnep alkalmából Gyöngyöspatán, ahol immár március eleje óta járőröznek, a helyi cigányság növekvő bűnözésére hivatkozva, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai.A megemlékezésen, a többi között részt vett Dés László zenész, Iványi Gábor lelkész, illetve Ungár Klára volt szabad demokrata politikus.
Tovább...
 
Radics Béla: Miniszterelnök úr önnek van szíve?
Videógaléria
2011-03-04 07:49
Miniszterelnök úr önnek van szíve?Tisztelt miniszterelnök úr a roma stratégia kiemelt része a magyar elnökségnek!? Mert miniszterelnök úr hiába okos, ha nincsen szíve! Márpedig miniszterelnök úrnak, s kormányának csak akkor lesz szíve, ha legnehezebb helyzetben lévő társadalmi csoportok számára a szociális beilleszkedés lehetőségét megteremti!
Tovább...
 
Apácák szolgálnak a cigánytelepen
Videógaléria
2011-02-28 09:37
Apácák szolgálnak a cigánytelepenA Jó Pásztor Nővérek Rendje 15 éve tanítja Gyöngyösorosziban roma lányait, hogy kiemelje őket a testi-lelki nyomorból. Nézze meg az ember!
Tovább...
 
Üldözöttek
Videógaléria
2011-02-24 18:40
ÜldözöttekTörténet egy ceglédberceli cigány családról, akiket a helyiek elüldöztek, olykor molotov-koktéllal. Váradi Béla filmje.
Tovább...
 
Nagyidai cigányok - Jack Sparrow is velük nyomja!
Videógaléria
2011-02-24 09:34
Nagyidai cigányok - Jack Sparrow is velük nyomja!Fren, a Kalandozásaim Budapesten blog szerzője ki van akadva a Nagyidai Cigányok című ExperiDance produkcióra. Mi ezen elcsodálkoztunk, mert nekünk olyan emlékeink vannak a tánccsoportról, hogy nagyon jól kenik. A cikkből kiderül, hogy régebben a szerző is így gondolta. Partnerünk kemény szavai:
Tovább...
 
Kolompár 275 millió forinttal van eltévedve? (+videó)
Videógaléria
2011-02-16 08:10
Kolompár 275 millió forinttal van eltévedve? (+videó)Ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz az Országos Cigány Önkormányzat volt vezetője, mert szerinte megrongálták a dohány utcai székházat azután, hogy átadta a hivatalt utódjának.
Tovább...
 
Szaniszló Ferenc üzenete a cigányságnak
Videógaléria
2011-02-14 12:15

 

Szaniszló Ferenc üzenete a cigányságnak"Kedves cigányok, térjetek észhez, amíg még van idő! Ez a ti hazátok is, hiszen évszázadokon át befogadtunk benneteket, ahogyan a zsidókat is az üldöztetés elől. Jólét reményében menekültetek hozzánk. És mert maradtatok, abból azt veszem ki, hogy jól érzitek itt magatokat.
Tovább...
 
Nem cigánykérdés - Éhséglázadás küszöbén Borsod
Videógaléria
2011-02-14 11:28
Nem cigánykérdés - Éhséglázadás küszöbén BorsodBrutális a helyzet Borsodban: se munka, se pénz. Közmunka-lehetőség alig maradt, ami akad, azzal is alig keresnek többet, mint amennyi a segély. Az emberek dolgozni akarnak, de hogy mi lesz, ha nem tudnak - ettől ők maguk is félnek.
Tovább...
 
Az utca embere már 2011-ben felemelkedne
Videógaléria
2011-02-09 07:46
Az utca embere már 2011-ben felemelkedneÉrtékeltük Orbán Viktor országértékelését. Ismerős arcok.
Tovább...
 
Isten, család, Megasztár: Kökény Attila otthon
Videógaléria
2011-01-31 07:58
Isten, család, Megasztár: Kökény Attila otthonA hírnév nem vakította el. Dalaival azt szeretné elmondani az országnak, hogy „mire képes egy cigánygyerek, aki a semmiből jött". Nézze, hallgassa.
Tovább...
 
Egekbe szökhet a kenyér ára
Videógaléria
2011-01-28 07:46
Egekbe szökhet a kenyér áraJelentősen drágulhat a kenyér a közeljövőben. A magtárak üresek. A búzát aratás után eladták a külföldi piacokon. Ott több pénzt kaptak érte a kereskedők.
Tovább...
 
Európai Roma Stratégia
Videógaléria
2011-01-27 08:59
Európai Roma StratégiaEurópai Roma Stratégia
Tovább...
 
A szegény embert még a rendőr is húzza
Videógaléria
2011-01-27 07:42
A szegény embert még a rendőr is húzzaEgy nagyvárosban egy évben vajon hány embert állít meg a rendőr azzal, hogy kopott a bicikligumija, hogy nincs téli gumi a kerékpáron, hogy hiányzik róla a prizma, vagy hogy nincs bekötve az egyik fék? Pedig ezek olyan hiányosságok, amelyek bárkivel előfordulhatnak.
Tovább...
 
A ckö-k állami normatíva visszaállításához várja a Lungo Drom segítségét az aláírásgyűjtésben
Videógaléria
2011-01-26 10:14
A ckö-k állami normatíva visszaállításához várja a Lungo Drom segítségét az aláírásgyűjtésbenAz Egyenes Beszéd vendége: Kolompár Orbán.
Műsorvezető: Kálmán Olga.  Témák:
- Pertársaságot alakít az MCF,
- Aláírásba kezd a ckö-k állami normatíva visszaállítása miatt az MCF és a Lungo Drom kiállását is várja
Tovább...
 
Törvényjavaslat: szülő nélkül nincs több éjszakai buli
Videógaléria
2011-01-21 08:29
Törvényjavaslat: szülő nélkül nincs több éjszakai buli A közelmúltban egy fővárosi szórakozóhelyen kitört pánikban három fiatal lány meghalt. A felelősség tekintetében megoszlanak a vélemények, azonban egyértelművé vált, szabályokat kell hozni annak érdekében, hogy a hasonló tragédiák elkerülhetők legyenek.
Tovább...
 
Kisebbségi magazin - Együtt, 2011. január 13.
Videógaléria
2011-01-19 13:06
Kisebbség magazin - Együtt, 2011. január 13.Együtt, 2011. január 13.
Tovább...
 
Örkényi diákok videóval is elmondják a verést
Videógaléria
2011-01-18 07:26
Örkényi diákok videóval is elmondják a verést2011.01.17.-én felvette és elküldte a c-press.hu szerkesztőségébe az egyik diák, hogy  Dömötör Attila(tanár) megfejeli az osztály előtt diákját.
Tovább...
 
Beszigszalagozott szájjal tüntettek a médiatörvény ellen
Videógaléria
2011-01-15 08:11
Beszigszalagozott szájjal tüntettek a médiatörvény ellenÖsszetűzések és látványos rendőri jelenlét nélkül ért véget a sajtószabadságért zajló tüntetés a Kossuth téren. Tudósítónk szerint több ezren vettek részt az eseményen, többen szigetelőszalaggal beragasztott szájjal jelentek meg. A demonstrációt a Facebook közösségi portálon szervezték, a tüntetők pedig az új médiatörvény módosítását és a Médiahatóság politikai függetlenségét követelték.
Tovább...
 
Kisebbségi választás, Kolompár búcsúja
Videógaléria
2011-01-09 19:17
Kisebbségi választás, Kolompár búcsúja13 kisebbség választotta meg a vezetőit. Az OCÖ éléről biztosan távozik Kolompár Orbán. A per előtt álló politikus híradónknak elmondta: többet szeretne a családjával foglalkozni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 32 - 62 / 504

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • A láthatatlan kézifék, ami a tudatalattidban van
  Amikor az elérhetetlennek tűnő céljaink kerülnek szóba, hajlamosak vagyunk rögtön felelőst keresni, bűnbakot állítani. "Ha a férjem meghallgatna, ha az anyám jobban szeretett volna, ha a főnököm nem lenne a velejéig romlott, ha? ,ha?.,ha? " Akkor mi lenne? Megkapnád, amire vágysz? Nem hiszem!
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2019.március 24-től 30-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2019-03-24
  Ma fontos lesz a szex, szívesen fogadjuk az érzéki élményeket. Nem vágyunk új partnerre, inkább meglévő kapcsolatunkban keressük a gyengédséget. A kapcsolat érzelmi háttere is fontos számunkra! Ma a nőgyógyászati panaszok válhatnak kellemetlenebbé, és a krónikus húgy úti fertőzés válhat súlyosabbá. A hólyaghurut legtermészetesebb és talán legeredményesebb gyógymódja, ha rengeteg folyadékot iszunk. Így kimoshatjuk szervezetünkből a fertőzést.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2019.március 23-tól 29-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2019-03-23
  Ma maximalista hozzáállásunk határozza meg a munkánkat. Kivétel, ha már egyáltalán nem érdekel minket, amit csinálunk. Ma érzékenyebbek lesznek a nemi szerveink. Ha sűrűn járunk uszodába, akkor tegyünk a gombás fertőzés ellen. Erre talán a legjobb módszer a tejsavas készítmények használata. Ha már megvan a baj, akkor keressük fel nőgyógyászunkat.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek