Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék *** Az EMMI minisztere helyet biztosít a roma hős emléktáblájának *** Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását *** A cukiság és a cigányok *** Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak *** Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák *** 840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak *** Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán *** Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Videógaléria
Megfenyegették a Duna Televízó stábját
Videógaléria
2008-09-04 09:25
Megfenyegették a Duna Televízó stábjátMegfenyegették, igazoltatták és a kamerát is elvették a rendőrök a Duna Televízió stábjától egy olaszországi cigánytáborban. Az ordibáló rendőrök több órás várakozás után engedték el a Mundi Romani stábját. Az illegális roma táborába nem kell forgatási engedély, bocsánatot mégsem kért tőlük senki. Több vezető olasz napilap a hatóságok cenzúrájáról ír.
Tovább...
 
Önvédelmi mozgalom megszervezésére szólított...
Videógaléria
2008-08-27 09:22
Önvédelmi mozgalom megszervezésére szólított...- Kolompár Orbán

  (az Országos Cigány Önkormányzat elnöke)

Tovább...
 
Horribilis összegekbe kerül a gyerekek iskolakezdése
Videógaléria
2008-08-24 08:53
Horribilis összegekbe kerül a gyerekek iskolakezdéseCsaknem 10 százalékkal drágultak a tanszerek tavaly óta, a szülőknek 40 ezer forintjába is kerülhet az általános iskolás gyermekük beiskolázása.
Tovább...
 
Társadalmi célú hirdetés
Videógaléria
2008-08-21 11:10
Társadalmi célú hirdetésRoma Integráció Évtized - 2005-2015
Tovább...
 
100 tagú cigányzenekar már DVD-n is
Videógaléria
2008-08-19 10:38
100 tagú cigányzenekar már DVD-n isA Nap-kelte vendégei: Beke Farkas Nándor és Szigeti Ferenc
Tovább...
 
Hangya és Tücsök vagy / és cigányra hangolva?!
Videógaléria
2008-08-17 17:48
Hangya és Tücsök vagy / és cigányra hangolva?!Alkotmány 70/A. § (1) A Magyar Köztársaság biztosítja a területén tartózkodó minden személy számára az emberi, illetve az állampolgári jogokat, bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül.

Tovább...
 
Gazdasági koncepció készült a romákért
Videógaléria
2008-08-13 14:04
Gazdasági koncepció készült a romákértEchoTV - Napi aktuális - 2008. augusztus 11
 
Műsorvezető:Tari Judit Titanila                     
Vendég: Csík Tamás
Tovább...
 
Roma sors: ez a huszonnegyedik óra
Videógaléria
2008-08-11 15:55
Roma sors: ez a huszonnegyedik óra"A cigányság felzárkóztatása nélkül nem lehet az országot növekedési pályára állítani. Ezért sürgősen gazdaságpolitikai fordulatra van szükség" – jelentette ki Széles Gábor, lapunk tulajdonosa A tolerancia napja című rendezvényen, amelyet az Európai Integrációs Cigányszövetség (Eucisz) kezdeményezésére tartottak Tamásiban.
Tovább...
 
"Hős a Roma" - Fonyódi gyermektábor képekben + Videó
Videógaléria
2008-08-05 12:28
ImageA Cigány Ház – Romano Kher fonyódi üdülőjében járt a C-PRESS Hírügynökség. Az első turnusban nyaraló 65 fővárosi cigány gyerek nyaralását, környezetét mutatjuk be a helyszínen készítetett képriportok és videók segítségével.
Tovább...
 
A roma holokauszt áldozataira emlékeznek
Videógaléria
2008-08-01 10:08
A roma holokauszt áldozataira emlékeznekElőször emlékezett közösen szerdán a Cigány Kisebbségi Önkormányzat, és a Magyar Zsidók Hitközségének Szövetsége Nagykanizsán. A roma holocaustról az elmúlt ötven évben kevés szó esett. Ennek okairól beszélt Bársony János kisebbségkutató a Közbeszéd című műsorban.
Tovább...
 
Cigány gyerekekkel packázik a kormány (+videó)
Videógaléria
2008-07-23 11:37
Cigány gyerekekkel packázik a kormány (+videó)Hetven hátrányos helyzetű cigány gyermekkel packázik hetek óta az Oktatási Minisztérium és a szaktárca támogatásfolyósító háttérintézménye a Hír Televízió birtokába került hangfelvételek alapján. A diákok az esélyegyenlőségi ösztöndíj második féléves összegének kifizetésére várnak. 21 ezer forintról van szó tanulónként.
Tovább...
 
Elfogták Radovan Karadzicot
Videógaléria
2008-07-22 14:45
Elfogták Radovan KaradzicotŐrizetbe vették Radovan Karadzic volt boszniai szerb elnököt, az egyik leginkább keresett, több mint egy évtizede szökésben lévő hágai vádlottat, akinek terhére egyebek között a II. világháború óta a legszörnyűbb európai vérengzésnek tartott srebrenicai mészárlás kitervelését és elrendelését róják.
Tovább...
 
Mi történt Szikszón? Videók a Magyar Gárda demonstrációjáról
Videógaléria
2008-07-21 20:49
Mi történt Szikszón? Videók a Magyar Gárda demonstrációjárólHangos szóváltásokkal, de atrocitás nélkül fejeződött be a Magyar Gárda és a romák demonstrációja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón, a rendre legalább száz rendőr, köztük kommandósok vigyáztak. Videóstábunk a helyszínen járt, nézze meg felvételeinket!
Tovább...
 
Olaszliszkai tanúkat keresnek még a Gój Motorosok
Videógaléria
2008-07-20 16:34
Olaszliszkai tanúkat keresnek még a Gój MotorosokA Gój Motorosok Egyesülete félmillió forintot fizet annak, aki tanúként érdemi információkkal szolgál a hatóságoknak az olaszliszkai lincselés további feltételezett elkövetőinek megtalálásában. A motorosok maguk vitték a plakátokat Olaszliszkára.
Tovább...
 
Kommandós támadás soroksári cigány családok ellen - tényfeltáró jelentés - videó és fotók
Videógaléria
2008-07-18 19:41
Kommandós támadás soroksári cigány családok ellen - tényfeltáró jelentés - videó és fotókA mai nap éjjel 02 órakor a Budapest, XXIII. kerület, Vadevezős utcában, a Rendőrség kommandós egységei több roma családra rátörték az ajtót, a családok tagjait az udvarokra terelték, gyermekeket, asszonyokat, felnőtteket, nőket és férfiakat, fiatalokat és időseket, köztük betegeket, órákon át falhoz térdepeltettek, mindannyiukra fegyvert szegeztek.
Tovább...
 
Tíz siófoki roma család otthona újul meg július végéig
Videógaléria
2008-07-14 15:40
Tíz siófoki roma család otthona újul meg július végéig Több ház szinte lakhatatlan volt, tulajdonosaik nem lettek volna képesek egyedül felújítani azokat. A város Cigány Kisebbségi Önkormányzata ezért indította el lakásfelújító programját. A renoválást közmunkások végzik.
Tovább...
 
Szobrot kapott Balogh Béla
Videógaléria
2008-07-06 07:47
Szobrot kapott Balogh BélaFelavatták Balogh Béla aranysarkantyús cigánytáncos szobrát az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) fővárosi székházának aulájában pénteken; a legendás művész 13 éve, 37 évesen halt meg. A márvány talapzaton álló bronzból készült mellszobrot Farkas Pál szekszárdi szobrászművész készítette el, az alkotást Iványi Gábor metodista lelkész szentelte fel.
Tovább...
 
Cigányzene a tengerentúlon
Videógaléria
2008-06-24 06:31
Cigányzene a tengerentúlon2008. június 21. 18:59
Cigányzene a tengerentúlon

A Nap-kelte vendége Kállai Kis Ernő
Tovább...
 
Idegenvezetés a VIII. kerületben - Különkiadás (videó)
Videógaléria
2008-06-08 16:50
Idegenvezetés a VIII. kerületben - Különkiadás (videó) Két fiatal - felfedezve a nyolcadik kerület szépségeit - olyan helyekre kalauzolja vendégeiket, amelyeket sohasem vennének észre maguktól: a Palotanegyed homlokzataitól a cigányzenészek otthonán át a kerület Lotz Károly freskóival díszített épületéiig. Baglyas György, Domján Manó
Tovább...
 
Kóka megbukott, Fodor Gábor lett az SZDSZ-elnök (+videó)
Videógaléria
2008-06-07 17:04
Kóka megbukott, Fodor Gábor lett az SZDSZ-elnök (+videó)Megbukott a csalással megválasztott pártelnök - Fodor Gábor 346-344-re legyőzte Kóka Jánost az SZDSZ elnökválasztásán. A rendkívüli tisztújításra azután került sor, hogy a Hír Televízió és a Magyar Nemzet februárban kiderítette, hogy a tavalyi voksoláson álküldöttek is szavaztak.
Tovább...
 
Tiltakoznak az SS-ruhás tanár ellen - VIDEÓ
Videógaléria
2008-06-06 19:16
Tiltakoznak az SS-ruhás tanár ellen - VIDEÓVizsgálatot indított az ombudsman az SS-egyenruhában pózoló és közben iskolaigazgatóvá lett tanár ügyében. A tordasi iskola választotta őt igazgatóul, augusztustól. Sok szülő tiltakozott, tüntettek is többen. Egy képviselő tiltakozásul lemondott, a miniszter felülvizsgálatot kér.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 280 - 310 / 504

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti wellness horoszkóp 2017.november 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-11-19
  Ma mindent úgy szeretnénk tenni, ahogyan kedvünk tartja. Nem tűrjük a korlátozásokat, zokon vesszük, ha családtagjaink ránk telepednek és megmondják, hogy mit tegyünk. Ahol csak tudjuk, átlépjük a határokat. Ma a visszér problémája nyilvánulhat meg erőteljesebben. A panaszt nem szabad elhanyagolni. Szélsőséges esetben fekélyes bőrtünet is lehet az elhanyagolt visszérbetegség eredménye. Kezdeti stádiumban segíthetnek a gyógytermékek.
 • Pozitív megerősítés vs karma
  A pozitív megerősítés működésének megértéséhez képzelj el egy fogkrémes tubust. A tubus legvégén van az a pozitív életérzés, amit át szeretnél élni. Ahhoz, hogy ez a tied legyen, ki kell nyomnod azt, ami még tubusban - vagyis a tudatalattidban - benne van. Ha ismételsz egy megerősítést, az kibuktatja, a felszínre hozza azokat a blokkokat, tévedéseket, nem-tudásokat, karmikus terheket, amik beépültek a tudatalattidba és ezért akadályoznak.
  image
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.november 18-tól 24-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-11-18
  Szélsőségesen érzünk a mai napon. Arra is képesek vagyunk, hogy nagyon szeressünk és a gyűlölködés sem áll távol tőlünk. Ha kedveljük a munkánkat, akkor ma fanatikusan dolgozunk, s jóval többet teljesítünk, mint máskor. Ma szenvedélyes hangulatban leszünk, több szexre lesz szükségünk. Aki hajlamos arra, hogy a tiltott gyümölcsöt ízlelgesse, a mai napon nagyobb eséllyel teszi ezt meg.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek