Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Rólunk írták
A romákat felakasztással fenyegető levél
Rólunk írták
2006-09-21 12:01
Roma SajtóközpontFenyegető levelet kapott a C-Press roma hírügynökség főszerkesztője egy magát a „Magyar Demokrácia Védelmezőinek” nevező csoporttól – állítja maga a főszerkesztő. Csík Tamás a Roma Sajtóközpontnak azt mondta: az elektronikus levél előbb az iwiw nevű közösségi portálon lévő postaládájába, majd a szerkesztőség címére érkezett.
Tovább...
 
Vizsgálatot sürgetnek az OCÖ-né
Rólunk írták
2006-07-21 14:10
Népszabadság OnlineA C-PRESS Hírügynökség meg nem nevezett cigány szervezetek és közéleti szereplők felkérésére levelet írt Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek.
Tovább...
 
Átvizsgáltatnák az OCÖ-t
Rólunk írták
2006-07-21 14:00
NépszavaA C-PRESS Hírügynökség roma szervezetekre hivatkozva nyílt levélben kéri Gyurcsány Ferencet, hogy sürgősségi eljárásban intézkedjen az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) feltételezett jogsértéseinek feltárásáról.
Tovább...
 
Negyven kérdés a romaügyi államtitkárhoz
Rólunk írták
2006-03-08 13:11
MÜOSZA C-PRESS négy napon belül negyven kérdésre várt választ Teleki Lászlótól. A romaügyi államtitkár politikai támadásnak minősítette a kérdéssort és elhárította a válaszadást. A hírügynökség állásfoglalásért a MÚOSZ-hoz fordult.
Tovább...
 
Amaro Drom - C-Press: új roma honlap
Rólunk írták
2005-12-10 11:01
Horváth MariannaCsík Tamás, az Integrációs Roma Szövetség elnöke már jó ideje teszi közzé az interneten erős hangvételű írásait a cigány közéleti szereplők és politikusok munkájáról, fellebbentve a fátylat az olykor nem éppen tisztességes kis játszmákról a háttérben. Az MSZP Országos Cigánytagozatának volt elnöke és a Centrum Párt országos cigányügyi politikai referense most létrehozott egy hírügynökséget. A C-Press már feltöltés alatt áll, erről kérdeztük.
Tovább...
 
Cigánytelep-chat az új roma honlapon
Rólunk írták
2005-12-09 13:05

FigyelőnetC-press.hu néven új roma honlap indult. A cigány közéleti, információs és szolgáltató hírportált a C-PRESS Média Alapítvány működteti.

 

Tovább...
 
C-press.hu néven új roma honlap indult
Rólunk írták
2005-12-09 11:01
Roma SajtóközpontA cigány közéleti, információs és szolgáltató hírportált a C-PRESS Média Alapítvány működteti.

Az alapítvány elnöke, Csík Tamás elmondta: a roma sajtószabadság, a roma kultúra védelmére és közvetítésére hozták létre a hírügynökséget.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18 - 24 / 24

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
  • Szerdai angyal üzenet Schimschiel angyaltól
    Ahogyan egyre rövidebb a tél és lassan, de magabiztosan melegszik az idő, úgy támogatnak minket égő segítőink is egyre intenzívebben. Észrevetted, hogy ebben az évben már kérni sem kell különösebben a segítségüket? Hiszen folyton folyvást ott vannak melletted és már egy gondolatodból leszűrik, hogy éppen mire van szükséged. Schimschiel angyal is ezért tett ma látogatást, hiszen ha még úgy is érzed nincsen most szükséged támogatásra, ő azért ott figyeli minden lépésedet, hogy minden a legjobban alakuljon.
    image
  • Heti vagyonhoroszkóp 2018.január 17-től 23-ig
    Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
  • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2018-01-17
    Ma minden kapcsolatunkban visszafogottabban viselkedünk. Még a legintimebb viszonyainkban is zárkózottabbak leszünk. Nem szívesen beszélünk az érzelmeinkről, kevésbé mutatjuk ki a szeretetünket. Ma fáradtabbnak érezhetjük magunkat, de ez nem veszi el a kedvünket a kemény munkától. Legalább arról kellene gondoskodnunk, hogy szervezetünket vitaminokkal, nyomelemekkel lássuk el. Fogyasszunk minél több zöldségfélét! Ne felejtkezzünk el a folyadékpótlásról!
  • Heti általános horoszkóp 2018.január 16-tól 22-ig
    Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
  • Keddi HarmoNet horoszkóp 2018-01-16
    Hasznossá szeretnénk tenni magunkat. Sokkal többet dolgozunk ma, és ráadásul pontosan. Annyira a munkára koncentrálunk, hogy közben elfelejtkezünk a szükségleteinkről. Ma törekednünk kell rá, hogy szervezetünk ásványi anyag utánpótlását biztosítsuk. Fogyasszunk több kalciumot, hiszen ezzel megelőzhetjük a későbbi csontritkulást. Ha több tejterméket eszünk, akkor hosszú távon is biztosítjuk csontjaink egészségét.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek