Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Külföld
Kemény videó Gurmai Zita szocialista EP-képviselőről
Külföld
2013-04-23 05:05
Gurmai a kormányzó román Szociáldemokrata Párt (PSD) hétvégi kongresszusának egyik vendége volt. Letérdelt a páralapító előtt.
Tovább...
 
Berlinben kiakadtak a szélsőjobboldali párt plakátjától
Külföld
2013-04-09 08:26
Berlinben egy héttel a választások előtt általános felháborodást keltett a szélsőjobboldali NPD plakátja, amelyen a párt elnöke látható motorkerékpárja nyergében, a felirat pedig az: „Adj gázt!”.
Tovább...
 
Meghalt a cselédlányból lett milliárdos
Külföld
2013-04-05 07:59
Hosszú, súlyos betegség után 76 évesen elhunyt Barbara Piasecka Johnson, aki szegény lengyel parasztlányból lett a világ egyik leggazdagabb asszonya.
Tovább...
 
Csatáry megúszta a halálbüntetést, életfogytiglant kapott
Külföld
2013-03-28 05:01
A kassai kerületi bíróság nemrégiben életfogytiglanra módosította Csatáry László, a kassai gettó háborús bűnökkel vádolt tisztjének 1948-as keltezésű halálos ítéletét, mivel az már nem végrehajtható rajta a jelenlegi jogszabályok alapján.
Tovább...
 
Piros lap Magyarországnak egy német rajzfilmen
Külföld
2013-03-23 08:43
Budapest, Berlin – A magyarországi politika alakulását bíráló animációs filmet adott a német közszolgálati televízió gyerekcsatornája. Arrafelé ugyanis már gyerekkorban elsajátítják azt, amit Magyarországon még felnőttként sem mindenki ért. A Külügyminisztérium tiltakozik, Kumin Ferenc szerint a rajzfilm gusztustalan médiatermék.
Tovább...
 
Ma beiktatják Ferenc pápát
Külföld
2013-03-19 09:25
Kormányfők, államfők, főrabbik és pátriárkátusi küldöttek is részt vesznek a szentmisén – a magyar delegációt Áder János vezeti
Tovább...
 
Die Welt: Orbán Magyarországa nem való az EU-ba
Külföld
2013-03-17 09:03
A demokrácia leépítése – Orbán alatt Magyarország az EU pimasz kölyke lett. Ezzel a címmel elemzi a magyar helyzetet a Die Welt, amely azt is megkérdezi, hogy netán most már az ország putyinizálása folyik?
Tovább...
 
Ferenc pápa áldását küldte a magyarokra
Külföld
2013-03-15 23:17
Ferenc pápa március 15-én délelőtt 11 órakor az Apostoli Palota Kelemen termében fogadta a Bíborosi Kollégium tagjait. Angelo Sodano bíboros szavai után a Szentatya fordult a bíborosokhoz.
Tovább...
 
Három éves kislányt erőszakolt meg a rendőr!
Külföld
2013-02-02 09:16
Bristol - Megerőszakolt, sőt egy komoly nemi betegséggel is megfertőzött egy 3 éves gyereket egy brit rendőr.
Tovább...
 
Petícióba fogtak a jobb életért küzdő romák
Külföld
2013-01-16 17:11
Január huszonötödikétől országos aláírásgyűjtési akcióba kezdenek a romák: egy tíz pontból álló követeléslista a petíció tárgya. Mindezt a Szlovákiai Roma Unió Pártjának elnöke, František Tanko jelentette be.
Tovább...
 
A New Yorker számba veszi az Orbán-kormány kulturális bűneit
Külföld
2013-01-12 08:37
A New Yorker című amerikai kulturális magazin könyvekről szóló blogrovatában Az ijesztő magyar lecke címmel közölte Hari Kunzru írását.
Tovább...
 
20 ezer forintot ajánlottak a roma nőknek, ha sterilizáltatják magukat
Külföld
2013-01-12 08:33
A rendőrségtől kért segítséget pénteken a romániai Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) annak az újfasiszta csoportnak az azonosításához, amely pénzjutalmat ígért minden roma nőnek, aki idén sterilizáltatja magát - közölte Asztalos Csaba, a tanács elnöke.
Tovább...
 
Munkanélkülieké lett a lottófőnyeremény
Külföld
2012-12-24 07:00
A hagyományosan karácsony előtt megrendezett spanyol lottó össznyereménye idén 2,5 milliárd euróra rúgott, a főnyeremény 4 millió eurót tett ki.
Tovább...
 
Dokumentumfilm a magyar romákról
Külföld
2012-12-20 09:18
A magyar romák kanadai bevándorlásának okait vizsgáló húszperces dokumentumfilmet mutatott be a CBC kanadai közszolgálati televízió „The Nation” című műsora abból az alkalomból, hogy az ottawai kormány várhatóan még a héten közzéteszi azoknak a biztonságos országoknak a listáját, amelyek állampolgárainak menedékkérelmét nagy valószínűséggel vissza fogják utasítani.
Tovább...
 
Diszkriminálják a kisebbségeket
Külföld
2012-12-20 09:14
A szlovákok szerint nem hatásos a romák integrációja Az etnikai hovatartozás a hátrányos megkülönböztetés leggyakoribb oka Szlovákiában – derült ki az Európai Unió legutóbbi diszkriminációval kapcsolatos felméréséből. A lakosság mintegy kétharmada nem hiszi, hogy hatásos a helyi romák integrációja- olvasható a SITA szlovák hírügynökség jelentésében.
Tovább...
 
Demokrácia vagy diktatúra?
Külföld
2012-12-13 10:00
„Magyarország nem fog tudni fejlődni, különösképpen exportja, ha nem mutatkozik vonzónak a külföldi beruházók számára. A különadók a bankok és más vállalkozások számára viszont azt mutatják, hogy nem látják szívesen ezeket a beruházásokat”, jelentette ki Christoph Rosenberg, a Nemzetközi Valutaalap Magyarországgal tárgyalt küldöttségének vezetője a német-francia Arte közszolgálati tv-adó riportfilmjében.
Tovább...
 
Felvennék a romákat a rendőrségbe, de képzetlenek
Külföld
2012-12-13 08:35
Szlovákiában létezik politikai szándék a romák felvételére a rendőrség soraiba, különösen a roma specialisták képzésére, ám gondot jelen hiányos műveltségük, tájékoztatták az EBESZ roma- és szintóügyi főtanácsadóját.
Tovább...
 
Franciaország nem fizet többet a cigányoknak, hogy hazajussanak
Külföld
2012-12-10 07:21
Franciaország megszünteti a kelet-európai romáknak járó hazajutási segélyét.
Tovább...
 
Naponta szedi áldozatait a gyűlölet
Külföld
2012-11-29 07:24
Főként a cigányokat és feketebőrűeket bántják – derül ki egy uniós jelentésből. A romák a cseheknél, lengyeleknél és a görögöknél vannak leginkább kitéve rasszizmusnak, az afrikaiakat inkább északon üldözik.
Tovább...
 
Leállítaná a francia romatelepek felszámolását
Külföld
2012-11-29 07:14
A romatelepek erőltetett felszámolásának leállítására kéri a francia államot az Amnesty International (AI). A nemzetközi emberi jogi szervezet sajnálatosnak tartja, hogy a gyakorlat "riasztó ritmusban" folytatódik annak ellenére, hogy Franciaországban új, baloldali kormány alakult.
Tovább...
 
Járóka Lívia a romastratégia hatékony végrehajtását sürgeti
Külföld
2012-11-26 20:09
Az európai romastratégia hatékony végrehajtását sürgette Járóka Lívia fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő hétfőn Brüsszelben, az Európai Roma Információs Iroda által a roma holokausztról szervezett konferencián.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 125 - 155 / 520

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Mit mond a Tarot a Harmonet 19. születésnapján?
  19-szer gördült át az Évkör nagy szekere a nyári napfordulón. 19 éves a Harmonet! Ezt nem hittem volna. Úgy jártam vele, mint az ismerős gyerekekre nézve: már ekkora? Hiszen szinte tegnap született... Nézzük hát meg a Tarot nyelvén, mi volt a sikerekhez vezető út eddig, mi a helyzet most, és mi javasolt a jövőre nézve. Vagyis, csináltam egy gyors kirakást, három kártyalappal a Crowley-féle kártyacsomagból.
  image
 • Heti általános horoszkóp 2018.június 19-től 25-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2018-06-19
  Ma már nyoma sem lesz bennünk a lazaságnak, minden feladatunkat pontosan végezzük el. Örülünk, ha hasznosnak érezhetjük magunkat, szívesen túlórázunk, vagy járunk főnökünk kedvében némi pluszmunkával. Ma tarthatunk víznapot, ami egészségünknek is jót tehet, hiszen tehermentesítheti az emésztőrendszerünket. Készíthetünk zöldségleveket is, vagy fogyaszthatunk salátákat. A lényeg, hogy keveset együnk, és főleg rostban gazdag táplálékokat.
 • Heti munkahoroszkóp 2018.június 18-tól 24-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2018-06-18
  Ma nem vágyunk a társaságra, nem szeretnénk elmenni otthonról. Ha mégis programot szervezünk, akkor legyen intellektuális jellegű. Jó ötlet egy kiállítás, vagy egy kis beszélgetés a barátokkal. Gondoljuk végig, hogy emésztőrendszerünket mennyire tesszük ki megterhelésnek. Ha emésztési problémákkal küzdünk, akkor célszerű táplálkozási szokásainkon változtatnunk. A sok ülő munka nem kedvez a belek természetes működésének.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek