Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Külföld
Kemény videó Gurmai Zita szocialista EP-képviselőről
Külföld
2013-04-23 05:05
Gurmai a kormányzó román Szociáldemokrata Párt (PSD) hétvégi kongresszusának egyik vendége volt. Letérdelt a páralapító előtt.
Tovább...
 
Berlinben kiakadtak a szélsőjobboldali párt plakátjától
Külföld
2013-04-09 08:26
Berlinben egy héttel a választások előtt általános felháborodást keltett a szélsőjobboldali NPD plakátja, amelyen a párt elnöke látható motorkerékpárja nyergében, a felirat pedig az: „Adj gázt!”.
Tovább...
 
Meghalt a cselédlányból lett milliárdos
Külföld
2013-04-05 07:59
Hosszú, súlyos betegség után 76 évesen elhunyt Barbara Piasecka Johnson, aki szegény lengyel parasztlányból lett a világ egyik leggazdagabb asszonya.
Tovább...
 
Csatáry megúszta a halálbüntetést, életfogytiglant kapott
Külföld
2013-03-28 05:01
A kassai kerületi bíróság nemrégiben életfogytiglanra módosította Csatáry László, a kassai gettó háborús bűnökkel vádolt tisztjének 1948-as keltezésű halálos ítéletét, mivel az már nem végrehajtható rajta a jelenlegi jogszabályok alapján.
Tovább...
 
Piros lap Magyarországnak egy német rajzfilmen
Külföld
2013-03-23 08:43
Budapest, Berlin – A magyarországi politika alakulását bíráló animációs filmet adott a német közszolgálati televízió gyerekcsatornája. Arrafelé ugyanis már gyerekkorban elsajátítják azt, amit Magyarországon még felnőttként sem mindenki ért. A Külügyminisztérium tiltakozik, Kumin Ferenc szerint a rajzfilm gusztustalan médiatermék.
Tovább...
 
Ma beiktatják Ferenc pápát
Külföld
2013-03-19 09:25
Kormányfők, államfők, főrabbik és pátriárkátusi küldöttek is részt vesznek a szentmisén – a magyar delegációt Áder János vezeti
Tovább...
 
Die Welt: Orbán Magyarországa nem való az EU-ba
Külföld
2013-03-17 09:03
A demokrácia leépítése – Orbán alatt Magyarország az EU pimasz kölyke lett. Ezzel a címmel elemzi a magyar helyzetet a Die Welt, amely azt is megkérdezi, hogy netán most már az ország putyinizálása folyik?
Tovább...
 
Ferenc pápa áldását küldte a magyarokra
Külföld
2013-03-15 23:17
Ferenc pápa március 15-én délelőtt 11 órakor az Apostoli Palota Kelemen termében fogadta a Bíborosi Kollégium tagjait. Angelo Sodano bíboros szavai után a Szentatya fordult a bíborosokhoz.
Tovább...
 
Három éves kislányt erőszakolt meg a rendőr!
Külföld
2013-02-02 09:16
Bristol - Megerőszakolt, sőt egy komoly nemi betegséggel is megfertőzött egy 3 éves gyereket egy brit rendőr.
Tovább...
 
Petícióba fogtak a jobb életért küzdő romák
Külföld
2013-01-16 17:11
Január huszonötödikétől országos aláírásgyűjtési akcióba kezdenek a romák: egy tíz pontból álló követeléslista a petíció tárgya. Mindezt a Szlovákiai Roma Unió Pártjának elnöke, František Tanko jelentette be.
Tovább...
 
A New Yorker számba veszi az Orbán-kormány kulturális bűneit
Külföld
2013-01-12 08:37
A New Yorker című amerikai kulturális magazin könyvekről szóló blogrovatában Az ijesztő magyar lecke címmel közölte Hari Kunzru írását.
Tovább...
 
20 ezer forintot ajánlottak a roma nőknek, ha sterilizáltatják magukat
Külföld
2013-01-12 08:33
A rendőrségtől kért segítséget pénteken a romániai Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) annak az újfasiszta csoportnak az azonosításához, amely pénzjutalmat ígért minden roma nőnek, aki idén sterilizáltatja magát - közölte Asztalos Csaba, a tanács elnöke.
Tovább...
 
Munkanélkülieké lett a lottófőnyeremény
Külföld
2012-12-24 07:00
A hagyományosan karácsony előtt megrendezett spanyol lottó össznyereménye idén 2,5 milliárd euróra rúgott, a főnyeremény 4 millió eurót tett ki.
Tovább...
 
Dokumentumfilm a magyar romákról
Külföld
2012-12-20 09:18
A magyar romák kanadai bevándorlásának okait vizsgáló húszperces dokumentumfilmet mutatott be a CBC kanadai közszolgálati televízió „The Nation” című műsora abból az alkalomból, hogy az ottawai kormány várhatóan még a héten közzéteszi azoknak a biztonságos országoknak a listáját, amelyek állampolgárainak menedékkérelmét nagy valószínűséggel vissza fogják utasítani.
Tovább...
 
Diszkriminálják a kisebbségeket
Külföld
2012-12-20 09:14
A szlovákok szerint nem hatásos a romák integrációja Az etnikai hovatartozás a hátrányos megkülönböztetés leggyakoribb oka Szlovákiában – derült ki az Európai Unió legutóbbi diszkriminációval kapcsolatos felméréséből. A lakosság mintegy kétharmada nem hiszi, hogy hatásos a helyi romák integrációja- olvasható a SITA szlovák hírügynökség jelentésében.
Tovább...
 
Demokrácia vagy diktatúra?
Külföld
2012-12-13 10:00
„Magyarország nem fog tudni fejlődni, különösképpen exportja, ha nem mutatkozik vonzónak a külföldi beruházók számára. A különadók a bankok és más vállalkozások számára viszont azt mutatják, hogy nem látják szívesen ezeket a beruházásokat”, jelentette ki Christoph Rosenberg, a Nemzetközi Valutaalap Magyarországgal tárgyalt küldöttségének vezetője a német-francia Arte közszolgálati tv-adó riportfilmjében.
Tovább...
 
Felvennék a romákat a rendőrségbe, de képzetlenek
Külföld
2012-12-13 08:35
Szlovákiában létezik politikai szándék a romák felvételére a rendőrség soraiba, különösen a roma specialisták képzésére, ám gondot jelen hiányos műveltségük, tájékoztatták az EBESZ roma- és szintóügyi főtanácsadóját.
Tovább...
 
Franciaország nem fizet többet a cigányoknak, hogy hazajussanak
Külföld
2012-12-10 07:21
Franciaország megszünteti a kelet-európai romáknak járó hazajutási segélyét.
Tovább...
 
Naponta szedi áldozatait a gyűlölet
Külföld
2012-11-29 07:24
Főként a cigányokat és feketebőrűeket bántják – derül ki egy uniós jelentésből. A romák a cseheknél, lengyeleknél és a görögöknél vannak leginkább kitéve rasszizmusnak, az afrikaiakat inkább északon üldözik.
Tovább...
 
Leállítaná a francia romatelepek felszámolását
Külföld
2012-11-29 07:14
A romatelepek erőltetett felszámolásának leállítására kéri a francia államot az Amnesty International (AI). A nemzetközi emberi jogi szervezet sajnálatosnak tartja, hogy a gyakorlat "riasztó ritmusban" folytatódik annak ellenére, hogy Franciaországban új, baloldali kormány alakult.
Tovább...
 
Járóka Lívia a romastratégia hatékony végrehajtását sürgeti
Külföld
2012-11-26 20:09
Az európai romastratégia hatékony végrehajtását sürgette Járóka Lívia fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő hétfőn Brüsszelben, az Európai Roma Információs Iroda által a roma holokausztról szervezett konferencián.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 125 - 155 / 520

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2020.szeptember 29-től október 5-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-09-29
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.szeptember 28-tól október 4-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-09-28
  Függetlenedési vágyunk nagyon erőteljesen nyilvánul meg. Szinte teljesen képtelenek vagyunk a kompromisszumokra. Nem akarunk engedni a saját elképzeléseinkből. Önálló döntésekre vágyunk. Remek választás, ha a mai menünkben szerepel a brokkoli, amely rendkívül jótékony növény. Ha fogyókúrázunk, akkor együk egyszerűen párolva, de sokféleképpen elkészíthetjük. Lehet belőle rakott, sajtos változat, de akár rétest is megtölthetünk vele.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.szeptember 27-től október 3-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk