Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Külföld
96 évesen megtörte a hallgatást Hitler egykori kóstolója
Külföld
2014-09-17 12:20
Ma is él Adolf Hitler egykori kóstolója, aki egyike volt annak a 14 fiatal nőnek, akiket arra kényszerítettek, hogy a mérgezéstől tartó Führer ételét kóstolják. A most 96 éves Margot Woelk egy dokumentumfilmben mesélt erőszakkal teli múltjáról.
Tovább...
 
Merkel: Mindent megteszünk a zsidógyűlölet ellen
Külföld
2014-09-15 08:42
A német kormány a lehető leghatározottabban elítéli az antiszemitizmus valamennyi formáját, és mindent megtesz a zsidógyűlölet ellen - mondta a német kancellár vasárnap Berlinben egy antiszemitizmus elleni tüntetésen.
Tovább...
 
A cigánygyűlölet összehozza a magyarokat és a románokat
Külföld
2014-09-02 07:16
A székelyföldi Kézdiszentlélekre készülnek bukaresti motorosok, hogy megemlékezzenek augusztus tizedikén elhunyt társukra.
Tovább...
 
Erős nyilatkozatot tett a cigányokról Ferenc pápa
Külföld
2014-07-17 09:49
"Integráció nélkül a cigányok a rabszolgaság új formáinak áldozataivá válnak" – mondta az egyházfő egy találkozón a Vatikánban."Gyanútól és ellenséges érzelmektől övezve és nagyon kevéssé vonják be őket a politikai, gazdasági, társadalmi életbe" – mondta.
Tovább...
 
Felfüggesztették egy cigány család visszatelepítését Magyarországra
Külföld
2014-07-04 05:24
A CBC kanadai műsorszóró hírt közölt a honlapján Egy roma családnak felfüggesztették a deportálást Montrealban címmel, miután az esetről többször írt a kanadai sajtó. A Buzás családnak egy kitoloncolási parancs alapján csütörtökön kellett volna visszarepülnie Magyarországra.
Tovább...
 
Újságot indít a kormány a cigányoknak
Külföld
2014-06-24 08:22
Romane Nevipena néven fog megjelenni az az újság, amelyet a romaügyi kormánybiztos irodája fog kiadni.
Tovább...
 
Nem elég a kanadai üdvösséghez, hogy valaki magyar cigány
Külföld
2014-06-16 07:50
A Kanadai Szövetségi Bíróság visszautasította egy magyar roma férfi menekültkérelmét, visszautasítva annak azt az állítását, miszerint Magyarországon elsöprő, általános romaüldözés folyik.
Tovább...
 
A culágerek viadala
Külföld
2014-05-31 11:15
Tömegverekeés tört ki Moszva belvárosában pénteken. Bevándorló építőmunkások, üzbégek és tadzsikok estek egymásnak pénteken, erről ismeretlenek videót készítettek, amit a youtubra is kitettek.
Tovább...
 
Rendőrök erőszakoltak meg és akasztottak egymás mellé egy testvérpárt
Külföld
2014-05-29 19:30
Három férfit – köztük két rendőrt – letartóztattak csütörtökön egy brutális megerőszakolási és gyilkossági ügy miatt az észak-indiai Uttar Prades államban. A vád szerint négy, még szökésben lévő társukkal együtt megerőszakoltak, megfojtottak és egymás mellé felakasztottak egy testvérpárt.
Tovább...
 
Cigányozás miatt kirúgtak egy szlovák bemondót
Külföld
2014-05-22 06:46
"Koraszülött, büdös cigányok"- ezt írta múlt héten egy bejegyzésében Kristína Kormúthová, majd arra panaszkodott, hogy lopják házáról az ereszcsatornát, írja az Új Szó. „Miért nem lőhetik ki ezeket a vadászok, mint a kártevőket” – kérdezte, majd hozzátette, hogy ő nem rasszista.
Tovább...
 
A cigánygyilkosságokról szóló film kapott fődíjat Németországban
Külföld
2014-04-16 11:02

Hajdú Eszter Ítélet Magyarországon című filmje nyerte a fődíjat a wiesbadeni goEast filmfesztivál dokumentumfilmes szekciójában. A fesztivált a kelet-európai filmek számára hozták létre, a játékfilmes mezőnyben a lengyel Pawel Pawliowski IDA című roadmovie-ja nyert.

 

Tovább...
 
Kerületről kerületre űzik a cigányokat Párizsban
Külföld
2014-04-16 07:47

Franciaországban folyamatosan számolják fel az illegálisan létesített cigánytelepeket. A jobb- és a baloldali kormányok politikájában ebből az aspektusból semmilyen különbség nincs.

Tovább...
 
Könnygázzal és savval ébresztik a romákat
Külföld
2014-04-09 09:46

Az Amnesty International jelentése lesújtó képet fest a romákat érő támadások elleni fellépésről.

Tovább...
 
Tűz ütött ki a cigánytelepen, egy kislány meghalt
Külföld
2014-02-14 06:10
Egy nyolcéves gyermek meghalt szerda reggel abban a tűzben, amely a Párizs közeli Bobigny egyik illegális cigánytelepén tört ki – közölte a prefektúra.
Tovább...
 
Meghalt Ariel Saron
Külföld
2014-01-11 17:55
Meghalt a 2006-os agyvérzése óta kómában fekvő Ariel Saron. A volt izraeli kormányfő már napok óta életveszélyben volt, több szerve leállt, az orvosok pedig jelezték, hogy nem tudnak javítani az állapotán. Saron előbb katonaként, majd politikusként játszott meghatározó szerepet Izrael történetében.
Tovább...
 
Annyira hideg van Amerikában, hogy... - látványos képek és videó
Külföld
2014-01-09 09:19

Annyira hideg van Amerikában, hogy...-

Tombol a tél az Egyesült Államokban és Kanadában. Van, ahol már mínusz 51 fokot is mértek. Nehéz elképzelni ezt a hideget, inkább megmutatjuk képekkel és videókkal. Mert még a fagy sem veheti el az amerikaiak kedvét a házi videóktól...

Tovább...
 
Kivégeztek egy rasszista sorozatgyilkost
Külföld
2013-12-14 06:06
Joseph Paul Franklin saját elmondása szerint húsz embert ölt meg. Zsidókat, feketéket, nőket, gyerekeket. Hat életfogytiglant és egy halálos ítéletet mondtak ki rá.

Tovább...
 
Meghalt Nelson Mandela
Külföld
2013-12-06 07:19
Életének 95. évében meghalt Nelson Mandela, a Dél-afrikai Köztársaság volt elnöke. Királyi sarj, terrorista, fogoly, elnök: Mandela sok szerepet betöltött hosszú életében. Egy hányattatott sorsú, örökké emlékezetes államférfi életrajza.

 

Tovább...
 
Kertész Ákost befogadta Kanada
Külföld
2013-11-15 13:54

Montreal – Az 1951-es genfi konvenció értelmében Kanada elfogadta Kertész Ákos menekültkérelmét, védelmébe vette a Magyarországról menekülő írót, és feleségével együtt befogadta az országba. A döntés azt jelenti, hogy a szabad, demokratikus és független Kanada úgy ítélte meg, hogy Kertész Ákos valóban nincs biztonságban a hazájában, és egy idegen ország védelmére szorul. A döntés egyértelmű minősítése a mai Magyarországnak is. Kertész Ákos az Orbán-rendszer első politikai menekültje, akit nyugati ország befogadott.

 

 

Tovább...
 
Merkel: ne tűrjék az antiszemitizmust
Külföld
2013-11-03 18:21

Angela Merkel a német történelem legsötétebb fejezetének nevezte a kristályéjszaka néven elhíresült, 1938. november 9-i zsidóellenes náci pogromot. Arra szólította fel honfitársait, hogy semmilyen formában ne tűrjék el az antiszemitizmust.

 A német kancellár szokásos hétvégi videoüzenetét a náci pogrom közelgő 75. évfordulójának szentelte.

Tovább...
 
Egymillió euró roma civil szervezetekre
Külföld
2013-10-26 07:01
Jövőre 1 millió eurót költhet az Európai Bizottság a romák felzárkóztatását célzó európai keretstratégia céljainak megvalósulását figyelemmel kísérő és értékelő roma civil szervezetek támogatására - döntött szerdán az Európai Parlament plenáris ülése, elfogadva az unió 2014-es költségvetését. Az egyelőre mintaprojekt formájában jóváhagyott költségvetési tételt Göncz Kinga javaslatára szavazta meg a törvényhozó testület. "Az éves tagállami beszámolók mellett, szükségünk van a civil szféra, különösen a roma szervezetek visszajelzésére, hogy ellenőrizhessük: a támogatás valóban eljut-e a legjobban rászorulókhoz. Az Európai Parlament kísérleti projektje a roma keretstratégia ellenőrzését végző nem-kormányzati roma szervezetek kapacitásépítését fogja segíteni" - fejtette ki a szocialista EP-képviselő.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 94 - 124 / 520

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 30-tól október 6-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-09-30
  Ma kitör rajtunk az álmodozó kedv. Romantikus hangulatunk arra ösztönöz, hogy kimutassuk az érzelmeinket kedvesünk felé. Ma van az érzelmes szerelmi vallomások ideje. Ma a lábunkra kell jobban vigyáznunk, jobban tesszük, ha kényelmesebb lábbelit veszünk fel. Jó ötlet a talpmasszázs is, ami egész szervezetünket remekül felfrissítheti. Jót tesznek a frissítő lábfürdők is, használjuk az élénkítő citromos, vagy narancsos fürdősót.
 • Heti általános horoszkóp 2020.szeptember 29-től október 5-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-09-29
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.szeptember 28-tól október 4-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk