Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Newsletter Item  [ back ]
Date: 2009-11-02 10:04:54
C-PRESS Hírlevél 2009 November 2.

Tisztelt Cím!

Az alábbiakban ízelítőt láthat ma reggeli híreinkből

10+1 kihagyhatatlan érdekesség a 100 tagú cigányzenekarról
2009-11-02 08:47
10+1 kihagyhatatlan érdekesség a 100 tagú cigányzenekarrólA 24 éve létező 100 tagú cigányzenekar a magyar zene egyik ékköve. Jöjjön 11 információ, amit mindenféleképpen érdemes magadba szívni.
Tovább...


Villás Lajos: Lövészárkok!
2009-11-02 08:37
Villás Lajos: Lövészárkok!Már nem nézünk egymás szemébe! Gyűlölködünk a szeretet helyett. Megöljük szomszédunkat, barátunkat, testvérünket, apánkat, anyánkat virtuálisan, azokért az eszményképekért, amelyeket nem mi találtunk ki, és amelyek nem minket képviselnek. Ideológiai harc folyik minden szinten. Nincs kegyelem, nincs megbocsájtás. Megölik a testet, megölik a lelket. Politikusok irányítják mindezt, akiknek semmi nem drága, ha a hatalomról van szó!
Tovább...


Cigány Szív - Romano Ylo roma folklór
2009-11-02 08:30
Cigány Szív - Romano Ylo roma folklórA Fővárosi Művelődési Házban november 6-án nemzetközi roma folklór est kerül megrendezésre Romano Ylo címmel.
Tovább...


A gálszécsi betonfal a romákat sem zavarja
2009-11-02 08:08
A gálszécsi betonfal a romákat sem zavarjaAz osztrópataki betonfal éles tiltakozást keltett országszerte a napokban. Gálszécsen (Sečovce) azonban már évek óta áll egy hasonló fal a helyi romatelepen. A három méteres kerítés, tetején szögesdróttal az ottani iskolát hivatott védeni. A telep lakói nem tiltakoznak a fal ellen, mely a pedagógusok szerint elsősorban az iskola vagyonát védi.
Tovább...


Olaszliszkai emberölés - Ítélethirdetés november 13-án
2009-11-02 08:05
Olaszliszkai emberölés - Ítélethirdetés november 13-ánAz olaszliszkai emberölés ügyében november 13-án hirdet ítéletet a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla - közölte a pénteki tárgyalási nap végén Balla Lajos tanácsvezető bíró. A sértett jogi képviselője bejelentette: feljelentést tesz a vádlottak ellen hatósági eljárás akadályoztatása miatt.
Tovább...


Gettóból gettóba
2009-11-02 08:03
Gettóból gettóbaVárosrehabilitációra hivatkozva az önkormányzatok ezerszámra telepítettek ki cigányokat az elmúlt években. A belvárosok megújulnak, a szociális problémákat pedig a falvakba "exportálták". A modellt a liberális vezetésű önkormányzatok dolgozták ki, az állam milliárdokat költ arra, hogy a nagyvárosi romákat új falusi gettókba költöztesse.
Tovább...


A Rajkó Zenekar a pápának muzsikál
2009-11-02 08:01
A Rajkó Zenekar a pápának muzsikálA Vatikánban, XVI. Benedek pápa előtt fog muzsikálni a Rajkó Zenekar szerdán, amikor a katolikus egyházfő audienciát tart, vagyis személyesen fogadja és hallgatja meg a híveket. Gerendás István, a Rajkó Művészeti Együttes igazgatója elmondta, hogy szigorú szabályok szerint, az audiencia előtt, alatt és után is zenélhetnek, ez azt jelenti, hogy kétszer öt percet kaptak és még egy percet.
Tovább...


Molotov-koktélt dobtak a cigánysorra: zajlik a per
2009-11-02 08:00
Molotov-koktélt dobtak a cigánysorra: zajlik a perPolgárőröket vádolnak a cselekménnyel.

Pénteken ismét tanúkihallgatásokkal folytatódott a három, több emberen, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletével vádolt három pátkai polgárőr ellen folyó per Székesfehérváron - írja az FMH.hu

Tovább...

 

C-PRESS Hírügynökség

 

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti wellness horoszkóp 2018.augusztus 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2018-08-19
  Ma szívesen találkozunk barátainkkal, de örömmel kötünk új ismeretségeket is. Barátságosak vagyunk, vidámságunk mások számára is vonzó lehet. Kedvünket leljük a szerelmi kalandokban is. Ma fogyasszunk több gyümölcsöt, hiszen rendkívül jót tesz szervezetünknek! Akik hajlamosak a savasodásra, bánjanak kicsit óvatosabban a gyümölccsel, éppen a savtartalma miatt. Jó ötlet, ha egyúttal néhány darab kekszet is elropogtatunk.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2018.augusztus 18-tól 24-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2018-08-18
  Ma a szélsőségek határozhatják meg az egész napunkat. Foglalkozzunk a nemi szervek, húgyvezeték, meddőség, menstruációs problémák megoldásával. Ma szellemileg és érzelmileg a dolgok mélyére tudunk hatolni, sejtelmeink lehetnek, különös hangulatok ragadhatnak magukkal. Kitűnő a nap az önismeretre.
 • Heti szexhoroszkóp 2018.augusztus 17-től 23-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek