Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image

Newsletter Item  [ back ]
Date: 2010-02-10 19:05:57
C-PRESS Hírlevél 2010 Február 10.

Tisztelt Olvasónk!

Heti C-Café programjainkról az alábbi cikkünkben olvashat:

C-CAFÉ & Járóka Klub heti zenei programjai
2010-02-09 12:06
C-CAFÉ & Járóka Klub heti zenei programjaiCím: C-Café & Járóka Klub

1081. Budapest, Népszínház utca 42-44.
A zenei programokat a C-press hírügynökség hang és képanyagban rögzít amit weboldalán a C-Café blogban időről-időre megjelenít.

Tovább...


Az alábbiakban összeállítást láthat friss híreinkről

Az oktatás lehet a romák kitörési pontja
2010-02-10 11:21
Az oktatás lehet a romák kitörési pontja„Az oktatás a legfontosabb a romák társadalmi felzárkóztatása terén" - mondja Károlyi Sándor, a Lungo Drom Csongrád megyei elnöke. Az apátfalvi cigány politikus is részt vett azon a háromnapos tanácskozáson, melyen a romák helyzetét értékelték a közelmúltban Lakitelken. Az ott megfogalmazott problémákról nyilatkozott portálunknak a kisebbségi tanácsnok.
Tovább...


Fizetésemelés, mézcímkézés, "cigányozás" - mit csináltak EP-képviselőink az év elején?
2010-02-10 11:10
Fizetésemelés, mézcímkézés, MSZP-Jobbik egyetértés? Ha pénzről van szó, miért ne! Ez is, és még sok egyéb nyalánkság kiderül a magyar EP-képviselők januári munkáját értékelő összeállításunkból ami a Policy Solutions nélkül nem jöhetett volna létre.
Tovább...


Orbán felemelné a cigányokat
2010-02-10 11:07
Orbán felemelné a cigányokatOrbán Viktor szerint nem lehet egykulcsos az adórendszer, több kategóriára van szükség. A Fidesz elnöke kedden a TV2 Tények című műsorának arról is beszélt, hogy rövidíteni kell az állami megrendelések kifizetési idejét, emelni kell az orvosok, nővérek fizetését, és minden településen szükség van körzeti megbízottra. Közölte azt is, még nem dőlt el, hogy részt vesz-e miniszterelnök-jelölti vitán.
Tovább...


Jön az első Országos Cigány Ki Mit Tud
2010-02-10 11:05
Jön az első Országos Cigány Ki Mit TudElső alkalommal rendezik meg az Országos Cigány Ki Mit Tud versenyt, az érdeklődők február 28-ig jelentkezhetnek.
Tovább...


Cigányút - máshogy
2010-02-10 11:02
Cigányút - máshogySajátos, kilátástalannak tűnő helyzetből kezdi életét a romák legnagyobb része: szegénység, kirekesztettség, törvényenkívüliség - így tartja a közvélekedés. De vajon mi az igazság? Ennek próbáltunk utánajárni az alábbi interjúban, melynek elkészítésében egy nevét vállalni nem akaró ún. roma értelmiségi volt segítségemre. Hogy miért nem vállalja a nevét? Tabukat és előítéleteket próbálunk ledönteni, melyet sokan nem néznek jó szemmel.
Tovább...


Választás 2010 - Az MKP a szegényeket képviselné a parlamentben
2010-02-09 12:25
Választás 2010 - Az MKP a szegényeket képviselné a parlamentbenA Száva Vince nevével fémjelzett Magyarországi Kisebbségek Pártja (MKP) a szegények képviseletét látná el az Országgyűlésben, és programpontjai között egy roma bank létrehozása mellett a közbiztonságot erősítése és egy börtönprogram végrehajtása szerepel.
Tovább...


Választás 2010 - Az MCF "becsületből" méretteti meg magát
2010-02-09 12:17
Választás 2010 - Az MCF Kötelességtudatból és becsületből méretteti meg magát az MCF Roma Összefogás Párt a 2010-es országgyűlési választásokon - közölte a roma tömörülés elnökhelyettese az MTI-vel kedden.
Tovább...


Két és fél évesen óvodába
2010-02-09 11:29
Két és fél évesen óvodábaMégsem lesz kötelező idén szeptembertől minden hároméves gyereket fölvenni az óvodába: a fenntartók egy év haladékot kaptak a feltételek megteremtésére. Ha viszont van elég hely, már a 2,5 éveseket is be lehet íratni.
Tovább...


Öttömösről szegedi gimnáziumba
2010-02-09 11:09
Öttömösről szegedi gimnáziumbaA pályaválasztásban a család a meghatározó - Előítélet, hogy általánosítják a falusi iskolák gyenge színvonalát. Február 15-ig kell középiskolába jelentkezniük a nyolcadik osztályosoknak. Milyen esélyük van olyan pályát találni, amelyre alkalmasak, és amelyből meg is lehet élni? Miként látják a lehetőségeket egy 800 lelkes csongrád megyei kisközség tanárai és nyolcadikos diákjai, s hogyan értékeli a helyzetet a pályaorientációval foglalkozó fővárosi pszichológus?
Tovább...

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • A láthatatlan kézifék, ami a tudatalattidban van
  Amikor az elérhetetlennek tűnő céljaink kerülnek szóba, hajlamosak vagyunk rögtön felelőst keresni, bűnbakot állítani. "Ha a férjem meghallgatna, ha az anyám jobban szeretett volna, ha a főnököm nem lenne a velejéig romlott, ha? ,ha?.,ha? " Akkor mi lenne? Megkapnád, amire vágysz? Nem hiszem!
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2019.március 24-től 30-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2019-03-24
  Ma fontos lesz a szex, szívesen fogadjuk az érzéki élményeket. Nem vágyunk új partnerre, inkább meglévő kapcsolatunkban keressük a gyengédséget. A kapcsolat érzelmi háttere is fontos számunkra! Ma a nőgyógyászati panaszok válhatnak kellemetlenebbé, és a krónikus húgy úti fertőzés válhat súlyosabbá. A hólyaghurut legtermészetesebb és talán legeredményesebb gyógymódja, ha rengeteg folyadékot iszunk. Így kimoshatjuk szervezetünkből a fertőzést.
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2019.március 23-tól 29-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2019-03-23
  Ma maximalista hozzáállásunk határozza meg a munkánkat. Kivétel, ha már egyáltalán nem érdekel minket, amit csinálunk. Ma érzékenyebbek lesznek a nemi szerveink. Ha sűrűn járunk uszodába, akkor tegyünk a gombás fertőzés ellen. Erre talán a legjobb módszer a tejsavas készítmények használata. Ha már megvan a baj, akkor keressük fel nőgyógyászunkat.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek