Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Százmillió forint az Anyanyelvápolók SzövetségénekPDF Print E-mail
Monday, 29 August 2016
A kormány döntése értelmében az Anyanyelvápolók Szövetsége 2016-tól rendszeres költségvetési támogatásban részesül. A szervezet idei működéséhez az Emberi Erőforrások Minisztériumától százmillió forint forrást kap.
 
735 ezer gyermek juthat ingyen tankönyvhözPDF Print E-mail
Monday, 29 August 2016
A diákok kétharmada - minden alsó tagozatos gyermek és a szociálisan rászoruló felsősök, vagyis összesen 735 ezren - ingyenesen kapja a tankönyvcsomagot a jövő héten kezdődő tanévben - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az MTI-nek.
 
Történelmi cigánykirály-találkozó volt SzentendrénPDF Print E-mail
Saturday, 27 August 2016
Nemzetközi roma összefogás született. A kubai rakétaválságot „lezáró” toll Szentendrén
 
Kormányszóvivő: helytelen távolmaradásra buzdítaniPDF Print E-mail
Friday, 26 August 2016
Helytelen távolmaradásra vagy érvénytelen szavazásra buzdítani a kötelező betelepítési kvótáról szóló októberi referendumon – hangoztatta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.
 
Orbán Viktor: plüss állatokkal és virággal nem lehet megvédeni a határtPDF Print E-mail
Friday, 26 August 2016
Meg kell erősíteni a magyar-szerb határzárat, ezért egy újabb kerítéssor létesül a határszakaszon a legmodernebb technikai eszközökkel – közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A kormányfő azt mondta, a már meglévő mellé egy „masszívabb védelmi rendszert” kell felépíteni, ezért az újabb kerítéssor egy „komoly létesítmény” lesz, amely több százezer embert is fel tud tartóztatni. Orbán Viktor arról is beszélt, szerinte az európai kormányfőknek döntést kellene hozniuk arról, hogy nemet mondanak a brüsszeli bürokraták elhibázott menekültügyi döntésére, a kényszerbetelepítésre.
 
Lázár: Farkas Flórián megnyugtató válaszokat adott + videóPDF Print E-mail
Thursday, 25 August 2016
Elment az Európai Csalásellenes Hivatal (OLAF) szerdai meghallgatására Farkas Flórián miniszterelnöki biztos – árulta el sajtótájékoztatóján a kancelláriaminiszter.
 
Fricz Tamás:Az új rend az elitokráciaPDF Print E-mail
Wednesday, 24 August 2016
A legnagyobb veszély, hogy a 21. században a demokráciát, mint politikai rendszert felválthatja az elitokrácia. Az elitokrácia első megközelítésben nem más, mint egy gazdasági és pénzügyi fölényen alapuló uralmi rend, amelyet egy szűk, de globális hatalommal rendelkező elit irányít. Új jelenség, hogy ez a hatalmi-uralmi rend valóban túllép a nemzethatárokon, hatósugara, rendelkezési területe internacionális, nemzetek feletti.
 
Felzúdulás követte az újságíró kitüntetésétPDF Print E-mail
Wednesday, 24 August 2016
Több mint hetvenen mondtak le állami elismerésükről, az ellenzéki pártok tiltakoznak.Lapzártánkig meghaladta a hetvenet azok száma, akik visszaadták állami elismerésüket Bayer Zsolt Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetése miatt.
 
Orbán Viktor: bármi történik, megvédjük határainkatPDF Print E-mail
Wednesday, 24 August 2016
Magyarország száz százalékig megvédi határait, akkor is, ha Ankara beváltja fenyegetését, és migránsok tömegeit indítja el az Európai Unióba – hangsúlyozta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Folha de S. Paulo című brazil lapnak adott interjújában. A kormányfő arról is beszélt, hogy „lehetetlen” kivonni a törököket az európai uniós vízumkényszer alól.
 
Tuzséri kapta az idei Aranypánt-díjatPDF Print E-mail
Monday, 22 August 2016
Kitűnő tanulóként is bántották származása miatt.A cigánytelepen éltek szegénységben, de tisztességben.
 
Az igazságért Strasbourgig is elmegy a Magyarországi Cigányok Fóruma Összefogás Magyarországért PártPDF Print E-mail
Monday, 22 August 2016
A Magyarországi Cigányok Fóruma - Összefogás Magyarországért Párt a Strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósághoz fordul, Balog Zoltán miniszter feljelentésére a Központi Nyomozó Főügyészségtől kapott válasza miatt.
 
A magyar állam stabil pont a változó világbanPDF Print E-mail
Monday, 22 August 2016
A magyar állam stabil pont a változó világban - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter az augusztus 20-ai katonai tisztavatáson tartott köszöntőjében, a Parlament előtti Kossuth Lajos téren szombaton.
 
Újra válaszúthoz ért MagyarországPDF Print E-mail
Monday, 22 August 2016
A kultúráért felelős államtitkár szerint újra válaszúthoz ért Magyarország. Hoppál Péter az augusztus 20. alkalmából szombaton Komlón megrendezett ünnepségen arra szólított fel, hogy legyünk mi Szent István örökösei, kincseink őrzői a "Nyugat-Európában megbukott multikulturalizmussal" szemben.
 
Meg kell védeni Szent István örökségétPDF Print E-mail
Monday, 22 August 2016
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint meg kell védeni Szent István örökségét, és mindazt, ami magyarrá teszi Magyarországot.
 
Magyarország soha nem mondott le szuverenitásárólPDF Print E-mail
Monday, 22 August 2016
Magyarország soha nem mondott le szuverenitásáról, a keresztény, független állam Szent István öröksége - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a hódmezővásárhelyi önkormányzat Szent István-napi ünnepségén szombaton.
 
HATÁROZATKÉPTELENSÉG MIATT VÉGET ÉRT A RENDKÍVÜLI ÜLÉSPDF Print E-mail
Monday, 22 August 2016
Határozatképtelenség miatt a napirend előtti felszólalások után bezárták az Országgyűlés hétfőre összehívott rendkívüli ülését, így nem került napirendre a választási eljárási törvény levélben szavazás kiterjesztését célzó módosítása.
 
Elmondta a Jobbik, miként akar kormányra kerülniPDF Print E-mail
Monday, 22 August 2016
A Jobbik alelnöke erkölcsileg és szakmailag is vállalhatónak ítélte a párt korábbi nemzeti radikális programpontjait, értékelése szerint fontos, hogy ezeket megfelelő formában közöljék és megértessék a társadalommal.
 
Kistérségi gasztronómiai kulturális napra meghívó Dabas, augusztus 20.PDF Print E-mail
Saturday, 20 August 2016
 
Augusztus 20.: Egy térképen az összes lezárásPDF Print E-mail
Saturday, 20 August 2016
Az ünnepi rendezvények miatt ma számos, budai és pesti közlekedési útvonalat és Duna-hidat érintő lezárás és közösségi közlekedési változás lép életbe a fővárosban. Ezért a belvárost BKV-val javasolt megközelíteni, amire a cég járatsűrítésekkel készül. A forgalomkorlátozások miatt több busz- és villamosjárat módosított vagy rövidített útvonalon jár. Az autóval közlekedőknek is érdemes tájékozódniuk a lezárások miatt. A MÁV a hazajutásban igyekszik segíteni a tűzijáték után.
 
Már ezer éve ünnepeljük magyarságunkatPDF Print E-mail
Saturday, 20 August 2016
De nem volt ez mindig így.Augusztus 20. az egyik legrégibb magyar ünnepnap: Szent István király napja, a keresztény magyar államalapítás, a magyar állam ezeréves folytonosságának emléknapja. Uralkodása idején István még augusztus 15-ét, Nagyboldogasszony napját avatta ünneppé, ekkorra hívta össze Fehérvárra a királyi tanácsot és tartott törvénynapot a király. Élete végén a beteg István ezen a napon ajánlotta fel az országot Szűz Máriának, és 1038-ban ezen a napon halt meg. Az ünnep dátumát Szent László király tette át augusztus 20-ára, mert 1083-ban VII. Gergely pápa hozzájárulásával ezen a napon emeltették oltárra I. István relikviáit a székesfehérvári bazilikában, ami szentté avatásával volt egyenértékű.
 
Szükség van a választópolgárokra a kötelező betelepítés megakadályozásábanPDF Print E-mail
Friday, 19 August 2016
Ha a választópolgárok nem állítják meg Brüsszelt, az EU előbb-utóbb betelepít Magyarországra olyanokat, akik "nem közülünk valók", és nem kérdezik meg a véleményünket, erről szól az októberi népszavazás - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.
 
Ferenc pápa, a keresztény politikusok és a migránsválságPDF Print E-mail
Tuesday, 16 August 2016
Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője szerint a migránsválsággal kapcsolatban más a pápa és más a keresztény politikusok feladata. Ahogyan a migránsok és a menekültek közé sem lehet egyenlőségjelet tenni.
 
91 milliárd forintból folytatódik a komplex telepprogramPDF Print E-mail
Tuesday, 16 August 2016
Augusztustól 91 milliárd forint áll rendelkezésre a komplex telepprogram folytatására - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a Fejér megyei Sárkeresztúron tartott pénteki sajtótájékoztatón.
 
Az emberek véleményét Brüsszelben sem lehet figyelmen kívül hagyniPDF Print E-mail
Tuesday, 16 August 2016
Kifejezetten szükségesnek ítélte a kvótareferendummal kapcsolatos nyári tájékoztatási kampányt a kormányszóvivő. Kovács Zoltán azt is elmondta, hogy a kormány intézkedik az illegális migráció okozta, szeptember 9-én lejáró válsághelyzet meghosszabbításáról.
 
Az ellenzék kudarca borítékolhatóPDF Print E-mail
Monday, 15 August 2016
Vesztes helyzetben, sőt csapdában van a balos ellenzék a kvótareferendum kapcsán, ebből nem tudnak jól kijönni, ezért mindegyik érintett párt kényszermegoldásokkal próbálkozik – mondta lapunknak Kiszelly Zoltán politológus.
 
Közszolgáltatás lett a kéményseprésPDF Print E-mail
Monday, 15 August 2016
Az ellenőrzést, a tisztítást már tizenöt megyében és csaknem kétezer településen a katasztrófavédelem szakemberei végzik el.
 
Csak egy lakhelye lehet a gyereknekPDF Print E-mail
Monday, 15 August 2016
A gyermektartásdíjat alapvetően már nem lehet százalékban meghatározni. Több véleményt is megfogalmazott már az új Ptk. alkalmazása során felmerülő kérdések kapcsán a Kúrián létrehozott Tanácsadó Testület. A grémium például foglalkozott a gyermektartásdíj megállapításáról, miután az új Ptk. szerint ezt határozott összegben kell megjelölni, a százalékban való meghatározás megszűnt.
 
Nem kapnak lakást, erdőbe menekülnek a fehérvári romákPDF Print E-mail
Thursday, 11 August 2016
Ötven családot akarnak kilakoltatni Székesfehérváron. Azt mondják, azért kell menniük az önkormányzati bérlakásukból, mert elveszik a helyet mások elől.
 
Váradi Gyula Plácido Domingo-val egy színpadonPDF Print E-mail
Wednesday, 10 August 2016
A világhírű operaénekes és a Virtuózok döntőse együtt lépnek színpadra augusztus 10-én, szerdán a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Először ülésezett a stratégiai kabinetPDF Print E-mail
Wednesday, 10 August 2016
Harmincegy napirendi pont tárgyalásával megkezdte munkáját a kormány közelmúltban létrehozott stratégiai kabinetje kedden.
 
Törvény védheti Magyarországot az uniós betelepítési kvótátólPDF Print E-mail
Wednesday, 10 August 2016
Ha a kvótareferendum érvényes lesz és a nemek győznek, úgy törvény akadályozza majd meg, hogy az Európai Unió olyan személyeket erőszakoljon Magyarországra, akiket hazánk nem akar befogadni. A jogszabály legalább három évig életben lesz – mondta a Magyar Idők 2016. augusztus 8-i, hétfői számában megjelent interjúban Völner Pál.
 
Már több mint 300 ember halt meg európai terrortámadásbanPDF Print E-mail
Sunday, 07 August 2016
Világosan kimondható, hogy összefüggés van a bevándorlás és a terrorizmus között - hangsúlyozta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára sajtótájékoztatón.
 
Farkas Flórián családja rendőrt hívott az újságírókraPDF Print E-mail
Sunday, 07 August 2016
A Magyar Nemzet azután próbálta felkutatni a miniszteri biztost, hogy már a Der Spiegelnek is feltűnt: egy ideje nem mutatkozik a nyilvánosság előtt – számolt be a Hír TV.
 
Roma származásuk miatt nem találnak albérletetet a kilakoltatott családokPDF Print E-mail
Sunday, 07 August 2016
Nem kapnak lakást, erdőbe menekülnek a fehérvári romák – olvasható az atv.hu-n. Székesfehérváron ötven családot akarnak kilakoltatni, állítólag azért, mert  kell a hely másoknak.
 
A riói olimpiára utazók figyelmébePDF Print E-mail
Sunday, 07 August 2016
Lakossági tájékoztató anyagot tett közzé az Országos Tisztifőorvosi Hivatal. A kiadvány hasznos tanácsokkal szolgál az olimpiára utazóknak a fertőzések elkerülésének módjairól, az ajánlott oltásokról és higiénés óvintézkedésekről.
 
A 100 Tagú Cigányzenekar zárja a vajdahunyadvári zenei fesztiváltPDF Print E-mail
Wednesday, 03 August 2016
A reneszánsz stílusú Károlyi-udvarban a 100 Tagú Cigányzenekar Hacsaturján, Brahms, Erkel, Monti, Sarasate, Liszt, J. Strauss, Bizet és Csajkovszkij leghíresebb műveit adja elő.
 
Stradivari-kiállítás is lesz az idei KaposfestenPDF Print E-mail
Wednesday, 03 August 2016
Stradivari-kiállításra, sakkpartikra, műismertetőkre és cigányzenei koncertekre is várják a közönséget a hetedik Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál (Kaposfest) kiegészítő rendezvényein augusztus 13. és 19. között.
 
A roma holokausztra emlékeztekPDF Print E-mail
Wednesday, 03 August 2016
Augusztus 2-án van a roma holokauszt nemzetközi emléknapja. Miskolcon a roma nemzetiségi önkormányzat filmvetítéssel egybekötött kerekasztal-beszélgetést tartott.
 
Szükség van embermentők cselekvő szeretetérePDF Print E-mail
Wednesday, 03 August 2016
A Roma Polgári Tömörülés szervezésében, a Roma Holokauszt áldozataira emlékeztek Budapesten a Cigány Történeti-, Kulturális-, Oktatási- és Holokauszt Központban. A rendezvényen beszédet mondott Dr. Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkára.
 
Balog Zoltán közleménye a roma holokauszt és a kislétai gyilkosság évfordulója alkalmábólPDF Print E-mail
Wednesday, 03 August 2016
A roma holokauszt Magyarország és Európa közös tragédiája. Nem felejtjük el az áldozatokat, nem felejtjük el a tennivalónkat. Magyarország kormánya elítél minden olyan erőszakot és a gyűlöletet, amely faji alapon tesz kollektívan felelőssé bármely népet, népcsoportot.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk