Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Több lesz a nyugdíj januártólPDF Print E-mail
Tuesday, 29 December 2015
A nyugellátások és több más ellátás összege 1,6 százalékkal nő januártól.
 
Meghívó a Fővárosi Roma közmeghallgatásraPDF Print E-mail
Sunday, 27 December 2015
 
Januárban találkozunk!PDF Print E-mail
Wednesday, 23 December 2015
Minden Kedves C-PRESS.hu Olvasónknak és Látogatónknak Istentől áldott szép, szeretetteljes karácsonyi ünnepet és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!      
 
Nemzetiségekért díjat kapott Oláh GergőPDF Print E-mail
Monday, 21 December 2015
Amennyiben példaértékű munkát végzel a magyarországi nemzetiségek érdekében közéleti, oktatási, kulturális, vagy éppen egyházi, tudományos területen, esetleg a gazdasági önszerveződésben, te is megérdemled a díjat, amelyet most tízen vehettek át.
 
Kihirdették a Fölszállott a páva gyerekkiadásának győzteseitPDF Print E-mail
Sunday, 20 December 2015
A péntek esti döntőben megszületett a Fölszállott a páva gyerekkiadásának végeredménye: énekes szólisták és énekegyüttesek kategóriában a bátonyterenyei Haraszti-ikrek, a hangszeres szólisták és zenekarok között a budapesti ifj. Ürmös Sándor, a szóló és páros táncosok mezőnyében az erdélyi Csíkmadarasból érkezett Antal Adorján, a táncegyüttesek körében pedig a szekszárdi Bartian Gyermekcsoport nyert.
 
Romanikum: Botrányok az ORÖ-ben + videóPDF Print E-mail
Sunday, 20 December 2015
Ifj Bogdán János az MCF roma összefogás - párt elnöke nyilatkozik a kialakult helyzetről.
 
A nemzetiségi kultúrákat ünnepelték a Budai VigadóbanPDF Print E-mail
Friday, 18 December 2015
A Nemzeti Művelődési Intézet december 13-án rendezte meg a több mint egy évtizedes hagyománnyal rendelkező Nemzetiségi Gálát és Pro Cultura Minoritatum Hungariae díjátadót a magyarországi nemzetiségek napjához kötődően a Budai Vigadóban.
 
10 millió forintos támogatást ad az állam három gyermek vállalásakorPDF Print E-mail
Friday, 18 December 2015
Tízmillió forintos vissza nem térítendő támogatást ad az állam azoknak a házaspároknak az új lakás vásárlásához, akik tíz éven belül három gyermeket vállalnak - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó 35 nevű sajtótájékoztatón, melyet Kovács Zoltán kormányszóvivővel tartott közösen.
 
Le kéne mondanod, boldog karácsonyt!PDF Print E-mail
Friday, 18 December 2015
Ez szerencsét jelent! – nyugtatta meg Hegedüs István elnök a képviselőket, akik körében riadalmat keltett, hogy az Országos Roma Önkormányzat ülésének kezdetén néhány feldőlt ásványvizes palack nagy robajjal a földre zuhant.
 
Ajtai Tibor ORÖ képviselő holnap a bíróságonPDF Print E-mail
Wednesday, 16 December 2015
Beidézte a Kalocsai bíróság Ajtai Tibort, az Országos Roma Önkormányzat képviselőjét zsarolás büntette miatt.
 
Misi negyvenmilliót kért! Meg egy kastélyt!PDF Print E-mail
Monday, 14 December 2015
A barnabőr kereskedők még mindig képviselők,nincsenek börtönben? Telefon beszélgetés folytatása II.  
 
A barnabőr kereskedők még mindig képviselők, nincsenek börtönben?PDF Print E-mail
Sunday, 13 December 2015
A telefon és hangfelvétel a cikkben található. Büntető feljelentés ORÖ szavazat vásárlás alapos gyanúja miatt.
 
Teleki László: Jogfosztott európai polgárokként élünkPDF Print E-mail
Saturday, 12 December 2015
Az emberi jogok egyetemes nyilatkozatának tanulmányozására és betartására szólítja fel a kormányzó politikai elitet Teleki László szocialista országgyűlési képviselő, hogy ne egy jogfosztott országban éljenek az emberek.
 
Dancs Mihály rendet és szakmai munkát követel az ORÖ-n belülPDF Print E-mail
Saturday, 12 December 2015
Az ORÖ-n belüli viták és a belháborúk lezárását és a valós képviselet és szakmai munka elindítását követeli a teljes cigány társadalom érdekében Dancs Mihály, a polgárjogi mozgalom képviselőcsoportjának vezetője. Az önkormányzati képviselő úgy látja, ha nincs egyezség, akkor nem marad más alternatíva csak az, hogy a szervezet oszlassa fel önmagát, hogy a roma választópolgárok egy időközi voksoláson újra megválaszthassák képviselőiket.
 
Az Országos Roma Önkormányzat közleményePDF Print E-mail
Saturday, 12 December 2015
Budapest, 2015. december 10., csütörtök (OS) - Hegedüs István, az Országos Roma Önkormányzat elnöke és a munkáját támogató 24 képviselő határozottan visszautasítja azt az állítást, melyet Lakatos István-Jónás Gábor-Balog János-Rácz Tamás elnökhelyettesek a sajtóhoz eljuttatott nyilatkozatukban közöltek.
 
AZ ORÖ elnökségének közleményePDF Print E-mail
Saturday, 12 December 2015
Az ORÖ elnökségének sajtóközleménye: Minden Roma képviselőnek kötelessége a hátrányos helyzetű családok segítése.
 
A kormány elvonta az ORÖ botrányos programjának forrásaitPDF Print E-mail
Saturday, 12 December 2015
Nem épülhet fel az Országos Roma Önkormányzat  munkába vezető hídja, mert a kormány az összes forrást elvonta az uniós programtól – tudta meg a RomNet. A 2,5 milliárd forintos elvonást szakmai okokkal magyarázzák, de már az OLAF is vizsgálódik.
 
A parlamenti szószóló szerint is tarthatatlan az ORÖ helyzetePDF Print E-mail
Saturday, 12 December 2015
A jelenlegi formában nem működhet tovább az Országos Roma Önkormányzat, ezért törvényes és szakmai alapokra helyezve új irányba kell terelni a működést, vagy fel kell oszlatni a testületet – mondta a RomNet-nek Farkas Félix, roma nemzetiségi parlamenti szószóló.
 
Az lesz szegény, aki már éhezikPDF Print E-mail
Wednesday, 09 December 2015
Módszertani váltással egy csapásra kétmillió létminimum alatt élő embert tüntethet el a KSH. A hivatal olyan új szegénységi mu­tató bevezetésével is kacérkodik, amely irreális napi kalóriabevitellel számol.
 
Megfosztottak mandátumától több ORÖ-s képviselőtPDF Print E-mail
Tuesday, 08 December 2015
Három képviselő mandátumát megszüntette az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) közgyűlése hétfői zárt ülésén.
 
Folyamatosan kapok életveszélyes fenyegetéseketPDF Print E-mail
Tuesday, 08 December 2015
Farkas Flórián ügyei mérhetetlen károkat okoztak a cigányságnak – mondta a Népszavának adott interjúban Hegedüs István, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke. Mint kifejtette, nem tudja, mikorra tudják visszaszerezni az ORÖ becsületét, amit szerinte elődje teljes mértékben lerombolt.
 
Nem nézték jó szemmel, amikor bébiszittert fogadtam a gyerekek melléPDF Print E-mail
Tuesday, 08 December 2015
A hagyományos cigány családból származó diplomás roma nők komoly választások elé állnak életükben, ha meg szeretnének felelni annak a női szerepnek, amit származási közösségük elvár tőlük: ha valaki igazi cigányasszony akar lenni, akkor el is felejtheti azt a szót, hogy karrier. Vannak, akik bravúrosan egyensúlyoznak a két világ között, és vannak, akik harcolnak, hogy szüleik kompromisszumok nélkül elfogadják: lányaik már nem a régi értékrend szerint élnek. Abcúg a hvg.hu-n.
 
Pécsett koncertezik a 30 éves 100 Tagú CigányzenekarPDF Print E-mail
Tuesday, 08 December 2015
Idén ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját a méltán világhírű 100 Tagú Cigányzenekar. A tavalyi évben választották be a Magyar Örökség-díjas társulatot a Hungarikumok Gyűjteményébe, elismerve ezzel több évtizedes munkásságát, mint magyar csúcsteljesítményt. Idén pedig újabb Kossuth-díjas művésze lett a zenekarnak, Ökrös Oszkár személyében, akit a szakmában csak a cimbalom Paganinijeként szoktak emlegetni.
 
KHAMORO TÁNCHÁZ PROGRAMPDF Print E-mail
Monday, 07 December 2015
SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT AZ ÉV UTOLSÓ KHAMORO TÁNCHÁZBA! GYERTEK TÁNCOLJUNK, BULIZZUNK ISMÉT EGYÜTT! A BELÉPÉS DÍJTALAN!  
 
Szabad szemmel: Mi történt az ORÖ volt és jelenlegi elnöke között?PDF Print E-mail
Saturday, 05 December 2015
Farkas Flórián volt, és Hegedüs István jelenlegi ORÖ-elnökök évtizedekig szoros szövetségesek és barátok voltak, és még tavasszal is közösen kérték ki maguknak az ORÖ elleni támadásokat. Vajon mi történt húsvét óta?  
 
Példamutató a nemzetiségi politikánkPDF Print E-mail
Friday, 04 December 2015
A kormány a cigányságra mint Európa rejtett erőforrásaira tekint, és nem mint problémára – mondta Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár az Országgyűlésben a Magyarországon élő nemzetiségek helyzetéről szóló vitában, az államtitkárság tegnapi ismertetése szerint.
 
A magyar kormány nemet mond a kötelező betelepítési kvótáraPDF Print E-mail
Friday, 04 December 2015
A kormány tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar állampolgárok megismerhessék a betelepítési kvótával járó kockázatokat – jelentette be Dömötör Csaba. A sajtótájékoztatón Tuzson Bence közölte: a kormány megtámadja a bevándorlási kvótát az Európai Unió bíróságán.
 
A magyar kormány nemet mond a kötelező betelepítési kvótáraPDF Print E-mail
Friday, 04 December 2015
A kormány tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar állampolgárok megismerhessék a betelepítési kvótával járó kockázatokat – jelentette be Dömötör Csaba. A sajtótájékoztatón Tuzson Bence közölte: a kormány megtámadja a bevándorlási kvótát az Európai Unió bíróságán.
 
A JOBBIK VÉDELMÉBE VETTE CIGÁNYOZÓ KÉPVISELŐJÉTPDF Print E-mail
Thursday, 03 December 2015
MIRKÓCZKI ÁDÁM: SENKINEK SEM KELL LEMONDANIA EGY SZERENCSÉTLEN MONDAT MIATT.
 
Vízkereszt, vagy amit akartok. Luxus, titkosszolgálati módszerek az Országos Roma Önkormányzatban. PDF Print E-mail
Wednesday, 02 December 2015
„A Roma Önkormányzat úgy működött, mint egy titkosszolgálat,” csak Farkas Flórián és néhány társa ismerte az ügyeket, mondta Vajda László, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. 
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk