Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Töröltetné a kisebbségek sorából a cigányságot a Roma Parlament PDF Print E-mail
Monday, 30 November 2015
Akár töröltetné is a kisebbségek sorából a cigányságot a Roma Parlament, ha a kormányzat nem változtat a kisebbségi törvényen. A törvénymódosítási javaslatukat hamarosan eljuttatják a törvényhozóknak is.
 
Elhunyt Salgótarján polgármesterePDF Print E-mail
Monday, 30 November 2015
Rövid, súlyos betegség után vasárnap meghalt Dóra Ottó, Salgótarján polgármestere - közölte a városháza az MTI-vel. Dóra Ottó 53 éves volt.
 
Türr István Képző és Kutató Intézet sajtóközleményePDF Print E-mail
Saturday, 28 November 2015
300 hátrányos helyzetű településen 16 000 ember kapott esélyt a felzárkózásra.
 
Farkas Flórián elfelejtette visszaadni egy 100 milliós ingatlan kulcsátPDF Print E-mail
Saturday, 28 November 2015
„Egy közel százmilliót érő, 160 négyzetméteres luxusvillája is van az Országos Roma Önkormányzatnak a budai Széchenyi-hegyen, amelyet a szervezet volt elnöke, Farkas Flórián miniszterelnöki biztos a mai napig is feltehetően sajátjaként használ annak ellenére, hogy több mint egy éve hivatalosan semmi köze nincs, és nem is lehet az ORÖ-höz" − írja a romnet.hu.
 
Fogy a levegő Farkas Flórián körülPDF Print E-mail
Saturday, 28 November 2015
Lázár János: nem számít, ha egy roma politikus karrierje „megy a lecsóba” Nem az számít, ha egy roma politikus karrierje „megy a lecsóba”, mert egy politikus bukásánál sokkal fontosabb a romák társadalmi integrációjának a kérdése és a népcsoport élethelyzetének javítása, mert ha nem így lenne, az az egész ügyet tenné hiteltelenné – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés európai ügyek bizottságának szerdai ülésén az Országos Roma Önkormányzat körüli botrányokra utalva. A csúcsminiszter kijelentését ellenzéki és kormánypárti képviselők is úgy értékelik: Farkas Flórián ezzel az állásfoglalással a kormánytól megkapta a „selyemzsinórt”.
 
Lázár János: nem számít, ha egy roma politikus karrierje megy a lecsóbaPDF Print E-mail
Saturday, 28 November 2015
Nem az számít, ha egy roma politikus karrierje „megy a lecsóba”, mert egy politikus bukásánál sokkal fontosabb a romák társadalmi integrációjának a kérdése és a népcsoport élethelyzetének javítása, mert ha nem így lenne, az az egész ügyet tenné hiteltelenné – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés európai ügyek bizottságának szerdai ülésén az Országos Roma Önkormányzat körüli botrányokra utalva. A csúcsminiszter kijelentését ellenzéki és kormánypárti képviselők is úgy értékelik: Farkas Flórián ezzel az állásfoglalással a kormánytól megkapta a „selyemzsinórt”.
 
Áll a bál az Országos Cigány ÖnkormányzatnálPDF Print E-mail
Saturday, 28 November 2015
Egy négy csillagos erdei wellnesshotelben tartandó hétfő esti titkos tanácskozáson dolgoznák ki Hegedüs István ORÖ-elnök végleges megbuktatásának stratégiáját a Farkas Flórián támogatói – tudta meg a RomNet.
 
A cigányság deportálásáról beszélt, elítélték a jobbikos képviselőtPDF Print E-mail
Saturday, 28 November 2015
A Debreceni Ítélőtábla ma helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, amely 2015 szeptemberében kimondta: M. László, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei önkormányzati képviselője személyiségi jogokat sértett, amikor megyei közgyűlési felszólalásában Hajdúhadházon a cigányság deportálásáról beszélt.
 
A cigányság deportálásáról beszélt elítélték a jobbikos képviselőtPDF Print E-mail
Saturday, 28 November 2015
A Debreceni Ítélőtábla ma helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, amely 2015 szeptemberében kimondta: M. László, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei önkormányzati képviselője személyiségi jogokat sértett, amikor megyei közgyűlési felszólalásában Hajdúhadházon a cigányság deportálásáról beszélt.
 
Orbán Viktor több bejelentést tett a párizsi merényletek kapcsánPDF Print E-mail
Saturday, 14 November 2015
A párizsi merényletek miatt megerősítették Magyarország védelmét, a kormány nemzeti gyásznapot rendelt el vasárnapra, a Fidesz tisztújító kongresszusát pedig elhalasztják - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szombaton az M1-en.
 
Gyurcsány: Pécsett is történhetett volna a terrortámadásPDF Print E-mail
Saturday, 14 November 2015
A Demokratikus Koalíció szerint gyalázatos és gyilkos támadás érte Európát, Párizs lakosságát, mindannyiunkat - mondta a DK elnöke szombati, budapesti, a párizsi terrortámadások miatt meghirdetett sajtótájékoztatóján. 
 
A cigányság integrációjáról is szó volt a Magyar Katolikus Családegyesület családkongresszusán PDF Print E-mail
Saturday, 14 November 2015
November 12. és 14. között rendezik a 22. családkongresszust a máriabesnyői Mater Salvatoris házban Bíró László, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia családreferens püspöke vezetésével. A második napon többek között Székely János, az MKPK Caritas in Veritate bizottságának elnöke tartott előadást.
 
KKM: aki teheti, halassza el párizsi útját!PDF Print E-mail
Saturday, 14 November 2015
A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) azt javasolja, hogy aki teheti, halassza párizsi utazását későbbi időpontra a terrorcselekmények miatt.
 
Részvét és szolidaritás Gyertyagyújtás a Francia IntézetnélPDF Print E-mail
Saturday, 14 November 2015
Magyarország kormánya tagjaként, hazánk korábbi párizsi nagyköveteként, családapaként mélyen megrendültem, amikor tegnap éjjel a Párizst ért számos áldozatot követelő esztelen merényletsorozatról értesültem.
 
Orbán Viktor részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinakPDF Print E-mail
Saturday, 14 November 2015
Orbán Viktor miniszterelnök őszinte részvétét fejezte ki a párizsi terrortámadásokban elhunyt áldozatok hozzátartozóinak és Franciaország valamennyi polgárának - tájékoztatta a Külgazdasági és Külügyminisztérium az MTI-t szombat kora hajnalban.
 
CÉGEK, VÁLLALKOZÁSOK, ÖNKORMÁNYZATOK, CIVILSZERVEZETEK, PÁRTOK FIGYELEM!PDF Print E-mail
Saturday, 14 November 2015
Rendeljen karácsonyra munkatársainak, szeretteinek, partnereinek emblémázással ellátott DANTE alumínium golyóstollat.
 
Magyarok a FranciákkalPDF Print E-mail
Saturday, 14 November 2015
TRAGÉDIA!        C-PRESS szerkesztőség: Tragédia történt Párizsban! Nem tudjuk még, kik az elkövetők, nem tudjuk még, kinek a megbízásából tették, nem tudjuk még, mióta szervezték...     DE TUDJUK, HOGY EGY EMBER SEM HALHAT MEG MÁS FANATIZMUSA MIATT!! Meg kell állítani a terrort! Mindenféle terrort! Azt is, amikor embereket gyilkolnak, és azt is, mikor embereket mély-szegénységbe taszítanak!     Már több, mint 140 áldozatot említenek a hírek...   Őszinte részvétünk az áldozatok hozzátartozóinak, egész Franciaországnak! Osztozunk a gyászukban!  
 
Népszavazás lesz a vasárnapi zárva tartásról PDF Print E-mail
Friday, 13 November 2015
Hitelesítette a vasárnapi boltzárral kapcsolatos népszavazási kérdés aláírásgyűjtő ívét pénteki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) – adta hírül az MTI.
 
Ünnepeljük együtt a Katalinokat és Erzsébeteket!PDF Print E-mail
Friday, 13 November 2015
 
Cigányügyi szakértővel vitázik a Jobbik képviselőjePDF Print E-mail
Friday, 13 November 2015
November 13-án Barcson rendezik azt a vitaestet, melyre Ander Balázs, a Jobbik országgyűlési képviselője hívta ki Forgács István romaügyi szakértőt - derül ki a hellodelsomogy.hu által készített interjúból.
 
Hegedűs Zsuzsa: A gyermekéhezés már nem létezikPDF Print E-mail
Thursday, 12 November 2015
Orbán Viktor főtanácsadója, Hegedűs Zsuzsa szerint nem létezik az éhező gyerekek sokszor hivatkozott széles csoportja, mert az Orbán-kormány már megoldotta a gyermekéhezés problémáját. Hegedűs belátja, hogy a menekültellenes plakátkampány elhibázott volt, és arról is beszélt, hogy mit szól Lázár János "lefokozásához".
 
Elismeréseket adott át Balog Zoltán a Szociális munka napja alkalmábólPDF Print E-mail
Thursday, 12 November 2015
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere beszédet mondott, majd Novák Katalinnal, az EMMI család és ifjúságügyért felelős államtitkárával, valamint Czibere Károllyal, a tárca szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárával közösen szociális és családügyi területen adott át szakmai díjakat az Iparművészeti Múzeumban.
 
Gyermekéhezésről - Király GáborPDF Print E-mail
Thursday, 12 November 2015
Király Gábor: Van olyan gyerek, aki naponta négyszer kap enni, de olyan is, aki egyszer sem - ezt Király Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Gyermekétkeztetési Alapítvány elnöke szerint 2009-re már eljutottunk odáig, hogy a legszegényebb gyerekek a nyolcadik osztályig minden nap kaptak meleg ebédet ingyen.
 
Vihar a roma önkormányzatnálPDF Print E-mail
Thursday, 12 November 2015
Berényi László képviselő kizáratná Hegedüs István elnököt a Lungo Dromból.
 
A cigány kápók kinyitották a politikai roma holokauszt vagonajtóit vagy a pandora szelencéjét? PDF Print E-mail
Tuesday, 10 November 2015
Hamarosan a hazai cigány-társadalom és a többségi is egyformán megkérdezi Kormos kápó urat, mint az a klasszikus Az utolsó cserkész c. filmben is elhangzik- hogy fej vagy gyomor? Már nagyon sokan várjuk a filmet. https://www.youtube.com/watch?v=W4RWdr7fUe4
 
A rákkutató, akire mindenki büszke a cigánysoronPDF Print E-mail
Sunday, 08 November 2015
Az első roma származású akadémiai ösztöndíjasnak hetedik gyerekként sikerült kitörni. "Én ugyanúgy vállalom, hogy cigány vagyok, és nem szégyellem őket. Nagyon büszkék rám, ahogy az egész falu is. Időközben az utánam jövők is kedvet kaptak a tanuláshoz: több unokahúgom leérettségizett, többen diplomát is szereztek."
 
Roma nők abortuszával viccelődött Instagramján egy debreceni orvosPDF Print E-mail
Sunday, 08 November 2015
Abortusznál „örömmel turkálna cigány nők vaginájában” – írta a Debreceni Egyetemen a medikusok gyakorlatvezetőjeként, illetve egy vidéki kórház rezidenseként dolgozó férfi Instagram-oldalára feltöltött fotója mellé.
 
Kökény Attila a Roma Családi NaponPDF Print E-mail
Sunday, 08 November 2015
Kökény Attila lesz a sztárvendége a szombati Roma Családi Napnak Vásárhelyen. A Bessenyei Ferenc Művelődési Központban a koncerten kívül kézműveskedés, óvodai műsor és autentikus cigány táncház keretein belül szórakozhat az egész család.
 
Lakatos György Magyarországon!PDF Print E-mail
Sunday, 01 November 2015
 
A PTE partnerintézménye lesz a Gandhi GimnáziumPDF Print E-mail
Sunday, 01 November 2015
A pécsi Gandhi Gimnázium és Kollégiumban folyó oktató-nevelő munka elismeréseként az iskola a Pécsi Tudományegyetem partnerintézményévé válik, aminek a gimnázium vezetői nagy jelentőséget tulajdonítanak. Európa első cigány/roma nemzetiségi, érettségit adó intézménye számos uniós pályázat megvalósításáról és egyéb eredményekről is beszámolhat. 
 
A PTE partnerintézménye lesz a Gandhi GimnáziumPDF Print E-mail
Sunday, 01 November 2015
A pécsi Gandhi Gimnázium és Kollégiumban folyó oktató-nevelő munka elismeréseként az iskola a Pécsi Tudományegyetem partnerintézményévé válik, aminek a gimnázium vezetői nagy jelentőséget tulajdonítanak. Európa első cigány/roma nemzetiségi, érettségit adó intézménye számos uniós pályázat megvalósításáról és egyéb eredményekről is beszámolhat. 
 
A PTE partnerintézménye lesz a Gandhi GimnáziumPDF Print E-mail
Sunday, 01 November 2015
A pécsi Gandhi Gimnázium és Kollégiumban folyó oktató-nevelő munka elismeréseként az iskola a Pécsi Tudományegyetem partnerintézményévé válik, aminek a gimnázium vezetői nagy jelentőséget tulajdonítanak. Európa első cigány/roma nemzetiségi, érettségit adó intézménye számos uniós pályázat megvalósításáról és egyéb eredményekről is beszámolhat. 
 
Forgács István: A romák radikalizálódásárólPDF Print E-mail
Sunday, 01 November 2015
Éhező, nyomorgó, elégedetlenkedő cigányok milliói lehetnek potenciális áldozatai annak, hogy radikális fellépésre biztatja őket valaki. Senkinek ne legyenek kételyei, ilyen folyamatok jelenleg is zajlanak.
 
CIGÁNY SZAKÉRTŐT KÉRT FEL A JOBBIKPDF Print E-mail
Sunday, 01 November 2015
Menyhért Ildikó, a Jobbik felkérésében szólalt meg. Kijelentette: apartheid típusú oktatási rendszere egész Európának nincs és nem is volt. 
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-08-08
  Ma álmodozó, fáradékony hangulatban leszünk, érdemes többet pihennünk. Ha tehetjük, akkor aludjuk ki magunkat alaposan, így erőt gyűjthetünk a következő munkahétre. Egy jó nagy séta a friss levegőn jót tesz a közérzetünknek! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy az ujjaink. Segíthetünk magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk, hiszen ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-08-07
  Ma szívesen teszünk-veszünk a kertünkben, hiszen szükségünk van a mozgásra. Tegyünk rendet, vágjuk formára bokrainkat. Ha ásni szeretnénk, akkor ma megtehetjük, gyorsabban haladunk. Ma a fejünk lehet érzékenyebb, aki hajlamosabb a fejfájásra, most ismét szembekerülhet a kellemetlen tünettel. A fogaink is érzékenyebbek lesznek, - ha tudjuk, hogy érzékenyek a hideg ételekre, italokra, akkor ma ne fogyasszunk jeges édességeket.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.augusztus 6-tól 12-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk