Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Az együttélésben vagyunk érdekeltek a romákkalPDF Print E-mail
Monday, 28 September 2015
Az egymás mellett élés helyett az együttélésben vagyunk érdekeltek a romákkal, "mi egy jövőben gondolkodunk" - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat (KRSZH) tanévnyitóján vasárnap Nyíregyházán.
 
Az együttélésben vagyunk érdekeltek a romákkalPDF Print E-mail
Monday, 28 September 2015
Az egymás mellett élés helyett az együttélésben vagyunk érdekeltek a romákkal, "mi egy jövőben gondolkodunk" - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat (KRSZH) tanévnyitóján vasárnap Nyíregyházán.
 
Balog Zoltán menekült gyerekeket látogatott meg FótonPDF Print E-mail
Monday, 28 September 2015
Felnőtt kísérő nélkül Magyarországon tartózkodó kiskorú menedékkérőket látogatott meg az emberi erőforrások minisztere vasárnap délután a fóti gyermekközpontban.
 
Nem kell oszlatni, ha szélsőjobbos tüntetők dobálják a romákatPDF Print E-mail
Friday, 25 September 2015
Sajátos döntést hozott a Kúria: a legfőbb bírói fórum szerint nem ok a tömegoszlatásra, ha a szélsőjobb által szervezett demonstráció résztvevői kővel dobálják a cigányokat. Így a jogerős döntés szerint nem követett el mulasztást a rendőrség, amikor 2012 augusztusában nem avatkozott közbe, bár csak a véletlenen múlott, hogy az incidensnek mindössze néhány könnyű sérültje volt.
 
Pert vesztett a cigányok deportálásáról beszélő jobbikosPDF Print E-mail
Friday, 25 September 2015
Első fokon pert vesztett a cigányok deportálását szorgalmazó jobbikos politikus.
 
Elvették az uniós programokat az OCÖ-tólPDF Print E-mail
Friday, 25 September 2015
Összesen 2 milliárd forint értékben vett el európai uniós programokat a kormány az Országos Cigány Önkormányzattól.
 
Lánchíd rádió - MacskajajPDF Print E-mail
Friday, 18 September 2015
Macskajaj – őszinte és szükséges tabudöntögetés a hazai cigány közösségek és a többségi társadalom közös jövőjéről. Várja Önöket Forgács István csütörtökön 21 órától.
 
Felhívás roma civil szervezetek és kisebbségi roma önkormányzatok részére!PDF Print E-mail
Sunday, 13 September 2015
A C-PRESS Hírügynökség weboldal tulajdonosa, az Europa Hungary Program Kft felhívása, az országos tagsággal rendelkező roma civil szervezetek és települési kisebbségi roma önkormányzatok részére.
 
Megszólalt László Petra, a rugdosódó operatőrPDF Print E-mail
Friday, 11 September 2015
Őszintén sajnálom a történteket – áll a migránsokat elgáncsoló, megrúgó operatőr, László Petra portálunknak megküldött levelében, melyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.
 
Ács cigány polgármesterének elege lett a Fideszből és kilépPDF Print E-mail
Wednesday, 09 September 2015
Lakatos Béla szerint a kormányzat kiemel díszcigányokat, akik álproblémákat oldanak meg. Orbán Viktort úgy védik tőle, mint a hímes tojást, pedig a polgármester elmondaná neki a véleményét. Ha menekültek érkeznének Ácsra, megvendégelné őket.
 
Kínossá vált Farkas PDF Print E-mail
Wednesday, 09 September 2015
Már az Országos Roma Önkormányzat elnökének sincs bizalma Farkas Flóriánban és az általa vezetett foglalkoztatási szövetkezetben, amely a Híd a munka világába program forrásait koordinálja. Hegedüs István ORÖ-elnök lapunknak megerősítette, hogy bár a Farkas Flórián vezette szövetkezet munkaerő-szervező irodáinak augusztus óta kellene munkához segíteniük az elsősorban hátrányos helyzetű, roma családokat országszerte, valójában semmi sem történik. A főként uniós pénzből lebonyolított program után személyzet nélküli, nem működő, üres irodákat, és a források követhetetlen felhasználását találtuk.
 
Kihirdette kormányát Szanyi Tibor, Medgyessy is meghívást kapottPDF Print E-mail
Wednesday, 09 September 2015
Szanyi Tibor, szocialista EP-képviselő internetes blogján közölte, hogy Mesterházy Attila és Medgyessy Péter is helyet kapna a kabinetjében.
 
Balog: Titokban adtunk állampolgárságot ezer keleti keresztény családnakPDF Print E-mail
Wednesday, 09 September 2015
Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter Párizsban azzal védte a kormány menekültügyi álláspontját, hogy azt mondta, Magyarország 2013-2014-ben ezer keleti keresztény családot befogadott Irakból és Egyiptomból, a nyilvánosság kizárásával, és a magyar állampolgárság megadásával. Ezen kívül megismetélte Orbán Viktor szavait, miszerint ne jöjjenek ide menekültek.
 
Szijjártó: "Erőteljes nemzetközi médiakampány zajlik Magyarország ellen" PDF Print E-mail
Wednesday, 09 September 2015
Erőteljes nemzetközi médiakampány zajlik Magyarország ellen, a tervezett kvótarendszer pedig elhibázott irány - nyilatkozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Népszabadságnak.
 
A konfliktusokat a helyszínükön kell kezelniPDF Print E-mail
Tuesday, 08 September 2015
Ott kell kezelni a konfliktusokat, ahol kialakultak, mert illúzió azt gondolni, hogy az Európába érkező migránsokat visszaküldhetjük - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a misszióvezetői értekezleten.
 
A remény embereiPDF Print E-mail
Tuesday, 08 September 2015
Regionális roma vezetőképzőt tartott a Wáli István Református Cigány Szakkollégium szeptember 3. és 5. között Beregdarócon. A résztvevők – többségében szakkollégisták – a cigányság generációról generációra „öröklődő" problémáiról, valamint az állam, az egyházak és a roma értelmiség felelősségéről hallhattak. A konferencián bemutatták a WISZ innovációs díjra jelölt gyakornoki programját, s az is kiderült, hogy az állam a következő három évben 1,5 milliárd forinttal támogatja a roma szakkollégiumokat.
 
Bírálja a Roma Parlament Orbán Viktort PDF Print E-mail
Tuesday, 08 September 2015
Bírálja a Roma Parlament Orbán Viktort mert a kormányfő a minap menekültkvóták európai uniós elosztásával összefüggésben a magyarországi cigányságot hozta fel analógiaként, miszerint nem várja el Európától, hogy kvóta szerint fogadja be a jövevény magyar romákat.
 
Liberálisok: Orbán Viktor kövesse meg a magyar cigányságot!PDF Print E-mail
Tuesday, 08 September 2015
A Magyar Liberális Párt felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy a hétfői nagyköveti értekezleten elhangzott nyilatkozata után kövesse meg a magyar cigányságot.
 
Rárepültek a pártok a Hende-sztoriraPDF Print E-mail
Tuesday, 08 September 2015
Mindenki tudni akarja, miért mondott le váratlanul Hende Csaba honvédelmi miniszter, és minden párt meg is tippeli az okait: a Jobbik szerint kormányválság van, az MSZP csodálkozik, hogy Hende miért nem bukott meg már előbb.
 
Támogatja a kormány a roma elitképzéstPDF Print E-mail
Sunday, 06 September 2015
Szövetségest lát a református egyház a cigányságban. A kormány tovább folytatja a roma szakkollégiumok támogatását – mondta Langerné Victor Katalin társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkár Beregdarócon csütörtökön. A Wáli István Református Cigány Szakkollégium és a Magyarországi Református Egyház regionális roma közösségi vezetőket képző konferenciáján jártunk.
 
Az osztrák kancellár Magyarországon vezeti le dühétPDF Print E-mail
Sunday, 06 September 2015
Magyar Levente külügyi államtitkár szerint Werner Faymann osztrák kancellár újfent a magyar kormányon, illetve miniszterelnökön tölti ki azon dühét, amelyet a migrációs válságban mutatott saját cselekvésképtelensége váltott ki.
 
Csík Tamás: Pokolbéli figyelmeztetés? Hógolyó a Pokolban?PDF Print E-mail
Sunday, 06 September 2015
Magyarország gyűlölködő és megvadult része hógolyóba gyúrta a szívét és a pokol tüzébe dobta!
 
Egymást vádolják a megyei roma nemzetiségi önkormányzat tagjaiPDF Print E-mail
Saturday, 05 September 2015
C-PRESS megjegyzés és háttér-információ: Pénz minden olyan meghatározott politikai értékkel és érdekkel bíró tárgy, amely a kereskedelmi és társadalmi forgalomban hosszabb-rövidebb ideig mint állandó kifizetési eszköz használatos, az érzéketlen, korrupt választott cigány képviselőkkel együtt.
 
Már osztrák kezekben a menekültek első csoportjaiPDF Print E-mail
Saturday, 05 September 2015
Szombat hajnalban megérkeztek az első menekülteket szállító buszok az osztrák határhoz, azóta folyamatosan lépik át gyalog a határt. Lázár János késő este jelentette be, hogy buszokkal elviszik Hegyeshalomig a menekülteket, ha hajlandóak felszállni a járművekre. Az osztrák kancellár ezután közölte, Ausztria és Németország is beengedi a Magyarországról érkező menekülteket. Kövesse az eseményeket percről percre a hvg.hu-val!
 
Lázár: Hegyeshalomra indítanak buszokat a Keletiből és az M1-esről a menekülteknekPDF Print E-mail
Saturday, 05 September 2015
Az operatív törzs a kormány felhatalmazására úgy döntött, a közúti és vasúti közlekedésnek biztonsága érdekében éjszaka a Keleti pályaudvarra és az M1-esre autóbuszokat vezényelnek, és felajánlják, hogy elviszik őket Hegyeshalomig - mondta az államtitkár. Hogy a határon mi történik, vagy hogy hogyan tudnak átlépni a határon, nem tudnak mit mondani, Ausztria válaszát várják. Magyarország minden rendőre szolgálatot teljesít ma éjszaka Lázár szerint.
 
Gyurcsánynál is éjszakáztak szíriai és kurd menekültekPDF Print E-mail
Thursday, 03 September 2015
Kiürítettek két szobát, felszabadítottak egy fürdőszobát, és az utóbbi négy-öt éjszakán számos vendéget fogadott be házába Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára.
 
Megnyitották a Zeneakadémia 140. tanévétPDF Print E-mail
Thursday, 03 September 2015
Megnyitották a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem 140. tanévét hétfőn. Hoppál Péter kulturális államtitkár ékkőnek nevezte és a kormány kiemelt figyelméről biztosította az intézményt.
 
Bayer Zsolt: ÖléspróbaPDF Print E-mail
Wednesday, 02 September 2015
Meddig tűrjük, hogy a Nyugat, élén Németországgal, hátba szúrjon bennünket? Miért mi tartjuk be egyedül az unió törvényeit?
 
Magyarország legsötétebb pontja véletlenül pont oda esik mindig, ahol Dúró Dóra állPDF Print E-mail
Wednesday, 02 September 2015
A Jobbik demagóg és végtelenül primitív hőzöngésének egyik központi eleme a menekültekkel szemben, hogy ezek itt másmilyen emberek, nem járatosak a magyar viszonyokban, nem beszélik a nyelvet, ezért nagyon veszélyes, ha beengedjük őket. Amikor viszont a kormány kivételesen tényleg valami hasznosat tenne az országba érkező menekültekkel, és segítené őket integrálni a társadalomba, akkor pedig épp ez lesz a Jobbik baja.
 
SZÁZMILLIÓKAT KÖLTHET A FŐVÁROS A MENEKÜLTEKREPDF Print E-mail
Wednesday, 02 September 2015
A Fővárosi Közgyűlés a Budapestet érintő migrációs helyzettel is foglalkozhat, 30 másik előterjesztéssel együtt.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-01-21
  Ma akkor is energikusnak érezhetjük magunkat, ha hosszúra nyúlt az előző este. A sok alkohol hatása is könnyebben elmúlik. Jól tesszük, ha a mai napon többet pihenünk. Sétáljunk egy nagyot és együnk könnyű ételeket! Ma fontos lesz, hogy megkíméljük magunkat a méreganyagoktól. A káros anyagok elsősorban a cellulitis nevű zsírlerakódás képében raktározódnak el. Az ünnepek után egyébként is nehezebbek lehetünk néhány kilóval. Igyekezzünk megszabadulni a feleslegtől!
 • Heti általános horoszkóp 2020.január 21-től 27-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-01-20
  Ma türelmetlenebbek leszünk, nehezebben mennek az aprólékos feladatok. Meg vagyunk győződve arról, hogy kizárólag nekünk lehet igazunk, így könnyen keveredünk vitába. Sajnos erőszakosan akarjuk meggyőzni egymást. Ma fogyasszunk több gyümölcsöt, rendkívül jót tesz szervezetünknek! Akik hajlamosak a savasodásra, bánjanak kicsit óvatosabban a gyümölccsel, éppen a savtartalma miatt. Jó ötlet, ha egyúttal néhány darab kekszet is elropogtatunk.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.január 20-tól 26-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Heti Tarot, Vigyázat: a csalás hete következik
  A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. Grace lapjai csalás lehetőségét sejtetik, ugyanakkor pozitív energiákra is számíthatunk.
  image
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek