Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Az együttélésben vagyunk érdekeltek a romákkalPDF Print E-mail
Monday, 28 September 2015
Az egymás mellett élés helyett az együttélésben vagyunk érdekeltek a romákkal, "mi egy jövőben gondolkodunk" - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat (KRSZH) tanévnyitóján vasárnap Nyíregyházán.
 
Az együttélésben vagyunk érdekeltek a romákkalPDF Print E-mail
Monday, 28 September 2015
Az egymás mellett élés helyett az együttélésben vagyunk érdekeltek a romákkal, "mi egy jövőben gondolkodunk" - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat (KRSZH) tanévnyitóján vasárnap Nyíregyházán.
 
Balog Zoltán menekült gyerekeket látogatott meg FótonPDF Print E-mail
Monday, 28 September 2015
Felnőtt kísérő nélkül Magyarországon tartózkodó kiskorú menedékkérőket látogatott meg az emberi erőforrások minisztere vasárnap délután a fóti gyermekközpontban.
 
Nem kell oszlatni, ha szélsőjobbos tüntetők dobálják a romákatPDF Print E-mail
Friday, 25 September 2015
Sajátos döntést hozott a Kúria: a legfőbb bírói fórum szerint nem ok a tömegoszlatásra, ha a szélsőjobb által szervezett demonstráció résztvevői kővel dobálják a cigányokat. Így a jogerős döntés szerint nem követett el mulasztást a rendőrség, amikor 2012 augusztusában nem avatkozott közbe, bár csak a véletlenen múlott, hogy az incidensnek mindössze néhány könnyű sérültje volt.
 
Pert vesztett a cigányok deportálásáról beszélő jobbikosPDF Print E-mail
Friday, 25 September 2015
Első fokon pert vesztett a cigányok deportálását szorgalmazó jobbikos politikus.
 
Elvették az uniós programokat az OCÖ-tólPDF Print E-mail
Friday, 25 September 2015
Összesen 2 milliárd forint értékben vett el európai uniós programokat a kormány az Országos Cigány Önkormányzattól.
 
Lánchíd rádió - MacskajajPDF Print E-mail
Friday, 18 September 2015
Macskajaj – őszinte és szükséges tabudöntögetés a hazai cigány közösségek és a többségi társadalom közös jövőjéről. Várja Önöket Forgács István csütörtökön 21 órától.
 
Felhívás roma civil szervezetek és kisebbségi roma önkormányzatok részére!PDF Print E-mail
Sunday, 13 September 2015
A C-PRESS Hírügynökség weboldal tulajdonosa, az Europa Hungary Program Kft felhívása, az országos tagsággal rendelkező roma civil szervezetek és települési kisebbségi roma önkormányzatok részére.
 
Megszólalt László Petra, a rugdosódó operatőrPDF Print E-mail
Friday, 11 September 2015
Őszintén sajnálom a történteket – áll a migránsokat elgáncsoló, megrúgó operatőr, László Petra portálunknak megküldött levelében, melyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.
 
Ács cigány polgármesterének elege lett a Fideszből és kilépPDF Print E-mail
Wednesday, 09 September 2015
Lakatos Béla szerint a kormányzat kiemel díszcigányokat, akik álproblémákat oldanak meg. Orbán Viktort úgy védik tőle, mint a hímes tojást, pedig a polgármester elmondaná neki a véleményét. Ha menekültek érkeznének Ácsra, megvendégelné őket.
 
Kínossá vált Farkas PDF Print E-mail
Wednesday, 09 September 2015
Már az Országos Roma Önkormányzat elnökének sincs bizalma Farkas Flóriánban és az általa vezetett foglalkoztatási szövetkezetben, amely a Híd a munka világába program forrásait koordinálja. Hegedüs István ORÖ-elnök lapunknak megerősítette, hogy bár a Farkas Flórián vezette szövetkezet munkaerő-szervező irodáinak augusztus óta kellene munkához segíteniük az elsősorban hátrányos helyzetű, roma családokat országszerte, valójában semmi sem történik. A főként uniós pénzből lebonyolított program után személyzet nélküli, nem működő, üres irodákat, és a források követhetetlen felhasználását találtuk.
 
Kihirdette kormányát Szanyi Tibor, Medgyessy is meghívást kapottPDF Print E-mail
Wednesday, 09 September 2015
Szanyi Tibor, szocialista EP-képviselő internetes blogján közölte, hogy Mesterházy Attila és Medgyessy Péter is helyet kapna a kabinetjében.
 
Balog: Titokban adtunk állampolgárságot ezer keleti keresztény családnakPDF Print E-mail
Wednesday, 09 September 2015
Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter Párizsban azzal védte a kormány menekültügyi álláspontját, hogy azt mondta, Magyarország 2013-2014-ben ezer keleti keresztény családot befogadott Irakból és Egyiptomból, a nyilvánosság kizárásával, és a magyar állampolgárság megadásával. Ezen kívül megismetélte Orbán Viktor szavait, miszerint ne jöjjenek ide menekültek.
 
Szijjártó: "Erőteljes nemzetközi médiakampány zajlik Magyarország ellen" PDF Print E-mail
Wednesday, 09 September 2015
Erőteljes nemzetközi médiakampány zajlik Magyarország ellen, a tervezett kvótarendszer pedig elhibázott irány - nyilatkozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Népszabadságnak.
 
A konfliktusokat a helyszínükön kell kezelniPDF Print E-mail
Tuesday, 08 September 2015
Ott kell kezelni a konfliktusokat, ahol kialakultak, mert illúzió azt gondolni, hogy az Európába érkező migránsokat visszaküldhetjük - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a misszióvezetői értekezleten.
 
A remény embereiPDF Print E-mail
Tuesday, 08 September 2015
Regionális roma vezetőképzőt tartott a Wáli István Református Cigány Szakkollégium szeptember 3. és 5. között Beregdarócon. A résztvevők – többségében szakkollégisták – a cigányság generációról generációra „öröklődő" problémáiról, valamint az állam, az egyházak és a roma értelmiség felelősségéről hallhattak. A konferencián bemutatták a WISZ innovációs díjra jelölt gyakornoki programját, s az is kiderült, hogy az állam a következő három évben 1,5 milliárd forinttal támogatja a roma szakkollégiumokat.
 
Bírálja a Roma Parlament Orbán Viktort PDF Print E-mail
Tuesday, 08 September 2015
Bírálja a Roma Parlament Orbán Viktort mert a kormányfő a minap menekültkvóták európai uniós elosztásával összefüggésben a magyarországi cigányságot hozta fel analógiaként, miszerint nem várja el Európától, hogy kvóta szerint fogadja be a jövevény magyar romákat.
 
Liberálisok: Orbán Viktor kövesse meg a magyar cigányságot!PDF Print E-mail
Tuesday, 08 September 2015
A Magyar Liberális Párt felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy a hétfői nagyköveti értekezleten elhangzott nyilatkozata után kövesse meg a magyar cigányságot.
 
Rárepültek a pártok a Hende-sztoriraPDF Print E-mail
Tuesday, 08 September 2015
Mindenki tudni akarja, miért mondott le váratlanul Hende Csaba honvédelmi miniszter, és minden párt meg is tippeli az okait: a Jobbik szerint kormányválság van, az MSZP csodálkozik, hogy Hende miért nem bukott meg már előbb.
 
Támogatja a kormány a roma elitképzéstPDF Print E-mail
Sunday, 06 September 2015
Szövetségest lát a református egyház a cigányságban. A kormány tovább folytatja a roma szakkollégiumok támogatását – mondta Langerné Victor Katalin társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkár Beregdarócon csütörtökön. A Wáli István Református Cigány Szakkollégium és a Magyarországi Református Egyház regionális roma közösségi vezetőket képző konferenciáján jártunk.
 
Az osztrák kancellár Magyarországon vezeti le dühétPDF Print E-mail
Sunday, 06 September 2015
Magyar Levente külügyi államtitkár szerint Werner Faymann osztrák kancellár újfent a magyar kormányon, illetve miniszterelnökön tölti ki azon dühét, amelyet a migrációs válságban mutatott saját cselekvésképtelensége váltott ki.
 
Csík Tamás: Pokolbéli figyelmeztetés? Hógolyó a Pokolban?PDF Print E-mail
Sunday, 06 September 2015
Magyarország gyűlölködő és megvadult része hógolyóba gyúrta a szívét és a pokol tüzébe dobta!
 
Egymást vádolják a megyei roma nemzetiségi önkormányzat tagjaiPDF Print E-mail
Saturday, 05 September 2015
C-PRESS megjegyzés és háttér-információ: Pénz minden olyan meghatározott politikai értékkel és érdekkel bíró tárgy, amely a kereskedelmi és társadalmi forgalomban hosszabb-rövidebb ideig mint állandó kifizetési eszköz használatos, az érzéketlen, korrupt választott cigány képviselőkkel együtt.
 
Már osztrák kezekben a menekültek első csoportjaiPDF Print E-mail
Saturday, 05 September 2015
Szombat hajnalban megérkeztek az első menekülteket szállító buszok az osztrák határhoz, azóta folyamatosan lépik át gyalog a határt. Lázár János késő este jelentette be, hogy buszokkal elviszik Hegyeshalomig a menekülteket, ha hajlandóak felszállni a járművekre. Az osztrák kancellár ezután közölte, Ausztria és Németország is beengedi a Magyarországról érkező menekülteket. Kövesse az eseményeket percről percre a hvg.hu-val!
 
Lázár: Hegyeshalomra indítanak buszokat a Keletiből és az M1-esről a menekülteknekPDF Print E-mail
Saturday, 05 September 2015
Az operatív törzs a kormány felhatalmazására úgy döntött, a közúti és vasúti közlekedésnek biztonsága érdekében éjszaka a Keleti pályaudvarra és az M1-esre autóbuszokat vezényelnek, és felajánlják, hogy elviszik őket Hegyeshalomig - mondta az államtitkár. Hogy a határon mi történik, vagy hogy hogyan tudnak átlépni a határon, nem tudnak mit mondani, Ausztria válaszát várják. Magyarország minden rendőre szolgálatot teljesít ma éjszaka Lázár szerint.
 
Gyurcsánynál is éjszakáztak szíriai és kurd menekültekPDF Print E-mail
Thursday, 03 September 2015
Kiürítettek két szobát, felszabadítottak egy fürdőszobát, és az utóbbi négy-öt éjszakán számos vendéget fogadott be házába Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára.
 
Megnyitották a Zeneakadémia 140. tanévétPDF Print E-mail
Thursday, 03 September 2015
Megnyitották a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem 140. tanévét hétfőn. Hoppál Péter kulturális államtitkár ékkőnek nevezte és a kormány kiemelt figyelméről biztosította az intézményt.
 
Bayer Zsolt: ÖléspróbaPDF Print E-mail
Wednesday, 02 September 2015
Meddig tűrjük, hogy a Nyugat, élén Németországgal, hátba szúrjon bennünket? Miért mi tartjuk be egyedül az unió törvényeit?
 
Magyarország legsötétebb pontja véletlenül pont oda esik mindig, ahol Dúró Dóra állPDF Print E-mail
Wednesday, 02 September 2015
A Jobbik demagóg és végtelenül primitív hőzöngésének egyik központi eleme a menekültekkel szemben, hogy ezek itt másmilyen emberek, nem járatosak a magyar viszonyokban, nem beszélik a nyelvet, ezért nagyon veszélyes, ha beengedjük őket. Amikor viszont a kormány kivételesen tényleg valami hasznosat tenne az országba érkező menekültekkel, és segítené őket integrálni a társadalomba, akkor pedig épp ez lesz a Jobbik baja.
 
SZÁZMILLIÓKAT KÖLTHET A FŐVÁROS A MENEKÜLTEKREPDF Print E-mail
Wednesday, 02 September 2015
A Fővárosi Közgyűlés a Budapestet érintő migrációs helyzettel is foglalkozhat, 30 másik előterjesztéssel együtt.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2020.szeptember 29-től október 5-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-09-29
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.szeptember 28-tól október 4-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-09-28
  Függetlenedési vágyunk nagyon erőteljesen nyilvánul meg. Szinte teljesen képtelenek vagyunk a kompromisszumokra. Nem akarunk engedni a saját elképzeléseinkből. Önálló döntésekre vágyunk. Remek választás, ha a mai menünkben szerepel a brokkoli, amely rendkívül jótékony növény. Ha fogyókúrázunk, akkor együk egyszerűen párolva, de sokféleképpen elkészíthetjük. Lehet belőle rakott, sajtos változat, de akár rétest is megtölthetünk vele.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.szeptember 27-től október 3-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk