Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Új szervezet alakult a hazai cigányság jobb integrációjáért PDF Print E-mail
Monday, 31 August 2015
A huszonnegyedik órában vagyunk – véli az alelnök. Az elmúlt huszonöt év nem hozta meg a magyarországi cigányság számára azt az eredményt, amit vártunk a mindenkori hazai romapolitikától.
 
A járda mellett sétált az értelmi sérült fiú, húszezerre büntette a rendőrPDF Print E-mail
Friday, 28 August 2015
Az értelmi sérült fiú nem a járdán, hanem mellette sétált pár métert egy cigánysoron. Meglátta a rendőr és megbüntette. A bíróság szerint a büntetés jogos.
 
Beelőzte a Jobbik határvédelem-ügyben a FidesztPDF Print E-mail
Friday, 28 August 2015
A Jobbik az Alaptörvény hatodik módosításával hatalmazná fel a kormányt arra, hogy humanitárius katasztrófa megelőzésére és elhárítására is bevethesse a honvédséget. Így a migrációs nyomás fokozódása esetén részben vagy egészen lezárhatná például az ország határát, és lőhetne is a határsértőkre. Bűncselekménnyé nyilvánítanák a tiltott határátlépést, s akit e bűncselekményért elítéltek, nem kaphatna menedékjogot Magyarországon.
 
Lázár: Kecskeméten váltották ki a halottakkal teli hűtőkocsi rendszámátPDF Print E-mail
Friday, 28 August 2015
A rendőrség adatai szerint egy román állampolgár váltotta ki Kecskeméten az Ausztriában talált, halottakkal teli hűtőkocsi magyar rendszámát. A járművet egy szlovák cégtől vásárolhatták. Ezek is erősítik azt a feltételezést, hogy szervezett embercsempészek áldozatainak maradványait találták meg az A4-es sztrádán, Parndorfnál félreállított kamionban – mondta a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János szerint az osztrák rendőrség már jelezte az esetet a magyarnak.
 
Egyre többen elégedetlenek a banki elszámolásokkalPDF Print E-mail
Friday, 28 August 2015
Tízezren már hivatalosan is vitatják a banki elszámolást, a pénzügyi békéltetőtestületnél már sok hiteladós tett bejelentést.
 
Erzsébetvárosi Roma Önkormányzat nyílt fórumaPDF Print E-mail
Thursday, 27 August 2015
Első alkalommal került megrendezésre az Erzsébetvárosi Roma Önkormányzat nyílt fóruma, melynek fő témái a békés egymás mellett élés, a hagyományok ápolása, valamint a bűnmegelőzés voltak.
 
Orbán Viktor összehívta a nemzetbiztonsági kabinetetPDF Print E-mail
Wednesday, 26 August 2015
Összehívta kedd estére a nemzetbiztonsági kabinet ülését Orbán Viktor miniszterelnök az illegális bevándorlással összefüggésben – adta hírül az MTI.
 
Nagyszerű cigány művész érkezik DebrecenbePDF Print E-mail
Tuesday, 25 August 2015
"Rajongok Jézusért, mert megengedte, hogy néha hasonlítsunk". Szentadrássy István Kossuth-díjas festőművész kiállítása szeptember 26-ig lesz látható.   
 
Meghalt Nagy Sándor volt MSZP-s politikus és MSZOSZ-elnökPDF Print E-mail
Tuesday, 25 August 2015
Rövid, súlyos betegség után életének 69. évében hétfőn elhunyt Nagy Sándor MSZP-s politikus, a Miniszterelnöki Hivatal egykori politikai államtitkára - közölte a család az MTI-vel. Temetéséről később intézkednek.
 
Orbánék magukba néznek, de államtitkárcsere csak később lehetPDF Print E-mail
Tuesday, 25 August 2015
Szinte semmi nem utal arra, hogy a kezdődő politikai szezon egyik legfontosabb eseménye zajlik a Parlamentben. A külföldi látogatócsoportok fel-alá sétálnak, az üléstermek konganak, szerelők dolgoznak a folyosókon, miközben a kormány saját teljesítményét értékeli, és a következő három év programját jelöli ki a Vadászteremben.
 
Balog Zoltán azért nem fogadna menekülteket, mert épp elég bajunk van a cigányokkal isPDF Print E-mail
Tuesday, 25 August 2015
A papi emberminiszter nem éri be az illiberális állammal, ő intoleránsat akar. Minek még egy púp a hátunkra a menedékkérőkből, mikor a nagy rakás cigány már úgyis itt rontja a levegőt?
 
Novák Előd "cigány néprobbanásról" és a "fehér ember kihalásáról" beszéltPDF Print E-mail
Tuesday, 25 August 2015
A Jobbik ügydöntő helyi népszavazásokhoz kötné a befogadóállomások létesítését. Novák Előd, az ellenzéki párt alelnöke a Jobbik augusztus 20-ai budapesti ünnepi rendezvényén - Bosnyák András, Martonfa polgármestere jelenlétében - arról számolt be, hogy erre vonatkozó indítványukat Vona Gábor pártelnök és Z. Kárpát Dániel alelnök benyújtotta a parlamentnek és az Országgyűlés rendkívüli ülésén szeretnék elfogadtatni.
 
Friss hír: Lemondott a Lungo Dromos fővárosi cigány kisebbségi önkormányzat elnökePDF Print E-mail
Monday, 17 August 2015
Lakatos László a fővárosban Lungo Drom színekben induló elnök, a mai napon beadta lemondását, de megtartotta képviselői mandátumát a fővárosban.  Új elnöknek a képviselök, Csóka János Pál-t választották.
 
Nem hagyhatjuk feledni a kommunizmus áldozataitPDF Print E-mail
Friday, 14 August 2015
Erkölcsi kötelességünk, hogy ne hagyjuk feledni a kommunizmus áldozatait - hangsúlyozta Balog Zoltán csütörtökön Budapesten, amikor jelképesen átadta Ludwik Klimkowskinak, a kanadai Tribute to Liberty Alapítvány elnökének azt a 25 millió forintos támogatást, amellyel Magyarország a kommunizmus áldozatai ottawai emlékművének megépítését támogatja.
 
Lehet cigány, csak fehérbőrű legyenPDF Print E-mail
Thursday, 13 August 2015
Az örökbefogadásra váró gyerekek jövője nagymértékben függ attól, hogy milyen a származásuk. Papíron ugyan nem szerepelhetnek származásra vonatkozó adatok, de sokat számít az örökbefogadásnál, hogy a gyermek cigány-e.
 
Szolgáltatunk, tehát vagyunk!PDF Print E-mail
Wednesday, 12 August 2015
Tisztelt cégek, vállalkozók, leendő befektetők, önkormányzatok, civilek,szervezetek figyelem! Médiafelület-értékesítőknek magas jutalék!
 
Itt a nagy aranyhamisítási botrányPDF Print E-mail
Wednesday, 12 August 2015
Hamis aranytömböket adott biztosítékként a Kézizálog Zrt. tulajdonosa több magyar milliárdosnak és pénzintézetnek - értesült a Napi.hu. Amennyiben ez igaz, az év elején csődbe ment zálogcég és annak egyszemélyes tulajdonosa, Bíró Péter által okozott veszteség akár 30 milliárd forint is lehet.
 
Mátraalja Fesztivál PásztóPDF Print E-mail
Thursday, 06 August 2015
Fesztiválunkat első alkalommal rendezzük meg, ezért fontos számunkra, hogy minden résztvevő, aki a rendezvényre látogat, olyan gazdag élményben részesüljön, amelyet soha nem felejt el.  
 
Mátraalja FesztiválPásztóPDF Print E-mail
Thursday, 06 August 2015
Fesztiválunkat első alkalommal rendezzük meg, ezért fontos számunkra, hogy minden résztvevő, aki a rendezvényre látogat, olyan gazdag élményben részesüljön, amelyet soha nem felejt el. Fesztiválunk gyönyörű környezetben, a Mátra kapujában, a pásztói strandon várja a látogatókat, ahol a szórakozás és kikapcsolódás garantált a két nap alatt.   
 
A romákat segíteni kell a felemelkedésbenPDF Print E-mail
Tuesday, 04 August 2015
A roma embereket segítni kell a felemelkedésben - mondta Takács Szabolcs Ferenc, a Miniszterelnökség államtitkára a roma holokauszt 71. évfordulója alkalmából a Roma Polgári Tömörülés (RPT) által a Cigány Történeti-, Kulturális-, Oktatási- és Holokauszt Központban szervezett megemlékezésen.
 
Holokauszt-emlékművet rongáltak NyíregyházánPDF Print E-mail
Tuesday, 04 August 2015
Megrongálták a nyíregyházi holokauszt-emlékművet, a rendőrség nyomozást indított az ügyben.
 
Soha többé! - Emlékezés a roma holokausztraPDF Print E-mail
Saturday, 01 August 2015
1944 augusztus 2-án - egyetlen éjszaka alatt - megöltek négyezer romát és ezzel felszámolták az auschwitzi cigány tábort. Az európai romák ezen a napon emlékeznek a holokausztban meggyilkolt cigány áldozatokra, vagy ahogy ők nevezik: a Pharrajimosra. A kutatók a koncentrációs táborokban és a helyi vérengzések során kivégzett európai romák számát félmillióra becsülik. A fajüldözés a magyarországi roma közösségek csaknem harmadát közvetlenül érintette.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.május 29-től június 4-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-05-29
  Ma már komolyabb hangulatban leszünk, és visszafogottabb a viselkedésünk. Ha szeretünk piszkálódni, kritizálni, akkor ez a tulajdonságunk még inkább előtérbe kerül. Ez ok lehet egy jó kis veszekedésre, családtagjainkkal! Ma szégyenlősebbek leszünk, visszafogott a viselkedésünk, nem vágyunk a szenvedélyre. Nem szívesen beszélünk az érzelmeinkről, s nem ma van a napja annak, hogy új elemeket vigyünk a szexualitásunkba.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.május 28-tól június 3-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-05-28
  Vidám hangulatban telik a nap, tele leszünk energiával és lendülettel. Talán még az sem bosszant, ha több munkával kell megküzdenünk, mint máskor. Főnökünk utasítgatásait viszont nehezen viseljük. Ma sikerrel foglalkozhatunk magas vérnyomásunk kezelésével. Vérnyomáscsökkentő gyógynövények segítségével komoly eredményeket érhetünk el. Ilyen a fokhagyma, vöröshagyma, medvehagyma. Tartózkodjunk a kávé, csokoládé fogyasztásáról, nem is beszélve a cigarettázásról.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.május 27-től június 2-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek