Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Új szervezet alakult a hazai cigányság jobb integrációjáért PDF Print E-mail
Monday, 31 August 2015
A huszonnegyedik órában vagyunk – véli az alelnök. Az elmúlt huszonöt év nem hozta meg a magyarországi cigányság számára azt az eredményt, amit vártunk a mindenkori hazai romapolitikától.
 
A járda mellett sétált az értelmi sérült fiú, húszezerre büntette a rendőrPDF Print E-mail
Friday, 28 August 2015
Az értelmi sérült fiú nem a járdán, hanem mellette sétált pár métert egy cigánysoron. Meglátta a rendőr és megbüntette. A bíróság szerint a büntetés jogos.
 
Beelőzte a Jobbik határvédelem-ügyben a FidesztPDF Print E-mail
Friday, 28 August 2015
A Jobbik az Alaptörvény hatodik módosításával hatalmazná fel a kormányt arra, hogy humanitárius katasztrófa megelőzésére és elhárítására is bevethesse a honvédséget. Így a migrációs nyomás fokozódása esetén részben vagy egészen lezárhatná például az ország határát, és lőhetne is a határsértőkre. Bűncselekménnyé nyilvánítanák a tiltott határátlépést, s akit e bűncselekményért elítéltek, nem kaphatna menedékjogot Magyarországon.
 
Lázár: Kecskeméten váltották ki a halottakkal teli hűtőkocsi rendszámátPDF Print E-mail
Friday, 28 August 2015
A rendőrség adatai szerint egy román állampolgár váltotta ki Kecskeméten az Ausztriában talált, halottakkal teli hűtőkocsi magyar rendszámát. A járművet egy szlovák cégtől vásárolhatták. Ezek is erősítik azt a feltételezést, hogy szervezett embercsempészek áldozatainak maradványait találták meg az A4-es sztrádán, Parndorfnál félreállított kamionban – mondta a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János szerint az osztrák rendőrség már jelezte az esetet a magyarnak.
 
Egyre többen elégedetlenek a banki elszámolásokkalPDF Print E-mail
Friday, 28 August 2015
Tízezren már hivatalosan is vitatják a banki elszámolást, a pénzügyi békéltetőtestületnél már sok hiteladós tett bejelentést.
 
Erzsébetvárosi Roma Önkormányzat nyílt fórumaPDF Print E-mail
Thursday, 27 August 2015
Első alkalommal került megrendezésre az Erzsébetvárosi Roma Önkormányzat nyílt fóruma, melynek fő témái a békés egymás mellett élés, a hagyományok ápolása, valamint a bűnmegelőzés voltak.
 
Orbán Viktor összehívta a nemzetbiztonsági kabinetetPDF Print E-mail
Wednesday, 26 August 2015
Összehívta kedd estére a nemzetbiztonsági kabinet ülését Orbán Viktor miniszterelnök az illegális bevándorlással összefüggésben – adta hírül az MTI.
 
Nagyszerű cigány művész érkezik DebrecenbePDF Print E-mail
Tuesday, 25 August 2015
"Rajongok Jézusért, mert megengedte, hogy néha hasonlítsunk". Szentadrássy István Kossuth-díjas festőművész kiállítása szeptember 26-ig lesz látható.   
 
Meghalt Nagy Sándor volt MSZP-s politikus és MSZOSZ-elnökPDF Print E-mail
Tuesday, 25 August 2015
Rövid, súlyos betegség után életének 69. évében hétfőn elhunyt Nagy Sándor MSZP-s politikus, a Miniszterelnöki Hivatal egykori politikai államtitkára - közölte a család az MTI-vel. Temetéséről később intézkednek.
 
Orbánék magukba néznek, de államtitkárcsere csak később lehetPDF Print E-mail
Tuesday, 25 August 2015
Szinte semmi nem utal arra, hogy a kezdődő politikai szezon egyik legfontosabb eseménye zajlik a Parlamentben. A külföldi látogatócsoportok fel-alá sétálnak, az üléstermek konganak, szerelők dolgoznak a folyosókon, miközben a kormány saját teljesítményét értékeli, és a következő három év programját jelöli ki a Vadászteremben.
 
Balog Zoltán azért nem fogadna menekülteket, mert épp elég bajunk van a cigányokkal isPDF Print E-mail
Tuesday, 25 August 2015
A papi emberminiszter nem éri be az illiberális állammal, ő intoleránsat akar. Minek még egy púp a hátunkra a menedékkérőkből, mikor a nagy rakás cigány már úgyis itt rontja a levegőt?
 
Novák Előd "cigány néprobbanásról" és a "fehér ember kihalásáról" beszéltPDF Print E-mail
Tuesday, 25 August 2015
A Jobbik ügydöntő helyi népszavazásokhoz kötné a befogadóállomások létesítését. Novák Előd, az ellenzéki párt alelnöke a Jobbik augusztus 20-ai budapesti ünnepi rendezvényén - Bosnyák András, Martonfa polgármestere jelenlétében - arról számolt be, hogy erre vonatkozó indítványukat Vona Gábor pártelnök és Z. Kárpát Dániel alelnök benyújtotta a parlamentnek és az Országgyűlés rendkívüli ülésén szeretnék elfogadtatni.
 
Friss hír: Lemondott a Lungo Dromos fővárosi cigány kisebbségi önkormányzat elnökePDF Print E-mail
Monday, 17 August 2015
Lakatos László a fővárosban Lungo Drom színekben induló elnök, a mai napon beadta lemondását, de megtartotta képviselői mandátumát a fővárosban.  Új elnöknek a képviselök, Csóka János Pál-t választották.
 
Nem hagyhatjuk feledni a kommunizmus áldozataitPDF Print E-mail
Friday, 14 August 2015
Erkölcsi kötelességünk, hogy ne hagyjuk feledni a kommunizmus áldozatait - hangsúlyozta Balog Zoltán csütörtökön Budapesten, amikor jelképesen átadta Ludwik Klimkowskinak, a kanadai Tribute to Liberty Alapítvány elnökének azt a 25 millió forintos támogatást, amellyel Magyarország a kommunizmus áldozatai ottawai emlékművének megépítését támogatja.
 
Lehet cigány, csak fehérbőrű legyenPDF Print E-mail
Thursday, 13 August 2015
Az örökbefogadásra váró gyerekek jövője nagymértékben függ attól, hogy milyen a származásuk. Papíron ugyan nem szerepelhetnek származásra vonatkozó adatok, de sokat számít az örökbefogadásnál, hogy a gyermek cigány-e.
 
Szolgáltatunk, tehát vagyunk!PDF Print E-mail
Wednesday, 12 August 2015
Tisztelt cégek, vállalkozók, leendő befektetők, önkormányzatok, civilek,szervezetek figyelem! Médiafelület-értékesítőknek magas jutalék!
 
Itt a nagy aranyhamisítási botrányPDF Print E-mail
Wednesday, 12 August 2015
Hamis aranytömböket adott biztosítékként a Kézizálog Zrt. tulajdonosa több magyar milliárdosnak és pénzintézetnek - értesült a Napi.hu. Amennyiben ez igaz, az év elején csődbe ment zálogcég és annak egyszemélyes tulajdonosa, Bíró Péter által okozott veszteség akár 30 milliárd forint is lehet.
 
Mátraalja Fesztivál PásztóPDF Print E-mail
Thursday, 06 August 2015
Fesztiválunkat első alkalommal rendezzük meg, ezért fontos számunkra, hogy minden résztvevő, aki a rendezvényre látogat, olyan gazdag élményben részesüljön, amelyet soha nem felejt el.  
 
Mátraalja FesztiválPásztóPDF Print E-mail
Thursday, 06 August 2015
Fesztiválunkat első alkalommal rendezzük meg, ezért fontos számunkra, hogy minden résztvevő, aki a rendezvényre látogat, olyan gazdag élményben részesüljön, amelyet soha nem felejt el. Fesztiválunk gyönyörű környezetben, a Mátra kapujában, a pásztói strandon várja a látogatókat, ahol a szórakozás és kikapcsolódás garantált a két nap alatt.   
 
A romákat segíteni kell a felemelkedésbenPDF Print E-mail
Tuesday, 04 August 2015
A roma embereket segítni kell a felemelkedésben - mondta Takács Szabolcs Ferenc, a Miniszterelnökség államtitkára a roma holokauszt 71. évfordulója alkalmából a Roma Polgári Tömörülés (RPT) által a Cigány Történeti-, Kulturális-, Oktatási- és Holokauszt Központban szervezett megemlékezésen.
 
Holokauszt-emlékművet rongáltak NyíregyházánPDF Print E-mail
Tuesday, 04 August 2015
Megrongálták a nyíregyházi holokauszt-emlékművet, a rendőrség nyomozást indított az ügyben.
 
Soha többé! - Emlékezés a roma holokausztraPDF Print E-mail
Saturday, 01 August 2015
1944 augusztus 2-án - egyetlen éjszaka alatt - megöltek négyezer romát és ezzel felszámolták az auschwitzi cigány tábort. Az európai romák ezen a napon emlékeznek a holokausztban meggyilkolt cigány áldozatokra, vagy ahogy ők nevezik: a Pharrajimosra. A kutatók a koncentrációs táborokban és a helyi vérengzések során kivégzett európai romák számát félmillióra becsülik. A fajüldözés a magyarországi roma közösségek csaknem harmadát közvetlenül érintette.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-08-08
  Ma álmodozó, fáradékony hangulatban leszünk, érdemes többet pihennünk. Ha tehetjük, akkor aludjuk ki magunkat alaposan, így erőt gyűjthetünk a következő munkahétre. Egy jó nagy séta a friss levegőn jót tesz a közérzetünknek! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy az ujjaink. Segíthetünk magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk, hiszen ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-08-07
  Ma szívesen teszünk-veszünk a kertünkben, hiszen szükségünk van a mozgásra. Tegyünk rendet, vágjuk formára bokrainkat. Ha ásni szeretnénk, akkor ma megtehetjük, gyorsabban haladunk. Ma a fejünk lehet érzékenyebb, aki hajlamosabb a fejfájásra, most ismét szembekerülhet a kellemetlen tünettel. A fogaink is érzékenyebbek lesznek, - ha tudjuk, hogy érzékenyek a hideg ételekre, italokra, akkor ma ne fogyasszunk jeges édességeket.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.augusztus 6-tól 12-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk