Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Megjelent az Út a diplomához program idei pályázataPDF Print E-mail
Tuesday, 28 July 2015
Megjelent a hátrányos helyzetű, kiemelten a roma hallgatók felsőoktatási esélyegyenlőségének javítását, felsőfokú végzettséghez jutásának támogatását szolgáló Út a diplomához program idei pályázata, amelynek kerete 210 millió forint - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Fonyódon.
 
Folytatódik a telepprogramPDF Print E-mail
Tuesday, 28 July 2015
Folytatódik a telepeken és a szegregátumokban élő, hátrányos helyzetű emberek felzárkózása érdekében indított kormányzati program - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ibrányban, a helyi telepprogram zárórendezvényén.
 
Mintegy 14,5 milliárd forintból újulhat meg az Eiffel-csarnokPDF Print E-mail
Tuesday, 28 July 2015
Mintegy 14,5 milliárd forint állami támogatásból újulhat meg az Eiffel-csarnok, amely a Magyar Állami Operaház műhely- és raktárháza lesz.
 
A nácik már a spejzban vannak? PDF Print E-mail
Monday, 27 July 2015
Lopáson kapták a 64 Vármegye makói elnökét.Gyanús zajokra ébredt egy makói lakás tulajdonosa vasárnap hajnalban, majd meglátta, hogy valaki az egyik serpenyőjével a kezében áll az ablakban a ház köré felhúzott állványzaton.
 
Világzene a freskófaluban - romakultúra a bódvalenkei vigasságokonPDF Print E-mail
Monday, 27 July 2015
A Magyar Református Szeretetszolgálat Bódvalenke - Freskófalu elnevezésű projektjének keretében augusztus 7-én és 8-án ismét megrendezi a cigány kultúra és művészet immár hagyományos seregszemléjét a bódvalenkei vigasságokat.
 
Elutasítók és elfogadók is vagyunkPDF Print E-mail
Monday, 27 July 2015
Mit szólna a gyermeke, ha cigány, román, zsidó vagy arab padtársa lenne az iskolában? És ha tolókocsival közlekedne? A közelmúltban a győri diákok mássághoz való hozzáállását vizsgálta az Iskolakultúráért-Esélyteremtésért Egyesület egy norvég projekt keretében, s az adatok azt mutatják, többen elutasítóak a más származású, más vallású emberekkel szemben. Azonban szerencsére nyitottak is a fiatalok, ami mindenképp pozitív lehet a jövőre nézve.
 
Az életpálya mintául szolgál-Snétberger-központPDF Print E-mail
Monday, 27 July 2015
Több mint négy éve várja immár a kiemelkedően tehetséges, elsősorban roma származású gyermekeket a Snétberger Zenei Tehetség Központ. A világhírű gitárművész, Snétberger Ferenc szakmai irányítása alatt működő intézmény a neves zenészekből álló tanári karnak és a magas színvonalú intenzív képzésnek köszönhetően egyedülálló lehetőséget biztosít a tanulók számára.
 
Megosztott dobogósok a II. Lavotta János Cigányprímás versenyenPDF Print E-mail
Friday, 24 July 2015
Megosztott dobogós helyezések születtek a kétnapos balatonfüredi II. Lavotta János Cigányprímás versenyen.
 
Több mint 30 ezer forintot kaphatsz az iskolakezdésre: ki jogosult a támogatásra?PDF Print E-mail
Friday, 24 July 2015
Nagy segítség lehet a szülőknek ez a támogatás. Nemcsak a rászoruló családoknak, hanem szinte mindenkinek komoly anyagi megterhelést jelent az iskolakezdés, illetve az arra való felkészülés. Így aztán nem csoda, hogy a legtöbben minden lehetséges eszközt megpróbálnak igénybe venni, hogy valamelyest csökkentsék a terhet.
 
Hoppá: Magyarország már évszázadokkal ezelőtt is Európa védelmezője voltPDF Print E-mail
Wednesday, 22 July 2015
A nándorfehérvári diadalra emlékezve magunkat és egész Európát emlékeztetni kell arra, hogy Magyarország már évszázadokkal ezelőtt is nemcsak része, hanem védelmezője is volt Európának - hangsúlyozta Hoppál Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára szerdán, Budapesten.
 
Élve fogják megnyúzni a magyar nácit? PDF Print E-mail
Tuesday, 21 July 2015
A balatonlellei strandon fotózta ezt a nyaraló urat újságíró barátunk.  
 
Erős a magyarországi cigányság kulturális önkifejező képességePDF Print E-mail
Monday, 20 July 2015
Erős értelmiségének is köszönheti a magyarországi cigányság, hogy Európában a legerősebb a kulturális önkifejező képessége - mondta egy hétfői budapesti szaktanácskozáson Balog Zoltán miniszter. Hangsúlyozta, hogy a romaügy számára személy szerint is fontos.
 
4,5 milliárdért vett festményt az MNB PDF Print E-mail
Thursday, 16 July 2015
Megvásárolta a Magyarországon fellelhető egyetlen Tiziano-képet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az Értéktár Program keretében - közölte honlapján csütörtökön az MNB. A Mária gyermekével és Szent Pállal című festményért 4,5 milliárd forintot fizettek.
 
dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár és karnagy, kulturális tárlatvezetése PécsenPDF Print E-mail
Thursday, 16 July 2015
 Személyesen ajánlom Pécset a nyári feltöltődés célpontjául! Ízelítőül egy kis virtuális barangolás.(dr Hoppál Péter)    
 
A bevándorlókon akadtak ki szakadás előtt a Jobbik?PDF Print E-mail
Thursday, 16 July 2015
Vona Gábor szerint pártja nem nyilas, nem náci, a néppárti Jobbik elnökeként visszautasítja, hogy politikai karanténba akarják zárni a politikai ellenfelei. A párton belül azonban egyre mélyebbek a törésvonalak. Annyira, hogy törhetnek is.  
 
Megsérthetik-e a migránsokat a kerítés pengéi?PDF Print E-mail
Thursday, 16 July 2015
Pengés drótot feszítenek ki a déli határra építendő kerítés tetejére és aljára, de a szakértő szerint a külföldi példák alapján sem valószínű, hogy fennakadnának és megsérülnének az átmászni próbáló migránsok. A kerítésépítésért a büntetés-végrehajtás és a Belügyminisztérium felel, ugyanakkor nem tudni, tételesen miből áll az építésre elkülönített 6,5 milliárd forint, és hogy mi a helyzet a kivitelezési költségekkel. Ha a járulékos kiadásokat nem nézzük, akkor a 175 kilométeres kerítés métere körülbelül 37 ezer forintból jön ki, kérdés, ez reális összeg-e.
 
Minden tizedik magyar külföldre költözne, de Rétvári szerint ez nem baj, mert itthon meg egyre kevesPDF Print E-mail
Thursday, 16 July 2015
Ráadásul egyre többen is nyaralnak. A titok: rezsicsökkentés, forintosítás, munkahelyteremtés.
 
A C-PRESS SOS-felhívása!PDF Print E-mail
Wednesday, 15 July 2015
"Civil támogatás a családos menekültekért." Civilként azt gondoljuk, hogy kötelességünk segíteni és megmutatni a világnak: attól még, hogy a nácik gyülekezete fröcsögve gyűlölködve ordít és akár ölne is, ettől mi civilek, mi, magyarok nem vagyunk kirekesztőek és nem akarunk embertelenül bánni a gyerekekkel és a menekülőkkel.
 
Mikor lettem függő? Önkéntesek a menekültválságbanPDF Print E-mail
Wednesday, 15 July 2015
A szegedi nagyállomáson hetek óta naponta többtucatnyian „teljesítenek szolgálatot”, közülük sokan egyetlen napot nem hagynának ki. Arról, hogy kik önkénteskednek, viszonylag kevés szó esik, pedig az ő történeteik is elképesztőek. Többen közülük igazi pálforduláson esnek át a „placcon” eltöltött napoknak köszönhetően.
 
Szakadás a Jobbik és szélsőséges követői között PDF Print E-mail
Wednesday, 15 July 2015
Tombolnak a Jobbik Magyarországért Mozgalom gárdista érzelmű támogatói Vona Gábor cigányságnak és zsidóságnak tett gesztusai miatt, írja a Válasz.hu.
 
Száz roma fiatal indult KolozsvárraPDF Print E-mail
Wednesday, 15 July 2015
Száz magyarországi roma indult Kolozsvárra, hogy részt vegyenek egy rendezvényen, ami a cigányokat érő rasszizmus és hátrányos megkülönböztetés elleni kiállást hirdeti.
 
Pride: mégis vizsgálta a rendőrség az Andrássy út trágyázástPDF Print E-mail
Wednesday, 15 July 2015
A rendőrség az illetékes kormányhivatalnak továbbította a Pride-ra időzített szagos provokáció ügyét, de maga is végzett adatgyűjtést. A Népszabadság szerint több jel utal arra, hogy sikerülhet azonosítani az illegális trágyázót.
 
A bevándorlók bére csak halál lehet: jobbikos politikus is venne a pólóbólPDF Print E-mail
Tuesday, 14 July 2015
„A bevándorlók bére csak HALÁL lehet” – feliratú pólóban feszítenek a Betyársereg tagjai a Pilismaróton megrendezett II. Betyáros Hétvége képes beszámolójában. Az eseményen résztvevő jobbikos képviselő azt mondta az atv.hu-nak, hogy ha tudta volna, hol lehet vásárolni, szíve szerint akár hármat is felhúzott volna a pólóból. Egy másik jobbikos képviselő a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) Keleti pályaudvarnál tartott pénteki menekültellenes tüntetésén beszélt az egybegyűltekhez, akik a rendezvény végén a „ledarálunk minden román csecsemőt” felkiáltásba törtek ki.
 
A bevándorlók bére csak halál lehet: jobbikos politikus is venne a pólóbólPDF Print E-mail
Tuesday, 14 July 2015
„A bevándorlók bére csak HALÁL lehet” – feliratú pólóban feszítenek a Betyársereg tagjai a Pilismaróton megrendezett II. Betyáros Hétvége képes beszámolójában. Az eseményen résztvevő jobbikos képviselő azt mondta az atv.hu-nak, hogy ha tudta volna, hol lehet vásárolni, szíve szerint akár hármat is felhúzott volna a pólóból. Egy másik jobbikos képviselő a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) Keleti pályaudvarnál tartott pénteki menekültellenes tüntetésén beszélt az egybegyűltekhez, akik a rendezvény végén a „ledarálunk minden román csecsemőt” felkiáltásba törtek ki.
 
Juszt László: bevégeztetettPDF Print E-mail
Tuesday, 14 July 2015
Hétfőn megszavazta a Fidesz az új felsőoktatási törvényt, amely szeptembertől gyakorlatilag bábszínházzá silányítja az egyetemek eddigi vezetését. Mostantól valójában a kormány által odaültetett konzisztórium irányítja majd a felsőoktatási intézményeket.
 
Nagyon csörög a zseton Orbán kötélbarátjánakPDF Print E-mail
Tuesday, 14 July 2015
Csak kétszázmillió forint osztalékot vett fel Garancsi István a pénztárgépek mobil adatkapcsolatát biztosító cég nyeresége után. A Mobil Adat Kft. másfél év alatt nőtte ki magát jól prosperáló vállalkozássá a kötelező kasszaváltásnak köszönhetően.
 
5 milliós végkielégítését a felesége indítványoztaPDF Print E-mail
Tuesday, 14 July 2015
A fideszes Simon Miklós szerint nem etikátlan, hogy az 5 milliós végkielégítését a felesége indítványozta.
 
Lakner Zoltán:Üres borítékPDF Print E-mail
Tuesday, 14 July 2015
„Mire a falevelek lehullanak, szakértői kormány irányíthatja az országot. Hacsak a miniszterelnök nem készít mihamarabb új programot, bizonyítva, hogy megőrizte alkalmasságát a kormányzásra” – olvasta Z. a már nem kormánypárti, de nem is egészen ellenzéki alakulat vezetőjének nyilatkozatát.
 
Időzített bombákkal indul a tanévPDF Print E-mail
Tuesday, 14 July 2015
„2015 nyara korántsem ígérkezik nyugodtnak a közoktatás szempontjából."
 
Négy településen lesz időközi választás vasárnapPDF Print E-mail
Tuesday, 14 July 2015
Polgármestereket, önkormányzati képviselőket választanak. A Baranya megyei Somogyviszló községben azért kellett időközi önkormányzati választást kiírni, mert az április végén tartott időközi választáson - amelyet a korábbi polgármester halála miatt írtak ki - szavazategyenlőség alakult ki a legtöbb helybéli által támogatott jelöltek között.
 
Kidobták a feketéket a Blaha Lujza téri MekibőlPDF Print E-mail
Tuesday, 14 July 2015
Drogdílerektől rettegnek a Blaha Lujza téri gyorsétteremben, ezért megesik, hogy kitessékelik a feketéket, amint lenyelték az utolsó falatot. A rendőrséghez nem érkezett bejelentés drogkereskedőkről. A cég megkérte franchise partnerét, hogy vizsgálja ki a történteket.
 
Lelki örömök, kiváló ételekPDF Print E-mail
Tuesday, 14 July 2015
Multikulturális Roma napot szervezett a Németkéri Cigány Kisebbségi Önkormányzat július 4-én, a Függetlenség napja alkalmából.
 
Elég az utcán élők vegzálásából!PDF Print E-mail
Tuesday, 14 July 2015
Elegük lett a hajléktalan embereknek a rendőrök sokszor zaklató igazoltatásaiból, ezért többen az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz (EBH) fordultak, képviseletüket a Magyar Helsinki Bizottság (MHB) és A Város Mindenkié (AVM) látja el.
 
Röhögtek a rendőrök a betyárokonPDF Print E-mail
Monday, 13 July 2015
Berágott Toroczkaira a Betyársereg a menekültvadászat miatt. Megromlott a viszony Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László és a Betyársereg között, méghozzá éppen a menekültügy miatt – tudta meg az Index több, egymástól független szélsőjobboldali forrástól.
 
Antiszemitizmusról, rasszizmusról, idegengyűlöletrőlPDF Print E-mail
Monday, 13 July 2015
Szóljon hozzá! - Hárs Gábor közéleti műsora - Élő interaktív közéleti műsor a BPETV-n. 2015-07-10
 
Mindenhol biztosítani akarják a hozzáférést a minőségi kultúrához PDF Print E-mail
Monday, 13 July 2015
Hoppál Péter: A gazdaság talpra állítása után az életminőség emelése a cél. Kétfrontos harcot vív Hoppál Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kulturális államtitkára. Egyszerre küzdenek a fővárosi nagy intézmények emelkedő költségvetéséért, és elérték, hogy az 1790 legkisebb, ezerkétszáz fő alatti településen egy minimum kulturális normatíva lépjen életbe, amit történelmi lépésnek tart.
 
13 képviselő egyáltalán nem szólalt fel a parlamentbenPDF Print E-mail
Monday, 13 July 2015
A szocialista Gúr Nándor hangját lehetett a legtovább hallani és a kereszténydemokrata Rétvári Bence felszólalásaiból volt a legtöbb az Országgyűlési idei ülésein, tizenhárom képviselő maradt néma.
 
ORÖ: Milliós fizetéseket kapnak a botrányos romaprogram vezetőiPDF Print E-mail
Friday, 10 July 2015
Milliós fizetéseket kaptak havonta az ORÖ programjaiban dolgozó, főként nem roma emberek, de uniós pályázati projekt mögé bújtatva kaptak tetemes összegeket Farkas Flórián emberei is - írj a vs. hu
 
Utazhat-e taxival egy bevándorló? PDF Print E-mail
Tuesday, 07 July 2015
Az Országos Taxis Szövetség elnöke óvatosságra inti a magyar taxisokat. 
 
Magyar Nemzet Tambura Cigány Zenekar első előadása az ORÖ-benPDF Print E-mail
Tuesday, 07 July 2015
Ez évben alakult meg a Magyar Nemzet Tambura Cigány Zenekar, melynek első nyilvános főpróbájára 2015. június 18-án került sor az Országos Roma Önkormányzat Dohány utcai székházának tükörtermében.
 
Nácik zaklatják a szegedi menekültsegítőketPDF Print E-mail
Tuesday, 07 July 2015
A Betyársereg ötven-hatvan taggal vonult ki a vasútállomáshoz, nyílt konfliktusra a rendőri jelenlét miatt nem került sor.
 
Vályogvetéstől a tengerpartig: élménygazdagon zárták a tanévet a pécsi gandhisokPDF Print E-mail
Tuesday, 07 July 2015
Különleges élmények érték az elmúlt hónapban a pécsi Gandhi Gimnázium és Kollégium diákjait. Európa első cigány/roma nemzetiségi, érettségit adó intézményének tanulói egyebek mellett megtanulhatták, hogyan kell vályogtéglát készíteni, de megmártózhattak a tengerben is.
 
Megnyílt a Csontváry-kiállítás a budai VárbanPDF Print E-mail
Monday, 06 July 2015
Megnyílt a Csontváry Kosztka Tivadar életművének nagy részét bemutató kiállítás a budai Várban vasárnap este.
 
Az ápolási díjra jogosultak közel fele emelt vagy kiemelt díjat kapPDF Print E-mail
Monday, 06 July 2015
A kormány eddigi intézkedései biztosították, hogy az ápolási díjra jogosultak közel fele ne az alapösszegű díjra, hanem emelt vagy kiemelt összegű ápolási juttatásra legyen jogosult - válaszolta Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkára a független Varju László írásbeli kérdésére.
 
Csók 150 - Az utolsó látogatókat köszöntötték a Csók-kiállításonPDF Print E-mail
Monday, 06 July 2015
Utolsó látogatóit fogadta vasárnap A derűs élet festője című Csók István-kiállítás a Várkert Bazárban. A budapesti házaspárnak L. Simon László, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára nyújtotta át a belépőjegyet.
 
Kövér László nagyon dühbe gurult az LMP tábláitólPDF Print E-mail
Monday, 06 July 2015
Rögtön egy kisebb botránnyal kezdődött a parlament hétfői rendkívüli ülése. Az LMP-sek táblákat emeltek fel arról, hogy kinek a bérét kellene emelni, amit Kövér László bohóckodásnak minősített. El is vette a szót Szél Bernadettől. Az MSZP kiborult, hogy a választási iroda elutasította a népszavazási kezdeményezését a vasárnapi zárva tartástól. A Jobbik keményebb fellépést sürgetett a migránsok ellen.
 
Elbukott az MSZP boltzáras népszavazásaPDF Print E-mail
Monday, 06 July 2015
Hiába volt az MSZP a leggyorsabb, és nyújtotta be ismét június végén a vasárnapi boltzár eltörlését célzó népszavazási kezdeményezését, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) szerint éppen ez volt a baj, ezért Pálffy Ilona, a testület elnöke elutasította az aláírásgyűjtő ív hitelesítését – tudta meg az Origo. A szocialisták jogi nonszensznek tartják a döntést.
 
Az Együtt üres cipőkkel demonstrált a menekültekért Debrecenben PDF Print E-mail
Monday, 06 July 2015
A Jobbik a zsidók és a cigányok után új ellenséget talált a menekültekben - mondta Szabó Szabolcs országgyűlési képviselő sajtótájékoztatón.
 
A debreceni befogadóállomásnál tüntetett a JobbikPDF Print E-mail
Monday, 06 July 2015
Több százan gyűltek össze a Jobbik demonstrációján Debrecenben.
 
Ceglédi Zoltán: Gyurcsány vagy én!PDF Print E-mail
Monday, 06 July 2015
Súlyos döntésre szólította fel követőit Facebook oldalán Ceglédi Zoltán politológus. Mint írja, évente megkéri ismerőseit, hogy "válasszanak".
 
Az élet korgó gyomorralPDF Print E-mail
Saturday, 04 July 2015
KDNP szerint életforma...
 
Orbán: ez nem lesz a te hazád, ez a mi hazánkPDF Print E-mail
Friday, 03 July 2015
inA miniszterelnök ismét interjút adott a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, ahol az aktuális kérdésekről, többek között a menekültügyről és a határzárról beszélt. A kormányfő szerint a magyar-szerb határra épülő kerítéssel magunkat és Európát is védjük az illegális bevándorlóktól, s bár sokan úgy gondolják, hogy a bevándorlók befogadása pozitív dolog, erre a sokszínűségre nincs szükségünk. Orbán a görög helyzetről azt mondta, hogy az ország nem került volna a mostani súlyos helyzetbe, ha Magyarországhoz hasonlóan lép öt-hat évvel ezelőtt. 
 
Náci vagyok, vállalom! Vona meg a barátomPDF Print E-mail
Thursday, 02 July 2015
A Jobbik két éve tart szélsőjobbról középre, hogy minél több embert megszólíthasson. Ennek egyik záloga, hogy leválasztják magukról azokat az elemeket, amelyek miatt őket náci pártnak tartják. Legalábbis szómágiával és a fiatalos brand építésével ezt a látszatot akarják kelteni, de a valóságban ezer szállal kötődnek olykor vállaltan náci „civil szervezetekhez”. Bemutatjuk az exrendőrökből, exkommandósokból álló, a soraiban jobbikos politikusokat is tudó Betyársereget, Magyarország talán legveszélyesebb alakulatát, amelynek többek között azért örülnek a Jobbikban, mert úgy érzik, ők megtehetik azt, amit a párt már nem.
 
Elindult Papcsák Ferenc elszámoltatása ZuglóbanPDF Print E-mail
Thursday, 02 July 2015
Kiemelkedően jól járt a zuglói közétkeztetéssel megbízott cég Papcsák Ferenc polgármestersége idején. Ez most vált egyértelművé, mert Karácsony Gergelyék újratárgyalták a szerződéseket, és a Fidesz-közelinek tartott Hungast nagyjából 200 milliót engedett az eddigiekhez képest. Karácsony szerint Papcsák rendkívül előnytelen szerződéseket kötött Zugló számára, megfontolja a fideszes politikus feljelentését is.
 
Orbán Viktor felesége migráns gyerekeknek vitt adományt PDF Print E-mail
Thursday, 02 July 2015
Lévai Anikó azt mondta, az állam dolga, hogy védje a határt és az embereket, a civileknek pedig olyan erkölcsi és morális normák szerint kell eljárniuk, amit a lelkiismeretük diktál.
 
Kitálalt a felszolgáló: ezért van munkaerőhiány a BalatononPDF Print E-mail
Wednesday, 01 July 2015
Nevetséges fizetésért, pihenőnap nélkül napi 11-14 órát robotoltatják az alkalmazottakat – állítja az a vendéglátós, aki Orbán Ráhel esküvője kapcsán is kipakolt.
 
Miskolci romáknál járt az EBESZPDF Print E-mail
Wednesday, 01 July 2015
Két napra Magyarországra jött Michael Georg Link, az EBESZ Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalának elnöke, hogy az itt élő cigány emberek helyzetéről tájékozódjon. Találkozott Balog Zoltánnal, az emberi erőforrások miniszterével, és elutazott Miskolcra, ahol beszélt a polgármesteri hivatal munkatársaival, a rendőrkapitány helyettesével és Váradi Gáborral, a miskolci cigány kisebbségi önkormányzat vezetőjével is. Elment a számozott utcákba is, hogy közvetlenül beszélhessen az ottani roma lakosokkal és civilekkel.
 
Kegyelemmel teljes - Portré Farkas FlóriánrólPDF Print E-mail
Wednesday, 01 July 2015
Lassan követhetetlenné válik, mennyi feljelentés született az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) előző vezetése idején elkövetett vélt bűncselekmények miatt. Székházukat többször is megszállták az adónyomozók a Híd a munka világába projekt dokumentumait keresve. Farkas Flórián korábbi ORÖ-elnök bizalmasa adócsalás miatt felelhet. A roma szervezet mostani vezetése próbál mindenben elhatárolódni elődeitől, főként a fideszes színekben ma is parlamenti képviselőként dolgozó, többszörösen elítélt Farkas Flóriántól. De ki is ő valójában?
 
Szerinted is?PDF Print E-mail
Wednesday, 01 July 2015
Kikerültek Felcsútra a Kétfarkú Kutyapárt plakátjai
 
A nagy érdeklődés miatt PDF Print E-mail
Wednesday, 01 July 2015
Július 15-ig meghosszabbítja a kormány a bevándorlásról szóló konzultációs kérdőívek visszaküldésének határidejét – közölte a Kormányzati Információs Központ az MTI-vel.
 
Ringben csapott össze a betyár és a cigányvajdaPDF Print E-mail
Wednesday, 01 July 2015
Az N1TV KO című műsorában egy szorítóban vitázott Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője és az országos fővajdaként ismert Kállai Csaba. Sok mindenben egyetértettek.
 
Ítélethirdetés: szélsőjobbosok támadtak a MEASZ-elnökrePDF Print E-mail
Wednesday, 01 July 2015
Július 1-jén, szerdán 8.30-kor kezdődik a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a közösség tagja elleni erőszak (bűntett) – Btk. 174/B.§ miatt Illyés Zoltán és társai ellen indított büntetőügyben (III/7FK. 33751/2013/14/I/1) az ítélethozatal.
 
Már a fideszesek többsége is a pokolba kívánja a vasárnapi boltzáratPDF Print E-mail
Wednesday, 01 July 2015
Három hónapja a Fidesz szavazóinak többsége még meg tudott békélni a boltzárral, most már csaknem kétharmaduk ellenzi.
 
Cigányvajdák márpedig nincsenek! Nyílt levél a magyarországi médiumok főszerkesztőihez!PDF Print E-mail
Wednesday, 01 July 2015
Tisztelt Kollégák, Főszerkesztő urak! A cigányvajdák intézménye nem létezik, a mai korban az önjelölt vajdák nem mások, mint egy fekélyes seb a cigányság testén.
 
Fotó: Kikerültek a Kétfarkú Kutya plakátjaiPDF Print E-mail
Wednesday, 01 July 2015
Szerdán megjelentek az utcán azok a plakátok, amelyeket a Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog rendelt meg az adományként összegyűjtött összegből, válaszul a kormány hetek óta tartó bevándorlóellenes kampányára.
 
Három hét múlva értékeli minisztereit OrbánPDF Print E-mail
Wednesday, 01 July 2015
A július 21-i kormányülésen értékeli minisztereinek munkáját Orbán Viktor – ezt mondta a Népszabadságnak az emberi erőforrások minisztere. Balog Zoltán tárcája eddigi teljesítményével elégedett, és biztos benne, hogy az államtitkárai a helyükön maradhatnak.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk