Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
ORÖ-vel a cigányoktól, a cigányok nevében?PDF Print E-mail
Tuesday, 26 May 2015
Gyanús lett az uniós pénzekért felelős helyettes államtitkár? Az Index információi szerint az Országos Roma Önkormányzat költekezésével párhuzamosan a hatóságok vizsgálják az Emberi Erőforrás Minisztérium helyettes államtitkárának tevékenységét is.
 
ORÖ: Több mint havi félmilliós fizetést indítványozott magának HegedűsPDF Print E-mail
Tuesday, 26 May 2015
Havonta több mint félmilliós fizetést indítványoztatott magának Hegedűs István, az ORÖ elnöke – derül ki a RomNet birtokába került, a szervezet szombatra tervezett rendkívüli közgyűlésének napirendi pontjaiból és előterjesztéseiből. Az elnök korábban magasabb bérezést kapott volna a havi költségátalányával, de a Kormányhivatal törvényességi eljárásaként most csökkentetnie kell Hegedűs István erre vonatkozó juttatását.
 
Nyílt levél Dr.Trócsányi László igazságügyi miniszter úr részérePDF Print E-mail
Sunday, 24 May 2015
Rólunk, nélkülünk, a nevünkben tovább NE! "Trócsányi László igazságügyi miniszter szerint Magyarország már csak azért sem tud befogadni gazdasági menekülteket, mert gondoskodnia kell 800 ezer cigány felzárkóztatásáról."  
 
Vajda: El kéne engedni Farkas Flórián kezétPDF Print E-mail
Friday, 22 May 2015
Az ORÖ fideszes tagja szerint a miniszterelnöki megbízott kínos ügyei ráéghetnek a pártra, amit nem kellene megvárni.
 
Csak felfelé lehet bukni a roma önkormányzattólPDF Print E-mail
Friday, 15 May 2015
Az Országos Roma Önkormányzat és a részben általa futtatott Híd a munka világába foglalkoztatási programmal kapcsolatban számtalan feljelentést utasítottak már el. Most azonban a legfőbb ügyészség befogadta az LMP-s Hadházy Ákos feljelentését, és költségvetési csalás miatti nyomozással bízta meg a NAV központi nyomozó főosztályát. Ennek keretében ma egy halom iratot foglaltak le az Országos Roma Önkormányzatnál, amit furcsa mód az épületben tartózkodó hivatalvezető - állítása szerint - nem is vett észre. De úgy tűnt, már nem is igazán érdekli, hiszen ő, és az önkormányzat gazdasági vezetője a Miniszterelnökségen fog dolgozni, közvetlenül Farkas Flórián keze alatt.
 
ORÖ-ülés: Útszéli hang volt, szakadás nemPDF Print E-mail
Friday, 15 May 2015
"A miniszterelnök megbízott egyébként nem szólalt föl az ülésen, csak a vége felé hallatta a hangját, "menjünk már enni", "mondta többször jó hangosan, s az ülés mihamarabbi befejezésére biztatott arra hivatkozva, hogy nagyon éhes."
 
Iratlefoglalást tartottak az adónyomozók az ORÖ-benPDF Print E-mail
Friday, 15 May 2015
Az adónyomozók házkutatást és iratlefoglalást tartottak pénteken reggel az Országos Roma Önkormányzat Dohány utcai székházában a szervezetnél zajló költségvetési csalás ügyével összefüggésben – értesült több forrásból a RomNet. A Hatósági intézkedés tényét a RomNet-nek a NAV bűnügyi szóvivője is megerősítette, de közlése szerint házkutatást nem végeztek, "csak iratokat foglaltak le".
 
A NER legnagyobb túlélői IV. Farkas FlóriánPDF Print E-mail
Thursday, 14 May 2015
Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat korábbi elnöke, jelenlegi Fidesz-politikus, a Lungo Drom elnöke, országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes, volt miniszteri biztos pályaíve a kádári cigánypolitikától a Nemzeti Együttműködés Rendszeréig.
 
Éjjel, titokban, nagyüzemben semmisítik meg az iratokat az ORÖ-ben?PDF Print E-mail
Thursday, 14 May 2015
Éjjel, titokban semmisítik meg az ORÖ dokumentumait és pénzügyi elszámolásinak adatait a szervezet Dohány utcai székházában. A titkos akciót az egyik képviselő véletlenül leplezte le rendőri segítséggel - tudta meg a RomNet.
 
A NER legnagyobb túlélői IV.Farkas FlóriánPDF Print E-mail
Thursday, 14 May 2015
Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat korábbi elnöke, jelenlegi Fidesz-politikus, a Lungo Drom elnöke, országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes, volt miniszteri biztos pályaíve a kádári cigánypolitikától a Nemzeti Együttműködés Rendszeréig.
 
A gépre sem engedték fel Bécsben a magyar cigány kutatótPDF Print E-mail
Monday, 11 May 2015
Azt gondolta, hogy egy vízummentes országba utazáshoz útlevélre, érvényes repülőjegyre és elegendő pénzre van csak szüksége? Ha kicsit barnább a bőre, akkor kellemetlen meglepetés érheti. Ijesztő történetről számolunk be, amely során egy Kanadába készülő kutatót nem engedtek felszállni a repülőgépére, megalázták, és üvöltöztek vele a reptéren.
 
A parlamenti szaknévsorból kitörölt pártok és személyekPDF Print E-mail
Friday, 08 May 2015
Szerdán ünnepi rendezvény volt a parlamentben az első szabadon választott országgyűlés megalakulásának 25. évfordulóján. A többpárti demokrácia születésnapját ünnepelték, csak épp a többi párt nélkül.
 
Kizárta az MSZP a tapolcai elnökétPDF Print E-mail
Friday, 08 May 2015
Lévai József elfogadta a Jobbik ajánlatát az alpolgármesteri posztra. Az MSZP Országos Központja közleményében azt írta: a tapolcai politikus döntését tudomásul vették, ugyanakkor úgy határoztak, hogy kizárják a pártból. Egyúttal felszólították, hogy önkormányzati listás mandátumát adja vissza, "mert az MSZP számára a szélsőjobboldali párttal való bármilyen együttműködés elfogadhatatlan".
 
Vége Farkas birodalmának? Kormányhivatali vizsgálat és nyomozás az ORÖ-nélPDF Print E-mail
Thursday, 07 May 2015
Sötét fellegek gyülekeznek az Országos Roma Önkormányzat Farkas Flóriánhoz közel álló vezetői felett: az Index információi szerint a korábbi elutasítások után most már befogadták a visszaélések miatti feljelentést, és költségvetési csalás gyanúja miatt folytatnak nyomozást a szervezetnél.
 
Farkas Flórián avagy - kutyából nem lesz szalonna?PDF Print E-mail
Thursday, 07 May 2015
1982-ben még köztörvényes bűnözőként ítélték el, és mindössze hét év kell neki, hogy a csúcsra érjen 1989-ben. Úgy gondolom Farkas Flóriánnak meszeltek. Teljesen őszintén írom, hogy még sajnálom is a legFideszesebb cigány vezért, mert rútul becsapták Fideszesék, azt hitte támadhatatlan!
 
A jobbikos vezetésű Ózdon ezentúl nem juthat büntetett előéletű személy szociális bérlakáshozPDF Print E-mail
Thursday, 07 May 2015
Új rendeletben szabályozza az önkormányzati ingatlanok bérbeadását Ózd városának képviselő-testülete.
 
Szentandrássy István Kossuth - díjas festőművész kiállításaPDF Print E-mail
Wednesday, 06 May 2015
A József Attila színház adott alkalmat Szentadrássy István kossuth-díjas festőművész nagyszabású kiállításának, ahol ritkán látott, kiemelkedő életműveit mutatják be.
 
Szépen termeli a veszteséget a felcsúti fociPDF Print E-mail
Wednesday, 06 May 2015
A felcsúti focicsapatot működtető gazdasági társaság ahogy 2013-at, úgy 2014-et is veszteséggel zárta – derül ki a cég beszámolójából.
 
A fideszes képviselő szerint milliárdok tűntek el az ORÖ-nélPDF Print E-mail
Tuesday, 05 May 2015
Rejtélyes kifizetések a Roma Önkormányzatnál - Vajda László ORÖ képviselő videós riportban mondja el, hogy törvénytelenül és információk nélkül működik a választott köztestület.
 
Zavarok az ORÖ körül: a Fideszből követelik Farkas Flórián távozását PDF Print E-mail
Monday, 04 May 2015
Elnöki keret, postaköltség, reprezentáció, közfoglalkoztatottak útiköltsége: néhány ügy abból a kilencből, melyek miatt a közelmúltban született feljelentés az Országos Roma Önkormányzat működésével összefüggésben. A színfalak mögött forrnak az indulatok: az ORÖ ellenkeresetet indít, miközben az önkormányzat „belső ellenzéke” ugyanúgy kormánypárti, mint a hatalmon lévő szárny.
 
Gusztos István: ÍTÉLET UTÁN, MÉLY ZAVARBANPDF Print E-mail
Monday, 04 May 2015
Amikor megláttam a cigány gyerekek kiirtására uszító képet, megdöbbentett a gonoszság, és azt gondoltam: ezért nagyon súlyos büntetés jár. A bíróság megmérte Györke Zsuzsa tettét, és úgy ítélte meg, három év letöltendő börtönbüntetést ér. Az ítélet akár példásnak is mondható – bennem mégis kétségeket ébresztett, zavart keltett.
 
Rossz helyesírással szítja a Fidesz a bevándorlók elleni hisztériátPDF Print E-mail
Monday, 04 May 2015
Hiba csúszott a nemzeti konzultáció „bevándorlásról és terrorizmusról” szóló kérdőívébe. A kérdőívet egyébként – akárcsak a korábbi hasonló akciókban használtakat – „közvélemény-kutatásnak álcázott mozgósító célú politikai kommunikációs eszköznek ” tekintik társadalomkutatók.
 
Brutális sokkolókat vettek KövérékPDF Print E-mail
Monday, 04 May 2015
Taser X26-os jelzésű negyedik generációs sokkolókat vásárolt az Országgyűlési Őrség – tudta meg a Blikk.
 
Hol késik Orbán Viktor megbuktatása?PDF Print E-mail
Sunday, 03 May 2015
Rossz jelnek tekintik egyes fideszesek, hogy Orbán Viktor most már az Echo tévét is használja; eddig a kormányfő igyekezett távol tartani magát az állítólag általa is szélsőségesnek tartott Széles-féle médiavállalkozásoktól.
 
Lendvai Ildikó: Anyaság, cukrozvaPDF Print E-mail
Sunday, 03 May 2015
Anyák napja: csupa édes íz és illat. Orgonaág, jácint, jó kapni és jó adni, amíg lehet. Piros papírszívek, ha kinyitod rajtuk a kivágott ablakocskát, gyereked rajza mosolyog rád. Ebédre talán torta is, akkor is öröm, ha anyukaként te magad készítetted. Édes volna úgyis, ha nem hangoznának el a túlcukrozott hivatalos frázisok az anyaság szentségéről, a család megbecsüléséről.
 
Családbarát Ország PDF Print E-mail
Saturday, 02 May 2015
Megjelent a „Családbarát Ország 2015” pályázat. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyi Államtitkársága megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény, valamint az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet alapján nyílt pályázatot hirdet „Családbarát Ország 2015” címmel, amely három komponensből áll.
 
Legalább háromezer kárpátaljai magyar gyermek táboroztatását fogja segíteni a kormányPDF Print E-mail
Saturday, 02 May 2015
Legalább háromezer, Kárpátalján élő magyar gyermek nyári táboroztatását, illetve őszi-téli üdültetését fogja segíteni a kormány ebben az évben – jelentette be az emberi erőforrások minisztere, miután aláírta az erről szóló megállapodást a kárpátaljai magyar szervezetekkel és egyházakkal Kisvárdán.
 
Orbán: új jobboldali média kellPDF Print E-mail
Saturday, 02 May 2015
Orbán Viktor egy tévés beszélgetésben "tájékozódási zavarnak" hívta, hogy elveszítették a médiájuk egy részét, de a Napi Gazdaságnál történt változásokat üdvözölte. A bevándorlás-támáról is szót ejtett, szerinte abban Magyarországnak nem szabad az EU irányelveit követnie.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk