Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
ORÖ-vel a cigányoktól, a cigányok nevében?PDF Print E-mail
Tuesday, 26 May 2015
Gyanús lett az uniós pénzekért felelős helyettes államtitkár? Az Index információi szerint az Országos Roma Önkormányzat költekezésével párhuzamosan a hatóságok vizsgálják az Emberi Erőforrás Minisztérium helyettes államtitkárának tevékenységét is.
 
ORÖ: Több mint havi félmilliós fizetést indítványozott magának HegedűsPDF Print E-mail
Tuesday, 26 May 2015
Havonta több mint félmilliós fizetést indítványoztatott magának Hegedűs István, az ORÖ elnöke – derül ki a RomNet birtokába került, a szervezet szombatra tervezett rendkívüli közgyűlésének napirendi pontjaiból és előterjesztéseiből. Az elnök korábban magasabb bérezést kapott volna a havi költségátalányával, de a Kormányhivatal törvényességi eljárásaként most csökkentetnie kell Hegedűs István erre vonatkozó juttatását.
 
Nyílt levél Dr.Trócsányi László igazságügyi miniszter úr részérePDF Print E-mail
Sunday, 24 May 2015
Rólunk, nélkülünk, a nevünkben tovább NE! "Trócsányi László igazságügyi miniszter szerint Magyarország már csak azért sem tud befogadni gazdasági menekülteket, mert gondoskodnia kell 800 ezer cigány felzárkóztatásáról."  
 
Vajda: El kéne engedni Farkas Flórián kezétPDF Print E-mail
Friday, 22 May 2015
Az ORÖ fideszes tagja szerint a miniszterelnöki megbízott kínos ügyei ráéghetnek a pártra, amit nem kellene megvárni.
 
Csak felfelé lehet bukni a roma önkormányzattólPDF Print E-mail
Friday, 15 May 2015
Az Országos Roma Önkormányzat és a részben általa futtatott Híd a munka világába foglalkoztatási programmal kapcsolatban számtalan feljelentést utasítottak már el. Most azonban a legfőbb ügyészség befogadta az LMP-s Hadházy Ákos feljelentését, és költségvetési csalás miatti nyomozással bízta meg a NAV központi nyomozó főosztályát. Ennek keretében ma egy halom iratot foglaltak le az Országos Roma Önkormányzatnál, amit furcsa mód az épületben tartózkodó hivatalvezető - állítása szerint - nem is vett észre. De úgy tűnt, már nem is igazán érdekli, hiszen ő, és az önkormányzat gazdasági vezetője a Miniszterelnökségen fog dolgozni, közvetlenül Farkas Flórián keze alatt.
 
ORÖ-ülés: Útszéli hang volt, szakadás nemPDF Print E-mail
Friday, 15 May 2015
"A miniszterelnök megbízott egyébként nem szólalt föl az ülésen, csak a vége felé hallatta a hangját, "menjünk már enni", "mondta többször jó hangosan, s az ülés mihamarabbi befejezésére biztatott arra hivatkozva, hogy nagyon éhes."
 
Iratlefoglalást tartottak az adónyomozók az ORÖ-benPDF Print E-mail
Friday, 15 May 2015
Az adónyomozók házkutatást és iratlefoglalást tartottak pénteken reggel az Országos Roma Önkormányzat Dohány utcai székházában a szervezetnél zajló költségvetési csalás ügyével összefüggésben – értesült több forrásból a RomNet. A Hatósági intézkedés tényét a RomNet-nek a NAV bűnügyi szóvivője is megerősítette, de közlése szerint házkutatást nem végeztek, "csak iratokat foglaltak le".
 
A NER legnagyobb túlélői IV. Farkas FlóriánPDF Print E-mail
Thursday, 14 May 2015
Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat korábbi elnöke, jelenlegi Fidesz-politikus, a Lungo Drom elnöke, országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes, volt miniszteri biztos pályaíve a kádári cigánypolitikától a Nemzeti Együttműködés Rendszeréig.
 
Éjjel, titokban, nagyüzemben semmisítik meg az iratokat az ORÖ-ben?PDF Print E-mail
Thursday, 14 May 2015
Éjjel, titokban semmisítik meg az ORÖ dokumentumait és pénzügyi elszámolásinak adatait a szervezet Dohány utcai székházában. A titkos akciót az egyik képviselő véletlenül leplezte le rendőri segítséggel - tudta meg a RomNet.
 
A NER legnagyobb túlélői IV.Farkas FlóriánPDF Print E-mail
Thursday, 14 May 2015
Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat korábbi elnöke, jelenlegi Fidesz-politikus, a Lungo Drom elnöke, országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes, volt miniszteri biztos pályaíve a kádári cigánypolitikától a Nemzeti Együttműködés Rendszeréig.
 
A gépre sem engedték fel Bécsben a magyar cigány kutatótPDF Print E-mail
Monday, 11 May 2015
Azt gondolta, hogy egy vízummentes országba utazáshoz útlevélre, érvényes repülőjegyre és elegendő pénzre van csak szüksége? Ha kicsit barnább a bőre, akkor kellemetlen meglepetés érheti. Ijesztő történetről számolunk be, amely során egy Kanadába készülő kutatót nem engedtek felszállni a repülőgépére, megalázták, és üvöltöztek vele a reptéren.
 
A parlamenti szaknévsorból kitörölt pártok és személyekPDF Print E-mail
Friday, 08 May 2015
Szerdán ünnepi rendezvény volt a parlamentben az első szabadon választott országgyűlés megalakulásának 25. évfordulóján. A többpárti demokrácia születésnapját ünnepelték, csak épp a többi párt nélkül.
 
Kizárta az MSZP a tapolcai elnökétPDF Print E-mail
Friday, 08 May 2015
Lévai József elfogadta a Jobbik ajánlatát az alpolgármesteri posztra. Az MSZP Országos Központja közleményében azt írta: a tapolcai politikus döntését tudomásul vették, ugyanakkor úgy határoztak, hogy kizárják a pártból. Egyúttal felszólították, hogy önkormányzati listás mandátumát adja vissza, "mert az MSZP számára a szélsőjobboldali párttal való bármilyen együttműködés elfogadhatatlan".
 
Vége Farkas birodalmának? Kormányhivatali vizsgálat és nyomozás az ORÖ-nélPDF Print E-mail
Thursday, 07 May 2015
Sötét fellegek gyülekeznek az Országos Roma Önkormányzat Farkas Flóriánhoz közel álló vezetői felett: az Index információi szerint a korábbi elutasítások után most már befogadták a visszaélések miatti feljelentést, és költségvetési csalás gyanúja miatt folytatnak nyomozást a szervezetnél.
 
Farkas Flórián avagy - kutyából nem lesz szalonna?PDF Print E-mail
Thursday, 07 May 2015
1982-ben még köztörvényes bűnözőként ítélték el, és mindössze hét év kell neki, hogy a csúcsra érjen 1989-ben. Úgy gondolom Farkas Flóriánnak meszeltek. Teljesen őszintén írom, hogy még sajnálom is a legFideszesebb cigány vezért, mert rútul becsapták Fideszesék, azt hitte támadhatatlan!
 
A jobbikos vezetésű Ózdon ezentúl nem juthat büntetett előéletű személy szociális bérlakáshozPDF Print E-mail
Thursday, 07 May 2015
Új rendeletben szabályozza az önkormányzati ingatlanok bérbeadását Ózd városának képviselő-testülete.
 
Szentandrássy István Kossuth - díjas festőművész kiállításaPDF Print E-mail
Wednesday, 06 May 2015
A József Attila színház adott alkalmat Szentadrássy István kossuth-díjas festőművész nagyszabású kiállításának, ahol ritkán látott, kiemelkedő életműveit mutatják be.
 
Szépen termeli a veszteséget a felcsúti fociPDF Print E-mail
Wednesday, 06 May 2015
A felcsúti focicsapatot működtető gazdasági társaság ahogy 2013-at, úgy 2014-et is veszteséggel zárta – derül ki a cég beszámolójából.
 
A fideszes képviselő szerint milliárdok tűntek el az ORÖ-nélPDF Print E-mail
Tuesday, 05 May 2015
Rejtélyes kifizetések a Roma Önkormányzatnál - Vajda László ORÖ képviselő videós riportban mondja el, hogy törvénytelenül és információk nélkül működik a választott köztestület.
 
Zavarok az ORÖ körül: a Fideszből követelik Farkas Flórián távozását PDF Print E-mail
Monday, 04 May 2015
Elnöki keret, postaköltség, reprezentáció, közfoglalkoztatottak útiköltsége: néhány ügy abból a kilencből, melyek miatt a közelmúltban született feljelentés az Országos Roma Önkormányzat működésével összefüggésben. A színfalak mögött forrnak az indulatok: az ORÖ ellenkeresetet indít, miközben az önkormányzat „belső ellenzéke” ugyanúgy kormánypárti, mint a hatalmon lévő szárny.
 
Gusztos István: ÍTÉLET UTÁN, MÉLY ZAVARBANPDF Print E-mail
Monday, 04 May 2015
Amikor megláttam a cigány gyerekek kiirtására uszító képet, megdöbbentett a gonoszság, és azt gondoltam: ezért nagyon súlyos büntetés jár. A bíróság megmérte Györke Zsuzsa tettét, és úgy ítélte meg, három év letöltendő börtönbüntetést ér. Az ítélet akár példásnak is mondható – bennem mégis kétségeket ébresztett, zavart keltett.
 
Rossz helyesírással szítja a Fidesz a bevándorlók elleni hisztériátPDF Print E-mail
Monday, 04 May 2015
Hiba csúszott a nemzeti konzultáció „bevándorlásról és terrorizmusról” szóló kérdőívébe. A kérdőívet egyébként – akárcsak a korábbi hasonló akciókban használtakat – „közvélemény-kutatásnak álcázott mozgósító célú politikai kommunikációs eszköznek ” tekintik társadalomkutatók.
 
Brutális sokkolókat vettek KövérékPDF Print E-mail
Monday, 04 May 2015
Taser X26-os jelzésű negyedik generációs sokkolókat vásárolt az Országgyűlési Őrség – tudta meg a Blikk.
 
Hol késik Orbán Viktor megbuktatása?PDF Print E-mail
Sunday, 03 May 2015
Rossz jelnek tekintik egyes fideszesek, hogy Orbán Viktor most már az Echo tévét is használja; eddig a kormányfő igyekezett távol tartani magát az állítólag általa is szélsőségesnek tartott Széles-féle médiavállalkozásoktól.
 
Lendvai Ildikó: Anyaság, cukrozvaPDF Print E-mail
Sunday, 03 May 2015
Anyák napja: csupa édes íz és illat. Orgonaág, jácint, jó kapni és jó adni, amíg lehet. Piros papírszívek, ha kinyitod rajtuk a kivágott ablakocskát, gyereked rajza mosolyog rád. Ebédre talán torta is, akkor is öröm, ha anyukaként te magad készítetted. Édes volna úgyis, ha nem hangoznának el a túlcukrozott hivatalos frázisok az anyaság szentségéről, a család megbecsüléséről.
 
Családbarát Ország PDF Print E-mail
Saturday, 02 May 2015
Megjelent a „Családbarát Ország 2015” pályázat. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyi Államtitkársága megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény, valamint az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet alapján nyílt pályázatot hirdet „Családbarát Ország 2015” címmel, amely három komponensből áll.
 
Legalább háromezer kárpátaljai magyar gyermek táboroztatását fogja segíteni a kormányPDF Print E-mail
Saturday, 02 May 2015
Legalább háromezer, Kárpátalján élő magyar gyermek nyári táboroztatását, illetve őszi-téli üdültetését fogja segíteni a kormány ebben az évben – jelentette be az emberi erőforrások minisztere, miután aláírta az erről szóló megállapodást a kárpátaljai magyar szervezetekkel és egyházakkal Kisvárdán.
 
Orbán: új jobboldali média kellPDF Print E-mail
Saturday, 02 May 2015
Orbán Viktor egy tévés beszélgetésben "tájékozódási zavarnak" hívta, hogy elveszítették a médiájuk egy részét, de a Napi Gazdaságnál történt változásokat üdvözölte. A bevándorlás-támáról is szót ejtett, szerinte abban Magyarországnak nem szabad az EU irányelveit követnie.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti munkahoroszkóp 2020.január 20-tól 26-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-01-20
  Ma türelmetlenebbek leszünk, nehezebben mennek az aprólékos feladatok. Meg vagyunk győződve arról, hogy kizárólag nekünk lehet igazunk, így könnyen keveredünk vitába. Sajnos erőszakosan akarjuk meggyőzni egymást. Ma fogyasszunk több gyümölcsöt, rendkívül jót tesz szervezetünknek! Akik hajlamosak a savasodásra, bánjanak kicsit óvatosabban a gyümölccsel, éppen a savtartalma miatt. Jó ötlet, ha egyúttal néhány darab kekszet is elropogtatunk.
 • Heti Tarot, Vigyázat: a csalás hete következik
  A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. Grace lapjai csalás lehetőségét sejtetik, ugyanakkor pozitív energiákra is számíthatunk.
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2020.január 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-01-19
  Ma szenvedélyre vágyunk, de nem szívesen bonyolódunk kalandokba. Inkább kedvesünkkel élnénk meg a mély érzelmeket. Töltsünk több időt együtt és hangolódjunk rá egymás igényeire! Ma alhasunk lesz érzékenyebb. Ha nőgyógyászati panaszaink vannak, akkor kellemetlenül felerősödhetnek. A gyógynövények enyhíthetik a panaszokat, használhat például az ülőfürdő cickafarkkal. A kismamák a mai napon tartózkodjanak a fizikai megterheléstől!
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek