Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Szele Tamás:Ítélet PDF Print E-mail
Thursday, 30 April 2015
Ahol eljárás folyik, ott előbb-utóbb ítélet is születik – született is a tegnapi napon, abban az ügyben, ami már két éve nyúlik, mint a rétestészta, most már leírhatjuk az elítélt nevét is: Györke Zsuzsa ügyében. Aki bizony rasszista alapon uszított, mégpedig gyermekgyilkosságok elkövetésére. Bizony, példásan elmarasztalták, annyira, amennyire ez a förtelmes vétek megérdemli: három évet és nyolc hónapot kell majd börtönben töltenie.
 
Bayer fel akarja pofozni OrbántPDF Print E-mail
Thursday, 30 April 2015
A szélsőjobb témáit felkaroló Fidesz, és személyesen Orbán Viktor miniszterelnök valójában a "liberalizmus lényegét" testesíti meg - legalábbis ez derül ki Bayer Zsolt legújabb jegyzetéből. Sőt, a publicista szerint ezért "valakik nagyon föl lesznek pofozva".
 
Tízmilliókkal támogatta saját szervezetét Farkas Flórián az ORÖ költségvetésébőlPDF Print E-mail
Wednesday, 29 April 2015
Az Országos Roma Önkormányzat állami működési támogatásából finanszírozta éveken át Farkas Flórián saját szervezete, a Lungo Drom iroda-fenntartási költségeit annak ellenére, hogy a civil szervezet nem tartozik az ORÖ intézményeihez, és hivatalához.
 
Egymillióért vásárolt bankettszékeket az ORÖPDF Print E-mail
Wednesday, 29 April 2015
Újabb rejtélyes kifizetésekre bukkantak az Országos Roma Önkormányzatnál. Többek között egymillió forintot költöttek „bankettszékekre”, de a repülőjegyeket is aranyárban vették, Farkas Flórián és egyik társa 2011-ben Brüsszelbe 642 ezer forintért utazott el.
 
Egymillióért vásárolt bankettszékeket az ORÖPDF Print E-mail
Wednesday, 29 April 2015
Újabb rejtélyes kifizetésekre bukkantak az Országos Roma Önkormányzatnál. Többek között egymillió forintot költöttek „bankettszékekre”, de a repülőjegyeket is aranyárban vették, Farkas Flórián és egyik társa 2011-ben Brüsszelbe 642 ezer forintért utazott el.
 
Radikális átalakítást hajt végre Hegedűs az ORÖ hivatalábanPDF Print E-mail
Wednesday, 29 April 2015
Radikális átalakítást hajt végre saját hivatalában az ORÖ elnöke, és a RomNet úgy tudja, ennek következtében Farkas Flóriánnak is távoznia kell a foglalkoztatási szövetkezet éléről.
 
Farkas Flórián, harminc évig titkosított ügy, mint az atom?PDF Print E-mail
Wednesday, 29 April 2015
Nem tűnik túlzásnak, hogy a volt ORÖ elnökét, - aki mellesleg miniszterelnöki megbízott is, - egy nukleáris létesítményhez hasonlítani - ha közelebbről megvizsgáljuk, kétségtelenül sok hasonlóságot találunk közötte és a Paksra tervezett második reaktora között.
 
Szele Tamás: FEJLEMÉNYPDF Print E-mail
Tuesday, 28 April 2015
Van az úgy, kérem, hogy fejlemény alakul, még ha későn is, de Isten és a Jog malmai igen lassan őrölnek, két évbe is beletelhet, míg egy feljelentésből tárgyalás lesz – persze, idő kell a nyomozáshoz. Hát, be kell számolnom róla, hogy most került a tárgyalási szakaszba egy két éves történet, amelynek tanúként résztvevője voltam – hogy miért csak most, az rejtély, nem az első, nem is az utolsó a magyar jog történetében.
 
Megdöbbentő számok: ennyire rosszul élnek a romák MagyarországonPDF Print E-mail
Sunday, 26 April 2015
Szegényesebb fogyasztás és jóval alacsonyabb jövedelem jellemzi a romákat a Tárki felmérése szerint. A romák közel kétharmada tartozik az alsó osztályba.
 
Szanyi lerúgná a kis pártokat.PDF Print E-mail
Saturday, 25 April 2015
Az MSZP-nek nincs önálló karaktere, sokszor nem baloldali, hanem pragmatikus álláspontot foglal el – erről beszélt az MSP-s politikus pénteken újságíróknak.Szerinte a vasárnapi zárva tartás a pártja vívmánya, Gyurcsány Ferenc vállalkozásai amnesztiát kaptak a kormánytól. Jöhet még Fidesz–MSZP koalíció.
 
Történelmi feladat volt az alaptörvény megalkotásaPDF Print E-mail
Saturday, 25 April 2015
Magyarország alaptörvényének megalkotása történelmi feladat, szükségszerűség volt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Parlamentben, a Párbeszéd és identitás című, az alaptörvény elfogadásának negyedik évfordulója alkalmából tartott konferencián.
 
2,6 milliárdos támogatás megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatóknakPDF Print E-mail
Saturday, 25 April 2015
A kormány ebben az évben több mint 2,6 milliárd forintos támogatást biztosított eszköz- és gépfejlesztésre a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásban tevékenykedő társaságok számára - közölte Nyitrai Imre szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár Ököritófülpösön.
 
Indul a nemzeti konzultáció a bevándorlásrólPDF Print E-mail
Saturday, 25 April 2015
Társadalmi támogatás kell a bevándorláspolitikán való változtatáshoz, ezért a kormány tizenkét kérdést tesz fel a bevándorláshoz, megélhetési bevándorláshoz, és részben a terrorizmushoz kapcsolódó nemzeti konzultációban, amelyre július 1-jéig várják az állampolgárok válaszát.
 
764 millióért vesz az állam tíz zongorátPDF Print E-mail
Saturday, 25 April 2015
Tíz Bogányi-zongora megvásárlásáról döntött a kormány. A hangszerek magyarországi és külföldi közintézményekbe kerülnek. A határozat a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg.
 
"Likvidálás": megfenyegette a Jobbikot egy ukrán félkatonai szervezetPDF Print E-mail
Friday, 24 April 2015
Erőszak alkalmazásával történő megsemmisítéssel fenyegeti a kelet-ukrajnai harcokban részt vevő Karpatszka Szics (KSZ) nevű kárpátaljai nacionalista fegyveres szervezet a szerinte ellenséges magyar szervezetek és pártok Ukrajna területén működő aktivistáit, akik tevékenységükkel aláássák az ukrán állam tekintélyét. A nyilatkozat név szerint a Jobbikot és a Hatvannégy Vármegye (HVIM) mozgalmat említi.
 
Romagyilkosságok: a negyedrendű vádlott védője is új eljárást akarPDF Print E-mail
Friday, 24 April 2015
Hatályon kívül helyeztetné a romagyilkosságok ügyében hozott elsőfokú ítéletet a negyedrendű vádlott ügyvédje is, akárcsak a többi vádlott védője. Az ügyben várhatóan május 8-án hirdetik ki a másodfokú határozatot.
 
Fidesz-Jobbik vagy Fidesz-baloldal? PDF Print E-mail
Friday, 24 April 2015
Mi történhet akkor, ha 2018-ban a Fidesz nem lesz képes egyedül biztosítani a parlamenti többséget? Tamás Gáspár Miklós, Solymosi Frigyes, Krekó Péter és G. Fodor Gábor vázolta a lehetőségeket.
 
Orbán: Nem lesz jövőre elvonás, mindenki léphet egyet előrePDF Print E-mail
Friday, 24 April 2015
Orbán Viktor szerint a gazdasági növekedésnek köszönhetően olyan költségvetést készíthetnek 2016-ra, amellyel mindenki léphet majd egyet előre, bár továbbra sem lesz kolbászból a kerítés.
 
Gyurcsány: Orbán érti, hogy nincs út arra, amerre elindultPDF Print E-mail
Friday, 24 April 2015
A volt kormányfő szerint elveszítette a politikai iránytűjét és a bátorságot, hogy kormányozzon. Gyurcsány Ferenc egy lakossági fórumon ragadtatta el magát.
 
Lendvai Ildikó: A NevűemberPDF Print E-mail
Friday, 24 April 2015
A fél magyar média napok óta azt találgatja: tanácsadója-e Habony Orbánnak. Mint tudjuk, Orbán azt mondta: "ilyen nevű ember" nincs alkalmazásban, nem is lesz, ő pedig nem tehet arról, ha valaki a tanácsadójának képzeli magát, vagy az újságírók képzelik annak.
 
Újabb uniós pénzt kaphat a korrupcióval gyanúsított roma önkormányzatPDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
Az Autonómia Alapítvány szerint a társadalmi fejlesztésekre vonatkozó új EU-s pályázatok kétharmadát pályáztatás nélkül már előre lekötötték. Egy kétmilliárdos programnak például az az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) lesz az egyik gazdája – írja a Roma Sajtóközpont.
 
Vida Ildikó ügyvédjéhez fordult az Országos Roma ÖnkormányzatPDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) szerint Vajda László, Lakatos Oszkár és Makai István méltatlan és igaztalan vádakkal illette a szervezetet.
 
Mire elég a nyári gyermekétkeztetésre szánt összeg?PDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
Egyre több a rászoruló család, ám a nyári gyermekétkeztetésre szánt állami pénz a gyerekek egy részének jelent csak segítséget - mondta az InfoRádiónak Király Gábor, a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnöke. "A kormány elkötelezett abban, hogy minden rászoruló gyermek étkeztetést biztosítsa nyáron" - közölte a szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár.
 
Rács mögött maradhat a Quaestor-vezér még három hónapigPDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
További három hónappal hoszabbítaná meg a Quaestor-vezér Tarsoly Csaba előzetes letartóztatását az ügyészség - értesült a Magyar Nemzet.
 
Kerényi újabb 300 millióval gazdálkodhatPDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
Kerényi Imre, miniszteri biztos mintegy másfél milliárd forintból ápolhatta a "tudatos nemzeti közjogi gondolkodást" és fejleszthette a "magyar kulturális értékeket" 2010-2014 között, míg a legfrissebb Magyar Közlöny szerint most újabb 300 millió forintot költhet hasonló célokra.
 
Rogán elárulta, mennyit keres Habony ÁrpádPDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
Társadalmi munkában, ingyen ad tanácsokat a miniszterelnöknek Habony Árpád - közölte Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője.
 
Vallásba oltott szegregációPDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
Történelminek minősíthető döntést hozott tegnap a Kúria, amely úgy határozott: jogszerűen működik egy a görög katolikusok által fenntartott szegregáló nyíregyházi cigányiskola. Az indoklás lényege, hogy a szabad vallásgyakorlás joga felülírja az elkülönítés tilalmát.
 
Minden ember vajdaPDF Print E-mail
Wednesday, 22 April 2015
Lakatos Attila az elcigányosodó országrészekről, az elüldözött orvosokról és a kiút kereséséről.
 
Náci relikviákat lehet kapni a belvárosbanPDF Print E-mail
Wednesday, 22 April 2015
A Romnet.hu felháborodottan számol be arról, hogy horogkeresztes pecsétgyűrűt, SS-jelvényeket, a legkülönfélébb nemzetiszocialista kitüntetéseket, Adolf Hitler arcképét és fotóját ábrázoló öngyújtókat, gyufásdobozokat és más náci relikviákat is árulnak egy belvárosi régiségboltban.
 
Ilyet még nem mondott az MSZP a JobbikrólPDF Print E-mail
Monday, 20 April 2015
Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese szerint a múlt heti tapolcai időközi országgyűlési választás eredménye megmutatta, komolyan kell venni a Jobbikot.
 
Nincs többé ártalmatlan zsidózás és ártalmatlan cigányozásPDF Print E-mail
Friday, 17 April 2015
Lázár János szerint ma Magyarországon nem maradhatunk némák és tétlenek az ordas eszmékkel szemben. A Miniszterelnökséget vezető miniszter erről csütörtökön Budapesten, a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján beszélt.
 
Bayer Zsolt sajnálja, hogy nem ő a Fidesz kampányfőnökePDF Print E-mail
Friday, 17 April 2015
Ha még egyszer valamelyik kampánystratéga kitalálja, hogy reggeltől estig azt kell szajkózni, hogy keményen dolgozó kisember, akkor bemegyek, és mindenkit felpofozok. Már égett a bőr a pofámról, jöttek a fideszes politikusok, és ezt ismételgették. Olyanok voltunk, mint a kretének.
 
Nem cigányozott Vona-kiakadt a főkapitányPDF Print E-mail
Thursday, 16 April 2015
Rendesen bemorcant az Új Magyar Gárda főkapitánya Vona Gáborra. A Jobbik elnöke azzal a néppártosodást-gerjesztő nyilatkozatával okozott maradandó lelki sérüléseket Kiss Róbertnek, amelyben kifejtette, hogy a Jobbik nem a rasszisták pártja, és le fogják vágni a vadhajtásokat, mi több, a rasszistáknak új pártot kell keresniük.
 
Nem cigányozott Vona kiakadt a főkapitányPDF Print E-mail
Thursday, 16 April 2015
Rendesen bemorcant az Új Magyar Gárda főkapitánya Vona Gáborra. A Jobbik elnöke azzal a néppártosodást-gerjesztő nyilatkozatával okozott maradandó lelki sérüléseket Kiss Róbertnek, amelyben kifejtette, hogy a Jobbik nem a rasszisták pártja, és le fogják vágni a vadhajtásokat, mi több, a rasszistáknak új pártot kell keresniük.
 
Közel félmillió ember nyomorog MagyarországonPDF Print E-mail
Thursday, 16 April 2015
A magyarországi népesség egyhatoda szegény; az ő bő egynegyedük – összesen tehát közel félmillió ember – a legsúlyosabb nélkülözések közepette él. A cigányok bő kétharmada szegény. Míg az összlakosság mintegy egyhatoda lakik Budapesten, a szegényeknek csak egyhuszada – derül ki a Tárki fölméréséből.
 
Borókai: Mélyül a bizalmi válság a Fidesszel szembenPDF Print E-mail
Thursday, 16 April 2015
A Heti Válasz főszerkesztője eheti vezércikkében azt írja, a Fideszből többen indulhatnának a Kóka János-hasonmásversenyen, az erő mögül pedig hiányzik az erény, ezért bizalmi válság alakult ki.
 
Simicska kiszállt a felcsúti focibólPDF Print E-mail
Thursday, 16 April 2015
Február óta eltűnt a felcsúti labdarúgó-akadémia támogatói közül a Hír Tv, a Közgép és a Pro-Aurum Zrt. is – vette észre a Figyelő. Demján Sándor Trigránitja sem támogatja már a klubot. A korábbi 47 támogató cég és magánszemély alig kétharmada van már csak meg.
 
Romagyilkosságok: ma kezdődik a másodfokú perPDF Print E-mail
Wednesday, 15 April 2015
2013-ban tényleges életfogytiglanra ítélték Kiss Árpádot, Kiss Istvánt és Pető Zsoltot, Csontos István pedig 13 év fegyházat kapott, a másodfokú büntetőper most kezdődik, májusban várható döntés.
 
Orbán Viktor az életerős, dolgozni tudó embereknek üzentPDF Print E-mail
Tuesday, 14 April 2015
A kormány által meghirdetett "modern városok" program célja, hogy a következő években a rendelkezésre álló fejlesztési forrásokat elsősorban a helyiek döntése alapján osszák szét - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök.
 
Vona elhajtja a rasszistákat a JobbikbólPDF Print E-mail
Tuesday, 14 April 2015
Tévedésből tagja vagy szavazója a Jobbiknak az, aki arra számít, hogy faji, vallási vagy bármilyen más alapon különbséget tesz az emberek között – jelentette ki Vona Gábor. A párt elnöke azt üzente a cigányellenes vagy antiszemita jobbikosoknak, hogy keressenek maguknak új pártot.
 
Lovas Tamás: Vajon, melyik Balog Zoltán igazi arca?PDF Print E-mail
Tuesday, 14 April 2015
Április 12-én Balog Zoltán beszédet mond a Terror háza előtti holokauszt megemlékezésen. Ez nagyon felemelő, nemes gesztus (lenne, lehetne) Balog Zoltán részéről, de sajnos ezt elhomályosítja, ha eszünkben jut, hogy szintén ő 2006-ban Morvai Krisztinát és a holokauszt tagadás határát súroló Gaudi- Nagy Tamást utaztatta Brüsszelbe, és 2013 március 15-ikén nácikat tüntetett ki.
 
Orbán futballhasonlattal ismerte el a vereségetPDF Print E-mail
Monday, 13 April 2015
A Facebook-oldalán köszönte meg Orbán Viktor a Fidesz tapolcai jelöltjének, Fenyvesi Zoltánnak a munkáját. A miniszterelnök bejegyzésében egy futballhasonlattal élt.
 
A Jobbik nyert TapolcánPDF Print E-mail
Monday, 13 April 2015
Jobbik jelöltje 256 szavazatnyi különbséggel nyerte a választást a tapolcai központú választókerületben.
 
Tüntetnek a cigányvajdával, ha nem kapnak elszámolástPDF Print E-mail
Thursday, 02 April 2015
Mindenképpen megtartják a tüntetést – ígérte Lakatos Attila borsodi cigányvajda –, ha nem számol el a pénzzel Farkas Flórián. Az Országos Roma Önkormányzat ugyanis ötmilliárd forintot nyert egy pályázaton a cigányság foglalkoztatására, de eddig még csak luxusra költöttek, milliókat.
 
Roma népességrobbanásPDF Print E-mail
Thursday, 02 April 2015
A HVG meglepő térképet közöl. Demográfiai forradalom zajlik Magyarországon, az iskolások között a pedagógusok jelzése alapján két olyan megye is van, ahol minden harmadik gyermek cigány származású. Népességrobbanás látszik, és nem csak keleten, a Dunántúlon is.
 
Roma népességrobbanásPDF Print E-mail
Thursday, 02 April 2015
Demográfiai forradalom zajlik Magyarországon, az iskolások között a pedagógusok jelzése alapján két olyan megye is van, ahol minden harmadik gyermek cigány származású. Népességrobbanás látszik, és nem csak keleten, a Dunántúlon is.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk