Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Szele Tamás:Ítélet PDF Print E-mail
Thursday, 30 April 2015
Ahol eljárás folyik, ott előbb-utóbb ítélet is születik – született is a tegnapi napon, abban az ügyben, ami már két éve nyúlik, mint a rétestészta, most már leírhatjuk az elítélt nevét is: Györke Zsuzsa ügyében. Aki bizony rasszista alapon uszított, mégpedig gyermekgyilkosságok elkövetésére. Bizony, példásan elmarasztalták, annyira, amennyire ez a förtelmes vétek megérdemli: három évet és nyolc hónapot kell majd börtönben töltenie.
 
Bayer fel akarja pofozni OrbántPDF Print E-mail
Thursday, 30 April 2015
A szélsőjobb témáit felkaroló Fidesz, és személyesen Orbán Viktor miniszterelnök valójában a "liberalizmus lényegét" testesíti meg - legalábbis ez derül ki Bayer Zsolt legújabb jegyzetéből. Sőt, a publicista szerint ezért "valakik nagyon föl lesznek pofozva".
 
Tízmilliókkal támogatta saját szervezetét Farkas Flórián az ORÖ költségvetésébőlPDF Print E-mail
Wednesday, 29 April 2015
Az Országos Roma Önkormányzat állami működési támogatásából finanszírozta éveken át Farkas Flórián saját szervezete, a Lungo Drom iroda-fenntartási költségeit annak ellenére, hogy a civil szervezet nem tartozik az ORÖ intézményeihez, és hivatalához.
 
Egymillióért vásárolt bankettszékeket az ORÖPDF Print E-mail
Wednesday, 29 April 2015
Újabb rejtélyes kifizetésekre bukkantak az Országos Roma Önkormányzatnál. Többek között egymillió forintot költöttek „bankettszékekre”, de a repülőjegyeket is aranyárban vették, Farkas Flórián és egyik társa 2011-ben Brüsszelbe 642 ezer forintért utazott el.
 
Egymillióért vásárolt bankettszékeket az ORÖPDF Print E-mail
Wednesday, 29 April 2015
Újabb rejtélyes kifizetésekre bukkantak az Országos Roma Önkormányzatnál. Többek között egymillió forintot költöttek „bankettszékekre”, de a repülőjegyeket is aranyárban vették, Farkas Flórián és egyik társa 2011-ben Brüsszelbe 642 ezer forintért utazott el.
 
Radikális átalakítást hajt végre Hegedűs az ORÖ hivatalábanPDF Print E-mail
Wednesday, 29 April 2015
Radikális átalakítást hajt végre saját hivatalában az ORÖ elnöke, és a RomNet úgy tudja, ennek következtében Farkas Flóriánnak is távoznia kell a foglalkoztatási szövetkezet éléről.
 
Farkas Flórián, harminc évig titkosított ügy, mint az atom?PDF Print E-mail
Wednesday, 29 April 2015
Nem tűnik túlzásnak, hogy a volt ORÖ elnökét, - aki mellesleg miniszterelnöki megbízott is, - egy nukleáris létesítményhez hasonlítani - ha közelebbről megvizsgáljuk, kétségtelenül sok hasonlóságot találunk közötte és a Paksra tervezett második reaktora között.
 
Szele Tamás: FEJLEMÉNYPDF Print E-mail
Tuesday, 28 April 2015
Van az úgy, kérem, hogy fejlemény alakul, még ha későn is, de Isten és a Jog malmai igen lassan őrölnek, két évbe is beletelhet, míg egy feljelentésből tárgyalás lesz – persze, idő kell a nyomozáshoz. Hát, be kell számolnom róla, hogy most került a tárgyalási szakaszba egy két éves történet, amelynek tanúként résztvevője voltam – hogy miért csak most, az rejtély, nem az első, nem is az utolsó a magyar jog történetében.
 
Megdöbbentő számok: ennyire rosszul élnek a romák MagyarországonPDF Print E-mail
Sunday, 26 April 2015
Szegényesebb fogyasztás és jóval alacsonyabb jövedelem jellemzi a romákat a Tárki felmérése szerint. A romák közel kétharmada tartozik az alsó osztályba.
 
Szanyi lerúgná a kis pártokat.PDF Print E-mail
Saturday, 25 April 2015
Az MSZP-nek nincs önálló karaktere, sokszor nem baloldali, hanem pragmatikus álláspontot foglal el – erről beszélt az MSP-s politikus pénteken újságíróknak.Szerinte a vasárnapi zárva tartás a pártja vívmánya, Gyurcsány Ferenc vállalkozásai amnesztiát kaptak a kormánytól. Jöhet még Fidesz–MSZP koalíció.
 
Történelmi feladat volt az alaptörvény megalkotásaPDF Print E-mail
Saturday, 25 April 2015
Magyarország alaptörvényének megalkotása történelmi feladat, szükségszerűség volt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Parlamentben, a Párbeszéd és identitás című, az alaptörvény elfogadásának negyedik évfordulója alkalmából tartott konferencián.
 
2,6 milliárdos támogatás megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatóknakPDF Print E-mail
Saturday, 25 April 2015
A kormány ebben az évben több mint 2,6 milliárd forintos támogatást biztosított eszköz- és gépfejlesztésre a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásban tevékenykedő társaságok számára - közölte Nyitrai Imre szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkár Ököritófülpösön.
 
Indul a nemzeti konzultáció a bevándorlásrólPDF Print E-mail
Saturday, 25 April 2015
Társadalmi támogatás kell a bevándorláspolitikán való változtatáshoz, ezért a kormány tizenkét kérdést tesz fel a bevándorláshoz, megélhetési bevándorláshoz, és részben a terrorizmushoz kapcsolódó nemzeti konzultációban, amelyre július 1-jéig várják az állampolgárok válaszát.
 
764 millióért vesz az állam tíz zongorátPDF Print E-mail
Saturday, 25 April 2015
Tíz Bogányi-zongora megvásárlásáról döntött a kormány. A hangszerek magyarországi és külföldi közintézményekbe kerülnek. A határozat a pénteki Magyar Közlönyben jelent meg.
 
"Likvidálás": megfenyegette a Jobbikot egy ukrán félkatonai szervezetPDF Print E-mail
Friday, 24 April 2015
Erőszak alkalmazásával történő megsemmisítéssel fenyegeti a kelet-ukrajnai harcokban részt vevő Karpatszka Szics (KSZ) nevű kárpátaljai nacionalista fegyveres szervezet a szerinte ellenséges magyar szervezetek és pártok Ukrajna területén működő aktivistáit, akik tevékenységükkel aláássák az ukrán állam tekintélyét. A nyilatkozat név szerint a Jobbikot és a Hatvannégy Vármegye (HVIM) mozgalmat említi.
 
Romagyilkosságok: a negyedrendű vádlott védője is új eljárást akarPDF Print E-mail
Friday, 24 April 2015
Hatályon kívül helyeztetné a romagyilkosságok ügyében hozott elsőfokú ítéletet a negyedrendű vádlott ügyvédje is, akárcsak a többi vádlott védője. Az ügyben várhatóan május 8-án hirdetik ki a másodfokú határozatot.
 
Fidesz-Jobbik vagy Fidesz-baloldal? PDF Print E-mail
Friday, 24 April 2015
Mi történhet akkor, ha 2018-ban a Fidesz nem lesz képes egyedül biztosítani a parlamenti többséget? Tamás Gáspár Miklós, Solymosi Frigyes, Krekó Péter és G. Fodor Gábor vázolta a lehetőségeket.
 
Orbán: Nem lesz jövőre elvonás, mindenki léphet egyet előrePDF Print E-mail
Friday, 24 April 2015
Orbán Viktor szerint a gazdasági növekedésnek köszönhetően olyan költségvetést készíthetnek 2016-ra, amellyel mindenki léphet majd egyet előre, bár továbbra sem lesz kolbászból a kerítés.
 
Gyurcsány: Orbán érti, hogy nincs út arra, amerre elindultPDF Print E-mail
Friday, 24 April 2015
A volt kormányfő szerint elveszítette a politikai iránytűjét és a bátorságot, hogy kormányozzon. Gyurcsány Ferenc egy lakossági fórumon ragadtatta el magát.
 
Lendvai Ildikó: A NevűemberPDF Print E-mail
Friday, 24 April 2015
A fél magyar média napok óta azt találgatja: tanácsadója-e Habony Orbánnak. Mint tudjuk, Orbán azt mondta: "ilyen nevű ember" nincs alkalmazásban, nem is lesz, ő pedig nem tehet arról, ha valaki a tanácsadójának képzeli magát, vagy az újságírók képzelik annak.
 
Újabb uniós pénzt kaphat a korrupcióval gyanúsított roma önkormányzatPDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
Az Autonómia Alapítvány szerint a társadalmi fejlesztésekre vonatkozó új EU-s pályázatok kétharmadát pályáztatás nélkül már előre lekötötték. Egy kétmilliárdos programnak például az az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) lesz az egyik gazdája – írja a Roma Sajtóközpont.
 
Vida Ildikó ügyvédjéhez fordult az Országos Roma ÖnkormányzatPDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) szerint Vajda László, Lakatos Oszkár és Makai István méltatlan és igaztalan vádakkal illette a szervezetet.
 
Mire elég a nyári gyermekétkeztetésre szánt összeg?PDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
Egyre több a rászoruló család, ám a nyári gyermekétkeztetésre szánt állami pénz a gyerekek egy részének jelent csak segítséget - mondta az InfoRádiónak Király Gábor, a Gyermekétkeztetési Alapítvány elnöke. "A kormány elkötelezett abban, hogy minden rászoruló gyermek étkeztetést biztosítsa nyáron" - közölte a szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkár.
 
Rács mögött maradhat a Quaestor-vezér még három hónapigPDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
További három hónappal hoszabbítaná meg a Quaestor-vezér Tarsoly Csaba előzetes letartóztatását az ügyészség - értesült a Magyar Nemzet.
 
Kerényi újabb 300 millióval gazdálkodhatPDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
Kerényi Imre, miniszteri biztos mintegy másfél milliárd forintból ápolhatta a "tudatos nemzeti közjogi gondolkodást" és fejleszthette a "magyar kulturális értékeket" 2010-2014 között, míg a legfrissebb Magyar Közlöny szerint most újabb 300 millió forintot költhet hasonló célokra.
 
Rogán elárulta, mennyit keres Habony ÁrpádPDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
Társadalmi munkában, ingyen ad tanácsokat a miniszterelnöknek Habony Árpád - közölte Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője.
 
Vallásba oltott szegregációPDF Print E-mail
Thursday, 23 April 2015
Történelminek minősíthető döntést hozott tegnap a Kúria, amely úgy határozott: jogszerűen működik egy a görög katolikusok által fenntartott szegregáló nyíregyházi cigányiskola. Az indoklás lényege, hogy a szabad vallásgyakorlás joga felülírja az elkülönítés tilalmát.
 
Minden ember vajdaPDF Print E-mail
Wednesday, 22 April 2015
Lakatos Attila az elcigányosodó országrészekről, az elüldözött orvosokról és a kiút kereséséről.
 
Náci relikviákat lehet kapni a belvárosbanPDF Print E-mail
Wednesday, 22 April 2015
A Romnet.hu felháborodottan számol be arról, hogy horogkeresztes pecsétgyűrűt, SS-jelvényeket, a legkülönfélébb nemzetiszocialista kitüntetéseket, Adolf Hitler arcképét és fotóját ábrázoló öngyújtókat, gyufásdobozokat és más náci relikviákat is árulnak egy belvárosi régiségboltban.
 
Ilyet még nem mondott az MSZP a JobbikrólPDF Print E-mail
Monday, 20 April 2015
Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese szerint a múlt heti tapolcai időközi országgyűlési választás eredménye megmutatta, komolyan kell venni a Jobbikot.
 
Nincs többé ártalmatlan zsidózás és ártalmatlan cigányozásPDF Print E-mail
Friday, 17 April 2015
Lázár János szerint ma Magyarországon nem maradhatunk némák és tétlenek az ordas eszmékkel szemben. A Miniszterelnökséget vezető miniszter erről csütörtökön Budapesten, a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján beszélt.
 
Bayer Zsolt sajnálja, hogy nem ő a Fidesz kampányfőnökePDF Print E-mail
Friday, 17 April 2015
Ha még egyszer valamelyik kampánystratéga kitalálja, hogy reggeltől estig azt kell szajkózni, hogy keményen dolgozó kisember, akkor bemegyek, és mindenkit felpofozok. Már égett a bőr a pofámról, jöttek a fideszes politikusok, és ezt ismételgették. Olyanok voltunk, mint a kretének.
 
Nem cigányozott Vona-kiakadt a főkapitányPDF Print E-mail
Thursday, 16 April 2015
Rendesen bemorcant az Új Magyar Gárda főkapitánya Vona Gáborra. A Jobbik elnöke azzal a néppártosodást-gerjesztő nyilatkozatával okozott maradandó lelki sérüléseket Kiss Róbertnek, amelyben kifejtette, hogy a Jobbik nem a rasszisták pártja, és le fogják vágni a vadhajtásokat, mi több, a rasszistáknak új pártot kell keresniük.
 
Nem cigányozott Vona kiakadt a főkapitányPDF Print E-mail
Thursday, 16 April 2015
Rendesen bemorcant az Új Magyar Gárda főkapitánya Vona Gáborra. A Jobbik elnöke azzal a néppártosodást-gerjesztő nyilatkozatával okozott maradandó lelki sérüléseket Kiss Róbertnek, amelyben kifejtette, hogy a Jobbik nem a rasszisták pártja, és le fogják vágni a vadhajtásokat, mi több, a rasszistáknak új pártot kell keresniük.
 
Közel félmillió ember nyomorog MagyarországonPDF Print E-mail
Thursday, 16 April 2015
A magyarországi népesség egyhatoda szegény; az ő bő egynegyedük – összesen tehát közel félmillió ember – a legsúlyosabb nélkülözések közepette él. A cigányok bő kétharmada szegény. Míg az összlakosság mintegy egyhatoda lakik Budapesten, a szegényeknek csak egyhuszada – derül ki a Tárki fölméréséből.
 
Borókai: Mélyül a bizalmi válság a Fidesszel szembenPDF Print E-mail
Thursday, 16 April 2015
A Heti Válasz főszerkesztője eheti vezércikkében azt írja, a Fideszből többen indulhatnának a Kóka János-hasonmásversenyen, az erő mögül pedig hiányzik az erény, ezért bizalmi válság alakult ki.
 
Simicska kiszállt a felcsúti focibólPDF Print E-mail
Thursday, 16 April 2015
Február óta eltűnt a felcsúti labdarúgó-akadémia támogatói közül a Hír Tv, a Közgép és a Pro-Aurum Zrt. is – vette észre a Figyelő. Demján Sándor Trigránitja sem támogatja már a klubot. A korábbi 47 támogató cég és magánszemély alig kétharmada van már csak meg.
 
Romagyilkosságok: ma kezdődik a másodfokú perPDF Print E-mail
Wednesday, 15 April 2015
2013-ban tényleges életfogytiglanra ítélték Kiss Árpádot, Kiss Istvánt és Pető Zsoltot, Csontos István pedig 13 év fegyházat kapott, a másodfokú büntetőper most kezdődik, májusban várható döntés.
 
Orbán Viktor az életerős, dolgozni tudó embereknek üzentPDF Print E-mail
Tuesday, 14 April 2015
A kormány által meghirdetett "modern városok" program célja, hogy a következő években a rendelkezésre álló fejlesztési forrásokat elsősorban a helyiek döntése alapján osszák szét - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök.
 
Vona elhajtja a rasszistákat a JobbikbólPDF Print E-mail
Tuesday, 14 April 2015
Tévedésből tagja vagy szavazója a Jobbiknak az, aki arra számít, hogy faji, vallási vagy bármilyen más alapon különbséget tesz az emberek között – jelentette ki Vona Gábor. A párt elnöke azt üzente a cigányellenes vagy antiszemita jobbikosoknak, hogy keressenek maguknak új pártot.
 
Lovas Tamás: Vajon, melyik Balog Zoltán igazi arca?PDF Print E-mail
Tuesday, 14 April 2015
Április 12-én Balog Zoltán beszédet mond a Terror háza előtti holokauszt megemlékezésen. Ez nagyon felemelő, nemes gesztus (lenne, lehetne) Balog Zoltán részéről, de sajnos ezt elhomályosítja, ha eszünkben jut, hogy szintén ő 2006-ban Morvai Krisztinát és a holokauszt tagadás határát súroló Gaudi- Nagy Tamást utaztatta Brüsszelbe, és 2013 március 15-ikén nácikat tüntetett ki.
 
Orbán futballhasonlattal ismerte el a vereségetPDF Print E-mail
Monday, 13 April 2015
A Facebook-oldalán köszönte meg Orbán Viktor a Fidesz tapolcai jelöltjének, Fenyvesi Zoltánnak a munkáját. A miniszterelnök bejegyzésében egy futballhasonlattal élt.
 
A Jobbik nyert TapolcánPDF Print E-mail
Monday, 13 April 2015
Jobbik jelöltje 256 szavazatnyi különbséggel nyerte a választást a tapolcai központú választókerületben.
 
Tüntetnek a cigányvajdával, ha nem kapnak elszámolástPDF Print E-mail
Thursday, 02 April 2015
Mindenképpen megtartják a tüntetést – ígérte Lakatos Attila borsodi cigányvajda –, ha nem számol el a pénzzel Farkas Flórián. Az Országos Roma Önkormányzat ugyanis ötmilliárd forintot nyert egy pályázaton a cigányság foglalkoztatására, de eddig még csak luxusra költöttek, milliókat.
 
Roma népességrobbanásPDF Print E-mail
Thursday, 02 April 2015
A HVG meglepő térképet közöl. Demográfiai forradalom zajlik Magyarországon, az iskolások között a pedagógusok jelzése alapján két olyan megye is van, ahol minden harmadik gyermek cigány származású. Népességrobbanás látszik, és nem csak keleten, a Dunántúlon is.
 
Roma népességrobbanásPDF Print E-mail
Thursday, 02 April 2015
Demográfiai forradalom zajlik Magyarországon, az iskolások között a pedagógusok jelzése alapján két olyan megye is van, ahol minden harmadik gyermek cigány származású. Népességrobbanás látszik, és nem csak keleten, a Dunántúlon is.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti munkahoroszkóp 2020.január 20-tól 26-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-01-20
  Ma türelmetlenebbek leszünk, nehezebben mennek az aprólékos feladatok. Meg vagyunk győződve arról, hogy kizárólag nekünk lehet igazunk, így könnyen keveredünk vitába. Sajnos erőszakosan akarjuk meggyőzni egymást. Ma fogyasszunk több gyümölcsöt, rendkívül jót tesz szervezetünknek! Akik hajlamosak a savasodásra, bánjanak kicsit óvatosabban a gyümölccsel, éppen a savtartalma miatt. Jó ötlet, ha egyúttal néhány darab kekszet is elropogtatunk.
 • Heti Tarot, Vigyázat: a csalás hete következik
  A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. Grace lapjai csalás lehetőségét sejtetik, ugyanakkor pozitív energiákra is számíthatunk.
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2020.január 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-01-19
  Ma szenvedélyre vágyunk, de nem szívesen bonyolódunk kalandokba. Inkább kedvesünkkel élnénk meg a mély érzelmeket. Töltsünk több időt együtt és hangolódjunk rá egymás igényeire! Ma alhasunk lesz érzékenyebb. Ha nőgyógyászati panaszaink vannak, akkor kellemetlenül felerősödhetnek. A gyógynövények enyhíthetik a panaszokat, használhat például az ülőfürdő cickafarkkal. A kismamák a mai napon tartózkodjanak a fizikai megterheléstől!
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek