Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Birkák és strómanok? - Tüntetés a Parlamentnél + videó PDF Print E-mail
Tuesday, 31 March 2015
A tüntetést azért szervezik, mert az elmúlt hetekben kiderült: több gazda nyája legelő nélkül maradt, mivel az ő földbérleti szerződéseiket sokszor állatokat nem is tartó új bérlőknek adták.
 
Apa kezdődik, apa kezdődik...PDF Print E-mail
Tuesday, 31 March 2015
Emlékszünk még a reklámra, mikor a kis kölök nem hagyja békén az apját és kéri, hogy figyeljen már a kezdődő műsorra? Most a Borsodi cigány-vajda Lakatos Attila teszi ugyanezt a sajtóval, majd a cigányokkal.
 
Azt a Quaestor mindenit a világnakPDF Print E-mail
Tuesday, 31 March 2015
Orgován Béla majdnem kitálalt - Először megtörte hallgatását, beszélni kezdett, majd letiltotta a Borsnak adott interjút.
 
Országos tüntetést szerveznek április 19-érePDF Print E-mail
Tuesday, 31 March 2015
A "demokráciáért tenni akaró civilek és demokratikus ellenzéki pártok" szerveznek országos tüntetést a korrupció ellen április 19-e vasárnapra több településen egyszerre.
 
Nem nagyon sikerül behajtani a tartozást a fantompártokonPDF Print E-mail
Tuesday, 31 March 2015
A Nemzeti Választási Bizottság adataiból az derül ki, hogy augusztus óta csak kétmillió forintot tudtak behajtani az országgyűlési választáson megbírságolt kispártoktól.
 
ORÖ-ügy: már a rendőrség vizsgálódikPDF Print E-mail
Tuesday, 31 March 2015
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tájékoztatása szerint a bűncselekményekről szóló feljelentéseket a napokban küldték meg a rendőrségnek. Ezek között hivatali visszaélés, hűtlen kezelés, hanyag kezelés, valamint sikkasztás bűncselekménye is szerepel. Az viszont nem derült ki, hogy a feljelentéseket ki tette, erről az adóhivatal ugyanis nem adott tájékoztatást.
 
Semmit sem tudnak a csőd szélén hagyott emberekPDF Print E-mail
Monday, 30 March 2015
A pénzük után futó befektetők nemcsak a cégekre dühösek, hanem a nehézkes állami szervekre is. Az ügyészség például tudni véli a Buda-Cash által okozott kár összegét. Furcsa, mondja a vagyonát a cégen keresztül fialtató pár: velük nem közölnek semmit.
 
Lendvai Ildikó: Orgovánt kormányfőnek!PDF Print E-mail
Saturday, 28 March 2015
Szerintem igazi nemzetmentő javaslat. Sajna, nem nekem jutott eszembe, hiába, nem vagyok a régi. Először egy kisebb hírügynökség vezetőjétől, Csík Tamástól olvastam, de azóta a szép cél érdekében Facebook csoport is alakult. Komolyan fontolgatom a belépést. Az ötlet mondhatni zseniális. A képzetlen, nincstelen, de sok mindenre kapható Orgován Bélát a Quaestor vezérigazgatójává emelték a cég valódi főnökei, igaz, csak pár napra. Derék dolog, hogy Ioszip Tot és Kaya Ibrahim után végre egy magyart találtak, elvégre nem vagyunk mi más nemzeteknél alábbvalók.
 
A cigányvajda lemondta a tüntetéstPDF Print E-mail
Friday, 27 March 2015
Lakatos Attila borsodi cigányvajda közleményben lemondta a holnapi napra tervezett tüntetését. A közleménye szerint a pártok csatájában nem szeretne részt venni. A kérdés az, hogy melyik párt akart rá csatlakozni és mennyiért vagy mennyiért nem? 
 
Lövés Örkényben: halott ember nem beszélPDF Print E-mail
Friday, 27 March 2015
Egy baltával hadonászó férfit sebesített meg halálosan szolgálati fegyverével a dabasi rendőrkapitányság egyik járőre Örkény külterületén – adta hírül a távirati iroda. A cigány származású férfit azért kereste a hatóság, mert meg kellett volna kezdenie börtönbüntetését, amelyet falopás miatt szabtak ki rá.
 
Fegyverrel fenyegettek és bántalmaztak három roma fiatalt TóalmásonPDF Print E-mail
Friday, 27 March 2015
A kiérkező rendőrök a megvert cigány fiút büntették meg 50 ezer forintra. Egy bántalmazott cigány fiút bírságoltak meg a rendőrök Tóalmáson, a támadókat viszont futni hagyták - derült ki a szemtanúk és a sértettek elmondása alapján a helyszínen, ahol a Roma Mozgalom a Köztársaságért Egyesület Horváth Aladár elnök vezetésével tartott helyszíni tényfeltárást március 24-én.
 
Szijjártó bukásaPDF Print E-mail
Wednesday, 25 March 2015
Eljött az ideje annak, hogy hazánk ifjú külügyminisztere leüljön hivatali szobájában, tekintetével végigsimítsa a számára kedves berendezéseket, elmerengjen néhány pillanatra a vitrinben elhelyezett futballkupákon, fölidézzen egy-egy emlékezetes momentumot, azt például, amikor magát három védőn átdriblizve és a tárcához emelt társaival kényszerítőzve védhetetlenül csavart a jobb fölsőbe, aztán fölálljon és becsukja maga mögött az ajtót. Aztán soha többé oda be ne tehesse a lábát.
 
Az ügyészség szerint nem holokauszttagadó Németh GyörgyPDF Print E-mail
Tuesday, 24 March 2015
Az ügyészség szerint a szociológus-közgazdász sem a tények tagadását, sem a kétségbe vonását, sem a jelentéktelen színben való feltüntetését nem követte el, amikor egy februári konferencián azt mondta: "Magyarországon nem volt cigány holokauszt, elég sok országban volt. Voltak cigányokkal szembeni atrocitások, de nem volt".
 
Lendvai Ildikó: Ciki vagy cuki?PDF Print E-mail
Monday, 23 March 2015
Mindkét jelző a Jobbikkal kapcsolatban vetődött fel mostanában. „Cuki kampányról” beszéltek az elemzők, amikor Vona Gábor és társai új fegyvert vetettek be a voksvadászatba: a bájmosolyt. Egyszer csak megjelentek a neten Vona behízelgő képei, hol kiskutyával, hol a konyhában tüsténkedve, ezúttal Gárda-mellény nélkül. Nincs is a női szíveket jobban megdobogtató látvány, mint a házias macsó nagymackó. Cuki.
 
Az MSZP újra nyitva tartaná a boltokat vasárnapPDF Print E-mail
Sunday, 22 March 2015
Kormányra kerülve az MSZP újra nyitva tartaná a boltokat vasárnap - erről a párt elnök-frakcióvezetője beszélt szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.
 
Leváltották a főrabbi emlékét meggyalázó jobbikostPDF Print E-mail
Tuesday, 17 March 2015
A XIII. kerülti önkormányzat képviselő-testülete leváltotta Benke Lászlót a Jogi és Közbiztonsági bizottság éléről. Egy szavazat híján egyhangúlag azt is megszavazták a testület tagjai, hogy a továbbiakban a jobbikos képviselő a bizottságnak sem lehet tagja. Az egyetlen ellenszavazat magától Benke Lászlótól érkezett, aki továbbra is úgy véli, helyesen cselekedett, amikor a kerület díszpolgárának, Schweitzer József  emlékének adózó egyperces néma felálláson tüntetőleg ülve maradt.
 
Kiderült, kik kapták a Kossuth-díjakat Itt a névsorPDF Print E-mail
Sunday, 15 March 2015
Magyarország köztársasági elnöke - a kormány előterjesztésére - nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából a Kossuth-díjat adományozta:
 
Kiderült, kik kapták a Kossuth-díjakat Itt a névsorPDF Print E-mail
Sunday, 15 March 2015
Magyarország köztársasági elnöke - a kormány előterjesztésére - nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából a Kossuth-díjat adományozta:
 
Bedőlt a nemzeti hírcsatornaPDF Print E-mail
Sunday, 15 March 2015
Ma délután fél háromkor már akkora volt a káosz a ma indult, M1-ből lett nemzeti hírcsatornán, hogy el kellett sötétíteni a képernyőt. Tanácstalanul magára hagyott műsorvezetők, műszaki felkészületlenség, súlyos rendezői és szerkesztői hibák. Indulása után 8 és fél órával elbukott az új csatorna. Az MTVA vezérigazgatója, Szabó László Zsolt itt reagált az Origo alábbi cikkére .
 
Lendvai Ildikó: A Fidesz kicsi, savanyú, de az övé.PDF Print E-mail
Sunday, 15 March 2015
Senki ne mondja, hogy a miniszterelnök ünnepi beszédében nem volt semmi új. Úgy láttam a tévében,, hogy a szokásos narancsszínű alkalmi nyakkendője helyett most citromsárgát viselt. Finom érzékkel utalván arra, hogy a narancs mostanra mintha kicsit megsavanyodott volna.
 
Morvai: Nálam van Petőfi Sándor koponyájaPDF Print E-mail
Saturday, 14 March 2015
Szenzációs bejelentést tesz ma Morvai Ferenc: 166 év után megoldódik Petőfi Sándor halálának rejtélye. A kutató megdönthetetlen DNS-teszttel bizonyítja igazát.
 
Telefonon toborozzák a közönséget Orbán vasárnapi beszédére PDF Print E-mail
Saturday, 14 March 2015
Kampányüzemmódra váltott a kormány, automata telefonhívások invitálják az embereket a kormányfő március 15-i beszédére.
 
Miért tekintünk gengszterként a romákra?PDF Print E-mail
Saturday, 14 March 2015
A Gallery8 jelenleg az egyetlen, kifejezetten roma galéria, alapítói is részben roma értelmiségi nők és akadémikusok. A pénteken nyíló, Roma test I. - Nincs ártatlan kép című kiállításukra évek óta készülnek, most végre a Norvég civil alap támogatásával valósulhatott meg a tárlat. Az egyedülálló kiállítás keretében roma értelmiségieket bújtattak a romákhoz fűződő, társadalomban élő, sztereotip szerepekbe. Déri Miklós fotói szinte pszichoanalízis szerűen ragadják meg azt a tekintetet, ami a társadalom által, azaz általunk a romákra szegeződik.
 
Durva beszólások közepette távozott Orbán apja a gánti fórumról, ahol kapott hideget-melegetPDF Print E-mail
Saturday, 14 March 2015
Orbán Győző kiállt, és próbálta meggyőzni a helyieket: a hulladékfeldolgozó nem lesz rossz nekik. Amint ellenvetésekkel szembesült, bepöccent. Ekkor elszabadultak az indulatok Gánton.
 
Romák az 1848-as szabadságharcbanPDF Print E-mail
Saturday, 14 March 2015
A magyarországi romák jelentős szerepet játszottak a szabadságharcban, ezért maradt fenn jó néhány fegyverkovács, fegyverjavító, ágyúöntő, és tábori muzsikus roma neve.
 
Romák demonstráltak a miskolci közgyűlésenPDF Print E-mail
Friday, 13 March 2015
„Kitelepítenek úgyis”- így tiltakozott a testületi ülésen Váradi Gábor, a miskolci Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke a lakásrendelet módosítása ellen.
 
CÖF-aktivisták fenyegették meg a Madách gimnázium diákjaitPDF Print E-mail
Friday, 13 March 2015
Ahogy azt szerdán megírtuk, a váci Madách Imre Gimnázium tanári kara nemet mondott a Klik azon kérésére, hogy küldjenek 10 diákot és 1 tanárt a március 15-ei állami ünnepségre. Mint írták, „nem támogatják és nem is szervezik meg a diákok politikai színezetű rendezvényeken való részvételét." Továbbá elfogadhatatlannak tartják, hogy a diákok számára bárki is kötelezővé tegye, hogy részt vegyen ilyen ünnepségen.
 
A szemfényvesztés konzerválja a nyomortPDF Print E-mail
Friday, 13 March 2015
A jótékonykodás kevés, a másik hibáztatása nevetséges. Meg kell osztani a javakhoz való hozzáférést, elsősorban a minőségi tanuláshoz és a lakhatáshoz való jogot.
 
Kiss Anikó: BalladaPDF Print E-mail
Thursday, 12 March 2015
Él egy asszony, roma. Van néki, van néki tizenhárom fős családja: két lánya, annak öt és négy gyereke, meg két fia. Az egyik lányának élettársa. A másiknak senkije.
 
Botrány a 100 Tagú Cigányzenekar körülPDF Print E-mail
Thursday, 12 March 2015
Az együttes neve alatt nemrég egy másik zenekar turnézott Franciaországban – állítja Beke Farkas Nándor, a tavaly hungarikumnak minősített együttes vezetője.
 
Lázár lemondatná az elítélt Lungo Drom-politikustPDF Print E-mail
Wednesday, 11 March 2015
Közigazgatási eljárás keretében intézkedik Lázár János, hogy megszűnjön a képviselői mandátuma annak a szekszárdi roma politikusnak, akit a jogerősen elítélt a bíróság, mégis betölti pozícióját.
 
Odaszánni az életet - Interjú Oláh FerenccelPDF Print E-mail
Tuesday, 10 March 2015
Zsámbok – 2015. február 22-én diakónussá szentelték Becsjanszkiné Blatniczky Juditot a zsámboki evangéliumi gyülekezetben, amely egy többségében cigányokból álló közösség.
 
Odaszánni az életet - Interjú Oláh Ferenccel PDF Print E-mail
Tuesday, 10 March 2015
Zsámbok – 2015. február 22-én diakónussá szentelték Becsjanszkiné Blatniczky Juditot a zsámboki evangéliumi gyülekezetben, amely egy többségében cigányokból álló közösség.
 
Magyar katonák az Iszlám Állam ellen: a Jobbik és az LMP ellenziPDF Print E-mail
Tuesday, 10 March 2015
A Jobbik azzal érvel, hogy a magyar szerepvállalás nagyon megnövelné Magyarország terrorfenyegetettségét, az LMP pedig hatékonyabb EU-s óvintézkedéseket szeretne, mielőtt a terroristákhoz küldjük a magyar katonákat. A Fidesz, a KDNP és a liberálisok támogatják a kormány felvetését a magyar katonák kiküldéséről, a baloldali ellenzék többi tagja nem ment el a Szijjártó Péter kezdeményezte egyeztetésre.
 
800 forintos órabérért keresnek embereket március 15-rePDF Print E-mail
Tuesday, 10 March 2015
A Kossuth térre és a Múzeum kerthez keres jelentkezőket egy hostess ügynökség, pont oda, ahol az állami megemlékezések is lesznek és Orbán Viktor is beszédet mond.
 
Gyurcsányhoz hasonlítják a polgármestertPDF Print E-mail
Tuesday, 10 March 2015
Nem számolják fel a cigánytelepet, csak ezt a választások előtt nem lehetett elmondani?
 
Tapolcai választás: itt az első közvélemény-kutatásPDF Print E-mail
Monday, 09 March 2015
A Jobbik közeli Iránytű Intézet szerint a Fidesz és a Jobbik támogatottsága közel azonos a tapolcai egyéni választókerületben, ahol április 12-én tartanak időközi választást.
 
Kanada befogadta a gyöngyöspatai romákatPDF Print E-mail
Monday, 09 March 2015
A kanadai bíróság helybenhagyta egy 39 tagú gyöngyöspatai magyar roma család menekültstátusát. A települést állítólag a Vöröskereszt evakuálta.
 
Simicska szerint Orbán azt mondta neki, arra kérték, jelentsen rólaPDF Print E-mail
Monday, 09 March 2015
Simicska Lajos ismét nagyot dobott, azt állította a Mandinernek, hogy Orbán Viktort arra kérték, jelentsen róla, majd ezt az állítását az ATV-nek is megerősítette.
 
Tüntetés az Orbán-kormány ellen: a tömeg nem hitt a fülénekPDF Print E-mail
Monday, 09 March 2015
Zavaros véget ért a demonstráció, amit a korrupt kormány ellen hirdettek.
 
Jobbik: középre nézz! Öldöklő küzdelem Ajkán és Tapolcán PDF Print E-mail
Sunday, 08 March 2015
A Fidesz nincs lejtmenetben, nem került negatív spirálba – ezt bizonyítaná a kormánypárt a közelgő tapolcai időközi választáson. Az Újpesten saját jelölttel, Veszprémben Kész Zoltán mögé beállva győztes MSZP a kihívó szerepét venné vissza a közvélemény-kutatók által egybehangzóan a legerősebb ellenzéki pártnak mért Jobbiktól. Vona Gábor pártja pedig megszerezné első egyéni országgyűlési győzelmét. A Hetek cikke.
 
ÖldöklőküzdelemAjkánésTapolcán PDF Print E-mail
Sunday, 08 March 2015
A Fidesz nincs lejtmenetben, nem került negatív spirálba – ezt bizonyítaná a kormánypárt a közelgő tapolcai időközi választáson. Az Újpesten saját jelölttel, Veszprémben Kész Zoltán mögé beállva győztes MSZP a kihívó szerepét venné vissza a közvélemény-kutatók által egybehangzóan a legerősebb ellenzéki pártnak mért Jobbiktól. Vona Gábor pártja pedig megszerezné első egyéni országgyűlési győzelmét. A Hetek cikke.
 
Öldöklő küzdelem Ajkán és Tapolcán PDF Print E-mail
Sunday, 08 March 2015
A Fidesz nincs lejtmenetben, nem került negatív spirálba – ezt bizonyítaná a kormánypárt a közelgő tapolcai időközi választáson. Az Újpesten saját jelölttel, Veszprémben Kész Zoltán mögé beállva győztes MSZP a kihívó szerepét venné vissza a közvélemény-kutatók által egybehangzóan a legerősebb ellenzéki pártnak mért Jobbiktól. Vona Gábor pártja pedig megszerezné első egyéni országgyűlési győzelmét. A Hetek cikke.
 
Schiffer beszólt Tóbiásnak és FodornakPDF Print E-mail
Friday, 06 March 2015
Schiffer beszólt Tóbiásnak és Fodornak, aki viszont bírálta Juhászt, aki értetlenkedett Szabón, aki visszaszólt Fodornak...
 
Példamutató romákat segít a cigány szakkollégium DebrecenbenPDF Print E-mail
Friday, 06 March 2015
Roma és hátrányos helyzetű fiatalok tehetséggondozása a célja a Wáli István Református Cigány Szakkollégium konferenciájának.
 
Nyom nélkül eltűnt Szili Katalin jogi szakértőjePDF Print E-mail
Friday, 06 March 2015
Január 30-a óta nem találják Bezzegh Tibort, aki Szili Katalin mellett dolgozott jogi szakértőként, majd a MÁV-nál helyezkedett el.
 
Cigányzene KőbányánPDF Print E-mail
Friday, 06 March 2015
A Magyar Nemzeti Cigány Művészegyüttes próbáján jártunk ma délelőtt a Könyves Kálmán körúti Törekvés Művelődési Központban, ahol Giochino Rossini, Johannes Brahms, Johannes Strauss, John Williams, Grigoras Ionica Dinicu, valamint tradicionális orosz, zsidó, francia és magyar csárdások hangzottak el.
 
Perlem az államot - Hunvald György börtönnaplójaPDF Print E-mail
Tuesday, 03 March 2015
Harmincegy hónapig tartották előzetes letartóztatásban. Utóbb a strasbourgi bíróság kimondta: jogtalanul. A VII. kerület egykori baloldali polgármesterét a magyar ügyészség „bűnszervezetben elkövetett” ingatlanpanamával is vádolta, s hogy ezzel egymilliárdos kárt okozott a kerületnek. E vádak alól idővel jogerősen fölmentették. De míg előzetesben volt, az ügyészség hűtlen kezeléssel is megvádolta, hogy fiktív tanácsadásért fizetett tízmilliókat kerületvezetőként. Ez lett a „Hunvald-ügy”, amely kapcsán két hete szintén jogerősen felmentették az expolgármestert.
 
A Jobbik nem támogatja a nők ellen irányuló erőszak elleni európai egyezménytPDF Print E-mail
Tuesday, 03 March 2015
Az Európai Tanács Isztambuli Egyezményének célja, hogy felszámolja a nők ellen irányuló erőszak minden formáját. Tavaly lépett életbe, miután augusztusig 36 ország írta azt alá. Magyarország még nem ratifikálta az egyezményt, erről folyik most vita a parlamentben.
 
Vagyonnyilatkozatok: Lázárnak 17 ingatlanja vanPDF Print E-mail
Tuesday, 03 March 2015
De számos olyan képviselő is akad, akinek se lakás, se autó nincs a nevén – a Fidesztől a Jobbikon át a szocialistákig. Hiszékeny Dezsőnek viszont lett egy fél lakása.
 
Juhász Péter: Cseréld ki a fejlécedben képet erre!PDF Print E-mail
Monday, 02 March 2015
Tüntetés a Korrupció kormánya ellen - Oszd meg, hívd meg ismerőseidet, gyere el! Juhász Péter belvárosi képviselő meghívása:
 
Lendvai Ildikó: Ott túl a rácson...PDF Print E-mail
Monday, 02 March 2015
Igen, „Ott túl a rácson, Nyílnak a rózsák” – ahogy a Gül Baba háremébe bejutni akaró Gábor diák énekli Huszka Jenő operettjében. Ez onnan jutott eszembe, hogy a török miniszterelnök látogatásakor abban is megegyeztek, hogy felújítják Gül Baba türbéjét. Ennek örülök, mert – ahogy e hasábokon már bevallottam – az egyik nagypapám jóvoltából a magyar vért némi török is hígítja bennem.
 
Zuglóban bevezetik a szociális minimálbértPDF Print E-mail
Sunday, 01 March 2015
A zuglói képviselő-testület megszavazta Karácsony Gergely PM-es polgármester javaslatát. Ennek értelmében a jövőben minimáljövedelmet kaphatnak a rászoruló zuglói családok. A zuglói képviselő-testület azt is előkészítette, hogy a jövőben ne büntessék a közterületen élő hajléktalanokat.
 
Így oszt el 1200 milliárdot Lázár minisztériumaPDF Print E-mail
Sunday, 01 March 2015
Egyszerűbb és átláthatóbb eljárásrenddel kívánják elosztani az uniós agrár-vidékfejlesztési támogatásokat Magyarországon 2015-2020. között. Több mint 1200 milliárd forintnak megfelelő forrás felhasználása indulhat meg, ha Brüsszel elfogadja a még egyeztetés alatt álló programot.
 
Lendvai Ildikó: Jó reggelt, miniszterelnök úr!PDF Print E-mail
Sunday, 01 March 2015
Hát ha egyszer miniszterelnöki beszéd, mégiscsak illik figyelni rá. Nekiveselkedett ez a szegény (rászorult) kormányfő az évenkénti kötelező feladatnak, nagy úr a muszáj, (biztosan eljár rendesen az évenkénti tüdőszűrésre is). De láthatólag épp annyi örömet talált benne, mint a tüdőszűrésben. Se egy dakota vicc, se egy ízes közmondás, polgári köröket se szerveznek, a közönség is lagymatag, Lázár titokban ásít, csak Semjén szeme csillog a régi fénnyel, arcára ráfagyott a buzgó rajongás, mit csináljon, úgy maradt...    Orbán beszél, Lázár ásít (Fotó: Ajpek Orsi / Index)  
 
Felére csökkentik a közfoglalkoztatottak számátPDF Print E-mail
Sunday, 01 March 2015
A Demokratikus Koalíció szerint csak feleannyian vehetnek részt a közmunkaprogramokban, mint amennyivel az önkormányzatok számoltak.
 
A szegények legfeketébb vasárnapja következikPDF Print E-mail
Sunday, 01 March 2015
Holnaptól Magyarországon egyebek mellett megszűnik a rendszeres szociális segély, a lakásfenntartási támogatás, az adósságkezelési szolgáltatás és az önkormányzatok dönthetik el, kinek adnak segítséget. Korózs Lajos, a parlament népjóléti bizottságának szocialista alelnöke azt mondja, Orbánék minél több olyan embert szeretnének, aki alamizsnáért hajlandó a politikai lojalitásra. Az MSZP-s politikus szerint a Fidesz a szociális elvonások, az adótörvények, a foglalkoztatáspolitika révén tudatosan süllyeszti le a középosztályt.
 
Szijjártó Péter: Én nyugodt vagyokPDF Print E-mail
Sunday, 01 March 2015
Szijjártó Péter nem tud arról, hogy napirenden lenne a kormány átalakítása, ráadásul ebben a kérdésben pontosan ismeri a miniszterelnök véleményét.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk