Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Médiaháború: nyomás alattPDF Print E-mail
Saturday, 28 February 2015
Kormányközeli részről folyik a „munkatársak megdolgozása” a Simicska Lajoshoz köthető médiumoknál, hogy döntsenek: a milliárdos vállalkozót, vagy a kormányfő iránti lojalitást választják. Emiatt jelenleg is nagy a nyomás a Hír Tv munkatársain, ráadásul a Célpont stábjának felmondása után sokan úgy érzik, az eset a maradókra vet rossz fényt. Információink szerint az embereit látványosan elvesztő Simicska közben egy ütőképes, az értékeihez hű jobboldali média kiépítésén dolgozik, még az is lehet, hogy nem kizárólag a Hír Tv-ben és a Nemzet-csoportban gondolkodik.
 
De mit mondanak az elemzők az Orbán-beszédről?PDF Print E-mail
Saturday, 28 February 2015
Eltérő következtetéseket vontak le Orbán Viktor pénteki évértékelőjéből az MTI által megkérdezett politikai elemzők. A Nézőpont Intézet szerint a miniszterelnök kormányképes, nyugodt erőt sugárzott, miközben a kellemetlen kérdéseket sem kerülte meg, míg a Political Capital úgy látja, Orbán Viktor ugyan "visszahozta a polgári Magyarország gondolatát", de azt nem sikerült tartalommal megtöltenie.
 
Vitézy Dávid miniszteri biztos lettPDF Print E-mail
Saturday, 28 February 2015
Közösségi közlekedési koncepciót kidolgozó biztos lett Vitézy Dávid, a kinevezés február 1-jétől július 31-éig tart.
 
Buda-Cash: Rogán szerint Bajnai a hibásPDF Print E-mail
Friday, 27 February 2015
„Szocialista brókerbotránynak” tartja az ügyet a Fidesz frakcióvezetője. Gőgös Zoltán szerint jó lenne, ha Rogán hallgatna, mert a Fidesz is sáros.
 
"Gyávaság? Szolgalelkűség? Mindegy" - Keményen beszólt a köztévének a DemokrataPDF Print E-mail
Friday, 27 February 2015
A veszprémi eredményekre reagáló írásában a jobboldali hetilap főszerkesztője lehangoló közállapotokról számolt be, és az M1-nek is odaszúrt egyet. Bencsik András szerint jól jön a jobboldalnak a pofon, mert most lesz rá módja, hogy helyrehozza hibáit.
 
Tapolcai időközi: 200 forintot adnak egy aláírásértPDF Print E-mail
Friday, 27 February 2015
Nem az aláíróknak, hanem az aláírásgyűjtőknek kínálja a tisztességes summát Szepessy Zsolt Összefogás Pártja, amely az interneten toborozza az aktivistákat.
 
Felmondott a Class FM hírigazgatója is Simicska gecizése miattPDF Print E-mail
Friday, 27 February 2015
Távozik posztjáról Mezei Zsolt, a Class FM hírigazgatója a Simicska-ügy miatt - közölte a pestisracok.hu.
 
Roma Napot tartottak az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán PDF Print E-mail
Friday, 27 February 2015
A váci főiskolán harmadik alkalommal rendeztek Roma Napot, amelyen idén részt vett Beer Miklós váci, Kocsis Fülöp hajdúdorogi püspök és Székely János esztergom-budapesti segédpüspök. A szekcióüléseken a cigánypasztoráció területén megvalósuló kezdeményezésekről hallhattak beszámolókat a diákok.
 
Beteszi a pénzét a bankba, és még ön fizet értePDF Print E-mail
Thursday, 26 February 2015
Rosszul áll a cégek szénája, rövidesen még nekik kell fizetniük, ha pénzt, betétet helyeznek el a bankjuknál. De csak ha svájci frankot helyeznek el, az euróbetétek sorsa még kérdéses. A kormány ugyanis ezúttal a bankokat védte meg, és lehetővé tette, hogy negatív betéti kamatot köthessenek ki a cégeknek. A fordított logika szerint viszont azért a bankoknak kellene fizetniük, ha egy cég náluk vesz fel hitelt. Csak épp nem Magyarországon.
 
A Célpont stábját is legecizte Simicska LajosPDF Print E-mail
Thursday, 26 February 2015
Simicska Lajosnak ma is nyilatkozós napja volt, miután Orbán Viktort ismételten legecizte, az Indexnek adott interjújában a Hír Tv Célpont című műsorának stábját is hasonló szavakkal illette.
 
Balog személyesen rendelt el vizsgálatot az Országos Roma ÖnkormányzatnálPDF Print E-mail
Thursday, 26 February 2015
A Miniszterelnökség korábban azt közölte, csak a Híd a munka világába program befejezése után ellenőrzik a pénzek útját, de most az emberi erőforrások minisztere személyesen rendelt el vizsgálatot az Országos Roma Önkormányzat vitatott pénzköltései miatt.
 
Tapolcai választás: a Fidesz lett az elsőPDF Print E-mail
Thursday, 26 February 2015
Az induláshoz szükséges 500 ajánlás négyszeresét gyűjtötte össze a Fidesz-KDNP április 12-ei tapolcai időközi országgyűlési választáson induló képviselőjelöltje. Fenyvesi Zoltán szerda délelőtt adta le az íveket tapolcai választási irodán. A kormánypártok a február 22-i veszprémi választáson súlyos vereséget szenvedtek.
 
Nemzeti Gyász Napját kezdeményez a PMPDF Print E-mail
Thursday, 26 February 2015
A tatárszentgyörgyi gyilkosság napját emelné a Nemzeti Gyász Napjává törvényjavaslatával a Párbeszéd Magyarországért.
 
ORÖ sajtóközlemény - Nem a tények, csak a vélt politikai haszon érdekli az LMP-tPDF Print E-mail
Wednesday, 25 February 2015
„A foglalkoztatási szövetkezet koncepciója megfontolandó” – de a botránypolitika fontosabb! Nem a tények, csak a vélt politikai haszon érdekli az LMP-t  
 
Veszprémben elbukott a fideszes kétharmadPDF Print E-mail
Sunday, 22 February 2015
A baloldal által támogatott független jelölt, Kész Zoltán nyerte a veszprémi választást, amivel elbukott a Fidesz kétharmada. Kész Zoltán azt mondta, érzi a felelősséget, Navracsics Tibort és a Fideszt viszont nagyon meglepte az eredmény.
 
Harcban az olvasóértPDF Print E-mail
Sunday, 22 February 2015
Az internet, az új kommunikációs felület megjelenése a világ minden országában, így Magyarországon is alapvetően átalakította a médiaszektor addig évtizedeken át stabilnak tűnő szerkezetét. Teljesen megváltoztatta a hírfogyasztási szokásokat és a társadalmi nyilvánosság fórumait, megsokszorozta a médiumok számát, valamint átrendezte a vállalkozások üzleti stratégiáját.
 
Két településen választanak ma polgármestertPDF Print E-mail
Sunday, 22 February 2015
Két településen tartanak ma időközi polgármester-választást, mindkét településen azért, mert a korábbi polgármester lemondott. Szavazni reggel hattól este hét óráig lehet.
 
Gyurcsány lett az elnökPDF Print E-mail
Sunday, 22 February 2015
Valószínűleg a Hungexpo falai is kiszakadnak, ha be is van dugva az a villanygitár, amivel a régi-új elnök érkezett a tisztújítóra.
 
Ma dől el a Fidesz kétharmadaPDF Print E-mail
Sunday, 22 February 2015
Ma tartják az időközi országgyűlési választást Veszprémben. 73 ezren szavazhatnak reggel 6 és este 7 óra között. ha nem a Fidesz nyer, elveszíti mostani parlamenti többségét.
 
A Fidesz sms-hadjáratot indított a veszprémi ellenzéki jelölt ellenPDF Print E-mail
Sunday, 22 February 2015
A Fidesz sms-hadjáratot indított a veszprémi ellenzéki jelölt ellen
 
A cseh trükkös AAA autóházPDF Print E-mail
Saturday, 21 February 2015
Közérdekű nyilvános felhívás. Aki autót vásárol jól gondolja meg, hol teszi. Mostanában tele az ország a cseh tulajdonú AAA használt autó cég hirdetéseivel. Csábítóak. Ám trükköznek. Felsorolni is hosszú miként és hányféle módon.
 
Juhász: 4 év alatt lett 100 milliós háza a veszprémi fideszes képviselőnekPDF Print E-mail
Saturday, 21 February 2015
Az Együtt képviselője Facebook-bejegyzésében Mihalovics Péter, korábbi veszprémi képviselő ingatlanjáról ír.
 
Devizahitelek: 4 banknak nem kell elszámolnia április végéigPDF Print E-mail
Saturday, 21 February 2015
Elhalasztotta a bíróság a másodfokú ítélet kihirdetését a K&H Bank Zrt., a KDB Bank Európa Zrt., az NHB Bank Zrt. (korábbi nevén Evobank Zrt.) és a Porsche Bank Zrt. devizahiteles perében. Mivel ügyükben március 1-ig nem lesz döntés, nem kell ügyfeleikkel elszámolniuk április 30-ig.
 
Andy Vajna pénzt oszt: hosszú sorok kígyóznakPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Mindenki ötezer forintnyi ajándékzsetont kap a kormánybiztos kaszinóiban. Hosszú sor kígyózik a VIII. kerületi Corvon negyedben - jelentette az Origo helyszíni tudósítója.
 
Az államtitkár rendelte az Orbán-portrét a festő szerintPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Máshogy emlékszik az Orbán Viktorról és Puskás Öcsiről készült közös portréra Tállai András államtitkár és Járó Ferenc, a kép festője – írta a Blikk. Az államtitkár szerint a festő ajánlotta fel ajándékként, a festő szerint Tállai kérte meg a kép megfestésére.
 
Idén kétmilliárd forinttal több jut a civil szervezeteknekPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Idén több mint ötmilliárd forinttal támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a Nemzeti Együttműködési Alapból (NEA) a civil szervezeteket, ez pedig kétmilliárd forinttal meghaladja a tavalyi keretet – jelentette be Soltész Miklós államtitkár.
 
Megtéríti az állam a vörösiszap-katasztrófa okozta nem vagyoni károkatPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
A kormány döntése szerint az állam pénzbeli segítséget nyújt a vörösiszap-katasztrófa magánszemély károsultjai javára nem vagyoni káruk megtérülése érdekében.
 
A választás előtt volt szükség a legtöbb közmunkásraPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Sokkal többen dolgoztak tavaly közmunkásként, mint korábban - derül ki a KSH adataiból. A legtöbb közmunkást a kampány hónapjaiban foglalkoztatták.
 
Lázár elszámoltatná a civil szervezetek vezetőit a személyes vagyonukkalPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Ma tartják meg a parlamenti vitát a Fidesz kérésére arról, hogy "Magyarországnak nincs szüksége megélhetési bevándorlókra". Elfogadták az ekáer, valamint a hitelezés szabályainak átalakítását is.
 
Csődbiztos az ORÖ élén?PDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Mindenképpen hibázott az ötmilliárd forintos foglalkoztatási program lebonyolításával kapcsolatban az abban részt vevő Országos Roma Önkormányzat – mondta lapunknak Forgács István. A romaügyi szakértő úgy véli: vagy valóban törvénybe ütközően költik a program forrásait, vagy képtelenek helyesen kommunikálni a pénzek megfelelő elköltését. Előbbi szerinte bűncselekmény gyanúját vetheti fel, utóbbit súlyos szakmai hibának tartja.
 
Szegény stadionokPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Lehetett sejteni, hogy valami még biztosan történni fog ezen a fronton, amikor novemberben Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter a terhességi gyermekágyi segélyt átkeresztelte várandóssági és csecsemőgondozási díjnak.
 
Juhász Péter elképedt a magyar rendőrségenPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Tanúként hívta be a rendőrség korrupciós vizsgálati osztálya Juhász Pétert, az Együtt politikusát, de meglepetésére nem Rogán Antal ingatlanügyeiről kérdezték, csak egy korábbi nyilatkozatáról.
 
Forgács István: Cigányok a piacon: egy új célcsoportPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Bármennyire is hihetetlen, Magyarország és a térség gazdasági szereplői számára a cigányok jelentik majd a következő évek, sőt, évtizedek során a kitörés, a fejlesztés, az erősödés egyik nagy lehetőségét.
 
Az RTL Klub nem találta Habony érettségijétPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Csak az általános iskolát nevezik meg Habony Árpád életrajzában, ami a Who is who-ban, azaz a Ki kicsoda című kiadványban szerepel. Az RTL az érettségi nyomát sem találta.
 
Elhunyt Horváth Zsuzsa prímásnőPDF Print E-mail
Thursday, 19 February 2015
A híres-neves VIII. kerületben a művészek hazájában, ahol sok-sok bölcső ringott – amelyből aztán zenészek tanultak meg járni, s majd hangszereken játszani- ott élt a prímásnő, akit legendák öveztek. Boross Lajos prímáskirály tanítványaként hamar szárnyalni kezdett az ifjú tehetség.
 
Megnémult Balog Zoltán, miközben azon töpreng, hogy zavarja-e őt a rasszizmus vagy semPDF Print E-mail
Monday, 16 February 2015
Jelen állás szerint egyáltalán nem zavarja a mélyen vallásos minisztert, hogy egy hozzá tartozó intézményben durván cigányoznak. Lassan két hete hallgat az ügyben Balog.
 
Tapolcai Jobbik-jelölt: a cigányok a zsidók biológiai fegyvere PDF Print E-mail
Monday, 16 February 2015
A leggusztustalanabb rasszista cikkeket osztja meg Facebook oldalán Rig Lajos, aki a Jobbik színeiben indul a tapolcai időközi választáson.
 
A Roma Parlament politikai és szakmai eszmecserére hív mindenkit PDF Print E-mail
Friday, 13 February 2015
2015. február 16-án, hétfőn, 17 órától. ( 1086. Bp., Tavaszmező u. 6. I. em. kapucsengő 8-as)
 
Parno Graszt és Szalóki ÁgiPDF Print E-mail
Friday, 13 February 2015
Április elején a világhírű Parno Graszt zenekar repít el minden érdeklődőt különleges, népzenei világába, vendégük Szalóki Ági, aki első alkalommal muzsikál együtt a kispaszabi zenészekkel.
 
A Fidesz kapkodva próbálja eltüntetni valutával csencselő emberének nyomaitPDF Print E-mail
Friday, 13 February 2015
A Fidesz megpróbál úgy tenni, mintha már semmi közük nem lenne a Keleti pályaudvaron hamis euróbankjeggyel elkapott Veress Áronhoz – írja a 444.hu.
 
A Fidesz-ellenes hangulat bonthatja le a kétharmadot VeszprémbenPDF Print E-mail
Friday, 13 February 2015
Házról házra járva próbálja meggyőzni a veszprémieket a baloldali pártok támogatta Kész Zoltán, hogy voksoljanak rá, pontosabban szavazzanak a Fidesz ellen. Ugyan Kész és az őt támogató pártok ideológiájában alig van közös elem, a proteszthangulat egyelőre az ő malmára hajtja a vizet. Kérdés, hogy a puszta Fidesz-ellenesség elég lesz-e ahhoz, hogy a jelölt győzni tudjon a hagyományosan jobboldali választókerületben.
 
Százmilliós csalás miatt nyomoznak a pártvezér ellenPDF Print E-mail
Thursday, 12 February 2015
A gyanú szerint ukrán állampolgároktól fogadott el pénzt, magyar állampolgárságot ígérve nekik. Szepessy Zsolt azt mondta, meg akarják karaktergyilkolni.
 
A jogvédők fellépnének a cigányozó jobbikos ellenPDF Print E-mail
Wednesday, 11 February 2015
A Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda (NEKI) vizsgálja, milyen jogi lépések lehetégesek a cigányok kivégzéséről posztoló Kötél János ellen, akit Mezőtúron önkormányzati képviselőnek választottak.
 
Jobbikos cigányhoz kell költöznie a cigánygyűlölő jobbikosnakPDF Print E-mail
Monday, 09 February 2015
A mezőtúri megismételt választáson fideszes ellenfelét hatalmas fölénnyel győzte le Kötél János jobbikos képviselőjelölt. A választási siker ellenére az újdonsült képviselő évekkel ezelőtti Facebook-bejegyzéseivel a Jobbik semmilyen formában nem vállal közösséget és azokat a leghatározottabban elítéli. Még akkor is, ha azok abban az időben születtek, amikor Gyöngyöspatán és Hajdúhadházon meglehetősen feszült légkör uralkodott, s neki mint a helyszíneken jelenlévő polgárőrnek érzelmileg felfokozott, zaklatott időszaka volt. A következmények alól ez sem menti fel.
 
A szocialisták miatt erősödött a Jobbik Schmidt Mária szerintPDF Print E-mail
Monday, 09 February 2015
Szóhoz sem jutott Schmidt Mária Angela Merkel levelétől.
 
Bíró András: Nem igazam van, hanem véleményemPDF Print E-mail
Friday, 06 February 2015
A kérdés tehát az: ha a cigányságnak nincs saját autonóm kikényszerítő képessége a társadalmi kirekesztettség, a polgári jogait korlátozó állapot radikális megváltoztatására – akkor vajon mit tegyen?
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Küldetés teljesítve?
  A küldetésünkhöz mindannyiunknak el kell jutnia. Be kell töltenünk, szolgálnunk kell, mert addig nem találhatjuk meg a helyünket, amíg céltalanul, a napi rutint ismételve tengetjük az életünket. A küldetés az, amiért a Földön vagyunk. Nem pedig azért, hogy felkeljünk, elmenjünk robotolni, kifizessük számláinkat, a boldogtalanságunkért másokat okoljunk, majd békétlen éjszakai álmunkban is a félelmeinkkel harcoljunk.
  image
 • 2020. A JANG FÉM PATKÁNY ÉVE
  ÉRTELEM ÉS ÉRZELEM A Gergely naptár szerint már tart a 2020-as év, január 1-jén ünnepeltük az Újévet, a kínai asztrológiában azonban február 4-én, budapesti idő szerint 10:04 órakor veszi kezdetét a jang Fém Patkány éve.
  image
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-01-28
  Szeretnénk a saját elképzeléseink szerint intézni az ügyeinket, de többször is akadályokkal találhatjuk magunkat szemben. Ma érzékenyek leszünk, egy rosszul megfogalmazott mondattal is könnyen megbánthatjuk egymást. Lehet, hogy kedvesünk egyáltalán nem akar megsérteni, csak éppen helytelenül hangsúlyozott egy szót. A szex csak akkor lesz fontos, ha érzelmekkel párosul.
 • Heti általános horoszkóp 2020.január 28-tól február 3-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.január 27-től február 2-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek