Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Médiaháború: nyomás alattPDF Print E-mail
Saturday, 28 February 2015
Kormányközeli részről folyik a „munkatársak megdolgozása” a Simicska Lajoshoz köthető médiumoknál, hogy döntsenek: a milliárdos vállalkozót, vagy a kormányfő iránti lojalitást választják. Emiatt jelenleg is nagy a nyomás a Hír Tv munkatársain, ráadásul a Célpont stábjának felmondása után sokan úgy érzik, az eset a maradókra vet rossz fényt. Információink szerint az embereit látványosan elvesztő Simicska közben egy ütőképes, az értékeihez hű jobboldali média kiépítésén dolgozik, még az is lehet, hogy nem kizárólag a Hír Tv-ben és a Nemzet-csoportban gondolkodik.
 
De mit mondanak az elemzők az Orbán-beszédről?PDF Print E-mail
Saturday, 28 February 2015
Eltérő következtetéseket vontak le Orbán Viktor pénteki évértékelőjéből az MTI által megkérdezett politikai elemzők. A Nézőpont Intézet szerint a miniszterelnök kormányképes, nyugodt erőt sugárzott, miközben a kellemetlen kérdéseket sem kerülte meg, míg a Political Capital úgy látja, Orbán Viktor ugyan "visszahozta a polgári Magyarország gondolatát", de azt nem sikerült tartalommal megtöltenie.
 
Vitézy Dávid miniszteri biztos lettPDF Print E-mail
Saturday, 28 February 2015
Közösségi közlekedési koncepciót kidolgozó biztos lett Vitézy Dávid, a kinevezés február 1-jétől július 31-éig tart.
 
Buda-Cash: Rogán szerint Bajnai a hibásPDF Print E-mail
Friday, 27 February 2015
„Szocialista brókerbotránynak” tartja az ügyet a Fidesz frakcióvezetője. Gőgös Zoltán szerint jó lenne, ha Rogán hallgatna, mert a Fidesz is sáros.
 
"Gyávaság? Szolgalelkűség? Mindegy" - Keményen beszólt a köztévének a DemokrataPDF Print E-mail
Friday, 27 February 2015
A veszprémi eredményekre reagáló írásában a jobboldali hetilap főszerkesztője lehangoló közállapotokról számolt be, és az M1-nek is odaszúrt egyet. Bencsik András szerint jól jön a jobboldalnak a pofon, mert most lesz rá módja, hogy helyrehozza hibáit.
 
Tapolcai időközi: 200 forintot adnak egy aláírásértPDF Print E-mail
Friday, 27 February 2015
Nem az aláíróknak, hanem az aláírásgyűjtőknek kínálja a tisztességes summát Szepessy Zsolt Összefogás Pártja, amely az interneten toborozza az aktivistákat.
 
Felmondott a Class FM hírigazgatója is Simicska gecizése miattPDF Print E-mail
Friday, 27 February 2015
Távozik posztjáról Mezei Zsolt, a Class FM hírigazgatója a Simicska-ügy miatt - közölte a pestisracok.hu.
 
Roma Napot tartottak az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán PDF Print E-mail
Friday, 27 February 2015
A váci főiskolán harmadik alkalommal rendeztek Roma Napot, amelyen idén részt vett Beer Miklós váci, Kocsis Fülöp hajdúdorogi püspök és Székely János esztergom-budapesti segédpüspök. A szekcióüléseken a cigánypasztoráció területén megvalósuló kezdeményezésekről hallhattak beszámolókat a diákok.
 
Beteszi a pénzét a bankba, és még ön fizet értePDF Print E-mail
Thursday, 26 February 2015
Rosszul áll a cégek szénája, rövidesen még nekik kell fizetniük, ha pénzt, betétet helyeznek el a bankjuknál. De csak ha svájci frankot helyeznek el, az euróbetétek sorsa még kérdéses. A kormány ugyanis ezúttal a bankokat védte meg, és lehetővé tette, hogy negatív betéti kamatot köthessenek ki a cégeknek. A fordított logika szerint viszont azért a bankoknak kellene fizetniük, ha egy cég náluk vesz fel hitelt. Csak épp nem Magyarországon.
 
A Célpont stábját is legecizte Simicska LajosPDF Print E-mail
Thursday, 26 February 2015
Simicska Lajosnak ma is nyilatkozós napja volt, miután Orbán Viktort ismételten legecizte, az Indexnek adott interjújában a Hír Tv Célpont című műsorának stábját is hasonló szavakkal illette.
 
Balog személyesen rendelt el vizsgálatot az Országos Roma ÖnkormányzatnálPDF Print E-mail
Thursday, 26 February 2015
A Miniszterelnökség korábban azt közölte, csak a Híd a munka világába program befejezése után ellenőrzik a pénzek útját, de most az emberi erőforrások minisztere személyesen rendelt el vizsgálatot az Országos Roma Önkormányzat vitatott pénzköltései miatt.
 
Tapolcai választás: a Fidesz lett az elsőPDF Print E-mail
Thursday, 26 February 2015
Az induláshoz szükséges 500 ajánlás négyszeresét gyűjtötte össze a Fidesz-KDNP április 12-ei tapolcai időközi országgyűlési választáson induló képviselőjelöltje. Fenyvesi Zoltán szerda délelőtt adta le az íveket tapolcai választási irodán. A kormánypártok a február 22-i veszprémi választáson súlyos vereséget szenvedtek.
 
Nemzeti Gyász Napját kezdeményez a PMPDF Print E-mail
Thursday, 26 February 2015
A tatárszentgyörgyi gyilkosság napját emelné a Nemzeti Gyász Napjává törvényjavaslatával a Párbeszéd Magyarországért.
 
ORÖ sajtóközlemény - Nem a tények, csak a vélt politikai haszon érdekli az LMP-tPDF Print E-mail
Wednesday, 25 February 2015
„A foglalkoztatási szövetkezet koncepciója megfontolandó” – de a botránypolitika fontosabb! Nem a tények, csak a vélt politikai haszon érdekli az LMP-t  
 
Veszprémben elbukott a fideszes kétharmadPDF Print E-mail
Sunday, 22 February 2015
A baloldal által támogatott független jelölt, Kész Zoltán nyerte a veszprémi választást, amivel elbukott a Fidesz kétharmada. Kész Zoltán azt mondta, érzi a felelősséget, Navracsics Tibort és a Fideszt viszont nagyon meglepte az eredmény.
 
Harcban az olvasóértPDF Print E-mail
Sunday, 22 February 2015
Az internet, az új kommunikációs felület megjelenése a világ minden országában, így Magyarországon is alapvetően átalakította a médiaszektor addig évtizedeken át stabilnak tűnő szerkezetét. Teljesen megváltoztatta a hírfogyasztási szokásokat és a társadalmi nyilvánosság fórumait, megsokszorozta a médiumok számát, valamint átrendezte a vállalkozások üzleti stratégiáját.
 
Két településen választanak ma polgármestertPDF Print E-mail
Sunday, 22 February 2015
Két településen tartanak ma időközi polgármester-választást, mindkét településen azért, mert a korábbi polgármester lemondott. Szavazni reggel hattól este hét óráig lehet.
 
Gyurcsány lett az elnökPDF Print E-mail
Sunday, 22 February 2015
Valószínűleg a Hungexpo falai is kiszakadnak, ha be is van dugva az a villanygitár, amivel a régi-új elnök érkezett a tisztújítóra.
 
Ma dől el a Fidesz kétharmadaPDF Print E-mail
Sunday, 22 February 2015
Ma tartják az időközi országgyűlési választást Veszprémben. 73 ezren szavazhatnak reggel 6 és este 7 óra között. ha nem a Fidesz nyer, elveszíti mostani parlamenti többségét.
 
A Fidesz sms-hadjáratot indított a veszprémi ellenzéki jelölt ellenPDF Print E-mail
Sunday, 22 February 2015
A Fidesz sms-hadjáratot indított a veszprémi ellenzéki jelölt ellen
 
A cseh trükkös AAA autóházPDF Print E-mail
Saturday, 21 February 2015
Közérdekű nyilvános felhívás. Aki autót vásárol jól gondolja meg, hol teszi. Mostanában tele az ország a cseh tulajdonú AAA használt autó cég hirdetéseivel. Csábítóak. Ám trükköznek. Felsorolni is hosszú miként és hányféle módon.
 
Juhász: 4 év alatt lett 100 milliós háza a veszprémi fideszes képviselőnekPDF Print E-mail
Saturday, 21 February 2015
Az Együtt képviselője Facebook-bejegyzésében Mihalovics Péter, korábbi veszprémi képviselő ingatlanjáról ír.
 
Devizahitelek: 4 banknak nem kell elszámolnia április végéigPDF Print E-mail
Saturday, 21 February 2015
Elhalasztotta a bíróság a másodfokú ítélet kihirdetését a K&H Bank Zrt., a KDB Bank Európa Zrt., az NHB Bank Zrt. (korábbi nevén Evobank Zrt.) és a Porsche Bank Zrt. devizahiteles perében. Mivel ügyükben március 1-ig nem lesz döntés, nem kell ügyfeleikkel elszámolniuk április 30-ig.
 
Andy Vajna pénzt oszt: hosszú sorok kígyóznakPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Mindenki ötezer forintnyi ajándékzsetont kap a kormánybiztos kaszinóiban. Hosszú sor kígyózik a VIII. kerületi Corvon negyedben - jelentette az Origo helyszíni tudósítója.
 
Az államtitkár rendelte az Orbán-portrét a festő szerintPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Máshogy emlékszik az Orbán Viktorról és Puskás Öcsiről készült közös portréra Tállai András államtitkár és Járó Ferenc, a kép festője – írta a Blikk. Az államtitkár szerint a festő ajánlotta fel ajándékként, a festő szerint Tállai kérte meg a kép megfestésére.
 
Idén kétmilliárd forinttal több jut a civil szervezeteknekPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Idén több mint ötmilliárd forinttal támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a Nemzeti Együttműködési Alapból (NEA) a civil szervezeteket, ez pedig kétmilliárd forinttal meghaladja a tavalyi keretet – jelentette be Soltész Miklós államtitkár.
 
Megtéríti az állam a vörösiszap-katasztrófa okozta nem vagyoni károkatPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
A kormány döntése szerint az állam pénzbeli segítséget nyújt a vörösiszap-katasztrófa magánszemély károsultjai javára nem vagyoni káruk megtérülése érdekében.
 
A választás előtt volt szükség a legtöbb közmunkásraPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Sokkal többen dolgoztak tavaly közmunkásként, mint korábban - derül ki a KSH adataiból. A legtöbb közmunkást a kampány hónapjaiban foglalkoztatták.
 
Lázár elszámoltatná a civil szervezetek vezetőit a személyes vagyonukkalPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Ma tartják meg a parlamenti vitát a Fidesz kérésére arról, hogy "Magyarországnak nincs szüksége megélhetési bevándorlókra". Elfogadták az ekáer, valamint a hitelezés szabályainak átalakítását is.
 
Csődbiztos az ORÖ élén?PDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Mindenképpen hibázott az ötmilliárd forintos foglalkoztatási program lebonyolításával kapcsolatban az abban részt vevő Országos Roma Önkormányzat – mondta lapunknak Forgács István. A romaügyi szakértő úgy véli: vagy valóban törvénybe ütközően költik a program forrásait, vagy képtelenek helyesen kommunikálni a pénzek megfelelő elköltését. Előbbi szerinte bűncselekmény gyanúját vetheti fel, utóbbit súlyos szakmai hibának tartja.
 
Szegény stadionokPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Lehetett sejteni, hogy valami még biztosan történni fog ezen a fronton, amikor novemberben Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter a terhességi gyermekágyi segélyt átkeresztelte várandóssági és csecsemőgondozási díjnak.
 
Juhász Péter elképedt a magyar rendőrségenPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Tanúként hívta be a rendőrség korrupciós vizsgálati osztálya Juhász Pétert, az Együtt politikusát, de meglepetésére nem Rogán Antal ingatlanügyeiről kérdezték, csak egy korábbi nyilatkozatáról.
 
Forgács István: Cigányok a piacon: egy új célcsoportPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Bármennyire is hihetetlen, Magyarország és a térség gazdasági szereplői számára a cigányok jelentik majd a következő évek, sőt, évtizedek során a kitörés, a fejlesztés, az erősödés egyik nagy lehetőségét.
 
Az RTL Klub nem találta Habony érettségijétPDF Print E-mail
Friday, 20 February 2015
Csak az általános iskolát nevezik meg Habony Árpád életrajzában, ami a Who is who-ban, azaz a Ki kicsoda című kiadványban szerepel. Az RTL az érettségi nyomát sem találta.
 
Elhunyt Horváth Zsuzsa prímásnőPDF Print E-mail
Thursday, 19 February 2015
A híres-neves VIII. kerületben a művészek hazájában, ahol sok-sok bölcső ringott – amelyből aztán zenészek tanultak meg járni, s majd hangszereken játszani- ott élt a prímásnő, akit legendák öveztek. Boross Lajos prímáskirály tanítványaként hamar szárnyalni kezdett az ifjú tehetség.
 
Megnémult Balog Zoltán, miközben azon töpreng, hogy zavarja-e őt a rasszizmus vagy semPDF Print E-mail
Monday, 16 February 2015
Jelen állás szerint egyáltalán nem zavarja a mélyen vallásos minisztert, hogy egy hozzá tartozó intézményben durván cigányoznak. Lassan két hete hallgat az ügyben Balog.
 
Tapolcai Jobbik-jelölt: a cigányok a zsidók biológiai fegyvere PDF Print E-mail
Monday, 16 February 2015
A leggusztustalanabb rasszista cikkeket osztja meg Facebook oldalán Rig Lajos, aki a Jobbik színeiben indul a tapolcai időközi választáson.
 
A Roma Parlament politikai és szakmai eszmecserére hív mindenkit PDF Print E-mail
Friday, 13 February 2015
2015. február 16-án, hétfőn, 17 órától. ( 1086. Bp., Tavaszmező u. 6. I. em. kapucsengő 8-as)
 
Parno Graszt és Szalóki ÁgiPDF Print E-mail
Friday, 13 February 2015
Április elején a világhírű Parno Graszt zenekar repít el minden érdeklődőt különleges, népzenei világába, vendégük Szalóki Ági, aki első alkalommal muzsikál együtt a kispaszabi zenészekkel.
 
A Fidesz kapkodva próbálja eltüntetni valutával csencselő emberének nyomaitPDF Print E-mail
Friday, 13 February 2015
A Fidesz megpróbál úgy tenni, mintha már semmi közük nem lenne a Keleti pályaudvaron hamis euróbankjeggyel elkapott Veress Áronhoz – írja a 444.hu.
 
A Fidesz-ellenes hangulat bonthatja le a kétharmadot VeszprémbenPDF Print E-mail
Friday, 13 February 2015
Házról házra járva próbálja meggyőzni a veszprémieket a baloldali pártok támogatta Kész Zoltán, hogy voksoljanak rá, pontosabban szavazzanak a Fidesz ellen. Ugyan Kész és az őt támogató pártok ideológiájában alig van közös elem, a proteszthangulat egyelőre az ő malmára hajtja a vizet. Kérdés, hogy a puszta Fidesz-ellenesség elég lesz-e ahhoz, hogy a jelölt győzni tudjon a hagyományosan jobboldali választókerületben.
 
Százmilliós csalás miatt nyomoznak a pártvezér ellenPDF Print E-mail
Thursday, 12 February 2015
A gyanú szerint ukrán állampolgároktól fogadott el pénzt, magyar állampolgárságot ígérve nekik. Szepessy Zsolt azt mondta, meg akarják karaktergyilkolni.
 
A jogvédők fellépnének a cigányozó jobbikos ellenPDF Print E-mail
Wednesday, 11 February 2015
A Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda (NEKI) vizsgálja, milyen jogi lépések lehetégesek a cigányok kivégzéséről posztoló Kötél János ellen, akit Mezőtúron önkormányzati képviselőnek választottak.
 
Jobbikos cigányhoz kell költöznie a cigánygyűlölő jobbikosnakPDF Print E-mail
Monday, 09 February 2015
A mezőtúri megismételt választáson fideszes ellenfelét hatalmas fölénnyel győzte le Kötél János jobbikos képviselőjelölt. A választási siker ellenére az újdonsült képviselő évekkel ezelőtti Facebook-bejegyzéseivel a Jobbik semmilyen formában nem vállal közösséget és azokat a leghatározottabban elítéli. Még akkor is, ha azok abban az időben születtek, amikor Gyöngyöspatán és Hajdúhadházon meglehetősen feszült légkör uralkodott, s neki mint a helyszíneken jelenlévő polgárőrnek érzelmileg felfokozott, zaklatott időszaka volt. A következmények alól ez sem menti fel.
 
A szocialisták miatt erősödött a Jobbik Schmidt Mária szerintPDF Print E-mail
Monday, 09 February 2015
Szóhoz sem jutott Schmidt Mária Angela Merkel levelétől.
 
Bíró András: Nem igazam van, hanem véleményemPDF Print E-mail
Friday, 06 February 2015
A kérdés tehát az: ha a cigányságnak nincs saját autonóm kikényszerítő képessége a társadalmi kirekesztettség, a polgári jogait korlátozó állapot radikális megváltoztatására – akkor vajon mit tegyen?
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-08-07
  Ma szívesen teszünk-veszünk a kertünkben, hiszen szükségünk van a mozgásra. Tegyünk rendet, vágjuk formára bokrainkat. Ha ásni szeretnénk, akkor ma megtehetjük, gyorsabban haladunk. Ma a fejünk lehet érzékenyebb, aki hajlamosabb a fejfájásra, most ismét szembekerülhet a kellemetlen tünettel. A fogaink is érzékenyebbek lesznek, - ha tudjuk, hogy érzékenyek a hideg ételekre, italokra, akkor ma ne fogyasszunk jeges édességeket.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.augusztus 6-tól 12-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-08-06
  Ma menjünk el kirándulni, vagy szánjuk a napot a kedvteléseinkre. A lényeg, hogy saját magunkra is időnk legyen. Ne töltsük az egész napot a konyhában, inkább főzzünk gyors, egyszerű ételt. Együnk egy könnyű, vitamindús ebédet, ami állhat karfiolból, vagy brokkoliból is. Ezek a zöldfélék tele vannak értékes tápanyagokkal, és nagyon egyszerűen elkészíthetőek. Készülhet belőlük rakott változat is, ami nem túlságosan munkaigényes.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.augusztus 5-től 11-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk