Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
L. Simon szerint sikertörténet az útdíjrendszerPDF Print E-mail
Monday, 26 January 2015
Kósa Lajos szerint is jól kezelte a kormány a kérdést, noha a „magyar átlagember” rossznak tartja, ha valamiért fizetni kell, amiért eddig nem.
 
Képzésekkel a felzárkózásért PDF Print E-mail
Monday, 26 January 2015
Felzárkóztató programokkal és tanfolyamokkal szeretnék segíteni a romák elhelyezkedését a szakemberek, sokuk ugyanis még mindig segélyből él.
 
Közösen dolgoznak az Európai Parlament képviselői a romákértPDF Print E-mail
Wednesday, 21 January 2015
Niedermüller Péternek, a Demokratikus Koalíció képviselőjének, a Szocialista és Demokrata képviselőcsoport alelnökének kezdeményezésére másodszor találkoztak az Európai Parlamentnek a romák ügye iránt érdeklődő, négy különböző képviselőcsoporthoz tartozó tagjai, köztük Jávor Benedek (Zöldek), a PM képviselője.
 
Felelős családtervezésre figyelmeztetett Ferenc pápaPDF Print E-mail
Wednesday, 21 January 2015
A felelős családtervezés fontosságára figyelmeztetett Ferenc pápa, ugyanakkor ismét kiállt a mesterséges születésszabályozás ellen. Mint mondta, jó néhány olyan módszer létezik, amelyet a katolikus egyház is elfogad, és alkalmas arra, hogy a családok csak annyi gyermeket vállaljanak, amennyit szeretnének.
 
Farkas Flórián Miniszterelnöki biztos feladataiPDF Print E-mail
Wednesday, 21 January 2015
A miniszterelnök a központi államigazgatási szervekről, valamint a Kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2010. évi XLIII. törvény 31. § (2) bekezdés b) pontja alapján Farkas Flóriánt 2014. december 3. napjától miniszterelnöki biztossá nevezte ki.
 
A magyarok jó okkal bíznak a MercedesbenPDF Print E-mail
Wednesday, 21 January 2015
Orbán Viktor miniszterelnök vezette le a futószalagról a Mercedes-Benz legújabb magyar gyártmányú, CLA Shooting Brake nevű modelljét Kecskeméten.
 
A bizalmi állás, ami még Lázár posztjánál is jobban fizetPDF Print E-mail
Wednesday, 21 January 2015
Kényelmes állást biztosít a miniszteri biztosi szék. Sokan még a helyettes államtitkároknál is többet keresnek, kiküldetés esetén lehet első osztályon utazni, de a miniszter még szolgálati kocsit is kirendelhet nekik. Átnéztük, kiket neveztek ki miniszteri biztosnak a kormányalakítás óta, és találtunk olyan álláshalmozót is, aki még főnökénél, Lázár Jánosnál is jobban keres.
 
Hazavágta az elmúlt 3 év a civil szektortPDF Print E-mail
Wednesday, 21 January 2015
A magyarországi nonprofit szektor 1993 óta töretlenül nőtt, 2012-ben azonban megfordult a trend. Az 500 ezer forintnál kisebb bevételű szervezetek aránya 45 százalékról 42 százalékra csökkent.
 
Beszállt felesége cégébe Andy VajnaPDF Print E-mail
Wednesday, 21 January 2015
A kormánybiztos úgy döntött, pénzzel is támogatja Tímea vállalkozását.
 
Orbán-, Merkel-, Putyin-közeledésPDF Print E-mail
Wednesday, 21 January 2015
Február 17-én érkezik Magyarországra az orosz államfő – jelentette be előbb a köztévében, majd a közrádióban Szijjártó Péter szerda reggel.
 
Váci püspök: Együtt kell élni a gazdasági bevándorlókkal isPDF Print E-mail
Wednesday, 21 January 2015
A katolikus egyházban nagyobb figyelmet kap a templomok tatarozása, mint a hit gyakorlása és a szolgálat. Az egyháznak, ahogy a jól szituált embereknek is, konkrét segítséget kellene nyújtania az elesetteknek, ahogy erre a váci egyházmegyében program is alakult. Beer Miklós megyés püspök köztévében közvetített karácsonyi szentbeszédének országos visszhangja volt. A hvg.hu-nak is őszintén nyilatkozott a katolikus egyház túlzásba vitt külsőségeiről, az aktuális társadalmi témák lereagálásának szükségességéről és a közérthető beszédről. Nem maradt ki a migrációs problematika és Charlie Hebdo sem.
 
Demján: Új adókat fognak kivetni a vasárnapi zárva tartás miattPDF Print E-mail
Wednesday, 21 January 2015
Demján Sándor szerint egy magyar üzleti kör helyzetbe hozása lehet a célja a vasárnapi zárva tartásnak és más, a kereskedelmet érintő intézkedésnek. A Ligával közösen a VOSZ népszavazást kezdeményezett, de a választási bizottság még nem foglalkozott a beadványukkal.
 
ROMÁK A TUDOMÁNYOS ÉLETBEN.PDF Print E-mail
Tuesday, 20 January 2015
Tudományos konferencia az MTA TK Kisebbségkutató Intézetében, 2015. február 3-án
 
Nem lett olcsóbb a kisebb parlamentPDF Print E-mail
Monday, 19 January 2015
Erre jutott a Blikk, miután összegezte a képviselőknek eddig bérelt irodák, szolgálati lakások szerződéseit.
 
Roma Tehetségnap PDF Print E-mail
Sunday, 18 January 2015
Polgár Alapítvány és a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége közös szervezésében rendezi meg a Roma Tehetségnap című programját.
 
Kamatmentes kölcsön járt a képviselőknekPDF Print E-mail
Thursday, 15 January 2015
Kamat nélkül fizethetik vissza a felvett kampánytámogatást a választást elbukó jelöltek – tudta meg a Bors.
 
Kamatmentes köllcsoön járt a kepviselo jelolteknekPDF Print E-mail
Thursday, 15 January 2015
Kamat nélkül fizethetik vissza a felvett kampánytámogatást a választást elbukó jelöltek – tudta meg a Bors.
 
Ismét Athe Sam KlubPDF Print E-mail
Thursday, 15 January 2015
Athe Sam Klub: Etnorom, Táncház, Le Rom, DJ Ritmo Január 22. (csütörtök) 20.00, G3 Rendezvényközpont (Gödör Klub)
 
Kétmilliárddal többet kapnak a magyarországi nemzetiségekPDF Print E-mail
Thursday, 15 January 2015
Az Országgyűlés döntése értelmében két milliárd forinttal növekednek idén a nemzetiségeknek nyújtható támogatások - jelentette be Soltész Miklós kedden, Budapesten. Ezzel összesen 5,5 milliárd forint áll az önkormányzatok rendelkezésére. Az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár felhívta a figyelmet, az EMMI négy pályázatot írt ki számukra, amelyekre január 29-ig lehet jelentkezni.
 
Foskolos Péter hegedűestjePDF Print E-mail
Tuesday, 13 January 2015
A Nádor Teremben rendezik meg Foskolos Péter hegedűművész hegedűestjét. Helyszín: 1146. Budapest, Ajtosi Dürer sor 39. Időpont: 2015. január 28. szerda 19:00 Jegyár: 1200.- Ft
 
Szabálytalanul gazdálkodott a kerületi lakásokkal az önkormányzat?PDF Print E-mail
Tuesday, 13 January 2015
Szilvágyi László önkormányzati képviselő iratokat és bizonyítékokat gyűjtött össze az önkormányzat lakásgazdálkodásával kapcsolatos problémákról, esetleges szabálytalanságokról.
 
Orbán: Gazdasági bevándorlóknak nem adunk menedéketPDF Print E-mail
Sunday, 11 January 2015
Orbán Viktor szerint a gazdasági bevándorlás rossz, ezért a hazájukat gazdasági okokból otthagyóknak Magyarország nem tud menedéket nyújtani. A miniszterelnök erről az M1 Híradó tudósítójának beszélt vasárnap Párizsban - közölte az MTI.
 
Hol kezdődik a gyűlöletbeszéd?PDF Print E-mail
Sunday, 11 January 2015
Az ATV Start vendége Muhi Erika Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda.
 
Magyarország is csatlakozott a Charlie Hebdo-nyilatkozathozPDF Print E-mail
Sunday, 11 January 2015
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, kultúráért is felelős tárcavezető csatlakozott ahhoz a közös nyilatkozathoz, amelyet Lettország elnöksége és a francia kulturális miniszter kezdeményezett az unió kulturális tárcavezetői körében a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni merénylet párizsi megemlékezésének alkalmából.
 
Az új autópályadíj legnagyobb veszteseiPDF Print E-mail
Sunday, 11 January 2015
Január elsejétől kétszer annyi autópályadíjat kell fizetniük a kilencszemélyes gépjárművel közlekedőknek, mint azoknak, akik maximum hétszemélyes autót vezetnek. Ez sok önkormányzatot is kedvezőtlenül érint.
 
Adót vetettek ki a napelemekrePDF Print E-mail
Sunday, 11 January 2015
Minden napelem után 114 forint/kg környezetvédelmi termékdíjat kell fizetni 2015. január elsejét követően, mely mintegy 2000-2500 Ft-os modul áremelést jelent.
 
Orbán óránként kétmillióért beugrik Svájcba isPDF Print E-mail
Sunday, 11 January 2015
A kormányfő vasárnap az OTP-csoporthoz tartozó Air Invest magánrepülőgépével utazik el Párizsba, a szólásszabadságért és a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni támadás áldozataiért tartott hatalmas békefelvonulásra. Visszafelé beugrik Zürichbe egy Fifa-rendezvényre.
 
Vona nekiment Orbánnak, megvédte NovákotPDF Print E-mail
Sunday, 11 January 2015
A Jobbik terrorellenes egyeztető fórumot kezdeményez. Azon a parlamenti frakciók szakértői vennének részt. A radikális párt hazahívná a magyar katonákat az ázsiai hadszínterekről, visszaállítaná a halálbüntetést, zéró toleranciát hirdetne a bevándorlás ellen – mondta Vona Gábor.
 
Meghalt Hankiss ElemérPDF Print E-mail
Sunday, 11 January 2015
Szombat délután 86 éves korában elhunyt Hankiss Elemér szociológus, irodalomtörténész, a Magyar Televízió korábbi elnöke – tudta meg a családtól az MTI.
 
Támogatják a szorgalmat PDF Print E-mail
Friday, 09 January 2015
4 és 15 ezer forint közötti havi ösztöndíjat kap az a 24 roma származású kaposvári tanuló, aki sikeresen pályázott a cigány tanulók ösztöndíjára.
 
Erőss Gábor véleménye: Cigányútra ment a DKPDF Print E-mail
Friday, 09 January 2015
Politikai vitairat – ezt az alcímet viseli a Demokratikus Koalíció (DK) alelnökének könyve, melynek főcímébe mintha tévedésből került volna a „ne” szócska: „Ne bántsd a cigányt!” – hisz ő egyre csak bántja. Eddig a „liberális véleményterror” miatt nem lehetett őszinte a szegény szerző, de most bepótolja!
 
Elhunyt a fideszes képviselőPDF Print E-mail
Friday, 09 January 2015
A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség és a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja mély fájdalommal és megrendüléssel tudatja, hogy Lasztovicza Jenő, a Fidesz országgyűlési képviselője a mai napon hosszú betegséget követően elhunyt.
 
Adorján György - Cigányember levelét megírtaPDF Print E-mail
Thursday, 08 January 2015
Őket, akiknek karján ott a tetovált rabszám, tagadta meg nyilvánosan Balog miniszter. Őket és a roma holokauszt valamennyi áldozatát.
 
Zsidó, cigány, holokauszt, köcsög: Novák Előd világaPDF Print E-mail
Thursday, 08 January 2015
Novák Előd az új év első napjaiban az év első újszülöttje elleni verbális roham kiprovokálásával hívta fel magára a figyelmet, de messze nem ez volt a jobbikos politikus első botránya.
 
Népszavazás blokkolhatja a vasárnapi boltbezárástPDF Print E-mail
Thursday, 08 January 2015
Négymillió választópolgár akarata is legfeljebb három évre menthetné meg a vasárnapi vásárlást, ugyanis a KDNP munkavégzési tilalomról szóló ötletét egy népszavazás is csak ennyi időre blokkolhatja. A referendum sikeréért munkaadói és munkavállalói szervezetek együtt küzdenének, de dolgukat az őket megelőző „referendumhackerek", és a Fidesz jogi akadályai is nehezítik.
 
Budaörs lázad: sötétbe borítják az autópályátPDF Print E-mail
Wednesday, 07 January 2015
Budaörs város önkormányzata a továbbiakban nem fizeti az autópálya és a lehajtók közvilágítását
 
Lendvai Ildikó:Országvédelmi akciótervPDF Print E-mail
Wednesday, 07 January 2015
0 inShare Istenem, be szép szó ez: "országvédelmi akcióterv"! Ha Kosztolányi élne, hát biztosan besorolná az általa kiválasztott legszebb magyar szavak közé. A csengésében van valami férfias ügybuzgalom.
 
Nácik Állj és Ne Tovább! C-PRESS 2015-ös társadalmi kérdésePDF Print E-mail
Wednesday, 07 January 2015
Ön elítéli és visszahívná a közpénzből élő Novák Előd országgyűlési képviselőt ( Jobbik ) az újévi cigány csecsemőre tett bejegyzése és a többszöri cigányellenes kirohanásai miatt?
 
Novák Előd nem áll lePDF Print E-mail
Wednesday, 07 January 2015
Az úgy kezdődött, hogy Novák Előd egy erős cigányozással kezdte az új évet. Arra a hírre, hogy 2015 első kisbabája roma származású, azt reagálta a Facebook-oldalán, hogy „a 2015-ben elsőként – 23 éves anya harmadik gyermekeként! – megszületett Rikárdó mellett azért persze szaporodik a magyar is néhol”.
 
Rikárdó édesapja üzent Novák ElődnekPDF Print E-mail
Wednesday, 07 January 2015
Azt "kérjük, kisfiunk, családunk, de az egész magyarországi cigányság érdekében is, hogy fejezzék be a gyűlölködést! Ilyet mi még nem tapasztaltunk, és egy világ dőlt össze bennünk, hogy egy újszülöttel ilyen történhet Magyarországon.' Ez is olvasható Rácz Péter, Rikárdó, azaz az idei évben első újszülött kisfiú édesapjának közleményében.
 
Teleki László nyílt levele Orbán Viktornak, Magyarország Miniszterelnökének PDF Print E-mail
Monday, 05 January 2015
Engedje meg, hogy ellenzéki politikusként, az MSZP országgyűlési képviselőjeként, Boldog Új Évet kívánjak Önnek!
 
Schmuck Andor is indít jelöltet VeszprémbenPDF Print E-mail
Sunday, 04 January 2015
Karancsi Tibor volt rendőrt, az "olajbotrány kirobbantóját" támogatják a szociáldemokraták a veszprémi időközi választáson, a jelöltet Schmuck Andor, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke mutatta be szombaton Budapesten, írta az MTI.
 
Születésétől a nemzet ellenségePDF Print E-mail
Friday, 02 January 2015
Rikárdó 2015 január elsején, hajnali 0 óra 1 perckor látta meg a napvilágot, és rögtön a nemzetre támadt. Legalábbis ez tűnik ki az év első napján született kisbabáról szóló hírek alatti kommentekből, és a jobbikos képviselők Facebook-hozzászólásaiból. És hogy Rikárdó hogyan támad rá szerintük a nemzetre nem egészen egy naposan? Hát azzal, hogy cigány származású.
 
A TRAGIKUS KÉZFOGÁSPDF Print E-mail
Thursday, 01 January 2015
A nemzetiszocialista szervezkedés kezdete Magyarországon. Az elmúlt években lezajlott Üllői úti pogrom ismét rávilágított arra, hogy a náci, fasiszta és nyilas eszméktől hatvan év alatt sem sikerült megtisztítani Magyarországot.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-08-08
  Ma álmodozó, fáradékony hangulatban leszünk, érdemes többet pihennünk. Ha tehetjük, akkor aludjuk ki magunkat alaposan, így erőt gyűjthetünk a következő munkahétre. Egy jó nagy séta a friss levegőn jót tesz a közérzetünknek! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy az ujjaink. Segíthetünk magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk, hiszen ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-08-07
  Ma szívesen teszünk-veszünk a kertünkben, hiszen szükségünk van a mozgásra. Tegyünk rendet, vágjuk formára bokrainkat. Ha ásni szeretnénk, akkor ma megtehetjük, gyorsabban haladunk. Ma a fejünk lehet érzékenyebb, aki hajlamosabb a fejfájásra, most ismét szembekerülhet a kellemetlen tünettel. A fogaink is érzékenyebbek lesznek, - ha tudjuk, hogy érzékenyek a hideg ételekre, italokra, akkor ma ne fogyasszunk jeges édességeket.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.augusztus 6-tól 12-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk