Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Demján Sándor: Az Isten politikusokkal verte meg ezt az országotPDF Print E-mail
Sunday, 28 December 2014
Akinek tele van a zsebe, annak legyen tele a szíve is címmel adott interjút a Népszavának Demján Sándor, aki állítása szerint közel sincs olyan előkelő helyen az ország leggazdagabb embereinek sorában, mint ahogy azt rendre közzéteszik az erre hivatott toplistákon, manapság ugyanis sokan, egyszerűen eltitkolják a vagyonukat és inkább strómanokon keresztül realizálják, gyakran igencsak vitatható tevékenységüket.
 
Rasszista felvonulás Miskolcon PDF Print E-mail
Sunday, 28 December 2014
Szombaton sálakkal eltakart arcú, fekete ruhás alakok – a rendőrség szerint diósgyőri ultrák – jelentek meg a miskolci számozott utcákban.
 
Kellemes karácsonyi ünnepeketPDF Print E-mail
Tuesday, 23 December 2014
C-PRESS Hírügynökség - Cigány közéleti hírportál www.c-press.hu   Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen: http://www.facebook.com/hirugynokseg
 
Kövér visszaszólt LázárnakPDF Print E-mail
Monday, 22 December 2014
Pokorni Zoltánt nem az ártó szándék vezette, egy a párton belül és a párt szimpatizánsai között meglévő véleményt ismertetett, amikor az urizálással kapcsolatosan megszólal – idézi az Mno.hu a Hír TV Kövér László házelnökkel készült interjúját, amit hétfőn adnak le teljes terjedelmében a Magyarország élőben című műsorban.
 
Forgács István: Cigányokról, közmunkáról és szakiskolákrólPDF Print E-mail
Saturday, 20 December 2014
Kell, hogy legyen egy olyan cigány generáció, amelyet ha még meg tudunk menteni, akkor meg kell mentenünk mindenképpen. Ha nem így lesz, akkor a cigányügy igenis megfojtja az országot.
 
Forgács István: Szűk utcába fordulva cigányság, közmunka, szakiskolaPDF Print E-mail
Saturday, 20 December 2014
Kell, hogy legyen egy olyan cigány generáció, amelyet ha még meg tudunk menteni, akkor meg kell mentenünk mindenképpen. Ha nem így lesz, akkor a cigányügy igenis megfojtja az országot.
 
A vasárnapi lapokat is megüti a zárva tartás PDF Print E-mail
Saturday, 20 December 2014
Márciustól vasárnap zárva tartanak a 200 négyzetméternél nagyobb boltok. Az atv.hu megpróbálta felmérni, hogy milyen hatásokkal lehet az új jogszabály azokra a lapokra, melyek vasárnap jelennek meg, és hogyan készülnek a kiadók az újabb megszorításra.
 
Mága Zoltán, a szeretet és a politika hegedűsePDF Print E-mail
Saturday, 20 December 2014
A Fidesznek kampányol és látványosan adakozik, de vajon honnan jön és hová megy a sok pénz? A karácsonyi dupla számban részletesen utánajártunk mindennek.
 
Áder visszaküldte a hipermarket-törvénytPDF Print E-mail
Friday, 19 December 2014
Megfontolásra visszaküldött pénteken a parlamentnek Áder János köztársasági elnök két elfogadott jogszabályt, az épített környezet alakításáról és védelméről szóló, valamint a kereskedelemről szóló törvény módosítását.
 
Munkaértekezlet és díjátadó PápánPDF Print E-mail
Friday, 19 December 2014
A Pápai Rendőrkapitányság munkaértekezletre hívta a területén működő cigány nemzetiségi önkormányzatok vezetőit.
 
Eddig 12-en jelentkeztek be Navracsics helyérePDF Print E-mail
Friday, 19 December 2014
Újabb pártokat vett nyilvántartásba a februári veszprémi időközi országgyűlési képviselőválasztásra a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) pénteki ülésén, ezzel már tizenkettőre nőtt a választáson jelöltet állítani szándékozó pártok száma, írja az MTI.
 
"Nincs hova hátrálnunk" PDF Print E-mail
Friday, 19 December 2014
Az a fejlemény az ajánlóívekkel kapcsolatos feljelentésről, hogy nincs fejlemény - ezt Marek Bertram mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
 
Vasárnapi bezárás: vannak hatástanulmányokPDF Print E-mail
Friday, 19 December 2014
Üdvözölte a vasárnapi pihenőnapról szóló törvény elfogadását a KDNP frakcióvezetője. Arról is beszélt, hogy a kormány és a szakszervezetek is készítettek hatástanulmányokat.
 
Elképesztő összegért tanul Orbán lánya PDF Print E-mail
Friday, 19 December 2014
Titokzatos, előkelő és pokoli drága az a svájci főiskola, ahol a magyar miniszterelnök lánya folytatja tanulmányait - írja a hvg.hu.
 
Lendvai Ildikó: Az eltévedt sült galambPDF Print E-mail
Thursday, 18 December 2014
Az ellenzék naivabb tagjai akár azt is hihetik: a szánkba repül a sültgalamb. Orbán szívós munkával megdönti saját magát, ha már nekünk nem sikerült. Hogy nem egészen így van, ezen a tájon ritkán röpdösnek sűrű rajokban balra tartó sültgalambok, erről később.
 
Fotó: Vérző fejű emberek a Kossuth téri dulakodás utánPDF Print E-mail
Wednesday, 17 December 2014
A rendőrség közölte, nem nyomoz a kedd esti tüntetéssel kapcsolatban. Megismételték, hogy a parlament lépcsőjén nem kiemeltek, csak felsegítettek valakit. Tudomásuk szerint nem sérült meg senki a tüntetésen, az MTI azonban vérző fejű embereket fotózott, akiket fémhenger talált el, amikor a rendőrség paprikasprayt vetett be.
 
Újabb 4 milliárdot költ a kormány stadionokraPDF Print E-mail
Tuesday, 16 December 2014
2104: ez nem a magyar rendezésű foci vb dátuma, hanem az átlagos nézőszám a legutóbbi NB1-es fordulóban. Ennek ellenére újabb 4 milliárdot ad a kormány stadionfejlesztésekre.
 
Miczura Mónika beperelte BeyoncétPDF Print E-mail
Tuesday, 16 December 2014
A magyar énekesnő beperelte Beyoncét, mert a sztár Drunk in Love című, egy éve kiadott számában állítólag engedély nélkül használt fel egy részletet egy felvételből, amelyen Miczura egy cigány népdalt ad elő, amelyet a nagymamájától tanult.
 
Így falja Orbán a tüntetők ingyencsokijátPDF Print E-mail
Tuesday, 16 December 2014
Semjén Zsolt és Orbán Viktor családi fotókkal díszített ingyencsokin osztozott hétfőn a parlamentben. A miniszterelnök éhes lehetett, a papírt a fogával tépte fel. A csokit az állásukat féltő dohányipari dolgozók küldtek a képviselőknek, kérve, hogy szavazzanak nemmel a dohányipart érintő törvényekre.
 
Matolcsy szerint őt nem lehet számonkérniPDF Print E-mail
Tuesday, 16 December 2014
Bizarr választ küldött a jegybankelnök a furcsa alapítványokról érdeklődő civil szervezetnek.
 
Feljelentették Orbán Viktort PDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Árok Kornél kényszerítéssel vádolja a miniszterelnököt.
 
A képviselők mentesítik magukat az M0-díj alól, ellenzéki támogatássalPDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Közteherviselés karácsonyra: olyan törvénymódosítást terjesztettek be, ami szerint az autópályadíj és a -bérlet is fizethető lesz a képviselői benzinkártyával.
 
A Parlament előtt tüntetnek vasárnap délutánPDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Elfogadhatatlannak tartják a tiltakozók a jövő évi költségvetést – szerintük a kormány ellehetetleníti az emberek életét, miközben helyzetbe hozza a haverokat.
 
Interjú Vona Gáborral: A cigányozás és a zsidózás nem vezet sehováPDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Alpári, vulgáris faji politikára nincs szükség, nem vezet sehová, ráadásul tőlem személyesen is idegen. Interjú.
 
Száz zseni jön Debrecenbe. Mind cigány! PDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Csárdással búcsúztatja az évet a 100 Tagú.
 
Nem szűnik meg a WáliPDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Az elmúlt napokban napvilágot látott sajtóértelmezéssel ellentétben a Magyarországi Református Egyház (MRE) nem tervezi bezárni a Wáli István Református Cigány Szakkollégiumot.
 
Ennyire hálás a cigányügyi biztos Orbán ViktornakPDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Farkas Flórián miniszterelnöki-cigányügyi biztos, a Lungo Drom elnöke szerdán levelet küldött John McCain amerikai szenátornak, amelyben visszautasítja a republikánus politikus Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatos szavait.
 
Meghalt Fátyol TivadarPDF Print E-mail
Wednesday, 10 December 2014
A muzsikus, zeneszerző, rendező, producer, az első Cigány Kulturális Világfesztivál szervezője elhunyt - tudatta fájdalommal az Oltalom Karitatív Egyesület.
 
Győrben koncertezik a 100 Tagú CigányzenekarPDF Print E-mail
Monday, 08 December 2014
Különleges ünnepi koncertet hoz a 100 Tagú Cigányzenekar december 29-én a Richter Terembe.
 
Miniszterelnöki biztos lett Farkas FlóriánPDF Print E-mail
Saturday, 06 December 2014
Miniszterelnöki biztossá nevezték ki december 3-i hatállyal Farkas Flóriánt - tették közzé a pénteken megjelent Hivatalos Értesítőben.
 
Debreczeni József, Ne bántsd a cigányt!PDF Print E-mail
Friday, 05 December 2014
Debreczeni József: Ne bántsd a cigányt! Politikai vitairat, Debrecen, DE.HUKÖNYV, 2014, 220 old.
 
Roma kulturális programsorozatPDF Print E-mail
Friday, 05 December 2014
Képzőművészettel, zenével és filmmel mutatja be az olasz közönségnek a magyarországi cigányság kultúráját a Római Magyar Akadémián (RMA) pénteken kiállítással és koncerttel kezdődő roma programsorozat.
 
Szervezett bosszú keretében támadták romákra egy erdőbenPDF Print E-mail
Thursday, 04 December 2014
A négy közmunkást a Heves megyei Balatonon rohanták le. A TASZ szerint rasszista támadás történt. A falu eddig békés volt, a most vonulgató Betyársereget nem látják szívesen.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.május 29-től június 4-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-05-29
  Ma már komolyabb hangulatban leszünk, és visszafogottabb a viselkedésünk. Ha szeretünk piszkálódni, kritizálni, akkor ez a tulajdonságunk még inkább előtérbe kerül. Ez ok lehet egy jó kis veszekedésre, családtagjainkkal! Ma szégyenlősebbek leszünk, visszafogott a viselkedésünk, nem vágyunk a szenvedélyre. Nem szívesen beszélünk az érzelmeinkről, s nem ma van a napja annak, hogy új elemeket vigyünk a szexualitásunkba.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.május 28-tól június 3-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-05-28
  Vidám hangulatban telik a nap, tele leszünk energiával és lendülettel. Talán még az sem bosszant, ha több munkával kell megküzdenünk, mint máskor. Főnökünk utasítgatásait viszont nehezen viseljük. Ma sikerrel foglalkozhatunk magas vérnyomásunk kezelésével. Vérnyomáscsökkentő gyógynövények segítségével komoly eredményeket érhetünk el. Ilyen a fokhagyma, vöröshagyma, medvehagyma. Tartózkodjunk a kávé, csokoládé fogyasztásáról, nem is beszélve a cigarettázásról.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.május 27-től június 2-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek