Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Demján Sándor: Az Isten politikusokkal verte meg ezt az országotPDF Print E-mail
Sunday, 28 December 2014
Akinek tele van a zsebe, annak legyen tele a szíve is címmel adott interjút a Népszavának Demján Sándor, aki állítása szerint közel sincs olyan előkelő helyen az ország leggazdagabb embereinek sorában, mint ahogy azt rendre közzéteszik az erre hivatott toplistákon, manapság ugyanis sokan, egyszerűen eltitkolják a vagyonukat és inkább strómanokon keresztül realizálják, gyakran igencsak vitatható tevékenységüket.
 
Rasszista felvonulás Miskolcon PDF Print E-mail
Sunday, 28 December 2014
Szombaton sálakkal eltakart arcú, fekete ruhás alakok – a rendőrség szerint diósgyőri ultrák – jelentek meg a miskolci számozott utcákban.
 
Kellemes karácsonyi ünnepeketPDF Print E-mail
Tuesday, 23 December 2014
C-PRESS Hírügynökség - Cigány közéleti hírportál www.c-press.hu   Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a C-PRESS Hírügynökség facebook oldalát, a következő címen: http://www.facebook.com/hirugynokseg
 
Kövér visszaszólt LázárnakPDF Print E-mail
Monday, 22 December 2014
Pokorni Zoltánt nem az ártó szándék vezette, egy a párton belül és a párt szimpatizánsai között meglévő véleményt ismertetett, amikor az urizálással kapcsolatosan megszólal – idézi az Mno.hu a Hír TV Kövér László házelnökkel készült interjúját, amit hétfőn adnak le teljes terjedelmében a Magyarország élőben című műsorban.
 
Forgács István: Cigányokról, közmunkáról és szakiskolákrólPDF Print E-mail
Saturday, 20 December 2014
Kell, hogy legyen egy olyan cigány generáció, amelyet ha még meg tudunk menteni, akkor meg kell mentenünk mindenképpen. Ha nem így lesz, akkor a cigányügy igenis megfojtja az országot.
 
Forgács István: Szűk utcába fordulva cigányság, közmunka, szakiskolaPDF Print E-mail
Saturday, 20 December 2014
Kell, hogy legyen egy olyan cigány generáció, amelyet ha még meg tudunk menteni, akkor meg kell mentenünk mindenképpen. Ha nem így lesz, akkor a cigányügy igenis megfojtja az országot.
 
A vasárnapi lapokat is megüti a zárva tartás PDF Print E-mail
Saturday, 20 December 2014
Márciustól vasárnap zárva tartanak a 200 négyzetméternél nagyobb boltok. Az atv.hu megpróbálta felmérni, hogy milyen hatásokkal lehet az új jogszabály azokra a lapokra, melyek vasárnap jelennek meg, és hogyan készülnek a kiadók az újabb megszorításra.
 
Mága Zoltán, a szeretet és a politika hegedűsePDF Print E-mail
Saturday, 20 December 2014
A Fidesznek kampányol és látványosan adakozik, de vajon honnan jön és hová megy a sok pénz? A karácsonyi dupla számban részletesen utánajártunk mindennek.
 
Áder visszaküldte a hipermarket-törvénytPDF Print E-mail
Friday, 19 December 2014
Megfontolásra visszaküldött pénteken a parlamentnek Áder János köztársasági elnök két elfogadott jogszabályt, az épített környezet alakításáról és védelméről szóló, valamint a kereskedelemről szóló törvény módosítását.
 
Munkaértekezlet és díjátadó PápánPDF Print E-mail
Friday, 19 December 2014
A Pápai Rendőrkapitányság munkaértekezletre hívta a területén működő cigány nemzetiségi önkormányzatok vezetőit.
 
Eddig 12-en jelentkeztek be Navracsics helyérePDF Print E-mail
Friday, 19 December 2014
Újabb pártokat vett nyilvántartásba a februári veszprémi időközi országgyűlési képviselőválasztásra a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) pénteki ülésén, ezzel már tizenkettőre nőtt a választáson jelöltet állítani szándékozó pártok száma, írja az MTI.
 
"Nincs hova hátrálnunk" PDF Print E-mail
Friday, 19 December 2014
Az a fejlemény az ajánlóívekkel kapcsolatos feljelentésről, hogy nincs fejlemény - ezt Marek Bertram mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
 
Vasárnapi bezárás: vannak hatástanulmányokPDF Print E-mail
Friday, 19 December 2014
Üdvözölte a vasárnapi pihenőnapról szóló törvény elfogadását a KDNP frakcióvezetője. Arról is beszélt, hogy a kormány és a szakszervezetek is készítettek hatástanulmányokat.
 
Elképesztő összegért tanul Orbán lánya PDF Print E-mail
Friday, 19 December 2014
Titokzatos, előkelő és pokoli drága az a svájci főiskola, ahol a magyar miniszterelnök lánya folytatja tanulmányait - írja a hvg.hu.
 
Lendvai Ildikó: Az eltévedt sült galambPDF Print E-mail
Thursday, 18 December 2014
Az ellenzék naivabb tagjai akár azt is hihetik: a szánkba repül a sültgalamb. Orbán szívós munkával megdönti saját magát, ha már nekünk nem sikerült. Hogy nem egészen így van, ezen a tájon ritkán röpdösnek sűrű rajokban balra tartó sültgalambok, erről később.
 
Fotó: Vérző fejű emberek a Kossuth téri dulakodás utánPDF Print E-mail
Wednesday, 17 December 2014
A rendőrség közölte, nem nyomoz a kedd esti tüntetéssel kapcsolatban. Megismételték, hogy a parlament lépcsőjén nem kiemeltek, csak felsegítettek valakit. Tudomásuk szerint nem sérült meg senki a tüntetésen, az MTI azonban vérző fejű embereket fotózott, akiket fémhenger talált el, amikor a rendőrség paprikasprayt vetett be.
 
Újabb 4 milliárdot költ a kormány stadionokraPDF Print E-mail
Tuesday, 16 December 2014
2104: ez nem a magyar rendezésű foci vb dátuma, hanem az átlagos nézőszám a legutóbbi NB1-es fordulóban. Ennek ellenére újabb 4 milliárdot ad a kormány stadionfejlesztésekre.
 
Miczura Mónika beperelte BeyoncétPDF Print E-mail
Tuesday, 16 December 2014
A magyar énekesnő beperelte Beyoncét, mert a sztár Drunk in Love című, egy éve kiadott számában állítólag engedély nélkül használt fel egy részletet egy felvételből, amelyen Miczura egy cigány népdalt ad elő, amelyet a nagymamájától tanult.
 
Így falja Orbán a tüntetők ingyencsokijátPDF Print E-mail
Tuesday, 16 December 2014
Semjén Zsolt és Orbán Viktor családi fotókkal díszített ingyencsokin osztozott hétfőn a parlamentben. A miniszterelnök éhes lehetett, a papírt a fogával tépte fel. A csokit az állásukat féltő dohányipari dolgozók küldtek a képviselőknek, kérve, hogy szavazzanak nemmel a dohányipart érintő törvényekre.
 
Matolcsy szerint őt nem lehet számonkérniPDF Print E-mail
Tuesday, 16 December 2014
Bizarr választ küldött a jegybankelnök a furcsa alapítványokról érdeklődő civil szervezetnek.
 
Feljelentették Orbán Viktort PDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Árok Kornél kényszerítéssel vádolja a miniszterelnököt.
 
A képviselők mentesítik magukat az M0-díj alól, ellenzéki támogatássalPDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Közteherviselés karácsonyra: olyan törvénymódosítást terjesztettek be, ami szerint az autópályadíj és a -bérlet is fizethető lesz a képviselői benzinkártyával.
 
A Parlament előtt tüntetnek vasárnap délutánPDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Elfogadhatatlannak tartják a tiltakozók a jövő évi költségvetést – szerintük a kormány ellehetetleníti az emberek életét, miközben helyzetbe hozza a haverokat.
 
Interjú Vona Gáborral: A cigányozás és a zsidózás nem vezet sehováPDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Alpári, vulgáris faji politikára nincs szükség, nem vezet sehová, ráadásul tőlem személyesen is idegen. Interjú.
 
Száz zseni jön Debrecenbe. Mind cigány! PDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Csárdással búcsúztatja az évet a 100 Tagú.
 
Nem szűnik meg a WáliPDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Az elmúlt napokban napvilágot látott sajtóértelmezéssel ellentétben a Magyarországi Református Egyház (MRE) nem tervezi bezárni a Wáli István Református Cigány Szakkollégiumot.
 
Ennyire hálás a cigányügyi biztos Orbán ViktornakPDF Print E-mail
Monday, 15 December 2014
Farkas Flórián miniszterelnöki-cigányügyi biztos, a Lungo Drom elnöke szerdán levelet küldött John McCain amerikai szenátornak, amelyben visszautasítja a republikánus politikus Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatos szavait.
 
Meghalt Fátyol TivadarPDF Print E-mail
Wednesday, 10 December 2014
A muzsikus, zeneszerző, rendező, producer, az első Cigány Kulturális Világfesztivál szervezője elhunyt - tudatta fájdalommal az Oltalom Karitatív Egyesület.
 
Győrben koncertezik a 100 Tagú CigányzenekarPDF Print E-mail
Monday, 08 December 2014
Különleges ünnepi koncertet hoz a 100 Tagú Cigányzenekar december 29-én a Richter Terembe.
 
Miniszterelnöki biztos lett Farkas FlóriánPDF Print E-mail
Saturday, 06 December 2014
Miniszterelnöki biztossá nevezték ki december 3-i hatállyal Farkas Flóriánt - tették közzé a pénteken megjelent Hivatalos Értesítőben.
 
Debreczeni József, Ne bántsd a cigányt!PDF Print E-mail
Friday, 05 December 2014
Debreczeni József: Ne bántsd a cigányt! Politikai vitairat, Debrecen, DE.HUKÖNYV, 2014, 220 old.
 
Roma kulturális programsorozatPDF Print E-mail
Friday, 05 December 2014
Képzőművészettel, zenével és filmmel mutatja be az olasz közönségnek a magyarországi cigányság kultúráját a Római Magyar Akadémián (RMA) pénteken kiállítással és koncerttel kezdődő roma programsorozat.
 
Szervezett bosszú keretében támadták romákra egy erdőbenPDF Print E-mail
Thursday, 04 December 2014
A négy közmunkást a Heves megyei Balatonon rohanták le. A TASZ szerint rasszista támadás történt. A falu eddig békés volt, a most vonulgató Betyársereget nem látják szívesen.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-08-08
  Ma álmodozó, fáradékony hangulatban leszünk, érdemes többet pihennünk. Ha tehetjük, akkor aludjuk ki magunkat alaposan, így erőt gyűjthetünk a következő munkahétre. Egy jó nagy séta a friss levegőn jót tesz a közérzetünknek! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy az ujjaink. Segíthetünk magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk, hiszen ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-08-07
  Ma szívesen teszünk-veszünk a kertünkben, hiszen szükségünk van a mozgásra. Tegyünk rendet, vágjuk formára bokrainkat. Ha ásni szeretnénk, akkor ma megtehetjük, gyorsabban haladunk. Ma a fejünk lehet érzékenyebb, aki hajlamosabb a fejfájásra, most ismét szembekerülhet a kellemetlen tünettel. A fogaink is érzékenyebbek lesznek, - ha tudjuk, hogy érzékenyek a hideg ételekre, italokra, akkor ma ne fogyasszunk jeges édességeket.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.augusztus 6-tól 12-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk