Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Megtelt az ócsai szociális lakóparkPDF Print E-mail
Friday, 28 November 2014
Teljesen benépesült az ócsai szociális lakópark. A Nemzeti Eszközkezelő Zrt tájékoztatása szerint sikeresen lezárult az utolsó pályázat is, ezért jelenleg már százszázalékos a lakópark "feltöltöttsége".
 
Cigánynak lenni jó!PDF Print E-mail
Friday, 28 November 2014
Vitatom a címet. Keményen…
 
Zavarna, ha cigány lenne a padtársad?PDF Print E-mail
Friday, 28 November 2014
Ilyen és ehhez hasonló megosztó kérdésekre vár választ a 20 éves Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) videópályázatában. A fiatalok hangjára kiváncsi.
 
Aki embereket keresPDF Print E-mail
Friday, 28 November 2014
Sokszor megkérdezik tőlem, milyen cigányszínésznek lenni. Nem vagyok cigányszínész, magyar színész vagyok. Cigány származású vagyok ebben a hazában – mondja Szegedi Dezső, a Miskolci Nemzeti Színház színművésze.
 
Blikk: Jócskán áron alul jutottak hozzá Giró-Szászék a belvárosi ingatlanhozPDF Print E-mail
Friday, 28 November 2014
A 3200 négyzetméter nettó hasznos alapterületű Dorottya utcai épületet, amiben a volt kormányszóvivő hotelt fog nyitni, 776 millió forint helyett 582 millióért adta el az önkormányzat a Blikk szerint.
 
Koldusok országát építi a szabadságharcoló Nemzeti Együttműködés Rendszere?PDF Print E-mail
Tuesday, 25 November 2014
Teleki László MSZP-s országgyűlési képviselő felszólalása napirend előtt az Országgyűlésben.
 
Élőláncot bontva raktak utcára egy családot KőbányánPDF Print E-mail
Tuesday, 25 November 2014
Hiába az egymásba kapaszkodó aktivisták, kilakoltatták a háromgyerekes anyát. De semmi vész, hiszen az akció jogszerű volt: a téli moratórium csak egy hét múlva kezdődik, az önkormányzatnak pedig egyébként sem volt kötelessége segíteni a negyvenezer forintos tartozáson! Nagytotál a külvárosból.
 
Láng Judit: Keszonbeteg cigányokPDF Print E-mail
Sunday, 16 November 2014
A Demokrata Info szerkesztősége feladatának tekinti, hogy a gondolatokat közöljön a demokráciáról és a diktatúrákról, a fasiszta valamint a kommunista ideológiákról, gyűlöletről, kirekesztésről, rasszizmusról, antiszemitizmusról, idegengyűlöletről, mások megbélyegzéséről így kiemelten foglalkozik a cigányellenességgel, a romák sorsával. Az alábbiakban egy tanulmányt közlünk, amely felteszi azt a kérdést, hogy ki a cigány?
 
DILINKÓ GÁBOR, Bizsu örökre eltávozott az élők sorából. PDF Print E-mail
Sunday, 16 November 2014
Az 1956-os forradalom és szabadságharc egyik cigány hőse, a Corvin köziek összekötője, emiatt életfogytiglanra ítélt áldozata, nyugalmazott dandártábornok távozott személyében.
 
Lendvai Ildikó: Az ózdi példaPDF Print E-mail
Sunday, 16 November 2014
 Egy elemzésben azt olvasom: „nem tartom valószínűnek, hogy a baloldali pártok bármilyen következtetéseket levonnának az ózdi eredményből, pedig erre szükségük lenne”. Ettől majdnem még jobban elszomorodtam, mint a választás híreitől. Nagy baj volna, ha a baloldal nem figyelne az ózdi példára.
 
Doros Judit: Körbebontott családPDF Print E-mail
Sunday, 16 November 2014
Balogh László és családja körbebontott házban él Miskolcon, mióta az önkormányzat „látványdózerolást” végzett a telepen. A helyhatóság hétszázezer forintot ajánlott az ingatlanért, ám ennyi pénzből nem tudnak új lakást venni. A bizonytalanság viszont lassan felőrli őket.    
 
A Fidesz szerint Gyurcsány mozgatja az USA-tPDF Print E-mail
Sunday, 16 November 2014
Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese jutott erre a következtetésre.
 
Dajcstomi: "Kib*szott jó!"PDF Print E-mail
Sunday, 16 November 2014
A Fidesz közösségi médiás fenegyereke a Twitteren adott hangot "Urai vagyunk a helyzetnek"-életérzésének.
 
Orbán kiakadt: nem jelent meg nyomtatásban egy fontos interjújaPDF Print E-mail
Sunday, 16 November 2014
Egy bajor-egy magyar: semmi vita címmel jelent meg Orbán Viktor és Horst Seehofer bajor miniszterelnök közös interjúja a Die Welt konzervatív napilap online kiadásában múlt hét szombaton. A rendkívül barátságos hangvételű beszélgetés most kisebb diplomáciai botrányt kavar: Orbánéknak be volt ígérve, hogy az interjú megjelenik a Die Welt vasárnapi számában, a Welt am Sonntag-ban, de ez elmaradt. A magyar kormány képviselői cenzúrát emlegetnek, a volt bajor tartományi miniszter betelefonált a lapnak.
 
Bajba kerülhetsz, ha elteszed az utcán talált pénztPDF Print E-mail
Sunday, 16 November 2014
Kevesen tudják, mit kell tenni, ha találnak valamit az utcán. Megtartani nem szabad.
 
Varga Mihály meg tudja érteni Vida IldikótPDF Print E-mail
Sunday, 16 November 2014
Magyarország a magyar GDP harmadik negyedéves adatai alapján az Európai Unióban a második helyen áll, a magyar gazdaság kezd egyre inkább "válságellenállóvá" válni, ezt a Moody's nemzetközi hitelminősítő is leírta - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Hír Tv P8 című műsorában szombat este. A miniszter a kitiltási ügyről is beszélt, és újfent az amerikai bizonyítékokat hiányolta.
 
Ellehetetlenítenének bennünketPDF Print E-mail
Sunday, 16 November 2014
Szerintük kizárólag csak olyformán lehet megszüntetni a cigányok hátrányos helyzetét, ahogy ők azt elképzelik. Minden más kiirtandó – pedig ez orbitális butaság. Interjú.
 
Beáraztak cigánynak, huligánnakPDF Print E-mail
Sunday, 16 November 2014
Kitűnő tanuló volt, matekversenyekre járt, mégis a leggyengébb csoportba osztották be – ma ő Magyarország első roma neurológusa. A hátsó padban ült, gyakran egyedül – ma az ő arcát látjuk moziplakátokon. E két cigány fiatalon kívül több mint száz romát támogatott a Roma Oktatási Alap, akik a pénteki gálán részesültek elismerésben a kiemelkedő tanulmányi eredményük miatt.
 
Cigány gyülekezetünk felnőttPDF Print E-mail
Sunday, 16 November 2014
Felelős egyháztagok lettek azokból, akik nem tartoztak az Úr népéhez. Konfirmáció volt a sátoraljaújhelyi cigány gyülekezetben.
 
Kiszámoltuk, kik döntöttek ÓzdonPDF Print E-mail
Sunday, 16 November 2014
Míg a Jobbik megpróbálta etnikai szavazásként beállítani a megismételt ózdi polgármester-választást, addig a szavazóköri eredmények átnézését követően nem lehet azt kijelenteni, hogy a Fideszt csak a cigányok, míg a Jobbikot csak a magyarok támogatták volna.
 
Balog Zoltán: Szüljetek 2,1 gazdag, fehér gyereket!PDF Print E-mail
Friday, 14 November 2014
Az már önmagában elég szar, ha az ember rasszista. Az különösen szar, ha az ember lelkész létére rasszista. De ha az ember ezen felül még egy ország szociális- és oktatási ügyeiért felelős minisztere is, az egész egyszerűen iszonyú.
 
Újabb vereségtől tart az MSZPPDF Print E-mail
Thursday, 13 November 2014
Mi lesz, ha az MSZP elbukja az újpesti időközi választást? És kérjen-e segítséget a párt Gyurcsány Ferenctől? Erről vitatkozott szerdán az MSZP elnöksége, értesült az Index. A budapesti MSZP-sek aggódnak, hogy a szövetségesen nélkül nehezen nyerhetik meg Kiss Péter körzetét, Tóbiás József azonban nem akarja feladni az összefogást elutasító politikáját.
 
Hoppácska, na ki van ott a leggazdagabbak között?PDF Print E-mail
Thursday, 06 November 2014
Döbbenetes vagyonosodást mutattak ki a Forbes újságírói egy eddig ismeretlen vállalkozónál, amikor Magyarország leggazdagabb embereit szedték listába.  A gazdasági magazin által felfedezett üzletember alakja és karrierje még úgy is érdekes, hogy csupán a lista 16. helyére került fel. Ide viszont úgy, hogy eddig soha nem szerepelt még listán, a semmiből érkezett, és hirtelen 45,3 milliárd forintnyi vagyont tudott felmutatni.
 
Elismerte a NAV elnöke, hogy kitiltották az USA-bólPDF Print E-mail
Thursday, 06 November 2014
A Magyar Nemzetnek adott interjúban elismerte Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke, hogy ő és néhány munkatársa szerepel azon a listán, akiknek nemkívánatos a beutazása az Egyesült Államokba. Azt is elmondta: mindezt már akkor jelezte a kormánynak, amikor megtudta, hogy kitiltották. A korrupciós vádakat viszont tagadja, szerinte az ötvenes évekbeli koncepciós eljárásokhoz hasonló az ügy. Vida jelezte továbbá: jogi lépéseket tesz a rágalmak miatt.
 
Látványpékség - romák a politikai térben (videó)PDF Print E-mail
Thursday, 06 November 2014
Debreczeni József politikai közíró, a DK alelnöke, Kállai Ernő társadalom-kutató, volt kisebbségi ombudsman, és Setét Jenő civil jogvédő vitája Friderikusznál, az ATV-n.
 
Látványpékség romák a politikai térben (videó)PDF Print E-mail
Thursday, 06 November 2014
Debreczeni József politikai közíró, a DK alelnöke, Kállai Ernő társadalom-kutató, volt kisebbségi ombudsman, és Setét Jenő civil jogvédő vitája Friderikusznál, az ATV-n.
 
Hajdu: Patthelyzet van RákospalotánPDF Print E-mail
Thursday, 06 November 2014
A DK-s polgármester elmondása szerint minden jogától megfosztják, a fideszes többségű önkormányzat még alpolgármestert sem volt hajlandó választani.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2020.szeptember 29-től október 5-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-09-29
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.szeptember 28-tól október 4-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-09-28
  Függetlenedési vágyunk nagyon erőteljesen nyilvánul meg. Szinte teljesen képtelenek vagyunk a kompromisszumokra. Nem akarunk engedni a saját elképzeléseinkből. Önálló döntésekre vágyunk. Remek választás, ha a mai menünkben szerepel a brokkoli, amely rendkívül jótékony növény. Ha fogyókúrázunk, akkor együk egyszerűen párolva, de sokféleképpen elkészíthetjük. Lehet belőle rakott, sajtos változat, de akár rétest is megtölthetünk vele.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.szeptember 27-től október 3-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk