Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Létrejött a nagy találkozás Falus Ferenc és Tóbiás József közöttPDF Print E-mail
Friday, 29 August 2014
Falus Ferenc főpolgármester-jelölt találkozott az MSZP elnökével. Egy hete Tóbiás József azt nyilatkozta, hogy még csak nem is találkozott a pártja által is támogatott közös főpolgármester-jelölttel.
 
Szijjártó félretolta "a szellemi vaskupolát", és visszaszólt a norvégoknakPDF Print E-mail
Friday, 29 August 2014
Magyarország Európa egyik legnyitottabb országa – derült ki egyebek mellett a külügyi államtitkár nyilatkozatából, amellyel a norvég miniszter Orbán-kormányt leszóló szavaira reagált. Ha egy EU-n kívüli ország minisztere nyilvánosan kezdi félteni az Uniót egyik tagjától, elvárható volna, hogy tiszteletben tartsa a legalapvetőbb európai értékeket – mondta Szijjártó.
 
Bevándorlók helyett a romáknak adna munkát OrbánPDF Print E-mail
Thursday, 28 August 2014
"A bevándorlást nem támogató politikát fogunk folytatni" – mondta Orbán Viktor hétfőn a nagykövetek éves eligazításán, amikor kérdésre válaszolva kitért arra is, hogy a bevándorlók helyett inkább a cigányságnak adna munkát.
 
Megszakítjuk adásunkat: Bálint Antónia a Fidesz színeiben indul AngyalföldönPDF Print E-mail
Thursday, 28 August 2014
Egy pillanatra azt lehetett hinni, hogy Falus Ferenc videói és Vágó István indulása után már tényleg nem tud újat mutatni a 2014-es önkormányzati választás kampánya. Ekkor megérkezett a hír: a Fidesz celebfronton erősít! (És még csak szerda van.)
 
Szörényi Levente: "Úgy érzem magam, mint az Aczél-korszakbanPDF Print E-mail
Thursday, 28 August 2014
Nem lesz tag a Magyar Művészeti Akadémiában, s nem a kultúrpolitika miatt, sokkal inkább annak ellenére támogatja Orbán Viktort – mondja Szörényi Levente a Heti Válasz csütörtöki számában.
 
Piros horogkeresztet fújkált a műemlékre a fajszi férfiPDF Print E-mail
Thursday, 28 August 2014
Baján, a Szentháromság tér egyik épületére és a Déri kert egyik műemlékének talapzatára egy piros festékszóróval egy-egy horogkeresztet rajzolt egy férfi augusztus 27-én.
 
Falus megszólalt a jegesvödrös videóval kapcsolatbanPDF Print E-mail
Tuesday, 26 August 2014
A baloldal főpolgármester-jelöltje azt nem árulta el, hogy kampánystábja tudott-e jegesvödrös videójáról, de annyit elmondott, hogy unokája hamar megvigasztalódott, és örül, hogy ilyen sokan látták a filmjét.
 
Balog Zoltán miniszter felfüggesztését kérikPDF Print E-mail
Wednesday, 20 August 2014
Ifjabb Bogdán János, az MCF–ÖMP párt elnöke az üggyel kapcsolatban azt mondta, augusztus 20-át követően nyílt levélben fordulnak Orbán Viktor miniszterelnökhöz. Ebben azt kérik tőle, hogy az eljárás végéig függessze fel Balog Zoltánt miniszteri feladatainak ellátása alól.
 
Ha megőrülnék, verjenek agyon - Interjú Érpatak polgármesterjelöltjévelPDF Print E-mail
Tuesday, 19 August 2014
"– Miért akar politikus lenni? – Nem akartam, távol áll tőlem, de nincs más megoldás, hogy megszabadítsam a falut ettől a szerintem súlyosan beteg embertől."
 
Lendvai Ildikó: A rasszista turista PDF Print E-mail
Tuesday, 19 August 2014
Mindig is szerettünk volna a nemzetközi turizmus célországává válni. Úgy látszik, kis lépésekben, de haladunk is előre. Szépen fejlődő idegenforgalmunknak egy új ágazata szökken mostanában szárba. A gyógyturizmusra tippel? Hideg, hideg! A konferencia-turizmusra? Na, kezd langyosodni. A kulturális turizmusra? Hát, annak azért nem nevezném. Bár fakultatív kulturális programot is kínálnak azon az őszi konferencián, amelyet a budapesti Kongresszusi Központban rendeznek az idegenforgalom egy új lehetséges célcsoportjának tagjai: a rasszista turisták.
 
Falus Ferenc: nincsenek politikai ambícióimPDF Print E-mail
Wednesday, 13 August 2014
Két-három hét múlva a Véleményszabadság.hu oldalon teszi közzé programtervezetét Falus Ferenc, hogy a szakértők és a budapestiek is véleményezhessék a koncepciót. Tisztább levegőjű, szociálisan érzékenyebb, együttműködő fővárost szeretne a baloldal közös főpolgármester-jelöltje. A 168 Órának adott interjújában elmondja, szerinte miért nem gond, hogy nincsenek politikai ambíciói.
 
Az MCF holokauszttagadás miatt feljelentette Balog Zoltán minisztertPDF Print E-mail
Sunday, 10 August 2014
MCF KÖZLEMÉNY - A Magyarországi Cigányok Fóruma –Összefogás Magyarországért Párt a mai napon feljelentést tett holokauszttagadás miatt Balog Zoltán emberierőforrás miniszter ellen a Fővárosi Főügyészségen.
 
Várják a kilakoltatás ellen tüntetőket MiskolconPDF Print E-mail
Friday, 08 August 2014
0 inShare "Miskolcon maradunk!", "Méltóságot mindenkinek!" - ilyen feliratokkal tiltakoznak Miskolcon a kilakoltatások ellen azokon a sátrakon, melyeket szerdán vertek le a polgármesteri hivatal és az érintett számozott utcák elé. A keddi kitelepítések folytatásáról egyelőre nem tudni; a tüntetők előzetesen tíz napra terveznek, de az akciót addig hosszabbítják meg, míg nem sikerül megegyezni a városvezetéssel. 
 
Az ATV Start vendége Setét Jenő PDF Print E-mail
Thursday, 07 August 2014
Témák: -  Balog: Magyarországról nem deportáltak romákat - Miskolcon romákat lakoltatott ki az önkormányzat.
 
Kiss Péter temetése...PDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
A temetés 2014. augusztus 15-én (pénteken) 16,00 órakor a Fiumei úti Sírkertben lesz.  
 
Kathy Horváth Lajos: felháborító a Balog Zoltán elleni támadásPDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
Felháborítónak és méltatlannak nevezte a Balog Zoltán emberi-erőforrás miniszter elleni támadásokat a Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ főigazgatója kedden közleményben.
 
Meghalt Bajor Imre PDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
A kora reggeli órákban végleg lehunyta a szemét a Kicsihuszár. Bajor Imre egy budapesti kórházban halt meg. 57 éves volt.
 
A Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat közleményePDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
A Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat úgy döntött, hogy mégsem demonstrál dr. Kriza Ákos otthona előtt, mert mi sajnos saját tapasztatból tudjuk – hiszen vonult Miskolcon a Magyar Gárda, és vonult a Jobbik, folyamatosak otthonaink előtt a rendőri razziák– hogy milyen az, amikor valakinek közvetlenül az otthona előtt, tartanak razziát, vagy éppen demonstrálnak.
 
Cenzúráznak Balog miatt a Facebookon?PDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
Magyarázat, vagy az érintettek megkövetése helyett éppen azok véleményét tüntetné el Balog Zoltán stábja, akik számon kérik a miniszteren a roma holokausztról tett kijelentését. Erről árulkodik legalábbis, hogy Balog Facebook-oldaláról eltűnt több ezzel foglalkozó hozzászólás.
 
Balog Zoltán miniszter buksija megsimogatva...PDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
Azt remélem, hogy tudatlanság miatt mondta azt a hétvégén Balog Zoltán, hogy Magyarországról nem deportáltak cigányokat a II. világháború idején.
 
Balog Zoltán miniszter buksija megsimogatta...PDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
Azt remélem, hogy tudatlanság miatt mondta azt a hétvégén Balog Zoltán, hogy Magyarországról nem deportáltak cigányokat a II. világháború idején.
 
Költözniük kell a miskolci romáknakPDF Print E-mail
Tuesday, 05 August 2014
A miskolci nyomortelepen élők nem akarnak költözni, a városvezetés szerint nincs más választásuk. Az, aki jogosan lakik az ingatlanban, cserelakást vagy lelépési pénzt kaphat, a jogcím nélküli lakáshasználókról viszont nem gondoskodnak. Az ügyben vizsgálatot indított az ombudsman.
 
PC: a jobbikosok szerint legelfogadhatóbb az erőszakPDF Print E-mail
Tuesday, 05 August 2014
A Political Capital megrendelésére a Szonda Ipsos kutatást végzett a társadalmi erőszak elfogadásáról. A kutatás megállapította, hogy a pártok támogatói közül leginkább a Jobbik szavazói hajlamosak elfogadni az erőszakot.
 
Balog: ilyen még egyszer nem történhet megPDF Print E-mail
Sunday, 03 August 2014
"A politikus szerint Magyarországról nem történt roma deportálás, a magyar cigányokat Ausztriából vitték el. "
 
Vonulással és koszorúzással emlékeztek a roma holokausztra a fővárosbanPDF Print E-mail
Sunday, 03 August 2014
A megemlékezők a VIII. kerületben található Horváth Mihály téren gyülekeztek több százan, majd énekelve és a roma holokausztot felidéző, korabeli fotókat ábrázoló transzparenseket tartva átvonultak a Nehru partra, ahol a felállított színpadon zenei előadások, és beszédek hangzottak el.
 
Interjú MarcsivalPDF Print E-mail
Saturday, 02 August 2014
A következő interjúmat, egy még alig ismert írónővel készítettem. Remélem az interjú és a könyvajánlóm egy kicsit megteszi a hatását, és még többen megveszitek és elolvassátok a könyvét!
 
Azt kiabálták, hogy aki magyar, velünk tart. Hát, mondom, én megyek velük, mert én egyszerre magyar,PDF Print E-mail
Saturday, 02 August 2014
Ma két gyásznapot is tartunk ebben az országban. Ma 5 éve követték el a kislétai gyilkosságot. Balogh Máriát azért ölték meg, mert cigány volt; és ma emlékezünk meg arról, hogy a magyar állam, és magyar állampolgárok egy csoportjának közreműködésével számtalan cigány honfitársunkat gyilkolták meg a náci birodalom koncentrációs táboraiban.
 
Az érpataki polgármester a 'világuralomra törő izraeli szabadkőműves terrorállam' ellen tüntetPDF Print E-mail
Friday, 01 August 2014
Orosz Mihály Zoltán, Érpatak méltán híres polgármestere állt elő egy "példamutató kezdeményezéssel", melynek értelmében községe főterén demonstrációt szervez "az izraeli szabadkőműves terrorállam népirtása ellen".
 
Bokros: a Fidesz-királyság megbűvölte a polgárokatPDF Print E-mail
Friday, 01 August 2014
Pécsett járt Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom vezetője. A Pécsi STOP-nak adott interjújában beszélt a Fidesz avítt vulgármaterializmusáról, zavarosban halászó diktátorról, és arról: a 10 milliárd eurós orosz kölcsönből a kormánynak esze ágában sincs atomerőművet építeni.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti munkahoroszkóp 2020.január 20-tól 26-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-01-20
  Ma türelmetlenebbek leszünk, nehezebben mennek az aprólékos feladatok. Meg vagyunk győződve arról, hogy kizárólag nekünk lehet igazunk, így könnyen keveredünk vitába. Sajnos erőszakosan akarjuk meggyőzni egymást. Ma fogyasszunk több gyümölcsöt, rendkívül jót tesz szervezetünknek! Akik hajlamosak a savasodásra, bánjanak kicsit óvatosabban a gyümölccsel, éppen a savtartalma miatt. Jó ötlet, ha egyúttal néhány darab kekszet is elropogtatunk.
 • Heti Tarot, Vigyázat: a csalás hete következik
  A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. Grace lapjai csalás lehetőségét sejtetik, ugyanakkor pozitív energiákra is számíthatunk.
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2020.január 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-01-19
  Ma szenvedélyre vágyunk, de nem szívesen bonyolódunk kalandokba. Inkább kedvesünkkel élnénk meg a mély érzelmeket. Töltsünk több időt együtt és hangolódjunk rá egymás igényeire! Ma alhasunk lesz érzékenyebb. Ha nőgyógyászati panaszaink vannak, akkor kellemetlenül felerősödhetnek. A gyógynövények enyhíthetik a panaszokat, használhat például az ülőfürdő cickafarkkal. A kismamák a mai napon tartózkodjanak a fizikai megterheléstől!
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek