Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Létrejött a nagy találkozás Falus Ferenc és Tóbiás József közöttPDF Print E-mail
Friday, 29 August 2014
Falus Ferenc főpolgármester-jelölt találkozott az MSZP elnökével. Egy hete Tóbiás József azt nyilatkozta, hogy még csak nem is találkozott a pártja által is támogatott közös főpolgármester-jelölttel.
 
Szijjártó félretolta "a szellemi vaskupolát", és visszaszólt a norvégoknakPDF Print E-mail
Friday, 29 August 2014
Magyarország Európa egyik legnyitottabb országa – derült ki egyebek mellett a külügyi államtitkár nyilatkozatából, amellyel a norvég miniszter Orbán-kormányt leszóló szavaira reagált. Ha egy EU-n kívüli ország minisztere nyilvánosan kezdi félteni az Uniót egyik tagjától, elvárható volna, hogy tiszteletben tartsa a legalapvetőbb európai értékeket – mondta Szijjártó.
 
Bevándorlók helyett a romáknak adna munkát OrbánPDF Print E-mail
Thursday, 28 August 2014
"A bevándorlást nem támogató politikát fogunk folytatni" – mondta Orbán Viktor hétfőn a nagykövetek éves eligazításán, amikor kérdésre válaszolva kitért arra is, hogy a bevándorlók helyett inkább a cigányságnak adna munkát.
 
Megszakítjuk adásunkat: Bálint Antónia a Fidesz színeiben indul AngyalföldönPDF Print E-mail
Thursday, 28 August 2014
Egy pillanatra azt lehetett hinni, hogy Falus Ferenc videói és Vágó István indulása után már tényleg nem tud újat mutatni a 2014-es önkormányzati választás kampánya. Ekkor megérkezett a hír: a Fidesz celebfronton erősít! (És még csak szerda van.)
 
Szörényi Levente: "Úgy érzem magam, mint az Aczél-korszakbanPDF Print E-mail
Thursday, 28 August 2014
Nem lesz tag a Magyar Művészeti Akadémiában, s nem a kultúrpolitika miatt, sokkal inkább annak ellenére támogatja Orbán Viktort – mondja Szörényi Levente a Heti Válasz csütörtöki számában.
 
Piros horogkeresztet fújkált a műemlékre a fajszi férfiPDF Print E-mail
Thursday, 28 August 2014
Baján, a Szentháromság tér egyik épületére és a Déri kert egyik műemlékének talapzatára egy piros festékszóróval egy-egy horogkeresztet rajzolt egy férfi augusztus 27-én.
 
Falus megszólalt a jegesvödrös videóval kapcsolatbanPDF Print E-mail
Tuesday, 26 August 2014
A baloldal főpolgármester-jelöltje azt nem árulta el, hogy kampánystábja tudott-e jegesvödrös videójáról, de annyit elmondott, hogy unokája hamar megvigasztalódott, és örül, hogy ilyen sokan látták a filmjét.
 
Balog Zoltán miniszter felfüggesztését kérikPDF Print E-mail
Wednesday, 20 August 2014
Ifjabb Bogdán János, az MCF–ÖMP párt elnöke az üggyel kapcsolatban azt mondta, augusztus 20-át követően nyílt levélben fordulnak Orbán Viktor miniszterelnökhöz. Ebben azt kérik tőle, hogy az eljárás végéig függessze fel Balog Zoltánt miniszteri feladatainak ellátása alól.
 
Ha megőrülnék, verjenek agyon - Interjú Érpatak polgármesterjelöltjévelPDF Print E-mail
Tuesday, 19 August 2014
"– Miért akar politikus lenni? – Nem akartam, távol áll tőlem, de nincs más megoldás, hogy megszabadítsam a falut ettől a szerintem súlyosan beteg embertől."
 
Lendvai Ildikó: A rasszista turista PDF Print E-mail
Tuesday, 19 August 2014
Mindig is szerettünk volna a nemzetközi turizmus célországává válni. Úgy látszik, kis lépésekben, de haladunk is előre. Szépen fejlődő idegenforgalmunknak egy új ágazata szökken mostanában szárba. A gyógyturizmusra tippel? Hideg, hideg! A konferencia-turizmusra? Na, kezd langyosodni. A kulturális turizmusra? Hát, annak azért nem nevezném. Bár fakultatív kulturális programot is kínálnak azon az őszi konferencián, amelyet a budapesti Kongresszusi Központban rendeznek az idegenforgalom egy új lehetséges célcsoportjának tagjai: a rasszista turisták.
 
Falus Ferenc: nincsenek politikai ambícióimPDF Print E-mail
Wednesday, 13 August 2014
Két-három hét múlva a Véleményszabadság.hu oldalon teszi közzé programtervezetét Falus Ferenc, hogy a szakértők és a budapestiek is véleményezhessék a koncepciót. Tisztább levegőjű, szociálisan érzékenyebb, együttműködő fővárost szeretne a baloldal közös főpolgármester-jelöltje. A 168 Órának adott interjújában elmondja, szerinte miért nem gond, hogy nincsenek politikai ambíciói.
 
Az MCF holokauszttagadás miatt feljelentette Balog Zoltán minisztertPDF Print E-mail
Sunday, 10 August 2014
MCF KÖZLEMÉNY - A Magyarországi Cigányok Fóruma –Összefogás Magyarországért Párt a mai napon feljelentést tett holokauszttagadás miatt Balog Zoltán emberierőforrás miniszter ellen a Fővárosi Főügyészségen.
 
Várják a kilakoltatás ellen tüntetőket MiskolconPDF Print E-mail
Friday, 08 August 2014
0 inShare "Miskolcon maradunk!", "Méltóságot mindenkinek!" - ilyen feliratokkal tiltakoznak Miskolcon a kilakoltatások ellen azokon a sátrakon, melyeket szerdán vertek le a polgármesteri hivatal és az érintett számozott utcák elé. A keddi kitelepítések folytatásáról egyelőre nem tudni; a tüntetők előzetesen tíz napra terveznek, de az akciót addig hosszabbítják meg, míg nem sikerül megegyezni a városvezetéssel. 
 
Az ATV Start vendége Setét Jenő PDF Print E-mail
Thursday, 07 August 2014
Témák: -  Balog: Magyarországról nem deportáltak romákat - Miskolcon romákat lakoltatott ki az önkormányzat.
 
Kiss Péter temetése...PDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
A temetés 2014. augusztus 15-én (pénteken) 16,00 órakor a Fiumei úti Sírkertben lesz.  
 
Kathy Horváth Lajos: felháborító a Balog Zoltán elleni támadásPDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
Felháborítónak és méltatlannak nevezte a Balog Zoltán emberi-erőforrás miniszter elleni támadásokat a Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ főigazgatója kedden közleményben.
 
Meghalt Bajor Imre PDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
A kora reggeli órákban végleg lehunyta a szemét a Kicsihuszár. Bajor Imre egy budapesti kórházban halt meg. 57 éves volt.
 
A Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat közleményePDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
A Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat úgy döntött, hogy mégsem demonstrál dr. Kriza Ákos otthona előtt, mert mi sajnos saját tapasztatból tudjuk – hiszen vonult Miskolcon a Magyar Gárda, és vonult a Jobbik, folyamatosak otthonaink előtt a rendőri razziák– hogy milyen az, amikor valakinek közvetlenül az otthona előtt, tartanak razziát, vagy éppen demonstrálnak.
 
Cenzúráznak Balog miatt a Facebookon?PDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
Magyarázat, vagy az érintettek megkövetése helyett éppen azok véleményét tüntetné el Balog Zoltán stábja, akik számon kérik a miniszteren a roma holokausztról tett kijelentését. Erről árulkodik legalábbis, hogy Balog Facebook-oldaláról eltűnt több ezzel foglalkozó hozzászólás.
 
Balog Zoltán miniszter buksija megsimogatva...PDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
Azt remélem, hogy tudatlanság miatt mondta azt a hétvégén Balog Zoltán, hogy Magyarországról nem deportáltak cigányokat a II. világháború idején.
 
Balog Zoltán miniszter buksija megsimogatta...PDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2014
Azt remélem, hogy tudatlanság miatt mondta azt a hétvégén Balog Zoltán, hogy Magyarországról nem deportáltak cigányokat a II. világháború idején.
 
Költözniük kell a miskolci romáknakPDF Print E-mail
Tuesday, 05 August 2014
A miskolci nyomortelepen élők nem akarnak költözni, a városvezetés szerint nincs más választásuk. Az, aki jogosan lakik az ingatlanban, cserelakást vagy lelépési pénzt kaphat, a jogcím nélküli lakáshasználókról viszont nem gondoskodnak. Az ügyben vizsgálatot indított az ombudsman.
 
PC: a jobbikosok szerint legelfogadhatóbb az erőszakPDF Print E-mail
Tuesday, 05 August 2014
A Political Capital megrendelésére a Szonda Ipsos kutatást végzett a társadalmi erőszak elfogadásáról. A kutatás megállapította, hogy a pártok támogatói közül leginkább a Jobbik szavazói hajlamosak elfogadni az erőszakot.
 
Balog: ilyen még egyszer nem történhet megPDF Print E-mail
Sunday, 03 August 2014
"A politikus szerint Magyarországról nem történt roma deportálás, a magyar cigányokat Ausztriából vitték el. "
 
Vonulással és koszorúzással emlékeztek a roma holokausztra a fővárosbanPDF Print E-mail
Sunday, 03 August 2014
A megemlékezők a VIII. kerületben található Horváth Mihály téren gyülekeztek több százan, majd énekelve és a roma holokausztot felidéző, korabeli fotókat ábrázoló transzparenseket tartva átvonultak a Nehru partra, ahol a felállított színpadon zenei előadások, és beszédek hangzottak el.
 
Interjú MarcsivalPDF Print E-mail
Saturday, 02 August 2014
A következő interjúmat, egy még alig ismert írónővel készítettem. Remélem az interjú és a könyvajánlóm egy kicsit megteszi a hatását, és még többen megveszitek és elolvassátok a könyvét!
 
Azt kiabálták, hogy aki magyar, velünk tart. Hát, mondom, én megyek velük, mert én egyszerre magyar,PDF Print E-mail
Saturday, 02 August 2014
Ma két gyásznapot is tartunk ebben az országban. Ma 5 éve követték el a kislétai gyilkosságot. Balogh Máriát azért ölték meg, mert cigány volt; és ma emlékezünk meg arról, hogy a magyar állam, és magyar állampolgárok egy csoportjának közreműködésével számtalan cigány honfitársunkat gyilkolták meg a náci birodalom koncentrációs táboraiban.
 
Az érpataki polgármester a 'világuralomra törő izraeli szabadkőműves terrorállam' ellen tüntetPDF Print E-mail
Friday, 01 August 2014
Orosz Mihály Zoltán, Érpatak méltán híres polgármestere állt elő egy "példamutató kezdeményezéssel", melynek értelmében községe főterén demonstrációt szervez "az izraeli szabadkőműves terrorállam népirtása ellen".
 
Bokros: a Fidesz-királyság megbűvölte a polgárokatPDF Print E-mail
Friday, 01 August 2014
Pécsett járt Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom vezetője. A Pécsi STOP-nak adott interjújában beszélt a Fidesz avítt vulgármaterializmusáról, zavarosban halászó diktátorról, és arról: a 10 milliárd eurós orosz kölcsönből a kormánynak esze ágában sincs atomerőművet építeni.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk