Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Megkezdődött a roma önkormányzat demonstrációja Miskolcon PDF Print E-mail
Wednesday, 25 June 2014
Miskolc, 2014. június 25., szerda – Megkezdődött a roma önkormányzat által szervezett demonstráció Miskolcon szerda délután. A résztvevők azért tüntetnek, mert a cigány kisebbség szerint a városi közgyűlés májusi ülésén elfogadott, az úgynevezett nyomortelepek felszámolásáról szóló határozat diszkriminatív, hátrányosan érinti a telepeken élőket.
 
Tucatnyian csatlakoztak már a tüntetéshezPDF Print E-mail
Tuesday, 24 June 2014
Demonstráció, aláírásgyűjtés, nyílt levél a miniszterelnöknek. Hogy halad a telepfelszámolás?
 
Rashajok, papok, szerzetesek Istenes emberek a cigányok között PDF Print E-mail
Monday, 23 June 2014
„Nem elég csak kinyitni az ajtót és üdvözölni valakit, át kell lépni a küszöbön.” E Ferenc pápa által mondott szavak – Kalkuttai Boldog Terézt idézte a riói katolikus ifjúsági világtalálkozón – azóta is a legkülönfélébb formában elő- előkerülnek az egyházfő üzeneteiben.
 
Demonstrálnak a telepfelszámolási program ellenPDF Print E-mail
Friday, 20 June 2014
A „Miskolcon Maradunk” Kitelepítési Bizottság tagjai csütörtöki sajtótájékoztatójukon demonstrációt jelentettek be június 25-ére, mellyel elmondásuk szerint a telepfelszámolási program ellen kívánnak tiltakozni.
 
Szele Tamás: Bitófalva, MagyarországPDF Print E-mail
Tuesday, 17 June 2014
Bitófalva bizony kis honunkban van, ma még Érpataknak hívják, holnaptól lesz belőle Bitófalva. Akasztás lesz Nyíregyházán, de még máglyán égetés is: nem boszorkányt égetnek a bitófalviak, hanem a magyar jogrendet és törvényt. Igen, kérem, ez szó szerint így lesz: amint a felhívás szövege írja: „A demonstráción jelképesen akasztásra kerül egy bűnöző ügyész és egy bűnöző bíró, majd megízleltetik velük a pokol tüzét, ami várni fog rájuk haláluk után világromboló és nemzetpusztító tevékenységük miatt.”
 
Szerdára akasztást tervez az érpataki polgármester PDF Print E-mail
Tuesday, 17 June 2014
A jelképes kivégzés a megélhetési bírók és a jogtipró ügyészek ellen történik. Tűz is lesz.
 
Szele Tamás: ÁrgusokPDF Print E-mail
Tuesday, 17 June 2014
Árgus, figyelő tekintetek kereszttüzében teszi a dolgát ezentúl a sajtó, minden megszólalásunkat lesik majd, minden szavunkra ezer fül figyel, azt akarják elérni, hogy beüljön az agyunkba a kopasz cenzor. Hogy ki akarja elérni? Sokan, kérem, nagyon sokan, a kormánynak is érdeke, de itt és most a kormánytól teljesen, nagyon, tökéletesen és elmondhatatlanul független Civil Összefogás Fórumról lesz szó, akik a szellemi honvédelem jegyében támadnak a szabad magyar sajtóra.
 
"Terepgyakorlat" - így vonultak a jobbikosok a cigánytelepenPDF Print E-mail
Monday, 16 June 2014
A Jobbik miskolci szervezete azt állítja, ők lakossági fórumot tartottak Miskolc számozott utcáiban. Az ott lakók viszont azt mondják, hogy több lakásba is bementek és ott, ellenőrzéseket tartottak. A Jobbik szerint nem pénzt kéne adni az itt lakóknak, hogy elköltözzenek, hanem fel kellene bontani a bérleti szerződéseket. Szerintük ehhez elég ok, hogy sokan lopják az áramot.
 
Zsigó Jenő kapja Günter Grass alapítványának díját PDF Print E-mail
Friday, 13 June 2014
Az alapítvány Zsigó Jenő a roma nép javára végzett munkásságát ismeri el a 15 ezer euróval járó Otto Pankok-díjjal.
 
Az erős ember - Sneider Tamás és a Jobbik PDF Print E-mail
Tuesday, 10 June 2014
Az, hogy a Jobbik Sneider Tamás egykori szkinhedvezért jelölte az Országgyűlés alelnökének, a pártbéli viszonyok alapján törvényszerű volt. Sneidernek a Jobbikban erős a pozíciója, és ez nem független hátországától, a párt "szülőföldjének" is tekinthető Heves megyétől.
 
Gulyás: már holnap dönthet a Ház a reklámadórólPDF Print E-mail
Tuesday, 10 June 2014
Az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának elnöke szerint a zömében a két nagy kereskedelmi adót sújtó teher akár "egészségügyi termékadónak" is tekinthető, hiszen ezek a tévék műsoraikkal elég társadalmi kárt okoznak ahhoz, hogy fizessenek.
 
C-PRESS roma hírügynökség: Tiltakozunk a reklámadó ellen!PDF Print E-mail
Thursday, 05 June 2014
"A Magyar Reklámszövetség a tegnapi napon arra kérte a médiavállalkozásokat és a szakmai szervezeteket, hogy csatlakozzanak a tervezett reklámadó bevezetése elleni június 5-ei tiltakozáshoz. "  A felhíváshoz és a  tiltakozáshoz csatlakozik a C-PRESS Hírügynökség. www.c-press.hu weboldal.    
 
Tiltakozunk a reklámadó ellen!PDF Print E-mail
Thursday, 05 June 2014
"A Magyar Reklámszövetség a tegnapi napon arra kérte a médiavállalkozásokat és a szakmai szervezeteket, hogy csatlakozzanak a tervezett reklámadó bevezetése elleni június 5-ei tiltakozáshoz. "
 
Ez nem fegyelmi, hanem etikai eljárás - Makai LajosPDF Print E-mail
Tuesday, 03 June 2014
Etikátlanul járt el a "cigányságot, mint munkakerülő életformát" emlegető gyulai bírónő az Országos Bírói Etikai Tanács állásfoglalása szerint, amely a Magyar Bírói Egyesület honlapján olvasható.
 
Bojkottálhatja az ellenzék a fővárosi választásokat PDF Print E-mail
Monday, 02 June 2014
Döntés még nincs, de a téma az „asztalon van”. Az atv.hu értesülései szerint ellenzéki körökben felmerült, hogy a Fidesz átalakítási tervei miatt meggondolandó, bojkottálják-e a fővárosi önkormányzati választásokat. Egy ilyen döntéssel Tarlós István lelkiismeretére szeretnének hatást gyakorolni, mert ő az egyetlen rendszerváltó polgármester (Tarlós 1990 az SZDSZ színeiben indult Óbudán), akitől azt várnák, hogy nem adja a nevét egy ilyen zavaros, egyértelműen hatalomtechnikai trükközés mentén meghozott, szerintük antidemokratikus választási reformhoz.
 
Németh Péter : A Botka-megoldásPDF Print E-mail
Monday, 02 June 2014
Viharos hangulatú, egymást vádoló, harcos összejövetelt vártak szombatra, a szocialisták választmányi ülésére az elemzők - egészen addig, amíg Mesterházy Attila, mintegy elővágásként, le nem mondott. De miután megtette, már az vált inkább izgalmassá, képes-e valamit a jövőről mondani az összejövetel.
 
Szanyi: A Fidesz 12 levitézlett embert küld Brüsszelbe (+ Videó)PDF Print E-mail
Monday, 02 June 2014
Kiléphetnek az Unióból a britek, ha Jean-Claude Juncker lesz az Európai Bizottság elnöke, legalábbis ezt állítja a Der Spiegel.
 
Minden második gyerekes család éhes PDF Print E-mail
Monday, 02 June 2014
A magyarok több mint egyharmada, a gyermekes családok csaknem fele tapasztalta tavaly, hogy nem tud elég ennivalót venni. A helyzet romlott 2012 óta. Az unió és a Központi Statisztikai Hivatal más jellegű felméréseket készít, de azok szerint sem állunk túl jól.
 
Lendvai Ildikó: Új felvonás kezdődikPDF Print E-mail
Sunday, 01 June 2014
Civil beszéd? Vagy politikusi? A szerepek ezekben a drámai napokban összekeverednek. Azok közül sokan, akik eddig civilként inkább nézői voltak a politikai színháznak, most bekiabáltak: Elég! Ne így, ne erre, ne ez legyen a vége!
 
"El akarják tüntetni Orbán fiatalkori botlását" (+videó) PDF Print E-mail
Sunday, 01 June 2014
"Mit ad Isten!(?)" címen különleges beszélgetésre invitálták az érdeklődőket csütörtök délután a szervezők, amelyen Donáth László evangélikus, Iványi Gábor metodista lelkész, valamint Frölich Róbert főrabbi cserélték ki gondolataikat hitről, vallásról, egyházról - aktuálpolitikától sem mentesen.
 
Farkasházy Tivadar: Viktor!PDF Print E-mail
Sunday, 01 June 2014
A megszólításon ne csodálkozz, nem vagy a miniszterelnököm, banánköztársasági választási törvények, mit banánköztársaság, banáncsászárság. De te sem tartasz országod részének, hiszen egy miniszterelnök állami ünnepen, katonákkal a háta mögött nem mondja: Szerveződjetek, jelentkezzetek és csatlakozzatok! Hadrendbe kell állítani csapatainkat. Fele királyságod ellen?
 
Megjelent Király Gábor Csúf versei PDF Print E-mail
Sunday, 01 June 2014
Dr. Hárs György Péter -  Ajánló: "...nekem a legfontosabb: Király Gábor föl tudott éleszteni olyan "dolgokat", mint a balladák (legyenek azok akár Villoné vagy Arany Jánosé is — főleg!), föl tudta éleszteni az időmérték klasszikus veretét, ami nélkül lehet verset írni, de nem érdemes (Berzsenyi, Vörösmarty és az „öreg Arany", no meg Radnóti és Füst Milán), és olyan, számomra fontos verseket tudott írni, mint például A pásztoróra, A békülés, A vacsora, A cifraság, Az öreg, A szellemcsorda, A villamos, A Krisztuskó, Az istenkeresés, A leárazás, A vanás, A perlekedés, A világvége stb. Nem baj, sőt, jó visszahallani, kiérezni ezekből a költeményekből és a többiből itt-ott a már említett szerzők mellett Faludyt, Ladányit, Milnét, néha Radnótit, József Attilát, Weörest vagy Tamkó Siratót. Jó visszahallani — mert ezek a versek párbeszédek is, nem csupán az olvasóval, de az irodalmi hagyományunkkal is..."
 
Jámbor András: Az eddigi legnagyobb választási csalásPDF Print E-mail
Sunday, 01 June 2014
Tegnap a HVG szivárogtatta ki, majd Kósa Lajos erősítette meg az ATV-n: minden eddigi állításával szemben új választási rendszert tervez a Fidesz Budapesten. A rendszerrel több baj van. Egyrészt alkotmányellenes, másrészt ellentmondásossá teszi a képviselők feladatát, harmadrészt pedig minden eddigi választási rendszernél brutálisabban torzít a Fidesznek.
 
Czene Gábor: Maradjon így!PDF Print E-mail
Sunday, 01 June 2014
Ha csúszunk a számla befizetésével, akkor késedelmi kamatot kell fizetnünk. Ha valaki tiltakozó feliratot ír ki egy vacak építési ponyvára, akkor bűncselekményt követ el, és rendőri eljárás indul ellene.
 
Így változik mától az életünkPDF Print E-mail
Sunday, 01 June 2014
Júniustól újabb változásokhoz kell hozzászoknunk.
 
Az AB-hez fordul az MSZP a budapesti választási törvény miattPDF Print E-mail
Sunday, 01 June 2014
Az Alkotmánybírósághoz és az ombudsmanhoz fordul az MSZP a fővárosi választási rendszert átalakító fideszes javaslat miatt - közölte Horváth Csaba, a párt fővárosi frakcióvezetője szombaton Budapesten, az MSZP választmányi ülése után.
 
Embereket is listázott a kormányPDF Print E-mail
Sunday, 01 June 2014
A  kormány nemcsak azoknak a szervezeteknek a listáját adta ki, akik a Norvég Alaphoz köthetőek, tőlük támogatást kaptak. A szervezeteken kívül azokról az emberekről is listát készítettek, akik számukra nem megfelelő kötődésüek vagy összeférhetetlenek. Alább az új lista:
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk