Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Roma tehetségkutató napPDF Print E-mail
Saturday, 31 May 2014
2014. Június 14-én Roma tehetségkutaó nap - Ráckeve, kossuth Lajos utca 51.
 
A cigányokat nem engedik be a híres focista kocsmájába?PDF Print E-mail
Saturday, 31 May 2014
Debrecenben él a faji megkülönböztetés? E lap főszerkesztője beszélgetni kívánt betérni Debrecenben a minap az Al Capone fantázia névvel ellátott sörözőbe.
 
Horváth Zsuzsa prímásnő visszatért a halálbólPDF Print E-mail
Friday, 30 May 2014
A szomszéd háztömbben lakik egy hölgy, aki 55 éven át állt színpadon. Az utóbbi időben keveset láttam, kiderült, negyedszer kapott szívinfarktust és a műtét után a kórházban lábadozik. Méltatlanul kevés nyugdíjból él, méltatlanul elfelejtették. Szóljon hát akkor e történet róla, úgy, ahogy eddig keveseknek mesélt, úgy, ahogy kevesek ismerik. Szóljon azért, hogy a mai kor illetékeseinek eszébe jusson, hogy ki az a művésznő, aki díjak nélkül él, bár már régen elismerhették volna tudását.
 
Lovas, fegyveres mezőőrséget állít fel ÁsotthalomPDF Print E-mail
Friday, 30 May 2014
Toroczkai László, a Csongrád megyei Ásotthalom község 2013-ban megválasztott polgármestere bejelentette a Facebookon, hogy az ásotthalmi önkormányzat fegyveres mezőőrséget állít fel.
 
Horváth Csaba nem dobja be a törülközőt PDF Print E-mail
Thursday, 29 May 2014
Az MSZP hivatalos főpolgármester-jelöltje nem fogja bedobni a törülközőt, és fantomjelöltekkel sem fog harcolni. Szerinte Budapest vezetőjévé nem azt kell jelölni, akinek a legnagyobb a párthűsége, hanem akit a legjobban támogatnak a főváros lakói.
 
L. Simon: nem lehet szobra Horthynak MagyarországonPDF Print E-mail
Thursday, 29 May 2014
A kormánybiztos ezt a kormányzó az 1944-es német megszállást követően játszott szerepe miatt jelentette ki szerdán az Eltiporva - A vészkorszak és az Országos Széchényi Könyvtár című kiállítás megnyitóján, Budapesten.
 
Orbán megnevezte miniszterjelöltjeitPDF Print E-mail
Thursday, 29 May 2014
Egyetlen név kivételével nincs meglepetés a listán. Egy nő sem kerül miniszteri pozícióba.
 
Itt a magyar EP-választás előzetes végeredményePDF Print E-mail
Thursday, 29 May 2014
A Nemzeti Választási Iroda (NVI) szerda este a külképviseleti szavazatok megszámlálása után megállapította a magyarországi európai parlamenti (EP-) választás előzetes végeredményét, ennek alapján a vasárnap éjszaka közölt mandátumelosztás nem változott.
 
"Húsz-egynéhány" szavazaton múlik az LMP helye az EP-benPDF Print E-mail
Thursday, 29 May 2014
A külképviseleteken leadott 6321 szavazat közül "húsz-egynéhány" szavazat elég az LMP-nek, hogy képviselőt tudjon küldeni az Európai Parlamentbe – mondta Pálffy Ilona, az NVI vezetője.
 
Házbizottság elé kerül Novák cigányozásaPDF Print E-mail
Thursday, 29 May 2014
A házbizottság mai ülése elé viszi a jobbikos Novák Előd ügyét a KDNP-s Rubovszky György, aki az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának tanácskozásán azt mondta: azt várja a házelnöktől, hogy a törvény adta keretek között járjon el a szocialista Teleki Lászlót becsmérlő, "rasszista" megnyilatkozással szemben.
 
Terry Black Kerényinek: Velem is volt jó pár hónapig románcaPDF Print E-mail
Wednesday, 28 May 2014
Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black is megszólalt Kerényi buzizása kapcsán. Burkolva, de lebuzizta a buzizót. A transzvesztita előadóművész néha fogja magát és reagál a közélet eseményeire, legtöbbször akkor, amikor szóba kerül a magánélet és/vagy a szexualitás.   Korábban listát tett közzé erkölcstelen politikusokról, köztük Semjénről, Szájerről és Vonáról, de a Zuschlag-ügyben is kifejtette véleményét, szerinte nem molesztálták a politikust, sőt.   Kerényi a minap buzilobbit emlegetett, szerinte a heteroszexuálisoknak kell megvédeniük magukat a meleglobbi hiperaktivitása ellen. Sokan, sőt, rengetegen felemelték a hangjukat (Orbán Viktor nem, még nem tudni, neki mi a véleménye erről), Terry Black is csatlakozott hozzájuk, bár ő átmegy személyesbe:   „Ön egy tehetséges ember volt, akit az egész szakma szeretett 1970-től. Szép és tehetséges, akinek nem voltak bajai a homoszexuálisokkal sem.     Annak ellenére, hogy megnősült, 2 szép gyermeke is lett nem tagadhatja, hogy F. Istvánnal, K. Mikóssal és velem is volt jó pár hónapig románca” – írja, bár kicsit dolgoznunk kellett a szöveg nyelvtani oldalán, hogy olvasható és értelmezhető legyen.   C-PRESS megjegyzés:   A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja.   Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem feltétlenül mindig a c-press.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.   Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a C- PRESS Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Kérjük, hogy ott szóljon hozzá! http://www.facebook.com/hirugynokseg     C- PRESS / hir24  
 
Terry Black Kerényinek: Velem is volt jó pár hónapig románcaPDF Print E-mail
Wednesday, 28 May 2014
 Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black is megszólalt Kerényi buzizása kapcsán. Burkolva, de lebuzizta a buzizót.  
 
Orbánt senki nem tudja szóra bírni KerényirőlPDF Print E-mail
Wednesday, 28 May 2014
A Fidesz szóvivője szerint Kerényi Imrének át kéne gondolnia, hogy mit mond a nyilvánosság előtt. Orbán Viktor eddig nem válaszolt Kulka János levelére, amelyben a színész a kormányfőn kérte számon a miniszterelnöki megbízott "buzizását".
 
Pannon Cigányzenekar nyárköszöntő koncertjePDF Print E-mail
Wednesday, 28 May 2014
2014. május 31-én 19.00 órakor a Pannon Cigányzenekar nyárköszöntő koncertjére várnak minden érdeklődőt Bükön, a Művelődési és Sportközpontba.
 
Hátba rúgta, ütlegelte a fiút, mert azt hitte cigányPDF Print E-mail
Wednesday, 28 May 2014
Jogerősen két és fél év börtönre ítélte a Kaposvári Törvényszék hétfőn azt a 19 éves fiatalembert, aki tavaly májusban azért támadt rá egy vele egykorú fiatalra, mert a bőre színe miatt roma származásúnak hitte.
 
Gyömrőn törölték Horthy MiklóstPDF Print E-mail
Wednesday, 28 May 2014
Felülbírálta két éve hozott határozatát a gyömrői önkormányzat. A helyi képviselők rendkívüli testületi ülésen úgy döntöttek, hogy mégse viselje közterület a volt kormányzó, Horthy Miklós nevét a településen. A Pest megyei város főterének új neve: Fő tér.
 
EP-választás: Mandátumszerzők pártonkéntPDF Print E-mail
Monday, 26 May 2014
A vasárnapi európai parlamenti (EP-) választáson, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) előzetes adatai szerint, a szavazatok 99,99 százalékának összeszámlálása után az Európai Parlament magyar képviselői pártonként:
 
Nézze meg az EP-jelöltek vitáját az ATV-benPDF Print E-mail
Saturday, 24 May 2014
Több mint 70 percen keresztül vitatkozott az ATV stúdiójában az Európai Parlamenti Választásokon induló 8 párt listavezetője közül hat. Az ATV összefoglalója.
 
Az MSZP tárgyalást kezdeményez BudapestrőlPDF Print E-mail
Saturday, 24 May 2014
Az MSZP tárgyalást kezdeményez Budapest jövőjéről a demokratikus ellenzék parlamenti pártjaival; az egyeztetéseket már az európai parlamenti választás után elkezdenék.
 
Farkas Flórián arra kéri a romákat, a Fidesz-KDNP listájára szavazzanakPDF Print E-mail
Saturday, 24 May 2014
Az Országos Roma Önkormányzat elnöke szerint a hazai cigányság legfőbb szövetségese a magyar kormány, ezért levélben arra kérte a roma nemzetiségi önkormányzatok képviselőit, hogy mozgósításukkal és szavazatukkal a Fidesz-KDNP listáját támogassák vasárnap az európai parlamenti választáson
 
Kik húztak hasznot a Norvég Alapból? - Itt a listaPDF Print E-mail
Friday, 23 May 2014
Lázár János már május 16-án válaszolt a norvég kormánynak, levelében azt kérte, hogy a norvég fél függessze fel azokon a területeken is a kifizetéseket, amelyekre az még a norvég kormány értesítése alapján jelenleg nem terjed ki. A budapesti norvég nagykövet a sajtóból értesült a Kehi vizsgálatáról.
 
Kovács Béla "bomlasztó" volt, nem hírszerző?PDF Print E-mail
Friday, 23 May 2014
Nem klasszikus hírszerző munkát végzett Oroszországnak, nem titkos dokumentumokat kellet megszereznie - állítja informátoraira hivatkozva a Népszabadság.
 
Lakásért tüntettek a romákPDF Print E-mail
Friday, 23 May 2014
Négy cigány családot telepített ki a kalocsai önkormányzat a Vajas partján álló szociális bérlakásokból május 13-án. Egy család a városból is elköltözött, egy elhelyezését megoldották, két család, összesen négy ember viszont nem tudott gondoskodni lakhatásról, ők a helyi roma önkormányzat épületében, egy kanapén vészelik át az éjszakákat. A Kalocsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat szerdán szimpátiatüntetést szervezett.
 
Tájékoztató napok országszerte az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram keretébenPDF Print E-mail
Friday, 23 May 2014
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napokat szervez Szeged, Pécs, Tatabánya, Budapest, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza településeken az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram keretében meghirdetett pályázati kiírások kapcsán.
 
Times: A szélsőjobb belülről akar végezni az EU-valPDF Print E-mail
Thursday, 22 May 2014
“A szélsőjobb azért menetel, hogy belülről végezzen az EU-val” címmel a többi közt a Jobbikot mutatja be a brit konzervatív lap.
 
Schiffer: A Jobbik szavazói nem nácikPDF Print E-mail
Wednesday, 21 May 2014
Az LMP elnöke szerint nem Brüsszelnek, hanem a magyaroknak kell megvédenie a jogállamiságot Magyarországon.
 
Állami újgazdagok - 23 millióért megy vadászni Lázár JánosPDF Print E-mail
Wednesday, 21 May 2014
Az Átlátszó.hu birtokába került egy március 6-án kelt szerződés, amely szerint Lázár János 75 ezer euró, azaz mintegy 23 millió forint értékben rendelt meg novemberre egy csehországi fácánvadászatot, amin 2500-3000 madár elejtését tervezi vendégeivel.
 
Így néz ki Kovács Béláék százmilliós luxusvillája - FotókPDF Print E-mail
Wednesday, 21 May 2014
Noha a kémgyanúba keveredett Kovács Béla néhány éve még egy XIII. kerületi panellakásba volt bejelentve (és Magyarországon mindössze két, mára bezárt bt. volt a nevén), családja később százmilliós luxusingatlant szerzett Pilisszentkereszten
 
Hihetetlen cigány tehetségeket kutatott fel a gitárprímásPDF Print E-mail
Wednesday, 21 May 2014
A Napra zenekarból ismert Both Miklós Bartók Béla nyomdokain járva négy héten át kutatta fel a Palimo Story zenekar tagjait, amelyből dokumentumfilm-sorozat és CD is lett.
 
Molotov-koktélokat dobtak egy romák lakta borsodi házraPDF Print E-mail
Wednesday, 21 May 2014
Két Molotov-koktél dobtak hétfő éjszaka Ónodon egy romák lakta házra – erősítette meg a rendőrség az Index kérdésére az Északhírnök.com nevű borsodi regionális portál értesülését.
 
Kovács úr és a Jobbik be és leépülve...PDF Print E-mail
Tuesday, 20 May 2014
Nem ért váratlanul a támadás, a választások előtt kaptam jelzést, hogy számítsak egy koholt vádak alapján szervezett rágalomhadjáratra, a Jobbik erősödése miatt – ezt Vona Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
 
Kovács úr és a Jobbik be és leépülve..PDF Print E-mail
Tuesday, 20 May 2014
Nem ért váratlanul a támadás, a választások előtt kaptam jelzést, hogy számítsak egy koholt vádak alapján szervezett rágalomhadjáratra, a Jobbik erősödése miatt – ezt Vona Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
 
Gettómilliomosok - Miskolci riport a Számozott utcákrólPDF Print E-mail
Tuesday, 20 May 2014
Van egy mese, így szól: „Nagy szerencse érte a miskolci cigányokat. A város úgy döntött, hogy ad nekik kétmillió forintot, oszt’ menjenek Isten hírével. Hát a miskolci cigányok fogták a pénzt, felkerekedtek, és meg sem álltak a következő faluig. Ottan pedig házat vettek, letelepedtek és boldogan éltek, amíg meg nem haltak.” Van egy mese. És van az igazság. Sokkal szomorúbb, sokkal bonyolultabb. És a végén senki sem él boldogan.
 
Etikai eljárás indult a gyulai bírónő ellen PDF Print E-mail
Tuesday, 20 May 2014
Etikai eljárást kezdeményezett Makai Lajos, a Magyar Bírói Egyesület (MABIE) elnöke annak a gyulai bírónőnek az ügyében, aki egyik határozatában személyes véleményt fogalmazott meg a romákról, és többek között a "cigánybűnözés" kifejezést is használta.
 
Konferencia az esélyegyenlőségről a rendvédelembenPDF Print E-mail
Friday, 16 May 2014
Kovács Zoltán, az EMMI társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára az Egyenlő esélyek a rendvédelemben című csütörtöki budapesti konferencia megnyitóján arról beszélt, hogy a 2010-2011-ben a cigánysággal, általában a nemzetiségi kisebbségekkel kapcsolatos politikában szemléletmód-váltást hajtottak végre, és arra törekednek, hogy minél több fórumot teremtsenek, ahol őszintén, a problémákat és nehéz dolgokat sem megkerülve, értelmes párbeszédet lehet folytatni.
 
Molnár Zsolt lemondott budapesti elnöki tisztségérőlPDF Print E-mail
Friday, 16 May 2014
Lemondott budapesti elnöki tisztségéről az MSZP-ben Molnár Zsolt. A szocialista politikus ezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be csütörtökön, hozzátéve: a jövőben csak szakpolitikával akar foglalkozni.
 
Szegénység és a cigány export ellen tiltakoznak az önkormányzatokPDF Print E-mail
Friday, 16 May 2014
Nyílt levélben tiltakozik Mályi Község Önkormányzat Polgármestere.
 
Május 16 A ROMA ELLENÁLLÁS NAPJA PDF Print E-mail
Thursday, 15 May 2014
„Az ünnepet „Roma Ifjúság Napja” elnevezéssel fogadta el az Európai Roma Fórum elnöksége 2006. novemberében a Neuengamme-i volt koncentrációs táborban tartott tanácskozásán és megemlékezésén.  
 
Orosz ügynök a Jobbikban? Az Alkotmányvédelmi Hivatal kémkedés gyanúja miatt tett feljelentéstPDF Print E-mail
Thursday, 15 May 2014
A Legfőbb Ügyészség az Európai Unió intézményei ellen folytatott kémkedés gyanúja miatt Brüsszelnél kezdeményezte Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő mentelmi jogának a felfüggesztését – értesült a Magyar Nemzet. Lapunk úgy tudja, a Moszkva iránt erősen elkötelezett politikus ellen április elején az Alkotmányvédelmi Hivatal tett feljelentést.  Kovács Béla (balról) éppen Alekszandr Zsukov volt orosz kormányfőhelyettessel egyeztet
 
Jelentés a "sínen túlról"PDF Print E-mail
Thursday, 15 May 2014
Néhány napja úgy döntött a miskolci közgyűlés jobboldali többsége, hogy "kitelepíti" a város szegényeit: aki "önként" elhagyja önkormányzati otthonát és a városon kívül vesz másik ingatlant, pár százezertől kétmillió forintig terjedő támogatást kap. A közbiztonsági csomag elemeként elfogadott javaslattól vélhetően népszerűséget reméltek az önkormányzati választások előtt, de a Miskolc környéki kistelepülések egyöntetűen elutasítják az esetleg odaköltözőket. Riporterünk egy tucatnyi borsodi falut keresett fel.
 
Holokauszt a cigány filmfesztiválonPDF Print E-mail
Thursday, 15 May 2014
Ötödik alkalommal rendezik meg a Romani Film Festet, azaz a Budapesti Nemzetközi Cigány Filmfesztivált az Örökmozgóban május 15-18 között. Több tucatnyi film és számos kísérőprogram várja a közönséget és olyan sztárok, mint például a Szilvási Gipsy Band és a Rajkó zenekar.
 
A cigánytábor nem a sportpályára megy.PDF Print E-mail
Wednesday, 14 May 2014
Miért nem cél az élsport? Farkas János, Gedó György, Pisont István. A teljesség igénye nélkül ismert és sikeres cigány származású magyar sportolók.
 
A cigányság nem életformaPDF Print E-mail
Monday, 12 May 2014
„Sárgalapot a bírónak!” – ezzel a szlogennel követelték a május 10-én indult civil képeslap küldő akció-kampány szervezői a Markó utcai bíróság előtt szombaton megtartott antirasszista tüntetésükön, hogy ne lehessen köztisztviselő vagy közhatalmat gyakorló, aki munkája során gyűlöletkeltő kijelentéseket tesz vagy diszkriminatív, előítéletes módon nyilatkozik.  
 
Villás Lajos: NYÍLT LEVÉL - ORBÁN VIKTORNAKPDF Print E-mail
Friday, 09 May 2014
"Békés, türelmes állampolgárnak jellemezném magam, bár nagyon sokszor felemeltem a szavamat az EMBERI JOGOK sárba tiprása, az ÖNKÉNY ellen, azonban ennél tovább soha nem léptem. Nem vagyok radikális sem. A tárgyalásos rendezés híve voltam mindig és az is szeretnék maradni."  
 
Pánik tört ki Borsodban a miskolci gettórendelet miattPDF Print E-mail
Friday, 09 May 2014
Több borsodi polgármester is felháborodott Miskolc szegénytelepet felszámoló terve miatt. Attól félnek, hogy saját településének gondjai nőnének, ha a kiköltözők náluk vásárolnak ingatlant a Miskolctól kapott „lelépési” pénzből.  
 
Doros Judit: Megszavazták a gettórendeletet PDF Print E-mail
Friday, 09 May 2014
Roma aktivisták tüntetésével kezdődött a miskolci közgyűlés: „Ne szavazd meg a kitelepítést!, Szegények mindig lesznek köztetek!” – állt a magasba tartott tábláikon. A jobboldali többségű önkormányzat az ellenzék tiltakozása ellenére végül megszavazta az úgynevezett „gettórendeletet.”
 
Pásztor István először őszintén Kossuth téri leköpésérőlPDF Print E-mail
Thursday, 08 May 2014
„Hadd ne meséljem el, hogy hogyan éltem meg, nehezen tudok szavakat találni” - kezdte a Kossuth téri megalázásáról szóló beszámolóját az ATV-nek Pásztor István, aki a parlamenti alakuló ülés után leköpdöstek a Kossuth téren.
 
"Cigány vagyok, nem deviáns"PDF Print E-mail
Thursday, 08 May 2014
Tiltakozó demonstrációt szerveznek civilek a gyulai bírónő komoly visszhangot kiváltó ítélete miatt szombat délutánra a Kúria épülete elé. Az ATV Start vendége Setét Jenő emberi jogi aktivista volt.
 
A nap poénja: a szamárfület mutató fideszes képviselőt látta már?PDF Print E-mail
Wednesday, 07 May 2014
Szinte érezzük azt a bizsergető, borzongató, feszültséggel teli, de mégis kellemes légkört, ami egyébként a középiskolai osztályfotózásokat szokta áthatni. Csak ez az Országgyűlés. Ilyen lehet honatyának lenni? Megint elkezdeni egy négyéves ciklust, a parlament előtt állva?
 
Áder Orbánt javasolta kormányfőnekPDF Print E-mail
Tuesday, 06 May 2014
Orbán Viktort, a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltjét, jelenlegi miniszterelnököt kérte fel az új kormány megalakítására a köztársasági elnök hétfőn. Orbán Viktor elfogadta Áder János felkérését, írja az MTI.
 
Cigányozó bíró: demonstráció lesz a KúriánálPDF Print E-mail
Tuesday, 06 May 2014
A civilszervezetek nemcsak az összes fórumon tiltakoznak, de tüntetést is szerveznek a Kúria elé – értesült a Roma Sajtóközpont.
 
Elbúcsúztatták Buffó Rigó Sándor prímástPDF Print E-mail
Tuesday, 06 May 2014
Családja, barátai, zenésztársai, tanítványai és tisztelői kísérték utolsó útjára Buffó Rigó Sándort, a 100 Tagú Cigányzenekar elnökét, prímását. A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjének polgári tagozatával kitüntetett zenészt a budapesti Kozma utcai Új köztemetőben helyezték örök nyugalomra hétfőn.    
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti munkahoroszkóp 2020.január 20-tól 26-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-01-20
  Ma türelmetlenebbek leszünk, nehezebben mennek az aprólékos feladatok. Meg vagyunk győződve arról, hogy kizárólag nekünk lehet igazunk, így könnyen keveredünk vitába. Sajnos erőszakosan akarjuk meggyőzni egymást. Ma fogyasszunk több gyümölcsöt, rendkívül jót tesz szervezetünknek! Akik hajlamosak a savasodásra, bánjanak kicsit óvatosabban a gyümölccsel, éppen a savtartalma miatt. Jó ötlet, ha egyúttal néhány darab kekszet is elropogtatunk.
 • Heti Tarot, Vigyázat: a csalás hete következik
  A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. Grace lapjai csalás lehetőségét sejtetik, ugyanakkor pozitív energiákra is számíthatunk.
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2020.január 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-01-19
  Ma szenvedélyre vágyunk, de nem szívesen bonyolódunk kalandokba. Inkább kedvesünkkel élnénk meg a mély érzelmeket. Töltsünk több időt együtt és hangolódjunk rá egymás igényeire! Ma alhasunk lesz érzékenyebb. Ha nőgyógyászati panaszaink vannak, akkor kellemetlenül felerősödhetnek. A gyógynövények enyhíthetik a panaszokat, használhat például az ülőfürdő cickafarkkal. A kismamák a mai napon tartózkodjanak a fizikai megterheléstől!
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek