Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Roma tehetségkutató napPDF Print E-mail
Saturday, 31 May 2014
2014. Június 14-én Roma tehetségkutaó nap - Ráckeve, kossuth Lajos utca 51.
 
A cigányokat nem engedik be a híres focista kocsmájába?PDF Print E-mail
Saturday, 31 May 2014
Debrecenben él a faji megkülönböztetés? E lap főszerkesztője beszélgetni kívánt betérni Debrecenben a minap az Al Capone fantázia névvel ellátott sörözőbe.
 
Horváth Zsuzsa prímásnő visszatért a halálbólPDF Print E-mail
Friday, 30 May 2014
A szomszéd háztömbben lakik egy hölgy, aki 55 éven át állt színpadon. Az utóbbi időben keveset láttam, kiderült, negyedszer kapott szívinfarktust és a műtét után a kórházban lábadozik. Méltatlanul kevés nyugdíjból él, méltatlanul elfelejtették. Szóljon hát akkor e történet róla, úgy, ahogy eddig keveseknek mesélt, úgy, ahogy kevesek ismerik. Szóljon azért, hogy a mai kor illetékeseinek eszébe jusson, hogy ki az a művésznő, aki díjak nélkül él, bár már régen elismerhették volna tudását.
 
Lovas, fegyveres mezőőrséget állít fel ÁsotthalomPDF Print E-mail
Friday, 30 May 2014
Toroczkai László, a Csongrád megyei Ásotthalom község 2013-ban megválasztott polgármestere bejelentette a Facebookon, hogy az ásotthalmi önkormányzat fegyveres mezőőrséget állít fel.
 
Horváth Csaba nem dobja be a törülközőt PDF Print E-mail
Thursday, 29 May 2014
Az MSZP hivatalos főpolgármester-jelöltje nem fogja bedobni a törülközőt, és fantomjelöltekkel sem fog harcolni. Szerinte Budapest vezetőjévé nem azt kell jelölni, akinek a legnagyobb a párthűsége, hanem akit a legjobban támogatnak a főváros lakói.
 
L. Simon: nem lehet szobra Horthynak MagyarországonPDF Print E-mail
Thursday, 29 May 2014
A kormánybiztos ezt a kormányzó az 1944-es német megszállást követően játszott szerepe miatt jelentette ki szerdán az Eltiporva - A vészkorszak és az Országos Széchényi Könyvtár című kiállítás megnyitóján, Budapesten.
 
Orbán megnevezte miniszterjelöltjeitPDF Print E-mail
Thursday, 29 May 2014
Egyetlen név kivételével nincs meglepetés a listán. Egy nő sem kerül miniszteri pozícióba.
 
Itt a magyar EP-választás előzetes végeredményePDF Print E-mail
Thursday, 29 May 2014
A Nemzeti Választási Iroda (NVI) szerda este a külképviseleti szavazatok megszámlálása után megállapította a magyarországi európai parlamenti (EP-) választás előzetes végeredményét, ennek alapján a vasárnap éjszaka közölt mandátumelosztás nem változott.
 
"Húsz-egynéhány" szavazaton múlik az LMP helye az EP-benPDF Print E-mail
Thursday, 29 May 2014
A külképviseleteken leadott 6321 szavazat közül "húsz-egynéhány" szavazat elég az LMP-nek, hogy képviselőt tudjon küldeni az Európai Parlamentbe – mondta Pálffy Ilona, az NVI vezetője.
 
Házbizottság elé kerül Novák cigányozásaPDF Print E-mail
Thursday, 29 May 2014
A házbizottság mai ülése elé viszi a jobbikos Novák Előd ügyét a KDNP-s Rubovszky György, aki az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának tanácskozásán azt mondta: azt várja a házelnöktől, hogy a törvény adta keretek között járjon el a szocialista Teleki Lászlót becsmérlő, "rasszista" megnyilatkozással szemben.
 
Terry Black Kerényinek: Velem is volt jó pár hónapig románcaPDF Print E-mail
Wednesday, 28 May 2014
Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black is megszólalt Kerényi buzizása kapcsán. Burkolva, de lebuzizta a buzizót. A transzvesztita előadóművész néha fogja magát és reagál a közélet eseményeire, legtöbbször akkor, amikor szóba kerül a magánélet és/vagy a szexualitás.   Korábban listát tett közzé erkölcstelen politikusokról, köztük Semjénről, Szájerről és Vonáról, de a Zuschlag-ügyben is kifejtette véleményét, szerinte nem molesztálták a politikust, sőt.   Kerényi a minap buzilobbit emlegetett, szerinte a heteroszexuálisoknak kell megvédeniük magukat a meleglobbi hiperaktivitása ellen. Sokan, sőt, rengetegen felemelték a hangjukat (Orbán Viktor nem, még nem tudni, neki mi a véleménye erről), Terry Black is csatlakozott hozzájuk, bár ő átmegy személyesbe:   „Ön egy tehetséges ember volt, akit az egész szakma szeretett 1970-től. Szép és tehetséges, akinek nem voltak bajai a homoszexuálisokkal sem.     Annak ellenére, hogy megnősült, 2 szép gyermeke is lett nem tagadhatja, hogy F. Istvánnal, K. Mikóssal és velem is volt jó pár hónapig románca” – írja, bár kicsit dolgoznunk kellett a szöveg nyelvtani oldalán, hogy olvasható és értelmezhető legyen.   C-PRESS megjegyzés:   A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja.   Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem feltétlenül mindig a c-press.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.   Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a C- PRESS Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Kérjük, hogy ott szóljon hozzá! http://www.facebook.com/hirugynokseg     C- PRESS / hir24  
 
Terry Black Kerényinek: Velem is volt jó pár hónapig románcaPDF Print E-mail
Wednesday, 28 May 2014
 Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black is megszólalt Kerényi buzizása kapcsán. Burkolva, de lebuzizta a buzizót.  
 
Orbánt senki nem tudja szóra bírni KerényirőlPDF Print E-mail
Wednesday, 28 May 2014
A Fidesz szóvivője szerint Kerényi Imrének át kéne gondolnia, hogy mit mond a nyilvánosság előtt. Orbán Viktor eddig nem válaszolt Kulka János levelére, amelyben a színész a kormányfőn kérte számon a miniszterelnöki megbízott "buzizását".
 
Pannon Cigányzenekar nyárköszöntő koncertjePDF Print E-mail
Wednesday, 28 May 2014
2014. május 31-én 19.00 órakor a Pannon Cigányzenekar nyárköszöntő koncertjére várnak minden érdeklődőt Bükön, a Művelődési és Sportközpontba.
 
Hátba rúgta, ütlegelte a fiút, mert azt hitte cigányPDF Print E-mail
Wednesday, 28 May 2014
Jogerősen két és fél év börtönre ítélte a Kaposvári Törvényszék hétfőn azt a 19 éves fiatalembert, aki tavaly májusban azért támadt rá egy vele egykorú fiatalra, mert a bőre színe miatt roma származásúnak hitte.
 
Gyömrőn törölték Horthy MiklóstPDF Print E-mail
Wednesday, 28 May 2014
Felülbírálta két éve hozott határozatát a gyömrői önkormányzat. A helyi képviselők rendkívüli testületi ülésen úgy döntöttek, hogy mégse viselje közterület a volt kormányzó, Horthy Miklós nevét a településen. A Pest megyei város főterének új neve: Fő tér.
 
EP-választás: Mandátumszerzők pártonkéntPDF Print E-mail
Monday, 26 May 2014
A vasárnapi európai parlamenti (EP-) választáson, a Nemzeti Választási Iroda (NVI) előzetes adatai szerint, a szavazatok 99,99 százalékának összeszámlálása után az Európai Parlament magyar képviselői pártonként:
 
Nézze meg az EP-jelöltek vitáját az ATV-benPDF Print E-mail
Saturday, 24 May 2014
Több mint 70 percen keresztül vitatkozott az ATV stúdiójában az Európai Parlamenti Választásokon induló 8 párt listavezetője közül hat. Az ATV összefoglalója.
 
Az MSZP tárgyalást kezdeményez BudapestrőlPDF Print E-mail
Saturday, 24 May 2014
Az MSZP tárgyalást kezdeményez Budapest jövőjéről a demokratikus ellenzék parlamenti pártjaival; az egyeztetéseket már az európai parlamenti választás után elkezdenék.
 
Farkas Flórián arra kéri a romákat, a Fidesz-KDNP listájára szavazzanakPDF Print E-mail
Saturday, 24 May 2014
Az Országos Roma Önkormányzat elnöke szerint a hazai cigányság legfőbb szövetségese a magyar kormány, ezért levélben arra kérte a roma nemzetiségi önkormányzatok képviselőit, hogy mozgósításukkal és szavazatukkal a Fidesz-KDNP listáját támogassák vasárnap az európai parlamenti választáson
 
Kik húztak hasznot a Norvég Alapból? - Itt a listaPDF Print E-mail
Friday, 23 May 2014
Lázár János már május 16-án válaszolt a norvég kormánynak, levelében azt kérte, hogy a norvég fél függessze fel azokon a területeken is a kifizetéseket, amelyekre az még a norvég kormány értesítése alapján jelenleg nem terjed ki. A budapesti norvég nagykövet a sajtóból értesült a Kehi vizsgálatáról.
 
Kovács Béla "bomlasztó" volt, nem hírszerző?PDF Print E-mail
Friday, 23 May 2014
Nem klasszikus hírszerző munkát végzett Oroszországnak, nem titkos dokumentumokat kellet megszereznie - állítja informátoraira hivatkozva a Népszabadság.
 
Lakásért tüntettek a romákPDF Print E-mail
Friday, 23 May 2014
Négy cigány családot telepített ki a kalocsai önkormányzat a Vajas partján álló szociális bérlakásokból május 13-án. Egy család a városból is elköltözött, egy elhelyezését megoldották, két család, összesen négy ember viszont nem tudott gondoskodni lakhatásról, ők a helyi roma önkormányzat épületében, egy kanapén vészelik át az éjszakákat. A Kalocsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat szerdán szimpátiatüntetést szervezett.
 
Tájékoztató napok országszerte az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram keretébenPDF Print E-mail
Friday, 23 May 2014
Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tájékoztató napokat szervez Szeged, Pécs, Tatabánya, Budapest, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza településeken az Útravaló-MACIKA Ösztöndíjprogram keretében meghirdetett pályázati kiírások kapcsán.
 
Times: A szélsőjobb belülről akar végezni az EU-valPDF Print E-mail
Thursday, 22 May 2014
“A szélsőjobb azért menetel, hogy belülről végezzen az EU-val” címmel a többi közt a Jobbikot mutatja be a brit konzervatív lap.
 
Schiffer: A Jobbik szavazói nem nácikPDF Print E-mail
Wednesday, 21 May 2014
Az LMP elnöke szerint nem Brüsszelnek, hanem a magyaroknak kell megvédenie a jogállamiságot Magyarországon.
 
Állami újgazdagok - 23 millióért megy vadászni Lázár JánosPDF Print E-mail
Wednesday, 21 May 2014
Az Átlátszó.hu birtokába került egy március 6-án kelt szerződés, amely szerint Lázár János 75 ezer euró, azaz mintegy 23 millió forint értékben rendelt meg novemberre egy csehországi fácánvadászatot, amin 2500-3000 madár elejtését tervezi vendégeivel.
 
Így néz ki Kovács Béláék százmilliós luxusvillája - FotókPDF Print E-mail
Wednesday, 21 May 2014
Noha a kémgyanúba keveredett Kovács Béla néhány éve még egy XIII. kerületi panellakásba volt bejelentve (és Magyarországon mindössze két, mára bezárt bt. volt a nevén), családja később százmilliós luxusingatlant szerzett Pilisszentkereszten
 
Hihetetlen cigány tehetségeket kutatott fel a gitárprímásPDF Print E-mail
Wednesday, 21 May 2014
A Napra zenekarból ismert Both Miklós Bartók Béla nyomdokain járva négy héten át kutatta fel a Palimo Story zenekar tagjait, amelyből dokumentumfilm-sorozat és CD is lett.
 
Molotov-koktélokat dobtak egy romák lakta borsodi házraPDF Print E-mail
Wednesday, 21 May 2014
Két Molotov-koktél dobtak hétfő éjszaka Ónodon egy romák lakta házra – erősítette meg a rendőrség az Index kérdésére az Északhírnök.com nevű borsodi regionális portál értesülését.
 
Kovács úr és a Jobbik be és leépülve...PDF Print E-mail
Tuesday, 20 May 2014
Nem ért váratlanul a támadás, a választások előtt kaptam jelzést, hogy számítsak egy koholt vádak alapján szervezett rágalomhadjáratra, a Jobbik erősödése miatt – ezt Vona Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
 
Kovács úr és a Jobbik be és leépülve..PDF Print E-mail
Tuesday, 20 May 2014
Nem ért váratlanul a támadás, a választások előtt kaptam jelzést, hogy számítsak egy koholt vádak alapján szervezett rágalomhadjáratra, a Jobbik erősödése miatt – ezt Vona Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
 
Gettómilliomosok - Miskolci riport a Számozott utcákrólPDF Print E-mail
Tuesday, 20 May 2014
Van egy mese, így szól: „Nagy szerencse érte a miskolci cigányokat. A város úgy döntött, hogy ad nekik kétmillió forintot, oszt’ menjenek Isten hírével. Hát a miskolci cigányok fogták a pénzt, felkerekedtek, és meg sem álltak a következő faluig. Ottan pedig házat vettek, letelepedtek és boldogan éltek, amíg meg nem haltak.” Van egy mese. És van az igazság. Sokkal szomorúbb, sokkal bonyolultabb. És a végén senki sem él boldogan.
 
Etikai eljárás indult a gyulai bírónő ellen PDF Print E-mail
Tuesday, 20 May 2014
Etikai eljárást kezdeményezett Makai Lajos, a Magyar Bírói Egyesület (MABIE) elnöke annak a gyulai bírónőnek az ügyében, aki egyik határozatában személyes véleményt fogalmazott meg a romákról, és többek között a "cigánybűnözés" kifejezést is használta.
 
Konferencia az esélyegyenlőségről a rendvédelembenPDF Print E-mail
Friday, 16 May 2014
Kovács Zoltán, az EMMI társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára az Egyenlő esélyek a rendvédelemben című csütörtöki budapesti konferencia megnyitóján arról beszélt, hogy a 2010-2011-ben a cigánysággal, általában a nemzetiségi kisebbségekkel kapcsolatos politikában szemléletmód-váltást hajtottak végre, és arra törekednek, hogy minél több fórumot teremtsenek, ahol őszintén, a problémákat és nehéz dolgokat sem megkerülve, értelmes párbeszédet lehet folytatni.
 
Molnár Zsolt lemondott budapesti elnöki tisztségérőlPDF Print E-mail
Friday, 16 May 2014
Lemondott budapesti elnöki tisztségéről az MSZP-ben Molnár Zsolt. A szocialista politikus ezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be csütörtökön, hozzátéve: a jövőben csak szakpolitikával akar foglalkozni.
 
Szegénység és a cigány export ellen tiltakoznak az önkormányzatokPDF Print E-mail
Friday, 16 May 2014
Nyílt levélben tiltakozik Mályi Község Önkormányzat Polgármestere.
 
Május 16 A ROMA ELLENÁLLÁS NAPJA PDF Print E-mail
Thursday, 15 May 2014
„Az ünnepet „Roma Ifjúság Napja” elnevezéssel fogadta el az Európai Roma Fórum elnöksége 2006. novemberében a Neuengamme-i volt koncentrációs táborban tartott tanácskozásán és megemlékezésén.  
 
Orosz ügynök a Jobbikban? Az Alkotmányvédelmi Hivatal kémkedés gyanúja miatt tett feljelentéstPDF Print E-mail
Thursday, 15 May 2014
A Legfőbb Ügyészség az Európai Unió intézményei ellen folytatott kémkedés gyanúja miatt Brüsszelnél kezdeményezte Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő mentelmi jogának a felfüggesztését – értesült a Magyar Nemzet. Lapunk úgy tudja, a Moszkva iránt erősen elkötelezett politikus ellen április elején az Alkotmányvédelmi Hivatal tett feljelentést.  Kovács Béla (balról) éppen Alekszandr Zsukov volt orosz kormányfőhelyettessel egyeztet
 
Jelentés a "sínen túlról"PDF Print E-mail
Thursday, 15 May 2014
Néhány napja úgy döntött a miskolci közgyűlés jobboldali többsége, hogy "kitelepíti" a város szegényeit: aki "önként" elhagyja önkormányzati otthonát és a városon kívül vesz másik ingatlant, pár százezertől kétmillió forintig terjedő támogatást kap. A közbiztonsági csomag elemeként elfogadott javaslattól vélhetően népszerűséget reméltek az önkormányzati választások előtt, de a Miskolc környéki kistelepülések egyöntetűen elutasítják az esetleg odaköltözőket. Riporterünk egy tucatnyi borsodi falut keresett fel.
 
Holokauszt a cigány filmfesztiválonPDF Print E-mail
Thursday, 15 May 2014
Ötödik alkalommal rendezik meg a Romani Film Festet, azaz a Budapesti Nemzetközi Cigány Filmfesztivált az Örökmozgóban május 15-18 között. Több tucatnyi film és számos kísérőprogram várja a közönséget és olyan sztárok, mint például a Szilvási Gipsy Band és a Rajkó zenekar.
 
A cigánytábor nem a sportpályára megy.PDF Print E-mail
Wednesday, 14 May 2014
Miért nem cél az élsport? Farkas János, Gedó György, Pisont István. A teljesség igénye nélkül ismert és sikeres cigány származású magyar sportolók.
 
A cigányság nem életformaPDF Print E-mail
Monday, 12 May 2014
„Sárgalapot a bírónak!” – ezzel a szlogennel követelték a május 10-én indult civil képeslap küldő akció-kampány szervezői a Markó utcai bíróság előtt szombaton megtartott antirasszista tüntetésükön, hogy ne lehessen köztisztviselő vagy közhatalmat gyakorló, aki munkája során gyűlöletkeltő kijelentéseket tesz vagy diszkriminatív, előítéletes módon nyilatkozik.  
 
Villás Lajos: NYÍLT LEVÉL - ORBÁN VIKTORNAKPDF Print E-mail
Friday, 09 May 2014
"Békés, türelmes állampolgárnak jellemezném magam, bár nagyon sokszor felemeltem a szavamat az EMBERI JOGOK sárba tiprása, az ÖNKÉNY ellen, azonban ennél tovább soha nem léptem. Nem vagyok radikális sem. A tárgyalásos rendezés híve voltam mindig és az is szeretnék maradni."  
 
Pánik tört ki Borsodban a miskolci gettórendelet miattPDF Print E-mail
Friday, 09 May 2014
Több borsodi polgármester is felháborodott Miskolc szegénytelepet felszámoló terve miatt. Attól félnek, hogy saját településének gondjai nőnének, ha a kiköltözők náluk vásárolnak ingatlant a Miskolctól kapott „lelépési” pénzből.  
 
Doros Judit: Megszavazták a gettórendeletet PDF Print E-mail
Friday, 09 May 2014
Roma aktivisták tüntetésével kezdődött a miskolci közgyűlés: „Ne szavazd meg a kitelepítést!, Szegények mindig lesznek köztetek!” – állt a magasba tartott tábláikon. A jobboldali többségű önkormányzat az ellenzék tiltakozása ellenére végül megszavazta az úgynevezett „gettórendeletet.”
 
Pásztor István először őszintén Kossuth téri leköpésérőlPDF Print E-mail
Thursday, 08 May 2014
„Hadd ne meséljem el, hogy hogyan éltem meg, nehezen tudok szavakat találni” - kezdte a Kossuth téri megalázásáról szóló beszámolóját az ATV-nek Pásztor István, aki a parlamenti alakuló ülés után leköpdöstek a Kossuth téren.
 
"Cigány vagyok, nem deviáns"PDF Print E-mail
Thursday, 08 May 2014
Tiltakozó demonstrációt szerveznek civilek a gyulai bírónő komoly visszhangot kiváltó ítélete miatt szombat délutánra a Kúria épülete elé. Az ATV Start vendége Setét Jenő emberi jogi aktivista volt.
 
A nap poénja: a szamárfület mutató fideszes képviselőt látta már?PDF Print E-mail
Wednesday, 07 May 2014
Szinte érezzük azt a bizsergető, borzongató, feszültséggel teli, de mégis kellemes légkört, ami egyébként a középiskolai osztályfotózásokat szokta áthatni. Csak ez az Országgyűlés. Ilyen lehet honatyának lenni? Megint elkezdeni egy négyéves ciklust, a parlament előtt állva?
 
Áder Orbánt javasolta kormányfőnekPDF Print E-mail
Tuesday, 06 May 2014
Orbán Viktort, a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltjét, jelenlegi miniszterelnököt kérte fel az új kormány megalakítására a köztársasági elnök hétfőn. Orbán Viktor elfogadta Áder János felkérését, írja az MTI.
 
Cigányozó bíró: demonstráció lesz a KúriánálPDF Print E-mail
Tuesday, 06 May 2014
A civilszervezetek nemcsak az összes fórumon tiltakoznak, de tüntetést is szerveznek a Kúria elé – értesült a Roma Sajtóközpont.
 
Elbúcsúztatták Buffó Rigó Sándor prímástPDF Print E-mail
Tuesday, 06 May 2014
Családja, barátai, zenésztársai, tanítványai és tisztelői kísérték utolsó útjára Buffó Rigó Sándort, a 100 Tagú Cigányzenekar elnökét, prímását. A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjének polgári tagozatával kitüntetett zenészt a budapesti Kozma utcai Új köztemetőben helyezték örök nyugalomra hétfőn.    
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk