Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Lendvai Ildikó: A Fidesz és a Jobbik szövetségére pecsét kerültPDF Print E-mail
Tuesday, 29 April 2014
Miért lett a kulturális bizottság a Jobbiké? A parlamenti bizottságok átalakulnak. A kultúra-oktatás-tudomány-média, valamint az esélyegyenlőség, a vallási és egyházi ügyek összevonva egy monstre parlamenti bizottságba kerülnek. A politikai testület elnöke jobbikos lesz.
 
Elhunyt a 100 Tagú Cigányzenekar elnökePDF Print E-mail
Monday, 28 April 2014
Rövid, súlyos betegség után 65 esztendős korában vasárnap 13 órakor elhunyt Buffó Rigó Sándor, a 100 Tagú Cigányzenekar elnöke, művészeti vezetője - tájékoztatta az MTI-t Beke Farkas Nándor, a zenekar főtitkára.   Buffó Rigó Sándor vezető-prímás 
 
"Vajon hová vezet az utatok?" Nyílt levél Dr. Baur Péternek!PDF Print E-mail
Monday, 28 April 2014
Tiltakozás a bírói ítéletben megjelenő szélsőséges, és szubjektív értékítéleten alapuló, előítéletes „cigányozás” ellen!
 
Navratil Szonja: Mindenki méltósága Célkeresztben a romák és a szegényekPDF Print E-mail
Sunday, 27 April 2014
A Ténytár és a Mérték Médiaelemző Műhely közös kezdeményezésének célja a kirekesztés és a diszkrimináció elleni fellépés. A kirekesztés a kisebbségek, a társadalom egyes csoportjainak emberi minőségét kérdőjelezi meg azzal, hogy nem tekinti őket másokkal egyenlőnek. Ott pedig, ahol az emberek egyenlősége sérül, a demokrácia is sérül.
 
Volt szkinhedvezér lehet a parlament egyik alelnökePDF Print E-mail
Saturday, 26 April 2014
Sneider Tamást, a Jobbik alelnökét jelöli a párt az Országgyűlés alelnöki tisztjére – tájékoztatta Vona Gábor pártelnök az elnökség csütörtöki döntéséről az MTI-t. Az Index szerint Sneider a kilencvenes évek eleji egri cigány-szkinhed háborúban vezető szerepet töltött be Roy néven.
 
Össztűz a 'cigányozó' gyulai bírónőrePDF Print E-mail
Saturday, 26 April 2014
Kivágta a biztosítékot a jogvédő szervezeteknél a Gyulai Törvényszék ítélete és indoklása, amelyben a bírónő elutasította a Szebb Jövőért Egyesület feloszlatását és cigánybűnözésről értékezik.  
 
Tamás Gáspár Miklós: A magyarok még önmagukat sem szeretikPDF Print E-mail
Thursday, 24 April 2014
A Der Standard című osztrák liberális lap online változata ezzel a címmel közölte Csekő Balázs interjúját Tamás Gáspár Miklóssal. Az alábbiakban az interjú teljes változatát olvashatják.  
 
"Nem a Fidesz-kormánynak köszönhetően gazdagodtam meg" megszólalt Mészáros LőrincPDF Print E-mail
Thursday, 24 April 2014
A felcsúti polgármester szerint őt nem a Fidesz-kormányok tették az ország leggazdagabb vállalkozóinak egyikévé. Mészáros Lőrinc a Heti Válasznak adott interjúban arról beszélt, hogy földije, Orbán Viktor már 1999-ben álmodozott egy futballakadémia megalapításáról.  C-press megjegyzés: Őszintén megmondva rácsodálkoztunk erre a Mészáros kijelentésre.    A csütörtökön megjelenő Heti Válasznak adott interjút a nyilvánosságot kerülő Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, aki gázszerelőből lett az ország leggazdagabb embereinek egyike. Az interjúban Mészáros Lőrinc a felcsúti stadionról is beszélt. Volt iskolatársához, Orbán Viktorhoz hasonlóan ő is azt állítja: "közpénz egyetlen fillér sem jött'" a Pancho arénára. Hacsak valaki a társasági adó felajánlását nem tekinti annak – tette hozzá. A stadion egyébként nem Felcsúté, hanem a Puskás Akadémiáé, amely több száz gyereknek nyújt bentlakásos futballozási lehetőséget – mondta Mészáros Lőrinc. A beruházás nagyrészt akkor valósult meg, amikor Orbán még ellenzékben politizált. Az ügynek olyan támogatói voltak, mint Csányi Sándor vagy Demján Sándor – olvasható az interjúban. Mészáros szavai szerint Orbán Viktor már 1999-ben a futballakadémia megalapításáról álmodozott, és szüksége volt olyan emberekre, akik segítenek neki ennek az álomnak a megvalósításában. Mészáros Lőrincet kérte fel kuratóriumi elnöknek, amikor 2004-ben megalapította az akadémiát működtető alapítványt. A felcsúti polgármester azt mondta, cége már 1991-ben rengeteg munkához jutott, amikor a környékbeli településeken elkezdték kiépíteni a gázhálózatot. "Később is sikeresen vállalkoztam tovább, tehát nem a Fidesz-kormányoknak köszönhetően gazdagodtam meg" – fogalmazott. Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a c-press.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Ha a cikket érdekesnek találta, látogasson el a C- PRESS Facebook-oldalra, és nyomjon rá egy "Tetszik"-et. Kérjük, hogy szóljon hozzá itt! http://www.facebook.com/hirugynokseg   C-PRESS / HVG
 
"Nem a Fidesz-kormánynak köszönhetően gazdagodtam meg" megszólalt Mészáros LőrincPDF Print E-mail
Thursday, 24 April 2014
A felcsúti polgármester szerint őt nem a Fidesz-kormányok tették az ország leggazdagabb vállalkozóinak egyikévé. Mészáros Lőrinc a Heti Válasznak adott interjúban arról beszélt, hogy földije, Orbán Viktor már 1999-ben álmodozott egy futballakadémia megalapításáról.
 
EP-választás: nagy harc lehet a második helyért, íme a versengő pártok sorrendje!PDF Print E-mail
Thursday, 24 April 2014
Döntő lehet a sérülékeny csoportok, a romák, a meleg, leszbikus, biszexuális és transznemű (LGBT-) közösség vagy a zsidó közösségek szavazata.
 
Baranyai Cigányok Tavaszi Fesztiválja PécsenPDF Print E-mail
Thursday, 24 April 2014
A roma kultúra népszerűsítése, sokszínűségének bemutatása a célja a Baranyai Cigányok Tavaszi Fesztiváljának, amelyet pénteken és szombaton tartanak Pécsett.
 
Vizsgálat indulhat a bizniszpártokkal szembenPDF Print E-mail
Wednesday, 23 April 2014
Ajánlóív-botrány: a Jobbik a bankszámlák zárolását és az ajánlóívek lefoglalását javasolja a legfőbb ügyésznek.
 
Lejárt a határidő - ezek a pártok indulhatnak az EP-választásonPDF Print E-mail
Tuesday, 22 April 2014
Ma délután 4 órakor lejárt a határidő, ameddig a pártoknak le kellett adniuk az aláírásokat ahhoz, hogy indulhassanak az európai parlamenti választáson. A magyar pártoknak 20 ezer aláírást kellett összegyűjteniük.
 
Aczél Endre : Monti és KossuthPDF Print E-mail
Tuesday, 22 April 2014
Nem lehetett olcsó a „Pancho-aréna” fölavatási ceremóniája se, mert a tehetségkutatókban sikeres dalnokok immár nem olcsójánosok, Mága Zoltán hegedűvirtuóz pedig végképp nem az. Miután szárazra nyalta a szocik seggét, pár éve célpontot váltott, és nem kevés sikerrel. Hja, a tehetséget meg kell fizetni, még akkor is, ha sokakban e tehetség felől kétségek merülnek föl.
 
Felcsút: mindenki ott volt Orbán stadionavatóján, aki számít fotó PDF Print E-mail
Tuesday, 22 April 2014
Húsvét kora este avatták az elmúlt évek egyik legtöbbet vitatott építményét, a falu lakosságának többszörösét befogadni képes, Orbán Viktor házának szomszédságában található felcsúti stadiont. Hétfőn a Real Madrid fiatal játékosai is kipróbálhatták az új, Puskás Ferenc beceneve után Panchónak nevezett pályát.
 
Zárolták az MSZP számláit?PDF Print E-mail
Tuesday, 22 April 2014
Most a bank mért csapást a pártra. A választási kudarcot követő belharcok mellett az adóssággal is meg kell küzdenie az MSZP-nek - írja a Magyar Nemzet.
 
Magyarországi Cigánypárt - SAJTÓKÖZLEMÉNYPDF Print E-mail
Saturday, 19 April 2014
A Magyarországi Cigánypárt elnöksége április 17-ei ülésén értékelte a párt 2014. évi országgyűlési választásokon elért eredményét, és meghatározta a szervezet előtt álló feladatokat.  
 
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden kedves Olvasónknak!PDF Print E-mail
Saturday, 19 April 2014
  C-PRESS Hírügynökség 
 
Vágó Gábor is vizsgáltatná az MNB-tPDF Print E-mail
Saturday, 19 April 2014
Az LMP-s Vágó Gábor kezdeményezi, hogy a jövő hétre hívják össze az Országgyűlés költségvetési bizottságának rendkívüli ülését a jegybank gazdálkodásának vizsgálatára.
 
Választási adatmegsemmisítés: késik a cigány önkormányzatPDF Print E-mail
Saturday, 19 April 2014
A kampányban politikai pártok igényelhették a választók személyes adatait az NVI-től, ezt a Fidesz és az MSZP tette meg, ők már visszaküldték az adatok megsemmisítéséről szóló jegyzőkönyvet. Az országos nemzetiségi önkormányzatok is jogosultak arra, hogy megkapják a nemzetiség választópolgáraként szereplők nevét és lakcímét. Az Országos Cigány Önkormányzat igényelte az adatokat, ám nem küldte vissza időben a megsemmisítésről szóló jegyzőkönyvet.
 
Másik kultúra?PDF Print E-mail
Wednesday, 16 April 2014
A Népszava április 12-i Szép Szó mellékletében élvezettel olvastam Hága Antónia megkapó írását a cigányok világáról.
 
Választókat szembesítettek a nevükben aláírt ajánlóívvelPDF Print E-mail
Wednesday, 16 April 2014
Emlékeznek még arra, hogy a választás előtt a Most Mozgalom elnevezésű alternatív szervezet vezetője állítása szerint saját szemével látta, ahogy öt mikropárt elnöki szinten cserélgette az ajánlóíveket?  
 
Hivatalos: Hoffmann Rózsa nem lesz államtitkárPDF Print E-mail
Wednesday, 16 April 2014
A KDNP szóvivőjén, Pálffy Istvánon a Fidesz totális győzelme sem segített volna, kiesett a parlamentből. A KDNP azonban eredetileg nem tőle, hanem Hoffmann Rózsától akart megszabadulni. Kormányzati szintről szóltak, hogy a választások előtt rossz üzenet lenne, ha egy hivatalban lévő államtitkár kieső helyet kapna saját pártjától. Kicserélték.
 
Hivatalos: Hoffmann Rózsa nem lesz államtitkárPDF Print E-mail
Wednesday, 16 April 2014
A KDNP szóvivőjén, Pálffy Istvánon a Fidesz totális győzelme sem segített volna, kiesett a parlamentből. A KDNP azonban eredetileg nem tőle, hanem Hoffmann Rózsától akart megszabadulni. Kormányzati szintről szóltak, hogy a választások előtt rossz üzenet lenne, ha egy hivatalban lévő államtitkár kieső helyet kapna saját pártjától. Kicserélték.
 
"A kamu- és bizniszpártok visszaéltek a támogatással"PDF Print E-mail
Tuesday, 15 April 2014
Módosító csomagot készül benyújtani a választási törvényhez az Együtt-PM, amelyben többek között megtiltanák a többes ajánlást és eltörölnék a győztes képviselőjelöltek után járó kompenzációt – jelentette be keddi, budapesti sajtótájékoztatóján a szervezet társelnöke. Szabó Tímea azt mondta, hogy a javaslatot az új Országgyűlésnek terjesztik majd be.
 
Isten hozott, testvérPDF Print E-mail
Tuesday, 15 April 2014
Nem szépen és nem csöndesen, de szinte ellenállás nélkül megtörtént az integráció. Cigány lettem én és szinte mindenki 40 éves kor fölött.  
 
Lemond a Cigánypárt vezérkaraPDF Print E-mail
Monday, 14 April 2014
A tragikusan rossz eredmény miatt lemondott a Magyarországi Cigány Párt (MCP) szóvivői posztjáról Horváth Aladár, aki a párt országos listáját vezette a választáson. A közeljövőben megválik a budapesti elnöki tisztségtől is.
 
Beszélgetés az igazságrólPDF Print E-mail
Friday, 11 April 2014
Marek Bertram március 22-én tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. A feljelentésében megnevezett öt pártot, továbbá egy személyt is, aki az MCP-ben szervezte az ajánlóívek cseréjét. Az ügyben érintett a Szili Katalin által vezetett KTI, az ismeretlen SZAVA, a Zöldek Pártja, valamint az MDF jogutódja, a JESZ. Eljött az ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. Beszélgetés az igazságról.
 
A MoMa EP listavezetője Bokros Lajos fogadónapot tartPDF Print E-mail
Thursday, 10 April 2014
Időpont: április 12 (szombat), 14-18 óra Helyszín: Klubrádió parkolója: Budapest,III.kerület, Bokor utca 1-5. www.moma.hu  A MoMa elérhető a Facebook oldalon is: https://www.facebook.com/events/379188605553658/
 
A Jobbik jogi lépéseket tesz visszaélésekkel kapcsolatbanPDF Print E-mail
Thursday, 10 April 2014
A párt több mint 30 esetben kezdeményez jogi lépéseket, elsősorban "cigány szavazatokkal kapcsolatos visszaélések miatt" - mondta a Jobbik szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján.
 
Szele Tamás: Kordon a porban PDF Print E-mail
Wednesday, 09 April 2014
Hogy miféle négy évre számíthatunk, arról megoszlanak a vélemények. Azonban aki optimista, annak ajánlanám a figyelmébe pusztán a tegnapi nap eseményeit. Még a szavazatszámlálásnak sincs vége, még az új kormány sem alakult meg a régiből – lesznek változások, különben, Martonyi János biztosan távozik a külügyi tárcától – az ország vezetése már látványos offenzívába lendült saját korábbi ígéretei ellen. Ebből következően a civil tüntetők a Szabadság téren ledöntötték az épülő német megszállási emlékművet körülvevő kordont.
 
Megépítik a német megszállási emlékművetPDF Print E-mail
Wednesday, 09 April 2014
Úgy tűnik, valóban csak a választások miatt halasztották el a nagy vitákat kavart német megszállási emlékmű felállítását. Kedd délután 10-15 munkás jelent meg a Szabadság téri helyszínen, kordonokat raktak ki, és megkezdték a szoborállítás előkészületeit
 
A Modern Magyarország Mozgalom közleménye a nemzetközi roma nap alkalmábólPDF Print E-mail
Tuesday, 08 April 2014
A Modern Magyarország Mozgalom minden politikai eszközzel támogatja a cigány identitás és kultúra támogatását itthon és Európában. A MoMa szerint soha és sehol sem szabad egyetlen lépést sem engedni az emberi és kisebbségi szabadságjogokból, az emberi egyenlőség elvéből és a jogvédelemből. Ezt a hitet erősíti bennünk április 8.-a, a nemzetközi roma nap.
 
Szele Tamás: Sonkafák a függőkertbenPDF Print E-mail
Friday, 04 April 2014
Kérem szépen, én eddig azt hittem, idén április 18.-án lesz Nagypéntek. Kicsit vigasztal a tudat, hogy a katolikus egyház szintén így tudta – de bizony mindketten rosszul tudtuk. Lehet, hogy Magyarország egyéb területein később várhatóak a húsvéti ünnepek, de az ötödik kerületben, Belvárosi Szent Antal földjén már ma is Húsvét van.
 
Nyílt társadalmi párbeszéd a kerület és az ország közös-ügyeiről.PDF Print E-mail
Friday, 04 April 2014
Április 05.-én (szombat) nyilvános társadalmi párbeszédet tartunk 13.30 - 17 óra között. Cím: 1163 Budapest, Hősök Fasora utca 63. Fasor presszó Rendező, házigazda: XVI. kerületi - Sashalom Roma Önkormányzat Moderátor: Csík Tamás, a C-PRESS Hírügynökség főszerkesztője
 
Szibériába küldené a cigányokat egy jobbikos + hangfelvételPDF Print E-mail
Wednesday, 02 April 2014
Dudás Zoltán jobbikos képviselőjelölt egy hangfelvételen arról beszélt, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak az oroszokkal arról, hogy oda küldik majd a magyar rabokat, szerinte egy 26 éves borsodi nagypapa három év Szibéria után majd jobban meggondolja, mit csinál.  
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti munkahoroszkóp 2020.január 20-tól 26-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-01-20
  Ma türelmetlenebbek leszünk, nehezebben mennek az aprólékos feladatok. Meg vagyunk győződve arról, hogy kizárólag nekünk lehet igazunk, így könnyen keveredünk vitába. Sajnos erőszakosan akarjuk meggyőzni egymást. Ma fogyasszunk több gyümölcsöt, rendkívül jót tesz szervezetünknek! Akik hajlamosak a savasodásra, bánjanak kicsit óvatosabban a gyümölccsel, éppen a savtartalma miatt. Jó ötlet, ha egyúttal néhány darab kekszet is elropogtatunk.
 • Heti Tarot, Vigyázat: a csalás hete következik
  A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. Grace lapjai csalás lehetőségét sejtetik, ugyanakkor pozitív energiákra is számíthatunk.
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2020.január 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-01-19
  Ma szenvedélyre vágyunk, de nem szívesen bonyolódunk kalandokba. Inkább kedvesünkkel élnénk meg a mély érzelmeket. Töltsünk több időt együtt és hangolódjunk rá egymás igényeire! Ma alhasunk lesz érzékenyebb. Ha nőgyógyászati panaszaink vannak, akkor kellemetlenül felerősödhetnek. A gyógynövények enyhíthetik a panaszokat, használhat például az ülőfürdő cickafarkkal. A kismamák a mai napon tartózkodjanak a fizikai megterheléstől!
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek