Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
"Mappákkal jönnek a kis pártok aktivistái" PDF Print E-mail
Tuesday, 25 March 2014
„Bevallom, kicsit félek is, mert, nagyon sok pénzről van szó, de eddig fenyegetést nem kaptam.” Fontos és megjelent információk a csalásról és a feljelentésről tt láthatóak:  http://mostmozgalom.hu/index.php/8-most-mozgalom/34-megszueletett-a-feljelentes?fb_action_ids=10201269811579767&fb_action_types=og.recommends&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
 
Gaudi-Nagy akcióban: kukába dobott, felgyújtott uniós zászlóPDF Print E-mail
Saturday, 22 March 2014
A „gyarmatosítók” több mint százmillió forinttal támogatták a tápióbicskei óvoda felújítását.   Sajátosan ünnepelte március 15-ét a jobbikos Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője. A parlamenti képviselő a Pest megyei Tápióbicskén levette a polgármesteri hivatalról az uniós lobogót: a földre dobta, majd a kukába rakta. Helyette árpádsávos zászlót tett ki az épület falára.
 
Nem kampányolhat Nyíregyháza önkormányzata a fideszes jelölt mellettPDF Print E-mail
Saturday, 22 March 2014
Eltiltotta a Kúria pénteki végzésében Nyíregyháza önkormányzatot attól, hogy a helyi fideszes jelölt mellett kampánytevékenységet folytasson.
 
Az MCP képviselő-jelöltje tájékoztatást kértPDF Print E-mail
Wednesday, 19 March 2014
Dr. Horváth Ferenc a Magyarországi Cigány Párt 11. sz egyéni választókerület országgyűlési képviselő-jelöltje tájékoztatást kért a Magyar Államkincstártól. Kampányvideó filmje itt tekinthető meg: http://www.youtube.com/watch?v=9NAuM-8eB5w Horváth Ferenc Facebook elérhetősége: https://www.facebook.com/horvath.ferenc62
 
Hungarikum lett a 100 tagú cigányzenekarPDF Print E-mail
Wednesday, 19 March 2014
Hungarikum lett gróf Széchenyi István szellemi hagyatéka, a Zsolnay-porcelán és kerámia, a 100 tagú cigányzenekar, a Gundel-örökség, valamint a Pick téliszalámi – jelentette be Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, a Hungarikum Bizottság elnöke Budaörsön, a bizottság keddi ülését követően.
 
Több mint 30 ezer nemzetiségi regisztrált eddigPDF Print E-mail
Tuesday, 18 March 2014
A nemzetiségi névjegyzékbe a kedd délutáni összesítés szerint 30 ezer 431-en regisztráltak - közölte a Nemzeti Választási Iroda vezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
 
Farkasok egymás közt: a roma voksokkal matekoznakPDF Print E-mail
Tuesday, 11 March 2014
A cigány nemzetiségi lista helyett a pártszíneket választotta Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) és a Lungo Drom elnöke: marad a Fidesz parlamenti képviselője. A roma listát egy másik Farkas, a máskülönben szintén fideszes Farkas Félix, az ORÖ alelnöke vezeti.
 
A Jobbik megszüntetné a cigányintegrációra szánt keretetPDF Print E-mail
Tuesday, 11 March 2014
A Jobbik egyebek mellett a korrupció visszaszorításából, a külföldi cégeknek nyújtott állami támogatás megszüntetéséből és állami tőkealap létrehozásából szerezne néhány százmilliárd forintot gazdaságfejlesztésre.
 
Mohácsi Erzsébet: Én nem tudtam, hogy van különbségPDF Print E-mail
Monday, 10 March 2014
Biztos vagyok benne, hogy nem akarják a problémát érteni – mondja az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány elnöke. Mohácsi Erzsébet egyre kevesebb esélyt lát arra, hogy ne különítsék el a cigány gyerekeket, számukra csak a bíróság marad. A nyíregyházi Huszár-telepen működtetett iskoláról hozott bírói ítélet apropóján beszélgettünk.
 
Bedák Zsolt ismét WBO-Europe bajnokPDF Print E-mail
Sunday, 09 March 2014
Rendkívül akciódús, igazi közönségszórakoztató mérkőzésen gyűjtötte be - ismét - a WBO szervezet betöltetlen kispehelysúlyú kontinensbajnoki címét Bedák Zsolt.
 
Romagyilkosságok: hivatalos személyt gyanúsítanak közokirat-hamisítássalPDF Print E-mail
Sunday, 09 March 2014
Hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítással gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy embert a romák ellen elkövetett gyilkosságsorozathoz kapcsolódó katonai büntetőügy miatt indult nyomozásban – erősítette meg a Magyar Hírlap pénteki értesülését az MTI-nek Nagy Andrea, a főügyészség szóvivője.
 
Kétharmaddal győz a Fidesz PDF Print E-mail
Friday, 07 March 2014
Budapest – A Medián és az Ipsos is arra számít a jelenlegi adatok alapján, hogy a Fidesz-KDNP nagyarányú többséget szerez az új Országgyűlésben – ez derült ki a Politikatörténeti Alapítványnak a parlamenti választásokról és a politikai előrejelzésekről szóló tudományos-szakmai konferenciáján. Semmi sem biztos persze, ilyen sokan még soha sem tagadták meg a közvélemény-kutatóknak a válaszadást.
 
Miért erősödik ennyire a Jobbik?PDF Print E-mail
Friday, 07 March 2014
A Jobbik minden más pártnál több szavazót szerzett magának az elmúlt egy hónapban, és ha így folytatja a növekedést, még túl is szárnyalhatja a 2010-es sikerét. Elemzők szerint azonban nem lehet egyértelmű erősödésről beszélni, vannak, akik szerint csak a 2013-as népszerűségvesztést pótolták most, mások szerint egyáltalán nem biztos, hogy az új szimpatizánsok elmennek majd szavazni április 6-án, és tényleg a Jobbikra adják le a voksukat. Megnéztük, milyen perspektívái vannak most a radikális pártnak.
 
Újraindul a roma kulturális pályázatPDF Print E-mail
Thursday, 06 March 2014
Roma kulturális események megvalósítására, kulturális tartalmak és termékek elérhetővé tételének támogatására 50 millió forintos keretösszeget különített el a kormányzat azon pályázaton, amelyre március 26-ig várják a beadványokat - közölte Kovács Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár Budapesten.
 
Macskaméretű patkányok és szeméthegyek közt élnek Tiszavasvári romatelepeiPDF Print E-mail
Thursday, 06 March 2014
Járvánnyal, uzsorással és szeméttel körbevéve élnek több mint ezren Tiszavasvári romatelepein. A jobbikos polgármester új terv alapján próbálná rendezni a reménytelennek tűnő viszonyokat. Vajon az érintettek mit szólnak hozzá? Az RSK riportja Németh Dániel képeivel.
 
Macskaméretű patkányok és szeméthegyek közt élnek Tiszavasvári romatelepeiPDF Print E-mail
Thursday, 06 March 2014
Járvánnyal, uzsorással és szeméttel körbevéve élnek több mint ezren Tiszavasvári romatelepein. A jobbikos polgármester új terv alapján próbálná rendezni a reménytelennek tűnő viszonyokat. Vajon az érintettek mit szólnak hozzá? Az RSK riportja Németh Dániel képeivel.
 
Magyarországi Cigány Párt országos listájaPDF Print E-mail
Wednesday, 05 March 2014
MCP országos listája   Sorszám Jelölt Melyik jelölőszervezet jelöltje  1  Horváth Aladár MCP  2  Horváth József MCP  3  Dancs Mihály MCP  4  Fenyvesi Tibor MCP  5  Botos Ibolya MCP  6  Barkóczi Géza MCP  7  Dr. Horváth Ferenc MCP  8  Bogdán Csaba MCP  9  Varga Zoltán MCP  11  Dr. Deák Dániel MCP  12  Bordás Géza MCP  13  Lévai István MCP  14  Sárközi Jánosné MCP  15  Lakatos Gabriella MCP  16  Balogh Gusztáv MCP  17  Horváth Csabáné MCP  18  Orbán Gyula MCP  19  Balogh Károly MCP  20  Danyi Flórián MCP  21  Lakatos Attila MCP  22  Babos Béla MCP  23  Dörömböző Gyula MCP  24  Kozák Dávid MCP  25  Babos Imre MCP  26  Jakab János MCP  27  Bogdán Levente MCP  28  Tasi Nikoletta Éva MCP  29  Rézműves Róbert MCP
 
Listaláz a választásraPDF Print E-mail
Wednesday, 05 March 2014
Harmincegy országos pártlistát jelentettek be a tegnap délutánig a Nemzeti Választási Irodánál (NVI), emellett mind a tizenhárom nemzetiség állított listát az országgyűlési választásra, azaz minden korábbinál több, összesen 44 országos lista lehet a választáson. Persze estig ezeknek csak töredékét vették nyilvántartásba, így a következő napok függvénye, valójában hányan szerepelnek majd a már így is biztosan terjedelmes szavazólapon, és hány szervezet kap vissza nem térítendő állami támogatást kampányához.
 
Én már csak provokálni szeretekPDF Print E-mail
Wednesday, 05 March 2014
Beszélő-beszélgetés Bíró Andrással a From Victimhood to Citizenship című vitakönyvről – A magyar nyelvű verzió tavasszal jelenik meg.
 
Pártlisták sorrendje a szavazólaponPDF Print E-mail
Wednesday, 05 March 2014
A Fidesz most csak a 10., az ellenzéki összefogás a 41.. Persze nem biztos, hogy innen mindenkinek lesz országos listája, de a sorrend ez marad, még ha ki is esnek szereplők.
 
Ellenzéki ötpárti együttműködési megállapodás a romákértPDF Print E-mail
Monday, 03 March 2014
Ötpontos, a romák felzárkóztatásával foglalkozó együttműködési megállapodást kötöttek az Összefogás pártjai - jelentették be a szervezetek képviselői sajtótájékoztatójukon.
 
Jöhetnek a kamupártok, de kinek az érdekében?PDF Print E-mail
Sunday, 02 March 2014
Meghaladta az ezret a hivatalosan nyilvántartásba vett indulók száma, az április 6-i parlamenti választáson tehát a 106 egyéni körzetben átlagosan legalább tíz-tíz fő verseng majd a parlamenti képviselői helyekért.
 
Jöhetnek a kamupártok, de kinek az érdekében?PDF Print E-mail
Sunday, 02 March 2014
Meghaladta az ezret a hivatalosan nyilvántartásba vett indulók száma, az április 6-i parlamenti választáson tehát a 106 egyéni körzetben átlagosan legalább tíz-tíz fő verseng majd a parlamenti képviselői helyekért.
 
Korrupció, cigányozás, kirekesztés - így lát bennünket a szuperhatalomPDF Print E-mail
Sunday, 02 March 2014
Az amerikai külügyminisztérium évente jelentést tesz közzé arról, hogy az egyes országokban milyen az emberi jogok helyzete. A Magyarországról most kiállított bizonyítvány lesújtó, megegyezik a magyar állampolgárok tapasztalataival, írja Lendvai Ildikó, az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottság tagja.
 
Lendvai Ildikó: Már megint a zsidók?PDF Print E-mail
Sunday, 02 March 2014
A kormány szerint megint a zsidók balhéznak. A vádat Orbán államtitkárának szájába adták: a Mazsihisz tiltakozásai "megosztják a magyar társadalmat", amelyet pedig a Nemzeti Együttműködés Rendszere soha nem látott egységbe forrasztott. Rossz irányba befolyásolják "a zsidók és a magyarok együttélését, ami több száz éven át sikeres volt a Kárpát-medencében."
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk