Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Dupla öröm a Magyarországi Cigány Pártnál!PDF Print E-mail
Friday, 28 February 2014
Országos listát állíthat a Magyarországi Cigány Párt a 2014-es országgyűlési választásra. Az Országos elnök Horváth József dupla örömként éri meg a mai napot , ezért üzenetben és versessel köszöni meg mindenkinek.
 
Nótár Ilona: Élet melegkéntPDF Print E-mail
Friday, 28 February 2014
- Egy homoszexuális cigány ember mindennapjai - A melegekkel szemben rengeteg az előítélet, főleg egy olyan országban, ahol statisztikákat dönt az idegengyűlöletet. A cigányok közösségekben az ezzel járó kirekesztettség még sokkal erőteljesebben és szembetűnőbben van jelen. Vajon mit kezd ezzel egy olyan roma, aki tisztában van nemi identitásával, s az nem elfogadható a roma családfelfogással és a férfi ideállal.
 
A zavargások mestertervePDF Print E-mail
Friday, 28 February 2014
Napok óta forrong a magyar közélet a 2006-os zavargások miatt – még csoda is tán, hogy nem törtek ki újabb összetűzések a vita során. Jobban mondva, szó sincs vitáról: a kormánypárt kampányfogásként elővette az őszödi beszéd kiszivárgásának tündérmeséjét, és mostanra már nagyon bánhatja, mert egyre több csontváz dől ki a szekrényekből. Valóságos mamutok zuhognak a sifonérokból, lassan arra is kezd fény derülni, kinek állhatott érdekében a tévéostrom, a többhónapos tüntetés a Kossuth téren – és mit akart vele.
 
Elkészült a Magyarországi Cigány Párt 26 pontból álló választási programjaPDF Print E-mail
Wednesday, 26 February 2014
A MAGYARORSZÁGI CIGÁNY PÁRT VÁLASZTÁSI PROGRAMPONTJAI - 2014
 
A szélsőséges cigány bloggert törölték az Összefogás listájárólPDF Print E-mail
Wednesday, 26 February 2014
Balog Artúrnak információink szerint nem volt rendes bejelentett lakcíme, ezért nem választható. Nemrég éppen a hvg.hu-n tiltakoztak jelöltsége ellen.
 
Tóth Zoltán választási szakértő válaszolPDF Print E-mail
Tuesday, 25 February 2014
A Magyarországi Cigány Párt kérdéseit a C-PRESS továbbította és megkérdezte  Tóth Zoltán választási szakértőt, a választás menetrendjéről és a határidőkről.
 
Szele Tamás: Budapest lángjai PDF Print E-mail
Tuesday, 25 February 2014
Hogy ki is szivárogtatta ki az őszödi beszédet, azt jelen pillanatban senki sem tudja megmondani, de talán nem is ez a legfontosabb. Hanem az tény, hogy bizonyítható: a 2006. szeptemberében kitört zavargások előre szervezett megmozdulások voltak, nem pedig a spontán népharag megnyilvánulásai a beszéd részleteinek hallatán. Biztos ez? Biztos – és most nem a Wikileaksre hivatkozunk, nem is lehallgatott telefonbeszélgetésekre, hanem közismert tényekre.
 
A Modern Magyarország Mozgalom sajtóközleménye a tatárszentgyörgyi roma gyilkosságok évfordulójára PDF Print E-mail
Saturday, 22 February 2014
Öt évvel ezelőtt aljas és embertelen gyilkosságsorozat sepert végig hazánkon. Áldozatai dolgos, igyekvő, jóravaló roma honfitársaink voltak. A velejükig romlott elkövetők ugyan már büntetésüket töltik, de a Modern Magyarország Mozgalom kötelességének érzi az áldozatok előtti főhajtást.
 
VÉGÉHEZ ÉRT A MOST LÉPJ PROJEKT - SAJTÓKÖZLEMÉNYPDF Print E-mail
Saturday, 22 February 2014
Az Esélyt a Kibontakozásra Alapítvány az Új Széchenyi Terv keretében sikeresen megvalósította a „Most Lépj” címűprogramot, ami Magyarországon egyedülálló munkahelyteremtő kezdeményezés volt.
 
Újpesti alapszervezettel bővült az MCPPDF Print E-mail
Monday, 17 February 2014
Budapesten elsőként a IV. kerületben, Újpesten alakult meg a Magyarországi Cigánypárt alapszervezete.
 
Berki Béla emlék gálaestPDF Print E-mail
Sunday, 16 February 2014
 
Bokros is csatlakozik Bajnaiékhoz PDF Print E-mail
Saturday, 15 February 2014
Az egykori pénzügyminiszterrel Gyurcsány Ferenc javasolta az összefogást. Bokros Lajossal, a Horn-kormány pénzügyminiszterével, az MDF európai parlamenti képviselőjével köt együttműködési megállapodást a baloldali Összefogás - jelentette be az InfoRádió Aréna című műsorában az Együtt-PM vezetője.
 
Szele Tamás: Rocky Horror Parliament Show PDF Print E-mail
Friday, 14 February 2014
Avagy Gaudi Nagy Napja. Esetleg Gaudi-Nagy napja. Így az utolsó ülésnapon már bízvást elmondhatjuk: ez az országgyűlés nem a politika, hanem a showbiznisz műfajában alkotott maradandót, és búcsúelőadásán minden korábbinál impozánsabb revüvel szolgált a nagyérdeműnek. Csak azért nem volt tűzijáték, mert volt egyéb légtorna és nem maradt el sem a bohócszám, sem a zsonglőrmutatvány – szép nem volt, fiúk, de legalább senki nem is köszöni.
 
Trükk a választási rendszerben: a Fidesz akkor is győz, ha leszavazzákPDF Print E-mail
Friday, 14 February 2014
A választókörzetek átrajzolása után nehezebb lesz legyőzni a Fideszt, legalábbis a Political Capital mandátum-generátora ezt jelzi. A trükközés eredményeként ugyanis egy kormánypárti szavazat többet érhet, mint egy ellenzéki.
 
Elkaszálhatják a szabad pálinkafőzéstPDF Print E-mail
Friday, 14 February 2014
A Magyar Nemzet információja szerint nem hagyja jóvá a magyar szabályozást az Európai Bíróság.
 
Szele Tamás: Az esztergomi körmagyarPDF Print E-mail
Friday, 14 February 2014
Ahhoz már hozzászokhattunk, hogy a magyar (szélső)jobboldal reménytelenül szimbolikusan politizál – ezt a jelenlegi kormánypárttól tanulták, de nem is nagyon tehetnek mást: fenn az ernyő, nincsen kas, nem állnak mögöttük tömegek, elő kell venni a sutból az összes eszközt, ha nem akarnak kiesni a Parlamentből. Az azonban már jelképnek is sok, hogy Esztergomban holnap délután a volt zsinagóga épületében kíván gyűlést tartani a Jobbik, mely alkalomból ellentüntetésre is sor kerül.
 
Magyarország tovább csúszik lefelé a sajtószabadság-listánPDF Print E-mail
Wednesday, 12 February 2014
A Riporterek Határok Nélkül (RSF) nemzetközi újságíró jogvédő szervezet a legfrissebb jelentése szerint Magyarországon 2013-ban romlott a sajtószabadság helyzete. Ismét, hiszen 2012-ben még a 40. helyre rangsoroltak bennünket, mára viszont a 64. lett Magyarország.
 
Miklósi Gábor: Igen Tisztelt Miniszterelnök Úr!PDF Print E-mail
Tuesday, 11 February 2014
– így kezdődik a Mazsihisz vezetőinek levele Orbán Viktorhoz, és a már elfeledett gerincére a napokban néhány évtized után hirtelen rálelő zsidó vallási szervezet mindvégig így is szólítja a kormány fejét. Én még soha az életben nem szólítottam senkit igen tiszteltnek, legfeljebb ha ironizálni próbáltam, pedig újságíróként gyakran írok levelet mindenféle nagyméltóságú urak és hölgyek által vezetett hivatalokba. De persze a megszólításnak nincs különösebb jelentősége, végül is ők írnak levelet neki, nem én, csak úgy szemet szúrt a dolog.
 
Főzsidók húzzák ki Orbánt a szarból PDF Print E-mail
Tuesday, 11 February 2014
Megint bebizonyosodott, hogy mennyire alaptalan mindenféle antiszemita hablatyolás arról, hogy a zsidók mások lennének, mint a magyarok.
 
A Mazsihisz távol tartja magát a kormány Holokauszt 2014 emlékprogramjától PDF Print E-mail
Sunday, 09 February 2014
Felkérik Orbánt, hogy állítsa le a Sorsok Háza projektet és mentse fel a Veritas intézet élére kinevezett Szakály Sándort.
 
Szele Tamás: Regisztráció és disszimilációPDF Print E-mail
Sunday, 09 February 2014
Megint elkészült valami, ami látszólag ártatlan, maximum kissé patetikus, ám voltaképpen gonosz szándékkal csempészik elénk: és a méregkeverők most lélegzetvisszafojtva lesik, milyen hatása lesz a gonosz mákonynak, amit ételünkbe kevertek. Még ha kicsit késve is tették: hogy ne kerteljek tovább, a határon túli magyar állampolgárokat választási regisztrációra buzdító videóról van szó. No, ha a hatás érdekli őket, mindjárt megláthatják. De nem fognak örülni neki.
 
Gyurcsány Ferenc: Orbán vagyoni helyzete átláthatatlan.PDF Print E-mail
Sunday, 09 February 2014
Most szólunk, ha egyszer lehetőségünk lesz rá, feltárjuk a Keresztapa meggazdagodásának teljes történetét és nyilvánosságra hozzuk, hogy miként lett a szegény egyetemistából az ország egyik leggazdagabb embere.
 
Az 50 ezer forintos papírlapPDF Print E-mail
Sunday, 09 February 2014
Bokros Lajos: "Gondolták volna, hogy a választási jelöltállításkor 10 ezer forintosokra kell majd gyűjteni az induláshoz szükséges aláírásokat? Egy A4-es papírlap 50 ezer forintot fog érni. Legalábbis, ha elkallódik vagy ellopják. A MoMa újabb aljasságra bukkant a választási törvényben, amelynek megváltoztatását követeli."
 
Lendvai Ildikó: A nagy halott és a törpékPDF Print E-mail
Sunday, 09 February 2014
Nem kell hosszasan bizonygatnom: nem vagyok a Fricz Tamás által szervezett "Szellemi Honvédelem" mozgalom tagja. Nem vettem részt a "szellemtársaknak" szólított tagok összejövetelén sem. Csak a sajtóból értesültem arról, hogy a szellemi honvédelem jegyében le kell csapniuk mindenfajta "gyalázatos sajtócikkre", ami a nemzetet, értsd: az Orbán-kormányt támadja.
 
Szele Tamás: A titkos menet PDF Print E-mail
Friday, 07 February 2014
Az, hogy holnap a Várban és környékén izgalmas idők járnak majd, tökéletesen bizonyos – de hogy pontosan hol is fognak konfrontálódni az egymással ellentétes véleményt képviselő mozgalmak, rejtély. Amint az is rejtély, hogyan kaphatott engedélyt a magyar politikai szélsőjobb egy olyan rendezvényre, aminek nincs helyszíne és időpontja – illetve, világos: ha lenne, akkor ugyanis be lehetne tiltani. Így viszont nehéz lesz, ha csak engedély nélküli gyülekezéssé nem minősíti a rendőrség. Mert hiszen nincs bejelentve.
 
Lendvai Ildikó: Remegő kézzel vágom a centitPDF Print E-mail
Friday, 07 February 2014
A bűnt is toleráló véd- és dacszövetség csak a maffiákra jellemző – mondta lapunknak Lendvai Ildikó, aki már érzi a katarzist az ellenzéki összefogásban.    
 
Medián: Fidesz 39%, Összefogás: 22%PDF Print E-mail
Wednesday, 05 February 2014
Egyre több szavazó választott magának pártot, és az emberek már több mint fele, 52 százaléka biztosan elmenne szavazni. Ugyan többen akarnak kormányváltást, mint a Fidesz maradását, de a kormánypárt továbbra is fölényesen vezet – derül ki a Medián januári felméréséből. A felmérés jóval a baloldali összefogás bejelentése után, január 24-e és 28-a között készült. A részletek az e heti HVG-ben lesznek olvashatóak.
 
1 forint = másfél millió: így nyernek a politikusok a forintgyengülésenPDF Print E-mail
Tuesday, 04 February 2014
Több képviselő is nagyot kaszálhat a forint gyengülésével - mikor válasszunk deviza-bankbetétet? Pintér Sándornak van a legnagyobb deviza-megtakarítása, 752 ezer eurója (bő 230 millió forint) és 761 ezer dollárja (több mint 175 millió forint). Németh Lászlónénak 15 722 eurója (közel 50 millió forintja) van. A lap szerint Papcsák Ferenc is 38 ezer eurót tart (ami több mint 1 millió forint).
 
Bohóckodás: a CÖF és a posta is titkolózikPDF Print E-mail
Tuesday, 04 February 2014
"Üzleti titok" illetve "később eláruljuk" - ezeket a válaszokat kaptuk a Magyar Posta Zrt.-től és a Fidesz, illetve Orbán Viktor mellett kampányoló CÖF-CÖKA vezetőjétől a "civil" szervezet legújabb kampányfüzetének költségeit firtató kérdésünkre. Az országszerte múlt héten, négymillió példányban terjeszteni kezdett kisalakú, 16 oldalas színes kiadvány az óriásplakátokról már jól ismert bohócos kompozícióban ábrázolja a kormányváltásra vállalkozó ellenzéki vezetőket. Feltünteti Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettest is, aki ellen büntetőeljárás folyik, de még első fokú ítélet sincs ügyében, nemhogy jogerős, azaz megilletné az ártatlanság vélelme.
 
Jó hírükre jól vigyáznakPDF Print E-mail
Tuesday, 04 February 2014
Másfél milliós sérelemdíj a sorozatgyilkossággal vádolt férfinak. Másfél millió forint kártérítést – az új polgári törvénykönyv szerint: sérelemdíjat – ítélt meg a Fővárosi Törvényszék az elmúlt év végén cigányok ellen elkövetett brutális sorozatgyilkosság elsőrendű vádlottja javára.
 
Alkotmányos köztársaságot!PDF Print E-mail
Monday, 03 February 2014
Magyarországnak ma nincs alkotmánya. Az Alaptörvény a FIDESZ és a KDNP által elképzelt világot erőlteti az országra. Az alkotmányozást egy e célból megválasztott Alkotmányozó Gyűlésre kell bízni. Ebben érdemi szerepet kell adni a helyi önkormányzatoknak, az országos köztestületeknek és a civil szervezetek képviselőinek is.
 
Kiderült, kinek rendezték a tűzijátékot, amit egész Budapest hallottPDF Print E-mail
Monday, 03 February 2014
Horváth László ünnepelte a születésnapját a Nemzeti Galéria termeiben, több száz meghívott vendég társaságában szombat este. Az esemény alatt tűzijátékot is rendeztek, ez okozott akkora hangzavart, amit Budapest távoli részein is hallottak a lakók.
 
Nő az érdeklődés a pécsi Gandhi Gimnázium irántPDF Print E-mail
Monday, 03 February 2014
Európa első cigány/roma nemzetiségi, érettségit adó intézményében, a pécsi Gandhi Gimnázium és Kollégiumban fontos projekteseményekre került sor januárban, a beiskolázás érdekében nyílt napokat is tartottak. Az előzetes visszajelzések alapján jelentősen nőtt a Gandhi népszerűsége.
 
Zsidók, magyarok, cigányok, holokauszt PDF Print E-mail
Monday, 03 February 2014
Soha sehol sem szabad egyetlen lépést sem engedni az emberi szabadságjogokból, az emberek egyenlőségéből és a jogvédelemből - hangsúlyozta Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapja alkalmából tartott rendezvényen Budapesten, a Páva utcai Holokauszt Emlékközpontban.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2020.szeptember 29-től október 5-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-09-29
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.szeptember 28-tól október 4-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-09-28
  Függetlenedési vágyunk nagyon erőteljesen nyilvánul meg. Szinte teljesen képtelenek vagyunk a kompromisszumokra. Nem akarunk engedni a saját elképzeléseinkből. Önálló döntésekre vágyunk. Remek választás, ha a mai menünkben szerepel a brokkoli, amely rendkívül jótékony növény. Ha fogyókúrázunk, akkor együk egyszerűen párolva, de sokféleképpen elkészíthetjük. Lehet belőle rakott, sajtos változat, de akár rétest is megtölthetünk vele.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.szeptember 27-től október 3-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk