Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Politikamentesen a szegényekért, emberségből, becsületből a gyerekekért! PDF Print E-mail
Thursday, 31 October 2013
"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak"  (Edmund Burke) A hátrányos helyzetű gyerekeknek, nagycsaládoknak Karácsonyra gyűjtünk!  
 
A rendőrség oktatóvideóin röhög az internet PDF Print E-mail
Wednesday, 30 October 2013
Reggel került nyilvánosságra a szabolcsi rendőrség "Csak egy szippantás" című oktatóvideója, ami egészen abszurdra sikerült. Most újabb négy gyöngyszemet hoztak nyilvánosságra.  
 
Prostikkal és drogokkal lazultak a szombathelyi fideszesek? PDF Print E-mail
Wednesday, 30 October 2013
Mindehhez a szervezett szombathelyi alvilág segítette hozzá őket – jelentette ki Czeglédy Csaba. A szombathelyi közgyűlés MSZP-SZTKE frakciójának vezetője ismét egy nappal a közgyűlés előtt tartott sajtótájékoztatót, éppúgy, mint egy hónappal ezelőtt, amikor kirobbantotta a drogbotrányt. Czeglédy sajtótájékoztatója – Fotó: Mészáros Zsolt/nyugat.hu
 
A Magyarországi Cigány Párt hivatalos közleményePDF Print E-mail
Wednesday, 30 October 2013
A Cigány Párt október 19.-ei budapesti bemutatkozása óta néhány cigány pártfunkcionárius elveszítette maradék józanságát, és megengedhetetlen hangnemet használt velünk szemben. Azzal a kritikájukkal nincs gondunk, hogy a Cigány Párt „a büszkeségnapon … kampány-nyitó rendezvényt tartott” – mikor kellene bemutatkoznia egy roma pártnak, ha nem a büszkeség napján?  
 
Gyurcsányék elfoglalták a MűcsarnokotPDF Print E-mail
Wednesday, 30 October 2013
Szerda délelőtt Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció szimbolikusan elfoglalta a budapesti Műcsarnokot. A Műcsarnok elfoglalásán tartott sajtótájékoztatón felszólaló Niedermüller Péter, a párt alelnöke elmondta: a DK a kultúra a szabadság nevében és jegyében foglalta el az épület előcsarnokát. A Műcsarnok mindig is a modern magyar művészet fellegvára volt, ám az Orbán-rezsim rátette a kezét, és elvette a művészektől a szabadságot, a szabad alkotás, az önkifejezés lehetőségét.  
 
Elbukott az ócsai kísérletPDF Print E-mail
Wednesday, 30 October 2013
A kormányt már nem érdekli Ócsa. Bár a devizahitelesek megsegítése továbbra is napirenden van, a szociális lakópark már nem szerepel a lehetséges megoldások között.  
 
Szele Tamás: Szabályok, sértések, eljárásokPDF Print E-mail
Wednesday, 30 October 2013
Érdekes tárgyalás folyik ezekben a pillanatokban is a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, melynek tárgya nem kevesebb, mint az, hogy visszaéltek-e a gyülekezési joggal a Fidesz-székház „elfoglalói” annak idején. Már a „székházfoglalás” kifejezés is megtévesztő, hiszen a Téli Palota nem a Lendvay utcában fekszik és szó sem volt ostromról, hadi cselekményekről, ez csupán egy békés és erőszakmentes demonstráció volt. No, de sértett-e szabályt?  
 
Bokros Lajos felszólalásai a 2014-es költségvetésről a magyar OrszággyűlésbenPDF Print E-mail
Wednesday, 30 October 2013
Bokros Lajos a Fidesz ésszerűtlen, szakszerűtlen és becstelen gazdaságpolitikájával kapcsolatban emelt szót a magyar Országgyűlésben a 2014-es költségvetési törvény vitájának keretében. Az MSZP képviselők jóvoltából reagálhatott a Fidesz megjegyzéseire is.
 
Egymilliárd forint jutott Orbán emberénekPDF Print E-mail
Wednesday, 30 October 2013
Az előző héten megítélt több mint 600 millió forintos támogatással átlépte az 1 milliárdot az az összeg, amit Kerényi Imre miniszteri biztos ötleteire adott eddig az állam.  
 
EMMI! Emmi?! PDF Print E-mail
Wednesday, 30 October 2013
Az idei ősz a nyár közepén köszöntött be. Éppen csak nekiláttam (volna) a kígyóhosszúságú nyári napok megszervezésének, máris súlyosan kiseperte a „luxusagyalás” (esetleges egyhetes itthoni nyaralás a gyerekkel) tervét gondoskodó államtitkár nénink, nevezett „nagydoktor” Hoffmann Rózsa.
 
Leseggfejezte az itt dolgozó külföldi tudósítókat Lovas István PDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013
Keresetlen hangú emailben szólította meg Lovas István, a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítókat, amiért szerinte elmulasztottak tudósítani a szocialisták újabb gigantikus botrányairól - írja az átlátszó.hu. Az újságíró október 21-én a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítókat tömörítő Hungarian International Press Association (HIPA) nevű szervezetnek írt.  
 
Egyetek szart: levélben osztotta ki Lovas István a külföldi tudósítókatPDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013
Durva hangú levélben tolta le a Magyarországon dolgozó külföldi tudósítókat a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója, amiért szerinte elmulasztottak tudósítani a szocialisták újabb „gigantikus botrányairól”. Lovas István „seggfejeknek” nevezi kollégáit, és szarevésre szólította fel őket.  
 
Idefigyeljetek seggfejek Lovas István levelet írt a külföldi újságíróknakPDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013
Idefigyeljetek seggfejek – kezdi a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója, Lovas István a Magyarországon akkreditált külföldi tudósítókat tömörítő Hungarian International Press Association (HIPA) nevű szervezetnek címzett levelében.    
 
Tarlós István: Vitézy Dávid most ne adjon interjútPDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013
A budapesti közlekedés olyan fontos Tarlós Istvánnak, hogy nem beszélhet róla senki rajta kívül. Még a budapesti közlekedés vezetője sem.        
 
Gyurcsány az MSZP melletti szolidaritásra szólít fel PDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013
A volt miniszterelnök szerint az elmúlt években több ügyben is bebizonyosodott, hogy alaptalanul vádoltak meg politikai szereplőket.  
 
A hamis bajai videót egyik készítője szerint a szocialisták rendelték PDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013
Kőrös Gusztáv azt állította az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, hogy a szocialisták átverték őket, azt hitték oktatófilmet készítenek.  
 
Perel a Jobbik a konyári ügy miattPDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013
Hétszázezer forintot követel a Jobbik magánszemélyektől és újságoktól, mert a párt szerint megsértették a jó hírnevét, amikor a konyári iskola előtti incidenst a párthoz kötötték – írja a Roma Sajtóközpont.  
 
Beszólt volt tanárának Orbán Ráhel, mert a kormányfőt szidtaPDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013
Leszidta saját egykori gimnáziumi tanárát Orbán Ráhel a Facebook-on, amiért az gúnyos megjegyzéseket tett a miniszterelnökre. A kormányfő lánya a Városmajori Gimnázium volt pedagógusának posztjára reagált, amelyben a férfi a Hír24 egyik hírét osztotta meg ismerőseivel. Ez a hivatalos indiai látogatást tett Orbán Viktor kínos protokollfiaskójáról szólt. Egy videófelvétel szerint ugyanis a miniszterelnök kézcsókkal akarta üdvözölni Sonia Gandhit, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnök asszonyát, a gesztus azonban udvariatlannak számít a hindu országban, ezért a politikus elrántotta kezét Orbán szájától.
 
Szanyi őszinte hangja Mesterházy hátsójából PDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013
Orbánt csak népfelkeléssel, vagy széles nemzeti front létrehozásával lehetne, és még úgy is nagyon nehezen elküldeni oda, ahová való.  
 
Szele Tamás: Képzavar PDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013
Látványos disznóságok készülődnek, felebarátaim, és nagy képtelenség közeleg. Teljes képtelenség – mozgókép már decembertől nem lesz, az állóképek pedig jövő március 15.-től tűnnek majd el. Ha foglalkoznának ilyesmivel a londoni fogadóirodák, komoly összeget tennék fel náluk arra, hogy a kormány feltűnő politikai kalózakciókra készül. Honnét veszem? Törvénybe iktatják a magyar (szélső)jobboldal egyik jelszavát, miszerint „nekamerázz, wazzeg, nekamerázz!” (Hadonászva, széles mozdulatokkal, tenyeret az objektív elé).
 
Kurvák közt az utolsók Jelentés AmszterdambólPDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013
A magyar nők többsége az amszterdami piros lámpás negyed egyik legkiesőbb utcájában dolgozik. A többi prostituált nem kedveli őket, hiszen rontják a piacot: akinek kevés pénze van, óvszer nélkül szeretne szolgáltatáshoz jutni vagy különböző perverzióit szeretné kiélni, őket keresi fel.    
 
Niedermüller Péter : Kell-e romapolitika?PDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013
Néhány nappal ezelőtt Krémer Ferenc rövid írást tett közzé Cigányöntudat címmel. Krémer a bajai videó kapcsán – amiről akkor még nem tudhatta azt, amit ma már tudunk – arról ír, hogy részben a kormánypárt, részben a cigányság egy szűk rétege, részben pedig „a rendszerváltás után létrejött hivatalos romaszervezetek” kihasználják, szolgasorban tartják a szegénységben, nyomorban élő cigányokat. A szerző szerint ezen a helyzeten csak akkor lehet változtatni, ha a cigányok „öntudatra ébrednek”. Krémer írása nem vállalkozott mélyebb elemzésre, rövid reflexióját mégis érdemes néhány megjegyzéssel kiegészíteni. A cikk Itt olvasható: http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/336263_kell_e_romapolitika
 
Niedermüller Péter:Kell-e romapolitika? PDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013
Néhány nappal ezelőtt Krémer Ferenc rövid írást tett közzé Cigányöntudat címmel. Krémer a bajai videó kapcsán – amiről akkor még nem tudhatta azt, amit ma már tudunk – arról ír, hogy részben a kormánypárt, részben a cigányság egy szűk rétege, részben pedig „a rendszerváltás után létrejött hivatalos romaszervezetek” kihasználják, szolgasorban tartják a szegénységben, nyomorban élő cigányokat.
 
Hidvégi Balogh Attila:A kormány elismeri a cigányvajdák intézményét!? PDF Print E-mail
Monday, 28 October 2013
Úgy tűnik, a kormány elismeri a magyarországi „cigányvajdák intézményét”, sőt támogatja és legitimálja azt. Még akkor is, ha a magát országos fővajdának kikiáltató Kállai Csabát, és „szülőatyját” Rostás-Farkas Györgyöt a bíróság a múlt héten egy megismételt eljárásban sikkasztásért felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt. Hiába, kell a szavazat, jön a kampány!
 
Szele Tamás: Jelentés egy jelentésrőlPDF Print E-mail
Sunday, 27 October 2013
„A mi felfogásunkban Magyarországon nincsen roma diszkrimináció” – jelentette ki 2012. május 25-én Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az amerikai külügyminisztérium emberi jogokkal kapcsolatos felméréséről. És azóta nincs is. Aki minálunk ilyesmit emleget, az hazaáruló, bitang, mindenféle bérenc. De ha mégsem ilyen lenne, akkor viszont az Országgyűlés által megválasztott ombudsman.
 
Miért vált Fideszt éltető rendezvénnyé a józsefvárosi Muzsikus Cigányok Parkjának avatása?PDF Print E-mail
Sunday, 27 October 2013
Bár rendkívül helyesnek és nemesnek tartom a kezdeményezést, mégis rosszallásomat kell kifejeznem, hogy nem csak a cigányág, hanem Magyarország büszkeségeinek számító, méltán elismert és kiváló zenészek emlékművének és parkjának avatási ünnepségét, Fideszt dicsőítő rendezvénnyé züllesztették a szervezők és az ott felszólalók.
 
Felavatták a józsefvárosi Muzsikus cigányok parkjátPDF Print E-mail
Sunday, 27 October 2013
Október 26-án avatták fel a Muzsikus cigányok parkját a VIII. kerületi Baross utca és Szigony utca találkozásánál. Az ünnepségen beszédet mondott Csomós Miklós főpolgármester-helyettes, Kocsis Máté józsefvárosi polgármester és Raduly József fővárosi képviselő, az emlékpark kezdeményezője.
 
Elsikkasztotta a fővajda a megyei cigányvajdák pénzétPDF Print E-mail
Saturday, 26 October 2013
Tisztséget és világraszóló beiktatási ceremóniát ígért roma vezetőknek Kállai Csaba (46), akit 2006-ban avattak a magyar cigányok országos vajdájává. A jelentkezők pénze azonban szőrén-szálán eltűnt, ezért az újszászi vállalkozót ezen a héten sikkasztásért ítélte el első fokon a bíróság.
 
ELLENZÉKI ALTERNATÍVA FELMUTATÁSA PDF Print E-mail
Saturday, 26 October 2013
Na, ez az, amit soha nem gondoltam volna, - nevezetesen azt, hogy szégyellnem kelljen magam az MSZP politikája miatt – most mégis itt tartunk. Az október 23.i megemlékezés – úgy tűnik – maradandó sebeket ejtett a Szocialista Párt jelenlegi vezetőinek és a tőlük anyagi függésben leledző holdudvarának  harmatos lelkén, lelkükben gyász, sértettség és bánat honol, nem igen tudják megemészteni, hogy a kiszemelt áldozat nem akarja könnyen adni a bőrét.
 
A kormány oktatáspolitikája nem segíti a romák felzárkózását - Republikon-konferenciaPDF Print E-mail
Saturday, 26 October 2013
A romák társadalmi felzárkózását elősegítő kormányzati politikákról, civil programokról, a kisebbséget érintő előítéletességről, kirekesztésről, valamint a cigányság pártok általi "kihasználásáról" vitáztak kormánypárti és ellenzéki politikusok pénteken Budapesten, a Republikon Intézet által szervezett szakmai konferencián.
 
Egyéni tanulóknak!PÁLYÁZATI KIÍRÁSPDF Print E-mail
Saturday, 26 October 2013
A Roma Polgári Tömörülésben dolgozó romák és nem romák hiszik, hogy a közös felemelkedésünk útját Magyarország 21. századi polgárosodása jelenti. A magyarországi romatársadalom integrációjának csak ez adhat méltó, közös boldogulásunkat szolgáló kereteket. A magyarországi romakérdés nem egyszerűen szegénykérdés, hanem stratégiai és nemzetgazdasági kérdés.
 
Gyurcsány Ferenc levelet írt Mesterházynak és BajnainakPDF Print E-mail
Friday, 25 October 2013
  Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a DK elnöke levelet írt a Facebook oldalon Mesterházy Attila az MSZP elnök és Bajnai Gordon E14-PM vezetőjének.
 
Budapest belerokkan a rezsiharcbaPDF Print E-mail
Friday, 25 October 2013
A rezsicsökkentéssel és közműadóval sújtott önkormányzati tulajdonú közműcégeknek egyre rosszabb, főleg a rezsiharchoz példamutatóan sok pénzzel hozzájáruló fővárosban.  
 
Tüntetések titkai, avagy Kuncze sapkájaPDF Print E-mail
Friday, 25 October 2013
Fordított egy ország vagyunk, más, szerencsésebb helyeken az izgalmas dolgok a tüntetéseken történnek, az unalmasak előtte, utána, nálunk ez sincs így. Október huszonharmadikán demonstrációk voltak, ez természetes, ráadásul békében zajlottak, ami már nem annyira – azt hittük, hátradőlhetünk, megnyugodhatunk. De az idei 23-a utóélete sokkal érdekesebb, mint maga a nap – itt, kérem, rejtelmek zengenek a magyar szélben, titokzatos események híre száll…
 
Bencsik: Meg kell védenünk Orbán ViktortPDF Print E-mail
Wednesday, 23 October 2013
Bencsik András az MNO-nak elmondta, hogy a szeretet és az összefogás erősebb, mint a baloldal sötét provokációi. A Demokrata főszerkesztője, a Békemenet egyik szervezője szerint több százezren lesznek az október 23-ai demonstráción.
 
Muzsikus Cigányok Emlékműve átadásaPDF Print E-mail
Wednesday, 23 October 2013
A Baross és a Szigony utca kereszteződésénél található téren alakították ki a híres roma zenészek emlékhelyét, „Muzsikus Cigányok Parkja” néven.
 
Szele Tamás: Nyilasok és angyalok PDF Print E-mail
Wednesday, 23 October 2013
Hogy az elején kezdjem, szeretném felvilágosítani a szegény, homályban tévelygő Pax Hungarica mozgalmat, miszerint október nem a Nyilas jegyében van. Még akkor sem, ha szórólapokon, plakátokon terjesztik, miszerint Budapest „nyilas főváros” volna, éspedig azért, mert a szovjet csapatokkal szembeni utolsó komoly ellenállás Szálasi parancsára 1944 októberében kezdődött, valamint 1956 októbere is szélsőjobboldali népfelkelés lett volna. Ördögöt, kérem, ördögöt.
 
Romakérdés és hátrányos helyzet - kitörési pontok és stratégiákPDF Print E-mail
Wednesday, 23 October 2013
A Republikon Intézet - közösen az Ars Longa Művészeti Egyesülettel - szakmai konferenciát szervez a romakérdés, hátrányos helyzet és kitörési stratégiák témában.
 
Szele Tamás: Diófából, sejehaj&PDF Print E-mail
Tuesday, 01 October 2013
…diófából nem csinálnak koporsót. Meg dehogynem – Soponyán fognak, ugyanis az út menti diófáknak ezentúl más haszna nem nagyon lesz. Újabb lépésről számolhatunk be, ha mégoly apróról, tétováról is, mely előrébb viszi hazánkat a Nemzeti Összefogás útján, hogy Magyarország még jobban teljesítsen: Soponyán betiltották a diószedést a közterületi fákról. Emberséges és átgondolt lépés, szó se róla, hogy akadna annak a torkán a dióbél, aki kitalálta.  
 
Révész Sándor: GettóvoksPDF Print E-mail
Tuesday, 01 October 2013
A kisebbségek ne szóljanak bele a nagyok dolgába! Ezt a célt szolgálja a hatályos választási törvény. A nagyok (a csak-magyarok) dolga, hogy milyen kormány, milyen irányba vezesse az országot. A kisebbségi ezzel ne törődjön.
 
Szavazz Snétberger Ferencre a 2013. évi PRIMA PRIMISSIMA díj jelöltjérePDF Print E-mail
Tuesday, 01 October 2013
A 2013. évi Prima Primissima díj tíz kategóriájának harminc jelöltje közül – a szakmai elismerésen kívül – a közönség által legtöbb szavazatot kapott Prima a Demján Sándor által felajánlott 15 millió forinttal járó Közönségdíjban részesül.
 
Összejött a tízezer aláírás Iványi GábornakPDF Print E-mail
Tuesday, 01 October 2013
Határidőre több mint tízezren nyilatkoztak arról, hogy tagjai a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek – tájékoztatta szerkesztőségünket Iványi Gábor lelkész, a szervezet vezetője. A felekezet honlapját közben hackertámadások érték.
 
Pokorni gesztusáról PDF Print E-mail
Tuesday, 01 October 2013
Pokorni azt mondta pártja kongresszusán, hogy nem akar – szerinte a Fideszhez méltatlan – zsidózást, cigányozást, buzizást hallani. TGM nagyra értékeli e gesztust – én, nyilvánvalóan képmutató volta miatt, nem csupán tökéletesen értéktelennek, hanem kifejezetten visszatetszőnek tartom.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk