Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Nyakó szerint Farkas Flórián "elárulta a népét, elárulta a szegényeket"PDF Print E-mail
Saturday, 28 September 2013
A szocialista Nyakó István szerint Farkas Flórián az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) vezetőjeként elárulta a népét, mert egy olyan kormányt támogat és szolgál ki, amely pénzt vett el a legszegényebbektől.
 
Roma szervezetek a cigányságnak: Ne regisztrálj!PDF Print E-mail
Wednesday, 25 September 2013
Roma szervezetek arra szólítják fel a cigányságot, hogy a következő parlamenti választáson ne nemzetiségi választópolgárként vegyenek részt, hanem szavazzanak inkább a pártok listáira, mert csak így tudnak beleszólni abba, hogy milyen összetételű parlament alakuljon.
 
XVI. Benedek megtörte a hallgatástPDF Print E-mail
Wednesday, 25 September 2013
A tudomány és a teológia viszonyáról írt a nyugalmazott egyházfő, XVI. Benedek Piergiorgio Odifreddi matematikusnak, aki a levelet - ami Benedek első nyilvánosság előtti megnyilvánulása a lemondása óta - kedden közölte a La Repubblica olasz baloldali napilapban.
 
"Ez már olyan kínos ügy, hogy Viktorral sem lehet megbeszélni"PDF Print E-mail
Wednesday, 25 September 2013
Önkormányzati vezetőket hozhat kínos helyzetbe egy, az internetre felkerült hangfelvétel, amelyen arról esik szó, hogy húsz százalékot kellett visszaosztani az önkormányzattól elnyert épületfelújítások után a vállalkozóknak Zuglóban. A beszélgetésen Ferdinandy István zuglói alpolgármesternek panaszkodik egy vállalkozó, hogy a helyi vagyonkezelő vezetőjének visszaosztott pénz nagyjából annyi, amennyivel a munkákat elnyert céget, az időközben csődeljárás alá került HBF Építőipari Kft.-t megmenthetnék. A felvételen szereplő üzletember elmondja azt is, csalódott a Fidesz-érában, mert a baloldalhoz képest a „jobboldal még saját embereit sem hagyja élni”.
 
Bokros Lajos előadása a MoMa helyzetéről és 2014-es szerepvállalásárólPDF Print E-mail
Tuesday, 24 September 2013
“Nemzetközi szinten - nem az ország - a kormányunk nevetség, megvetés tárgya. Ebből a szomorú helyzetből mi magunk tudjuk megtalálni a kiutat. Nem az Európai Uniótól kell várni a megoldást, hanem a hazai szavazóktól!”
 
Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! PDF Print E-mail
Monday, 23 September 2013
A Szabadság és Reform Intézet (SZRI) Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész címmel konferenciát rendez 2013. október 4-én, pénteken 11:00-13:30 között a CARION Centerben (Budapest, Bécsi út 25.).
 
Szilvásvárad nem kér a fogyatékkal élőkbőlPDF Print E-mail
Sunday, 22 September 2013
Szilvásvárad képviselő-testülete egyhangúlag döntött arról, hogy a településen nem szívesen lát fogyatékkal élőket, akiket egy közeli tömegintézményből helyeznének emberi körülmények közé – írja a 444.hu. A lap közzétette a TASZ videóját is, amely a képviselő-testületi ülésen elhangzottakat rögzítette. A videóban a képviselők a fogyatékkal élő emberekre sértő kijelentéseket tesznek, elhangzik például, hogy „nem szép látványt” nyújtanak.
 
Szele Tamás: BabaszappanPDF Print E-mail
Sunday, 22 September 2013
Az első szó, ami a szegedi zsinagógát ért provokációról eszébe jut az embernek az, hogy undorító. A második: gyerekes. És nem is csodálkoznék, ha kiderülne, hogy tizennégy év körüli, pattanásos, éretlen kölykök szúrták-fúrták a babaszappanokat a zsinagóga kerítésébe valamikor öt nappal ezelőtt egy sötét éjszakán, azért, hogy halált megvetően bátor, nemzeti hősöknek érezhessék magukat és egyúttal megbántsák zsidó honfitársaikat. Mert ez a kettő náluk egyre megy.
 
Bokros: sorsdöntő népszavazás lesz OrbánrólPDF Print E-mail
Friday, 20 September 2013
A volt pénzügyminiszter szerint a 2014-es választásnak egyetlen tétje van, és nem "szokásos" választás lesz. A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke elmondta: az 500 napos "válságkormányzás" után új, szabad választások kiírását szorgalmazzák.
 
218 fideszes nyomott nemet a Pető Intézet megmentésérePDF Print E-mail
Thursday, 19 September 2013
Szabó Tímea független képviselő 500 millió forint átcsoportosítását kérte hétfőn este a parlamenttől. Leszavazták, de azóta Facebook-csoportot indított a Pető Intézet megmentésére. Hoffmann Rózsa közben azt üzente, hogy méltányossági elvek alapján, külön döntéssel a Pető Intézet kiegészítő támogatást is kap köznevelési feladatainak ellátására az Emmitől.
 
Jobbágysor EgyekenPDF Print E-mail
Thursday, 19 September 2013
Hej, keserves út ám az egyeki, sok veríték, szomorúság, szenvedés, nyomor jár vele. Ráadásul rabszolgák építik, ténsurak járják, ördög cifrázná ki az Audijukat. Történik pedig mindez a huszonegyedik században, Magyarországon, Hajdú-Biharban, Egyeken. Ami ott folyik, azt nevezhetjük rabszolgatartásnak, nevezhetjük jobbágyságnak, nevezhetjük mi azt sok mindennek, csak emberhez méltó életnek nem hívhatjuk egy demokráciában. No, de Magyarország jobban teljesít.
 
Kökény Attila - KLUBKONCERTPDF Print E-mail
Thursday, 19 September 2013
  Kérjük, hogy olvassa, és szóljon hozzá a C-PRESS.hu híreihez és videóihoz a Facebbok oldalon is!  http://www.facebook.com/hirugynokseg
 
Tegyünk, Értük, Együtt, Kiemelten Közhasznú Alapítvány - Jótékonysági fesztivál PDF Print E-mail
Tuesday, 17 September 2013
  Kérjük, hogy olvassa, és szóljon hozzá a C-PRESS.hu híreihez és videóihoz a Facebbok oldalon is!  http://www.facebook.com/hirugynokseg
 
Konyár nem lesz Tatárszentgyörgy tüntetés a rendőrpalota előttPDF Print E-mail
Monday, 16 September 2013
A Románia elleni futballmérkőzésre utazó “szurkolók” egyik busza Konyár felé kanyarodott, hogy az iskolán bosszút álljanak egyik társukért, egy tanárért, akit szélsőséges cigányellenes nézeteiért elbocsátottak. Első osztályos gyerekeket félemlítettek meg, akik félelmükben a wc-be meg a pad álá bújtak. “Megdöglötök cigányok”, “Gyertek ki rohadt cigányok” – ordították, közben rugdosták az ajtót. A “hazafiak” a székely himnusz eléneklésével és az iskola levizelésével szentelték meg bátor tettüket. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény. Az ORFK előtti tüntetők a rendőrségi döntés felülvizsgálatát, és szigorú eljárást követelnek. Csillag Ádám videója itt tekinthető meg:  http://vimeo.com/74378863
 
De mit akar a MoMa?PDF Print E-mail
Monday, 16 September 2013
Modern Magyarország Mozgalom szervezésében esemény meghívás.
 
Farkas Flórián: a romák ügye Európa legnagyobb kihívása leszPDF Print E-mail
Monday, 16 September 2013
Létrejött a cigányság felzárkóztatását segítő Roma kutatóközpont, amely a jövőben felméréseket készít az etnikai kisebbség helyzetéről és javaslatokat fogalmaz meg annak javítása érdekében. 'Egyedülálló kezdeményezésről van szó' - mondta Farkas Flórián az intézmény megnyitóján. Az Országos Roma Önkormányzat elnöke úgy fogalmazott, Európa legnagyobb kihívása lesz a cigányság ügye, melyet most kell megoldani, véleménye szerint ugyanis később már lehetetlen.
 
Orbán kottájából kell majd játszani interjú Gyurcsány Ferenccel PDF Print E-mail
Monday, 16 September 2013
Két gyurcsányozás és három miatyánk esténként, és már jól is érzik magukat, nem kell bevenniük Xanaxot” – mondta a Fideszről és támogatóiról Gyurcsány Ferenc a hvg.hu-nak adott interjúban, azt azonban már visszautasította, hogy ő lenne a baloldal Kövér Lászlója. A Demokratikus Koalíció vezetője szerint azzal, hogy „már-már megalázóan utasította el” őt Mesterházy Attila, sok szavazót megsértett a baloldalon, és ezzel stratégiai hibát követett el. Bajnai Gordonról úgy vélekedett, nem rendelkezik egy hatékonyan mozgósítani tudó politikus minden képességével.
 
Olcsóbban játszanak a cigányzenészek 2014-tőlPDF Print E-mail
Monday, 16 September 2013
A vendéglátás és a turizmus négy meghatározó érdekképviseleti szervezete előzetes egyeztetést követően elfogadta az Artisjus jövő évre vonatkozó díjszabását. A zeneszerzők, előadók és kiadók vállalták, hogy nem emelnek jogdíjat, a háttér jellegű élőzene után fizetendő összeg az eddiginek a felére csökken - közölte Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület csütörtökön.
 
Jöhet cigány, csak egyszerre ne túl sok?PDF Print E-mail
Monday, 16 September 2013
Csalódtak az Egyenlő Bánásmód Hatóságban azok a cigány egyetemisták, akik tavaly novemberben hiába szerettek volna a Morrison's 2-ben bulizni, a face controllon nem jutottak át. A hatóság megállapította ugyan a diszkriminációt, de pénzbírságot nem szabott ki a szórakozóhelyre. A Morrison's 2 szerint nem igaz, hogy roma mivoltuk miatt küldték el a fiatalokat. Engesztelésül ingyen belépőt is kínáltak nekik, de ők már nem akarnak visszamenni oda, ahol – úgy érzik – megalázták őket. A jogvédők tapasztalatai szerint most már a magányosan vagy nem roma barátaikkal érkező romák többnyire bejutnak a klubokba, de ha többen vannak egy társaságban, könnyen fennakadnak a beléptető rendszeren.
 
Szele Tamás: A lánglovag balladája PDF Print E-mail
Saturday, 14 September 2013
Szomorú történet lesz ez, feleim, emberi aljasságról, kegyetlenségről, kíméletlenségről, előítéletről. Megkülönböztetésről és agresszivitásról. Meg arról, miképpen üldözzük el az országból pont azokat, akikre szó szerint égető szükség volna: hogyan kerülnek reménytelen, kilátástalan helyzetbe. Mondjuk azért, mert cigányok. Vagy azért, mert véleményük van, amit nem titkolnak el, esetleg segíteni akarnak a polgártársaikon. Nem jó ajánlólevél ez mostanság.
 
"Amikor eladó a dicsőség"PDF Print E-mail
Wednesday, 11 September 2013
Nyílt kizárólagos támogatási vásárlás-felajánlása – MRP kezdeményezés. Emberi Erőforrások Minisztérium, a Sportért és Ifjúságért Felelős Államtitkárság Dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár úr részére Arról, hogy mennyit ér a múlt, a jelen és a jövő a sport és a társadalom szempontjából.
 
Nyílt kizárólagos támogatási vásárlás-felajánlása MRP kezdeményezés.PDF Print E-mail
Wednesday, 11 September 2013
Emberi Erőforrások Minisztérium, a Sportért és Ifjúságért Felelős Államtitkárság Dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár úr részére Arról, hogy mennyit ér a múlt, a jelen és a jövő a sport és a társadalom szempontjából.
 
Nyílt kizárólagos támogatási vásárlás-felajánlása MRP kezdeményezésPDF Print E-mail
Wednesday, 11 September 2013
Emberi Erőforrások Minisztérium, a Sportért és Ifjúságért Felelős Államtitkárság   Dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár úr részére Arról, hogy mennyit ér a múlt, a jelen és a jövő a sport és a társadalom szempontjából.
 
Szele Tamás:A cigány népgyűlés PDF Print E-mail
Wednesday, 11 September 2013
Hát ez meg mi a csoda lenne? Cigány fesztivál, társadalmi fórum, vallási találkozó? Netán üzleti konferencia vagy társkereső? Ez mind, és egyik sem. Van Magyarországon ilyen népgyűlés, ha nem is minden többségi állampolgár tud róla: a csatkai búcsúban tartják, már százötven éve. Igaz ugyan, hogy elsősorban vallási esemény ez, de a társadalmi jellege éppolyan fontos: hatékonyabban működnek az itt kötött egyezségek, mint a hivatalos romapolitika.
 
Horváth Zsuzsa néni Holokauszt - túlélő visszaemlékezésePDF Print E-mail
Monday, 09 September 2013
Torony községben hallgattuk meg egy 1944-ben táborba hurcolt roma asszony emlékezését a személyes történtekről... "1944 ősze. Hideg éjszaka, még a hold sem világít. Alszik a család, alszik a falu. Vagy csak úgy tűnik? Éjfél után, amikor már olyan jó mélyen alszik az ember, dörömbölnek az ajtón! CSENDŐRSÉG – harsogja valaki. Apám kinyitja az ajtót. Ott állnak,szilárdan, morcosan puskával. Kezükben valamiféle írás, arról olvassák a neveket. Azonnal öltözni, Komáromba kell menni hadi munkára. Kapom magamra a ruhámat, anyám még valami meleg alsót is rám tukmált, meleg pulóvert és még kardigánt is. Álmos vagyok. Visznek, néha meg – meg löknek, hogy siessek, ne sírjak. Még csak 14 éves voltam…"
 
150 ezret követelt az orvosPDF Print E-mail
Monday, 09 September 2013
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.
 
14 vagont amortizáltak le a magyar drukkerekPDF Print E-mail
Monday, 09 September 2013
Szétverték a különvonatot a Bukarestből hazafelé tartó magyar focidrukkerek. A MÁV Facebook oldalán tette közzé a hírt az átmeneti kocsihiányról:
 
Önkormányzati visszaélések közmunkásokkalPDF Print E-mail
Monday, 09 September 2013
- A belügy felderíti a közmunkával kapcsolatos visszaéléseket? - kérdezi az LMP szakpolitikusa. Szerinte sok helyen az amúgy is megalázóan keveset kereső szociális dolgozókénál még alacsonyabb bérért foglalkoztatnak közmunkásokat.
 
A DK elítéli az újnáci szurkolók konyári akciójátPDF Print E-mail
Monday, 09 September 2013
A DK a leghatározottabban elítéli ezt az aljas, gyáva provokációt, a gyerekek megfélemlítését, a cigányellenességet.
 
A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény Konyáron PDF Print E-mail
Monday, 09 September 2013
Sajtóhírek szerint a Bukarestbe induló drukkerek egy újnácikból álló csoportja megfenyegette az iskola cigány származású tanulóit.
 
Szele Tamás: A bukaresti barantaPDF Print E-mail
Saturday, 07 September 2013
Nehéz lenne röviden megmagyarázni, mi is történt tegnap a román fővárosban, de azért megpróbálom: sikeres bemutatót tartottak a magyar ultrák a honi nemzeti focializmusból. A békés gyújtogatás és verekedés közben kitört egy futballmeccs is, ami azonban gyalázatosan elveszítettünk, ezek után a vert sereget a román csendőrség díszsorfala között, gazembereknek kijáró tisztelettel kísérték Bukarest Északi Pályaudvarára. A helyreállítási munkálatok megkezdődtek.
 
ÖSSZMŰVÉSZETI KAVALKÁD - KÖKÉNY ATTILAPDF Print E-mail
Friday, 06 September 2013
 
Győzike SHOWPDF Print E-mail
Friday, 06 September 2013
Kérjük, hogy olvassa, és szóljon hozzá a C-press.hu híreihez és videóihoz a Facebbok oldalon is!  http://www.facebook.com/hirugynokseg   C-PRESS  
 
Villás Lajos: KÖVETELEMPDF Print E-mail
Friday, 06 September 2013
Magyar állampolgárként felszólítom a Legfőbb Ügyészt, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetőjét, és mindenkit, akinek kötelessége biztosítani az állampolgárok jogainak védelmét!
 
Bölcsőt faragott György hercegnek Rostás ÁrpádPDF Print E-mail
Friday, 06 September 2013
Rostás Árpád Magyar Örökség-díjas cigány restaurátor és vándorasztalos mintegy két hónap alatt faragta ki a londoni királyi címerrel és a magyarság jellemző motívumaival díszített hercegi bölcsőt, amelyet várhatóan szeptember 27-én adnak át Londonban.
 
Lakodalom Orbánéknál: villámkátyúzás közpénzenPDF Print E-mail
Friday, 06 September 2013
Zötykölődés nélkül juthat el a násznép Orbán Ráhel lakodalmának helyszínére: a héten eltüntették a kátyúkat Csabdi és Tükröspuszta útjairól. A helyiek szerint ennek a "társadalmi eseménynek" köszönhető, hogy több évtized után rendezték az utak állapotát. Mint kiderült, az alsóbbrendű utat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium háttérintézménye átadta az önkormányzatnak, de előzőleg a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az adófizetők pénzén rendbe tetette.
 
Nem szóltak a cigány gyerekeknek az új iskolárólPDF Print E-mail
Wednesday, 04 September 2013
Az oktatási szegregáció iskolapéldájaként emlegetett Jászladányban megszűnt az alapítványi iskola, ahová korábban a település nem cigány diákjai jártak. Őket átvette a katolikus Koszisz iskolafenntartó által üzemeltetett új általános iskola, a Szászbereki Kolping Katolikus Általános Iskola tagintézményeként működő egyházi intézmény. Ide bárki járhatna, nincs tandíj, és színvonalas az oktatás. Csak a cigány gyerekek szüleinek nem szóltak.
 
Papcsák nevében küldtek rasszista és náci e-mail-eketPDF Print E-mail
Wednesday, 04 September 2013
Büntetőfeljelentést tesz Papcsák Ferenc (Fidesz-KDNP), Zugló polgármestere, mert a nevével visszaélve több zuglói közoktatási intézmény hamis, a nácizmust dicsőítő e-mailt kapott.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2020.szeptember 29-től október 5-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-09-29
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.szeptember 28-tól október 4-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-09-28
  Függetlenedési vágyunk nagyon erőteljesen nyilvánul meg. Szinte teljesen képtelenek vagyunk a kompromisszumokra. Nem akarunk engedni a saját elképzeléseinkből. Önálló döntésekre vágyunk. Remek választás, ha a mai menünkben szerepel a brokkoli, amely rendkívül jótékony növény. Ha fogyókúrázunk, akkor együk egyszerűen párolva, de sokféleképpen elkészíthetjük. Lehet belőle rakott, sajtos változat, de akár rétest is megtölthetünk vele.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.szeptember 27-től október 3-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk