Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Somogyi Zoltán az ATV műsorvezetője leszPDF Print E-mail
Saturday, 31 August 2013
A politikai elemzőnek eszébe jutott a nagymamája eltört keze. Műsorvezető lesz Somogyi Zoltán az ATV-n. A politikai elemző nem tart attól, hogy ne tudná kezelni, ha a betelefonálós műsorban esetleg szélsőséges vélemény, vagy a "politikai múltjával", Dávid Ibolyával, illetve az UD Zrt.-üggyel kapcsolatos megjegyzés hangzik el.
 
Gréczy Zsolt lett a DK szóvivőjePDF Print E-mail
Saturday, 31 August 2013
Közeledik a választási kampány, ezért a Demokratikus Koalíció megerősíti kommunikációs csapatát. A párt elnöksége felkérte Gréczy Zsoltot, vállalja el e szóvivői feladatokat, aki a megbízást elfogadta.
 
Szele Tamás: Igaz magyarok PDF Print E-mail
Saturday, 31 August 2013
A pocakos az egyes villamoson ült, egy hölgy és egy tagbaszakadt úr társaságában. Mindhárman jólöltözöttek voltak, kissé különösen is hatott a jelenlétük egy villamoson – az ilyen külsejű emberek nem szokták használni a tömegközlekedést. Hangosak voltak, jókedvűek, ám színjózanok. Mondjuk úgy: megtisztelték jelenlétükkel a közönséget. Nem haboztak fennhangon megosztani eszméiket egymással – ennek köszönhetjük az év talán legjellegzetesebb mondatát.
 
Mégis szól a Magyar NótaPDF Print E-mail
Friday, 30 August 2013
A Csabagyöngye kulturális központban. Szeptember 21. 15:00 óra.
 
Lebuktattuk: Balog Zoltán miniszter fia énekelt DebrecenbenPDF Print E-mail
Friday, 30 August 2013
Az Egyenlítő TV blog kiderítette: Balog Zoltán EMMI-miniszter fia volt a hangadója annak a debreceni „éneklős" performansznak, amelyet az MSZP sajtótájékoztatójának megzavarására szerveztek, amikor az ellenzéki párt tiltakozott a Debreceni Református Gimnázium udvarán felállítandó Horthy Miklós emléktábla felavatása ellen.
 
Ennyit tudtok, láthatatlan cigányok?!PDF Print E-mail
Thursday, 29 August 2013
Hazánkban a cigányokra bizonytalan, instabil szavazóként tekintenek a politikai pártok, ezért lehetséges, hogy olykor nagyobb hangsúlyt fektetnek a jóval megbízhatóbbnak tartott bizonytalan "fehér" szavazóbázis érdekeinek becsatornázására. A cigányok még virtuálisan is képtelenek összefogni, erőt demonstrálni a pártok felé, megmutatni, hogy vannak, élnek, szavaznak! A mindenkori kormány ezért is tapossa el őket, mint rosszindulatú pattanást, sokszor a saját cigány kinevezett sebészével az Országos Roma Önkormányzattal.
 
Szép cigányaimPDF Print E-mail
Thursday, 29 August 2013
Borsodi, zalai és dél-dunántúli cigányok és környezetük elevenedik meg Schild Tamás fotóművész Szép cigányaim című kiállításán, amely keddtől látható a budapesti Balassi Intézetben.
 
Ösztöndíjakat adtak át a romanaponPDF Print E-mail
Thursday, 29 August 2013
Romákat és nem romákat egyaránt vártak a völgységi rendezvényre, itt adták át a nemzetiségi önkormányzat tanulmányi ösztöndíjait az arra érdemes bonyhádi cigány diákoknak. Multilkulturális rendezvénnyé fejlődött a Völgységi Roma Nap – mondta a programról Babai László, a Bonyhádi Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke. Vasárnap tizenharmadik alkalommal várták a romákat és a nem romákat, völgységieket és messzebbről érkezőket a művelődéi központhoz.
 
A leszólások koraPDF Print E-mail
Thursday, 29 August 2013
Minden szinten lehet cigányozni, zsidózni, lehet gúnyos megjegyzéssel illetni színházat és színészt, lehet ezen tovább élcelődni, hiszen jól odamondták a buziknak. Lehet a pedagógusokat hasonlattal a „konyakozó”, lelketlen kategóriába tenni, aki többet akar, mint amit érdemel. Hosszasan lehetne folytatni a sort.
 
Szele Tamás: Díszpintyek a téren PDF Print E-mail
Sunday, 25 August 2013
Kérem, aki nem gárdista vagy nem okvetlenül muszáj neki arra járni, jól teszi, ha ma háromtól elkerüli a Kodály körönd és a Hősök tere környékét, mert a nem létező, feloszlatott Magyar Gárda – mármint a régi, nem az új – sosem látott patlacsot készül tartani. Azt mondják minden idők legnagyobb szabású gárdistaavatása készül, számtalan szervezet részvételével. Teszik mindezt a kormánypárt székházától egy kőhajításra, akik természetesen semmit sem fognak látni belőle.
 
Áldozással próbálkozott a cigányvezetőPDF Print E-mail
Friday, 23 August 2013
A Fidesz képviselője, az Országos Roma Önkormányzat elnöke liturgikus analfabetizmusáról és üvöltő tiszteletlenségről tett tanúbizonyságot az augusztus 20-i szentmisén.
 
kötelező lesz tanulni a cigányság történetérőlPDF Print E-mail
Friday, 23 August 2013
Szeptembertől a gyerekeknek az iskolában kötelező lesz tanulni a cigányság történetéről, kultúrájáró.
 
Két napra lezárja a TEK Orbán házának környékétPDF Print E-mail
Friday, 23 August 2013
Péntektől legkésőbb vasárnapig lezárja a Terrorelhárítási Központ (TEK) a miniszterelnök Cinege úti házának környékét.
 
Hoffmann szerint nincs káosz a tankönyvellátásban PDF Print E-mail
Friday, 23 August 2013
Hoffmann Rózsa szerint nincs káosz a tankönyvellátásban, szeptember 2-án minden általános iskolás diák névre szólóan megkapja a tankönyveit.
 
Belevetettük magunkat a webkarbantartásba PDF Print E-mail
Tuesday, 20 August 2013
Kérjük, hogy nézzen vissza később! Olvassa a meglévő híreinket addig!  
 
Roma piknik a Városligetben! PDF Print E-mail
Friday, 16 August 2013
Kedves barátaim, ismerőseim, csoporttársaim, szimpatizánsok! Kellemes, békés hangulatú, családias, baráti összejövetelre hívlak meg titeket, e hét vasárnapjára, egy valódi roma piknikre, melynek célja az lenne, hogy végre személyesen is megismerjük egymást, a virtuális helyett a valódi térben is találkozhassunk.
 
Cipő- és tanszergyűjtésPDF Print E-mail
Thursday, 15 August 2013
Drága Ismerőseim, Barátaim, társadalmi szerepvállalásban élenjáró cégek és civilek!
 
Bara József halála: Megzsarolták a koronatanút?PDF Print E-mail
Thursday, 15 August 2013
Fenyegetéssel próbálták vallomásának visszavonására kényszeríteni azt a rendőrt, aki április 8-án az izsáki őrsön szemtanúja volt, hogy két kollégája agyonveri a fűrészlopással megvádolt Bara Józsefet - állította a Blikknek egy neve elhallgatását kérő, a koronatanúhoz közel álló forrás.
 
"Úgy beszéltek velem, ahogy a kivert kutyával sem szokás"PDF Print E-mail
Thursday, 15 August 2013
Hosszú munkaidőre, ki nem fizetett túlórákra, a munkaruhák kötelező megvásárlására, alacsony bérekre panaszkodnak a Spar magyarországi dolgozó, akik közül többen sztrájkbizottság létrehozásáról határoztak. A Spar szerint ők nem jártak el jogszerűtlenül.
 
Csurkától Habonyig: kit küld Orbán a médiahatóság élére?PDF Print E-mail
Thursday, 15 August 2013
Két évtizeden keresztül kizárólag jobboldali lapokat védett a bíróságon. Gyakran veszített a Magyar Nemzet és a Hír Tv elleni helyreigazítási perekben, legutóbb Orbán Viktor főtanácsadóját is képviselte. Kilenc éven keresztül Csurka István lapjának is dolgozott, a médiahatóság panaszbizottságában pedig kinyilvánította, hogy a Szent Koronából nem lehet viccet faragni. A milliárdos téttel bíró ügyeket már Szalai Annamária alatt lezárta az NMHH, így Orbán jelöltjére, Karas Monikára elsősorban a sajtószabadsággal foglalkozó elvi kérdések maradtak.
 
Tinik lopják a meggyilkolt Nóra fotóitPDF Print E-mail
Thursday, 15 August 2013
Fiatal lányok használják fel sajátjukként a Facebookon az öt évvel ezelőtt Kiskunlacházán brutálisan meggyilkolt Horák Nóra fényképét. A szülőket megdöbbentette, hogy elhunyt gyermekük fotójával mások profilt hoznak létre.
 
Szele Tamás: Iskolák a határonPDF Print E-mail
Wednesday, 14 August 2013
Méghozzá a tűréshatáron. Érdekes tanévnek nézünk elébe, a kormány ugyanis a jelek szerint nekilátott, hogy lerombolja a magyar általános- és középfokú oktatás maradékát is, a füstölgő romokat pedig megreformálja, márpedig a pusztítás és a reform a legbiztosabb módszere annak, hogy valami eltüntessünk a föld színéről.
 
A román elnök megfenyegette MagyarországotPDF Print E-mail
Tuesday, 13 August 2013
Ez volt az utolsó nyár, amikor magyar politikusok háborítatlanul sétálgathattak Romániában – jelentette ki hétfőn Traian Basescu, aki szerint Tőkés László nem érdemli meg, hogy román állampolgár legyen.
 
Lázár: Csányi Sándor az ország első számú uzsorásaPDF Print E-mail
Tuesday, 13 August 2013
Folytatódik a verbális háború a Miniszterelnökséget vezető államtitkár és az OTP elnöke között.
 
Romagyilkosságok: felsőbb utasításra hazudott a tartótisztPDF Print E-mail
Tuesday, 13 August 2013
H. Ernő, a romagyilkosságok miatt első fokon elítélt Csontos István volt tartótisztje szerette volna feltárni az igazságot, de nem kapott felmentést a titoktartási kötelezettsége alól - írja a Magyar Nemzet.
 
"A Fidesz székházból egy gyilkos hordta, lökdöste ki a fiatalokat"PDF Print E-mail
Monday, 12 August 2013
Az MSZP szerint a Fidesz átlépett egy határt azzal, hogy "rasszista alapú gyilkosságok elkövetésével hozta összefüggésbe politikai ellenfeleit". Az ellenzéki párt bocsánatkérést vár.
 
A Detki Kekszgyárban egy fő roma dolgozó jelenti az esélyegyenlőségetPDF Print E-mail
Monday, 12 August 2013
Július végén tüntettek a halmajugrai romák a Detki Keksz Kft. telephelyénél, ugyanis állításuk szerint a cég 35 fő foglalkoztatására nyert EU-s támogatást, ugyanakkor mégsem hajlandóak cigányokat foglalkoztatni.
 
Nem is tudtak a svájci támogatásról az ózdiakPDF Print E-mail
Monday, 12 August 2013
Az egyik magán segélyszolgálat vezetője szerint Ózdon 2500 embert érint, hogy korlátozták a vízszolgáltatást a cigányok lakta negyedekben. Az intézkedés elsősorban a nőket és gyerekeket sújtja, mert a férfiakat a közmunkaprogram elszólítja, így az otthon maradottaknak kell a vizet hordaniuk - írja a Tagesanzeiger.
 
Perel a cigánygyilkosságok egyik áldozatának családjaPDF Print E-mail
Monday, 12 August 2013
Nagy összegű kártérítést követel a cigányok elleni sorozatgyilkosság egyik áldozatának rokonsága a magyar államtól. A tiszalöki gyilkosságban elhunyt Kóka Jenő családja azért indít pert, mert a bíró az ítélet indoklásakor azt mondta, hogy a nyomozáskor hibáztak a hatóságok.  
 
Orbán tanácsadója szerint a cigányság tömegpusztító fegyverPDF Print E-mail
Monday, 12 August 2013
Bogár László, a szélsőséges nézeteiről híres közgazdász ismét érdekes megnyilvánulást tett, ezúttal a Széles Gábor birodalmához tartozó Echo Tv értékes perceit tisztelte meg véleményével.
 
A cigánygyilkosságok utóéletePDF Print E-mail
Monday, 12 August 2013
A Berliner Zeitung című német baloldali lap a romagyilkosságok ügyében hozott elsőfokú bírósági ítélettel kapcsolatban közölt elemzést hétvégi számában.
 
Szele Tamás: Csendes győzelemPDF Print E-mail
Friday, 09 August 2013
Hölgyeim, uraim, erős a gyanúm, hogy jó hírről kell beszámolnom. Meg nem erősített források, vagyis helyi, hiteles szemtanúk szerint ugyanis Ózdon megkezdődött – ezen írás megjelenésekor talán már be is fejeződött – az elzárt, illetve vízhozamukban korlátozott közkutak visszaállítása eredeti állapotukba. Mindegyiké, eddigi ismereteink szerint. Csoda ez, győzelem: de csendes, és nem egy emberé.
 
Feljelentés:Ózd város képviselőtestülete és polgármestere ellen - KözleményPDF Print E-mail
Thursday, 08 August 2013
Az MCF Roma Összefogás Párt elnöke, ifj. Bogdán János, feljelentést tesz gondatlan veszélyeztetés tárgyában Ózd város képviselő-testülete és polgármestere ellen.
 
Szele Tamás: Spártai cigányokPDF Print E-mail
Thursday, 08 August 2013
Az Ózdon kialakult kritikus vízhelyzet új tiltakozási formát termelt ki, olyant, amilyet még sosem látott a világ – nem is csoda, hiszen életveszélyes. De egyedi. Hungarikumnak is nevezhetnénk, de a szélsőjobboldal tiltakozna, és hát az ő kényes ízlésük mindennél előbbre való. Akkor legyen romanikum. Ez pedig nem más, mint a – hm, hogy is nevezzem? Nincs rá kifejezés, annyira új… mondjuk szomjúság-sztrájk. Az éhségsztrájk mintájára.  
 
Vízsztrájk az Ózdi cigányokért, az életadó vízért!PDF Print E-mail
Wednesday, 07 August 2013
"„Itt fekszünk, vándor vidd hírül a spártaiaknak: Megcselekedtük, amit megkövetelt a haza” (Szimonidész)
 
A házak fele üres, lasszóval kell fogni Ócsára a bérlőketPDF Print E-mail
Wednesday, 07 August 2013
Nyolcvan ház felépült, összesen ötszázat terveznek a szociális lakóparkba, de aligha folytatódik a kísérlet, még az első ütem házait se sikerül benépesíteni. Ócsa viszont jól járt kudarccal is.
 
Segíts, mert magunkra maradtunk! PDF Print E-mail
Tuesday, 06 August 2013
"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.” Burke, Edmund
 
Elsőfokú ítélet a romagyilkosságok ügyébenPDF Print E-mail
Tuesday, 06 August 2013
Ma hirdetnek elsőfokú ítéletet a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő fegyveres, Molotov-koktélos támadások ügyében.
 
Csík Tamás: "Levél-féle egy politikus csizmadiának"PDF Print E-mail
Monday, 05 August 2013
Tisztelt Csizmadia úr! Sokáig gondolkoztam azon, hogy melyik karaktergyilkos stílusában fogalmazzam meg Önnek a nemzeti hazából kiírt cigányokat, s mély fájdalmamat, gondolataimat, úgy, hogy ne bántsam meg az önkéntes devizavédelmet ellátó főtárgyaló státuszát.
 
Elzárták a vizet az összes ózdi cigánytelepenPDF Print E-mail
Sunday, 04 August 2013
Egy közösségi oldalon megosztott bejegyzés szerint a az önkormányzat az összes ózdi cigánytelepen elzárta a vizet.  
 
Szele Tamás: Pancsika Kalasnyikovval PDF Print E-mail
Sunday, 04 August 2013
Úgy látszik, nálunk már tényleg nem múlhat el nap idegborzoló hírek nélkül, valahol lehet egy hivatal, amelyiknek kizárólag az a dolga, hogy gondoskodjék a nemzeti horror-ellátottságról. Ha leszáll a rémségszint, azonnal cselekszenek, nehogy frász nélkül maradjunk. Pedig ebben a kánikulában, főleg, mivel hétvége van, mindenki jobban tenné, ha otthon maradna, és sűrűn cserélgetné a fején a hidegvizes borogatást.
 
Az áldozatokra emlékeztek civilekPDF Print E-mail
Saturday, 03 August 2013
A roma holokauszt áldozataira, valamint a cigányok elleni 2008-2009-es támadássorozat hat halottjára emlékeztek csendes főhajtással és koszorúzással civilek kedden a budapesti Nehru parton.
 
Index: kinevezték a volt bírót, aki szerint nem neonáci a JobbikPDF Print E-mail
Saturday, 03 August 2013
Kolozsvári konzul lesz Takács Péter Attila, akit Áder János köztársasági elnök felmentett bírói tisztségéből. Korábban bíróként úgy ítélt egy ügyben, hogy a Jobbik nem nevezhető neonáci pártnak – írja az Index.
 
Itt az 1500 forintos cigiPDF Print E-mail
Thursday, 01 August 2013
Tombol az illegális biznisz egyes vidéki településeken. Csak a dohányosok egynegyede érzi úgy, hogy hatással lesz rá a trafiktörvény.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2020.szeptember 29-től október 5-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-09-29
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.szeptember 28-tól október 4-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-09-28
  Függetlenedési vágyunk nagyon erőteljesen nyilvánul meg. Szinte teljesen képtelenek vagyunk a kompromisszumokra. Nem akarunk engedni a saját elképzeléseinkből. Önálló döntésekre vágyunk. Remek választás, ha a mai menünkben szerepel a brokkoli, amely rendkívül jótékony növény. Ha fogyókúrázunk, akkor együk egyszerűen párolva, de sokféleképpen elkészíthetjük. Lehet belőle rakott, sajtos változat, de akár rétest is megtölthetünk vele.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.szeptember 27-től október 3-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk