Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Somogyi Zoltán az ATV műsorvezetője leszPDF Print E-mail
Saturday, 31 August 2013
A politikai elemzőnek eszébe jutott a nagymamája eltört keze. Műsorvezető lesz Somogyi Zoltán az ATV-n. A politikai elemző nem tart attól, hogy ne tudná kezelni, ha a betelefonálós műsorban esetleg szélsőséges vélemény, vagy a "politikai múltjával", Dávid Ibolyával, illetve az UD Zrt.-üggyel kapcsolatos megjegyzés hangzik el.
 
Gréczy Zsolt lett a DK szóvivőjePDF Print E-mail
Saturday, 31 August 2013
Közeledik a választási kampány, ezért a Demokratikus Koalíció megerősíti kommunikációs csapatát. A párt elnöksége felkérte Gréczy Zsoltot, vállalja el e szóvivői feladatokat, aki a megbízást elfogadta.
 
Szele Tamás: Igaz magyarok PDF Print E-mail
Saturday, 31 August 2013
A pocakos az egyes villamoson ült, egy hölgy és egy tagbaszakadt úr társaságában. Mindhárman jólöltözöttek voltak, kissé különösen is hatott a jelenlétük egy villamoson – az ilyen külsejű emberek nem szokták használni a tömegközlekedést. Hangosak voltak, jókedvűek, ám színjózanok. Mondjuk úgy: megtisztelték jelenlétükkel a közönséget. Nem haboztak fennhangon megosztani eszméiket egymással – ennek köszönhetjük az év talán legjellegzetesebb mondatát.
 
Mégis szól a Magyar NótaPDF Print E-mail
Friday, 30 August 2013
A Csabagyöngye kulturális központban. Szeptember 21. 15:00 óra.
 
Lebuktattuk: Balog Zoltán miniszter fia énekelt DebrecenbenPDF Print E-mail
Friday, 30 August 2013
Az Egyenlítő TV blog kiderítette: Balog Zoltán EMMI-miniszter fia volt a hangadója annak a debreceni „éneklős" performansznak, amelyet az MSZP sajtótájékoztatójának megzavarására szerveztek, amikor az ellenzéki párt tiltakozott a Debreceni Református Gimnázium udvarán felállítandó Horthy Miklós emléktábla felavatása ellen.
 
Ennyit tudtok, láthatatlan cigányok?!PDF Print E-mail
Thursday, 29 August 2013
Hazánkban a cigányokra bizonytalan, instabil szavazóként tekintenek a politikai pártok, ezért lehetséges, hogy olykor nagyobb hangsúlyt fektetnek a jóval megbízhatóbbnak tartott bizonytalan "fehér" szavazóbázis érdekeinek becsatornázására. A cigányok még virtuálisan is képtelenek összefogni, erőt demonstrálni a pártok felé, megmutatni, hogy vannak, élnek, szavaznak! A mindenkori kormány ezért is tapossa el őket, mint rosszindulatú pattanást, sokszor a saját cigány kinevezett sebészével az Országos Roma Önkormányzattal.
 
Szép cigányaimPDF Print E-mail
Thursday, 29 August 2013
Borsodi, zalai és dél-dunántúli cigányok és környezetük elevenedik meg Schild Tamás fotóművész Szép cigányaim című kiállításán, amely keddtől látható a budapesti Balassi Intézetben.
 
Ösztöndíjakat adtak át a romanaponPDF Print E-mail
Thursday, 29 August 2013
Romákat és nem romákat egyaránt vártak a völgységi rendezvényre, itt adták át a nemzetiségi önkormányzat tanulmányi ösztöndíjait az arra érdemes bonyhádi cigány diákoknak. Multilkulturális rendezvénnyé fejlődött a Völgységi Roma Nap – mondta a programról Babai László, a Bonyhádi Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke. Vasárnap tizenharmadik alkalommal várták a romákat és a nem romákat, völgységieket és messzebbről érkezőket a művelődéi központhoz.
 
A leszólások koraPDF Print E-mail
Thursday, 29 August 2013
Minden szinten lehet cigányozni, zsidózni, lehet gúnyos megjegyzéssel illetni színházat és színészt, lehet ezen tovább élcelődni, hiszen jól odamondták a buziknak. Lehet a pedagógusokat hasonlattal a „konyakozó”, lelketlen kategóriába tenni, aki többet akar, mint amit érdemel. Hosszasan lehetne folytatni a sort.
 
Szele Tamás: Díszpintyek a téren PDF Print E-mail
Sunday, 25 August 2013
Kérem, aki nem gárdista vagy nem okvetlenül muszáj neki arra járni, jól teszi, ha ma háromtól elkerüli a Kodály körönd és a Hősök tere környékét, mert a nem létező, feloszlatott Magyar Gárda – mármint a régi, nem az új – sosem látott patlacsot készül tartani. Azt mondják minden idők legnagyobb szabású gárdistaavatása készül, számtalan szervezet részvételével. Teszik mindezt a kormánypárt székházától egy kőhajításra, akik természetesen semmit sem fognak látni belőle.
 
Áldozással próbálkozott a cigányvezetőPDF Print E-mail
Friday, 23 August 2013
A Fidesz képviselője, az Országos Roma Önkormányzat elnöke liturgikus analfabetizmusáról és üvöltő tiszteletlenségről tett tanúbizonyságot az augusztus 20-i szentmisén.
 
kötelező lesz tanulni a cigányság történetérőlPDF Print E-mail
Friday, 23 August 2013
Szeptembertől a gyerekeknek az iskolában kötelező lesz tanulni a cigányság történetéről, kultúrájáró.
 
Két napra lezárja a TEK Orbán házának környékétPDF Print E-mail
Friday, 23 August 2013
Péntektől legkésőbb vasárnapig lezárja a Terrorelhárítási Központ (TEK) a miniszterelnök Cinege úti házának környékét.
 
Hoffmann szerint nincs káosz a tankönyvellátásban PDF Print E-mail
Friday, 23 August 2013
Hoffmann Rózsa szerint nincs káosz a tankönyvellátásban, szeptember 2-án minden általános iskolás diák névre szólóan megkapja a tankönyveit.
 
Belevetettük magunkat a webkarbantartásba PDF Print E-mail
Tuesday, 20 August 2013
Kérjük, hogy nézzen vissza később! Olvassa a meglévő híreinket addig!  
 
Roma piknik a Városligetben! PDF Print E-mail
Friday, 16 August 2013
Kedves barátaim, ismerőseim, csoporttársaim, szimpatizánsok! Kellemes, békés hangulatú, családias, baráti összejövetelre hívlak meg titeket, e hét vasárnapjára, egy valódi roma piknikre, melynek célja az lenne, hogy végre személyesen is megismerjük egymást, a virtuális helyett a valódi térben is találkozhassunk.
 
Cipő- és tanszergyűjtésPDF Print E-mail
Thursday, 15 August 2013
Drága Ismerőseim, Barátaim, társadalmi szerepvállalásban élenjáró cégek és civilek!
 
Bara József halála: Megzsarolták a koronatanút?PDF Print E-mail
Thursday, 15 August 2013
Fenyegetéssel próbálták vallomásának visszavonására kényszeríteni azt a rendőrt, aki április 8-án az izsáki őrsön szemtanúja volt, hogy két kollégája agyonveri a fűrészlopással megvádolt Bara Józsefet - állította a Blikknek egy neve elhallgatását kérő, a koronatanúhoz közel álló forrás.
 
"Úgy beszéltek velem, ahogy a kivert kutyával sem szokás"PDF Print E-mail
Thursday, 15 August 2013
Hosszú munkaidőre, ki nem fizetett túlórákra, a munkaruhák kötelező megvásárlására, alacsony bérekre panaszkodnak a Spar magyarországi dolgozó, akik közül többen sztrájkbizottság létrehozásáról határoztak. A Spar szerint ők nem jártak el jogszerűtlenül.
 
Csurkától Habonyig: kit küld Orbán a médiahatóság élére?PDF Print E-mail
Thursday, 15 August 2013
Két évtizeden keresztül kizárólag jobboldali lapokat védett a bíróságon. Gyakran veszített a Magyar Nemzet és a Hír Tv elleni helyreigazítási perekben, legutóbb Orbán Viktor főtanácsadóját is képviselte. Kilenc éven keresztül Csurka István lapjának is dolgozott, a médiahatóság panaszbizottságában pedig kinyilvánította, hogy a Szent Koronából nem lehet viccet faragni. A milliárdos téttel bíró ügyeket már Szalai Annamária alatt lezárta az NMHH, így Orbán jelöltjére, Karas Monikára elsősorban a sajtószabadsággal foglalkozó elvi kérdések maradtak.
 
Tinik lopják a meggyilkolt Nóra fotóitPDF Print E-mail
Thursday, 15 August 2013
Fiatal lányok használják fel sajátjukként a Facebookon az öt évvel ezelőtt Kiskunlacházán brutálisan meggyilkolt Horák Nóra fényképét. A szülőket megdöbbentette, hogy elhunyt gyermekük fotójával mások profilt hoznak létre.
 
Szele Tamás: Iskolák a határonPDF Print E-mail
Wednesday, 14 August 2013
Méghozzá a tűréshatáron. Érdekes tanévnek nézünk elébe, a kormány ugyanis a jelek szerint nekilátott, hogy lerombolja a magyar általános- és középfokú oktatás maradékát is, a füstölgő romokat pedig megreformálja, márpedig a pusztítás és a reform a legbiztosabb módszere annak, hogy valami eltüntessünk a föld színéről.
 
A román elnök megfenyegette MagyarországotPDF Print E-mail
Tuesday, 13 August 2013
Ez volt az utolsó nyár, amikor magyar politikusok háborítatlanul sétálgathattak Romániában – jelentette ki hétfőn Traian Basescu, aki szerint Tőkés László nem érdemli meg, hogy román állampolgár legyen.
 
Lázár: Csányi Sándor az ország első számú uzsorásaPDF Print E-mail
Tuesday, 13 August 2013
Folytatódik a verbális háború a Miniszterelnökséget vezető államtitkár és az OTP elnöke között.
 
Romagyilkosságok: felsőbb utasításra hazudott a tartótisztPDF Print E-mail
Tuesday, 13 August 2013
H. Ernő, a romagyilkosságok miatt első fokon elítélt Csontos István volt tartótisztje szerette volna feltárni az igazságot, de nem kapott felmentést a titoktartási kötelezettsége alól - írja a Magyar Nemzet.
 
"A Fidesz székházból egy gyilkos hordta, lökdöste ki a fiatalokat"PDF Print E-mail
Monday, 12 August 2013
Az MSZP szerint a Fidesz átlépett egy határt azzal, hogy "rasszista alapú gyilkosságok elkövetésével hozta összefüggésbe politikai ellenfeleit". Az ellenzéki párt bocsánatkérést vár.
 
A Detki Kekszgyárban egy fő roma dolgozó jelenti az esélyegyenlőségetPDF Print E-mail
Monday, 12 August 2013
Július végén tüntettek a halmajugrai romák a Detki Keksz Kft. telephelyénél, ugyanis állításuk szerint a cég 35 fő foglalkoztatására nyert EU-s támogatást, ugyanakkor mégsem hajlandóak cigányokat foglalkoztatni.
 
Nem is tudtak a svájci támogatásról az ózdiakPDF Print E-mail
Monday, 12 August 2013
Az egyik magán segélyszolgálat vezetője szerint Ózdon 2500 embert érint, hogy korlátozták a vízszolgáltatást a cigányok lakta negyedekben. Az intézkedés elsősorban a nőket és gyerekeket sújtja, mert a férfiakat a közmunkaprogram elszólítja, így az otthon maradottaknak kell a vizet hordaniuk - írja a Tagesanzeiger.
 
Perel a cigánygyilkosságok egyik áldozatának családjaPDF Print E-mail
Monday, 12 August 2013
Nagy összegű kártérítést követel a cigányok elleni sorozatgyilkosság egyik áldozatának rokonsága a magyar államtól. A tiszalöki gyilkosságban elhunyt Kóka Jenő családja azért indít pert, mert a bíró az ítélet indoklásakor azt mondta, hogy a nyomozáskor hibáztak a hatóságok.  
 
Orbán tanácsadója szerint a cigányság tömegpusztító fegyverPDF Print E-mail
Monday, 12 August 2013
Bogár László, a szélsőséges nézeteiről híres közgazdász ismét érdekes megnyilvánulást tett, ezúttal a Széles Gábor birodalmához tartozó Echo Tv értékes perceit tisztelte meg véleményével.
 
A cigánygyilkosságok utóéletePDF Print E-mail
Monday, 12 August 2013
A Berliner Zeitung című német baloldali lap a romagyilkosságok ügyében hozott elsőfokú bírósági ítélettel kapcsolatban közölt elemzést hétvégi számában.
 
Szele Tamás: Csendes győzelemPDF Print E-mail
Friday, 09 August 2013
Hölgyeim, uraim, erős a gyanúm, hogy jó hírről kell beszámolnom. Meg nem erősített források, vagyis helyi, hiteles szemtanúk szerint ugyanis Ózdon megkezdődött – ezen írás megjelenésekor talán már be is fejeződött – az elzárt, illetve vízhozamukban korlátozott közkutak visszaállítása eredeti állapotukba. Mindegyiké, eddigi ismereteink szerint. Csoda ez, győzelem: de csendes, és nem egy emberé.
 
Feljelentés:Ózd város képviselőtestülete és polgármestere ellen - KözleményPDF Print E-mail
Thursday, 08 August 2013
Az MCF Roma Összefogás Párt elnöke, ifj. Bogdán János, feljelentést tesz gondatlan veszélyeztetés tárgyában Ózd város képviselő-testülete és polgármestere ellen.
 
Szele Tamás: Spártai cigányokPDF Print E-mail
Thursday, 08 August 2013
Az Ózdon kialakult kritikus vízhelyzet új tiltakozási formát termelt ki, olyant, amilyet még sosem látott a világ – nem is csoda, hiszen életveszélyes. De egyedi. Hungarikumnak is nevezhetnénk, de a szélsőjobboldal tiltakozna, és hát az ő kényes ízlésük mindennél előbbre való. Akkor legyen romanikum. Ez pedig nem más, mint a – hm, hogy is nevezzem? Nincs rá kifejezés, annyira új… mondjuk szomjúság-sztrájk. Az éhségsztrájk mintájára.  
 
Vízsztrájk az Ózdi cigányokért, az életadó vízért!PDF Print E-mail
Wednesday, 07 August 2013
"„Itt fekszünk, vándor vidd hírül a spártaiaknak: Megcselekedtük, amit megkövetelt a haza” (Szimonidész)
 
A házak fele üres, lasszóval kell fogni Ócsára a bérlőketPDF Print E-mail
Wednesday, 07 August 2013
Nyolcvan ház felépült, összesen ötszázat terveznek a szociális lakóparkba, de aligha folytatódik a kísérlet, még az első ütem házait se sikerül benépesíteni. Ócsa viszont jól járt kudarccal is.
 
Segíts, mert magunkra maradtunk! PDF Print E-mail
Tuesday, 06 August 2013
"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.” Burke, Edmund
 
Elsőfokú ítélet a romagyilkosságok ügyébenPDF Print E-mail
Tuesday, 06 August 2013
Ma hirdetnek elsőfokú ítéletet a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő fegyveres, Molotov-koktélos támadások ügyében.
 
Csík Tamás: "Levél-féle egy politikus csizmadiának"PDF Print E-mail
Monday, 05 August 2013
Tisztelt Csizmadia úr! Sokáig gondolkoztam azon, hogy melyik karaktergyilkos stílusában fogalmazzam meg Önnek a nemzeti hazából kiírt cigányokat, s mély fájdalmamat, gondolataimat, úgy, hogy ne bántsam meg az önkéntes devizavédelmet ellátó főtárgyaló státuszát.
 
Elzárták a vizet az összes ózdi cigánytelepenPDF Print E-mail
Sunday, 04 August 2013
Egy közösségi oldalon megosztott bejegyzés szerint a az önkormányzat az összes ózdi cigánytelepen elzárta a vizet.  
 
Szele Tamás: Pancsika Kalasnyikovval PDF Print E-mail
Sunday, 04 August 2013
Úgy látszik, nálunk már tényleg nem múlhat el nap idegborzoló hírek nélkül, valahol lehet egy hivatal, amelyiknek kizárólag az a dolga, hogy gondoskodjék a nemzeti horror-ellátottságról. Ha leszáll a rémségszint, azonnal cselekszenek, nehogy frász nélkül maradjunk. Pedig ebben a kánikulában, főleg, mivel hétvége van, mindenki jobban tenné, ha otthon maradna, és sűrűn cserélgetné a fején a hidegvizes borogatást.
 
Az áldozatokra emlékeztek civilekPDF Print E-mail
Saturday, 03 August 2013
A roma holokauszt áldozataira, valamint a cigányok elleni 2008-2009-es támadássorozat hat halottjára emlékeztek csendes főhajtással és koszorúzással civilek kedden a budapesti Nehru parton.
 
Index: kinevezték a volt bírót, aki szerint nem neonáci a JobbikPDF Print E-mail
Saturday, 03 August 2013
Kolozsvári konzul lesz Takács Péter Attila, akit Áder János köztársasági elnök felmentett bírói tisztségéből. Korábban bíróként úgy ítélt egy ügyben, hogy a Jobbik nem nevezhető neonáci pártnak – írja az Index.
 
Itt az 1500 forintos cigiPDF Print E-mail
Thursday, 01 August 2013
Tombol az illegális biznisz egyes vidéki településeken. Csak a dohányosok egynegyede érzi úgy, hogy hatással lesz rá a trafiktörvény.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Küldetés teljesítve?
  A küldetésünkhöz mindannyiunknak el kell jutnia. Be kell töltenünk, szolgálnunk kell, mert addig nem találhatjuk meg a helyünket, amíg céltalanul, a napi rutint ismételve tengetjük az életünket. A küldetés az, amiért a Földön vagyunk. Nem pedig azért, hogy felkeljünk, elmenjünk robotolni, kifizessük számláinkat, a boldogtalanságunkért másokat okoljunk, majd békétlen éjszakai álmunkban is a félelmeinkkel harcoljunk.
  image
 • 2020. A JANG FÉM PATKÁNY ÉVE
  ÉRTELEM ÉS ÉRZELEM A Gergely naptár szerint már tart a 2020-as év, január 1-jén ünnepeltük az Újévet, a kínai asztrológiában azonban február 4-én, budapesti idő szerint 10:04 órakor veszi kezdetét a jang Fém Patkány éve.
  image
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-01-28
  Szeretnénk a saját elképzeléseink szerint intézni az ügyeinket, de többször is akadályokkal találhatjuk magunkat szemben. Ma érzékenyek leszünk, egy rosszul megfogalmazott mondattal is könnyen megbánthatjuk egymást. Lehet, hogy kedvesünk egyáltalán nem akar megsérteni, csak éppen helytelenül hangsúlyozott egy szót. A szex csak akkor lesz fontos, ha érzelmekkel párosul.
 • Heti általános horoszkóp 2020.január 28-tól február 3-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.január 27-től február 2-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek