Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Állami vezetők luxuskórháza lesz a Telki?PDF Print E-mail
Wednesday, 31 July 2013
A Népszava információi szerint a Honvédkórház az állami vezetők ellátására bérelhetné ki a nemrég eladott luxuskórházat. Állítólag már meg is nézték az épületet az illetékesek, de még azt sem tudni, hogy ki a kórház új tulajdonosa.
 
A KDNP nem finomít a stílusánPDF Print E-mail
Wednesday, 31 July 2013
Harrach Péter kereszténydemokrata frakcióvezetőt a pápa kijelentése sem ingatta meg. Harrach Péter kereszténydemokrata frakcióvezetőt a pápa kijelentése sem ingatta meg.
 
Orbán lánya férjhez megyPDF Print E-mail
Wednesday, 31 July 2013
Szeptemberben áll oltár elé Orbán Viktor legidősebb lánya. A férjjelölt egy módos felcsúti gazda fia, a Közgép egyik leányvállalatának igazgatósági tagja, családja révén fideszes kötődése is van.
 
Aggasztóan csökken az egyetemeken a romák számaPDF Print E-mail
Wednesday, 31 July 2013
Egyre kevesebben jutnak el a mélyszegénységből érettségiig. Közben a területen már bizonyító Romaversitasnak sem állami, sem uniós forrás sem jut.
 
Nem alkalmazták a cigányokat a kekszgyárban - Vizsgálatot sürget a DkPDF Print E-mail
Tuesday, 30 July 2013
A Heves megyei halmajugrai kekszgyár csaknem 20 milliós uniós támogatást vett fel 35 munkahely létesítésére, ebből azonban csak egy jutott a munkanélküliségtől különösen sújtott helybeli romáknak, akik a település lakóinak 80 százalékát teszik ki - áll a Demokratikus Koalíció (DK) alelnökének hétfői közleményében.
 
Roma holokauszt emléknap - PHARRAJIMOSPDF Print E-mail
Tuesday, 30 July 2013
A roma holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából a második világháború roma áldozatairól emlékezünk meg Budapesten, a Nehru parkban augusztus másodikán.
 
Olaszliszkai cigány aszúPDF Print E-mail
Friday, 26 July 2013
Borsod megye - Kísérlet, hogy a roma embereket ne csak feketemunkásként alkalmazzák Tokaj-Hegyalján
 
Mert ezt már a második osztályos gyerekek is tudjákPDF Print E-mail
Friday, 26 July 2013
Huszonnégy évvel a rendszerváltás után készen kell állnunk arra, hogy elkészítsük a politikai tevékenységünk leltárát, mert az a gyermek, aki akkor 7 éves volt, ma már 31 éves, nagycsaládos, vélhetően munkanélküli, csalódott, kiszolgáltatott, megalázott.
 
Villás Lajos:Cigány kezek EU pénzből támogatott rasszizmusPDF Print E-mail
Friday, 26 July 2013
Detken a keksz gyárban az EU pénzéből jelentős mértékű fejlesztéseket hajtottak végre. De a munkásokat a vezetés más falvakból hozza. A helyi cigányokat nem alkalmazzák. EU pénzből, vagy pénzzel támogatják a rasszizmust, és ezt a kutya nem ellenőrzi. A magyar média pedig agyon hallgatja az ügyet. Mintha meg sem történt volna! Olyan ez, mint a cigány gyilkosok pere. Van, de minket már nem érdekel!
 
Romagyilkosságok - Augusztus 6-án hirdetnek elsőfokú ítéletetPDF Print E-mail
Thursday, 25 July 2013
Augusztus 6-ára tűzte ki az elsőfokú ítélet kihirdetését a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő fegyveres, Molotov-koktélos támadások ügyében a Budapest Környéki Törvényszék szerdán.
 
Felgyújtott egy izraeli zászlót: bajban van a volt jobbikos képviselőPDF Print E-mail
Tuesday, 23 July 2013
Nyilvános rendezvényen elkövetett csoportos garázdasággal gyanúsította meg a Központi Nyomozó Főügyészség Lenhardt Balázs volt jobbikos, jelenleg független országgyűlési képviselőt, aki két társa közreműködésével tavaly decemberben felgyújtott egy izraeli zászlót - írta keddi számában a Magyar Nemzet.
 
Budapest Pride utáni atrocitások gyanúsítottjaiPDF Print E-mail
Saturday, 20 July 2013
Előzetes letartóztatásba került a Budapest Pride felvonulás utáni atrocitás három gyanúsítottja pénteken - olvasható a rendőrség honlapján.
 
Kathy Horváth Lajos: a romákat eszközként használják Magyarország ellenPDF Print E-mail
Friday, 19 July 2013
A Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ (FROKK) igazgatója szerint a Tavares-jelentést a közelmúltban megszavazó európai parlamenti képviselők eszközként használták fel a romákat Magyarország lejáratására.
 
Tavares-jelentés: a cigányság nevében kikérem magamnakPDF Print E-mail
Friday, 19 July 2013
Kathy Horváth Lajos, a Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ (FROKK) igazgatója szerint a Tavares-jelentést a közelmúltban megszavazó európai parlamenti képviselők eszközként használták fel a romákat Magyarország lejáratására.
 
Tavares-jelentés: a cigányság nevében kikérem magamnakPDF Print E-mail
Friday, 19 July 2013
Kathy Horváth Lajos, a Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ (FROKK) igazgatója szerint a Tavares-jelentést a közelmúltban megszavazó európai parlamenti képviselők eszközként használták fel a romákat Magyarország lejáratására.
 
Szele Tamás: A cigányok mecénásaiPDF Print E-mail
Friday, 19 July 2013
Maecenas gazdag római volt, Augustus császár nyugalmas idejében, aki abban lelte örömét, hogy támogatta a rászorulókat. Elsősorban a művészeket – de adott ő másoknak is, tehette, hatalmas volt a vagyona.
 
Szele Tamás: Magyar-Turáni Akadémia PDF Print E-mail
Thursday, 18 July 2013
Kérem, a Jobbik nem képes elhagyni Közép-Ázsia végtelen, zöldellő sztyeppéit, ott vágtáznak, vezérük a rettenthetetlen Novák bogdo, elöl jár a csatában, elöl ül a lakomán, az asszonyoknál is első, úgy villog a szemüvege, mint egy másik vitéznek sem. Most éppen új barantára indulnak, a Magyar Tudományos Akadémia ellen, a turanizmus védelmében, ahogy azt kell. Mármint, szerintük. A cél: a Történettudományi Intézet megszüntetése.
 
Jobbik: óriási felkiáltójel volt a rendezvényPDF Print E-mail
Thursday, 18 July 2013
Cigány polgárjogi, kulturális és közéleti napot rendeztek vasárnap az Avason, melyen Jakab Péter is jelen volt. A Jobbik önkormányzati képviselőjének véleménye szerint a rendezvény alkalmas volt arra, hogy „félelmet keltsen a miskolciakban”.
 
Cigány szervezetek tiltakoztak Farkas Flórián kijelentései ellenPDF Print E-mail
Monday, 15 July 2013
Dunavarsányban tartott rendkívüli értekezletet több országos és megyei cigány szervezet vezetője. Az összejövetel egyik fontos pontja volt, a Farkas Flórián féle - Tavares ferdítő nyilatkozat teljes megalapozatlanságának kinyilvánítása.
 
Szele Tamás: A gyermekgyilkosok esetePDF Print E-mail
Sunday, 14 July 2013
Az a helyzet, hogy ez valóban egy „eset” a szó Sherlock Holmes-i értelmében. Én nem hittem volna, hogy ez a mi szegény hazánk valaha a süllyedésnek, züllésnek erre a szintjére jussék: és azt sem hittem volna, hogy ép lelkű ember kelljen ennek az elmagyarázásához. Most sem hiszem: szerintem borzalmas szörnyetegek támadtak ránk valahonnét, de kevesen vannak, és mi meg tudjuk védeni magunkat. Ha nem, felesleges volt minden, amit eddig írtunk, mondtunk, tettünk. Arisztotelésztől Iggy Popig.
 
Tragédia: öngyilkos lett az Indul a bakterház BendegúzaPDF Print E-mail
Saturday, 13 July 2013
Ma reggel Fót es Csomád között egy férfi holttestet találtak a rendőrök. Az áldozat öngyilkos lett, így a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket.
 
A hátrányos helyzetűek foglalkoztatásáértPDF Print E-mail
Friday, 12 July 2013
A megye hátrányos helyzetű, főként roma lakosait hivatott segíteni a munkaerő-piaci elhelyezkedésben, és a vállalkozóvá válásban az az együttműködési megállapodás, amelyet pénteken írtak alá a B.-A.-Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK), valamint a megyei területi roma önkormányzat képviselői.
 
Balog: én is szeretnék sírni azért, hogy 58 százalékos béremelést ígértekPDF Print E-mail
Thursday, 11 July 2013
Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter a köztévében a pedagógus-béremeléssel kapcsolatban azt mondta, szeretne ő is 34 százalékos béremelést kapni, és sírni azért, hogy 58 százalékosat ígértek.
 
Mesterházy nagyra értékelte az MCF felajánlásátPDF Print E-mail
Thursday, 11 July 2013
A tegnapi napon Mesterházy Attila, az MSZP elnöke és Balogh János, az Magyarországi Cigányok Országos Fórumának (MCF) elnöke megbeszélést folytatott a cigányságot érintő legégetőbb problémákról - írják közleményükben a szocialisták.
 
Villás Lajos: FARKAS FLÓRIÁN LELKIISMERETEPDF Print E-mail
Wednesday, 10 July 2013
"Farkas Flórián Az Országos Roma Önkormányzat elnökének LELKIISMERETE az utolsó pillanatban lemondta a sajtótájékoztatón való megjelenését, és megszólalását."
 
Farkas Flórián találkozott TavaresselPDF Print E-mail
Wednesday, 10 July 2013
Tárgyilagosnak és eredményesnek nevezte szerdai brüsszeli találkozóját az alapjogok magyarországi helyzetéről jelentést készítő Rui Tavares zöldpárti európai parlamenti képviselővel Farkas Flórián fideszes parlamenti képviselő, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke.
 
A romákat is kiirtaná a Pride után verekedő nőPDF Print E-mail
Monday, 08 July 2013
A NOL TV „Atrocitások a Pride után” című riportjának elején (0:29-nél) feltűnik egy fiatal nő, aki rövid szóváltást követően többször megütött egy biciklistát, majd amikor a rendőrök megjelentek , azt kiabálta, hogy „ő ütött meg először”. Többen látták azonban, hogy ez nem így történt, volt aki a riportban is hallhatóan ezt közölte is a rendőrökkel.
 
Megmondjuk mi legyen a brüsszeli batyudban Flóri!PDF Print E-mail
Monday, 08 July 2013
Ezzel a főcímmel alakítottak a Facebook oldalon esemény- csoportot, Farkas Flórán az Országos Roma Önkormányzat elnöke által is szerdára beharangozott Brüsszeli kiutazása ellen párthovatartozástól függetlenül a közösségi cigányok.
 
Eltemették Horn Gyula volt miniszterelnökötPDF Print E-mail
Monday, 08 July 2013
Eltemették Horn Gyula volt szocialista miniszterelnököt hétfő délelőtt a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben. A szertartáson több százan voltak, Orbán Viktor, Áder János, az MSZP teljes vezetése, de Boross Péter és Bajnai Gordon volt miniszterelnök, valamint Andor László EU-s biztos is a helyszínen volt. A temetésen Martin Schulz, az EP elnöke is felszólalt.
 
Brüsszelbe utazik az ORÖ elnök- Farkas Flórián elszámoltatja Rui TavarestPDF Print E-mail
Sunday, 07 July 2013
Jövő szerdán Brüsszelbe utazik Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke, hogy sajtótájékoztatón cáfolja a Tavares-jelentésben megfogalmazottakat - értesült a Magyar Nemzet.
 
Bántalmazás a Pride után - A rendőrök már nem látták a támadókat?PDF Print E-mail
Saturday, 06 July 2013
Felrepedt a szája és valószínűleg eltört az egyik lábujja annak a férfinak, akit társaival együtt bántalmaztak fekete egyenruhás alakok, amikor a Budapest Pride-ról távoztak. Derdák Tibor, a sajókazai Dr. Ámbédkár Gimnázium igazgatója a hvg.hu-nak elmondta, a rendőrök által nyújtott segítség az volt, hogy az ő adataikat felírták, a 20-30 fős bandát hagyták elsétálni. A BRFK azt közölte, a támadókat azért nem tudták igazoltatni, mert már elmentek a helyszínről.
 
Rázós a cigány lista a cégeknél PDF Print E-mail
Saturday, 06 July 2013
Több mint 400 milliárd forintot oszt ki az állam a következő három évben olyan pályázatokon, ahol előnnyel indulnak azok a cégek, amelyek vállalják, hogy több cigánynak adnak munkát. Ehhez nyilvántartást kell vezetni a roma alkalmazottakról, ami sok céget elriaszt, mivel kényelmetlennek érzik a listázást. Már futó pályázatok kiírása szerint az cigány, aki annak vallja magát, sokan épp ezzel élnek vissza, és úgy próbálnak romáknak járó támogatást szerezni, hogy nem is cigányok.
 
Martin Schulcznak, ORŐ levelére válasz!PDF Print E-mail
Saturday, 06 July 2013
Tisztelt Elnök Úr! A magyarországi roma közösség civilszervezetei, kisebbségi önkormányzatai, valamint cigány pártok képviselői nevében, akik nyíltan és őszintén vállaljuk véleményünket, mert valódi érdekvédelmet és érdekképviseletet látunk el közösségünk valamennyi tagjának és a magyar társadalomnak az érdekében, ezúton fejezzük ki elismerésünket az Európa Parlament által elfogadott Tavares – jelentés kapcsán.
 
Közszereplés: elkaptuk Habony Árpádot a parlamentben egy kamerávalPDF Print E-mail
Saturday, 06 July 2013
Csak egy rövid kérdést tettünk fel a Fidesz tanácsadójának, Orbán Viktor egyik legfőbb bizalmasának, akivel a parlamentben futottunk össze. Habony Árpád korábban róla készült fotók közlése miatt is perrel fenyegette meg a hvg.hu-t.
 
Jászladány: A katolikusoké lesz az iskola?PDF Print E-mail
Saturday, 06 July 2013
Az önkormányzat a bíróság döntése ellenére sem hagyott föl a törvénysértő gyakorlattal.
 
Le Pen magyar romákkal riogatPDF Print E-mail
Saturday, 06 July 2013
Legalább 50 ezer roma érkezik jövőre Nizzába Romániából, Bulgáriából és Magyarországról, mondta a dél-franciaországi városban Jean-Marie Le Pen, a francia szélsőjobboldali Nemzeti Front tiszteletbeli elnöke. A szélsőjobboldali politikus a jövő évi önkormányzati választásokról tartott csütörtök este sajtótájékoztatót, amelyet a helyi lap, a Nice-Matin kamerával rögzített. A felvétel szerint Le Pen a romák jelenléte ellen emelt szót.
 
Tiltakozó roma szervezetekPDF Print E-mail
Saturday, 06 July 2013
Roma szervezetek súlyosan jogfosztónak és diszkriminatívnak tartják a választójogi törvény egyes rendelkezéseit, ezért utólagos alkotmányossági normakontrollt kérnek Áder János köztársasági elnöktől és Szabó Máté ombudsmantól. Ezt a szándékát Horváth Aladár (Roma Polgárjogi Mozgalom), Bordás Géza (Magyarországi Cigánypárt) és ifjabb Bogdán János (MCF – Roma Összefogás Párt) közösen jelenti be ma délelőtt a Sándor-palota előtt.
 
Orbán Viktor felesége meghallgatta a demonstrálókatPDF Print E-mail
Saturday, 06 July 2013
Megérkeztek a devizahiteles tüntetők a kormányfő háza közelébe, a mintegy 100-120 emberből álló csoport a Csipke utca és a Cinege út kereszteződésénél demonstrál - jelentették a helyszínről az MTI tudósítói csütörtök késő délután. Lévai Anikó, Orbán Viktor miniszterelnök felesége kiment a demonstrálókhoz, és meghallgatta álláspontjukat.
 
Szokatlan módon próbálnak pénzt szerezni a roma foglalkoztatásra.PDF Print E-mail
Friday, 05 July 2013
A Magyar Nemzeti Roma Program a facebook oldalon licitálra felajánlott 10 doboz magyar gyufát a roma munkahelyteremtés és elősegítése kapcsán.
 
ORSZÁGOS ROMA ÖNKORMÁNYZAT levele Martin SchulznakPDF Print E-mail
Friday, 05 July 2013
Tárgy: Az Országos Roma Önkormányzat nyíltlevele az Európai Parlament Tavares-jelentése kapcsán
 
Cigányút: a magyar roma a gárdától tar, a horvát reménykedikPDF Print E-mail
Friday, 05 July 2013
A beás cigányok a leginkább alkalmazkodók, de az ő sorsuk sem könnyű a magyar-horvát-szerb háromszögben. Nyomorukról maguk is tehetnek, mégsincs más út, mint fölemelni őket.
 
Önellátásra tanítják a romákat PDF Print E-mail
Friday, 05 July 2013
Öt somogyi kistelepülés, 39 roma családja kapott ma 1000 előnevelt baromfit a Kaposvári Egyetemen. A campus és a Napkerék Egyesület ugyanis közös célja, hogy megtanítsa a mélyszegénységben élő cigányoknak a háztáji gazdálkodás alapjait. Mert a romák felkarolása nemcsak pénz kérdése – mondta Repa Imre, rektorhelyettes az átadón.
 
Szegedi Csanád: Kirekesztőből kirekesztett lettemPDF Print E-mail
Friday, 05 July 2013
"Felszámoltam magamban a gyűlöletet és csak a megértésnek, a szolidaritásnak és a szeretetnek szeretnék teret engedni az életemben" – mondta a Magyar Narancsnak Szegedi Csanád volt Jobbikos képviselő, akiről egy évvel ezelőtt derült ki, hogy anyai ágon  zsidó származású, és aki az ügy kirobbanása óta nem nyilatkozott a sajtónak.
 
ORSZÁGOS ROMA ÖNKORMÁNYZAT levele Martin Schulznak PDF Print E-mail
Thursday, 04 July 2013
Tárgy: Az Országos Roma Önkormányzat nyílt levele az Európai Parlament Tavares-jelentése kapcsán
 
Cigányként az élet - beszélgetés a civilek vonatkozó jelentésérőlPDF Print E-mail
Thursday, 04 July 2013
"Vannak kérdések, amiket nem megvizsgálni szeretnék - jobbról is, meg balról is -, hanem tenni akarok, és eredményeket szeretnék. Mélységesen megrázott a romák elleni támadássorozat, és megviselt, hogy a fura és összetett titkosszolgálati háttér felkutatásánál hogyan pattantam le az interjúalanyokról" - nyilatkozta a thinkerbell-nek idén januárban, az XKK Kommunikációs Központ egyéves korában Varró Szilvia, aki az újságírást és sikeres oknyomozó karriert maga mögött tudva döntött úgy, hogy kilépve az újságírói etikai normák szorításából a média fő sodra és a számára is fontos ügyek közötti összekötőként üzemelő szervezetet hoz létre.  
 
Orbán: veszélyes, amit az ellenséges erők tettekPDF Print E-mail
Thursday, 04 July 2013
A miniszterelnök nem vitapartnereket, hanem "zárt füleket" és "ellenséges erőket" látott az Európai Parlamentben. A Tavares-jelentés szerinte korlátozza Magyarországot
 
A roma gyerekek kiirtására buzdítottak, a rendőrség tájékozódikPDF Print E-mail
Tuesday, 02 July 2013
Feljelentéskiegészítést rendelt el a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) egy, a Facebookon két hete terjedő (a hétvége óta azonban már el nem érhető) fotó miatt. A képen cigány gyerekek voltak láthatók, képaláírásként pedig a következő szöveg: „Fertőző cigány genetikai hulladékok. Kiirtásuk ajánlott és kötelező!” Közvetlenül a fotó mellett pedig egy másik felhívás: „Ne hagyjuk felnőni őket, ezekből lesznek a gyilkosok!”
 
Szele Tamás: Az állam és polgáraiPDF Print E-mail
Monday, 01 July 2013
Abban egyetérthetünk, hogy a magyar államnak az lehet felelős polgára, aki tisztában van jogi felelősségével, kötelességeivel és jogaival – és voksa súlyával, amitől függenek végső soron azok a törvények, amiket be kell tartania. Jó estben önként, rossz esetben kényszerből, de a törvénynek már olyan a természete, hogy a végén mindig igaza lesz. Rajtunk, állampolgárokon áll tehát, miféle törvényhozókat küldünk a Parlamentbe, miféle intézkedéseket hoznak aztán ők felőlünk.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-08-08
  Ma álmodozó, fáradékony hangulatban leszünk, érdemes többet pihennünk. Ha tehetjük, akkor aludjuk ki magunkat alaposan, így erőt gyűjthetünk a következő munkahétre. Egy jó nagy séta a friss levegőn jót tesz a közérzetünknek! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy az ujjaink. Segíthetünk magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk, hiszen ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-08-07
  Ma szívesen teszünk-veszünk a kertünkben, hiszen szükségünk van a mozgásra. Tegyünk rendet, vágjuk formára bokrainkat. Ha ásni szeretnénk, akkor ma megtehetjük, gyorsabban haladunk. Ma a fejünk lehet érzékenyebb, aki hajlamosabb a fejfájásra, most ismét szembekerülhet a kellemetlen tünettel. A fogaink is érzékenyebbek lesznek, - ha tudjuk, hogy érzékenyek a hideg ételekre, italokra, akkor ma ne fogyasszunk jeges édességeket.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.augusztus 6-tól 12-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk