Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Radics Gigit magához kérette a miniszterelnökPDF Print E-mail
Tuesday, 30 April 2013
Orbán Viktor személyesen is meg akarta ismerni a Megasztár nyertesét.
 
Korábbi feleségét is többször megverte a fideszes képviselőPDF Print E-mail
Tuesday, 30 April 2013
Nemcsak jelenlegi élettársát, hanem korábbi feleségét is többször megverte Balogh József fideszes országgyűlési képviselő, Fülöpháza polgármestere. Az elvált asszony már összegyűjtötte a zaklatásokról szóló dokumentumokat, amit ha kell, eljuttat Orbán Viktornak.
 
Kiállás: fideszes képviselő leplezi le a trafikmutyitPDF Print E-mail
Tuesday, 30 April 2013
Gyorsan eleget tett Lázár János felszólításának Hadházy Ákos szekszárdi fideszes képviselő, és a hvg.hu-nak adott interjúban névvel vállalja: a tolnai megyeszékhelyen a polgármester a trafikpályázatok listájával érkezett a kormánypárti képviselők találkozójára, hogy véleményezzék azokat.
 
Egy erdélyi magyar nő levele Magyarországra.PDF Print E-mail
Tuesday, 30 April 2013
 A C-PRESS szerkesztősége kapott egy levelet, amit most szerkesztés nélkül megosztunk a kedves olvasóinkkal.   "De most, hogy megismertük, miként is gondolkoztok, rémülten hálálkodunk, hogy Erdély Romániához tartozik, mert ha nem, ezt is olyanná tettétek volna mint a ti országotok, ahol csak az számít magyarnak, aki gyűlöli a másikat és jól tud cigányozni meg zsidózni. Mi nem Istennel és a munkával vagyunk vitában, hanem lassan veletek!"
 
Balogh nem emlékszik verésrePDF Print E-mail
Monday, 29 April 2013
Nem emlékszik arra, hogy megverte volna élettársát vasárnap hajnalban Balogh József egykori kisgazda, most fideszes országgyűlési képviselő, Fülöpháza polgármestere. Lagziból jöttek haza, be volt rúgva, szerinte az is előfordulhatott, hogy élettársa átesett a vak komondorjukon, és úgy szerezte a sérülést.
 
Nem létező falut talált a FideszPDF Print E-mail
Monday, 29 April 2013
Iborfalván örülnek a gázárcsökkentésnek - jött a gyözelmi jelentés pénteken. A baj csak az, hogy ilyen település nem létezik. Illetve van még más is...
 
A Médiatanács lezárja a Bayer-ügyetPDF Print E-mail
Monday, 29 April 2013
A Médiatanács várhatóan a jövő heti ülésén zárja le a Magyar Hírlap ellen Bayer Zsoltnak a cigányokkal szemben uszító, január eleji írása miatt indított hatósági eljárást - erről a hatóság tájékoztatta a Népszabadságot.
 
Komolyan Egy régi cigányos filmre emlékeztünk Átok és szerelemPDF Print E-mail
Monday, 29 April 2013
Az Átok és szerelem című, manapság már csak raktárból előhalászható filmet vetítették április 24-én a DocuArt moziban. Utána a meghívottak kerekasztal-beszélgetésen vettek részt. Hollai Kálmán, a film főszereplője és Fátyol Tivadar zenei rendező (a játékfilm zeneszerzője) lazán, sztorizgatva szórakoztatta a közönséget. A moderátor Farkas Klára volt.
 
Ki akarta nyírni a cigányokat és a melegeket PDF Print E-mail
Monday, 29 April 2013
Megölt egy meleg férfit Debrecenben. A vértől nem lett rosszul, sőt „mintha megkönnyebbült volna”.
 
Megpofozta a közmunkásnőt a képviselőPDF Print E-mail
Friday, 26 April 2013
A keszőhidegkúti képviselő azt mondja: megelégelte, hogy az asszonyok kibeszélték őt.
 
Film casting felhívás!PDF Print E-mail
Friday, 26 April 2013
Játékfilm főszerepére keresünk vékony testalkatú 18-25 év közötti cigány fiút. Színházi,filmes tapasztalat előny,de nem feltétel. Budapesti és vidéki jelentkezőket egyaránt várunk.
 
Júliustól háború lesz - jósolják a FideszbenPDF Print E-mail
Friday, 26 April 2013
A kormánypárt közleménye szerint – amelyet Zsigó Róbert szóvivő jegyez – „a baloldali politikusok által áhított, megszavazott és erőltetett monitoring eljárás a magyar baloldal erkölcsi és politikai aljasságáról szól, nem Magyarország teljesítményéről, nem a magyar demokráciáról, nem is a valóságról.
 
''Életem szennyese, hogy csatlakoztam a Jobbikhoz''PDF Print E-mail
Friday, 26 April 2013
Hallgassa meg Amikor elfogy a remény, akkor marad a gyűlölet és elkezdődik a bűnbakkeresés – ezért lett a Jobbik tagja az a férfi, aki azóta „megtért” és ma már romáknak segít. Fafula Károly a Klubrádió Megbeszéljük című műsorban arról beszélt, hogy Kazincbarcikán, ahonnan származik, rengeteg a munkanélküli, és nem gondolkodott józan ésszel, amikor hallgatott azokra a hangokra, melyek azt közvetítették, hogy „minden baj okozója a nyakunkon élő roma társadalom”. Ma már szégyelli, hogy elvakította és magával ragadta a gyűlöletkeltés és a Jobbik tagja lett.
 
Strasbourgi vita a romák diszkriminációjárólPDF Print E-mail
Friday, 26 April 2013
Egyenlő esélyeket szeretne teremteni a jelentést jegyző török liberális politikus Nem áldozatként kell bemutatni a cigányságot, hanem valóban megszüntetni minden megkülönböztetést a jogalkalmazásban - jelentette ki Gaudi-Nagy Tamás jobbikos EP-képviselő, aki bírálta a roma gyerekek diszkriminációjáról készített török jelentést Strasbourgban.
 
Orbán: A romák is képesek dolgozniPDF Print E-mail
Friday, 26 April 2013
Bátorításként tartottak egy apró faluban kormányülést, hogy hangsúlyozzák, az ország nemcsak nagyvárosokból áll, mondta Orbán Viktor az ormánsági Kémesen tartott kihelyezett kormányülés után. A közmunkára külön kitért, mondván, ha van munka, akkor igenis jelentkeznek az emberek. Még a cigányok is.
 
Szegregáció ellen tiltakoznak Megalakult a Cigány Hallgatók HálózataPDF Print E-mail
Friday, 26 April 2013
Tiltakozásul a kormány oktatáspolitikája ellen, roma egyetemisták és főiskolások létrehozták a Cigány Hallgatók Hálózatát. A civil szerveződés az alapítók szerint azért alakult, mert 2011-ben újra megnyitották a nyíregyházi Huszár-telepen azt az iskolát, amelyet 2007-ben még azért zárt be a városvezetés, mert az ott tapasztalt szegregált oktatás sértette az esélyegyenlőség elvét.
 
Tudják a reformátusok, mi legyen a cigányokkalPDF Print E-mail
Friday, 26 April 2013
Elfogadta a Magyarországi Református Egyház (MRE) zsinatának csütörtöki budapesti ülése a felekezet cigányság körében végzett szolgálatának koncepcióját, amelyet Steinbach József, a dunántúli egyházkerület püspöke terjesztett elő.
 
Pornóképek kerültek az internetre az Adj gázt! szervezőjérőlPDF Print E-mail
Thursday, 25 April 2013
Szexuális töltetű képeken szerepelt az Adj gázt! nevű fővárosi motoros felvonulást is szervező Nemzeti Érzelmű Motorosok vezetője, a Jobbik tagja, Jeszenszky Sándor – állítja az Anonymous Operation Hungary. A képeket a nemzetközi hackercsoport magyarországi ága, az Anonymus tette fel az internetre. A képeket sem Jeszenszky, sem a Jobbik nem kívánta egyelőre kommentálni.
 
Látszólag egyszerű kérdés: elkülönítsék-e a telepi iskolásokat?PDF Print E-mail
Thursday, 25 April 2013
A nyíregyházi cigánytelepen korábban bezáratott iskolát a görög katolikus egyház fenntartásában újranyitották. Az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyermekeknek Alapítvány, amely korábban elérte a szegregált "gettóiskolaként" működő iskola bezárást, újra perelt. Kedden olyan egyezség született, amelynek értelmében hat hónapig szünetel a polgári per.
 
A rokkantak május 1-je alkalmából üzennek a társadalomnakPDF Print E-mail
Tuesday, 23 April 2013
Itt van május elseje! - szólt régen a majálisra buzdító ének. Mindenki emlékszik még a régi felvonulások és a majálisok hangulatára.
 
Fél év külföldi munka után ugrik a magyar személyi igazolvány?PDF Print E-mail
Tuesday, 23 April 2013
Aki néhány hónapra, szezonális munkát vállalva megy külföldre, egy friss jogszabályváltozás nyomán immár nem tud idehaza olyan bejelentést tenni, hogy „ideiglenesen tartózkodik külföldön”, mert ez a lehetőség megszűnt és csak az maradt, hogy „külföldön letelepedik”. Csakhogy ez esetben bevonják a személyi igazolványát és a lakcímkártyáját.
 
Tamás Gáspár Miklós: EszméletPDF Print E-mail
Tuesday, 23 April 2013
A Nemzeti Kulturális Alap finanszírozza az állami könyvtárellátó folyóiratbeszerzéseit. Ez életfontosságú a magyarországi folyóiratoknak, hiszen egyre kevesebben olvasnak, a sokat olvasóknak jellegzetes módon nem nagyon van pénzük, és az ún. online fölületek nem pótolják a könyvet és a folyóiratot (csak azok mondják, hogy a papírra nincs szükség, akik maguk már rég nem olvastak semmit).
 
Pokorni Zoltán visszavonul a parlamenti politikábólPDF Print E-mail
Tuesday, 23 April 2013
A XII. kerületi polgármesterséget választja Pokorni a parlamenti politika helyett. A Fideszen belül azért szeretne tisztséget vállalni.
 
"Megdöglötök, cigányok" - így zajlott a késeléses szurkolói balhé MiskolconPDF Print E-mail
Tuesday, 23 April 2013
Egy szemtanú elmondta a Boon.hu helyi hírportálnak, hogy látta a vasárnap esti Diósgyőr-Fradi meccs utáni szurkolói balhét. A fradisták is közleményt adtak ki, amelyben köszönetet mondtak a "Diósgyőr igazi szurkolóinak".
 
Földrengés volt MagyarországonPDF Print E-mail
Tuesday, 23 April 2013
4,5-ös, más adatok szerint 4,9-es erősségű földrengést észleltek kedden éjjeli fél 1 körül. Senki nem sérült meg, jelentősebb anyagi kárról sem érkezett bejelentés. Legutóbb februárban volt Magyarországon földrengés, de az gyengébb volt.
 
Ezek a nácik mind egyformák?! PDF Print E-mail
Monday, 22 April 2013
Egy kopasz napszemüveges  provokátor egy napja! - Élet Menete 2013 Margit-híd  A képen látható molinót kifeszítő, gázt a zsidóknak pólót viselő úr (bárki utánanézhet) pontosan ugyanúgy néz ki, mint a Jobbik V. kerületi elnöke, Balyi Miklós.  Batyi  Miklós Jobbikos gondolat így szól: "a kurva anyátokat zsidók, otthon dirigáljatok zsidóországban"  https://www.facebook.com/balyimiklos?ref=ts&fref=ts
 
Radics Béla: Engedelmo mangav ! Szót kérünk mi cigányok is!PDF Print E-mail
Monday, 22 April 2013
Annak reményében, hogy talán minket romákat is engednek beleszólni a saját sorsunk alakításába.
 
Dicsőség és tisztelet az áldozatoknak!PDF Print E-mail
Monday, 22 April 2013
T'aves baxtalo! Légy szerencsés!
 
A cigányokért imádkoztakPDF Print E-mail
Saturday, 20 April 2013
A baracskai büntetés-végrehajtási intézetben tartották az idei roma imanap ökumenikus rendezvényét.
 
Kubatov kedvenc gyilkosa havi 400 ezret keres PDF Print E-mail
Saturday, 20 April 2013
Budapest – A Fidesz székháznál tüsténkedő gyilkos urat tegnap még a többi sajtótermékhez  hasonlóan mi is csak Sz. Ferencként említettük. Mára kiderült, hogy a magát a Fidesz szimpatizánsának nevező urat Szabó Ferencnek hívják. Barátainak leginkább Szőke Feri.
 
Félrediagnosztizálták őket - Az elmarasztalt országPDF Print E-mail
Saturday, 20 April 2013
A strasbourg-i Emberi Jogok Európai Bírósága elmarasztalta Magyarországot, amiért félrediagnosztizált és éveken át bolond diákok közé kényszerített két magyar cigány fiút. Kiss Andrásnak és Horváth Istvánnak mostantól uniós papírja van arról: elméjük ép. De mire jó egy strasbourg-i elmarasztalás? Bocsánatot kér-e a magyar állam? Hogyan lehet rehabilitálni a fiúkat, és iskolai bizonyítványukat kijavítja-e bárki is, hogy ne kelljen egy életen át viselniük a stigmát? SCIPIADES ERZSÉBET írása.
 
Megbüntetné az ultrákat a Honvéd tulajdonosa a cigányozás miattPDF Print E-mail
Saturday, 20 April 2013
George F. Hemingway, a labdarúgó OTP Bank Ligában hatodik Budapest Honvéd tulajdonosa a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának szerdai büntetése nyomán kilátásába helyezte, hogy bezárják az álló, úgynevezett Kispest-szektort a Bozsik Stadionban.
 
Hiányoznak a roma példaképekPDF Print E-mail
Saturday, 20 April 2013
Kiss Ulrich: A cigánykérdés kezelése össztársadalmi feladat A közelmúltban tartotta meg első szimpóziumát a budapesti Jezsuita Roma Szakkollégium; a rendezvényen a meghívott előadók a polgárjogi mozgalmak lehetőségeiről és a cigányság jövőjéről beszéltek a Szabadság mítosza címet viselő rendezvényen.
 
Motoros felvonulás: Orbán megint utasította PintértPDF Print E-mail
Saturday, 20 April 2013
Orbán Viktor miniszterelnök arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy ne engedélyezze a Nemzeti Érzelmű Motorosok vasárnapra tervezett felvonulását - hangzott el az M1 Az Este című műsorának pénteki adásában.
 
Zöldi László: Milyen analfabéta a képviselő úr?PDF Print E-mail
Wednesday, 17 April 2013
Az új hang akkor jelentkezett a hazai sajtóban, amikor Torgyán miniszter úr vidékre utazott. Szolgálati gépkocsijában hívták föl a Magyar Narancs szerkesztőségéből, majd nemcsak szó, hanem betű szerint közölték azt, amit mondott. Ennél szórakoztatóbb interjút azóta se olvastam. Most ugyanezt a módszert alkalmazta a Mandiner nevű utánközlő portál. Betűhíven hozta Novák Előd Facebook-bejegyzését, amelyben a Jobbik-politikus tudatta velünk, hogy hajdani barátja és párttársa, Szegedi Csanád beperelte.
 
Ösztöndíjátadó ünnepség a Honvédelmi MinisztériumbanPDF Print E-mail
Wednesday, 17 April 2013
A Honvédelmi Minisztérium Lippai Balázs esélyegyenlőséget elősegítő ösztöndíj, tegnap megtartott átadó ünnepségen Várnai Márton, az Országos Roma Önkormányzat elnökhelyettese gratulált a díjazottaknak és megköszönte, hogy az ösztöndíjjal hosszú évek óta támogatja a minisztérium a tehetséges roma fiatalok oktatását.
 
Milyen jövője van egy Kanadából hazatérő romának?PDF Print E-mail
Wednesday, 17 April 2013
A visszaérkező gyerekeknek ugyanott kell folytatniuk a tanulmányaikat, ahol azt a Kanadába utazás előtt félbehagyták – hangzott el azon a kerekasztal-beszélgetésen, amelyet a Roma Club Alapítvány szervezett, és amely a tengerentúlról kényszerűségből visszaköltözők helyzetével foglalkozott, különös tekintettel a legfiatalabbakra.
 
Uniós szinten is foglalkozni kell a romák helyzetévelPDF Print E-mail
Wednesday, 17 April 2013
A jogi garanciák biztosítása önmagában nem elég, erőfeszítésekre, tettekre van szükség a társadalmi felzárkózás érdekében - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára hétfőn, amikor részt vett egy a romák helyzetének javításáról szóló rendezvényen a budapesti Közép-Európai Egyetemen.
 
"Vigyázzá', megszülsz!"fideszes szólt be a parlamentbenPDF Print E-mail
Wednesday, 17 April 2013
Kritikán aluli megjegyzést tett hétfőn egy fideszes képviselő a parlamentben Szél Bernadett LMP-s képviselő szerint.
 
Eltiltaná a romákat az idősgondozástól a JobbikPDF Print E-mail
Wednesday, 17 April 2013
Hajdúhadházon ne alkalmazhassanak cigányokat idősgondozásra, hacsak nem teljesítenek bizonyos feltételeket - jelentette ki Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő. A politikus így reagált Aba-Horváth István területi cigány kisebbségi önkormányzati elnök kezdeményezésére, aki ötven munkanélküli roma számára hirdetett meg foglalkoztatási programot.
 
Az államtitkár városában nem cigányoznakPDF Print E-mail
Wednesday, 17 April 2013
Nem a mi városunkban címmel társadalmi befogadást segítő programot indít a Közép-európai Egyetem az Emberi Erőforrások Minisztériumával az USA és Norvégia nagykövetségének támogatásával. A program célja az etnikai konfliktusok megelőzése.
 
Orbán: Cigányellenes volt Bayer írásaPDF Print E-mail
Wednesday, 17 April 2013
A Die Weltnek és a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak is interjút adott a miniszterelnök. Orbán Viktor beszélt a negyedik alaptörvény-módosításról, a magyar kormány elképzeléseiről, ami szerinte sok mindenben eltér a „régi Nyugat-Európa" megoldásaitól, és arról is, hogy szerinte nem betonoznak, hanem stabil alkotmányos rendszert építenek, amit értéknek nevezett.
 
A hasfalat ütötték a kényszervallató rendőrökPDF Print E-mail
Wednesday, 17 April 2013
Nem hivatalos eljárásban cselekedett az a két rendőr, akiknek a vallatása során az izsáki rendőrőrsön április elején meghalt egy 47 éves, román állampolgár.
 
Jön az orbáni hálaadó - imalánc már vanPDF Print E-mail
Wednesday, 17 April 2013
A miniszterelnök 50. születésnapja alkalmából hálaadó szentmisét tartanak.
 
Helyettesállamtitkár-dömping lett a létszámstopbólPDF Print E-mail
Wednesday, 17 April 2013
A kormányváltáskor csekély, két fős helyettes államtitkári létszámmal harcolt a bürokrácia terjedése ellen a Miniszterelnökség, mára azonban minden fogadkozás ellenére számuk felment 13-ra. Vagy 14-re. Az Origo szerint Lázár János környezetét ellepték a magas fizetésű hivatalnokok.
 
Paár Ádám: A romakérdés (?) öt pontjaPDF Print E-mail
Tuesday, 16 April 2013
Első pont: a magyar politika és társadalom felelős a romákért  
 
Fideszes össztűz a "hálátlan" StumpfraPDF Print E-mail
Tuesday, 16 April 2013
Fideszes politikusok értelmezése szerint Stumpf István az Országgyűlés fölé helyezi az AB-t. Kövér László durván támadta, de finom változat szerint se értenek egyet jogfelfogásával. Jog szerint az AB egyszerű többséggel zárhat ki valakit tagjai közül.
 
Nyakába vette Európát Orbán ViktorPDF Print E-mail
Tuesday, 16 April 2013
Néhány nap alatt tíz órát tölt levegőben Orbán Viktor. A miniszterelnök hosszú körútra indult: Madridba, Strasbourgba és Londonba is elutazik, de holnap éjszaka már itthon is lesz.
 
Vegyen ön is traktort! Van rá nyolcmilliárdPDF Print E-mail
Tuesday, 16 April 2013
A tervek szerint mintegy nyolcmilliárdos keretből indít kertészeti géptámogatási programot a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) az idén nyártól – jelentette be a tárca vezetője pénteken Kisújszálláson.
 
Tökön rúgatná Gyurcsányt a honatyaPDF Print E-mail
Tuesday, 16 April 2013
A kormánypárti honatya, a Békés megyei Pusztaottlaka polgármestere olyan képet töltött fel internetes közösségi oldalára, amelyen úgy tűnik, mintha kisfia, Gyuszika (14 hónap) a tévében látható volt kormányfőt akarná éppen megrúgni.
 
Robbantás a bostoni maratonon, három halottPDF Print E-mail
Tuesday, 16 April 2013
Helyi idő szerint 14:45 körül két robbanás történt a Boston Maraton befutója közelében, egy harmadik robbanószerkezet nem robbant fel
 
Népszabadság: Öt ügy nyolc gyanúsítottja állítja, hogy kényszervallatták őket SellyénPDF Print E-mail
Tuesday, 16 April 2013
Egy alapítványi jogász feljelentése alapján öt ügyben folyik nyomozás rendőrök ellen, a jogásznak az öt ügy nyolc gyanúsítottja azt állította, hogy kényszervallatták őket a sellyei rendőrőrs egyenruhásai – írta keddi számában a Népszabadság.
 
Orbánt kinézik Thatcher temetésérőlPDF Print E-mail
Tuesday, 16 April 2013
Sokak szerint Orbán Viktornak nem lenne szabad képviselnie az országát a volt brit kormányfő, Margaret Thatcher szerdai temetésén – írja a Guardian című brit lapban megjelent véleményében Szirtes György Nagy-Britanniában élő publicista.
 
Szokatlan egyetértéssel szavazott meg egy törvényt az OrszággyűlésPDF Print E-mail
Tuesday, 16 April 2013
Az Országgyűlés 309 igen, 6 nem szavazattal fogadta el a fideszes Kocsis Máté és Gulyás Gergely javaslatát, amely szerint vétség helyett bűntettnek minősül majd, ha valaki közveszély helyszínén lop. Az elmúlt időben az ország több pontján is tolvajok nehezítették a március közepi hóhelyzet utáni helyreállítás, illetve az ár- és belvízvédelem munkálatait.
 
Bejelentés nélkül látogatott meg lyukói családokat a JobbikPDF Print E-mail
Tuesday, 16 April 2013
Lyukói cigány családokat látogattak meg Jobbikos politikusok az elmúlt héten. A megkérdezett családok szerint az országos és önkormányzati képviselőkből álló „delegáció” a családsegítő munkatársaira hivatkozott, az intézmény vezetője viszont úgy reagált, szakmai kérdésekre válaszolnak, a program körül kialakult politikai dimenziótól azonban közszolgáltató intézményként távol maradnának.
 
Egy hiteles roma ember szeretetfűzére Budapesten PDF Print E-mail
Tuesday, 16 April 2013
A magyarországi cigányság rendszerváltozás utáni kollektív sorsának kulturális-politikai eseményeiről és fordulatairól nyújt kórképet az Újkígyóson született Rostás-Farkas György legújabb kötete, amelyet Budapesten, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) Vörösmarty utcai Magyar Sajtó Házában mutattak be a napokban a MÚOSZ Cigány Újságírók Szakosztálya és a Közös Út Baráti Kör szervezésében.
 
Fehéren-feketénPDF Print E-mail
Tuesday, 16 April 2013
A múlt héten nagy port felvert konferenciát rendezett a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége, melyen többek közt az hangzott el, hogy a cigányság „bomlástermék”, és nem része a nyugati civilizációnak. Szerzőnk a helyszínen járt.
 
Nyílt válaszlevél Németh GyörgynekPDF Print E-mail
Tuesday, 16 April 2013
Felelősen a cigány –magyar együttélésről című konferencia részvevőjének.
 
Szabó Tímea: Orbán a felelős az izsáki rendőri brutalitásért és gyilkosságért is? Igen!PDF Print E-mail
Saturday, 13 April 2013
Ami Izsákon történt néhány napja valódi tragédia, amely ismét rávilágít a félelemre és a nyers erőre épülő Orbán-rezsim tarthatatlanságára.
 
"A cigányság bomlástermék" sokkoló mondat egy keresztény konferenciánPDF Print E-mail
Friday, 12 April 2013
A Magyar Katolikus Újságírók Szövetségének konferenciáján az opponensként megjelent Németh György szociológus azt mondta: a cigányság nem része a nyugati kultúrának – derül ki az X Kommunikációs Központ helyszíni tudósításából.
 
"A cigányság bomlástermék" sokkoló mondat egy keresztény konferenciánPDF Print E-mail
Friday, 12 April 2013
A Magyar Katolikus Újságírók Szövetségének konferenciáján az opponensként megjelent Németh György szociológus azt mondta: a cigányság nem része a nyugati kultúrának – derül ki az X Kommunikációs Központ helyszíni tudósításából.
 
Rendőri brutalitás: Addig verik, míg be nem ismeri?PDF Print E-mail
Friday, 12 April 2013
– Azóta vannak így megvadulva a rendőrök, amióta tavaly egy mulatságon félholtra vertek egy rendőrt – mondja egy szőlősgazda az orgoványi határban, azon a dűlőúton, amelyről hétfő délután két rendőr, B. Viktor és B. Csongor bilincsbe verve elvitte azt a Bara Józsefet, aki három óra múlva halott volt az izsáki rendőrőrsön. A férfi semleges hangon hozzáteszi: a rendőrök szerint alighanem úgy működik a világ, hogy vagy te versz, vagy téged vernek.  
 
Meghalt Szalai Annamária, az NMHH elnökePDF Print E-mail
Friday, 12 April 2013
Elhunyt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Médiatanács elnöke.
 
Hatósági eljárás indult Bayer Zsolt cigányozós cikke miattPDF Print E-mail
Thursday, 11 April 2013
Hatósági eljárást indított a Médiatanács a Magyar Hírlap ellen Bayer Zsoltnak a cigányokkal szemben uszító, január eleji írása miatt - írja a Népszabadság a panaszt tevő Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Irodára hivatkozva. A Médiatanács megítélése szerint Bayer Zsolt írása "feltehetően alkalmas volt a roma kisebbség elleni gyűlöletkeltésre".
 
Bayer Zsolt: A halálos kánonPDF Print E-mail
Wednesday, 10 April 2013
Amikor Bándy Kata cigány gyilkosa felett mondtak ítéletet, egy ország suttogta, üvöltötte, dadogta riadtan és felháborodva önmagának: ez megint cigány volt.
 
Drámai a romák helyzetePDF Print E-mail
Wednesday, 10 April 2013
Közmeghallgatás az Európai Parlamentben   A romák helyzete drámai, és nemcsak a romák, hanem egész Európa számára – mondta Helene Flautre francia zöldpárti EP-képviselő hétfőn, amikor a Nemzetközi Romanap alkalmából közmeghallgatást tartottak a cigányság helyzetéről az Európai Parlamentben.
 
A Fidesz vizsgálja, elzárhatja-e a pénzcsapot a kampánybanPDF Print E-mail
Wednesday, 10 April 2013
A kormánypárt elképzelése szerint nem minden képviselőjelölt kapna milliós kampánypénzt, de joguk van-e meglépni ezt? A kérdés tisztázásában szakemberek segíthetnek.
 
Hajtóvadászat forró nyomon PDF Print E-mail
Wednesday, 10 April 2013
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsa továbbra is érvényben van a 23 éves Nyerges Zoltán pécsi lakos ellen. Mint ismeretes, a rendőrség Nyerges Zoltánt gyanúsítja azzal, hogy 2013. április 5-én 4 óra körül Pécsett, a Kálvária úton található alagútnál megtámadott és bántalmazott egy 20 éves helyi lányt.
 
2012: Gyűlölet-bűncselekmények MagyarországonPDF Print E-mail
Wednesday, 10 April 2013
Az Intézet a napokban publikálta a 2012-es évre vonatkozó gyűlölet-bűncselekmény adatokat. Ennek alkalmából áttekintést adunk az elmúlt négy év adataiból kibontakozó képről, illetve a területen tapasztalható anomáliákról.
 
Gyurcsány csapást mér az MSZP-re - jön az őszödi titokPDF Print E-mail
Wednesday, 10 April 2013
A baloldali ellenzék pártjai mindent annak rendelnek alá, hogy ne kelljen közös frakcióban ülniük 2014 után. Az összes alakulat külön infrastruktúrát épít, saját támogatókat hajt fel - a gyors szövetségkötést egyedül Gyurcsány Ferenc szorgalmazná. Vele viszont nem számolnak, ezért a volt kormányfő az őszödi titok kiszivárogtatásával fenyegeti az MSZP-t – derül ki a holnap utcára kerülő Heti Válaszból.
 
CÖF: felállt egy "civil honvédő hadsereg"PDF Print E-mail
Wednesday, 10 April 2013
Már több mint kétezer értelmiségi, szimpatizáns és egyesület csatalakozott a Szellemi Honvédelemhez, azaz a Civil Összefogás Fórum (CÖF) kiáltványához, amelyben elítélik, és nem tűrik szó nélkül, hogy bárki is gyalázza Magyarországot és a magyar kormányt - írja a Hvg.hu.
 
Szele Tamás: Baljós árnyakPDF Print E-mail
Tuesday, 09 April 2013
Minden jóérzésű magyar állampolgár felhorkant, mikor megtudta pár napja, hogy motoros felvonulást szerveznek az Élet Menetével egy időben, ráadásul azzal több helyen azonos útvonalon – sőt, a jobboldali radikális motorosok a Dohány utcai zsinagóga előtt is demonstrálni kívánnak. Igen széles körű népmozgalom indult a Facebookon, a tiltakozás hulláma végül a Parlamentet is elérte – ott aztán Orbán Viktor pár szóval véget is vetett a felháborító tervnek, utasította Pintér Sándort: gátolja meg az „Adj gázt” elnevezésű provokációt.
 
Nekimentek a cigányok Balog miniszternekPDF Print E-mail
Tuesday, 09 April 2013
Megsem próbálta védeni őket.
 
Titokban tartott határon túli szavazókPDF Print E-mail
Tuesday, 09 April 2013
Nem lesz regisztráció, ám a kampányt - így a tisztességes pártversenyt - az Alkotmánybíróság (Ab) döntése ellenére is jelentősen korlátozza a Fidesz a tegnap ismét elfogadott választási eljárási törvénnyel. Számos egyéb ponton is aggályos a szabályozás, amely szinte mindenben a kormánypártoknak kedvez.
 
Áder János üzenete a romák világnapjánPDF Print E-mail
Tuesday, 09 April 2013
Áder János köztársasági elnök üzenetet intézett a romák világnapján a magyarországi cigányokhoz. Az alábbiakban az üzenetet, amely a romnet.hu hírportálon jelent meg, teljes terjedelmében közöljük.
 
Nemzetközi romanap - A Fidesz még a közmunkát is elvenné a cigányoktólPDF Print E-mail
Tuesday, 09 April 2013
Három hónapra kizárják a közfoglalkoztatásból azokat, akiknek a gyermeke nem tesz eleget a tankötelezettségének, illetve azokat, akik nem tartják rendben lakókörnyezetüket - az Országgyűlés hétfőn 242 igen, 54 nem szavazat és 8 tartózkodás mellett fogadta el az erről szóló javaslatot.
 
Farkas Lilla: KizárkóztatásPDF Print E-mail
Tuesday, 09 April 2013
Külön cigány osztályokat újra! – keresztényi kísérlet gyerekeken. Oktatásért is felelős humán miniszterünk hisz a felzárkóz(tat)ásban, ez a mélyszegénységben élő és cigány gyerekekkel kapcsolatos krédójának alapja. Feltehetően ennek köszönhető, hogy az Alaptörvény módosítását követően március végén a KIM egy olyan jogszabálytervezetet nyújtott be, amely újra lehetővé tenné a cigány gyerekek elkülönítését.
 
Farkas Lilla: KizárkóztatásPDF Print E-mail
Tuesday, 09 April 2013
Külön cigány osztályokat újra! – keresztényi kísérlet gyerekeken.  
 
A cigány önkormányzatok is keresik Páva lányának támadójátPDF Print E-mail
Tuesday, 09 April 2013
A pécsi cigány kisebbségi önkormányzat után az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) is nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít kézre keríteni a Páva Zsolt pécsi polgármester lányával erőszakoskodó férfit.
 
DK: a választási eljárásról szóló törvény elfogadásával elvész a tisztességes választás lehetőségePDF Print E-mail
Tuesday, 09 April 2013
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint ha a parlament hétfőn elfogadja a választási eljárási törvényt, azzal végleg elvész annak a lehetősége, hogy a 2014-es választás fair és tisztesség legyen - mondta hétfői, a fővárosi Vértanúk terén tartott sajtótájékoztatóján Gyurcsány Ferenc.
 
Piros lámpát kaptak a motorosokPDF Print E-mail
Tuesday, 09 April 2013
Nem tarthatja meg a holokauszt áldozataira emlékező Élet Menetére időzített felvonulását a Nemzeti Érzelmű Motorosok egyesülete, amely demonstrációját a provokatív "Adj gázt!" címmel hirdette meg. A tiltásra Orbán Viktor kormányfő utasította a belügyminisztert, utalva arra, hogy a rendezvény ízléstelen és mélyen bántó. A tiltás azonban jogilag nehéz értelmezhető, noha a motorosok akciója óriási botrányt kavart. A tiltó határozatot még este kézbesítette a rendőrség.  
 
Taxisblokád az Alkotmány utcábanPDF Print E-mail
Tuesday, 09 April 2013
A fővárosi taxirendelet-tervezet miatt demonstrált április 8-án Budapest belvárosában két taxis szakszervezet. Elfogadhatatlannak tartják ugyanis, hogy a fővárosi közgyűlés keddi ülésére beterjesztett javaslat új pontja nem fix tarifáról, hanem a maximált hatósági ár emeléséről rendelkezik.
 
Balog: örülök, hogy Bolgár Györgyék is visszaadták a Táncsics-díjatPDF Print E-mail
Tuesday, 09 April 2013
"Örömmel tölt el, hogy Németh Péter és Bolgár György példáját követve több, önmagát arra érdemtelennek tartó újságíró adta vissza Táncsics-díját" - válaszolta Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter Lendvai Ildikó írásbeli kérdésére.
 
Ünnepnap Bódvalenkén: Fel, cigányok!PDF Print E-mail
Saturday, 06 April 2013
Ellentétek a kormány, az EU-biztos és a roma jogvédők közt Roma napot ünnepeltek a világhírű freskófaluban, Bódvalenkén pénteken. A szlovák határhoz közeli kétszáz lelkes, főként cigányok lakta település élete 2009-ben vett gyökeres fordulatot azzal, hogy útjára indította projektjét a korábban tolmácsként dolgozó Pásztor Eszter.
 
Tilos a kéregetés a pécsi templomok előtt! PDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
A Munkáspárt 2006 pécsi szervezete tiltakozik a helyi templomokra kitett felhívások ellen, amely felszólítja a rászorulókat, hogy ne kéregessenek.
 
Páva Zsolt: Brutális támadás érte a lányomat PDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
Megrázó levelet kapott szerkesztőségünk Pécs város polgármesterétől Páva Zsolttól. A közleményben leírja hogy 20 éves kislányát csütörtökön este, a belvárosban, egy idegen férfi megtámadta, erőszakoskodott vele melynek következtében a fiatal nő súlyosan megsérül.
 
Szele Tamás: TautológiaPDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
Magyarul: szócséplés. Erről lesz szó. Történt pedig, hogy Kim Lane Scheppele professzort megkérdezte volt az Amerikai Helsinki Bizottság: mondaná el, mi a nézete a demokrácia helyzetéről Magyarországon. A professzorasszony válaszolt, alapos, magvas, hosszú tanulmányt írt, melynek veleje, hogy nincsen ám mivel dicsekednünk. Amit tudtunk, azt is felejtjük, meglehet rossz társaságba keveredtünk: jó lenne, ha megemberelnénk magunkat.
 
Orbán: Sokan gyűlölnek bennünketPDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
A Magyarországgal szembeni bánásmód nem mindig méltányos - vélekedik a miniszterelnök A miniszterelnök szerint Magyarország nem bízhat abban, hogy az Európai Unió kizárólag a tények alapján dönt a túlzottdeficit-eljárás megszüntetése ügyében. Orbán Viktor ezt pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában mondta, amelyben indokoltnak nevezte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egy nappal korábban meghirdetett növekedési hitelprogramját.
 
Kezit csókolom vagy Facebook savazás? PDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
Szerintetek ugyanaz a személy (SAVAS TÓNI) látható a fényképeken?
 
Londoni magyar orvosokhoz ment az államtitkárPDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
Jelentős megtakarításokat sikerült elérni az állami fenntartásába került kórházak szerződéseinek áttekintése után – mondta csütörtök este Londonban Szócska Miklós egészségügyi államtitkár.
 
Fekete Péter nyílt levele - Meghívó Gerendás PéternekPDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója nyílt levélben invitálja Gerendás Pétert színházába dolgozni.
 
Kell egy állás, kisbarátom? Fekete Péter nyílt levelérőlPDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
Fekete Gerendáshoz írt levelének persze közel sem az a fő problémája, hogy rózsaszín tülltakaróval burkolja be széles e hazát, vagy hogy fantazmagóriának állítja be a zsidózást. Ezzel a nyílt levéllel Fekete akaratlanul is megmutatott valamit abból a világból, ahol ő bérencként olyan jól érzi magát.
 
Seres: Feltűnt a ház falán a jel?PDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
Dermesztő látni, hogy a szorongás, a konfliktuskerülés Kádár kori mechanizmusai ma újra élnek. És egészen hasonló társadalmi modellt stabilizálnak.
 
Az MSZP Nőtagozata nyilvános magyarázatot vár a kormánytólPDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
Az MSZP Nőtagozata egyetért az LMP azon BTK módosítási javaslatával, mely megteremti a családon belüli erőszakkal szembeni szigorú fellépés lehetőségét, kiterjesztve azt a lelki és a gazdasági erőszakra is.
 
Orbán: Tudunk késsel, villával enniPDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
A kormányfő szokásos pénteki rádióinterjújában árvízről, Matolcsy-csomagról, rezsicsökkentésről, E.ON-vásárlásról és Brüsszelről beszélt.
 
Közmunkások dolgoznak majd az önkormányzatok földjeinPDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) első alkalommal hirdetett meg földrészleteket, hogy azokat önkormányzati vagyonkezelésbe adja - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.
 
Törvényes lesz a szegregációPDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
A negyedik alkotmánymódosítással kapcsolatosan módosítanak egyes törvényeket, ezzel többek között az elkülönítés lehetőségét teremti meg a kormány.
 
DK - Politikai hirdetés - lakossági fórumPDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
Lakossági fórumot tart a DK 2013. április 10., 17 óra kezdettel a Gyöngyös, Mátra Művelődési Központban.
 
Rétvári Bence csúnyát bakizottPDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
Rétvári Bence az ATV Start című programjának vendége volt csütörtök reggel, ahol Mészáros Antóniával többek között az új Polgári Törvénykönyvről, valamint a fehér könyvről beszélgettek.
 
Ha valóban ezt csinálta, akkor egy ökör voltPDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
Igazoltatásnak indult, végül hivatalos személy elleni erőszak gyanúja és hosszú nyomozás kerekedett egy kaposvári rendőr akciójából, aki egy jogosítvány nélkül vezető volt képviselőt akart megállítani. A férfi nekihajtott a kocsival, majd megpróbálta megúszni a felelősségre vonást, és megígérte a rendőrnek, hogy tönkre fogja tenni. A rendőrt az eset után megdorgálták és áthelyezték - de inkább Ausztráliába költözött.
 
Kelthet-e félelmet a mulató cigány?PDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
A székely agyafúrtság mellett a NOL szerint Szolnokon felvillant a speciálisan cigány lelemény is. Három cigány legények, nem kevesebbet vettek a fejükbe, minthogy portaszolgálatra szegődnek a helyi menő bárba.
 
Óriási feladat előtt a fideszes polgármester PDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
Szükség lenne az egységes cigányságra Tiszabőn, mert jelenleg erről nem beszélhetünk. A cigány népesség rendkívül megosztott az ország legszegényebb településén. Az új polgármester fő feladata a cigány társadalom megszervezése lesz. Erről Németh György szociológus beszélt az Echo Tv Napi aktuális című műsorában.
 
Cigányok Spanyolországban: kiállítás a Néprajzi Múzeumban PDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
A pénteki megnyitón Roma Night címmel Lippai Andrea flamenco show-t mutat be, a Rajkó zenekar spanyol roma zeneszerzők darabjait játssza, Jónás Judit pedig Federico García Lorca-verseket szaval majd.
 
Felszólítjuk Setét Jenőt, s az egész ország roma közösségeit!PDF Print E-mail
Friday, 05 April 2013
Tisztelt Setét Jenő, tisztelt Ide tartozunk csoport, s minden roma közösség az országban. Mielőtt megtennénk felétek a felszólításunkat, megosztanék veletek egy rövid kis történetet.
 
Szele Tamás: A kormány malmaiPDF Print E-mail
Wednesday, 03 April 2013
Törvényeink vannak, jogállamban élünk az állam gondoskodik a rászorulókról… elnézést kérek, abbahagyom a viccet, ez még fekete humornak is cinikus.
 
Milliárdos műkincsek lógnak a minisztériumokbanPDF Print E-mail
Wednesday, 03 April 2013
Szobrok, kerámiák, festmények, köztük például Szinyei Merse-, Csók István-, Rippl-Rónai-képek is fellelhetők a minisztériumok és a Parlament falai között
 
Módosíttatná a nemzetiségi választójogi szabályokat az FCÖPDF Print E-mail
Wednesday, 03 April 2013
Több ponton is módosíttatná a tavaly elfogadott nemzetiségi választójogi szabályokat Makai István, a Roma Polgári Tömörülés és a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnöke.
 
Zsidózás, cigányozás: emigrál a magyar zenészPDF Print E-mail
Wednesday, 03 April 2013
Gerendás Péter Liszt Ferenc-díjas zeneszerző vasárnap délután a Facebookon jelentette be, hogy elköltözik Magyarországról, bár azt még nem tudja, pontosan hova.
 
A népszámlálástól függ, hol lesz nemzetiségi választásPDF Print E-mail
Wednesday, 03 April 2013
A következő nemzetiségi önkormányzati választás várhatóan 2014 őszén lesz, amikor csak azokon a településeken lehet majd roma választást kiírni, ahol legalább 30 fő vallotta magát cigánynak a 2011-es népszámlálás alkalmával. Ahol ez elmaradt, ott vakarhatják a fejüket a romák, mivel korrekcióra legközelebb csak 2021-ben lesz lehetőség, a következő népszámlálás alkalmával.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk