Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Nagy a sürgés-forgás az Orbán-portánPDF Print E-mail
Sunday, 31 March 2013
Budapest - Ötvenéves vagyok, de nem emlékszem ilyen havas húsvétra – kezdte a beszélgetést Orbán Viktor, akitől megtudtuk: nemcsak a gyermekei és a felesége, Lévai Anikó (48), de ő maga is kap ajándékot az ünnepen.
 
25+1 mondat a 25 éves FideszrőlPDF Print E-mail
Sunday, 31 March 2013
A Naranccsal egyszer csak szembejön ifjúkori önmaga. Minél közelebb ér, annál jobban hasonlít az érett gyümölcshöz. Minden évből egy duma. Ma 25 éves a Fidesz. Ezt most tényleg tessék végigolvasni!
 
A Gyorskocsiban végeztek a tüntetők - A cigány himnuszt énekeltékPDF Print E-mail
Sunday, 31 March 2013
Megátkoztál, meg is vertél, örök csavargóvá tettél...
 
Magyarország, én is szeretlek! + friss fotók PDF Print E-mail
Saturday, 30 March 2013
 Magyarország a pokol konyhája? Az Ételt az Életért alapítvány húsvéti, Blaha Lujza téren tartott ételosztásán már a Gyulai Pál utcában kígyózik a sor szombat kora délután. Nagyszombaton ételosztás- 2013. Március 30. Szombat Blaha Lujza tér, Budapest. Lehet, hogy más környéken járunk és más mozit, híradót nézünk, mint a kormány? 
 
Magyarország, én is szeretlek! PDF Print E-mail
Saturday, 30 March 2013
Nagyszombaton ételosztás- 2013. Március 30. Szombat Blaha Lujza tér, Budapest.
 
Sima kétharmada lenne a FidesznekPDF Print E-mail
Saturday, 30 March 2013
A Századvég 44 százalékot mér a Fidesznek – ez az új rendszerben minősített többség.
 
Farkas Flórián: romák tízezrei kaptak munkátPDF Print E-mail
Friday, 29 March 2013
Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke szerint a kormányváltás óta 36-37 ezer munkanélküli romát sikerült visszavezetni a munkaerőpiacra.
 
MSZP: Farkas Flórián lemondott a romákrólPDF Print E-mail
Friday, 29 March 2013
Az MSZP Roma Tagozata felháborítónak tartja, hogy az Országos Roma Önkormányzatnak évek óta nincs érdemi szava a hétköznapi rasszizmus, antiszemitizmus ellen.
 
Dohánybolt nélkül maradhat a fél országPDF Print E-mail
Friday, 29 March 2013
Eredménytelennek nyilvánította a nemzeti fejlesztési miniszter 1417 település esetében a Nemzeti Dohányboltok létrehozására kiírt pályázatot, mert senki sem akart trafikot nyitni a kistelepüléseken.  
 
Órákig parkolt tilosban Kósa Lajos autójaPDF Print E-mail
Friday, 29 March 2013
A járdát elfoglalva, forgalommal szemben és tiltott helyen parkolt órákig Kósa Lajos autója szerda este Debrecen belvárosában – írja a civishir.hu, amely fotókat is közölt a fideszes politikus tilosban álló kocsijáról.
 
Vihart kavart a megszűnő cigánytelepPDF Print E-mail
Friday, 29 March 2013
Nagy vitát kavart egy, a szegregáció felszámolását célzó pályázat Komlón, aminek a benyújtásáról  februárban fogadott el határozatot a helyhatóság. Ebben a szállásfalui és sportvölgyi cigánytelepek felszámolását összehangolt szociális, oktatási és egészségügyi programmal oldaná meg. Ha a terv módosítását a csütörtöki testületi ülésen elfogadják, a kivitelezésre százmilliós nagyságrendű EU-s forráshoz juthat a város.
 
Brüsszelben bukhat el a rezsiháborúPDF Print E-mail
Friday, 29 March 2013
Több ponton is ütközhetnek az uniós irányelvekkel az energiacégeket érintő kormányzati intézkedések, a lakossági energiaárak tartós eltérítése és az energiahivatal ármegállapítási gyakorlata is problémás lehet. A cégek ma már szinte csak a brüsszeli kontrollban bízhatnak. Hiába nyernek azonban pert évek múlva, ha addigra teljesen átrajzolódik a piac.
 
Cigány nők a megkülönböztetésről PDF Print E-mail
Friday, 29 March 2013
Olyan vagy, mintha nem is lennél cigány! De az vagyok, nyugodtan tekintsetek rám úgy! – ezekkel a mondatokkal szólt hozzá a roma és nem roma középosztálybeli nők helyzetéről szóló beszélgetéshez az egyik résztvevő. A Színes Csinos elnevezésű rendezvényén, amelyet a Színes Gyöngyök Alapítvány, a Nevelők Háza Egyesület Esélyek Irodája és a Csinos Presszó szervezett.
 
Büszkék vagyunkPDF Print E-mail
Friday, 29 March 2013
Büszkék vagyunk arra, hogy intézetünkben nem kapnak helyet a rasszista, antiszemita, cigánygyűlölő, homofób, szexista, és általában az embereket faji, nemi, politikai, vallási hovatartozásuk miatt diszkrimináló nézetek.
 
Gyorsan fogy somogy népességePDF Print E-mail
Friday, 29 March 2013
Egy kisvárosnyi ember tűnt el Somogyból tíz év alatt a 2011-es népszámlálási adatok szerint. Kevesebb a magyar, több a cigány és a német származású a megyében.
 
Milliókat ajánlottak fel SzanyinakPDF Print E-mail
Thursday, 28 March 2013
Budapest — Az európai fórumokon keresné az igazát Szanyi Tibor (56) szocialista képviselő, akit a parlament 131 400 forintra büntetett.
 
Ismét a "menthetetlen rétegekről" beszélt a kormányközeli közgazdászPDF Print E-mail
Thursday, 28 March 2013
Katasztrófahelyzetben középre kell összpontosítani, a súlyosan sérült, de még menthetőkre, ezért kevesebb energia jut a menthetetlenekre - mondta Bogár László, a jobboldali szellemi holdudvarhoz tartozó közgazdász, az Antall-kormány, majd az első Orbán-kormány volt államtitkára a Somogy megyei online lapnak, a Sonline.hu-nak.
 
Az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának közleményePDF Print E-mail
Thursday, 28 March 2013
Kedvezmények és kötelezettségek – az ombudsman a települési folyékony hulladék elszállításának feltételeiről Panaszbeadványok nyomán az alapvető jogok biztosa az irányadó szabályzatok betartására, illetve az azokban foglaltak jogszerűségére figyelmeztet. A tét a települési folyékony hulladék – magyarul a szennyvíz – elszállítása, illetve annak a díja.
 
A változások már téged sem kerülnek el!PDF Print E-mail
Thursday, 28 March 2013
Az elmúlt időszak majd minden napja az oktatási terület kormányzati felforgatásától volt hangos, sok-sok szó esett a közoktatás új törvényi szabályozásairól,a központosításról, az új tankerületi szisztémáról, a tankötelezettség korhatárának leszállításáról, az iskolai nevelő-oktató munka átpolitizáltságáról. Mindezek mellett nehéz elmenni szótlanul, hallva a szülőtársak, pedagógusok száz meg száz kérdését, válasznak nem mondható találgatásaikat, hogy mi is történik és miért az országban.
 
Érvénytelen az alaptörvény?PDF Print E-mail
Thursday, 28 March 2013
A parlament honlapja szerint mind a házelnök, mind a köztársasági elnök a törvényes határidő letelte után írta alá az alaptörvény módosítását.
 
MSZP: Hülyék azért nem vagyunk!PDF Print E-mail
Thursday, 28 March 2013
Újra egy butuska mámorpropagandával próbálkozik az Orbán-kormány. Most éppen a nyugdíjak értékének növeléséről szeretne meggyőzni minket, hogy milyen csodálatos is, sőt meseszerű az idősek élete az Orbán által kirabolt országban - olvasható az MSZP közleményében.
 
Kövér: "igazságtalan volt, amit mondtam" a székházfoglalókrólPDF Print E-mail
Thursday, 28 March 2013
"Stumpf Istvánt mi jelöltük ugyan, de sosem volt Fidesz-tag" - ezt mondta Kövér László a Heti Válasznak adott interjújában.
 
És még ki nem náci?PDF Print E-mail
Thursday, 28 March 2013
Nem szabad sértegetni senkit (a bajnaista zsidókat, a cigányokat meg a komcsikat kivéve).
 
Megvan a hókáosz igazi felelősePDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének honlapján már olvashatóak azok a vélemények, amelyeket a mentésben részt vevők írtak.
 
Az államfő egyik bölcse és fia, egy árva roma fiú történetePDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
Csermely Péter professzor a metrón figyelt fel egy roma fiúra. Úgy érezte, hogy nem hagyhatja ott, embert kell faragnia belőle. A szülők nélkül, nevelőotthonokban kallódó, kisegítő iskolába járatott fiú ma már diplomás, a gyermekvédelmi szakszolgálatnál önkéntes és tehetséggondozásban segíti a rászorulókat. És őt is Csermelynek hívják.
 
Simor András az EBRD alelnöke leszPDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
Simor András, a Magyar Nemzeti Bank korábbi elnöke július elsejétől az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) szakpolitikáért felelős alelnöke lesz - közölte az EBRD szerdán.
 
Az alkotmány nem játékPDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
Mostantól az önkény ellen! Mostantól a jogállamért! - tiltakozás az alaptörvény ellen      címmel felhívást adtak közre a Facebook oldalon.
 
Szele Tamás: JogértelmetlenségPDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
Hogy ennek a kifejezésnek semmi értelme? Hej, dehogy nincs, majd meg tetszenek látni. Ez bizony nem egyéb, mint a jogértelmezés ellentéte. Szembejön minden nap, beleszól az életünkbe, megzavarja a nyugalmunkat és rendszerint komoly következményei vannak. Most éppen Karsai László perébe szólt bele: a bíróság, mint az köztudott, az illeték és a perköltség megfizetése mellett írásos bocsánatkérésre kötelezte a történészt, mert az a Jobbikot neonáci pártnak nevezte.
 
Így lájkoljon, ha nem akarja, hogy kirúgjákPDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
Orbánozni lehet, a "mocskos Fradi" viszont már nem fér bele. Valóban retorzió érheti a "Facebook-szabadságharcosokat" túlzott őszinteségük miatt? Nem árt az óvatosság – figyelmeztet az internetjogász.
 
A rendőrség is beszállt a kampányba Dunakeszin?PDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
A dunakeszi időközi önkormányzati választási kampánynak a helyi rendőrkapitány is szereplőjévé vált, aki megjelent a fideszes jelölt által meghirdetett lakossági fórumon. Az Együtt 2014 szerint ez elfogadhatatlan.
 
Költségtérítés: Pálffy 25 millióval "csak" a hatodikPDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
Több költségtérítést markoltak fel a képviselők már ebben parlamenti ciklusban, mint az azt megelőző négy évben - írja a Blikk. A toplista vezetője, Hörcsik Richárd (Fidesz) 2010 májusa óta bruttó 26,8 millió forintot kapott. 2006 és 2010 között is ő járt a legjobban, akkor 24,8 millió vándorolt a zsebébe.
 
Csak május végén költözhet a 20 ócsai családPDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
A tervezett április eleji költözés helyett leghamarabb május végén vehetik át az ócsai szociális lakópark ingatlanjainak kulcsait a pályázat nyertesei - írta pontosan meg nem nevezett forrásból származó értesülését szerdán a Magyar Nemzet.
 
Ősztől megregulázhatják tanárokatPDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
Már a nyáron megalakulhat állami kezdeményezésre a most Nemzeti Pedagóguskarként emlegetett testület, aminek a kormány szándékai szerint automatikusan tagja lenne minden állami alkalmazott tanár. Az óvónőknek, az alapítványi és egyházi iskolákban tanítóknak nem kell belépniük. A kar az elképzelések szerint etikai kódexet alkotna, és átvehetné a tanárok szakfelügyeletét, értékelését is. De létrehozhat-e az állam egy önszabályozó szakmai testületet, és kell-e tartani a tanári autonómia leépítésétől?
 
Csak kölcsönbe adnák a csökkentett segélytPDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
Kölcsönként adhatják az önkormányzatok a segélyt. Ez ugyan egy fontos változás a szegények támogatásával kapcsolatos módosításban, ám a kormány erről mégsem beszél. A napokban Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter jelentette be, hogy a kabinet egy egységes és átlátható segélyezési rendszer mellett döntött.
 
350 ezer magyarnak nincsen semmi bevétele. De miből élnek?PDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
Rengeteg szegény ember került az út szélére: nőtt a munkanélküliek száma, és azoké is, akik már semmilyen ellátást nem kapnak. Úgy tűnik, a legelesettebbek már a közmunkában sem bízhatnak, mert az is alig volt mostanában.
 
Valahol ereszt - Hová tűnik a nógrádi roma gyerekek pénze?PDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
A cigányok nem tudnak élni a felzárkóztatásukra szánt milliárdos támogatásokkal - szól a közvélekedés verdiktje. Ám a nekik szánt pénz vagy el sem jut hozzájuk, vagy egy részét nem arra fordítják, amire eredetileg szánták. Egy szomorú példa Nógrádból.
 
Anyjára fogott fegyvert a jobbikosPDF Print E-mail
Wednesday, 27 March 2013
Korábban a nyílt utcán lőtt rá egy cigány ismerősére Fegyverrel támadt édesanyjára Karcagon egy helyi jobbikos – írta meg mai számában a Magyar Nemzet a Hír TV információra hivatkozva. A rendőrök az eset után a huszonöt éves férfit bilincsben vezették el. A fiatalember évek óta pszichiátriai kezelés alatt áll, házukban több fegyvert is lefoglalt a rendőrség.  
 
A direkt és a fordított rasszizmusPDF Print E-mail
Tuesday, 26 March 2013
Az ENSZ javaslata alapján 1966 óta március 21. az antirasszizmus napja. Mindennap, de ezen a napon nyomatékosan tiltakozunk mindenféle rasszista erőszak ellen, a különböző médiákban vagy – mint Magyarországon – a parlamentben is tapasztalható sztereotipizált, kódolt vagy nyílt gyűlöletkeltés és a mindennapi rasszizmus ellen.
 
Egy sor cigány, egy sortűz! - mondta a polgármester ApconPDF Print E-mail
Tuesday, 26 March 2013
Most pattan ki a botrány, hogy 2012. november 21-én, a heves megyei községben, Apcon a közbiztonság miatt összeült meghallgatáson - szemtanúk elmondása alapján - hangzottak el a következő mondatok dr. Bulcsu Elemér József polgármester úrtól (Fidesz-KDNP), aki egyébként orvos: "Ezek a cigányok nem magyar emberek." "Egy sor cigány, egy sortűz." Sokakban mély felháborodást váltottak ki ezek a szavak.
 
Aki a Fidesz árulója lettPDF Print E-mail
Tuesday, 26 March 2013
Amikor megválasztották alkotmánybírónak, mindenki arra számított, hogy ő lesz a kormánypártok helytartója. Stumpf István hamar rácáfolt a várakozásokra, és a fontos kérdésekben sorra a kormánypártok akarata ellenében döntött. Miközben ő magát a demokrácia védelmezőjének látja, a Fideszben sokan árulónak tartják. Orbán Viktor a személyes kudarcának nevezte, az Alkotmánybíróságon pedig a rendszeridegen kívülállót látják benne. Portré a politológusból lett alkotmánybíróról, aki mindig más akar lenni, mint ami éppen.
 
Szanyi Tibornak felkérő levél!PDF Print E-mail
Tuesday, 26 March 2013
Tisztelt Szanyi Tibor képviselő Úr! Többen jelezték, hogy hozzájárulnának, Szanyi Tibor képviselő úr "ítéletéhez", mivel azt gondolják, hogy igazságtalanul és megalázó módon a nácikkal összekacsintva – 131. 410.- forint pénzbüntetésre ítélte Kövér László házelnök - az egyszemélyes parlamenti fővádló és főbíró.
 
Ócsai kudarc: új bérlői pályázatot kell kiírniPDF Print E-mail
Tuesday, 26 March 2013
Új bérlői pályázatot kell kiírni az ócsai szociális lakóparkra. Első körben ugyanis nem sikerült benépesíteni a program nyitányaként emelt nyolcvan házat.
 
A Fradi-stadion építője húzza fel Láng Zsolt villájátPDF Print E-mail
Tuesday, 26 March 2013
Családi házakat és nyaralókat eddig csak bankvezéreknek, ingatlanvállalkozóknak épített az a milliárdos árbevételű cég, amely Láng Zsolt II. kerületi fideszes polgármester házán is dolgozik. A Wallis-csoporthoz tartozó vállalat a múlt héten nyerte el az új Fradi-stadion építésére kiírt állami tendert. Láng szerint a házépítés bizalmi kérdés, ezért szerződtette a céget, amelynek egyébként saját kerületétől nem voltak megbízásai.
 
Az oktatásra és az esélyegyenlőségre fókuszálvaPDF Print E-mail
Tuesday, 26 March 2013
A tavalyi évet értékelte és az idei esztendőre vonatkozó cselekvési tervet is ismertette pénteki sajtótájékoztatóján Teleki László. A Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke a romák és a hátrányos helyzetűek „kitörési” pontját változatlanul az oktatásban látja, ezért 2013 is e jegyében, illetve a rasszizmus és a szegregáció elleni „küzdelemben” telik majd.
 
Köcsögmentesítenek és romákat riogatnak CserdinPDF Print E-mail
Tuesday, 26 March 2013
Direkt nevezte a képen látható Bogdán László, a Baranya megyei Cserdi polgármestere "köcsögmentesítésnek", azt ami egyébként egy kiadós riogatás, hogy elrettentsék a kábé 400 fős település roma lakosságát a börtöntől. Tudjátok, ahol köcsög lesz az ember.
 
Itt az újabb botrány! Zsidó és cigánygyalázót tüntetett ki Navracsics!PDF Print E-mail
Tuesday, 26 March 2013
A kurucinfóst is elismerik Orbánék.Navracsics Tibor egy pénteken megjelent cikk közléséig még hivatkozhatott arra, hogy sejtelme sem volt, ki az az ember, akit "közéleti szerepvállalásáért" kitüntetett. Csakhogy dagad a kitüntetés-botrány: a miniszterelnök-helyettesnek is ideje lesz körülnézni.
 
Sárga tollal szavaznak Dunakeszin a szimpatizánsokPDF Print E-mail
Sunday, 24 March 2013
Reggel rendben elkezdődött Dunakeszin az időközi választás a 7-es számú körzetben. Az egyik MSZP aktivista beszámolója szerint, még az éjszaka folyamán sárga színű golyóstollakat dobáltak be postaládákba ismeretlenek.  
 
Kimaradtak a kisebbségi jogok az alkotmányból az ombudsman szerintPDF Print E-mail
Saturday, 23 March 2013
A kisebbségi ombudsman “pofátlanságnak” tartja, hogy az új alaptörvényből a jogalkotók kihagynák az elmúlt két évtizedben már megszerzett kisebbségi jogokat. Kállai Ernő szerint a kisebbségi és nemzetpolitikáért felelős államtitkároknak “két kézzel kellene dörömbölniük, lemondásukat kiabálva, Orbán Viktor ajtaján”.
 
Nincs, aki megvegye a másfél millióba kerülő alkotmánytPDF Print E-mail
Saturday, 23 March 2013
Másfél millió forintért az új alkotmányt, félmillióért bőrbe kötött üres lapokat lehet venni az alaptörvény illusztrációs kiállításán. Eddig egyikre sem akadt vevő, a kormány aukción próbálkozhat még túladni rajtuk - írja a Borsonline.
 
Nyílt Levél Magyarország miniszterelnökéhez, Orbán ViktorhozPDF Print E-mail
Saturday, 23 March 2013
Mivel nincs sok lehetőség megosztani, előrelendíteni, a médiába bejuttatni, ide rakom ki a Nyílt levelemet. Kérlek titeket, jusson el minél többfelé. Nem csak nekem fontos ez, mindenkinek az országban. Nem vagyok egyedül a problémámmal.
 
Kovács Zoltán: a szélsőséges jogvédő dogmatika legalább olyan veszélyes, mint a rasszizmusPDF Print E-mail
Saturday, 23 March 2013
A rendszerváltozás óta a romapolitikát főképp egy szélsőséges jogvédő dogmatika hatotta át, amely semmi változást nem hozott a cigányság helyzetében, ezzel szakított a kormány 2010-ben - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára egy csütörtöki hajdúböszörményi konferencián.  
 
Dr. Tóth Zoltán: Számoljunk együtt szavazatokat 2014-ben!PDF Print E-mail
Saturday, 23 March 2013
A 2014. országgyűlési választásokra április-május hónapban kerül sor. A választás napját a köztársasági elnök állapítja meg.  A jelenlegi kormánypártok már elfogadták a magyar parlamenti választás érdemi (szakmai kifejezéssel: anyagi jogi) szabályait, a 2011. évi CCIII. törvényt. Az Alkotmánybíróság kétszeri megsemmisítő döntése miatt választási eljárási törvény még nincs, és egyenlőre nem is tudni, hogy mikor lesz.
 
Súlyos bűncselekményt követ el a bank, ha kiadja a behajtóknak személyes adatainkatPDF Print E-mail
Saturday, 23 March 2013
”A faktoring cégek is teljesen jogtalanul járnak el. Követelés kezelésére sem jogosultak…”
 
Készíts egy személyes üzenetet Orbán ViktornakPDF Print E-mail
Saturday, 23 March 2013
Üzenj te is Orbán Viktornak! Használd a telefonod, vagy számítógéped webcam-jét, és készíts egy személyes üzenetet Orbán Viktornak. Fontos, hogy arról beszélj, ami téged konkrétan érint, felháborít, vagy kétségbeejt, ne általánosítsunk.
 
Isten veled, Cipő! PDF Print E-mail
Saturday, 23 March 2013
Eltemették Cipőt. Egy szál sárga rózsával kísérték utolsó útjára a Republic elhunyt énekesét szerettei, barátai, tisztelői. Bódi László Cipő édesapjához közel talált végső nyughelyre a kistarcsai temetőben.
 
MSZP: a szocialisták azon dolgoznak, hogy semmilyen hátrány ne érje Magyarországot PDF Print E-mail
Saturday, 23 March 2013
Szanyi Tibor szerint bár külföldről és belföldről nézve is aggodalomra okot adó állapotok uralkodnak Magyarországon a gazdaság- és a külpolitikát illetően, az ellenzéki párt "higgadtan és nyugodtan kezeli" a híreket és politikusai "nagyon azon vannak, hogy semmilyen szankció ne érje Magyarországot".
 
Lebuktak: pesti Fidesz-aktivisták szórták a névtelenül rágalmazó szórólapot DunakeszinPDF Print E-mail
Saturday, 23 March 2013
Miközben a Fidesz állandóan a másik oldal "gyűlöletkampányáról" harsog, ma ismét kiderült: ők cselekszenek úgy, ahogy szerintük a másik oldal.
 
Bántalmazott egy asszonyt a fideszes képviselő?PDF Print E-mail
Saturday, 23 March 2013
Egy kazincbarcikai rokkantnyugdíjas asszony azt állítja: csütörtökön bántalmazta őt Daher Pierre, a városi kórház igazgatója, amikor az Összefogás a Kazincbarcikai Kórházért civil mozgalom egyik képviselőjeként azt akarta tőle megtudni, valóban leépítik-e a belgyógyászati ágyszámokat. A kórházat vezető fideszes országgyűlési képviselő ellenben azt mondja, egy ujjal sem nyúlt az asszonyhoz.
 
Szanyi: Kövér László dupla-csizmás lábbal tiporja a demokráciátPDF Print E-mail
Thursday, 21 March 2013
Cinikus, zavaros, hazug és önkényes döntést hozott Kövér László házelnök a velem kapcsolatos ügyben - jelentette ki Szanyi Tibor, szocialista honatya. Mint ismeretes, Szanyi hétfői felszólalása után dehonesztáló kézmozdulatot tett, amit a parlamenti vezetés százezer forint nagyságú pénzbüntetéssel szándékozik megtorolni.
 
Lázár: Ötszáz hivatalnok szabotálja a Fidesz sikerétPDF Print E-mail
Thursday, 21 March 2013
Mi az egyetlen akadálya a Fidesz nagyszabású társadalom- és rendszer-átalakító törekvéseinek? Miért beteg a hazai gazdaság, miért késztet százezreket fájdalmas váltásra a kormány? Mi hajtja a Fideszt a politikai berendezkedés teljes átszabására 2010 óta, milyen „demokráciadilemmák” foglalkoztatják Orbán Viktort, és miért van „szereptévesztésben" az Ab? Interjú a Miniszterelnökség vezetőjével a kormány 3 évéről.
 
Figyelmeztetnek, megint jön a havazás. Rossz idő lesz.PDF Print E-mail
Thursday, 21 March 2013
Az előrejelzések szerint pénteken az északi és az északkeleti országrészben hófúvásokra lehet számítani, a Magyar Közút Zrt. arra kéri a járművezetőket, hogy az érintett területen senki ne induljon útnak.
 
Tamás Ervin: Férgek és más állatságokPDF Print E-mail
Thursday, 21 March 2013
Kétségkívül jobb, ha egy másként gondolkodót a véleményével egyet nem értő pusztán féregnek nevez, és nem elvitet, de azért büszkének nem kéne lennünk rá. Hajdanán eszünkbe sem jutott, hogy családokat, barátságokat verhet szét politikai nézetkülönbség, mára viszont sok-sok, egyenként aprónak, jelentéktelennek tűnő lépéssel sikerült elérnünk.
 
Farkas Flórián: 2010 óta romák tízezreit vezették vissza a munkaerőpiacraPDF Print E-mail
Thursday, 21 March 2013
A kormányváltás óta 36-37 ezer munkanélküli romát sikerült visszavezetni a munkaerőpiacra - mondta Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke csütörtökön egy hajdúböszörményi konferencián.
 
Nyíltan rasszista az MTVA főtanácsadójaPDF Print E-mail
Thursday, 21 March 2013
És még hülye is. Csak szólunk. A Facebookon köztudomásúlag könnyen megismerhetjük mások érdeklődési körét és nézeteit, ami izgalmas tevékenység, különösen, ha az illető olyan magas közpozíciót birtokol a közmédiában, mint Siklósi Beatrix.
 
Aláírásgyűjtésbe kezd az MSZPPDF Print E-mail
Thursday, 21 March 2013
A szocialisták szerint álságos a rezsicsökkentés a jelenlegi formájában.
 
Közmunkások újították fel a polgármester házát?PDF Print E-mail
Thursday, 21 March 2013
Dolgoztatott-e a háza építésén közmunkásokat a tiszatenyői polgármester, vagy épp ellenkezőleg: csak társadalmi munkában ácsoltak tetőt öten azok közül, akiket amúgy közmunkásként ismernek a Jász-Nagykun-Szolnok megyei, Törökszentmiklóshoz közeli településen.
 
Ma van a rasszizmus elleni világnap PDF Print E-mail
Thursday, 21 March 2013
A 70 áldozatot követelő, 1960. március 21-i sharpeville-i (Dél Afrika) sortűz emlékére tartják 1966-tól.
 
Farkas Flóriánt ostorozzák a rasszizmus elleni világnapon a romákPDF Print E-mail
Thursday, 21 March 2013
Több mint fél ezren jelentkeztek be a Facebook-on arra a csütörtöki figyelemfelhívó demonstrációra, amelyet az antirasszista világnap alkalmából az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elé hirdetettek meg. A helyszín azt jelképezi, hogy a faji kirekesztés és elnyomás elsődleges áldozatai a romák. Az állam felelőtlenségénél csak az általa megvásárolt helytartók felelőssége nagyobb – utalnak a felhívásukban a szervezők Farkas Flóriánra, aki az ORÖ elnöke, a Fidesz parlamenti képviselője.
 
Készül az ötödik alkotmánymódosításPDF Print E-mail
Thursday, 21 March 2013
Az alaptörvényben és a Büntető Törvénykönyvben (Btk) tiltja meg a Fidesz–KDNP a vörös csillag és a horogkereszt viselését – írja a Magyar Hírlap.
 
Te is más vagy, te sem vagy másPDF Print E-mail
Thursday, 21 March 2013
A “Te is más vagy, te sem vagy más” című programsorozattal ünnepelte a Cigányság Világnapját a Szegedi Ipari Szolgáltató Szakképző és Általános Iskola (SZISZSZI) Móravárosi Tagintézménye.
 
Szaniszló Ferenc: Ilyen áron nem kell a Táncsics-díjPDF Print E-mail
Wednesday, 20 March 2013
Visszaadja a Táncsics-díját Szaniszló Ferenc.
 
Rendkívüli kiadásban válaszol Szaniszló a miniszternekPDF Print E-mail
Wednesday, 20 March 2013
Balog Zoltán arra kérte az újságírót, adja vissza a neki tévedésből megítélt Táncsics-díjat. Van, aki lemondatná a minisztert.  
 
Váci Roma Kulturális NapokPDF Print E-mail
Tuesday, 19 March 2013
2013. március-április hónapban Váci Roma Kulturális Napokat tartunk a Madách Imre Művelődési Központban, filmvetítésekkel, családi nappal, koncerttel.
 
Az izraeli nagykövet tiltakozik Szaniszló díja miatt PDF Print E-mail
Tuesday, 19 March 2013
Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete arra kéri a magyar kormányt, hogy mielőbb vonják vissza Szaniszló Ferencnek, az Echo Tv műsorvezetőjének Táncsics-díját, mivel az elismerést “nem megfelelő embernek” ítélték oda.
 
Szanyi Tibor: Jelnyelv PDF Print E-mail
Tuesday, 19 March 2013
Ma a parlamentben sajátos jelnyelvi fordulattal tettem egy pótlólagos "megjegyzést" az elmondott interpellációm után. Többen, főként újságírók érdeklődtek, vajon ez mit is jelentett?
 
Fel kellett függeszteni a hátrányos helyzetűek foglalkoztatására kiírt pályázatotPDF Print E-mail
Tuesday, 19 March 2013
A benyújtás első napján, hétfőn annyi pályázat érkezett a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásának támogatása kiírt pályázatra, amely szükségessé tette a kiírás jogszabály szerinti felfüggesztését - közölte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) hétfőn az MTI-vel.
 
Új romapolitikát mutatnak az EU-nak Farkas FlóriánékPDF Print E-mail
Tuesday, 19 March 2013
Konferenciát szervez az Országos Roma Önkormányzat, miután az Euró­pai Unió a roma migrációtól való félelemre hivatkozva elutasította Románia és Bulgária csatlakozását a schengeni övezethez.
 
Caramel tartja el az egész családotPDF Print E-mail
Monday, 18 March 2013
Caramelnek sikerült kitörnie a mélyszegénységből, és most ő tartja el a családját. A Megasztár nyertese soha nem szégyellte, hogy Törökszentmiklóson, a cigánysoron nehéz körülmények között élt. Sőt, az ott élő barátait, rokonait szívesen látja a saját otthonában is.
 
"Orbán Viktornak csak szerencséje volt" - megszólaltak a kormányfő utasaiPDF Print E-mail
Monday, 18 March 2013
Interjút adott a hvg.hu-nak az a csíkszeredai pár, akiket szombaton Orbán Viktor vitt el kamionjukhoz a beállt M1-esen. Csáki Hunor és Bíró Katalin azért nyilatkoztak, mert szerettek volna véget vetni a felhajtásnak és elejét venni az ő "becsületüket is sértő" pletykahadjáratnak. Sokan propagandavideónak tartják azt az Orbán Viktor Facebook oldalán közzétett filmet, amelyen a miniszterelnök felvesz egy, az út szélén szatyorral gyalogló fiatal párt, az érintettek azonban állítják: spontán esetről volt szó.
 
''Magyarország ma még nem diktatúra, de az állásra van jelentkező''PDF Print E-mail
Monday, 18 March 2013
Hallgassa meg Az elmúlt évszázadok alatt magyarok, svábok, tótok, románok, zsidók, cigányok, szerbek, örmények munkájával alkotmányos állam épület fel, olyan alkotmányos állam, melyre az elmúlt húsz évben is tisztelettel tekintett a külhont – kezdte beszédét Majtényi László a Milla rendezvényén. Azt mondta, ma egy megalázott ország szabad polgáraiként gyűltek össze, és itt az ideje az ország újra tervezésének.
 
Nyugaton úgy látják, a Jobbiknak hízelegnek OrbánékPDF Print E-mail
Monday, 18 March 2013
A vasárnapi Milla-tüntetésről és a botrányos állami kitüntetésekről cikkezik a külföldi sajtó hazánkkal kapcsolatban. A legtöbben Szaniszló Ferenc, az Echo TV antiszemita és cigányellenes kijelentéseiről elhíresült műsorvezetője állami kitüntetéséről adnak hírt, de szerepel a lapokban Bakay Kornél történész és Petrás János, a Kárpátia énekesének kitüntetése is. Ellenzéki kommentárok a Jobbik felé tett gesztusként értékelték, hogy a kormány szélsőjobboldali személyiségeket díjazott.  
 
kibuktak a MÁV-ra a Békemenetre ideérkezett lengyelekPDF Print E-mail
Monday, 18 March 2013
„Vélhetően a MÁV Zrt. miatt horrorisztikusra sikerült az amúgy is időközben lefújt budapesti március 15-i nemzeti ünnepre különvonattal érkező lengyelek hazatérése” – olvasható a CÖF-höz köthető Polgár Portálon.
 
Villás Lajos: ROMA PARLAMENTPDF Print E-mail
Sunday, 17 March 2013
Egy csodálatos élményben volt részem. Baráti beszélgetésre mentem Zsigó Jenőhöz a Roma Parlament elnökéhez.Beszélgettünk - voltunk néhányan - közben bemutatta az éppen aktuális tárlatot... Leírni azt a szépséget nem lehet. Fotózni pedig nekem, az amatőrnek.... megpróbáltam, megmutatom...  
 
Hat halottja volt csak szombaton a márciusi télnekPDF Print E-mail
Sunday, 17 March 2013
Hat kihűléses haláleset jutott a rendőrség tudomására szombaton - közölte vasárnap reggeli összesítésében az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata.
 
Herczog Mária: "Nő a baj, tízezrek éheznek"PDF Print E-mail
Sunday, 17 March 2013
Már gyerekek is meghaltak itthon mélyszegénységben, amelynek nyomában éhezés, depresszió is jár. Interjú a nemzetközi hírű szakemberrel.
 
Orbán kamionos párt segített ki az M1-enPDF Print E-mail
Sunday, 17 March 2013
Az autópályán sétáló kamionos párt vette fel a miniszterelnök az M1-en szombaton, amikor tájékozódni indult a helyszínre a katasztrófavédelem munkájáról.
 
Az utcai lámpákat is államosítjákPDF Print E-mail
Sunday, 17 March 2013
A szociális közműszolgáltatásról szavaz a parlament hétfőn.
 
"Meghalsz, te b..s cigány! ez történhetett V. László diszkójánálPDF Print E-mail
Sunday, 17 March 2013
Hétfőn tartják az első tárgyalást a korrupciós ügyben gyanúsított V. László egyik debreceni szórakozóhelyénél tavaly történtek miatt – közölte a Debreceni Törvényszék. Korábbi beszámolók szerint a Home diszkó több rendésze megvert egy férfit a szórakozóhely bejáratánál május 27-re virradó reggel.  
 
Feszült autósok szitkozódtak az ismét lebénult, de száraz M1-enPDF Print E-mail
Sunday, 17 March 2013
Ismét pattanásig feszült a helyzet az M1-es autópályán, amit a csütörtöki intenzív havazás a leginkább érintett, és amelyek több ezren a hó fogságába kerültek. Bár a rendőrség szombat délre az autósok többségét kiszabadította, estére ismét óriási dugó alakult ki. A rendvédelem hóátfúvásokra és jegesedésre panaszkodik, olvasóink szerint viszont az út csontszáraz és szélcsend van. Nem sokkal éjfél előtt rendőri felvezetéssel megindult a forgalom az autópályán.
 
Tiltakozik az Emmi a hatvani romákat ért incidens miatt PDF Print E-mail
Sunday, 17 March 2013
A múlt pénteken Hatvanban hat, romák által lakott lakóépület kapujára festettek horogkeresztet ismeretlenek.
 
Partnert keres a Somogy Megyei Cigány Kisebbségi ÖnkormányzatPDF Print E-mail
Sunday, 17 March 2013
A járási hivatalokkal működne együtt a Somogy Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat. A cél az, hogy hasznos és naprakész információkhoz juthassanak a roma vezetők, és értesüljenek azokról a munkalehetőségekről, amelyekkel segíthetnének a térségben élőknek.
 
Tűzoltók nyílt levele: Bakondi alkalmatlan!PDF Print E-mail
Sunday, 17 March 2013
Tűzoltók nyílt levelet intéztek a miniszterelnöknek és a belügyminiszternek még 2012. november 19-én, amelyben közölték: Dr. Bakondi Györgyöt, az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főigazgatóját szakmailag és emberileg egyaránt alkalmatlannak tartják a tisztség betöltésére és a továbbiakban nem kívánunk együtt dolgozni, illetve nem kívánunk az alárendeltségébe tartozni. Úgy gondoljuk, a hókatasztrófa fényében érdemes felidézni a levelet.
 
"Nyugodtan hívják Szaniszló-díjnak" - 12-en már visszaadták Táncsics-díjukatPDF Print E-mail
Sunday, 17 March 2013
Eddig tizenkét újságíró döntött úgy, hogy visszaadja Táncsics-díját, amiért ezt az elismerést Szaniszló Ferenc is megkapta Balog Zoltán emberi erőforrás minisztertől - írja a Népszava.
 
Szele Tamás: Európa tüntetPDF Print E-mail
Sunday, 17 March 2013
Arról már az egész magyar sajtó beszámolt, hogy idén márciusban nem voltak a nemzeti ünnepünkön demonstrációk, ellenben volt időjárás és tizenötezer magyar Scott kapitány indult fagyásnak az utakon magára hagyva – remélhetőleg azok, akik nem betegedtek meg súlyosabban, emlékezetükbe vésik a kormány mindenre kiterjedő gondoskodását, és hálájukat alkalomadtán, a megfelelő törvényes úton (szavazás, tüntetés) ki is fogják fejezni. Most arról számolunk be, hogy pediglen mégis volt demonstráció! És lesz is.
 
PM: Azonnali, tényleges segítséget a bajba kerülteknek!PDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Orbán Viktor kormánya úgy látszik, nem tud mit kezdeni az olyan váratlanhelyzetekkel, amelyeket nem kommunikációs eszközökkel, hanem valódi politikai cselekvéssel kel kezelni. Ezúttal a márciusi tél állította megoldhatatlan feladat elé a kabinetet, amelynek tehetetlensége miatt emberéletek kerültek veszélybe. A PM szerint a példátlan esetet szigorú és átlátható vizsgálatnak és a felelősök lemondásának kell követnie.
 
Dorosz Dávid:Fidesz:behavazvaPDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Mostani nemzeti ünnepünk tűpontosan mutatja meg mi baj a jelenlegi kormánnyal.  A Fidesz egyrészről előlépteti a hatalmát védő kedvenc főrendőrét, másrészről nem képes ellátni a kormány legalapvetőbb feladatát sem, nem képes segíteni az időjárás miatt bajbajutott embereken.
 
Dorosz Dávid:Fidesz: behavazvaPDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Mostani nemzeti ünnepünk tűpontosan mutatja meg mi baj a jelenlegi kormánnyal.  A Fidesz egyrészről előlépteti a hatalmát védő kedvenc főrendőrét, másrészről nem képes ellátni a kormány legalapvetőbb feladatát sem, nem képes segíteni az időjárás miatt bajbajutott embereken.
 
Magyar állam, gyere ki a hóra!PDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Annyira tudható volt, hogy ez is megtörténik, a Történelem ura így büntet.
 
Ki vezeti ebben a vészhelyzetben az országot?PDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben; Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Zágrábban; Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Kézdivásárhelyen. 2013. március 15.
 
Ne írja alá! Na de még is?!PDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Nyílt levélben fordult Áder János köztársasági elnökhöz a Város Mindenkié csoport, arra kérve az államfőt, hogy ne írja alá az alaptörvény negyedik módosítását, amelyet hétfőn fogadott el az Országgyűlés. A hajléktalanok érdekvédelmi szervezete szerint a módosítás kriminalizálja a hajléktalanságot, alkotmányos szintre emeli a hajléktalan emberek "hatósági üldözését".
 
Mindenki Orbán Viktort bíráltaPDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Minden vezető napilap beszámol Orbán Viktor és az EU vitájáról. A magyar miniszterelnök hiába magyarázta, hogy az alaptörvény módosítása összhangban áll az uniós szerződésekkel, a találkozón résztvevők részéről számos bírálat érte.
 
Nem büntetik meg az autópályán éjszakázókatPDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Megszállta a szentlélek az általában egy farönk empatikus képességével rendelkező Állami Autópályakezelő Zrt.-t, akik egy ellopott autó után is képesek a tulajt megbüntetni.
 
Orbán: Legyünk méltó utódai '48-nakPDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Régen voltunk ilyen egységesek – írta a magyar miniszterelnök levelében Ez az az a nap, amikor az egész világ hallja a magyar szabadság hangját - írta levelében Orbán Viktor március tizenötödikéről. A magyar miniszterelnök szerint közel vagyunk ahhoz, hogy a magyarság céljait megvalósítsuk, a magyar szabadságot kiteljesítsük határokon belül és kívül.
 
Semjén lóháton vonult be KézdivásárhelyrePDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Lóháton érkezett péntek délelőtt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes Kézdivásárhelyen az 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharc 165. évfordulóját ünneplő felső-háromszékiek közé.
 
Magyar Vöröskereszt is segít az utakonPDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
A rendkívüli időjárási körülmények miatt a Magyar Vöröskereszt munkatársai és önkéntesei meleg teát, takarót, helyenként ételt osztanak az utakon rekedt autósoknak.
 
Pintér és Bakondi elégedett a mentéssel, az időjárást és az autósokat okoljákPDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Elégedett a havazás miatt kialakult kaotikus hóhelyzetben a mentésben résztvevőkkel Pintér Sándor, és a belügyminiszterhez hasonlóan elégedett a hatóságok teljesítményével a katasztrófavédelem vezetője.
 
Tankok az utcán! Civilek felajánló, segítő üzenete!PDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
A megyei védelmi bizottság közlekedési tilalmat rendelt el Kisbér, Komárom, Oroszlány, Tata, Tatabánya járások illetékességi területéhez tartozó valamennyi településen, így Környén is.
 
Tankok az utcán! PDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
A megyei védelmi bizottság közlekedési tilalmat rendelt el Kisbér, Komárom, Oroszlány, Tata, Tatabánya járások illetékességi területéhez tartozó valamennyi településen, így Környén is.
 
Romák az 1848-as szabadságharcbanPDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
A magyarországi romák jelentős szerepet játszottak a szabadságharcban, ezért maradt fenn jó néhány fegyverkovács, fegyverjavító, ágyúöntő, és tábori muzsikus roma neve.
 
A mai Millademonstráció az időjárás viszontagságai miatt elmarad!PDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
A polgárok biztonsága érdekében lemondjuk a mára meghirdetett Milla-demonstrációt. Senki ne induljon ma útnak, maradjatok otthon és emlékezzetek családi körben a szabadság hőseire.              A tüntetést 17-én, vasárnap 15 órakor tarjuk a Kálvin téren, ahol kiállunk a jogainkért, a szabadságunkért. Legyünk ott minél többen, hallassuk a hangunkat! Ne felejtsétek: azért a víz az úr! (ma mondjuk a hó...)
 
Étlen-szomjan, 16 órája: mintegy 5000 ember rekedt az M1-esenPDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Az alábbi üzenetet kaptuk percekkel ezelőtt:
 
Gyurcsány Ferenc Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult PDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke azzal a tiszteletteljes kéréssel fordul Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy haladéktalanul utasítsa a katasztrófavédelem parancsnokát és a honvédelmi minisztert, az autóutakon és autópályákon elakadt és órák óta ott veszteglő, ott várakozó, a hó fogságába esett emberek megsegítésére.
 
Bayer Zsolt: "Pénzzel vívott világháború van"PDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Nem fegyverekkel, hanem pénzzel vívott világháborút vizionált Bayer Zsolt Szegeden, a helyi jobboldal ünnepi vezérszónokaként, aki szerint mélyszegény cigány gyerek nem való orvosgyerekek közé.
 
Sorra adják vissza Táncsics-díjukat újságírók Szaniszló kitüntetése miattPDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Kiverte a biztosítékot a magyar újságírók körében, hogy Szaniszló Ferenc, az Echo Tv munkatársa is megkapta a Táncsics-díjat. Eddig Németh Péter, Nej György, Rangos Katalin, Bolgár György, Vince Mátyás és Horváth Zoltán jelezte: visszaadják kitüntetésüket tiltakozásul. Felháborodott az MSZP sajtótagozata is.
 
A miniszter félredíjazPDF Print E-mail
Friday, 15 March 2013
Ha Balog Zoltán és apparátusa ekkora balfasz, vajon milyen náci nyuszik ólálkodnak még a keménykalapban?    
 
Talpra Magyar!PDF Print E-mail
Thursday, 14 March 2013
Többen leszünk, jobbak leszünk! Találkozzunk március 15-én 15 órakor a Március 15. téren!    
 
Devizahitelezés nem is létezettPDF Print E-mail
Thursday, 14 March 2013
Nem azt rögzítették a szerződésekben, mint amiben valójában a felek megegyeztek – Ezek színlelt megállapodások, így semmisek
 
Antiszemita gyűlöletre tiltakozás az ELTE-nPDF Print E-mail
Thursday, 14 March 2013
Mi, az ELTE BTK Művészetelméleti és Médiakutatási Intézet jelenlegi és volt hallgatói fel vagyunk háborodva attól, ami ma reggel az Intézetünkben történt - írják.
 
Tiltakozó küldemény a szegedi FidesznekPDF Print E-mail
Thursday, 14 March 2013
Sárga csillag, „cigány vagyok” felirat, holokauszt könyvküldemény - Bayer Zsolt '48-as szegedi vezérszónoki szereplése miatt tiltakozik a Fidesznél a Demokratikus Koalíció.
 
Rasszista újságíró is Táncsics-díjat kapottPDF Print E-mail
Thursday, 14 March 2013
A nemzeti ünnep alkalmából az emberi erőforrások minisztere kitüntette Szaniszló Ferencet, aki antiszemita és cigányellenes kijelentéseiről vált ismertté az Echo TV-ben.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2020.szeptember 29-től október 5-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-09-29
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.szeptember 28-tól október 4-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-09-28
  Függetlenedési vágyunk nagyon erőteljesen nyilvánul meg. Szinte teljesen képtelenek vagyunk a kompromisszumokra. Nem akarunk engedni a saját elképzeléseinkből. Önálló döntésekre vágyunk. Remek választás, ha a mai menünkben szerepel a brokkoli, amely rendkívül jótékony növény. Ha fogyókúrázunk, akkor együk egyszerűen párolva, de sokféleképpen elkészíthetjük. Lehet belőle rakott, sajtos változat, de akár rétest is megtölthetünk vele.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.szeptember 27-től október 3-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk