Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Zsigó Jenő a Roma Parlament elnökének Felhívása!PDF Print E-mail
Monday, 11 February 2013
Felhívom a cigány közösségek vezetőit, tagjait, a cigány közélet résztvevőit, alakítóit, civileket, értelmiségieket, humanistákat, a cigány demokratákat, LÉPJÜNK SZÖVETSÉGRE! - a fasiszta ideológia kiszorításában a Parlamentből, az önkormányzatokból, a tömegmédiából, - a jogállami biztonság, a jogegyenlőség megteremtésében, - a társadalmi béke, az együttműködő közösségek társadalmának kiépítésében, - az előnyök és a terhek egyenlő viselése elv érvényesítésében.
 
Kiáltvány Magyarország kormányához!PDF Print E-mail
Sunday, 10 February 2013
Önökhöz, az ország valamennyi polgáráért, a nemzet biztonságáért felelős kormánytagokhoz fordulunk és kiáltunk segítségért azok nevében és azok helyett, akiknek szava nem hallatszik el az Önök magas hivataláig!
 
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr válasza a Radikális cigány Blognak!PDF Print E-mail
Friday, 08 February 2013
Óriási megtiszteltetésnek vesszük, hogy Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök úr kitüntette figyelmével a mi egyszerű Roma Blogunkat, s kérdéseinkre válaszolt.
 
Az ottawai magyar nagykövet szerint a Jobbik nem szélsőjobboldali pártPDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Pordány László, Magyarország ottawai nagykövete elmondta a kanadai SUN TV-nek, hogy a Jobbik nem szélsőjobboldali párt és hozzátette, hogy a jobbikosoknak nincs is nagyon közük a Magyar Gárdához.
 
Humanitárius katasztrófa fenyeget Magyarországon?PDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Szolidaritásáról biztosította az éhségmenetet vasárnap megtartott tanácskozásukról kiadott nyilatkozatában számos egyesület.  A találkozón részt vett a a Magyar Szociális Fórum (MSZF), a Polgárjogi Mozgalom (PM), - a tanácskozás kiegészült a Pax Romana-hoz, a MEASZ-hoz, és a Közmunkások szervezetéhez tartozó személyekkel, valamint képviseltette magát a rendezvényen a Szocialista Párt is.
 
12,5 milliárd forintot adott az államPDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
A magyar állam 12 milliárd forintot adott 5 olyan cégnek, melyet egy napon alapítottak meg és mindegyiknek offshore a tulajdonosa, na meg egy a székhelye is.
 
Elhallgatott múlt: "Matolcsy György tudja, hogy hazudik"PDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Személyesen érintett volt Matolcsy György családja a zsidó és német polgárok gazdasági megsemmisítésében, a miniszter hazug módon mégis a németekre keni a felelősséget - mondja Ungváry Krisztián történész a múlttal való szembenézés fontossága kapcsán. A szakember szerint a Fidesz azért jegeli az ügynök-ügyet, mert a kormány és a jobboldali elit rengeteg tagja érintett a kérdésben.
 
Nyílt levél Gyurcsány Ferencnek! PDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Ha a Hír TV-nek nem.Válaszoljon nekünk Cigányoknak!
 
A Párbeszéd Magyarországért kiáltványaPDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Fojtogatóvá lettek a mindennapok a néhai Magyar Köztársaságban. A szépreményű rendszerváltást követő évek egyre kilátástalanabb vergődése után 2010-től egy olyan politikai rendszer épült ki, amely felmondta a szolidaritást, szétzilálta a gazdaságot, fokozta a kiszolgáltatottságot, felszámolta a demokratikus jogállamot és minden eszközzel hatalma konzerválására törekszik.
 
Megszámláltattunk és nem találtatunkPDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Egyszer volt, hol nem volt, még az Üveghegyen innen, ahol a kurta farkú malac túr, volt egyszer egy népszámlálás, kedves gyerekek. Hajdanában-danában, mikor még nem volt ennyi tündérmese, még csak formálódott a magyar őskáosz, amiben van szerencsénk élni, és azt hittük: azért számolnak meg minket, mert rendnek muszáj lenni. 2011. októberében zárták le a felmérést.
 
Csak Orbánék bonthatnak kordont, másnak tilos PDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Budapest – Megpróbálta eltávolítani a Blaha Lujza téri aluljárókba kihelyezett kordonokat Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa, független országgyűlési képviselő és a párt néhány aktivistája vasárnap délután, ám a rendőrök ezt megakadályozták. 2007 február 2-án Orbán Viktort és képviselőtársait nem akadályozta meg a rendőrség a kordonok lebontásában.
 
Csak Orbánék bonthatnak kordont, másnak tilos PDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Budapest – Megpróbálta eltávolítani a Blaha Lujza téri aluljárókba kihelyezett kordonokat Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa, független országgyűlési képviselő és a párt néhány aktivistája vasárnap délután, ám a rendőrök ezt megakadályozták. 2007 február 2-án Orbán Viktort és képviselőtársait nem akadályozta meg a rendőrség a kordonok lebontásában.
 
Harács, dézsma, cégadatPDF Print E-mail
Saturday, 02 February 2013
Pártunk és kormányunk aranybányára bukkant, jelentem, megtalálta a magyar Klondike-ot vagy a kiskakas gyémánt félkrajcárját, ahogy tetszik, lehet újra nagyokat álmodni. Kár, hogy a mi zsebünkben találta meg – és az is kár, hogy a nagy álmokból valószínűleg újabb stadionok lesznek, egyéb semmi, igaz, azokat legalább majd a Közgép építi, szóval indirekt módon, de jó helyre kerül a pénzünk, pontosan oda, ahová az összes többi is.
 
Mesterházy Attila: nyitva hagytuk az ajtótPDF Print E-mail
Saturday, 02 February 2013
Mesterházy Attila MSZP-elnök a nemzetpolitikai fordulat hiteléről, Bajnaiékről és az esélyekről.
 
Éhségmenet: provokátorok zaklatták a közmunkásokatPDF Print E-mail
Friday, 01 February 2013
A nagycsányi állati hulladékgyűjtő és -átrakó állomásnál akarták megszégyeníteni a Baranyából most indult éhségmenet tagjait, vezetőjük szerint azonban több támogatást kapnak, mint támadást.
 
A templomból kitiltott fideszes polgármester és a tiltakozókPDF Print E-mail
Friday, 01 February 2013
Kitiltotta a keceli plébános a fideszes polgármestert a templomból és a katolikus egyház kezelésében lévő általános iskolából a vasárnapi misén.
 
Bánóczi Cardio-Box jótékonysági felhívása!PDF Print E-mail
Friday, 01 February 2013
Jótékonysági edzés Milán megsegítésére Hely: Vas Gerben u. 4., Budapest, Hungary, 1193. Idő: Február 2. Szombat 12 : 00 óra. 
 
Vagyonnyilatkozatok: kevesebb tartozása és több megtakarítása van Orbán ViktornakPDF Print E-mail
Friday, 01 February 2013
Nem változott jelentősen Orbán Viktor miniszterelnök vagyoni helyzete az elmúlt egy évben; csökkent a könyvkiadásból származó eseti bevétele és egymillió forinttal kevesebb a tartozása is, míg a felesége örökségéből adódóan nőtt a megtakarítása - derül ki a miniszterelnöknek a tavalyi évet tükröző vagyonnyilatkozatából, amelyet csütörtök este tettek közzé a miniszterelnök honlapján.
 
Bangó Margit a Talentum KlubbanPDF Print E-mail
Friday, 01 February 2013
Az Ökumenikus Talentum Klub keretében rendezett cigány és nem cigány vallási, nevelési kulturális program vendége Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművész lesz február 1-jén, pénteken  18 órától.
 
Orbán Viktor a cigányügyi tanács élén PDF Print E-mail
Friday, 01 February 2013
Cigányügyi Egyeztető Tanács létrehozásáról döntött a kormány. A testület elnöke Orbán Viktor kormányfő, társelnöke Farkas Flórián fideszes képviselő, az Országos Roma Önkormányzat vezetője. A tanácsban több miniszter is helyet kap – például Matolcsy György.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk