Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Zsigó Jenő a Roma Parlament elnökének Felhívása!PDF Print E-mail
Monday, 11 February 2013
Felhívom a cigány közösségek vezetőit, tagjait, a cigány közélet résztvevőit, alakítóit, civileket, értelmiségieket, humanistákat, a cigány demokratákat, LÉPJÜNK SZÖVETSÉGRE! - a fasiszta ideológia kiszorításában a Parlamentből, az önkormányzatokból, a tömegmédiából, - a jogállami biztonság, a jogegyenlőség megteremtésében, - a társadalmi béke, az együttműködő közösségek társadalmának kiépítésében, - az előnyök és a terhek egyenlő viselése elv érvényesítésében.
 
Kiáltvány Magyarország kormányához!PDF Print E-mail
Sunday, 10 February 2013
Önökhöz, az ország valamennyi polgáráért, a nemzet biztonságáért felelős kormánytagokhoz fordulunk és kiáltunk segítségért azok nevében és azok helyett, akiknek szava nem hallatszik el az Önök magas hivataláig!
 
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr válasza a Radikális cigány Blognak!PDF Print E-mail
Friday, 08 February 2013
Óriási megtiszteltetésnek vesszük, hogy Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök úr kitüntette figyelmével a mi egyszerű Roma Blogunkat, s kérdéseinkre válaszolt.
 
Az ottawai magyar nagykövet szerint a Jobbik nem szélsőjobboldali pártPDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Pordány László, Magyarország ottawai nagykövete elmondta a kanadai SUN TV-nek, hogy a Jobbik nem szélsőjobboldali párt és hozzátette, hogy a jobbikosoknak nincs is nagyon közük a Magyar Gárdához.
 
Humanitárius katasztrófa fenyeget Magyarországon?PDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Szolidaritásáról biztosította az éhségmenetet vasárnap megtartott tanácskozásukról kiadott nyilatkozatában számos egyesület.  A találkozón részt vett a a Magyar Szociális Fórum (MSZF), a Polgárjogi Mozgalom (PM), - a tanácskozás kiegészült a Pax Romana-hoz, a MEASZ-hoz, és a Közmunkások szervezetéhez tartozó személyekkel, valamint képviseltette magát a rendezvényen a Szocialista Párt is.
 
12,5 milliárd forintot adott az államPDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
A magyar állam 12 milliárd forintot adott 5 olyan cégnek, melyet egy napon alapítottak meg és mindegyiknek offshore a tulajdonosa, na meg egy a székhelye is.
 
Elhallgatott múlt: "Matolcsy György tudja, hogy hazudik"PDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Személyesen érintett volt Matolcsy György családja a zsidó és német polgárok gazdasági megsemmisítésében, a miniszter hazug módon mégis a németekre keni a felelősséget - mondja Ungváry Krisztián történész a múlttal való szembenézés fontossága kapcsán. A szakember szerint a Fidesz azért jegeli az ügynök-ügyet, mert a kormány és a jobboldali elit rengeteg tagja érintett a kérdésben.
 
Nyílt levél Gyurcsány Ferencnek! PDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Ha a Hír TV-nek nem.Válaszoljon nekünk Cigányoknak!
 
A Párbeszéd Magyarországért kiáltványaPDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Fojtogatóvá lettek a mindennapok a néhai Magyar Köztársaságban. A szépreményű rendszerváltást követő évek egyre kilátástalanabb vergődése után 2010-től egy olyan politikai rendszer épült ki, amely felmondta a szolidaritást, szétzilálta a gazdaságot, fokozta a kiszolgáltatottságot, felszámolta a demokratikus jogállamot és minden eszközzel hatalma konzerválására törekszik.
 
Megszámláltattunk és nem találtatunkPDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Egyszer volt, hol nem volt, még az Üveghegyen innen, ahol a kurta farkú malac túr, volt egyszer egy népszámlálás, kedves gyerekek. Hajdanában-danában, mikor még nem volt ennyi tündérmese, még csak formálódott a magyar őskáosz, amiben van szerencsénk élni, és azt hittük: azért számolnak meg minket, mert rendnek muszáj lenni. 2011. októberében zárták le a felmérést.
 
Csak Orbánék bonthatnak kordont, másnak tilos PDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Budapest – Megpróbálta eltávolítani a Blaha Lujza téri aluljárókba kihelyezett kordonokat Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa, független országgyűlési képviselő és a párt néhány aktivistája vasárnap délután, ám a rendőrök ezt megakadályozták. 2007 február 2-án Orbán Viktort és képviselőtársait nem akadályozta meg a rendőrség a kordonok lebontásában.
 
Csak Orbánék bonthatnak kordont, másnak tilos PDF Print E-mail
Monday, 04 February 2013
Budapest – Megpróbálta eltávolítani a Blaha Lujza téri aluljárókba kihelyezett kordonokat Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa, független országgyűlési képviselő és a párt néhány aktivistája vasárnap délután, ám a rendőrök ezt megakadályozták. 2007 február 2-án Orbán Viktort és képviselőtársait nem akadályozta meg a rendőrség a kordonok lebontásában.
 
Harács, dézsma, cégadatPDF Print E-mail
Saturday, 02 February 2013
Pártunk és kormányunk aranybányára bukkant, jelentem, megtalálta a magyar Klondike-ot vagy a kiskakas gyémánt félkrajcárját, ahogy tetszik, lehet újra nagyokat álmodni. Kár, hogy a mi zsebünkben találta meg – és az is kár, hogy a nagy álmokból valószínűleg újabb stadionok lesznek, egyéb semmi, igaz, azokat legalább majd a Közgép építi, szóval indirekt módon, de jó helyre kerül a pénzünk, pontosan oda, ahová az összes többi is.
 
Mesterházy Attila: nyitva hagytuk az ajtótPDF Print E-mail
Saturday, 02 February 2013
Mesterházy Attila MSZP-elnök a nemzetpolitikai fordulat hiteléről, Bajnaiékről és az esélyekről.
 
Éhségmenet: provokátorok zaklatták a közmunkásokatPDF Print E-mail
Friday, 01 February 2013
A nagycsányi állati hulladékgyűjtő és -átrakó állomásnál akarták megszégyeníteni a Baranyából most indult éhségmenet tagjait, vezetőjük szerint azonban több támogatást kapnak, mint támadást.
 
A templomból kitiltott fideszes polgármester és a tiltakozókPDF Print E-mail
Friday, 01 February 2013
Kitiltotta a keceli plébános a fideszes polgármestert a templomból és a katolikus egyház kezelésében lévő általános iskolából a vasárnapi misén.
 
Bánóczi Cardio-Box jótékonysági felhívása!PDF Print E-mail
Friday, 01 February 2013
Jótékonysági edzés Milán megsegítésére Hely: Vas Gerben u. 4., Budapest, Hungary, 1193. Idő: Február 2. Szombat 12 : 00 óra. 
 
Vagyonnyilatkozatok: kevesebb tartozása és több megtakarítása van Orbán ViktornakPDF Print E-mail
Friday, 01 February 2013
Nem változott jelentősen Orbán Viktor miniszterelnök vagyoni helyzete az elmúlt egy évben; csökkent a könyvkiadásból származó eseti bevétele és egymillió forinttal kevesebb a tartozása is, míg a felesége örökségéből adódóan nőtt a megtakarítása - derül ki a miniszterelnöknek a tavalyi évet tükröző vagyonnyilatkozatából, amelyet csütörtök este tettek közzé a miniszterelnök honlapján.
 
Bangó Margit a Talentum KlubbanPDF Print E-mail
Friday, 01 February 2013
Az Ökumenikus Talentum Klub keretében rendezett cigány és nem cigány vallási, nevelési kulturális program vendége Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművész lesz február 1-jén, pénteken  18 órától.
 
Orbán Viktor a cigányügyi tanács élén PDF Print E-mail
Friday, 01 February 2013
Cigányügyi Egyeztető Tanács létrehozásáról döntött a kormány. A testület elnöke Orbán Viktor kormányfő, társelnöke Farkas Flórián fideszes képviselő, az Országos Roma Önkormányzat vezetője. A tanácsban több miniszter is helyet kap – például Matolcsy György.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Tarot, Vigyázat: a csalás hete következik
  A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. Grace lapjai csalás lehetőségét sejtetik, ugyanakkor pozitív energiákra is számíthatunk.
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2020.január 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-01-19
  Ma szenvedélyre vágyunk, de nem szívesen bonyolódunk kalandokba. Inkább kedvesünkkel élnénk meg a mély érzelmeket. Töltsünk több időt együtt és hangolódjunk rá egymás igényeire! Ma alhasunk lesz érzékenyebb. Ha nőgyógyászati panaszaink vannak, akkor kellemetlenül felerősödhetnek. A gyógynövények enyhíthetik a panaszokat, használhat például az ülőfürdő cickafarkkal. A kismamák a mai napon tartózkodjanak a fizikai megterheléstől!
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.január 18-tól 24-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-01-18
  Ma szenvedélyes hangulatban leszünk, szívesen töltjük az időnket kedvesünkkel. Ha úgy érezzük, hogy mással is flörtöl, akkor kémkedni kezdünk utána. Ne hagyjuk, hogy a féltékenység megmérgezze kapcsolatunkat! Ma az alhasunk lesz érzékenyebb, használhatunk gyógynövényeket a nőgyógyászati problémák megoldására. Figyeljünk arra, hogy agresszív orvosi beavatkozásokat ne végezzenek ma alhasunk területén. Gondoljuk végig, hogy mikor voltunk utoljára szűrővizsgálaton!
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek