Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Nem oszlatta fel a bíróság a Szebb Jövőért egyesületetPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2012
A Gyulai Törvényszék első fokon úgy döntött: nem kell feloszlatni a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet. A békéscsabai székhelyű, Gyöngyöspatán és Hajdúhadházán masírozó, a helyi cigányokat megfélemlítő paramilitáris banda ellen a Békés Megyei Főügyészség nyújtott be keresetet.
 
Roma Sátor a SzigetenPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2012
A Sziget külön helyszínt biztosít a roma zenei stílusok bemutatásának, a swing manouche-tól az oláh, beás, erdélyi cigányzenéig, a fúvós bandáktól egészen a roma rapig. A Roma Sátornál egyéb művészeti projektek is bemutatásra kerülnek, kiállítás is kíséri a zenei programot.
 
Mit jelent az, hogy cigány?PDF Print E-mail
Wednesday, 25 July 2012
Az ecsetből a hígító kifolyt a PVC-padlóra, és ő nem törölte fel. Jött a főnök. Ordított, hogy büdös meg köcsög cigány. Hájas Zoltán meglepetten nézett körül. Hozzá beszél? És mit mond? Mit jelent az, hogy „cigány"?
 
BÁLINT TONCSIT AKARJA A VAJDÁK FŐNÖKEPDF Print E-mail
Wednesday, 25 July 2012
Bálint Antóniát kérték fel háziasszonynak a cigányvajdák országos találkozójukra, ahová külföldről is érkeznek vendégek.
 
Cigány fiataloknak szerveztek rendészeti tábortPDF Print E-mail
Wednesday, 25 July 2012
Kilencedik alkalommal szervezett a Belügyminisztérium rendészeti pályára irányító tábort roma fiatalok részére Nagykovácsiban, az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskolában. Az öt nap során a 47 jelentkező bepillantást nyerhet a rendőrség, a katasztrófavédelem és a büntetés-végrehajtási dolgozók mindennapjaiba.
 
Száz évvel a bécsi bemutató után Kisvárdán Kálmán Imre: CigányprímásaPDF Print E-mail
Monday, 23 July 2012
A világhírű, idősödő cigányprímás, Rácz Pál, a darab főhőse vallja, hogy: „A szív kotta nélkül sírja el a legszebb nótákat!"
 
Hétfőn cigányvezetőkkel találkozik OrbánPDF Print E-mail
Monday, 23 July 2012
Az Országos Roma Önkormányzatnál folytatja kéthetes konzultációsorozatát hétfőn Orbán Viktor miniszterelnök - közölte a kormányfő sajtófőnöke vasárnap az MTI-vel.
 
Túl vagyunk egy-két éhséglázadáson - interjú Setét JenővelPDF Print E-mail
Monday, 23 July 2012
A közmunkák rendszerére is egyre kevesebb pénz lesz; a társadalmi diskurzusban elfogadottá vált a cigányozás; a köznevelési törvény nem támasztja alá, hogy a kormánynak komolyabb szándéka lenne a roma integráció ügyében - interjú Setét Jenő polgárjogi aktivistával.
 
Harminc gyerek látogatott DebrecenbePDF Print E-mail
Monday, 23 July 2012
Tavaly Budapestre idén Debrecenbe szervezett ingyenes tanulmányi kirándulást a paksi roma nemzetiségi önkormányzat helybeli cigány származású gyerekek számára.
 
Romagyilkosságok: ismeretlen személy DNS-ét azonosítottákPDF Print E-mail
Friday, 20 July 2012
Az igazságügyi hemogenetikus szakértő újabb meghallgatásával folytatódott a romák elleni támadásokkal vádolt négy férfi büntetőpere pénteken a Budapest Környéki Törvényszéken.
 
Cigányellenes plakátok a kiskunhalasi utcákonPDF Print E-mail
Friday, 20 July 2012
Ismeretlen tettesek cigány- és zsidóellenes plakátokat helyeztek el Kiskunhalas utcáin. A rendőrség már keresi az elkövetőket.
 
Cigány barátaimhoz!PDF Print E-mail
Friday, 20 July 2012
Szörnyű gyilkosság történt, nem mentegetem azt a rongy alakot, aki elkövette. Mint sokan mások, én is megnéztem a facebook profilját. Egy volt a sok ezer közül, egy kisgyerek tűnt fel több helyen is, nehéz megérteni, hogy miért is ölt az az ember.
 
Bándy-gyilkosság: liberális jogvédők háttal az igazságnakPDF Print E-mail
Wednesday, 18 July 2012
Bándy Kata áldozat, nem volt se cigány, se zsidó. Hiába a társadalmi felháborodás, a liberális jogvédő szervezetek hallgatnak, Áder János pedig az áldozat szülei helyett a Siratófalat ment látogatni Izraelbe és együtt vacsorázott a Magyarország felvásárlásáról szónokló Simon Peresszel. Miért hallgatnak a jogvédők és a cigányszervezetek?
 
DK: nem lehet visszaállítani a halálbüntetéstPDF Print E-mail
Wednesday, 18 July 2012
„Egy fiatal lány brutális meggyilkolását, tragikus halálát a jobb- és a szélsőjobboldalon egyesek arra használják ki, hogy követeljék a halálbüntetés visszaállítását, és szítsák a cigánysággal szembeni gyűlöletet” – vélekedett a szerkesztőségünknek megküldött közleményében a Demokratikus Koalíció. A párt szerint a gyalázatos bűncselekmény ellenére a halálbüntetést nem lehet visszaállítani.
 
Roma művészeti fesztivál az Akvárium KlubbanPDF Print E-mail
Wednesday, 18 July 2012
Négy nap alatt több mint 40 előadó lép fel az Akvárium klubban július 19. és 22. között a Si love - is love elnevezésű roma zenei és művészeti fesztiválon, amelyen a cigányzenén túl mozdulatszínház, kiállítások és filmvetítések is várják az érdeklődőket.
 
Bándy Kata és a férfibűnözésPDF Print E-mail
Wednesday, 18 July 2012
Bándy Kata tragikus halála nem a cigánybűnözésről, hanem a kiszolgáltatott csoportok, köztük a nők elleni erőszakról szól. Semmi köze a politikailag gerjesztett cigányellenességhez.
 
Cigányok között lakott a püspökPDF Print E-mail
Wednesday, 18 July 2012
Orosz Atanáz görögkatolikus püspök néhány paptársával együtt egy héten keresztül Rakacán lakott, hogy testközelből tapasztalja meg a cigány hívek gondjait, problémáit. Az utolsó napokban tartották a nyár elején megalapított Cigánymissziós Bizottság első ülését.
 
Szellem és divatPDF Print E-mail
Wednesday, 11 July 2012
A szellem az emberi lét lényege. A szellem emeli ki az embert nyelve révén a horda létből, s száll szembe a létező egészével. Heidegger szerint a nyugati ember szellemi-történeti ittléte a kérdezéssel kezdődik, melynek nyomán, ha a kérdező makacs és kitartó, kinyílik a létező a maga kifürkészhetetlen megváltoztathatatlanságában, és megadja a tudás igazságát.Mint Heidegger írja, a kérdezés „nem pusztán meghaladható lépcsőfok többé a válasz, mint tudás felé vezető úton, hanem maga a kérdezés lesz a tudás legmagasabb alakja.A kérdezés kifejleszti akkor a maga legsajátabb erejét, hogy minden dologban felnyissa azt, ami lényeges. A kérdezés rákényszerít akkor arra, hogy pillantásunkat a lehető leginkább leegyszerűsítsük, leszűkítsük, s a megkerülhetetlenre irányítsuk." (Heidegger, 1992. 67. o.)
 
Két év alatt se lett rend az országban PDF Print E-mail
Wednesday, 11 July 2012
Nemhogy rendet nem tett két hét alatt a második Orbán-kormány, 2011-ben is tovább erősödött a bűnözés. Olyannyira, hogy sikerült "elérniük" az 1998-2002 közötti időszak rossz bűnügyi mutatóit.
 
A Jobbik számon kérné a romákat PDF Print E-mail
Wednesday, 11 July 2012
Nyíregyháza - Cigány felzárkóztatási politika: feneketlen kútba dobjuk a pénzt.
 
Ezer cigány helyezkedhet el a szociális szférában - 1,4 milliárdértPDF Print E-mail
Wednesday, 11 July 2012
Ezer roma ember, főként nő, állhat munkába novembertől különböző szociális intézményekben az Emberi Erőforrások Minisztériuma programja keretében - jelentette be Soltész Miklós szociális államtitkár és Langerné Victor Katalin társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkár kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.
 
Az elárverezett faluPDF Print E-mail
Tuesday, 10 July 2012
Tiszabő - az egy főre jutó általános vásárlóerő alapján - Magyarország legszegényebb települése. A 95 százalékban romák lakta községben munkalehetőség alig akad, az önkormányzatnak szinte semmilyen bevétele nincs. Most maradék vagyonától is kénytelen megválni Tiszabő: árverést rendeztek az önkormányzat ingó és ingatlan tulajdonából. A régen virágzó településen ma teljes a kilátástalanság. HERSKOVITS ESZTER riportja.
 
A jobbikos polgármester nem kér az úszófelszerelésbőlPDF Print E-mail
Tuesday, 10 July 2012
Egy volt olimpiai bajnok, egy vízilabdázó, olvasva az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány felhívását, melyben mélyszegénységben élő cigány tanulók számára "úszócuccgyűjtő" akciót hirdetett, felajánlotta, hogy romáknak és nem romáknak, akár az iskola valamennyi növendékének a szükséges úszófelszerelést beszerzi.
 
Nagyobbnak látszanak a kisebbségekPDF Print E-mail
Tuesday, 10 July 2012
Egy felmérés szerint a lakosság túlbecsüli a magyarországi cigány, zsidó, kínai, arab és afrikai emberek, valamint a Magyarországon élő határon túli magyarok arányát.
 
Egy fillért se a roma gyerekek integrációjáraPDF Print E-mail
Monday, 09 July 2012
A jövő évi költségvetés tervezetében nem egyszerűen csökkentették a roma oktatási integrációra eddig fordított közel 7 milliárdos összeget, hanem egy árva forintot sem irányoztak elő. Pedig a programnak csak pozitív tapasztalatai vannak, romák és nem romák számára egyaránt.
 
Vona: teljesen ellehetetlenült a cigány-magyar együttélés PDF Print E-mail
Monday, 09 July 2012
Vona Gábor szerint a nemzeti oldal elé húzott "betonfalat" a Magyar Gárda törte át, e nélkül a Jobbik csak egy egyszázalékos, parlamenten kívüli párt lenne.
 
Börtönre ítélték Kolompár OrbántPDF Print E-mail
Thursday, 05 July 2012
Első fokon 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte Kolompár Orbánt, az Országos Cigány Önkormányzat egykori elnökét a Kecskeméti Városi Bíróság csütörtökön. Három évre eltiltották a közügyek gyakorlásától is. Mátyásné Polereczki Éva tanácsvezető bíró kétrendbeli, részben társtettesként, részben folytatólagosan elkövetett jogosulatlan gazdasági előny bűntettében, valamint az Európai Közösség pénzügyi érdekeinek társtettesként, folytatólagosan elkövetett megsértése bűntettében mondta ki bűnösnek Kolompár Orbánt. A bíróság a folytatólagosan elkövetett sikkasztás és a számvitel rendjének megsértése miatt emelt vád alól felmentette.
 
Horn Gyula 80. születésnapjáraPDF Print E-mail
Thursday, 05 July 2012
A Magyar Szocialista Párt tisztelettel köszönti Horn Gyulát 80. születésnapján. Európai politikust, magyar államférfit, baloldali embert, a XX. század végi magyar és európai történelem egyik meghatározó alakját köszöntjük ma.
 
Két pofon AmerikánakPDF Print E-mail
Thursday, 05 July 2012
Miután egy alkalommal én állíttattam le a kuruc.info-t, amely egy amerikai szerveren működött, tudom, hogy a szövetségi kormányzat szintjén nincs lehetőség arra, hogy az Egyesült Államok betiltsa a szélsőjobboldali hírportált. Ez jogi és fizikai képtelenség. Magánjogi szerződésekről van szó, amelyekbe az amerikai kormány nem szól bele.
 
Romagyilkosságok - Tanúkat hallgatott meg a bíróság PDF Print E-mail
Thursday, 05 July 2012
Tanúmeghallgatással folytatódott a romák elleni támadásokkal vádolt négy férfi büntetőpere szerdán a Budapest Környéki Törvényszéken.
 
Kolompár-per: a bíróság ma hirdet ítéletet PDF Print E-mail
Thursday, 05 July 2012
Ma hirdet elsőfokú ítéletet a Kolompár Orbán és társai ellen folyó büntetőperben a Kecskeméti Törvényszék. Az ügyészség az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) egykori elnökére, valamint névrokonára, a másodrendű vádlott Kolompár Lászlóra letöltendő szabadságvesztés kiszabását kérte.
 
Pályát vált CaramelPDF Print E-mail
Thursday, 05 July 2012
Romaügyekkel szeretne foglalkozni a Megasztárban befutott énekes. A cigánytelepről jött előadó akár politikusként is harcolna a mélyszegénységben élők jogaiért.
 
Jobbik: ne adjanak házat a cigányoknak!PDF Print E-mail
Thursday, 05 July 2012
A Jobbik azt követeli a kormánytól, hogy vonja vissza azt a jövő évi költségvetéshez benyújtott bizottsági módosító javaslatot, amely térítésmentesen engedne át egy fővárosi VIII. kerületi ingatlant a Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetségnek.
 
CBA bojkottomPDF Print E-mail
Wednesday, 04 July 2012
Nem valami nagyszabású akció ez, egyszemélyes bojkott. Körülbelül két hete tart, és bármilyen megrázó, a CBA még működik.  Némi gondolkodás után mégis arra jutottam, érdemes leírnom, miért nem vásárolok többet CBA-ban. Kíváncsi vagyok a reakciókra.
 
Így készülne a Fidesz a kanadai romák hazatérésére PDF Print E-mail
Wednesday, 04 July 2012
Azonnal indítható, komplex programokkal kell felkészülni a Kanadából hazatérő romák megsegítésére - mondta Járóka Lívia fideszes EP-képviselő.
 
Egymilliós büntetés, mert nem engedték be a romákatPDF Print E-mail
Wednesday, 04 July 2012
Nem engedték be a budapesti A. Clubba azokat a roma fiatalokat, akik tavaly júniusban a Meleg Méltóság menete után szerettek volna a klubban szórakozni. A hatóság egymillió forint bírságot szabott ki a diszkrimináló cégre.
 
Állami épületek kerülnek az egyház kezébe: egyet a romák is kapnak!PDF Print E-mail
Wednesday, 04 July 2012
Tizenhárom állami tulajdonú ingatlant adna át, egy kivétellel térítésmentesen vagy telekmegosztással, egyházaknak a parlament emberi jogi és vallásügyi bizottsága. Az idei költségvetéshez benyújtott módosító javaslat a Lungo Drom romaszervezetnek is juttatna egy épületet a fővárosban.
 
Harmincnégy évet kaptak, de szabadultakPDF Print E-mail
Wednesday, 04 July 2012
Ismét elítélte a Miskolci Városi Bíróság közösség tagja elleni erőszakért azokat a cigányokat, akik 2009. március 16-án csoportosan és felfegyverkezve rátámadtak egy autóra. Döntésével a bíróság megerősítette, hogy a vádlottak tettüket rasszista alapon, magyargyűlölő indítékból követték el, azonban az első ítéletnél enyhébb büntetést szabott ki.
 
Megszégyenítették a huszárokat Kövér László testőreiPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2012
A kecskeméti huszárok életlen kardjaitól féltették Kövér László házelnök testi épségét a nemzetbiztonsági szakemberek pénteken.
 
.A miskolci Görögkatolikus Cigány Szakkollégium felvételt hirdet a 2012/13-as tanévre PDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2012
Társadalmi kérdések iránt, fogékony vagy a cigányságot érintő problémákra, úgy érzed, hogy felelős értelmiségiként tenni szeretnél a cigányság felemelkedéséért és a cigány- magyar együttélésért, valamint tagja szeretnél lenni egy jó közösségnek, köztünk a helyed!
 
Erdős Kamill, a kultikus cigánykutatóPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2012
Egy kultikus kutatóra emlékezik a cigány néprajz: ma, július 2-án van ötven éve, hogy fiatalon elhunyt Erdős Kamill. A tüdőbajban megbetegedett autodidakta kutató alakjáról a cigány fantázia meséket, mondákat is költött.
 
Félmilliárd forint hátrányos helyzetű hevesi településeknekPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2012
A kormányzat félmilliárd forintos pályázati forrást biztosít a következő időszakban az úgynevezett ÖNHIKI-támogatás keretében a hátrányos helyzetű Heves megyei településeknek - jelentette ki Nyitrai Zsolt miniszterelnöki biztos szombaton a Heves megyei Kömlőn, egy közel 12 millió forint értékű sportpálya rekonstrukciós beruházásának felavatásakor.
 
Esélynövelő tábor hátrányos helyzetűeknekPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2012
Elsősorban hátrányos helyzetű, rászoruló családok gyermekeinek szervezett üdülési lehetőséget a miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat. A császtapusztai esélynövelő nyári táborba, 120 olyan gyermek utazhatott el, kiknek családja nem tudná önerőből a nyaralást biztosítani. Az első turnus pénteken délelőtt indult útnak, a Miskolctól 35 km-re lévő nyári táborba.
 
Romagyilkosságok - Tanúmeghallgatással folytatódott a bizonyítási eljárásPDF Print E-mail
Monday, 02 July 2012
Tanúmeghallgatással folytatódott a romák elleni támadásokkal vádolt négy férfi büntetőpere pénteken a Budapest Környéki Törvényszéken. Két embert hallgattak meg.
 
Tüntetés a rokkantakértPDF Print E-mail
Monday, 02 July 2012
Elfogadhatatlan a rokkantnyugdíjak eltörlése, vissza kell állítani a társadalombiztosításon alapuló, kiszámítható rokkantsági nyugdíjat, a kormánynak pedig bocsánatot kell kérnie az ártatlanul csalónak nevezett betegektől. A többi között ezt követelték tegnap a Hősök terén tartott demonstráción, amelyen a volt rokkantnyugdíjasokat, súlyos betegeket, fogyatékosságokkal élőket sújtó kormányzati intézkedések ellen tiltakoztak.
 
Nem csak a cigányokon segítenek a romákPDF Print E-mail
Monday, 02 July 2012
Többféle módon igyekszik segíteni a rászorulókon - és nem csak a cigányokon - a Tolnai Roma Nemzetiségi Önkormányzat - derült ki Karaszi Károly elnök szavaiból.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.augusztus 8-tól 14-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-08-08
  Ma álmodozó, fáradékony hangulatban leszünk, érdemes többet pihennünk. Ha tehetjük, akkor aludjuk ki magunkat alaposan, így erőt gyűjthetünk a következő munkahétre. Egy jó nagy séta a friss levegőn jót tesz a közérzetünknek! Ma azt tapasztalhatjuk, hogy több vizet tart vissza a szervezetünk. Lehet, hogy megduzzad a bokánk, vagy az ujjaink. Segíthetünk magunkon, ha egy evőkanál petrezselymet elrágcsálunk, hiszen ez a növény vízhajtó hatású. Használhatjuk ételeink ízesítésére is.
 • Heti szexhoroszkóp 2020.augusztus 7-től 13-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-08-07
  Ma szívesen teszünk-veszünk a kertünkben, hiszen szükségünk van a mozgásra. Tegyünk rendet, vágjuk formára bokrainkat. Ha ásni szeretnénk, akkor ma megtehetjük, gyorsabban haladunk. Ma a fejünk lehet érzékenyebb, aki hajlamosabb a fejfájásra, most ismét szembekerülhet a kellemetlen tünettel. A fogaink is érzékenyebbek lesznek, - ha tudjuk, hogy érzékenyek a hideg ételekre, italokra, akkor ma ne fogyasszunk jeges édességeket.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.augusztus 6-tól 12-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

  Sport hírek

  Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

  2017. July 05.

  article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
  Teljes cikk