Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Romagyilkosságok - Szerdán folytatódik a perPDF Print E-mail
Monday, 30 January 2012
A romák elleni támadásokkal vádolt négy férfi büntetőpere szerdán folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken, amely a legutóbbi, december 9-i tárgyaláson tanúmeghallgatást tartott; a bíróság tájékoztatása szerint ezúttal is tanúkat hallgatnak meg.
 
Guardian: Félnek a romák GyöngyöspatánPDF Print E-mail
Monday, 30 January 2012
Szegény, bántalmazott és másodosztályú: fél a roma egy magyar faluban címmel közölt riportot péntek délután a Guardian, amiben a Gyöngyöspatára látogató Helen Pidd számol be arról, hogy kétségbeesett cigány családok akarják elhagyni a falut, megelégelve a több hónapja tartó terrort és a sok éves szegregációt.
 
A roma holokausztra emlékeztek BrüsszelbenPDF Print E-mail
Monday, 30 January 2012
Az elfeledett roma holokauszt emlékezete címmel tartott konferenciát az Európai Roma Információs Iroda Brüsszelben.
 
Kapjatok a fejetekhez, cigányok!PDF Print E-mail
Monday, 30 January 2012
Megbolondultatok, romák! Kézen fogva vonultok a nyíltan rasszista firkász Bayer Zsolttal a kormánypárti békemenet tüntetésen, aminek ő volt az egyik szervezője! (2012.01.21.)
 
Negatívabb lett a cigánykép a sajtóbanPDF Print E-mail
Monday, 30 January 2012
Szinte teljesen érzéketlenné vált a cigányokat érő diszkriminációra a magyar média 2011-re, a cikkek és tudósítások harmada a bűnözéssel köti össze a romákat, ilyen rossz arányra utoljára 1988-ban volt példa - mutatja egy évről évre elkészülő felmérés.
 
A Phralipe és az önkéntességPDF Print E-mail
Monday, 30 January 2012
A Phralipe Független Cigány Szervezet 2010-ben három családnak segített a rasszista támadások és gyilkosságok túlélői közül. Befejeztük a Csorba szülők házát Tatárszentgyörgyön, két fürdőszobát alakítottunk ki és biztonságot teremtettünk Kislétán, valamint a romlásnak indult tiszalöki házat javítottuk a Nemzetközi Újjáépítési Akció résztvevőivel.
 
Horváth Aladár visszatértPDF Print E-mail
Wednesday, 25 January 2012
Ismét mozgalmat szervez Horváth Aladár. A jogvédő szerint mintegy 300 ezer roma a haláltusáját vívja, és legalább kétszer ennyi nem cigány ember is hasonló sorban él Magyarországon.
 
A cigányokról és a muzulmánokról is tárgyalnak az egyházakPDF Print E-mail
Wednesday, 25 January 2012
A folyamatosan változó világban milyen teológiai és gyakorlati válaszokat tudnak adni.  
 
Óceánjáró-katasztrófa: szerdán hozzák haza a hegedűs holttestétPDF Print E-mail
Wednesday, 25 January 2012
Hivatalosan még nem tudni, mi okozta a 38 éves cigányzenész halálát, a halotti anyakönyvi kivonatot a konzulátus még nem kapta meg.
 
Kihirdették a tandíjakat: 150 ezer és egymillió között a slágerszakokonPDF Print E-mail
Wednesday, 25 January 2012
Félévente 150 ezer és egymillió forint közötti összeget kell szeptembertől fizetni azoknak az egyetemi és főiskolai hallgatóknak, akik nem kerülnek be az állami ösztöndíjasok közé. Ráadásul a legnépszerűbb szakok állami finanszírozását vágta vissza leginkább a kormány: gazdasági képzésre összesen 250 ingyenes hely jut, jogot pedig csak két budapesti egyetemen lehet majd állami támogatással tanulni. Idén tízezerrel kevesebb ingyenes hely lesz az alap- és az osztatlan képzésen.
 
Külföldi szakértők vizsgálnák Schmitt doktoriját?PDF Print E-mail
Wednesday, 25 January 2012
A Népszabadság úgy tudja, a Semmelweis Egyetemen felmerült a lehetőség, hogy külföldi szakértőket kérnek fel a Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-es doktori disszertációjával kapcsolatos plágiumgyanú kivizsgálására. A külföldi szakemberek bevonására azért lehet szükség, mert a lap korábbi információi szerint a felkért hazai szakértők az ügy politikai vonatkozásai miatt vonakodnak részt venni a vizsgálatban.
 
Hazaáruló kijelentései méltatlanná tették Gönczöt a posztraPDF Print E-mail
Wednesday, 25 January 2012
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) Göncz Kinga szocialista EP-képviselő visszahívását követeli, a kisebbik kormánypárt szerint ugyanis a volt külügyminiszter méltatlanná vált a magyar választók képviseletére.
 
Egy miskolci családhoz költözött Gyurcsány FerencPDF Print E-mail
Wednesday, 25 January 2012
Egy család invitálására Gyurcsány Ferenc három napra az avasi lakótelepre költözött Miskolcon. A volt miniszterelnök így mérné fel a városrész problémáit.
 
Váradi Gábor festőművész Csokonai Vitéz Mihály - alkotói díjat kapottPDF Print E-mail
Wednesday, 25 January 2012
2012. január 19-én a Magyar Kultúra Napja alkalmából Réthelyi Miklós Magyarország nemzeti erőforrás minisztere megbízásából, Szőcs Géza kulturális államtitkár és Halász János parlamenti államtitkár díjakat adományozott a kultúra területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó alkotóknak, művészeknek, könyvtárosoknak, valamint a kultúra pártfogóinak, mecénásainak.
 
A Titanic betétdala szólt a Costa ConcordiánPDF Print E-mail
Wednesday, 25 January 2012
A katasztrófa több részlete is megegyezik a száz évvel ezelőtti tragédiával, ráadásul a múlt pénteki hajótörés egyik túlélőjének rokonai is utaztak a Titanicon. Az egyik, már azonosított magyar áldozat, a hajó zenekarában hegedülő Fehér Sándor pedig hősies viselkedésével írta be magát a külföldi médiába.
 
Farkas Flórián levelet írt BarrosónakPDF Print E-mail
Wednesday, 25 January 2012
José Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság elnökének írt levelet Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke, mert szerinte veszélybe kerülhet az európai cigányság felzárkózása - írja a Magyar Hírlap.
 
Teleki László levele Farkas FlóriánnakPDF Print E-mail
Thursday, 19 January 2012
Teleki László, az MSZP Országos Elnökségének tagja nyílt levélben fordult Farkas Flóriánhoz, az Országos Roma Önkormányzat elnökéhez, ebben üdvözli az Európai Bizottság elnökének írt levelét, amelyben a hazai és ez európai cigányság felzárkóztatásának ügye mellett foglal állást. Egyúttal sajnálatát is kifejezi, hogy a levélben nem esik szó a magyar kormány alapvető felelősségéről.
 
A Jobbiknak csak látszólag érdeke az EU-ból való kilépésPDF Print E-mail
Thursday, 19 January 2012
Még a Jobbikon belül is voltak olyan országgyűlési képviselők, akiket meglepett az EU-s zászló nyilvános elégetése a párt szombati demonstrációján, ám az akció nem váltott ki vitát a párton belül. Ma már bizonyosnak tűnik, hogy a cigányellenesség után a nyugatellenességre építi politikáját a párt.
 
Török Gábor: komoly presztízsveszteség lehet a Fidesznek az államfőcserePDF Print E-mail
Thursday, 19 January 2012
Presztízsveszteség lenne, ha a plágiumvád miatt a Fidesz megvonná a bizalmat Schmitt Páltól, ám a lépés mellett is szólnak érvek - mondta Török Gábor politikai elemző az InfoRádió Aréna című műsorában. Hozzátette: az IMF-tárgyalások kapcsán a kormány csupán rossz és rosszabb lehetőségek közül választhat.
 
Módosíttatná a nemzetiségi választójogi szabályokat az FCÖPDF Print E-mail
Thursday, 19 January 2012
Több ponton is módosíttatná a tavaly elfogadott nemzetiségi választójogi szabályokat a fővárosi roma érdekképviselet, ennek érdekében az országgyűlési képviselőknek petíciót fogalmaztak meg, amelyhez már több tucatnyi szervezet és magánszemély csatlakozott.
 
Roma negyed épül NagybányánPDF Print E-mail
Thursday, 19 January 2012
Bukarest, 2012. január 16., hétfő (MTI) - A roma közösségnek szán a nagybányai önkormányzat egy új városnegyedet, a befektetés értéke közel 60 millió euró - jelezte hétfői számában a kolozsvári Krónika.
 
A kormány egymilliárdból győzködi az embereketPDF Print E-mail
Thursday, 19 January 2012
Hamarosan beköszönt a nemzeti együttműködés új szakasza, és „valóban változások következnek". Legalábbis erről akarja meggyőzni a kormány az embereket két, együttesen több mint egymilliárdos PR-munkával. A Miniszterelnökség pályázata szerint brandépítéssel és több nemzeti konzultációval kell bemutatni, hogy a kormány összefüggő döntések sorozatával tudatosan építi az erős, jól működő, a nemzeti érdekeket képviselni és érvényesíteni képes Magyarországot.
 
Farkas Flórián levelet írt BarrosónakPDF Print E-mail
Thursday, 19 January 2012
José Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság elnökének írt levelet Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke, mert szerinte veszélybe kerülhet az európai cigányság felzárkózása - írja a Magyar Hírlap.
 
Nem érnek rá: megszűnt a cigány önkormányzatPDF Print E-mail
Sunday, 15 January 2012
Megszűnt a fácánkerti cigány kisebbségi önkormányzat - tudtuk meg Orbán Zsolt polgármestertől.
 
Tovább támogatják az egyházakatPDF Print E-mail
Sunday, 15 January 2012
Folytatódnak, és folyamatossá is válhatnak a Kárpát-medencei egyházi kezdeményezéseket támogató programok, amelyek tavaly több mint kétmilliárd forintban részesültek - közölte Szászfalvi László, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára pénteken, zalaegerszegi látogatásán.
 
Az elsmittelt ország - a hazaárulásról rövidenPDF Print E-mail
Sunday, 15 January 2012
Schmitt Pállal nem az a baj, hogy a jelek szerint nem tudott megírni egy doktori disszertációt, hanem az, hogy teljesen komolytalanná és szalonképtelenné teszi Magyarországot a világ civilizált felén. Egy elsmittelt országnak egy smittelő ál(l)amfő jár?
 
RÖVIDHÍR - DK-konferencia: gazdaságpolitikai fordulatot, reformokat sürgettek a felszólalókPDF Print E-mail
Sunday, 15 January 2012
A szerkezeti reformok fontosságát, a tandíj és a vizitdíj szükségességét hangsúlyozta Bokros Lajos, az MDF színeiben megválasztott európai parlamenti képviselő a Gyurcsány Ference vezette Demokratikus Koalíció (DK) gazdaságpolitikai konferenciáján vasárnap Budapesten.
 
Pácban az LMP: Schiffer lemondott frakcióvezetői posztjárólPDF Print E-mail
Sunday, 15 January 2012
Schiffer András, az LMP frakcióvezetője a párt országos politikai tanácsának szombati ülésén lemondott posztjáról.
 
Döbbenetes felvételek a Jobbik tüntetéséről - KépekPDF Print E-mail
Sunday, 15 January 2012
Az Európai Unióból való kilépés szükségességét hangsúlyozta a Jobbik elnöke pártjának szombati demonstrációján, amelyet az Európai Bizottság magyarországi képviseletének épülete elé szerveztek. A rendezvény résztvevői a színpadon egy uniós zászlót is elégettek.
 
Miért is jöjjön bárki Magyarországra?PDF Print E-mail
Friday, 13 January 2012
Csikós, gulyás, puszta, cigányzene - ez jutott eszébe Magyarországról a külföldieknek másfél-két évtizede. Aztán ez az országimázs, országmárka, avagy országkép avíttnak találtatott,mi több, immár szinte tabunak számít.
 
Cigányprímás - Operett Csornán!PDF Print E-mail
Friday, 13 January 2012
2012. január 16-án Csornán a Városi Művelődési Központban lesz látható Böhm György rendezésében a Turay Ida Színház vendégprodukciója a Cigányprímás. Jegyek a helyszínen válthatóak 2300 ft áron.
 
Olasz újságírók tüntettek a magyar sajtószabadságértPDF Print E-mail
Thursday, 12 January 2012
A római magyar nagykövetség előtt tartott szerdán délután egyórás szolidaritási tüntetést az Olasz Nemzeti Sajtószövetség független információszolgáltatást és az Európai Unió alapvető értékeinek védelmét követelve.
 
A Jobbik közleménye - Már megint a magyarok húzzák a rövidebbet a "cigánybűnözőkkel" szembenPDF Print E-mail
Thursday, 12 January 2012
Az Országos Rendőr-főkapitányság továbbra sem képes leszámolni a tabukérdésekkel, így újra csak az eleve bukásra ítélt látszatintézkedésekkel próbálja orvosolni a magyar társadalmat leginkább sújtó szociokulturális alapon létező cigánybűnözést.
 
Cigány nemzetiségi iskolák: az Országos Roma Önkormányzathoz kerülnek?PDF Print E-mail
Thursday, 12 January 2012
A szegregálódott cigány iskolák fenntartását az Országos Roma Önkormányzatnak adná az állam - olvasható a HVG eheti számában.
 
Roma-roma ellentét GyöngyöspatánPDF Print E-mail
Thursday, 12 January 2012
A cigány kisebbségi önkormányzat tagjainak lemondását, illetve a helyi cigányvajda közéleti visszavonulását követelte kedden Gyöngyöspatán helyi romák egy csoportja.
 
Nem kérnek a cigánytáborból a jómódú párizsiakPDF Print E-mail
Tuesday, 10 January 2012
Aláírásokat gyűjtenek egy cigánytábor létesítése ellen egy elegáns párizsi kerület lakosai, újra lángra lobbantva a romakérdés körüli vitát, alig hónapokkal az elnökválasztás előtt.
 
Morvai cigányos rémtörténeteket hallott BodaszőlőnPDF Print E-mail
Tuesday, 10 January 2012
Vasárnapi lakossági fórumainak helyszínén Morvai Krisztina EP-képviselő olyan helyeikkel találkozott, akik cigányok által elkövetett bűncselekmények elszenvedői voltak.
 
A cigányoknak meg kell bélyegezniük a bűnözőketPDF Print E-mail
Monday, 09 January 2012
A Láso drom - Jó út cigány polgári mozgalom alapítói szerint nincs kettős mérce: nekik, a cigány-magyaroknak is meg kell bélyegezniük a közülük kikerült bűnözőket. „Elítélésükben, az ellenük való védekezésben az élen kell járnunk, a Jó úton" - hangsúlyozta az úttörő jellegű szerveződés egyik elindítója, Illés Tibor jászsági cigány-magyar vezető.
 
Reménytelen szabadságharcPDF Print E-mail
Monday, 09 January 2012
Nobel-díj ide vagy oda, Elfriede Jelinek darabjai 2004 után sem árasztották el a magyar színpadokat. Amin nem is csodálkoztam, miután 2005 januárjában a Krétakör felolvasó előadásában a Vidám Színpad kistermében meghallgattam Pihenő című művét. Azóta tudtommal csak a Pano-Drama próbálkozott Kézimunka címmel az osztrák írónő cigánygyilkosságokkal foglalkozó dokumentumjátékával.
 
A múlt év értékelése és a mostanira vonatkozó tervekPDF Print E-mail
Monday, 09 January 2012
A Nagykanizsai Cigány Kisebbségi Önkormányzat részéről Teleki László elnök tartotta év eleji sajtótájékoztatót, mely keretében értékelte az elmúlt évet és ismertette a 2012-es év feladatait.
 
Több kiemelt bűnügyben hozhat ítéletet az első negyedévben a Pest Megyei BíróságPDF Print E-mail
Thursday, 05 January 2012
Hamarosan ítélet születhet a gyáli és a dunaharaszti gyilkosság ügyében, valamint további hat, hasonlóan nagy visszhangot kiváltó bűnügyben a Pest Megyei Bíróságon, miközben folytatódik a romagyilkosságok tárgyalása, s új, "nagy" ügyek is terítékre kerülnek - közölte a bíróság szóvivője kedden az MTI-vel.
 
Cigányok, többség, hidakPDF Print E-mail
Thursday, 05 January 2012
Az elmúlt években a cigányság helyzete vált hazánk legégetőbb társadalmi problémájává. Ez a helyzet nem egyik pillanatról a másikra keletkezett.
 
Nagykoncerttel köszönti a tavaszt a 100 Tagú CigányzenekarPDF Print E-mail
Thursday, 05 January 2012
100 Tagú Cigányzenekar Tavaszköszöntő Ünnepi Nagykoncertjére március 15-én kerül sor a RaM Colosseumban.
 
Gipsy Indian World Jazz Project - Budapesti Tavaszi FesztiválPDF Print E-mail
Thursday, 05 January 2012
Szakcsi Lakatos Béla világhírű zongorista, a jazz és a klasszikus zene mellett feltérképezte már a teljes zenei palettát; a fúziós jazzt ő vezette be itthon előbb a Rákfogó, majd a Saturnus együttesekkel a hetvenes években. Később a cigány folklór gyűjtésével és színpadi művekké formálásával is foglalkozott. 1975-ben mutatták be első cigány musicaljét, a Piros karavánt, amelyet még kettő követett.
 
Cáfolja Semjént a KDNP roma tanácsadójaPDF Print E-mail
Tuesday, 03 January 2012
Minden cigányságot érintő kérdésben hozzám fordultak országos szinten, cigánysággal kapcsolatos problémákban tőlem kértek megoldási javaslatot - nyilatkozta lapunknak Kamarás István arra reagálva, hogy a KDNP tagadta, hogy a roma politikus tanácsadói pozícióban segítette volna a párt munkáját.
 
Lebontják a cigányprímás házátPDF Print E-mail
Tuesday, 03 January 2012
Potenciális veszélyhelyzetet kíván feloldani Répcelak egy Csánigi utcai leromlott állapotú ház és gondozatlan telek megvásárlásával. Az ingatlan megszerzése évekbe tellett.
 
Nem odafent, idelent dől el a cigány sorsaPDF Print E-mail
Tuesday, 03 January 2012
Tisztességes munka az Azori-szigeteken megtárgyalt Összeurópai Roma Stratégia, de nagyrészt régóta ismert igazságokat fogalmaz meg a cigányságról - mondja az általunk megkérdezett szakértő. Hajdú Géza romológus szerint nincs két egyforma helyzetű és célú cigány közösség, ezért sem sikerült központi programokkal segíteni rajtuk.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk