Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
MSZP: ez nem közmunka, ez munkaszolgálatPDF Print E-mail
Tuesday, 31 May 2011
Az MSZP szerint a kormány az elmúlt napokban világossá tette, hogy az új közmunkaprogram egyetlen célja az állástalanok "megrendszabályozása", a kabinet közmunka helyett munkatáborokat akar.
 
"Hogy lenne ez szegregáció?"PDF Print E-mail
Tuesday, 31 May 2011
Miközben Nyíregyházán gazdaságosságra hivatkozva átszervezés címszó alatt sorra zárják be az általános iskolákat, egyet mégis újranyitnak. A cigány származású gyerekeknek. A Magyar Görögkatolikus Egyház ugyanis átveszi azt a 2007-ben bezárt iskolát, amelyet a város épp azért szüntetett meg, mert az szegregált, sértette a roma gyerekek esélyegyenlőséghez, oktatáshoz való jogát.
 
Elfogadták Farkas Flórián miniszteri biztosi jelentésétPDF Print E-mail
Tuesday, 31 May 2011
A roma támogatásokat felügyelő miniszteri biztos elfogadott jelentése részletesen foglalkozik a romaintegráció és a cigány önkormányzati rendszer finanszírozási rendszerével, a támogatásokkal összefüggő problémákkal, az elosztott források jobb hasznosulásának lehetőségeivel, valamint hangsúlyozza a foglalkoztatás növelését és az oktatás javítását elősegítő lépések szükségességét.
 
Cigány és zsidó zene együtt: a rabbi imájaPDF Print E-mail
Monday, 30 May 2011
A Száztagú Cigányzenekar és a Budapest Klezmer Band vezetőivel, Beke Farkas Nándorral és Jávori „Fegya" Ferenccel beszélgettünk, merthogy június 5-én együtt zenélnek.
 
Cigányúton: Budapesten számít a szomszéd bőrszíne?PDF Print E-mail
Monday, 30 May 2011
A szomszéd bőrszíne hivatalosan Budapesten sem szabhatja meg az ingatlanárakat, ennek ellenére ez a kérdéskör ezen a területen is foglalkoztatja a vevőket, sőt még az eladókat is. A különbség mindössze annyi, hogy a főváros piaci szereplőinek félelmei különböznek az eldugottabb településeken élőkétől.
 
A hátsó szobábanPDF Print E-mail
Monday, 30 May 2011
Húsz év múlva finanszírozhatatlan lesz az ország, két év múlva élhetetlen Borsod egy része, ha nem történik sürgősen szemléletváltás romaügyben - vallja Forgács István. A zalai lovári közösségből származó szakértő szerint célzott képzések és munkahelyteremtés szükséges, különben a fiatal cigányok menthetetlenül szüleik sorsára jutnak.
 
Gyanús kirándulók és motorosok GyöngyöspatánPDF Print E-mail
Monday, 30 May 2011
Tizenöt-húsz motoros jelent meg a hétvégén Gyöngyöspatán, és a hírek szerint körülbelül ötven ember akar "kirándulni" a cigánysor közelében fekvő Kecskekő dombra. A romákat a rendőrség felszólította, hogy lehetőleg ne hagyják el házaikat, ne prvokálják az oda érkezőket, olvasható a Százezren Gyöngyöspatáért Facebook-csoport oldalán.
 
JÁRÓKA: A ROMÁK FELZÁRKÓZTATÁSÁVAL 5-10 SZÁZALÉKKAL NŐHET A FOGLALKOZTATOTTSÁGPDF Print E-mail
Monday, 30 May 2011
Rövid távon a stratégiának meg kell tudnia akadályozni a mélyszegénység generációkon átívelő átörökítését, középtávon ki kell egyenlítenie a leszakadó kistérségek regionális hátrányát, és hosszú távon pedig el kell érnünk, hogy a jelen nyomor sújtotta tömegeiből a jövő egyenlő európai polgárai válhassanak - fogalmazott Járóka Lívia, az Európai Parlament néppárti képviselője a fidesz.hu-nak adott interjújában.
 
Nagykőrösre akarják költöztetni a kecskeméti cigányokat?PDF Print E-mail
Monday, 30 May 2011
Elterjedt a pletyka, miszerint Kecskemétről több száz cigány családot akarnak áttelepíteni a nagykőrösi konzervgyár öltözőépületeibe vagy a volt szovjet laktanya még kihasználatlan ingatlanaiba.
 
A pápa audiencián fogadta Schmitt PálPDF Print E-mail
Monday, 30 May 2011
XVI. Benedek pápa magánkihallgatáson fogadta pénteken a Vatikánban Schmitt Pál köztársasági elnököt és feleségét.
 
Létrejöhet a cigány kollégiumPDF Print E-mail
Monday, 30 May 2011
A zsinat rábólintott, száz főt befogadó intézmény jön létre a debreceni Blaháné utcában, az ingatlant a város önkormányzata biztosítja a szakkollégiumnak.
 
Ki hazudik és miért? - Kormányzati cigánymosdatás nagyotmondás után?!PDF Print E-mail
Monday, 30 May 2011
A magyar kormányt Brüsszelben hazugsággal méltató, mély és erőteljes nyelvcsapásokkal a cigányság nyomorát elhallgató roma politikus nem csak a választókat, a kenyéradó Fidesz-kormányát is méltatlan helyzetbe hozta a napokban, amelyet újabb hazugsággal próbálnak eltussolni.
 
Roma-kedvezmény: 25 ezerért eltűnik a 100 ezres tartozásPDF Print E-mail
Friday, 27 May 2011
Tamási - Egy százezer forintos közüzemi tartozást most 25 ezer forinttal letudhatnak a roma családok.
 
Farkas Flórián: nem igaz, hogy roma családok alanyi jogon jutnának lakáshozPDF Print E-mail
Friday, 27 May 2011
Téves az a hír, amely szerint a hátrányos helyzetű, elsősorban roma családok alanyi jogon jutnának lakáshoz - közölte Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke csütörtökön az MTI-vel.
 
Balog Zoltánnal tárgyalt az ENSZ különmegbízottjaPDF Print E-mail
Friday, 27 May 2011
Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár csütörtökön a magyarországi cigányság helyzetével összefüggő jogi, szociális, közbiztonsági és oktatási intézkedésekről tájékoztatta Githu Muigait. Az ENSZ rasszizmus-ügyi különmegbízottja a magyar helyzetről tájékozódik, emellett a társadalmi toleranciát erősítő integrációs modelleket is bemutat partnereinek.
 
Kipróbáltatnák a bíróval a börtöntPDF Print E-mail
Friday, 27 May 2011
- Kíváncsi vagyok, hogy a tisztelt bíró úr elvállalná-e kétmillió forintért, hogy tizenegy hónapot üljön börtönben gyilkosok között. Mert ha ő ebbe belemegy, akkor minden rendben van - mondja szikrázó szemmel egy ötven év körüli, bajuszos, kalapos cigány ember a Heves megyei Tarnabod polgármesteri hivatala előtt.
 
Cigánytábort számoltak fel UkrajnábanPDF Print E-mail
Friday, 27 May 2011
Mintegy harminc romát küldtek haza Kárpátaljára a nyugat-ukrajnai Csernyivciből az ukrán rendőrség különleges alakulatának közreműködésével.
 
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - cigány származású fiatalok számáraPDF Print E-mail
Friday, 27 May 2011
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a 2011/2012. tanévre a középfokú oktatási intézmények első, második vagy harmadik évfolyamán tanuló cigány származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a rendőri pálya választásának ösztönzésére
 
A Jobbik szerint faji alapon diszkriminál a kormányPDF Print E-mail
Friday, 27 May 2011
A Jobbik elfogadhatatlannak tartja, hogy a kormányzat kifejezetten a cigány embereket előnyben részesítve próbál nekik munkát és lakást biztosítani.
 
Balog Zoltán: Magyarország nemzeti és európai és szinten is hiteles romastratégiára törekszikPDF Print E-mail
Thursday, 26 May 2011
Magyarország európai uniós tagállamként és elnökként is arra törekedett, hogy hiteles stratégiát dolgozzon ki a romák társadalmi befogadásának előmozdítására - adta értésre a társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár keddi brüsszeli nemzetközi sajtótájékoztatóján, amelynek középpontjában a magyarországi intézkedések álltak.
 
Újabb tanú kérte a vádlottak kivezettetésétPDF Print E-mail
Thursday, 26 May 2011
Újabb sértetti tanú kérte a vádlottak kivezettetését vallomása idejére a romák elleni támadássorozat ügyében indult büntetőper szerdai tárgyalásán, a Pest Megyei Bíróságon.
 
Cáfolták a cigányok alanyi jogon való lakáshoz jutásátPDF Print E-mail
Thursday, 26 May 2011
Alanyi jogon lakáshoz juthatna az a roma család, amely iskolába járatja a gyerekét, és legalább az egyik szülő munkába áll – mondta az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke a Bruxinfónak a kormánnyal kötött megállapodásra hivatkozva. A kabinet cáfolta Farkas Flórián szavait.
 
Ezt nem fogják elfelejteni a cigánygyerekekPDF Print E-mail
Thursday, 26 May 2011
Egynapos budapesti kiránduláson vett részt negyvenhét faddi roma kisgyermek a napokban - tájékoztatott Soponyai Mihályné, a faddi ifjúsági vöröskereszt tanár-elnöke.
 
Vona szerint csak a Jobbik védi a cigányság érdekeitPDF Print E-mail
Thursday, 26 May 2011
Vona Gábor szerint a Fidesz az elmúlt egy évben becsapta a választóit, ezért a pártelnök egy szerdai debreceni lakossági fórumon azt kérte, hogy az emberek támogassák a Jobbik jelöltjét a városban tartandó időközi önkormányzati választáson.
 
Nyílt levél dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr részérePDF Print E-mail
Wednesday, 25 May 2011
Nyílt levél dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr részére
 
Ismét elnöki kegyelmet kérhet Farkas Flórián? - Az MCF SAJTÓKÖZLEMÉNYEPDF Print E-mail
Wednesday, 25 May 2011
Költségvetési pénzzel való visszaélés és más köztörvényes bűncselekmények gyanúja is felmerülhet egy videofelvétel alapján, amely szerint a Fidesszel és a kormánnyal szövetségben lévő Lungo Drom legfelsőbb vezetése csak azért, hogy gazdasági előnyhöz jusson és rossz színben tüntethesse fel politikai riválisát, a bűncselekmények elkövetésétől sem riadtak vissza.
 
Lakás is járna a dolgozó romáknakPDF Print E-mail
Wednesday, 25 May 2011
A Brüsszelben benyújtott magyar roma-stratégia célja, hogy otthonhoz juttassa és iskoláztassa a cigány lakosságot. A kormány huszárvágással igyekszik megoldani a cigányság összes problémáját: terveik szerint saját jogon lakáshoz juthat az a cigány család, ahol legalább az egyik szülő dolgozik és a gyerekek iskolába járnak.
 
Az ember áraPDF Print E-mail
Wednesday, 25 May 2011
Csak a kért kártérítés töredékét ítélte meg a bíró annak a három roma fiatalembernek, akik egy haragosuk, utólag hamisnak bizonyult tanúvallomása nyomán, a tarnabodi támadás gyanúsítottjaként tizenegy hónapot töltöttek ártatlanul előzetes letartóztatásban. A bíró az alacsony összeget részben azzal indokolta, hogy nem ártott nekik annyit a börtön, mert a családjukban ez úgyis megszokott dolog, és így nem volt nehéz visszailleszkedniük a környezetükbe szabadulásuk után.
 
Alkotmánybírósághoz fordul a Jobbik az "egyenruhás bűnözés" szabályozásai miattPDF Print E-mail
Wednesday, 25 May 2011
Alkotmánybírósági beadvánnyal fordul a taláros testülethez hat jobbikos országgyűlési képviselő az "egyenruhás bűnözés" törvényi szabályozásaival kapcsolatban - hangzott el kedden Apáti István és Gyüre Csaba országgyűlési képviselők sajtótájékoztatóján.
 
Az autóból lőhettek Galgagyörkön a romagyilkosságok egyik tanúja szerintPDF Print E-mail
Wednesday, 25 May 2011
A cigányok elleni támadások első helyszínéről, Galgagyörkről idéztek be kedden tanúkat a Pest Megyei Bíróságra a cigánygyilkosságokkal kapcsolatosan. Az egyik tanú szerint valószínűleg egy platós teherautóról adtak le lövéseket a cigányok által lakott galgagyörki utcában, más tanúk elmondták, 2008 júliusában még "gárdistaakciónak" hitték a támadást.
 
Hadházi cigányokkal ismerkedik az ENSZ-megbízottPDF Print E-mail
Wednesday, 25 May 2011
Magyarországon tájékozódik a héten az ENSZ rasszizmussal, etnikai diszkriminációval és idegengyűlölettel foglalkozó különleges megbízottja. Jó munkát!
 
Cigánysor és piacgazdaságPDF Print E-mail
Tuesday, 24 May 2011
Gyöngyöspatának és ami utána következik, egy haszna van: beleveri a politikai elit orrát a saját értékébe. Ha ezek után a vegyes lakosságú területek a Jobbik karjaiba zuhannak, és a következő választás után az "ökoszociális nemzetgazdaságot" hirdető párt nélkül nem lehet kormányt alakítani, akkor az elitünk ennyit ér. Egészen pontosan abba van beleverve az orra, ami az ország értéke, és ami már csak azért is romlik két évtizede folyamatosan, mert az elit soha nem volt képes számot vetni vele.
 
Javít a romák helyzetén az új uniós keretstratégiaPDF Print E-mail
Tuesday, 24 May 2011
Az Európai Bizottság és a soros EU-elnök Magyarország úgy véli, hogy javít a romák helyzetén az új uniós keretstratégia.
 
A JEZSUITA ROMA SZAKKOLLÉGIUM ELŐZETES FELVÉTELT HIRDET A 2011/2012-ES TANÉVREPDF Print E-mail
Tuesday, 24 May 2011
A budapesti Jezsuita Roma Szakkollégium felvételt hirdet egyetemre, főiskolára jelentkező, illetőleg már ott tanuló cigány/roma diákok számára. Olyan diákokat keresünk, akik a felsőoktatási tanulmányaik magas szintű elvégzése mellett azonosulni tudnak az intézmény keresztény értékrendjével, vállalják a cigány/roma és magyar identitásra egyként építő tanulmányi, kulturális és közösségi programokat.
 
A 100 Tagú Cigányzenekarral lép fel Falusi MariannPDF Print E-mail
Monday, 23 May 2011
A 100 Tagú Cigányzenekar és a Budapest Klezmer Band először lép fel együtt.
 
Megdöbbentő adatok a cigányság helyzetérőlPDF Print E-mail
Monday, 23 May 2011
Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár a női esélyegyenlőségről szóló konferencián felszólalt a roma nők mellett, megdöbbentő adatokat közölve a helyzetről.
 
Nem engedték be Kolompár Orbánt a miniszterelnöki keretszerződés aláírásáraPDF Print E-mail
Monday, 23 May 2011
Nem engedték be az Országos Roma Önkormányzat korábbi elnökét, a jelenlegi 53 fős testület egyharmadnyi kisebbségi frakciójának vezetőjét arra az ünnepi ceremóniára, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök, és szövetségese, Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke, fideszes országgyűlési képviselő, az ORÖ és a magyarországi cigányság nevében kötött a cigányság tartós foglalkoztatás és szakképzése érdekében.
 
Cigányvadász-tetoválásokPDF Print E-mail
Monday, 23 May 2011
Majd két hónapja tart a sorozatgyilkosság monstre tárgyalása, és kevés esély van arra, hogy még az idén elsőfokú ítélet szülessen. A négy vádlott közül hárman az időhúzásban érdekeltek, mert ha sikerül rájuk bizonyítani a vádiratban foglaltakat, rájuk minden bizonnyal fekvő nyolcas vár
 
MSZP: Látszatprogramokkal akarják becsapni a cigányságotPDF Print E-mail
Monday, 23 May 2011
2015-ig több olyan látszatprogrammal akarják becsapni a magyarországi cigányságot, amely újabb szegénységcsapdákat rejt - így kommentálta az MSZP az Orbán Viktor és Farkas Flórián által aláírt megállapodást. A keretmegállapodás a magyarországi romák felzárkóztatása érdekében született.
 
Álláshirdetés: "Cigányok ne hívjanak"PDF Print E-mail
Monday, 23 May 2011
A napokban megjelent az interneten és 36 órán át olvasható volt egy olyan álláshirdetés, amelynek feladója kikötötte, hogy cigányok nem jelentkezhetnek az adott zuglói munkára.
 
Orbán gádzsózott a FacebookonPDF Print E-mail
Monday, 23 May 2011
Facebook oldalán a keretmegállapodás melletti fakanál villantásról készült képet cigány-gádzsó csúcstalálkozónak nevezte a miniszterelnök képaláírásában.
 
Orbán: a romákkal való együttműködés nélkül nincs gazdasági fordulatPDF Print E-mail
Friday, 20 May 2011
A miniszterelnök szerint a romákkal való együttműködés nélkül nem tudják végrehajtani azt a gazdasági fordulatot, amely a munkára alapozza Magyarország jövőjét.
 
Orbán-Farkas-megállapodás: 2015-ig százezer munkanélküli roma kap munkátPDF Print E-mail
Friday, 20 May 2011
Legalább százezer munkanélküli romát vonnak be 2015-ig a munkaerőpiacra - ez az egyik fő célkitűzése annak a keretmegállapodásnak, amelyet pénteken írt alá a kormány nevében Orbán Viktor miniszterelnök Farkas Flóriánnal, az Országos Roma Önkormányzat elnökével a szervezet fővárosi, Dohány utcai székházában.
 
A Le Monde a kormány abortuszellenes kampányáról írtPDF Print E-mail
Friday, 20 May 2011
A Le Monde c. napilap csütörtök délutáni számában a magyar kormány abortuszellenes kampányáról jelentett meg cikket. A cikk szerint a kormány az abortuszt emberölésként állítja be.
 
Somogyban cigányok és rendőrök segítik egymástPDF Print E-mail
Friday, 20 May 2011
Települési szintű együttműködési megállapodást kötött a kaposvári rendőrkapitányság és az illetékességi területén működő kilenc cigány kisebbségi önkormányzat, valamint a cigány fiatalokat felkaroló kaposvári Napkerék Egyesület.
 
Balog Zoltán: a romastratégia a jobb együttélést is célozzaPDF Print E-mail
Friday, 20 May 2011
A romák életkörülményeinek javításán túl a jobb együttélés feltételeinek megteremtését is a romastratégia céljaként jelölte meg Balog Zoltán, aki csütörtökön Brüsszelben elnököl az uniós tagországok szociális, illetve munkaügyi kérdésekben illetékes minisztereinek tanácskozásán.
 
Gárdistaakciónak hitték a támadást a galgagyörki sértettekPDF Print E-mail
Thursday, 19 May 2011
A romák elleni támadássorozat több galgagyörki sértettje is "gárdisták akciójának" hitte lövöldözést és az őket érő támadást; a Pest Megyei Bíróságon szerdán tett tanúvallomásuk során csak zavarosan tudtak felelni a tanácsvezető bíró részleteket érintő kérdéseire.
 
Az unió roma keretstratégiájáról tárgyalnak a tagországok képviselőiPDF Print E-mail
Thursday, 19 May 2011
A romák európai társadalmi befogadásának előmozdításáról, az erre irányuló uniós keretstratégia tervezetéről tárgyalnak csütörtökön Brüsszelben az EU-tagállamok kormányzati képviselői - zömmel szociálisügyi miniszterei -, Balog Zoltánnak, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkárának az elnökletével.
 
Indul már a vonat a mennybe felPDF Print E-mail
Thursday, 19 May 2011
Száll az ének Szendrőládon, a Fő utca 115. udvaráról. A dallamokat kisodorja a szél a szalagtelek kertjébe, a palánták közé. A zsenge fokhagyma, földből épp csak kibújt borsó, zeller, uborka, bab, paradicsom és paprika hajladozik a hangjegyektől. Középtájt egy gigászi cseresznyefa áll.
 
Eseti bizottságot állítana fel a Jobbik a cigánybűnözés miattPDF Print E-mail
Thursday, 19 May 2011
Parlamenti eseti bizottság felállítását kezdeményezi a Jobbik "Megélhetési bűnözés vagy cigánybűnözés sújtja-e a vidék magyarságát?" címmel - jelentette be az ellenzéki pártelnök szerdai sajtótájékoztatóján.
 
Meghívó - Rostás Farkas György irodalmi estjePDF Print E-mail
Thursday, 19 May 2011
Rostás Farkas György irodalmi estje
 
Elhagyta az országot a gyöngyöspatai romákat utaztató üzletemberPDF Print E-mail
Wednesday, 18 May 2011
Elhagyta Magyarországot Richard Field amerikai üzletember, aki a "gyöngyöspatai utaztatás" során szerzett hírnevet; a férfi állítása szerint nem érezte biztonságban magát - írta szerdai számában a Magyar Nemzet.
 
Tanúk felismerték a gyilkos fegyvereketPDF Print E-mail
Wednesday, 18 May 2011
Fotók és gyártási szám alapján is felismerték a Pest Megyei Bíróságon kedden meghallgatott tanúk azokat a fegyvereket, amelyek egy besenyszögi rablásból származnak, és amelyekkel elkövették a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozatot.
 
A besenyszögi vadász kiskorú leányait hallgatta meg a bíróságPDF Print E-mail
Wednesday, 18 May 2011
Három-négy rablóról, köztük egy "nagy, kidülledt szemű", hangtompítós pisztolyt tartó símaszkos férfiról beszélt a besenyszögi vadász kiskorú nagyobbik lánya a romák elleni támadássorozat ügyében indult büntetőper sértetti tanúmeghallgatásán a Pest Megyei Bíróságon kedden. Húga, amikor felidézte a támadás éjszakáján történteket, többször elsírta magát, ezért szünetet kellett elrendelni.
 
Megkezdődik a sorozattámadás tételes bizonyítási eljárásaPDF Print E-mail
Tuesday, 17 May 2011
A galgagyörki támadással összefüggésben beidézett sértetti tanúk meghallgatásával kezdődik a romák elleni hat halálos áldozatot követelő támadássorozat egyes cselekményeinek bizonyítási eljárása kedden a Pest Megyei Bíróságon.
 
Maradnak, bár mennének az ózdi romákPDF Print E-mail
Tuesday, 17 May 2011
Ózdi romák egy csoportja a vörösiszap-katasztrófa sújtotta Devecserbe készül költözni - ütötték fel fejüket a hírek az elmúlt hetekben. Az érintettek szerint azonban a többségnek annyi pénze sincs, hogy az utat odáig megtegye. Ám a borsodi cigányságot jól ismerő forrásunk szerint nincs olyan település a megyében, ahol ne lenne roma, aki a távozáson gondolkozik: keresik ugyanis a munkalehetőségeket, és elsősorban Kanadába mennének.
 
Roma összművészeti fesztivál a Gödör KlubbanPDF Print E-mail
Tuesday, 17 May 2011
Idén is lesz roma összművészeti fesztivál: az Athe sam! - Itt vagyunk! című programsorozat június 6. és 12. között sok zenével, Eszma Redzsepova híres macedón énekesnő koncertjével, fotókiállítással, bábszínházzal és kerekasztal-beszélgetésekkel várja a közönséget a budapesti Gödör Klubban.
 
A gyöngyöspatai gyülekezőPDF Print E-mail
Monday, 16 May 2011
Gyöngyöspatán hónapok óta állomásoznak nem helybéliekből verbuválódott cigányellenes gyűlöletcsoportok tagjai. A faluban arról beszélnek, hogy egy gyöngyöspataiakból álló szűk kör áll a mögött, hogy a falu amolyan rasszista zarándokhellyé vált. A többségnek elege van a felhajtásból.
 
Lehetőleg ne légy cigányPDF Print E-mail
Monday, 16 May 2011
Ha békében és szabadon, a családoddal akarsz élni, nem szeretnél börtönbe kerülni, akkor nem szabad lopnod, embert ölnöd, és egyáltalán: mindig jogkövető, becsületes ember módjára kell viselkedned. És még egy dologra nagyon ügyelj: lehetőleg ne légy cigány.
 
A rendőrök nyertek a romákkal szembenPDF Print E-mail
Monday, 16 May 2011
A siófoki cigány kisebbségi önkormányzat évről évre megmérkőzik a rendőrökkel - a városi sportcsarnokban, kispályás labdarúgótornán. Idén sem történt másként.
 
A gyöngyöspatai cigány közösség javaslatai a kormánynakPDF Print E-mail
Monday, 16 May 2011
Válságkezelő javaslatokat tesz a kormánynak a Gyöngyöspatai Cigány Kisebbségi Önkormányzat - közölte a helyi romák képviseletével megbízott Horváth Aladár, a Polgárjogi Mozgalom vezetője pénteken. A gyöngyöspatai községi önkormányzat már április végén az ország vezetőihez fordult, a település egészségügyi és szociális bizottsága pedig cselekvési programot állított össze.
 
Amerikaiak segíthetik a magyar rendőröket PatánPDF Print E-mail
Monday, 16 May 2011
Pénteken, ahogy azt már korábban is jeleztük, Gyöngyöspatára látogatott az amerikai nagykövet, Eleni Tsakopoulos Kounalakis - Pintér Sándor belügyminiszter kíséretében. Az Egyesült Államok képviselője körbenézett a településen, ellátogatott a cigánysorra, majd sajtótájékoztatót tartott.
 
Romakvótával megmenthető Magyarország?PDF Print E-mail
Monday, 16 May 2011
Egy közbeszerzési eljárásban induló vállalat pályázatában legyen minden ötödik munkavállaló roma - javasolja a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnöke. A 20 százalékos roma foglalkoztatási kvóta bevezetése a mélyszegénységből való kikerülést és a társadalmi feszültségeket csökkentését is mérsékelné. Részletek a Hozzáadott érték című műsorunkban.
 
A katonai ügyészség nem indított vizsgálatotPDF Print E-mail
Friday, 13 May 2011
Nem merült fel olyan adat, amelynek alapján a katonai ügyészségnek vizsgálatot kellett volna indítania a romagyilkosságokkal kapcsolatban - mondta a katonai főügyész csütörtökön az MTI érdeklődésére.
 
A kispaszabi híres cigányokPDF Print E-mail
Friday, 13 May 2011
Az egyik legbulizósabb zenei formáció, a Parno Graszt, vasárnap mutatja be új, sorban a negyedik nagylemezét. Ez alkalomból beszélgettünk Oláh Józseffel, a zenekar vezetőjével, és László Sándor menedzserrel.
 
Amnesty: Cigányok a félelem légkörébenPDF Print E-mail
Friday, 13 May 2011
Az Amnesty International emberi jogi szervezet szerint a magyar intézményrendszer nem kezeli megfelelően a gyűlöletbűncselekményeket. A nemzetközi szervezet éves világjelentésében a romák ellen folytatódó diszkriminációról írnak Közép-Kelet-Európában.
 
Gyöngyöspata - Balog Zoltán: Richard Field szerepe elítélendőPDF Print E-mail
Friday, 13 May 2011
Balog Zoltán magánvéleménye szerint Richard Field amerikai üzletember elítélendő szerepet játszott a gyöngyöspatai eseményekben. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára egy csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján nyilatkozott erről.
 
Több mint 23 milliót követel a három ártatlan cigány fiatalPDF Print E-mail
Friday, 13 May 2011
Kártérítési pert indított a magyar állam ellen az a három tarnabodi roma fiatal, aki 11 hónapot volt ártatlanul előzetes letartóztatásban, mint utóbb kiderült, a romagyilkosságok tettesei által elkövetett egyik támadás gyanújával.
 
Volner hazugságnak nevezte a belügyi államtitkár kijelentésétPDF Print E-mail
Thursday, 12 May 2011
A Jobbik megengedhetetlennek tartja, hogy a kormány politikai haszonszerzésre hozzon létre egy eseti bizottságot - mondta az úgynevezett egyenruhás bűnözés folyamatát, illetve a gyöngyöspatai eseményeket feltáró eseti bizottság kapcsán szerdai, a Belügyminisztérium előtt tartott sajtótájékoztatóján Volner János.
 
A magyar cigányság és a drog is téma leszPDF Print E-mail
Thursday, 12 May 2011
Két napon keresztül fókuszban a magyar cigányság társadalmi és munkaerő-piaci kérdése, a drogproblémák és kezelésük, valamint szocio-fotókon keresztül tekinthetünk bele India arcaiba. Május 18-19-én szakmai és tudományos műhelyprogramot szerveznek a pécsi egyetemen.
 
Gyöngyöspata cigánysorán bukkanhat fel az amerikai nagykövetPDF Print E-mail
Thursday, 12 May 2011
Az atv.hu helyi tudósítója szerint már jártak a faluban a követségi alkalmazottak, és a tűzszerészek is megérkeztek. Az önkormányzat egyelőre hallgat, tájékoztatást csütörtökre ígért. A hírek szerint a jövő héten két ENSZ alkalmazott is a településre látogat.
 
Géppisztolyt akart szerezni testőrtársa szerint a romagyilkosságok vádlottjaPDF Print E-mail
Thursday, 12 May 2011
"Nem szereti a cigányokat", és egyszer egy géppisztoly beszerzéséről érdeklődött a romagyilkosságok harmadrendű vádlottja tanúként kihallgatott testőrtársa szerint. A férfi szerint főleg fegyverekről és kutyákról beszélgettek a vádlottal.
 
Jogerősen is elítélték Samu Tamás jobbikos képviselőtPDF Print E-mail
Thursday, 12 May 2011
A tavaly októberben hozott ítélet jogerőre emelkedett: a képviselőt hivatalos személy elleni erőszak miatt ítélték el.
 
Medgyessy szerint az MSZP miatt sikeres a JobbikPDF Print E-mail
Thursday, 12 May 2011
Medgyessy Péter volt miniszterelnök nyolc év ellenzékiséget jósolt a Duna Televízió csütörtök reggeli adásában a szocialistáknak. Medgyessy a műsorban azt mondta: tévedett, amikor Gyurcsány Ferencről azt hitte, hogy egy jó képességű fiatalember.
 
Nem érkezett meg Navracsicshoz a "roma vizsla" jelentésePDF Print E-mail
Thursday, 12 May 2011
Két hónappal mandátumának lejárta után sem adta le végleges jelentését Farkas Flórián romatámogatásokat felügyelő miniszteri biztos a közigazgatási minisztérium szerint. Farkas élete legfontosabb feladatának nevezte megbizatását, a minisztérium államtitkára szerint azonban eddig csak egy vázlatot kaptak, és "szomorú megállapításokat" láttak. Munkatársai szerint a "roma vizsla" nem lazsált, még Orbán Viktor miniszterelnök is szövetséget ajánlott neki.
 
Adományokkal a hátrányos helyzetűekértPDF Print E-mail
Thursday, 12 May 2011
A közelmúltban négy roma szervezet vezetője állapodott meg abban, hogy szoros együttműködést alakítanak ki a hátrányos helyzetűek megsegítése érdekében. A Demokratikus Roma Vezetők Szövetsége, az Eurife, a Zala Megyei Cigány Civil Szervezet és a Cigányságért az EU-ban Egyesület összefogásának eredményeként sikerült megnyerni az osztrák Volkshilfe nevű civil szervezet támogatását ennek a közös célnak.
 
A vádlottak ismerőseinek tanúmeghallgatásával folytatódik ma a tárgyalásPDF Print E-mail
Wednesday, 11 May 2011
A romák elleni támadássorozat vádlottjainak ismerőseit hallgatja meg ma tanúként Miszori László tanácsvezető bíró a Pest Megyei Bíróságon; az emberölési ügyben négy férfit vádolnak a hat halálos áldozatot követelő bűncselekmény-sorozat elkövetésével.
 
Minden ötödik magyar fél a romáktólPDF Print E-mail
Tuesday, 10 May 2011
A magyar társadalom ötöde jobban fél a cigányoktól, mint az adóhatóságtól és a Magyar Gárdától együttvéve. Ezer emberből harminc továbbra is tart az egyébként nem létező "pirézektől", valamint a lakosság 20%-a úgy tudja, hogy legalább kétmillió cigány honfitársunk van.
 
A TASZ jogi állásfoglalása szélsőséges szervezetek közelmúltbeli megfélemlítő tevékenységei kapcsánPDF Print E-mail
Tuesday, 10 May 2011
A Társaság a Szabadságjogokért álláspontja szerint egy jogállamban nem elfogadható, hogy a cigány kisebbség ellen rendszeres és erőteljes gyűlöletkeltést folytató szervezetek, csoportok a bűnmegelőzés és rendfenntartás szerepében tetszelegve településeket szálljanak meg, és ott napokon, heteken át egyenruhákba öltözött tagjaik megfélemlítsék a roma lakosságot
 
Többen utasítják el a melegeket, mint a cigányokatPDF Print E-mail
Tuesday, 10 May 2011
Minél idősebb, magasabb jövedelmű, iskolai végzettségű valaki, és minél nagyobb városban lakik, annál inkább elutasítja a romákat.
 
EP - egyperces felszólalások - romákPDF Print E-mail
Tuesday, 10 May 2011
A romakérdés is szóba került hétfőn késő este az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén, magyar, illetve szlovák EP-képviselők egyperces hozzászólásaiban.
 
Pályázati felhívás (BRFK)PDF Print E-mail
Tuesday, 10 May 2011
A Budapesti Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a középfokú oktatás intézmények első, második vagy harmadik évfolyamán tanuló cigány származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a rendőri pálya választásának ösztönzésére Budapesten a 2011/2012 tanévre.
 
Csütörtökön dönt a bíróság az ártatlanul fogva tartott három roma férfi kártérítésérőlPDF Print E-mail
Tuesday, 10 May 2011
Csütörtökön hoz ítéletet az Egri Városi Bíróság annak a három roma fiatalnak a kártérítési perében, akit tizenegy hónapig tartottak fogva ártatlanul, a romák elleni támadássorozat egyik akciójával, a tarnabodi fegyveres és Molotov-koktélos támadással vádolva őket - tudta meg az MTI a keresetet benyújtók jogi képviselőjétől.
 
ENSZ-vizsgálat Gyöngyöspata ügyébenPDF Print E-mail
Monday, 09 May 2011
Magyarországon tájékozódik az ENSZ rasszizmussal, etnikai diszkriminációval és idegengyűlölettel foglalkozó különleges megbízottja. Githu Muigai május 23-án érkezik, mert személyesen akar informálódni a romák helyzetéről.
 
Elfogadhatatlannak tartja a romák elleni támadásokat az EBESZPDF Print E-mail
Monday, 09 May 2011
Elfogadhatatlannak nevezte a cigány kisebbség elleni, több európai országban tapasztalt erőszakos támadásokat az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet, amely keményebb fellépésre szólította fel a politikai vezetőket az elmúlt időszak összecsapásai után.
 
Roma Önvédelmi Mozgalom alakult CsongrádbanPDF Print E-mail
Monday, 09 May 2011
Roma Önvédelmi Mozgalom (RÖM) elnevezéssel szervezet alakult azzal a céllal, hogy a hatóságokkal összefogva megóvja a cigány kisebbség tagjait a különböző félkatonai csoportoktól - jelentette be Kolompár János, a szervezet vezetője pénteken Csanádpalotán.
 
Labdát a cigánynak! - a foci és a hit erejében is rejlik a felzárkózásPDF Print E-mail
Monday, 09 May 2011
A világ egyetlen cigány lovagrendjébe beválasztott Pisont István, az egykori kispesti kedvenc a vallás és a foci egymást erősítő hatására alapozza lelkipásztori tevékenységét.
 
Csontos "olyan volt, mint az űzött vad"PDF Print E-mail
Monday, 09 May 2011
A negyedrendű vádlott szüleinek meghallgatásával folytatódott a cigánygyilkosságok büntetőpere pénteken a Pest Megyei Bíróságon. Csontos István édesanyja válaszol a bíró kérdéseire, noha ő is hallgathatott volna, hiszen közvetlen hozzátartozójáról a törvény szerint senki sem köteles vallomást tenni.
 
Nincs pénzügyi fedezet Győr-Moson-Sopron megyében a hátrányos helyzetű diákok ösztöndíjáraPDF Print E-mail
Monday, 09 May 2011
A Megyei Ösztöndíj Közalapítvány Kuratóriuma tájékoztatja az érdeklődőket, hogy 2011. április 19-én megtartott ülésén a Győr-Moson-Sopron megyében élő szociálisan hátrányos helyzetű, szomatikusan sérült diákok és a 14-18 év közötti középiskolai, valamint a felsőoktatási intézményekben tanuló cigány tanulók ösztöndíjjal való támogatását szolgáló 2011. évi pályázat kiírását forráshiány miatt, legkésőbb 2011. szeptember hónapra elhalasztotta.
 
Gandhi: Túl a viharon?PDF Print E-mail
Friday, 06 May 2011
Néhány héten belül gazdasági társasággá alakul a hazai cigányság egyetlen középiskoláját, a pécsi Gandhi Gimnáziumot fenntartó közalapítvány. Ezt csütörtökön, az iskolában tartott sajtótájékoztatón jelentette be Balog Zoltán, az igazságügyi tárca államtitkára
 
A JOBBIK FELJELENTETTE FIELDET ÉS GYURCSÁNYTPDF Print E-mail
Friday, 06 May 2011
A Jobbik feljelentést tett Richard Field amerikai üzletember és Gyurcsány Ferenc volt kormányfő gyöngyöspatai romákra vonatkozó kijelentései miatt a Legfőbb Ügyészségen csütörtökön.
 
Cigány lovagrend - a labdarúgó Pisontot is lovaggá avattákPDF Print E-mail
Thursday, 05 May 2011
A Boldog Ceferinóról elnevezett cigány lovagrend első kilenc magyarországi tagját, köztük Pintér Szabolcs leendő nagymestert avatták lovaggá a Nógrád megyei településen. Az első és egyelőre egyetlen boldoggá avatott roma ember ünnepnapján Beer Miklós váci püspök végezte a szertartást.
 
Pintér a cigánybűnözésrőlPDF Print E-mail
Thursday, 05 May 2011
A cigánybűnözés fogalma a jog számára értelmezhetetlen - írta Pintér Sándor Samu Tamás Gergőnek, a Jobbik országgyűlési képviselőjének. Az ellenzéki honatya eredetileg Orbán Viktornak tett fel írásbeli kérdést a cigánybűnözésről.
 
Az interpretátorPDF Print E-mail
Thursday, 05 May 2011
Múlt heti jegyzetemben a gyöngyöspatai helyzetet - abban is kiemelten a másokkal egyetemben önbíráskodó amerikai Richard Field szerepét - elemezve a következőket bátorkodtam írni: "Most még arra várhatunk, hogy magyar értelmiségiek az amerikai elnökhöz címzett petícióban kérjenek politikai menedékjogot a gyöngyöspatai cigányoknak."
 
Romafelzárkóztatás: okatás, kézművesség és sportPDF Print E-mail
Thursday, 05 May 2011
Értesüléseink szerint gyakorlatilag már csak az aláírásra vár az a keretmegállapodás, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök és Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke szentesít majd a magyarországi cigányság felzárkóztatása érdekében.
 
A cigány lét hétköznapjait, személyiségrajzait mutatják be a portrékPDF Print E-mail
Thursday, 05 May 2011
Járóka Lívia fideszes európai parlamenti képviselő szervezésében Schild Tamás cigányportréiból nyílt kiállítás kedd este az EP brüsszeli épületében, Híd a jövőbe címmel.
 
Kósa Lajos: Cigány őrsereget sem lehet szervezniPDF Print E-mail
Tuesday, 03 May 2011
Kósa Lajos szerint a Btk. szigorítása nem csupán a kisebbséget, hanem a többséget is védi, így például cigány őrsereget sem lehet szervezni. A politikus abban bízik, a bírók jól értékelik majd a helyzeteket, különben „végünk van".
 
"Pozitív cigányképnek kell kialakulnia"PDF Print E-mail
Tuesday, 03 May 2011
Székely János Esztergom-Budapest főegyházmegyei segédpüspök azt mondta: a cigányságról alkotott kép igen gyakran negatív előítéletekkel teli, és ebben olykor a média is kártékony szerepet vállal, holott a pozitív identitás megtalálását kellene segítenie.
 
Lefújták a demonstrációt - békés megoldást keresnekPDF Print E-mail
Tuesday, 03 May 2011
Lefújta a Dabasra meghirdetett demonstrációt a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, miután a szervezet helyi vezetője tárgyalt a cigány kisebbségi önkormányzat illetékesével.
 
Egy civil szervezet kifogásolja a rendőrségi hangfelvételeketPDF Print E-mail
Tuesday, 03 May 2011
A gyöngyöspatai térfigyelő kamera felvételéből kiderül, a rendőrség hangot is rögzít a képhez. A Társaság a Szabadságjogokért szerint ez törvénysértő.
 
Új fogalmakat javasol a "cigánybűnözés" szó helyett Morvai KrisztinaPDF Print E-mail
Tuesday, 03 May 2011
A "mindennapi bűnözés" és a "bűnözéstől való félelem jelensége" kifejezésekkel helyettesítené a Jobbik által gyakran használt "cigánybűnözés" szót Morvai Krisztina, a párt európai parlamenti képviselője.
 
Se remény, se jövő GyöngyöspatánPDF Print E-mail
Monday, 02 May 2011
A múlt kedd esti incidens után még szembetűnőbbé váltak Gyöngyöspatán a cigány és magyar lakosság közti ellentétek; míg utóbbiak szerint tarthatatlan volt a korábbi helyzet, hogy a cigányok rájártak a kertekre, a romák állítják: munkára sincs lehetőség, és már saját jövőjükön sem törik a fejüket. A Véderő tagjainak is szállást adó házban kiderült: az egész helyzet Vona Gábornak köszönhető.
 
A "cigánybűnözéshez" romák sem kellenekPDF Print E-mail
Monday, 02 May 2011
Ahogy az antiszemitizmushoz nincs szükség zsidókra, úgy a „cigánybűnözéshez" sem romákra - talán ez volt a legfőbb tanulsága az április 20-i magyarbánhegyesi „erőszakellenes" jobbikos tüntetésnek, amelyet a Gyöngyöspatán és Hajdúhadházon elhíresült Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület „biztosított" a szélsőjobbos pártnak.
 
Roma foglalkoztatási kvótát javasol a FCÖ elnökePDF Print E-mail
Monday, 02 May 2011
A Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ) elnöke, Makai István szerint a foglalkoztatás a romák társadalmi integrációjának alappillére, ezért az állami és magánvállalatok számára 20 százalékos roma foglalkoztatási kvóta bevezetését tartja szükségesnek, amely véleménye szerint nemcsak a mélyszegénységből való kikerülést, hanem a társadalmi feszültségeket is csökkentené.
 
MCF: II. János Pál pápa apostoli áldása védi ma is a cigányságotPDF Print E-mail
Monday, 02 May 2011
A Magyarországi Cigányszervezetek Fóruma (MCF) szerint a vasárnap boldoggá avatott II. János Pál pápa személyes apostoli áldása óvja ma is a magyarországi cigányságot, ezért tudta méltósággal tűrni „az elmúlt évek szélsőjobboldal erői, olykor emberéleteket is követelő terrorját", a megalázatást és kiszolgáltatottságot, a mélyszegénységet.
 
Volner: "Kiszülnek minket a cigányok a saját hazánkból"PDF Print E-mail
Monday, 02 May 2011
Nyílt neonáci alapvetést fogalmazott meg a Jobbik frakcióvezető-helyettese a szélsőjobboldali párt majálisán. Volner János fölmelegítette a "megélhetési gyerekszülés" gondolatát, amikor a cigánybűnözés okait firtatta.
 
Vona bentlakásba küldené "kupálódni" a cigányokatPDF Print E-mail
Monday, 02 May 2011
A hazatérő gyermek húzza magával többieket, nem pedig őt húzza le a család - ez Vona Gábor terve a roma gyerekek szocializálódására.
 
Német lap írt a magyar cigányok helyzetérőlPDF Print E-mail
Monday, 02 May 2011
Az előítéletek spirálja címmel a magyarországi romák helyzetéről közölt terjedelmes írást szombati számában a Süddeutsche Zeitung.
 
Önvizsgálatra szólít az első cigány lovagrendPDF Print E-mail
Monday, 02 May 2011
Cigány és nem cigány magyarokat a felebaráti szeretet nevében kér őszinte, személyes önvizsgálatra a május 4-én megalakuló első cigány lovagrend. A Boldog Ceferinóról elnevezett lovagrend nagymestere, Pintér Szabolcs közleménye szerint erre azért van szükség, hogy az együttműködésnek, egymás tiszteletének és megbecsülésének ne lehessen alternatívája a keresztény- és emberbaráti szeretettel gyökeresen ellentétes erők térnyerése.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2020.szeptember 29-től október 5-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-09-29
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.szeptember 28-tól október 4-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-09-28
  Függetlenedési vágyunk nagyon erőteljesen nyilvánul meg. Szinte teljesen képtelenek vagyunk a kompromisszumokra. Nem akarunk engedni a saját elképzeléseinkből. Önálló döntésekre vágyunk. Remek választás, ha a mai menünkben szerepel a brokkoli, amely rendkívül jótékony növény. Ha fogyókúrázunk, akkor együk egyszerűen párolva, de sokféleképpen elkészíthetjük. Lehet belőle rakott, sajtos változat, de akár rétest is megtölthetünk vele.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.szeptember 27-től október 3-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk