Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Villás Lajos: Kampánybeszéd a Pokolban!PDF Print E-mail
Friday, 29 January 2010
Az USA egykori elnöke a Pokolra került. Teljes jogú választó és választható polgárként indult a megtisztelő ÖRDÖG címért vívott kampányban. Kampánybeszédének kivonatát szeretném közre adni. Mintha az élet és a képzelet közt valami kapcsolat jött volna létre - az idők multával...
 
CFCF kontra OKM per első tárgyalásaPDF Print E-mail
Friday, 29 January 2010
Hiller István miniszter és az Oktatási Minisztérium felelőssége a roma gyerekek iskolai szegregációjáért. Nem kezdeményezett és nem is indított egyetlen eljárást sem a roma gyerekek elkülönítése ügyében, szegregáció megállapítása és felszámolása érdekében, noha a Minisztérium által pontosan ismert, hogy mely iskolák és fenntartóik sértenek törvényt.
 
Romák nagy lehetősége: csak egy diploma kell hozzáPDF Print E-mail
Friday, 29 January 2010
Mintegy 460 pályázó jelentkezett a Diplomás romákat a közigazgatásba elnevezésű programra, ám csak a regisztrálók fele tudta teljesíteni a kormány által meghatározott követeléseket - összegzett csütörtökön Klotz Balázs a szekszárdi Esélyek Házában.
 
"Üt, mint az áram" - vedd fel a kesztyűt!PDF Print E-mail
Friday, 29 January 2010
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség idén egyedülálló programot indít "Vedd fel a kesztyűt" mottóval, melynek célja, hogy a vidéki, hátrányos helyzetű fiatalok felzárkóztatását a sport révén segítse.
 
Rendőrségi egyeztetés a térség CKÖ elnökeivel (Zala MRFK)PDF Print E-mail
Friday, 29 January 2010
Az együttműködési megállapodásokkal rendelkező térségi cigány kisebbségi önkormányzatok vezetőivel tartottak egyezető tárgyalásokat az elmúlt napokban Zalaszentgróton, Zalaegerszegen, Lentiben és Nagykanizsán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok illetékesei.
 
A Haider-pártnak is kínos lehet a JobbikPDF Print E-mail
Friday, 29 January 2010
A közelmúltban több osztrák és német újság úgy értékelte, hogy az osztrák Szabadságpárt (FPÖ) nem működne együtt a magyarországi nemzetiszocialista, antiszemita és cigányellenes Jobbikkal, mivel szalonképes kíván maradni Ausztriában.
 
Roma vezetők is egyeztethetnek a kanadai vízumkényszerrőlPDF Print E-mail
Thursday, 28 January 2010
Közös érdek a Magyarországgal szembeni kanadai vízumkényszer újbóli bevezetésének elkerülése, a két ország folytatja az egyeztetéseket - ebben foglalta össze szerdai ottawai tárgyalásainak lényegét Szabó Vilmos külügyi államtitkár. A magyar kormány roma vezetőket is fel fog kérni, hogy kapcsolódjanak be az egyeztetésekbe.
 
Káosz a felvételirendszerbenPDF Print E-mail
Thursday, 28 January 2010
Nyolcezer hátrányos helyzetű fiatal ösztöndíj-támogatása vált bizonytalanná az átgondolatlanság miatt Nem szerepel az idei felsőoktatási felvételi lapon, hogy a hátrányos helyzetű hallgatók jelentkezhetnek az oktatási minisztérium által létrehozott ösztöndíjat is adó mentorprogramba.
 
Több lett a diszkriminatív munkaadóPDF Print E-mail
Thursday, 28 January 2010
Közel 1100 panaszt regisztrált tavaly az esélyegyenlőség felett őrködő Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH). Ebből 351 esetben indítottak eljárást és 48 esetben állapítottak meg jogsértést. Mindez 11 esettel több, mint egy évvel korábban, és még vannak folyamatban lévő vizsgálatok is - tudtuk meg az EBH képviselőjétől. A leggyakoribb probléma az életkor és az etnikai hovatartozás alapján történő diszkrimináció.
 
"Akkor van dolog, amikor nő a fű"PDF Print E-mail
Thursday, 28 January 2010
Pazarló, nem hatékony, és a társadalmi feszültségeket sem csökkenti - állítják a 117 milliárd forintot felemésztő Út a munkához programot monitorozó kutatók. Az érintett tárcánál azt mondják, ezek téves következtetések, a program jó. Mintha két világ ütközne egymással.
 
Késnek az ÖCO-ösztöndíjakkalPDF Print E-mail
Thursday, 28 January 2010
Csaknem félszázan várják az Országos Cigány Önkormányzattól az ösztöndíjukat, melynek kifizetés decemberben lett volna esedékes - írta a Magyar Nemzet.
 
CigányjószágPDF Print E-mail
Thursday, 28 January 2010
Cigány barátom hívott föl, hogy olvastam-e a hírt: idén tízmilliárdot lehet szétosztani a földmívelők között állatjóléti kiadásokra. Olyasmikre, hogy például egészséges ivóvizet igyon a csirke meg a disznó.
 
"Politikai értelemben nem vagyunk túl a holokauszton"PDF Print E-mail
Thursday, 28 January 2010
Az auschwitz-birkenaui haláltábor felszabadításának 65. évfordulóján, szerdán tartják világszerte az idei Holokauszt Nemzetközi Emléknapot. A washingtoni magyar nagykövetségen két kiállítás is nyílt, Budapesten többek közt a Holokauszt Dokumentációs Emlékközpontban és a Játékszínben tartanak megemlékezést. Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje az emléknap kapcsán kijelentette: büntethetővé tenné a holokauszttagadást.
 
Roma Ki mit tud? Versenyt hirdet az OCÖPDF Print E-mail
Thursday, 28 January 2010
A versenyre olyan roma és nem roma jelentkezőket várnak majd, akik a cigánysághoz köthető, különféle kultúrát bemutató produkcióval lépnek színpadra
 
Cigánykérdés: Amerika segít nekünkPDF Print E-mail
Wednesday, 27 January 2010
Az Egyesült Államok kész átadni a fekete kisebbség társadalmi integrációja terén szerzett tapasztalatait Magyarországnak a roma integráció előmozdítására - jelezte az amerikai külügyminisztérium közép-európai térségért felelős tisztségviselője kedden a Washingtonba érkezett magyar kormányzati és országgyűlési küldöttségnek.
 
Kállai Ernő: húsz év alatt semmi sem történtPDF Print E-mail
Wednesday, 27 January 2010
A kisebbségi ombudsman szerint az elmúlt húsz évben egyetlen kormányintézkedés, itthoni vagy uniós program sem hozott jelentős változást a cigányság életében. Kállai Ernő az MTI-nek adott interjúban úgy vélte, sürgős paradigmaváltásra van szükség a romákat érintő kérdésekben.
 
A Jobbik tudni véli, mire készül az MSZPPDF Print E-mail
Wednesday, 27 January 2010
A föld azé, akié az ország. Ezt vallja F. Bodó Imre, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje, aki Tolna megye 4. számú választókerületében kampányol majd a szavazópolgárok voksaiért.
 
Kártérítést követelnek Molnár OszkártólPDF Print E-mail
Wednesday, 27 January 2010
Több szervezet és magánszemély polgári peres eljárást kezdeményezett Molnár Oszkár fideszes országgyűlési képviselő, Edelény polgármestere ellen, kártérítésre vonatkozó igényüket a felperesek jogi képviselője benyújtotta a Borsod megyei bírósághoz.
 
Baloghné nem megy a házából sehová, inkább magára gyújtjaPDF Print E-mail
Tuesday, 26 January 2010
Nyolcvannégy ingatlant árverez el január 27-én az Árverező Ház Szolgáltató és Árverező Zrt.  Köztük van a 72 éves Balogh Antalné pilisi otthona is. Az idős asszonynak nincs hova mennie, ezért úgy döntött, magára gyújtja a 8,5 milliós kikiáltási áron induló hajlékot.
 
C-CAFÉ & Járóka Klub heti zenei programjaiPDF Print E-mail
Tuesday, 26 January 2010
Cím: C- Café & Járóka Klub 1081. Budapest, Népszínház utca 42-44. Tel: (36-1) 630-73-23  A zenei programokat a C-press hírügynökség hang és képanyagban rögzít, amit weboldalán a C-Café blogban időről-időre megjelenít.
 
Rózsaszínű évértékelő - Válasz Makai István nyilatkozatáraPDF Print E-mail
Tuesday, 26 January 2010
Makai István a Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ) elnöke: „A fővárosi cigányság legsikeresebb éve volt 2009" tudatta a távirati irodával. Szerencsétlen címadásával az FCÖ jelentőségét és eredményeit irracionális módon túlértékeli, és a fővárosi cigány lakossággal azonosítja.    
 
Ladányi János: Ne legyen a romakérdés kampánytéma!PDF Print E-mail
Monday, 25 January 2010
Mélyreható változásokra van szükség ahhoz, hogy a romák helyzete ne romoljon tovább - mondta az InfoRádiónak Ladányi János, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára. A szociológus szerint a rendszerváltás óta nem volt ilyen nehéz helyzetben a roma társadalom.
 
Romagyilkosság: az egyik gyanúsított DNS-ét találták meg a fegyverekenPDF Print E-mail
Monday, 25 January 2010
Megtalálták a romagyilkosságok egyik gyanúsítottjának DNS-ét az ügyben lefoglalt fegyvereken - írja a Magyar Nemzet. A férfi ügyvédje megerősítette, hogy védence DNS-ét találták meg a fegyvereken. A gyanúsított tagadja, hogy köze lenne a gyilkosságokhoz.
 
Kanada: mégis vízumkényszer a magyarországi választások után?PDF Print E-mail
Monday, 25 January 2010
Bár Ottawának hivatalosan nem áll szándékában a vízumkényszer bevezetése, tiszségviselők szerint erre az áprilisi magyarországi választások után feltehetőleg sor kerül. A nagyszámú roma menedékkérő megállítását célzó intézkedést azért halasztják a választások utánra, hogy ne adjanak muníciót a „szélsőséges pártoknak" - írja a Globe and Mail.
 
A demokrácia nem adhat kevesebbet, mint a diktatúraPDF Print E-mail
Monday, 25 January 2010
Fájdalmas és elfogadhatatlan módon felerősödtek a cigányok elleni erőszakos cselekedetek, sebet ejtve az együttélés szövetén - írta levelében Antonio Maria Veglio vatikáni bíboros.
 
Kállai Ernő: felgyorsult a nemzeti kisebbségek asszimilációjaPDF Print E-mail
Monday, 25 January 2010
A Magyarországon kisebbségi közösségként elismert 12 nemzetiségről és a cigányságról szinte semmit nem tud a politika és a többségi társadalom.
 
Budapestre jönnek a cigánygyerekek, hogy megmutassákPDF Print E-mail
Monday, 25 January 2010
Az elmúlt évben sikerrel megkezdett roma-integrációs program az Ózd melletti Hétes telep lakói számára teremt esélyt a művészetekkel való ismerkedésen keresztül a könnyebb beilleszkedésre. Vasárnap munka közben mutatkozik be a Hétes telepi gyerekek és önkéntesek alkotásközpontú programja a Gödör Klubban.
 
Dózsa: Kivágtak, mint a fát!PDF Print E-mail
Monday, 25 January 2010
„Nem hiszem, hogy lenne bárkinek erkölcsi alapja ebben az országban arra, hogy felelősségre vonjon engem. Negyvenhét parlamenti képviselő ellen jelenleg is folyamatban van büntetőeljárás, több milliárd forintot lopnak a közszereplők. Én vállalom a múltamat" - mondta el lapunk megkeresésére Dózsa István, a Kolompár Orbán OCÖ-elnök nevével fémjelzett MCF Roma Összefogás Párt új pártigazgatója.
 
Csalásért ítélték el a roma párt igazgatójátPDF Print E-mail
Saturday, 23 January 2010
Tíz hónapot ült börtönben csalásért Dózsa István, az MCF Roma Összefogás Párt igazgatója és elnöki kabinetvezetője, írja a Magyar Nemzet. A választási pártot Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke vezeti, akit jogosulatlan gazdasági előny megszerzésével, jelentős értékre elkövetett sikkasztással, számviteli fegyelem megsértésével, illetve magánokirat-hamisítással vádolnak.
 
Ladányi János: "A magányos gyilkosoknak rengeteg tettestársa van"PDF Print E-mail
Saturday, 23 January 2010
Ladányi János szerint a rendszerváltás után kialakult és a jelenleg is követett módszerekkel lehetetlen a társadalmi integráció megvalósítása, illetve Magyarország felzárkózása Európához; a szociológus ebbéli véleményének a Cigányok: hazátlan európaiak címmel rendezett pénteki budapesti konferencián adott hangot.
 
Pilhál György: Martin Luther Kolompár?PDF Print E-mail
Friday, 22 January 2010
A cím nem a fantázia szülötte, Kolompár Orbán roma vezető, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke hasonlította magát és hányattatott pályafutását minap Martin Luther Kingéhez, a néhai fekete bőrű polgárjogi harcoséhoz (és Mahátma Gandhiéhoz, Nelson Mandeláéhoz).
 
Integrált nevelés a gyakorlatban nevelés PDF Print E-mail
Friday, 22 January 2010
Innen szép nyerni - talán így vigasztalhatja magát az esélyegyenlőségért elhivatott szakember a gyatra statisztika láttán. Magyarország sereghajtó Európában a hátrányos helyzetű gyermekek beilleszkedése és integrációja, az oktatás hatékonysága tekintetében.
 
A szegények jogaiPDF Print E-mail
Friday, 22 January 2010
A szegénység az Európai Unióban közel 80 millió embert, az állampolgárok mintegy 16 százalékát érinti, és az Európai Bizottság - az Európai Szegénységellenes Hálózat 2008-as kezdeményezésére - tegnap hivatalosan is a társadalmi kirekesztettség s a szegénység elleni küzdelem évének nyilvánította 2010-et.
 
Katolikus kezdeményezés a romák védelmébenPDF Print E-mail
Friday, 22 January 2010
Különböző világnézetű és vallású emberekből szeretné létrehozni a romák iránti jóakarat koalícióját egy katolikus szervezet. A Sant'Egidio (Szent Egyed) közösség ma konferenciát rendez az MTA budavári dísztermében, hogy a cigányokat fenyegető verbális és fizikai erőszakkal szemben hangot adjon együttérzésének. Szőke Péter katolikus jogász és Mohácsi Viktória roma jogvédő nyilatkozik.
 
Kállai élesen bírálja a cigánytelepek népéről szóló kutatástPDF Print E-mail
Friday, 22 January 2010
Solt Ágnes „Élet a reményen túl" című tanulmányát kisebbségi ombudsmanként, sőt kutatóként sem hagyhatom szó nélkül - írja közleményében Kállai Ernő. A tavaly decemberben publikált kutatás a cigánytelepeken élőkről fest csöppet sem kedvező képet.
 
Magyar Hírlap: álnévvel él és börtönviselt Kolompár új pártigazgatójaPDF Print E-mail
Thursday, 21 January 2010
Csalás és hasonló bűncselekmények miatt ült börtönben tíz hónapot korábban Dózsa István, az ugyancsak büntetett előéletű Kolompár Orbán által vezetett MCF Roma Összefogás Párt új pártigazgatója és elnöki kabinetvezetője - értesült a Magyar Hírlap.
 
Sok pénzt költene a cigányokra a JobbikPDF Print E-mail
Thursday, 21 January 2010
Szent Korona-tanra épülő alkotmányos rendszer, csendőrségbe átoltott Magyar Gárda, a romák istenhívővé formálása, a liberális kultúrdiktatúra felszámolása, euró helyett helyi pénzek elterjesztése, állatjóléti intézkedések, államosítások; Nemzeti Igazságtételi Központ felállítása, Vállalkozói Magyarigazolvány bevezetése és Magyar Bank - csak néhány javaslat a sok közül a Jobbik elkészült programjából, amely bőven tartalmaz belső ellentmondásokat, és homályos részeket.
 
Remélik, rendőr lesz belőlükPDF Print E-mail
Thursday, 21 January 2010
Kazincbarcika - Az első körben 11, a második szakaszban 14 tanuló jelentkezhet a programra. A bukás kizáró ok.
 
A fővárosi cigányság legsikeresebb éve volt 2009PDF Print E-mail
Thursday, 21 January 2010
Az elmúlt évtizedek legsikeresebb évét tudhatja maga mögött a budapesti cigányság a Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ) elnöke szerint. Megvalósultak ugyanis azok az intézkedések, amelyek pozitívan befolyásolják a legnagyobb lélekszámú magyarországi kisebbség életét.
 
Ismét roma közösségek munkáját segíti a segélyszervezetPDF Print E-mail
Thursday, 21 January 2010
Harminc darab komplett számítógépet adományozott a cigány szakkollégium diákjainak szerdán a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Budapesten.
 
Nem volt eredményes a Fidesz offenzívájaPDF Print E-mail
Thursday, 21 January 2010
Meghallgatta az Európai Parlament hétfőn Szlovákia biztosjelöltjét. Maroš Šefčovič biztosította a képviselőket, hogy alkalmas az intézményközi kapcsolatok és igazgatás biztosi poszt ellátására, és elhárította a „cigányellenes" kijelentéseivel kapcsolatos vádakat. A biztost egy roma érdekvédő csoport és Eduard Kukan is védelmébe vette.
 
Hajós András és a szegénység száz arcaPDF Print E-mail
Wednesday, 20 January 2010
Kiderült, a szegénység, a kirekesztettség száz arcából melyik ragadta meg leginkább Hajós Andrást.
 
Mélyszegénységben élő romák lesznek a Szegények Bankjának ügyfeleiPDF Print E-mail
Wednesday, 20 January 2010
Néhány héten belül aláírja a Varga István gazdasági miniszter a Kiútprogram Zrt-vel kötendő szerződést, melynek értelmében Magyarországon is elindul az úgynevezett Szegények Bankja. Az életvezetési tanácsadást és a pénzügyi segítségnyújtást is magába foglaló programot 3 évre tervezik, hitelállománya 500 millió forint lesz.
 
Cigány méltóságot tipor a szociális kártya?PDF Print E-mail
Wednesday, 20 January 2010
Hátrányos helyzetbe hozta őket, rontott az újkígyósi cigányok megítélésén a szociális kártya bevezetése. Faragó Sándor vezetésével a romák azt állítják, emberi méltóságukat tiporták sárba. A polgármester viszont azt mondta, azért, mert valaki cigány, Újkígyóson nem érte hátrány. Szebellédi Zoltán azt gyanítja, politikai megfontolás húzódik a támadás mögött, de az önkormányzat szerepvállalása a csicska ügyekben is sérthetett érdekeket.
 
Halálbüntetés, "vissza a cigányútról" - íme a Jobbik programjaPDF Print E-mail
Wednesday, 20 January 2010
Elkészült a Jobbik Magyarországért Mozgalom választási programja, ami sok meglepetést nem tartalmaz. A párt külön fejezetben ígéri a cigánybűnözés felszámolását, tervei között szerepel emellett az elszámoltatás, és az orosz kapcsolatok erősítése is. A Jobbik a halálbüntetést is visszaállítaná, a kapitalizmust pedig az "ökoszociális nemzetgazdaságra" váltaná fel.
 
Tovább küzd a "kiskunmajsai terminátor"PDF Print E-mail
Wednesday, 20 January 2010
Hajlandó osztozni az emberi jogi küzdelmek meggyilkolt vagy bebörtönzött mártírjainak sorsában a „kiskunmajsai terminátor" - azaz Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat és a választásokon újra elinduló romapárt elnöke. Egyébként pedig ártatlannak vallja magát.
 
Megjelent az Amaro Drom legújabb száma! - 2009. SzeptemberPDF Print E-mail
Wednesday, 20 January 2010
Megelõzhetõek lettek volna a gyilkosságok? Homály fedi a megbízók kilétét „Tudatosan elfelejteni” Egy hír utóélete Szabadlábon a tarnabodi gyanúsítottak Renátó apja után is nyomoztak
 
Cigánybűnözésről értekezett Gönczöl KatalinPDF Print E-mail
Wednesday, 20 January 2010
A balliberális értelmiség a rasszista bélyeget süti rá mindenkire, aki a cigányságot nem kizárólag a jó oldaláról közelíti meg. Azaz, aki e hazai kisebbség tagjai által okozott, sokszor véres konfliktusokról, azok gyakoriságáról, mélyebb okairól szól, illetve ha az esetleges megoldásokat nem feltétlenül az ő ízlése szerint ábrázolja.
 
Nagyszerű hírt kaptak a romák!PDF Print E-mail
Tuesday, 19 January 2010
Összesen 234 roma, illetve hátrányos helyzetű munkanélküli jut munkához és a minimálbért valamivel meghaladó fizetéshez öt hónapon keresztül, két sikeres, a tamási kistérséget érintő pályázat révén.
 
Az ügyészség harminc napon belül dönt a vádemelésrőlPDF Print E-mail
Tuesday, 19 January 2010
A Magyar Hírlap úgy tudja, a Fővárosi Főügyészség hivatali visszaélés és vesztegetés miatt hamarosan vádat emel Borovszky Tímea, az oktatási tárca (OKM) Esélyegyenlőségi Főigazgatóságának korábbi vezetője ellen.
 
Ó vagy Új Szövetség?!PDF Print E-mail
Tuesday, 19 January 2010
2010-es országgyűlési választásra a legnagyobb összefogást kezdeményezi a magyarországi cigányság történelmében a roma civil szervezetek és roma pártok 2007-ben megalakult szövetsége. Egy új önszerveződési mozgalmat kell, hogy indítunk el a cigányság társadalmi szerepének elfogadottságáért.
 
C-CAFÉ & Járóka Klub heti zenei programjaiPDF Print E-mail
Monday, 18 January 2010
Cím: C- Café & Járóka Klub 1081. Budapest, Népszínház utca 42-44
 
Ismét a cigány vezető lemondását követelikPDF Print E-mail
Monday, 18 January 2010
A cigány közösség mind több ismert érdekvédelmi szereplője fogalmaz meg lesújtó véleményt a posztjáról távozni nem akaró Kolompár Orbánról, az Országos Cigány Önkormányzat és az MCF Roma Összefogás Párt elnökéről - írja a Magyar Nemzet.
 
Döbbenet: csak a Jobbik támogatottsága növekedett!PDF Print E-mail
Monday, 18 January 2010
Kevés hatása van a pártok választás előtti mozgósításának: a négy évvel ezelőttihez képest sokkal mérsékeltebb a választók részvételi szándéka, akkor 54, most 43 százalék ígéri biztosra a részvételét az országgyűlési választásokon - írta a hétfői Népszabadság a Szonda Ipsos piackutató felmérése alapján.
 
Vége a BKV-sztrájknakPDF Print E-mail
Monday, 18 January 2010
Vasárnap este négyórás megbeszélés után megegyezett a BKV és a sztrájkbizottság, tehát véget ér a hat napja húzódó sztrájk, ami megbénította Budapest közlekedését. A hétfői üzemkezdettől visszaállt a rendes menetrend. A szakszervezetek megkapták, amit kértek.
 
Nem akar kitörni a cigánytelepi szegényPDF Print E-mail
Monday, 18 January 2010
Az Országos Kriminológiai Intézet kutatása szerint a tartós mélyszegénységben élő emberek sorsáért nem csupán a körülmények felelősek, de jelentős mértékben maguk is tehetnek arról, hogy megragadtak lesújtó helyzetükben. Ez a megállapítás a cigányokkal foglalkozó kutatók és kisebbségi ügyek jogvédői körében vihart kavart.
 
Egyedülálló kezdeményezésPDF Print E-mail
Sunday, 17 January 2010
Hajdú-Bihar - A tavalyi kiemelkedő makktermés adta az ötletet, hogy - az országban egyedülálló kezdeményezéssel - ezen keresztül próbáljanak segíteni a térség rászorulóin
 
Szociális válság, munkanélküliség - a kormányzati kutatóintézet is a Fideszt igazoljaPDF Print E-mail
Sunday, 17 January 2010
Beismerő vallomásnak tekinthető az MSZP-kormány által felügyelt Ecostat mai jelentése, mely szerint szociális és bizalmi válság lesz Magyarországon a következő években. Szemben a kormánypárti kutatókkal, a Fidesz már évekkel ezelőtt figyelmeztetett a szociális válságra és az ezzel kapcsolatos bizalmi válságra, akkor a Gyurcsány-kormány és a szocialisták hazugsággal vádolták a Fideszt.
 
"A cigányság felemelése meggyengítené a Jobbikot"PDF Print E-mail
Sunday, 17 January 2010
A Jobbik a politikai haszonélvezője a növekvő etnikai feszültségnek a borsodi cigányvajda szerint. Lakatos Attila nyílt levelében azt írja, szerinte a cigányság országos vezetői családi vállalkozássá silányították és zsarolásra használták a cigánypolitikát a rendszerváltozás óta eltelt két évtizedben.
 
Gyanúba keveredett roma elnökPDF Print E-mail
Sunday, 17 January 2010
Az Apeh és a rendőrség vizsgálja egy kutasi férfi kölcsönügyleteit. A faluban és környékén uzsorakölcsönökről, erőszakos pénzbehajtásokról beszélnek. Az eset kapcsán a kutasi cigány kisebbségi önkormányzat elnökének nevét is emlegetik. Az ő rokona kölcsönzött kisebb-nagyobb összegeket, s az elnökről is az a hír járja, hogy maga is részt vett pénzbehajtásban - írja a sonline.hu.
 
Inkább a határon túli magyarokat fogadnánk bePDF Print E-mail
Sunday, 17 January 2010
A lakosság 71 százaléka adna letelepedési engedélyt egy büntetlen előéletű és munkával rendelkező határon túli magyarnak, míg egy hasonló adottságú arab, izraeli, afrikai, ukrán, szerb, kínai, vagy cigány származású embernek csak 15-19 százalék biztosítaná ugyanezt - közölte a Tárki Társadalomkutatási Zrt. csütörtökön.
 
Házkutatások roma szervezeteknél - trükközés pályázati pénzekkel?PDF Print E-mail
Sunday, 17 January 2010
A Magyar Nemzet szerint feltehetően újabb kétes ügyei lepleződnek le Kolompár Orbánnak, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ), az MCF Roma Összefogás Párt és egy kiskunmajsai civil szervezet elnökének.
 
Kisebb pártok irányában tájékozódik KolompárPDF Print E-mail
Thursday, 14 January 2010
Az országgyűlési választásokon indulni kívánó valamennyi párttal programegyeztetéseket kezdeményez az MCF Roma Összefogás Párt a cigányság és a mélyszegénységben élő emberek érdekében - mondta Kolompár Orbán, a tömörülés vezetője szerdán azt követően, hogy a Centrum Párt elnökével megbeszélést folytatott.
 
Pályázatok a rendőrségnélPDF Print E-mail
Thursday, 14 January 2010
Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a felsőoktatási intézmények nappali tagozatán, jogi, igazgatási, gazdaságtudományi, műszaki vagy informatikai képzési területen tanuló cigány származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a rendőri pálya választásának ösztönzésére
 
Meghallgatták az EP magyar biztosjelöltjétPDF Print E-mail
Thursday, 14 January 2010
Meghallgatta az Európai Parlament a magyar biztosjelöltet, Andor Lászlót. Az Európai Bizottság elnöke, Barroso, foglalkoztatáspolitikai és szociális biztosnak szeretné őt. Andor azt mondta: elsődleges célja a munkahelyek megtartása lesz, de sokat szeretne foglalkozni a cigányok integrációjával és a nyugdíjreformokkal is. Andor László a Tényeknek azt mondta: a meghallgatáson néhányszor túl általánosnak találták, amit mondott.
 
Vádat emeltek a kézigránátos támadás ügyébenPDF Print E-mail
Thursday, 14 January 2010
Vádamelést javasolt négy ember ellen a rendőrség a pécsi kézigránátos gyilkosság ügyében. Még tavaly novemberben gránátot dobtak egy pécsi házba, amelyben egy cigány család lakott. A szülők meghaltak, egyik gyerekük súlyosan megsérült. Két testvérével együtt sokkos állapotban vitték kórházba. A rendőrség szerint nem rasszista, hanem személyes okokból dobtak gránátot a házba.
 
Hétvégi zenei programok a C-Cafe-ban!PDF Print E-mail
Wednesday, 13 January 2010
Hétvégi zenei programok a C-Cafe-ban!    
 
A vajdarendszer újjáélesztése volna a megoldás?PDF Print E-mail
Wednesday, 13 January 2010
Ha egy bolond követ dob a kútba, száz okos nem fogja onnan fölhozni - tartja az ősi cigány mondás. Kállai Csaba országos cigányvajda és Lakatos Attila borsodi vajda, akiket közös beszélgetésre invtáltunk, állítja, a hőbörgők és bujtogatók hatására elszabaduló csoportos roma önbíráskodások, elharapózó zavargások megelőzhetők a vajdarendszer újraéledesztésével.
 
Romagyilkosságok: igazságot akart osztani a halálbrigádPDF Print E-mail
Wednesday, 13 January 2010
Kulcsfontosságú volt a roma sorozatgyilkosság helyszíneinek kiválasztása - tudatta a Magyar Nemzettel egy, a nyomozás részleteit jól ismerő, neve elhallgatását kérő informátor. 2008 nyarán azért Galgagyörkön kezdődött el a gyilkosságsorozat, mert a helyi romák elüldözték a településről a Pölöskei családot.
 
Kanada cáfolja a vízumkényszer tervétPDF Print E-mail
Wednesday, 13 January 2010
Kanada jelenleg nem tervezi, hogy visszaállítja a vízumkényszert Magyarországgal szemben, és szeretné fenntartani a vízummentességet - közölte lapunkkal Kelli Fraser, az ottawai bevándorlási minisztérium sajtóilletékese arra a kanadai sajtóhírre reagálva, miszerint Ottawa ilyen lépést fontolgat.
 
Nincs megfelelő ellenőrzésPDF Print E-mail
Wednesday, 13 January 2010
Ha működne törvényességi felügyelet az önkormányzatok felett, akkor fel lehetne lépni a nyírkátaihoz hasonló törvénytelenségek ellen - így reagált az önkormányzati minisztérium államtitkára arra, hogy a helyi önkormányzat szeptember óta nem vagy csak részben fizeti ki a munka híján segélyre szorult emberek rendelkezésre állási támogatását (rát).
 
Sarcot fizettettek a közmunkáért TiszaburánPDF Print E-mail
Wednesday, 13 January 2010
Háromezer forintot kellett fizetnie havonta annak, aki Tiszaburán az Út a munkához program keretében közcélú munkát vállalt. A polgármester szerint csak így tudták összeszedni az állami támogatás mellé előírt önrészt. A rendőrség gazdasági vesztegetés ügyében nyomoz.
 
Molnár magzatkárosítás miatt tett feljelentéstPDF Print E-mail
Tuesday, 12 January 2010
Három napon belül dönt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség arról, hogy elindítja-e a nyomozást Molnár Oszkár feljelentése ügyében. A Fideszben kegyvesztetté vált politikus magzatkárosítás, kiskorúak megrontása, vérfertőzés miatt fordult a hatósághoz.
 
Felfüggesztik a Kolompár elleni eljárást, mivel indul a választásokonPDF Print E-mail
Tuesday, 12 January 2010
Elindul az idei országgyűlési választáson is Kolompár Orbán országos cigány önkormányzati elnök MCF - Roma Összefogás nevű etnikai kispártjával; tudta meg a Magyar Nemzet.
 
Egyre több faluról derül ki, hogy visszatartja a segélytPDF Print E-mail
Tuesday, 12 January 2010
A nyírbogáti segélyezetteknek is részletekben, vagy az elmaradt kommunális díjak levonását követően fizetik ki hónapok óta a szociális segélyeket - mondta Tejfel László, a helyi cigány kisebbségi önkormányzat elnöke.
 
Ha nincs segélycsomag, éhen haltak volnaPDF Print E-mail
Monday, 11 January 2010
Nyírkátán csak azért nem halnak éhen több százan ezekben a hónapokban, mert a Baptista Szeretetszolgálat élelmiszeradományokat juttatott el a faluba. A helyi önkormányzat ugyanis szeptember óta nem, vagy csak részben fizeti ki a munka híján segélyre szorult emberek rendelkezésre állási támogatását. A minisztérium tehetetlen.
 
Újrajátsszák a romagyilkosságokat?PDF Print E-mail
Monday, 11 January 2010
Lezárult a romagyilkosság-sorozat nyomozásának első szakasza - értesült a Népszava. A jobboldali médiaoffenzíva már beindult a lehetséges elkövetők mentegetésére. A következő fél esztendőben várhatóan először a szembesítésekre kerülhet sor.
 
Megrohamozták Kanadát a magyarországi romák - vízumkényszer jön?PDF Print E-mail
Monday, 11 January 2010
Ottawa komolyan fontolgatja a vízumkényszer bevezetését a magyar – főként cigány származású – bevándorlók rohamának megállítása érdekében – tudta meg a The Canadian Press.
 
Feszültségzónák: cigánytelepek népePDF Print E-mail
Monday, 11 January 2010
A cigánytelepek felszámolása önmagában nem jelent megoldást az ott élők számára, akikben egyre nő a feszültség a többségi társadalommal szemben - derül ki egy friss tanulmányból.
 
Választás 2010 - Százötven választókerületben indítana egyéni jelöltet az MCFPDF Print E-mail
Saturday, 09 January 2010
Mintegy 150 egyéni választókerületben kíván jelöltet állítani a 2010-es országgyűlési választásokon az MCF Roma Összefogás Párt - közölte Kolompár Orbán, a párt elnöke a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kótajban rendezett közmeghallgatáson.
 
Roma önkénteseket és gyakorlatosokat keresnekPDF Print E-mail
Saturday, 09 January 2010
A Józsefvárosi Roma Szolgálat olyan roma fiatalokat keres, akik szeretnének óvodás-, általános- és középiskolás korú cigány fiatalokkal dolgozni.
 
Eredményes roma projekt után kérdéses a folytatásPDF Print E-mail
Saturday, 09 January 2010
Veszprém - A roma foglalkoztatási programoknál az igazi kihívást a folytatás jelenti - fogalmazták meg többen is egy csütörtöki fórumon.
 
Férjhez adták a tizennégy éves gyereklányt?PDF Print E-mail
Friday, 08 January 2010
Férjhez adtak egy gádorosi romához egy pusztaföldvári, gyámság alatt lévő 14 éves gyereklányt az ünnepek alatt. Azt beszélik Gádoroson, külsőségeiben megadták a módját az egybekelésnek. Mások csak eljegyzést emlegetnek, meg a fiatalok szerelembe esését.
 
Romák az iskolapadban - a segély feltétele a tanulás!PDF Print E-mail
Friday, 08 January 2010
Ercsiben, a Kossuth Lajos Általános Iskolában van egy nem szokványos osztály, ahová felnőtt emberek ülnek be naponta, s az elmaradt általános iskolai végzettséget igyekeznek pótolni. Teszik mindezt önszántukból is, meg nem is. Az első félév lezárult november végén, egy hét múlva folytatják.
 
Romániában összefognak, máshol viszálykodnak a cigányokPDF Print E-mail
Friday, 08 January 2010
Egységes szervezetet hoznának létre a romániai cigány szervezetek, hogy hatékonyabban képviseljék érdekeiket. Tudósítóink körképéből kiderül: Európa számos országában léteznek roma pártok és szervezetek, azonban csak minimális politikai befolyással rendelkeznek.
 
Egy platformon a települési és a kisebbségi önkormányzat MátraverebélyenPDF Print E-mail
Friday, 08 January 2010
Mátraverebély települési és cigány kisebbségi önkormányzata rendkívüli ülésén közös állásfoglalásban ítélt el egy, a faluban történt bűncselekményt, amelyben egy köztiszteletben álló család tagjait megtámadták, életveszélyes sérülést okozva az édesanyának - mondta a polgármester.
 
Újabb "fehér poros" küldemény az OCÖ-nekPDF Print E-mail
Friday, 08 January 2010
Ismét fehér port tartalmazó borítékot kapott a napi postával az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ), a rendőrség vizsgálja az egyelőre ismeretlen anyagot.
 
Újévköszöntő békekoncert a Duna Palota színháztermébenPDF Print E-mail
Friday, 08 January 2010
2010. JANUÁR 9-ÉN, SZOMBATON RENDEZZÜK MEG II. ÚJÉVKÖSZÖNTŐ BÉKEKONCERTÜNKET a DUNA PALOTA SZÍNHÁZTERMÉBEN. Ezzel a koncerttel kívánunk békés boldog Újévet mindnyájunknak, Magyarországnak! Szerettel várjuk Önöket is!
 
Az iskolában kezdődik a nemzet töredezettségePDF Print E-mail
Thursday, 07 January 2010
Egy olyan társadalomban, ahol a különböző csoportok közötti kapcsolatok gyengék, maga a politikai nemzet válik töredezetté - áll Kertesi Gábor és Kézdi Gábor iskolai szegregációról szóló nemrég megjelent tanulmányában. A kutatók megállapítják, hogy a szegregáció oka elsősorban az etnikai hovatartozás.
 
OCÖ: politikai terrorizmus kezdődött a cigányság ellenPDF Print E-mail
Thursday, 07 January 2010
Politikai terrorizmusnak nevezte az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke azt, hogy fenyegető üzenetet és fehér port tartalmazó borítékot kapott a roma érdekképviseleti szervezet a reggeli postával.
 
Fehér port tartalmazó borítékot kapott az OCÖPDF Print E-mail
Wednesday, 06 January 2010
Fehér port és egy üzenetet tartalmazó boríték érkezett az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) központi irodájába a szerdai postával; a rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt eljárást indított, a szakértők vizsgálják a boríték tartalmát.
 
Korózs: a kormány a válsággal szemben kemény, a rászorulókkal szemben segítőkészPDF Print E-mail
Wednesday, 06 January 2010
A szociális tárca államtitkára szerint a nyugdíjak idei emelésével megőrizhető a juttatások reálértéke.
 
Szociális helyzet alapján továbbra is igényelhető üdülési csekkPDF Print E-mail
Wednesday, 06 January 2010
A hátrányos helyzetben élők továbbra is adó- és járulékmentesen igényelhetnek üdülési csekket pályázat útján, amelyet január végéig nyújthatnak be a pályázati kiírásnak megfelelő személyek vagy az őket képviselő szervezetek - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az MTI-nek kedden küldött közleményében.
 
Európai GárdaPDF Print E-mail
Wednesday, 06 January 2010
A Magyar Gárda-jelenségen már mindenki derekasan kiaggódta magát, igen, csúnya és aggasztó dolgok vannak itten, rasszizmus meg önbíráskodás, mifene, paramilitari, Héjjas-Prónay, másrészről meg létezik a lakossági igény, hogy a közösségi normákat minden következmény nélkül fölrúgdosó magyarok kapjanak már időnként egy-egy fülest valakitől.
 
Jutalmazni akarja Madonnát a román cigánykirályPDF Print E-mail
Wednesday, 06 January 2010
Arany plakettet ajándékozott Florin Cioaba, a román "romakirály" Madonnának, mert a sztár legutóbbi bukaresti koncertjén felszólalt a romák kirekesztése ellen.
 
Romagyilkosságok: Molotov-koktélok a Perényi 1.-ből?PDF Print E-mail
Tuesday, 05 January 2010
A Perényi 1. nevű debreceni szórakozóhelyről szerezték be valószínűleg a romagyilkosság gyanúsítottjai azokat az üvegeket, amikkel a romagyilkosság-sorozat helyszínein házak felgyújtását kísérelték meg. Piricsén lőszerhüvelyeket, Tarnabodon rongymaradványokat találtak, a két halálos áldozatot követelő Nagycsécsen pedig ragasztószalagon rögzítették három gyanúsított DNS-nyomát a nyomozók.
 
Megátkozták a bankot! 15 év befizetését keresi az ügyfélPDF Print E-mail
Tuesday, 05 January 2010
Megátkozta az OTP-t egy taranyi cigány férfi, miután hiába próbálta kideríteni, hogy mi lett az 1982 óta tartó lakáshitel-törlesztéseivel - írta a sonline.hu.
 
Nemzetegyesítő cigány magyarPDF Print E-mail
Tuesday, 05 January 2010
Bill a király! - hangzott fel a kiáltás advent utolsó két estéjén is a Fővárosi Nagycirkusz nézőterén. Igen, Deák Bill Gyulát éltette így a cirkusz, pontosabban a karácsonyi nagykoncerteket celebrált Kormorán zenekar közönsége, olyannyira, hogy a számos neves vendégfellépő közül a „blueskirály" kapta messze a legnagyobb tapsot, megkockáztatom, hasonlóan viharosat, mint a Koltay Gergő vezette házigazda etnorockegyüttes.
 
A cigányság helyzetének javításáért dolgoznak Kisvárdán és környékénPDF Print E-mail
Tuesday, 05 January 2010
A Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat kisvárdai évzáró ünnepségén Lakatos István elnök és Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke nyújtott át a kitüntetéseket a napokban.
 
PÓTSZILVESZTER A C-CAFÉBANPDF Print E-mail
Monday, 04 January 2010
IDŐPONT: 2010.JANUÁR 9. SZOMBATON 20:00 KEZDETTEL. CÍM:1081 BUDAPEST NÉPSZINHÁZ UTCA 42-44. BELÉPŐ: 2000 FT/ FŐ
 
Adományt vittek a csupa cigány lakta, szegény falubaPDF Print E-mail
Monday, 04 January 2010
Legalább nyolc esztendeje már, hogy Koósz Roland személyes kapcsolatainak köszönhetően a paksi Balogh Antal katolikus iskola segíti a Baranya megyei Alsószentmárton óvodáját.
 
A pápa trónusát faragja a cigány asztalosPDF Print E-mail
Monday, 04 January 2010
A marcali Rostás Árpád nevét szinte a fél ország ismeri restaurálási munkáiról. Házán felirat is hirdeti mesterségét: vándorasztalos. A Somogy megyei online készített vele interjút, amelyben elárulja: amikor meglátja a megrendelő, nem bízik meg benne, mert roma származású.
 
"Nem költözhettünk a központba, mert cigányok vagyunk"PDF Print E-mail
Monday, 04 January 2010
Az önkormányzat az utolsó pillanatban megvette az ingatlant. A faluközpontban szeretett volna építkezni egy cigány család Háromfán, az önkormányzat azonban közbelépett.
 
"Dögöljetek meg mind!" - Az év kirohanásai a ParlamentbenPDF Print E-mail
Monday, 04 January 2010
Ebben az évben brillíroztak politikusaink, számtalan olyan eset történt, amire a felháborító a legjobb jelző. Volt cigányozás, zsidózás, kiabálás az Európai Parlamentben, és az asszonyverés sem maradt ki a repertoárból. A legemlékezetesebb beszólásokat és lebukásokat gyűjtöttük össze.
 
Mecénások: rivalda és inkognitóPDF Print E-mail
Monday, 04 January 2010
Az adományozók némelyike szívesen sütkérezik a reflektorfényben, mások rejtőzködő életmódot folytatnak. Természetesnek veszik, hogy adakoznak, a nyilvánosságból viszont nem kérnek.
 
2010 a szegénység és társadalmi kirekesztés elleni küzdelem európai évePDF Print E-mail
Monday, 04 January 2010
 Az Európai Bizottság döntése alapján 2010 a szegénység és társadalmi kirekesztés elleni küzdelem európai éve lesz. Az európai év célja, hogy felhívja a nyilvánosság figyelmét a szegénység és társadalmi kirekesztődés tényére és veszélyeire az Európai Unió tagállamaiban, és közvetítse azt az üzenetet, hogy a szegénység és a társadalmi kirekesztődés a társadalmi és a gazdasági fejlődést is veszélyezteti.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk