Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
"A romákkal már gyermekkorukban azt éreztetik, hogy sokadrendűek"PDF Print E-mail
Friday, 29 August 2008
A "cigánybűnözés" fogalmának a tudományban és a kriminológiában nincs helye, viszont a társadalmi vitában van - mondta Németh Zsolt kriminológus, a Rendőrtiszti Főiskola tanára.
 
Tizenhatan 52 négyzetméterenPDF Print E-mail
Friday, 29 August 2008
Tizenhatan 52 négyzetméteren - ezt sérelmezi a ferencvárosból kitelepített roma család. Igaz eddig 44 négyzetméteren éltek ugyanennyien. A kerületi ellenzék szerint ez embertelen bánásmód, a polgármester szerint azonban lakásszerzési ügyeskedés.
 
Koldusbotra jutott a Cigány Kisebbségi Önkormányzat MajsánPDF Print E-mail
Friday, 29 August 2008
A várható bevétel csupán töredéke annak, amit a kisebbségi önkormányzatnak vissza kell fizetnie az árverést kezdeményező Országos Foglalkoztatási Közalapítványnak.
 
Kilép az írószövetségből Szécsi Magda író, festő, grafikusPDF Print E-mail
Friday, 29 August 2008
Szécsi Magda író, festő, grafikusművész rövid levélben közölte a Magyar Írószövetség elnökével, hogy szeptember 1-vel kilép a szervezetből, mert a testület nem lépett fel a Magyar Gárda működése ellen. Az írónő a kilépési nyilatkozatot az MTI-nek megerősítette.
 
"Cigánymentesítés" a Ferencvárosban: 17-en laknak 52 négyzetméterenPDF Print E-mail
Friday, 29 August 2008
A Ferencvárosból kiköltöztetett romák helyzetének rendezését javasolta a Fővárosi Közgyűlésnek csütörtökön Németh Szilárd, a főváros esélyegyenlőségi és kisebbségi bizottságának fideszes elnöke a Fővárosi Cigány Kisebbségi Önkormányzat (FCKÖ) elnökének kezdeményezésére.
 
A legjobb roma diákok ösztöndíjat kapnakPDF Print E-mail
Friday, 29 August 2008
A Szociális és Munkaügyi Minisztérium és a Magyarországi Cigányokért Közalapítvány kuratóriuma közösen hirdet pályázatot a roma származású diákok számára az új tanévben.
 
Nincs cigánybűnözés, noha van?PDF Print E-mail
Friday, 29 August 2008
A "cigánybűnözéssel" kapcsolatban tett fel kérdést a Nézőpont Intézet augusztusi felmérésében, amelyet a közvélemény-kutató a Heti Válasz megrendelésére készített.
 
Villás Lajos: Csak a jegyeket ellenőrzömPDF Print E-mail
Wednesday, 27 August 2008
Az utóbbi napokban, a médiában és  az interneten nagyon hirtelen jelentek meg olyan cikkek, amelyek a roma származású munkavállalókkal foglalkoztak, negatív értelemben. A TV2 reggeli adásában a MOKKÁ - ban különösen durva, rasszista jellegű beírások voltak a futócsíkon. Érdekes módon, az adás szerkesztője, ezekre nem reagált. Vajon miért?
 
Roma Parlamentnek megy a dózerPDF Print E-mail
Wednesday, 27 August 2008
Az ingatlanról nemrég - művészeti értékei miatt - könyvet írtak, most pénzhiány miatt megválik tőle Józsefváros.
 
Lévai: Semmilyen gárda nem kellPDF Print E-mail
Wednesday, 27 August 2008
Kolompár Orbánnak, az Országos Cigány Önkormányzat elnökének a szavait kiforgatták, mert nem a Magyar Gárdához hasonló félkatonai, hanem törvényes keretek között működő érdekvédelmi szervezetre gondolt – jelentette ki Lévai Katalin európai parlamenti képviselő, az EP Szocialista képviselőcsoportjának romaügyi szóvivője, aki összeurópai erőszakellenes mozgalom létrehozásán dolgozik Brüsszelben.
 
Új válasz a romáktól a Magyar GárdáraPDF Print E-mail
Wednesday, 27 August 2008
Békemenetet szervez Budapest belvárosába az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ), hogy tiltakozzon a romák elleni támadások miatt. Az őszre tervezett rendezvény az új cigány önvédelmi mozgalom része lesz, és nem hasonlítható majd a Magyar Gárda felvonulásaihoz – mondta Kolompár Orbán OCÖ-elnök.
 
"Évek óta érzékelhető a cigányellenes hangulat" Folytatódott a jászladányi perPDF Print E-mail
Wednesday, 27 August 2008
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróság a mai napon folytatta a 2002-ben indult jászladányi per tárgyalását. Mohácsi Viktóriát tanúként hallgatta meg a Bíróság.
 
Egy "cigány-magyar" polgárháború küszöbén?PDF Print E-mail
Wednesday, 27 August 2008
Ördögi tervet eszeltek ki, és a maguk szempontjából tehetségesen hajtják végre azok, akik minden jel szerint lángba akarják borítani az országot. Akik hasznot remélnek cigányok és "nem cigányok" egymásra uszításából.
 
A polgármester nem örül a cigányoknakPDF Print E-mail
Wednesday, 27 August 2008
Simon László, Kismányok polgármestere fel van háborodva amiatt, hogy a váraljai Péróból hamarosan elköltöző kilenc cigány család közül egy a településen akar házat venni.
 
Most Kállai Ernő javasolja a gyűlöletbeszéd szigorításátPDF Print E-mail
Wednesday, 27 August 2008
Nem a büntető törvénykönyv, hanem az egyenlő bánásmódról szóló törvény módosításával szankcionálná a gyűlöletbeszédet Kállai Ernő kisebbségi ombudsman. Kedden együttműködési megállapodást írt alá a civil jogvédő szervezetekkel.
 
Kolompár Orbán önvédelmi mozgalmát elítélik a romákPDF Print E-mail
Wednesday, 27 August 2008
A Lungo Drom és az Integrációs Roma Szövetség elnöke is megbotránkozott Kolompár Orbánnak, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnökének ötletén, miszerint Kolompár önvédelmi mozgalom létrehozására szólította fel a romákat.
 
Sokkal keményebbnek kellene lennünkPDF Print E-mail
Monday, 25 August 2008
Kerényi György (45 éves) két éve a Kossuth rádió főszerkesztőjeként a struktúraváltás irányítója. Véleménye szerint az adót sikerült politikailag semlegessé tenni, és úgy felelni meg a közszolgálatiság követelményeinek, hogy közben egyre több fiatal hallgatja a műsort.
 
Fehérvári kődobálókPDF Print E-mail
Monday, 25 August 2008
Péntekre sokat javult annak a 12 éves kislánynak az állapota, aki kedd este szenvedett súlyos koponyasérülést Székesfehérvárott, amikor hat fiatal kövekkel dobált meg egy romák által lakott házat.
 
TabudöntésPDF Print E-mail
Monday, 25 August 2008
Magyar Obama helyett Kolompár Orbán. Békés egymás mellett élés helyett uzsorásterror és Magyar Gárda. A politikai korrektség szemellenzős hívei másfél évtizedig elfojtottak minden diskurzust, de megoldást nem kínáltak a cigányság leszakadására. A közbeszéd tónusa most változóban van, eljött a problémákkal való szembenézés ideje.
 
Meggyilkolt fiúra emlékeztek KecskemétenPDF Print E-mail
Monday, 25 August 2008
Atrocitás nélkül zajlott le Kecskeméten a 15 éve, bűncselekmény áldozataként elhunyt 16 éves Kiss Norbertre emlékező demonstráció. Szélsőjobbosok és cigányok egyaránt jelen voltak.
 
Zsigó Jenő: A hamis prófétaPDF Print E-mail
Monday, 25 August 2008
Néha úgy érzem, nincs minden rendben a különböző díjak, elismerések odaítélésekor. Néhány éve például Fátyol Tivadar koreográfusként kapott magasrangú kitüntetést. Átvette, majd felháborodott: a hülyék még azt sem tudják, hogy ő nem koreográfus. Az is előfordul, hogy tömeggyilkosok, népirtók, terroristák, a nagybetűs BÉKE ellenségei kapnak békedíjakat.
 
Az ellenforradalom lelki szegényeiPDF Print E-mail
Monday, 25 August 2008
A magyar újságolvasót nehéz meglepni bármivel. Én is egyre ritkábban rökönyödöm meg. Mégse hittem volna azonban, hogy ilyesmiket látok majd a hírlapokban.
 
Uzsorások a falonPDF Print E-mail
Sunday, 24 August 2008
Képregényben hívja fel a borsodi falvak lakóinak figyelmét az uzsorakölcsönök veszélyeire a megyei rendőr-főkapitányság. Az ok: az üzletág áldozatai többnyire a halmozottan hátrányos helyzetű családok közül kerülnek ki, sokan írni, olvasni is alig tudnak.
 
Kolompár Orbán kifizeti a tartozástPDF Print E-mail
Sunday, 24 August 2008
Rövid időn belül kifizeti a kiskumajsai székhelyű, a "Cigányság Foglalkoztatásáért Szolgáltató" Kht. többszázezer forintos köztartozását, amely miatt az APEH végrehajtást rendelt el - reagált az ügyben megjelent sajtóhírekre Kolompár Orbán, a cég résztulajdonosa és ügyvezetője az MTI-nek pénteken.
 
Horváth Aladár: A kormány is hecckampányt folytat a romákkal szembenPDF Print E-mail
Sunday, 24 August 2008
Tehetetlen a magyar jog a romák elleni atrocitások megfékezésében, a bíróságok pedig sok esetben a szólásszabadságra hivatkozva bástyákkal védik az uszításokat a cigányokkal szemben - mondta az InfoRádiónak a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke. Horváth Aladár szerint év eleje óta a kormány és a helyhatóságok is részt vesznek az ellenük irányuló hecckampányban.
 
Cigány "gárdát" hívna életre Kolompár OrbánPDF Print E-mail
Sunday, 24 August 2008
Elfogták azokat a huligánokat, akik még kedden esete Székesfehérvár főleg romák lakta utcájában kövekkel megdobált egy házat, súlyosan megsebesítve egy roma kislányt. Kolompár Orbán roma önvédelmi mozgalom létrehozását kezdeményezi.
 
Cigányok zarándokútján egyszervolt tájakonPDF Print E-mail
Sunday, 24 August 2008
Hogy kiféle nő volt, nem tudni, cigány-e, fekete-afrikai vagy egyiptomi származású, máig sem tisztázott, mint ahogyan az sem, miként került erre az isten háta mögötti helyre.
 
Kiállították a Száztagú CigányzenekartPDF Print E-mail
Sunday, 24 August 2008
A Száztagú Cigányzenekar tagjait formázó bábuk is láthatók azon a játékkiállításon, amely szombat délelőtt nyílt a Nógrád megyei Endrefalván - írja a Nógrád Megyei Hírlap.
 
Erőszaktilalom és "társadalmi stressz"PDF Print E-mail
Friday, 22 August 2008
Ebben az írásban arra a kérdésre keresem a választ, hogy az erőszak alkalmazása, illetve az azzal való fenyegetés mennyiben jelenti korlátját a jogok hierarciájában kitüntetett helyet elfoglaló, úgynevezett kommunikációs jogok, a véleménynyilvánítás, a gyülekezés és az egyesülés szabadsága gyakorlásának.
 
Elkészült a kormány javaslataPDF Print E-mail
Friday, 22 August 2008
Folytatódik a gyülekezési törvény módosításával kapcsolatos ötpárti egyeztetés - jelentette tegnap be Szili Katalin házelnök, a parlamenti pártok képviselőivel folytatott megbeszélést követően. A tavaszi parlamenti ülésszak idején az öt párt már tárgyalóasztalhoz ült, hogy a jogszabály megváltoztatásáról egyezkedjen, a döntést azonban őszre halasztották. Időközben az
 
Óvodaprogram és felzárkóztatás a közoktatásbanPDF Print E-mail
Friday, 22 August 2008
Az új tanévben számos változás lép életbe a közoktatásban. A legfontosabbak a felvételi eljárás és az óvodai nevelés új szabályai, amelyek a hátrányos helyzetű tanulók szempontjait tartják szem előtt.
 
Több szocialistának tetszik a monoki modellPDF Print E-mail
Friday, 22 August 2008
Helyesnek tartja a monoki kezdeményezést az MSZP reformszárnya. A Karsai József és Szanyi Tibor nevével fémjelzett csoport a településen tanácskozik a vidék szociális helyzetéről négy napon át. Szepessy Zsolt, Monok polgármestere bemutatta a szocialista képviselőknek a "munkáért segély" programot. A kormánypárti politikusok helyesnek és szükségesnek nevezték a monoki kezdeményezést.
 
Lecsóval és vakaróval - együtt a faluért SzalonnánPDF Print E-mail
Friday, 22 August 2008
Közösen ünnepelték augusztus 20-át a Borsod megyei Szalonnán romák és nem romák, a mintegy ezerfős településen lecsóval és vakaróval kínálták a vendégeket.
 
Hungarofóbok a szlovák tinikPDF Print E-mail
Thursday, 21 August 2008
Közel ezer tizenéves diákot kérdeztek Szlovákiában a kisebbségekkel kapcsolatos érzelmeikről. A magyarokat utálják a legjobban.
 
"Rohadt magyar cigányok, idejöttetek?"PDF Print E-mail
Thursday, 21 August 2008
Átverték a magyar hadvezetést: nem katonai feladat, hanem bohóckodás volt a baráti segítségnyújtás - véli Kiss Lajos, nyugalmazott vezérőrnagy (82 éves), az intervenció politikai egyeztetéssel megbízott vezetője, aki negyven év után úgy döntött, a HVG-nek részletezi emlékeit.
 
Leáldozott a politikai korrektségnek cigányügybenPDF Print E-mail
Thursday, 21 August 2008
A politikai korrektség szemellenzős hívei másfél évtizedig elfojtottak minden diskurzust, de megoldást nem kínáltak a cigányság leszakadására. A közbeszéd tónusa most változóban van, eljött a szembenézés ideje a problémákkal – írja a Heti Válasz a "Leáldozott a politikai korrektségnek cigányügyben" alcímet viselő cikkben.
 
Megdobálták a házat, 12 éves kislányt találtak elPDF Print E-mail
Thursday, 21 August 2008
Garázda fiatalok kövekkel dobálták meg kedden késő este egy székesfehérvári, cigányok által is lakott társasház ablakait; a kövek életveszélyesen megsebesítettek egy kislányt; az elkövetőket azonosították, közülük négyet már el is fogtak - közölte a rendőrség.
 
A cigányokkal együtt énekeltek, tapsoltakPDF Print E-mail
Thursday, 21 August 2008
Már a kezdéskor rengetegen gyűltek össze a józsefvárosi Orczy parkban rendezett Cigányvarázson. Az ünnep a megismerésről, a megbecsülésről és a jókedvről szólt.
 
Adógondok Kolompár kht-jánálPDF Print E-mail
Wednesday, 20 August 2008
Végrehajtást rendelt el az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) az 1 millió forint törzstőkéjű kiskunmajsai A Cigányság Foglalkoztatásáért Szolgáltató Kht. ellen, amelynek résztulajdonosa és egyik ügyvezetője Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke.
 
Zászlófelvonás a Kossuth térenPDF Print E-mail
Wednesday, 20 August 2008
Közjogi méltóságok jelenlétében, a Magyar Köztársaság lobogójának ünnepélyes felvonásával megkezdődött szerdán Budapesten, a Kossuth téren az augusztus 20-ai központi állami ünnepség.
 
Móricka-ügy: feljelentés-kiegészítést rendelt el az NNIPDF Print E-mail
Wednesday, 20 August 2008
Feljelentés-kiegészítést rendelt el a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Lévai Katalin levele nyomán, amelyben a szocialista európai parlamenti képviselő vizsgálatot kezdeményezett a Móricka című vicclapban megjelent képregény miatt – tájékoztatott az NNI szóvivője kedden.
 
Katolikus hálózat romák lelki gondozásáraPDF Print E-mail
Tuesday, 19 August 2008
Valódi konfliktusok és előítéletek is terhelik a katolikus egyház viszonyát a cigánysággal. Ha pedig egy lelkipásztor átlagon felüli elkötelezettséget mutat a romák iránt, azzal a veszéllyel kell számolnia, hogy a nem cigány hívek elfordulnak tőle.
 
Gyöngyös Jászberénybe telepíti a cigányokat?PDF Print E-mail
Tuesday, 19 August 2008
Gyöngyös önkormányzata ingatlanokat vásárol a kitelepülő romáknak Jászberényben – írta a jászberényi városi újság egy sajtótájékoztatón elhangzottak alapján. Gyöngyös MSZP-s polgármestere cáfolta a szervezett telepítést.
 
Rejtélyes ingatlancserékPDF Print E-mail
Tuesday, 19 August 2008
A lakók tudta nélkül cserélnek tulajdonost a házak Prügyön. A rászorulók kölcsönt kérnek, és ennek fejében iratnak alá velük egy papírt, amiről csak később derül ki, hogy adásvételi-szerződés volt. A károsultak számát megbecsülni sem lehet. Prügy csaknem 2800 lakosából 1300-an cigány származásúak.
 
"Fél óra múlva a bokorban rókáztam" - mit ne együnk a Szigeten?PDF Print E-mail
Sunday, 17 August 2008
Körmös pacal vagy pizza? Lángos vagy hot-dog? Indiai konyha vagy sült kolbász? Mit érdemes enni a Szigeten? Rutinos fesztiválozók tanácsait olvashatják.
 
Könnyített rendőri állások fiatal romáknak?PDF Print E-mail
Sunday, 17 August 2008
150-200 új körzeti megbízottra, és minél több fiatal roma rendőrre van szükség ahhoz, hogy azokon a településeken, ahol most nem érzik magukat biztonságban az emberek, javuljon a közbiztonság. A rendészeti miniszter bejelentette: nagyon komoly szisztematikus programot indítanak a következő hónapokban.
 
Csalóka statisztika - Teljes bizonytalanság a roma kérdésbenPDF Print E-mail
Sunday, 17 August 2008
A 2001-es népszámlálás során 190 ezren vallották magukat roma származásúnak, létszámuk azonban ennek háromszorosa lehet. Az oktatás terén is csal a statisztika: a roma lakosság iskolázottsága nőtt, a nem romákhoz képest viszont továbbra is nagy a lemaradás.
 
Elhalasztják a Lökösi cigánybált!PDF Print E-mail
Sunday, 17 August 2008
A nyugalom érdekében elhalasztják a szombati falunapra tervezett cigánybálat a lökösházi romák.
 
Ösztöndíjpályázatok roma diákoknakPDF Print E-mail
Sunday, 17 August 2008
A Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM), valamint a Magyarországi Cigányokért Közalapítvány (MACIKA) meghirdette a cigány tanulók ösztöndíjpályázatát, valamint a kulturális rendezvényeket támogató Roma Kulturális Alap ez évi pályázatait.
 
Segítséget ad az OCÖ a gyöngyösi balesetben elhunytak családjainakPDF Print E-mail
Sunday, 17 August 2008
Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) együttérzését fejezi ki a Vámosgyörk és Gyöngyös közötti balesetben elhunyt öt ember családjának és anyagi támogatást nyújt a hátramaradottaknak – közölte Kolompár Orbán, a szervezet elnöke az MTI-vel szombaton.
 
Felzárkóznak a romák - sikeres vizsgáért mininimálbér a jutalomPDF Print E-mail
Saturday, 16 August 2008
A TALENTUM '99 Kft ingyenes tanfolyamaira a Tatabányai Cigány Kisebbségi Önkormányzat szervezésében több, mint kétszázan jelentkeztek a megyeszékhelyről. A nehézgépkezelői tanfolyam résztvevői csütörtökön vizsgáztak.
 
Kállai egységes cigányszervezetet akarPDF Print E-mail
Saturday, 16 August 2008
A kisebbségi ombudsman szerint egységes cigányszervezetre lenne szükség, ám ennek ma még nincs meg a háttere. Kállai Ernő a Népszavának adott interjújában úgy vélte, ha létre is jönne az egységes roma szervezet, az nem az önként vállalt politikai felismerés, hanem a félelem alapján szerveződne.
 
Minden második munkanélküli szegénységben vergődikPDF Print E-mail
Saturday, 16 August 2008
Lapértesülés szerint a szegénység annak ellenére nagy tömegeket érint, hogy az átlagjövedelmek és az általános életszínvonal javult az elmúlt tíz-tizenöt évben.
 
Megjelent az Amaro Drom legújabb száma! - 2008. JúliusPDF Print E-mail
Thursday, 14 August 2008
Zsigó Jenõ:  OCÖ kontra civilek  Érzékenyítéssel a kirekesztõ mechanizmusok ellen Dr. Pánczél Márta jogász, roma jogvédõ Válaszreakciók A Roma Parlament érzékenyítõ tréningjén jártunk
 
Válaszra várva - Nyílt levél Erdős Péter BíborosnakPDF Print E-mail
Thursday, 14 August 2008
A fasiszta eszmeiséget időnként nyíltan felvállalják a keresztény egyházak egyes képviselői. Amennyiben csalárdságuk nyilvánosságra kerül, megtévesztéssel indokolják tettüket. Tényleg ez az igazság? Ezt szeretném megtudni dr. Erdő Péter Bíboros Úrtól, a magyarországi Katolikus Egyház vezetőjétől.
 
Győrság: a romák dolgoznának, csak kevés a pályázatPDF Print E-mail
Thursday, 14 August 2008
Közmunkához kötné az új szociális törvény a segélyeket, ám az érintettek szerint soha ilyen rossz nem volt a helyzet: csekély a pályázatok száma, ennélfogva a közmunka lehetősége.
 
A hivatal előtt tüntetnének a cigányokPDF Print E-mail
Thursday, 14 August 2008
Csütörtökön dönt a halmajugrai önkormányzat képviselő-testülete a Buldog Kft-vel kötött szerződés felbontásáról: az őrzővédő cég egyik munkatársa az utcán felpofozott egy helyi roma férfit, aki eszméletét vesztette és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ha nem bontanak szerződért, a hivatal előtt tüntetnek majd a cigányok.
 
Romahelyzet: aki dolgozni akar, azt dolgoztatni kellPDF Print E-mail
Thursday, 14 August 2008
A vásárhelyi cigányoknak az országos viszonyokhoz képest jobb a helyzetük - vallja Ajtai Éva, a Hódmezővásárhelyi Romák Egyesületének elnöke, kisebbségi önkormányzati alelnök. Előítéletekkel, ellenszenvvel azért ők is találkoznak.
 
Kővágóörsi falunap képriportban - 2008 augusztus 9PDF Print E-mail
Wednesday, 13 August 2008
A C-PRESS Hírügynökség a helyi roma kisebbségi önkormányzat meghívására Kővágóörsön járt a falunap alkalmából. Kérjük, hogy tekintse meg a rendezvényről és a helyi romákról készült fotóinkat ide kattintva.
 
Kortárs roma festőművészek kiállításaPDF Print E-mail
Wednesday, 13 August 2008
Tisztelettel hívjuk és várjuk Salgótarjánba augusztus 15-ére "AZ EMLÉKEZÉS SZÍNES ÁLMAI" c. kortárs roma festőművészek kiállítására  és az azt megelőző programokra.
 
A Gárda megoldása és a "cigány bűnözés"PDF Print E-mail
Tuesday, 12 August 2008
Az Újpesti Katolikus Kultúrházban előadás-sorozatot szervez a Pax Hungarica névre keresztelt, bár be nem jegyzett mozgalom, éspedig egy hungarista körökben áldozatos fajvédőként, antiszemita szövegek fordítójaként jól ismert, magát filozófus-teológusnak nevező úr közreműködésével.
 
Rendőrök vertek meg két mohácsi cigányt?PDF Print E-mail
Tuesday, 12 August 2008
Rendőrök vertek meg két mohácsi cigányt - legalábbis az érintettek állítása szerint. Az egyik roma azt állítja: a fogdán egy a fejére csuklyát húzó rendőr kétszer is helybenhagyta, öccsét pedig a kapitányság épülete előtt verték meg.
 
Pálfi: A cigányságnak is el kell fogadnia a többségi társadalmat!PDF Print E-mail
Tuesday, 12 August 2008
A cigányok és a többségi társadalom gondolkodásában, szemléletében egyaránt szükség van változásra — állítja a Szolnoki Kisebbségi Jogvédő Egyesület elnöke.
 
Nyolc gárdista és 60 cigány a barcsi toborzónPDF Print E-mail
Tuesday, 12 August 2008
Barcson is toborzott a Magyar Gárda. A Dráva parti városban hatvan cigány is megjelent az eseményen. Végül a toborzás nem járt sikerrel.
 
Gyurcsány elítéli, hogy megfenyegették Bayer ZsoltotPDF Print E-mail
Monday, 11 August 2008
Gyurcsány Ferenc kormányfő elítél minden fizikai fenyegetést - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő a miniszterelnök álláspontját azzal kapcsolatban, hogy egy internetes oldalon Bayer Zsolt újságírót megfenyegették.
 
Cigányzenészek a feketemunka ellenPDF Print E-mail
Monday, 11 August 2008
Országos cigányzenekari találkozót tartottak Szegeden immár hatodik alkalommal. Nem csak a legendás Dankó Pista előtt tisztelegetek az idén, hanem a cigányzenészek nehéz helyzetére is felhívták a figyelmet.
 
Etnikai Molotov repült PiricsénPDF Print E-mail
Monday, 11 August 2008
Molotov-koktélokat dobtak házakra és lábon lőttek egy nőt Piricsén péntekre virradóra - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) szerint etnikai támadás történt. Az ügy vizsgálatát a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vette át.
 
200 milliót költött a kormány egy "felszámolt" portálra?PDF Print E-mail
Sunday, 10 August 2008
A kormányszóvivő.hu után egy másik kormányzati portálra is közel 200 millió forintot fizetett ki a kormány. A Medgyessy-kabinet idején létrehozott RomaWeb hálózatot lényegében felszámolták, mindössze két munkatársa maradt, ők is csak kimásolt adatokat ollóznak össze. A kormányszóvivő írásos választ ígért a hírTV-nek arra, hogy mire költötték el az unió és a költségvetés pénzét.
 
Bujkál a rasszista vicclap főszerkesztőjePDF Print E-mail
Sunday, 10 August 2008
Feljelentést tesz az Országos Cigány Önkormányzat az egyik vicclapban megjelent, rasszista képregény miatt
 
Bocsánatkérést követelnek a romákPDF Print E-mail
Saturday, 09 August 2008
Nyílt levélben követel bocsánatkérést és magyarázatot az országos rendőrfőkapitánytól a Roma Polgárjogi Alapítvány.
 
Likvidálnák BayertPDF Print E-mail
Saturday, 09 August 2008
Lincseljék meg a "romagyűlölő mádzsárt", vagyis lapunk főmunkatársát, Bayer Zsoltot. Egy szélsőbaloldali internetes lap szólít fel erre, azt állítva, hogy eddigi munkásságával "kiérdemelte" a megtorlást. A más esetekben a gyűlöletkeltésre oly kényes kormányzati tényezők hallgatnak.
 
Okafogyottá vált a tüntetés, ezért maradt elPDF Print E-mail
Saturday, 09 August 2008
Mégsem tüntettek a romák csütörtök délután a sátoraljaújhelyi városháza előtt, mert megítélésük szerint hamarosan megoldódhat a néhány hete állami gondozásba vett cigány gyermekek sorsa - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.
 
Rasszista vicclapPDF Print E-mail
Saturday, 09 August 2008
Durva, a harmincas évek antiszemita hecclapjainak szellemiségét idéző, cigányellenes képregénnyel jelent meg egy ismert vicclap az újságárusoknál - írta a hvg.hu csütörtökön a Roma Sajtóközpont híre alapján.
 
Vacsoracsata, ami néha "vérre" megyPDF Print E-mail
Saturday, 09 August 2008
Miközben a magyar sztárok a TV.-ben sok-sok tízezer forintot költenek egy "kamu" vacsorára, addig a mélyben- az utcán mindezekért. vagy töredékekért késsel, villával, furkós bottal kell megküzdeni. Szép kis ellentét, de legalább ez igaz!
 
A TOLERANCIA NAPJA - MeghívóPDF Print E-mail
Thursday, 07 August 2008
Európai Integrációs Cigányszövetség - Meghívója "Tolerancia Napja" című rendezvényen augusztus 9-én, 10 órakor a Tolna megyei Tamásiban (Művelődási Ház, Konferencia terem - Tamási, Szabadság utca 44.)
 
POPPER PÉTER - Bíró András keserű igazságaPDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2008
A múlt mélységében meddig érnek le az idegengyűlölet gyökerei? Eretnek nézeteim szerint a szentség megfogalmazásáig, a szent és a profán elválasztásáig. A szent tér és a szent idő megfogalmazásáig. A szent tér létrejöhetett kinyilatkoztatás útján ("oldd le sarúidat lábadról, mert a hely, melyen állasz, szent föld"), a felismerés segítségével ("mily rettenetes ez a hely, nem egyéb ez, mint Istennek háza és az égnek kapuja"), és az ember isteni felhatalmazásával (pl. egy templom felszentelése.)
 
ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZATI FELHÍVÁSPDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2008
A Fővárosi Önkormányzat Cigány Ház - Romano Kher tanulmányi ösztöndíj pályázata Budapesten állandó lakcímmel rendelkező roma fiatalok számára a 2008/2009. tanév I. félévére
 
A közmunkások 40 százaléka segélyezett leszPDF Print E-mail
Wednesday, 06 August 2008
Változott a közmunkáról szóló rendelet – közölte Székely Judit, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium foglalkoztatási és képzési szakállamtitkára.
 
Horváth Aladár beszéde a roma holokauszt megemlékezés napján a Nehru parkbanPDF Print E-mail
Tuesday, 05 August 2008
Kedves Barátaim, tisztelt emlékező gyülekezet! Szeretettel köszöntöm Önöket a polgárjogi mozgalom közösségei és aktivistái nevében. Emlékezni jöttünk ma ide, a holocaust roma áldozatainak emlékműve elé, emlékezni azokra, akiket elpusztított az emberiség legbarbárabb eszméje és rezsimje.
 
Bíró András ismét beszólt a romáknakPDF Print E-mail
Tuesday, 05 August 2008
Hadat üzen a „politikai korrektségnek” Bíró András polgárjogi aktivista az Élet és Irodalom (ÉS) hasábjain, olyan véleményeket fogalmazva meg a cigánysággal kapcsolatban, melyeket a radikális jobboldali hírportálok is megirigyelhetnének. Csík Tamás, a C-Press Hírügynökség tulajdonosa, főszerkesztője szerint az aleternatív Nobel-díjas Bíró személyében az „szólt be” a romáknak, aki „belőlük élt”.
 
Teleki László a romák foglalkoztatásának lehetőségeit vizsgálta SzabolcsbanPDF Print E-mail
Tuesday, 05 August 2008
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településeket keres fel Teleki László, aki azt vizsgálja, hogyan lehet összehangolni a helyi kezdeményezéseket a romák foglalkoztatására a kormányprogrammal - erről a szocialista képviselő maga beszélt hétfőn az MTI-nek.
 
Monok: szalonrasszizmus, vagy elfogyott a társadalmi türelem?PDF Print E-mail
Tuesday, 05 August 2008
Május óta ő a leggyakrabban idézett magyar polgármester. Ő álmodta meg a „segélyt közmunkáért, amíg mi vagyunk többen” szociális modellt. Azóta a kormánypárt is munkához látott: a segélyezési rendszer átalakításán töpreng. A jobboldal is zászlajára tűzte a „monoki programot”, jeléül annak: milyen témákkal lehet könnyű sikert aratni a mai magyar politikai miliőben. Ezt hamarosan számos közszereplő irányadónak tekintheti.
 
Hobbijaim: vívás, rögbi, cigányirtásPDF Print E-mail
Tuesday, 05 August 2008
Ezrével találni önmagukat nemzeti érzelműnek, nacionalistának valló tizenéveseket, sőt gyerekeket az internetes közösségi oldalakon. E korosztály korábban sosem tapasztalt mértékben aktivizálódik politikailag, körükben agresszív megnyilvánulásokkal, szélsőséges jelenségekkel is találkozni.
 
Összeférhetetlenség a roma önkormányzatban?PDF Print E-mail
Tuesday, 05 August 2008
Folytatódik a Békés Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzaton belüli harc. Legutóbbi a kilenctagú testület több képviselője megvonta a bizalmat az elnökként dolgozó Dógi Jánostól. Aki erre válaszul kedden nyilatkozatot juttatott el a Hír6.hu-hoz, amelyben a képviselői összeférhetetlenségről is nyilatkozatot kér a képviselőktől, másrészt újfent javaslatot tesz a megyei cigány önkormányzat feloszlatására.
 
Az Országos Cigány Önkormányzat közleményePDF Print E-mail
Tuesday, 05 August 2008
Ma, amikor a cigányság minden erejével a társadalmi béke megőrzésén fáradozik, a szélsőséges eszmék szellemiségét követő emberek magánszorgalomból, vagy utasításra, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a verbális támadások után a sorozatos terror mellett fizikai erőszakhoz is folyamodjanak.
 
Rendőri brutalitás Putnokon - A Putnoki CKÖ közleményePDF Print E-mail
Tuesday, 05 August 2008
Mennyire érezheti magát biztonságban városunkban egy roma polgár? Érezhető volt a rendőrségi erő Putnok városában . Hiszen már több mint két hónapja a romák lakta utcákon rendőrök jelentek meg este 21 óra és 22 óra között és az utcán tartózkodó fiatal romákat bezavarták az utcáról.
 
Mégsem maradt el a tagtoborzóPDF Print E-mail
Tuesday, 05 August 2008
Ahogy arról lapunk pénteken beszámolt, a Magyar Gárda szombaton Jászapátiba tervezett toborzó gyűlést. Az ügy pikantériája az volt, hogy az esemény helyszíne Urbán Imre, a helyi SZDSZ-elnök tulajdonában lévő étterem lett volna. Illetve lett is.
 
Szombaton a cigány muzsikától lesz hangos a MargitszigetPDF Print E-mail
Monday, 04 August 2008
Szerb és holland vendégmuzsikusok részvételével rendezi meg a 100 tagú Cigányzenekar szombat este a 18. Nemzetközi Cigánykarnevált a Margitszigeten, Budapesten. Az ottani szabadtéri színpadon a vendéglátó zenekar mellett fellép a Budapest Klezmer Band, a Váradi Roma Café, az EtnoRom és a Babos Projekt. A háromórás megakoncerten a 83 éves prímáskirály, Boross Lajos is játszik majd.
 
A monoki falunap roma RómeójaPDF Print E-mail
Monday, 04 August 2008
Falunapot tartanak a Borsod megyei Monokon, augusztus végén. Két színházi előadást mutatnak be fiatal színészek 22-én és 23-án. Színre viszik Molnár Ferenc A vörös malom és William Shakespeare Rómeó és Júlia című színművét. Rómeó szerepét egy roma származású színész, Szegedi Tamás alakítja.
 
FKGP: Nincs külön országa romának, magyarnakPDF Print E-mail
Sunday, 03 August 2008
A roma holokauszt emléknapja alkalmából a Független Kisgazdapárt kifejezi tiszteletét az áldozatok előtt. 1944. augusztus 2-án egy éjszaka alatt háromezer roma férfit nőt és gyermeket gyilkoltak meg Auschwitzban, azóta ez a nap a roma holokauszt emléknapja.
 
A kormányfő levele a roma holokauszt áldozatainak emléknapja alkalmábólPDF Print E-mail
Sunday, 03 August 2008
Hatvannégy évvel ezelőtt vakító reflektorokra ébredtek az Auschwitz-Birkenau-i haláltábor roma lakói. A náci önkény halálra ítélte őket származásuk miatt, ezért több mint 4000 férfit, nőt és gyermeket mészároltak le egyetlen éjszaka alatt. Az európai romákra azon a hajnalon csend és némaság borult.
 
Itt a dandártábornoki terített betliPDF Print E-mail
Sunday, 03 August 2008
A Központi Bűnüldözési Igazgatóság egykori vezetője, Kiss Ernő nem kevesebbet állított egy kedden megjelent interjúban, mint hogy 1996-ban Horn Gyula miniszterelnök állíttatta le a Draskovics Tibor, a pénzügyi tárca akkori közigazgatási államtitkára ellen Hézag fedőnéven folytatott titkos nyomozást.
 
Nyomozás indult a kormanyszovivo.hu ellenPDF Print E-mail
Sunday, 03 August 2008
A Legfőbb Ügyészséghez június 23-án érkezett egy beadvány, melyben egy magánszemély kéri, hogy indítsanak eljárást a kormanyszovivo.hu oldal ellen hűtlen kezelésért. A Büntető törvénykönyv szerint, akit idegen vagyon kezelésével bíznak meg, és nagymértékű vagyoni hátrányt okoz, hűtlen kezelést követ el, és akár tíz évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.
 
Roma holokauszt A politikai elitnek kell megálljt parancsolniaPDF Print E-mail
Sunday, 03 August 2008
A nácizmus újraéledő eszméi ellen a politikai elit fellépését szorgalmazta a cigányság védelmében Makai István, a Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ) elnöke az önkormányzat cigány holokauszt megemlékezésén szombaton Budapesten.
 
Jelentem! Bejelentem! - Feljelentem!PDF Print E-mail
Sunday, 03 August 2008
Ismét hódit a magyar népbetegség a "besűgás"! Az APEH szerint, az elmúlt két évben, soha nem látott mértékben érkeztek névtelen bejelentések szomszédra, barátra, munkatársra, csupán irigység miatt. A vagyonosodási eljárások pedig a bejelentések után " elindultak ", és eredményesen zárultak.
 
A Roma Polgárjogi Alapítvány felhívásaPDF Print E-mail
Sunday, 03 August 2008
Augusztus 2-a a cigány Holocaust nemzetközi napja. 1944. augusztus 2-áról 3-ára virradó éjszaka az auschwitz-birkenaui cigány lágerben több mint 3000 cigányt égettek el - gyermekeket, nőket, öregeket. A nemzetközi roma közélet ezt a napot választotta a Holocaust roma áldozataira való emlékezés nemzetközi napjául.
 
A Hír TV szerint kábítószert akartak csempészni munkatársaik autójábaPDF Print E-mail
Saturday, 02 August 2008
A Hír TV pénteki híradása szerint kábítószert akartak elrejteni két riporterük autójába; a bűncselekményre felbujtással hírbe hozott Helmeczy László ügyvéd az MTI-nek viszont azt mondta, a televízióban elhangzott állításokból egy szó sem igaz.
 
A roma többség miatt autókkal vonult fel a Gárda PusztaegresenPDF Print E-mail
Saturday, 02 August 2008
A pénteki tagtoborzót kiplakátozó Gárda-tagot múlt héten felpofozta egy helyi cigány férfi, így a rendezvény felvonulássá nőtt. A környékbeli településekről érkező romák többször annyian voltak, mint a gárdisták.
 
Létre kell hozni a magyarországi cigányság muzeumátPDF Print E-mail
Saturday, 02 August 2008
Létre kell hozni a magyarországi cigányság múzeumát és el kell mélyíteni a romákkal foglalkozó helytörténeti kutatásokat, amelyekbe be lehet vonni a tanulókat is - mondta Szita Szabolcs történész pénteken Budapesten, a roma holokauszt évfordulója alkalmából rendezett konferencián.
 
Házhoz jön, hitelt ad a mozgóboltPDF Print E-mail
Saturday, 02 August 2008
A jórészt romák lakta falurészbe reggelente fél kilenc környékén érkezik meg a mozgó ábécéként funkcionáló furgon Büssün.
 
Roma-rendőr tömegverekedés: az egyenruhások felelősségét is vizsgálni kellPDF Print E-mail
Saturday, 02 August 2008
A romák a rendőröket, a rendőrök a romákat jelentették fel a tavalyi hevesi affér miatt. A megszüntetett nyomozást a romák képviselőjének panasza nyomán újraindítják.
 
Kállai: ez olyan, mint a '30-as évek NémetországaPDF Print E-mail
Saturday, 02 August 2008
Az 1930-as évek Németországára emlékeztet napjainkban a magyar társadalomban tapasztalható kisebbségellenesség - mondta Kállai Ernő kisebbségi ombudsman pénteken Budapesten, egy, a roma holokausztról szóló nemzetközi konferencián.
 
Gazdákat is bérelhetnek az idei SzigetezőkPDF Print E-mail
Saturday, 02 August 2008
Élő könyvtár az előítéletek ellen. Az idei Sziget Fesztiválon a cigányok, papok, szexuális kisebbségek képviselői vagy épp rendőrök mellett már gazdákkal is beszélgethetnek azok, akik nem ismerik, és/vagy nem szeretik a földből élőket. Az Európa Tanács Budapesti Ifjúsági Központjának rendezvényének lényege az ismerkedés, a párbeszéd, ami néhány sztereotípiát talán eloszlathat.
 
A cigány családok elűzésének rég bevált módszerét követikPDF Print E-mail
Saturday, 02 August 2008
Gyermekeik védelméért demonstrált mintegy 80-100 roma Sátoraljaújhely belvárosában erős rendőri felügyelet mellett hétfőn; a cigányok amiatt tiltakoztak, hogy szerintük a gyámügy törvénytelen módon járt el, amikor az elmúlt napokban cigány gyerekeket vetetett állami gondozásba.
 
A BMCKÖ képviselők megvonták a bizalmat Dógi JánostólPDF Print E-mail
Saturday, 02 August 2008
A Békés Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat (BMCKÖ) képviselői, Éri Lajos, Lingurár Sándor, Ficz Gyula, Mezei Tibor az alábbi nyilatkozatot teszik: A jelenlegi BMCKÖ működési keretei, feltételei, biztosítottak. Az önkormányzat további működése, valamint a személyi feltételek maximálisan adottak, hiszen a bejutott képviselők törvényes úton kerültek megválasztásra.
 
Dísztemetést kapott az egykori lágerparancsnok - Izrael tiltakozikPDF Print E-mail
Friday, 01 August 2008
A nácibarát horvát rezsim koncentrációs táboraiban, amelyek közül a legismertebbet épp az elhunyt vezette, több százezer szerb, zsidó, cigány és horvát halt meg.
 
Egyre gyakrabban használják a cigánybűnözés kifejezéstPDF Print E-mail
Friday, 01 August 2008
A magyar médiában szaporodnak azok az írások, amelyek gyűlöletet szítanak - állítja Kállai Ernő, kisebbségi ombudsman a Frankfurter Allgemeine Zeitungban. Külföldi sajtószemle.
 
Válaszúton az SZDSZ: mi is van a cigánybűnözéssel?PDF Print E-mail
Friday, 01 August 2008
Homokszem került az SZDSZ eddig egységes kommunikációjába: Urbán Imre, a párt jászapáti csoportjának elnöke "cigánybűnözésről" kezdett el beszélni és dicsérte a Magyar Gárdát is a Magyar Nemzetnek. A párt közleményben szögezte le: kizárja a renitenst soraiból.
 
Megkoronázták a királytPDF Print E-mail
Friday, 01 August 2008
Fejére tették a koronát a magyarnóta-éneklés királyának csütörtökön Budapesten. A megtisztelő címet Tolnai András, a 100 Tagú Cigányzenekar nótaénekese kapta, az ünnepélyes ceremóniát zenészbaráti körben tartották.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.május 29-től június 4-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-05-29
  Ma már komolyabb hangulatban leszünk, és visszafogottabb a viselkedésünk. Ha szeretünk piszkálódni, kritizálni, akkor ez a tulajdonságunk még inkább előtérbe kerül. Ez ok lehet egy jó kis veszekedésre, családtagjainkkal! Ma szégyenlősebbek leszünk, visszafogott a viselkedésünk, nem vágyunk a szenvedélyre. Nem szívesen beszélünk az érzelmeinkről, s nem ma van a napja annak, hogy új elemeket vigyünk a szexualitásunkba.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.május 28-tól június 3-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-05-28
  Vidám hangulatban telik a nap, tele leszünk energiával és lendülettel. Talán még az sem bosszant, ha több munkával kell megküzdenünk, mint máskor. Főnökünk utasítgatásait viszont nehezen viseljük. Ma sikerrel foglalkozhatunk magas vérnyomásunk kezelésével. Vérnyomáscsökkentő gyógynövények segítségével komoly eredményeket érhetünk el. Ilyen a fokhagyma, vöröshagyma, medvehagyma. Tartózkodjunk a kávé, csokoládé fogyasztásáról, nem is beszélve a cigarettázásról.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.május 27-től június 2-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek