Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
"Letepertek a földre, és rugdosni kezdtek"PDF Print E-mail
Tuesday, 31 July 2007
Egy fiatal mohácsi roma elmondása szerint őt és 17 éves élettársát is bántalmazta pénteken este három civil ruhás rendőr. A konfliktus aznap reggel egy koccanásos balesettel kezdődött, az ügyben a pécsi Nyomozó Ügyészség vizsgálódik.
 
Gáspár Laci: a származás nem fontos, együtt kell élnünkPDF Print E-mail
Tuesday, 31 July 2007
Afrikaiak, afro-amerikaiak, romák és indiaiak szerepelnek többek között Gáspár Laci legújabb klipjében, amelyet az egyik budapesti kávézóban vettek fel hétfőn.  Mintegy 30 különböző népcsoport fiataljai, idősebbjei perdültek táncra a Bolond vagyok mert című dalra, amely az idén megjelent Gáspár Laci: És mégis forog a föld elnevezésű albumon található.
 
Visszavonta a százmilliós kártérítési igényt az olaszliszkai gyanúsítottPDF Print E-mail
Tuesday, 31 July 2007
Mégsem kér százmilliós kártérítést és egymilliárdos bírságot az ügyében eljáró bírókra és ügyészekre az olaszliszkai gyilkosság egyik gyanúsítottja. Az indoklás: nem akar további feszültséget a romákkal szemben.
 
ezerszázmillióPDF Print E-mail
Tuesday, 31 July 2007
Vagy provokátor, vagy idióta!avagy dr. Gyury úr igazsága.
 
15-40 százalékos élelmiszer-áremelés várhatóPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
15-40 százalékos élelmiszer-áremelés várható, ami a sütőipari termékek árának emelésével kezdődik, majd a húsipari termékek árának hasonló mértékű növekedésével folytatódik - hívta fel a figyelmet Font Sándor sajtótájékoztatóján.
 
"Nem akartam lelőni a futárt" - megszólal a fegyverrel fenyegetőző politikusPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Feladta magát a fegyverrel fenyegetőző országgyűlési képviselő. Illetve csak volt képviselő. A Stop információja szerint az 53 éves V. János az előző ciklusban képviselte a választók érdekeit. A kedd délelőtt történt közlekedési affér elmondása szerint közel sem volt olyan komoly és életveszélyes, mint ahogyan azt az újságok megírták.
 
Elhunyt Duka Elemér "Zöldszem"PDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Hosszan tartó, súlyos betegség után péntek hajnalban elhunyt 57 éves korában Duka Elemér (Zöldszem), a világhírű cigányzenész csellóművész.  Temetése 2007. augusztus 2.-án lesz (csütörtökön) 11 óra 30 perckor a kőbányai újköztemetőben.  C-PRESS
 
Amikor még nem kellett védeni a magyar miniszterelnökötPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Teljesen hülyének néz bennünket, azt hiszi, bevesszük a meséit, csak rá kell nézni, nem érdekli semmi más, mint a pénz meg a hatalom, akár a többi politikust, az egész nem egyéb, mint a nép vakítása.
 
MEGHÍVÓ - KATAPULT MentorprogramPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium által létrehozott KATAPULT Mentorprogram nevében szeretettel meghívom2007. augusztus 9-én délelőtt 10 órától Dombegyházra,a Mentorprogram hátrányos helyzetűeket támogató önkéntes munkájának helyszínén megrendezett sajtónapra.
 
"Ha Kóka nem akart ismerni korábban, hiába is várnak rám"PDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Csalódtak az ormánsági cigányok az SZDSZ-ben - derül ki a Magyar Nemzet riportjából.  Összesen majdnem ezer új tag lépett be tavaly "több segítség és csomag" reményében az elnökválasztás előtt álló liberális pártba, s bár tavasszal támogatottjuk, Kóka János került az SZDSZ élére, az ígért előnyökből semmi nem lett.
 
Újra hárommillió koldus országa leszünk?PDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Ferge: 750 ezer gyermek találkozik a szegénységgel A sokgyermekes családok 60%-a létminimum alatt él – jelentette ki Ferge Zsuzsa. Mint a szociológus elmondta, a kormányzatok nem igyekeztek védelmet kiépíteni a legszegényebbek számára. Beszélt arról is: nagyon fontos megakadályozni a szegénység átörökítését.  
 
Ne totojásszanak tovább a politikusok a romák országgyűlési képviselete miattPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
A nemzeti és etnikai biztos szeretné elérni, hogy a döntéshozók egy éven belül mondják ki, mit kívánnak tenni a kisebbségek parlamenti képviseletének ügyében. Ehhez jogalkotási javaslatot készít - mondta Kállai Ernő a Vámospércsi Nyári Egyetem keretében rendezett fórumon.
 
Újra utazhatnak a hazatoloncolt cigányokPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Az Írországból kitoloncolt romániai roma családok tagjai felháborodásukat fejezték amiatt, hogy a Temes megyei határrendészek ujjlenyomatot vettek tőlük, és állítólag úgy kezelték őket, mint a bűnözőket, holott - állításuk szerint - semmi törvénybeütközőt nem követtek el.
 
Sértődés okán nem tanulhatnak a roma iskolásokPDF Print E-mail
Sunday, 29 July 2007
Akkor fog beindulni az újabb, tehát az eddig előkészített csörögi gyerekek esetleges felvétele Vácra, hogyha ez az alapítvány először is bocsánatot kér a képviselő-testülettől, és megköszönik az eddigi tevékenységet.
 
Újra Magyarországon az antidiszkriminációs kamion!PDF Print E-mail
Sunday, 29 July 2007
Az Európai Bizottság Foglalkoztatás, Szociális ügyek és Esélyegyenlőségi Főigazgatósága által indított A sokszínűségért. A diszkrimináció ellen.  kampányt kísérő európai kamionturnénak nagy sikerű szegedi állomása után újabb Mo-i megállója következik.
 
A cigány holokausztra emlékeztek NagykanizsánPDF Print E-mail
Sunday, 29 July 2007
Sokáig nem beszéltünk a roma holokausztról, nem volt a köztudatban, csak a családi emlékekben létezett; Nagykanizsa volt az első város, ahol emlékművet hoztak létre, amely mellett minden évben együtt emlékeznek romák és nem romák - mondta Göncz Kinga külügyminiszter pénteken Nagykanizsán.
 
Hat volt dolgozónak félmillió forintot kell kifizetnie a vasúttársaságnakPDF Print E-mail
Saturday, 28 July 2007
A másodfokon eljáró Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bíróság 2007. 07. 12-én helybenhagyta a Miskolci Városi Bíróság ítéletét, amely szerint a MÁV ZRt. fejenként ötszázezer Ft nem vagyoni kártérítést köteles fizetni hat létszámleépítés során kiszervezett roma származású volt munkavállalójának - olvasható a Másság Alapítvány közleményében.
 
Film készül Czinka Pannáról, a cigány prímáslányrólPDF Print E-mail
Saturday, 28 July 2007
Jövőre mutatják be a XVIII. századi cigány prímáslány, Czinka Panna életéről szóló filmet; a forgatás már megkezdődött, ám a főszereplőt csak augusztus elején választják ki az alkotók - erről Sipos Áron, a Focus Film ügyvezető igazgatója, az alkotás producere beszélt csütörtökön. A szlovák-magyar koprodukcióban készülő alkotás magyar producere elmondta, hogy a stáb július elején előforgatáson volt Szlovákiában, az egykori Gömör vármegyében.
 
OCÖ: káros akció az olaszliszkai kártérítési keresetPDF Print E-mail
Friday, 27 July 2007
Egyéni akciónak, és a cigányság szempontjából kifejezetten károsnak tartja az Országos Cigány Önk. elnöke, hogy egy ügyvéd milliárdos bírság kiszabását indítványozta, amiért a hatóságok több esetben a lincselés szót használták az olaszliszkai bűncselekménnyel kapcsolatban. Ezt Kolompár Orbán közölte csütörtökön.
 
Elítélik a roma vezetők az olaszliszkai gyanúsított kártérítési igényétPDF Print E-mail
Friday, 27 July 2007
Tudatos provokációnak nevezte a Roma Polgárjogi Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke azt, hogy milliárdos kártérítést követel az olaszliszkai bűncselekmény egyik gyanúsítottja. Dancs Mihály a Klubrádió Kontra című műsorában úgy vélte, valakiknek érdekében áll, hogy a tavaly őszi tragédiát folyamatosan felelevenítsék.
 
Roma napló 6.PDF Print E-mail
Friday, 27 July 2007
Ez a tanév a tiszavasvári Szögi Lajos tanár úr éve, és az is marad. Annál inkább, minél kevésbé hajlandó ezt a magyar nyilvánosság észrevenni, belátni. Azt hiszem, végzetes értelmet kapott, hogy a megnyomorított magyar társadalom kitörésének első áldozata egy tanárember. Valaki, aki közmegbecsülésnek örvendő tanárnak gondolhatta magát, otthon volt, mert a lányáért ment át a szomszéd faluba, Olaszliszkára, ahova félelem nélkül elengedhette.
 
Együttműködési megállapodásPDF Print E-mail
Friday, 27 July 2007
Együttműködési megállapodás
 
Káros-e a cigányokra nézve Horváth Dezső követelése?PDF Print E-mail
Friday, 27 July 2007
Káros-e a cigányokra nézve Horváth Dezső - az olaszliszkai gyilkossággal gyanúsított - 1 milliárd forintos kártérítési követelése? 
 
Olaszliszka: "Mi az anyját akar Dezső?"PDF Print E-mail
Thursday, 26 July 2007
Kártérítést követel a Szögi Lajos-gyilkosság egyik gyanúsítottja. A tiszavasvári tanár agyonverésével gyanúsított Horváth Dezső ügyvédje elmondta: egymilliárd forintot kérnek a magyar államtól, amiért "lincselőnek" nevezték a jegyzőkönyvekben védencét.
 
V. Országos Cigányzenekari TalálkozóPDF Print E-mail
Thursday, 26 July 2007
2007 július 29-én a Gondi Márton Oktatási Kulturális és Érdekvédelmi Egyesület és Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata megrendezi  V. Országos Cigányzenekari Találkozót
 
Csak csendben, csak halkanPDF Print E-mail
Thursday, 26 July 2007
Július közepén szép csendben felállhat Kóka János. Közölheti telefonon miniszterelnökével, Feri, leköszönök, mire az mondhatja: Isten veled, János. Ha így döntöttél, hát így döntöttél.A kormánynak igenis van orvos-meteorológusa, mégpedig speciális feladatkörrel. Csak és kizárólag arra kell figyelnie, hogy hány Celsius-fokon lankad el végképp a közönség. Mikor mondja ki, hogy csináljatok, amit akartok, mondjatok, amit akartok, csak engem hagyjatok békén.
 
Cigányzene, quo vadis?PDF Print E-mail
Wednesday, 25 July 2007
A cigányzenét meg kell menteni! - hangsúlyozta Bangó Margit Kossuth-díjas nótaénekes újságírók előtt kedden. A cigányzene az ország nemzeti kincse, ám "sokan megpróbálják elfojtani, elnyomni" - mondta el Bangó Margit a 100 Tagú Cigányzenekar budapesti sajtótájékoztatóján.
 
Százmilliót kérnek az olaszliszkai lincselés miattPDF Print E-mail
Wednesday, 25 July 2007
Rekordnagyságú, százmilliós kártérítést és egymilliárd forintos bírság kiszabását kéri a tiszavasvári tanár megölésének egyik olaszliszkai gyanúsítottja, amiért a hatóságok és a média a lincselés szót használta az esetre. A helyi cigány kisebbségi vezető fel van háborodva a per miatt, mert szerinte megint az egész közösséget ítélik majd el.
 
Fidesz: A szegények kihullanak a rendszerbőlPDF Print E-mail
Wednesday, 25 July 2007
A Fidesz arra szólítja fel a kormányt, azonnal állítsa le a több-biztosítós rendszer bevezetésére irányuló intézkedéseket, mivel azt sem a szakma, sem a társadalom nem támogatja –
 
MEGHÍVÓPDF Print E-mail
Wednesday, 25 July 2007
Kedves Barátunk!Augusztus 2-án a holocaust roma áldozataira emlékezünk hagyományosan, a  Budapest, IX.ker. Nehru parton,Budapest első és egyéves Roma Holocaust Emlékművénél, 17 órától.Mindenkit szeretettel várunk, hogy egy szál virágot- szál gyertyát elhelyezve közösen emlékezzünk meg az áldozatokról.A szervezők Roma Polgárjogi Alapítvány, Romédia Alapítvány és a Romaversitas Alapítvány
 
MEGHÍVÓPDF Print E-mail
Wednesday, 25 July 2007
Kedves Barátunk!Augusztus 2-án a holocaust roma áldozataira emlékezünk hagyományosan, a  Budapest, IX.ker. Nehru parton,Budapest első és egyéves Roma Holocaust Emlékművénél, 17 órától.Mindenkit szeretettel várunk, hogy egy szál virágot- szál gyertyát elhelyezve közösen emlékezzünk meg az áldozatokról.A szervezők Roma Polgárjogi Alapítvány, Romédia Alapítvány és a Romaversitas Alapítvány
 
Exkluzív tudósítás a hevesi romákról készülő dokumentumfilm forgatásrólPDF Print E-mail
Tuesday, 24 July 2007
"Pisztollyal a számban kellett azt mondanom, hogy rohadt, semmirekellő cigány vagyok" - maguk a romák beszélnek az elmúlt hetek eseményeiről.
 
Sambosi FesztiválPDF Print E-mail
Tuesday, 24 July 2007
Budapest, Pesti Vármegyeháza Díszudvara,2007. július 31 - 2007. augusztus 9. Aki számít, benne van - vehetjük a magyar jazz szaknévsorának is. Világzene, modern és fúzió 6 napon át 11 koncerten, a Belvárosban. Nem könnyű a dolga az ajánló szerzőjének, mert szíve szerint mindenkit megemlítene, aki megfordul a színpadon, néhány csemegét azért kiemelnék: rögtön az első nap a fiatal fuvolás-szaxofonos Pozsár Eszter fedi fel a fátylat új lemezéről. 
 
Világzenék a LánchídonPDF Print E-mail
Tuesday, 24 July 2007
A Világok zenéje című programmal folytatódik a Nyár a Lánchídon elnevezésű rendezvénysorozat, amelynek keretében ezen a hétvégén világzenei formációk, nemzetiségi együttesek, külföldi előadók lépnek fel. A brazil, kubai, arab és török dallamok mellett magyar népzene és cigányzene is megszólal a koncerteken.
 
Ön melyik roma médiából tájékozódik?PDF Print E-mail
Monday, 23 July 2007
Ön melyik roma médiából tájékozódik? Kérjük ossza meg velünk véleményét, köszönjük hozzászólását!    
 
Kóka távozik: a pártok elégedettekPDF Print E-mail
Saturday, 21 July 2007
A párton és a koalíción belül is elvesztette támogatását Kóka János, és nem élvezi már Gyurcsány Ferenc miniszterelnök bizalmát sem. Ezért kényszerű távozni a gazdasági minisztérium éléről. A Magyar Nemzet, SZDSZ-ből kiszivárgott információkra hivatkozva azt írja: a liberálisoknak elegük lett abból, hogy az utóbbi hónapokban folyamatosan csökkent az SZDSZ népszerűsége.
 
Felvételi ponthatárok szerdán este nyolctólPDF Print E-mail
Saturday, 21 July 2007
Szerdán este 8 órától válnak nyilvánossá a felsőoktatási felvételi ponthatárok: ekkor tudhatják meg a diákok, sikeres vizsgát tettek-e, s melyik felsőoktatási intézménybe nyertek felvételt – közölte Hiller István szakminiszter a pénteki kormányülést követő tájékoztatón.
 
Elton Johnnal lép fel a 100 tagú Cigányzenekar a tervek szerintPDF Print E-mail
Saturday, 21 July 2007
A 100 Tagú Cigányzenekar augusztusban a margitszigeti Cigánykarneválon, szeptemberben pedig a tervek szerint Elton Johnnal és a Gipsy Kings együttessel közösen Monte-Carlóban lép színpadra - közölte az együttest működtető egyesület pénteken az MTI-vel.
 
Támogatás híján nem tudja felújítani omladozó kútját TiszaburaPDF Print E-mail
Friday, 20 July 2007
Egyetlen pályázatát sem bírálta el kedvezően Tiszabura önkormányzatának a különböző alapok felosztásakor az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács, így többek között nem kapott pénzt a zömmel romák lakta falu omladozó kútjának javítására sem - közölte a Tisza-menti település polgármestere pénteken.
 
IV. Ferencvárosi Kulturális Roma FesztiválPDF Print E-mail
Friday, 20 July 2007
FELHÍVÁS FIATAL ROMA ZENÉSZEKNEK!A Ferencvárosi Művelődési Központ és a Ferencvárosi Roma Kisebbségi Önkormányzat közös szervezésében 2007. szeptember 21-én a IV. Ferencvárosi Roma Kulturális Feszt. keretében megrendezésre kerül az I. Mi adjuk a Színpadot Zenei Tehetségkutató Verseny. 
 
Enyves kezekPDF Print E-mail
Friday, 20 July 2007
Nem csak az ifjúsági közéletet érintheti Zuschlag János botránya. Jelentőséget az ad az ügynek, hogy az egykori szocialista országgyűlési képviselő Puch László MSZP-pénztárnok munkatársa volt. Az ifjú politikus kezdeményezésére alapított ernyőszervezetet 2004-ben Gyurcsány Ferenc súlyos milliókkal támogatta.
 
A Shannon.hu világzenéje és világtáncaPDF Print E-mail
Friday, 20 July 2007
Szédületes energia és természetesség jellemzi a - neves muzsikusok által létrehozott - világzenét játszó zenekart, a SHANNON.HU-t. Ugye nem kell bemutatni a csapat gitárosát, énekesét, ihletett szövegíróját Molnár Sándort? Ki ne ismerné Péter János fuvolást, aki mindig egy lábon ugrál? Aki félelmetes virtuozitással veszi le mindkét lábáról a nagyérdeműt? És Batta Gábort, a harmonikabűvészt, akinek bolgár lüktetésétől megmozdul élő és élettelen? Vagy a lendületes basszusgitárost Sajben Gábort, vagy a sokoldalú, a mindig mesélő dobost Juhász Róbertet?  
 
Megalakult az SZDSZ Roma KabinetjePDF Print E-mail
Friday, 20 July 2007
Megtartotta alakuló ülését az SZDSZ Roma Kabinetje. A testület vezetője Mohácsi Viktória, az SZDSZ Európai Parlamenti képviselője. A kabinet feladata, hogy támogassa a párt a romák társadalmi integrációjával és az őket sújtó diszkrimináció felszámolásával kapcsolatos stratégiájának kialakítását, koordinálja és segítse a párt politikusainak ezirányú tevékenységét. A Roma Kabinet munkájában az SZDSZ szakpolitikusai és szakértői vesznek részt.
 
Cigányok betelepítésével fenyegetőznek Kaposvárott?PDF Print E-mail
Friday, 20 July 2007
Egy helyi szakközépiskola épületéből üzletházat, lakásokat és mélygarázst építenek. Felháborítónak tartja Kállai Ernő kisebbségi ombudsman, hogy romák beköltöztetésével próbálja egy cég a Kaposvár belvárosában épülő luxuslakásokhoz tartozó mélygarázs építési engedélyét kizsarolni az önkormányzattól. A cég visszautasítja a vádakat.
 
Fodor Gábor vitája egy hajléktalannalPDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
Durván összeszólalkozott egy őt szidalmazó hajléktalannal Fodor Gábor, majd szavaiért bocsánatot kért - erről az esetről kérdezték az MTV Nap-kelte című műsorában a környezetvédelmi minisztert, az SZDSZ ügyvivőjét. A miniszter elismerte, hogy az eset hasonló volt ahhoz, ahogy a Magyar Nemzet mai számában leírták.
 
Megjelent az Amaro Drom legújabb száma!PDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
2007. JÚNIUS Kattintson a Tovább gobra a részletes tartalomjegyzékhez 
 
Országos várólistaPDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
Országos várólista A listaállítás módszere: A Heti Válasz azokat a nem sürgős, halasztható beavatkozásokat szerepelteti a listákon, amelyekre 30 napnál többet kell várni. Az Egészségbiztosítási Felügyelet honlapján fellelhető összes várólistát feldolgoztuk, és valamennyi országos intézetet, megyei és fővárosi kórházat megkerestük.
 
"Aljadék cigányok, bűnöző retkek" - kirúgták a cigányozó levelet terjesztő ügyintézőtPDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
Elbocsátották az Allianz Banktól azt az ügyintézőt, aki azt a durván cigányozó körlevelet terjesztette, amely szerint a többek közt aljadéknak és bűnöző retkeknek titulált romák kifosztják az autósokat a cigánytelepeken keresztül vezető utakon. A pénzintézet bocsánatot kér mindazoktól, akiket sértett a levél.
 
"Egy jogvédő nem lehet cigánybíró"PDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
Arról, hogy a hevesi romák hétvégi tömegverekedéséhez néhány jászladányi cigány is szeretett volna csatlakozni a jászladányi roma vezetők az Új Néplaptól hallottak először vasárnap, amikor megkeresték őket.
 
"Cigányból úgysem lesz semmi"PDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
Amikor egy zárt, teljes munkanélküliséggel sújtott falusi roma közösség végképp nem talál utat a felemelkedéshez, az újszülött válik az egyetlen örömforrássá. Ilyen helyzetben könnyen adódik az a következtetés, hogy nem érdemes a gyerekszámot korlátozni.
 
A tömegverekedés után békéltető cigánytanács alakul HevesenPDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
Békéltető cigánytanács alakul Hevesen a helyi roma családok közötti nézeteltérések tisztázása érdekében - tájékoztatta kedden a település polgármestere az MTI-t.
 
Lesz roma ösztöndíj, de már nem presztízskérdésPDF Print E-mail
Tuesday, 17 July 2007
A cigányoknak szánt pályázatok elbírálásakor a szociális szempontokat nem vizsgálják. Egyéves szünet után a kormány tanulmányi ösztöndíjat hirdet roma diákoknak. A keretösszeg már nem végtelen: a jobb tanulók több eséllyel indulnak - írta a keddi Népszabadság.
 
"Most ti jöttök, mind meg fogtok dögleni!"PDF Print E-mail
Tuesday, 17 July 2007
Nem csitultak a kedélyek Hevesen. Az évek óta tartó "vendetta" a Horváth és a Molnár család között egyre veszélyesebbé válik. A rendőrség tegnap egy lőfegyvert elkobzott, de a 150-200 fős famíliát nem tudták átvizsgálni. Már éppen újabb összecsapásra készültek a hevesi romák, amikor megjelent fehér Mercédeszével a öltönyös roma, aki hatalmas ordítással néma csöndet teremtett a gyülekezők között.
 
Meghívó - KÁLLAI ERNő és BALÁZS JÁNOS KONCERTJEPDF Print E-mail
Monday, 16 July 2007
- Itzhak Perlman és Dráfi Kálmán tanitványának közös fellépése - Fiatal Művészek HázaRoma Parlament - Sarasate Koncertterem (Budapest, VIII. Tavaszmező u. 6., Tel./fax: 210-4798)2007. július 22. vasárnap 19:00
 
Osztrák termékek és szolgáltatások magyarországi bojkottjára történő felhívásPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
2007. július 16-án hétfőn 09:30-kor sajtótájékoztatót tartok az Osztrák Nagykövetség előtt (1068 Budapest, Benczúr u. 16.), melynek keretén belül Képviselet delegáltjának átnyújtom Alfred Gusenbauer Osztrák Kancellárnak írt nyílt levelemet:
 
Nem bírnak az indulatokkal HevesenPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Nyugalmas éjszaka után vasárnap délután újra feszültté vált a helyzet Hevesen, ahol szombaton tömegverekedés robbant ki a település romák lakta városrészében - tájékoztatott a rendőrség.  A hatóságok az újabb atrocitások megakadályozása érdekében megerősítették a rendőri egységeket a településen - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának vezetője.
 
Uraim, a fán mi vagyunk!PDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Mészöly Kálmán csütörtöki rasszista kijelentése miatt lemondott MLSZ elnöki tanácsadói posztjáról. Kisteleki István elnök elfogadta, és természetesnek nevezte a döntést, mondván a szövetség rasszizmus elleni harcával nem összeegyeztethető a Szőke Szikla meggondolatlan kijelentése, amelyért utólag már elnézést kért. Vegyük inkább azt, amit Mészöly Kálmán mondani akart, vagyis hogy a hazánkban játszó idegenlégiósok, ideértve a rasszista példával felhozott Afrikából érkezőket is, nem emelik a magyar foci színvonalát. Azt hiszem, ezzel még nagyon finom voltam.
 
Víz nélkül maradhat több roma család HatvanbanPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
A tartozások miatt elzárhatják a vizet Hatvanban egy olyan társasházban, ahol nagyrészt romák laknak. Több mint kétmillió forintos adósságot halmoztak fel ugyanis az ott élők. A helyi vízművek korábban megállapodott velük a részletfizetésről, de a családok a többi számlájukat sem tudják kifizetni. Májusban már korlátozta a Heves Megyei Vízmű ZRt. a hatvani társasház negyvenkét lakásában a vízszolgáltatást a tartozások miatt - tudta meg a Roma Sajtóközpont. A házban élők egy része fizette ugyan a vízdíjat, de náluk is szárazak maradtak a csapok, mert egy főmérője van a három lépcsőháznak.
 
A hazai kisebbségekkel kapcsolatos közérdekű információkat tartalamzó honlap indultPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
A Miniszterelnöki Hivatal Külkapcsolatokért és Nemzetpolitikáért felelős Szakállamtitkársága keretében működő Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Főosztály munkájával, a hazai kisebbségekkel kapcsolatos közérdekű információkat tartalamzó honlap indult www.nek.gov.hu címen.
 
Magyarország a RIÉP elnökePDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Július 1-jétől egy éven keresztül hazánk látja el a Roma Integráció Évtizede Program (RIÉP) elnöki feladatait. A 2005-2015 közötti időszakra szóló program nyolc közép- és kelet-európai ország nemzetközi együttműködéséből született, amelynek elsődleges célja, hogy felgyorsítsa a romák társadalmi és gazdasági integrációját, és egyben hozzájáruljon a romákról alkotott kép pozitív irányú átalakulásához.
 
Összefogást sürgetnek a roma vezetőkPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Határozott érdekérvényesítésre és a legszegényebb, legelesettebb emberek megsegítésére van szükség az európai uniós pályázatok tervezésénél - mondták el roma politikusok a Borsod megyei cigány önkormányzatok kulturális fesztiváljának fórumán pénteken Miskolcon.
 
Nem alkalmazták a cigány jelentkezőket: 3 millió a büntetésPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság összesen hárommillió forintos bírság kiszabásával büntetett két vállalatot. Az indoklás szerint a cégek három roma származású nővel szemben megsértették az egyenlő bánásmód követelményét – közölte a Másság Alapítvány.
 
Leállították a romacsaládok kilakoltatásátPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
A cigány kisebbségi önkormányzat tiltakozására 30 nappal elhalasztották a kilakoltatásokat Balassagyarmaton, ahol 58 családot érint az adósságfelhalmozás, köztük 23 roma famíliát. Jónás Gábor, a kisebbségi önkormányzat elnöke időhöz szeretne jutni, hogy egy szociális bizottság személyre szabottan dolgozzon ki megoldásokat. Medvácz Lajos (Fidesz) polgármester viszont elmondta: évek óta görgetett problémáról van szó, az adósság május végén már közel 16 mFt volt, a családonkénti több százezer tartozások 2-3 ezer forintos lakbérek és a közüzemi díjak ki nem fizetéséből halmozódtak fel.
 
Juliskának azért örültek a lerázott romákPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Miért nem csomagolhattak nápolyit a szabadszállási roma asszonyok? A történetet vizsgáló hatóság szerint nem akartak cigányokat felvenni a cégek, amelyek azonban azt állítják, félreértés történt. A roma nőket megdöbbentette, hogy érettségijük és munkatapasztalatuk ellenére így jártak, de az jólesett nekik, hogy a városban többen is kiálltak mellettük. Igaz, akad olyan szereplő is, akinek már "tele van a bogyója" az üggyel.
 
Shakirával koncertezett a Száztagú CigányzenekarPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Egy exkluzív esküvőn világsztárok zenéltek az ifjú párnak: Shakira, a Gipsy Kings, és a 100 Tagú Cigányzenekar - utóbbi két csapat még közös fellépésről is egyeztetett, Elton John eseteges társaságában.
 
Katonai tábor cigányoknak - a beilleszkedésértPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
A honvédség nyári tábort szervez: "túlélőtábor romáknak" címmel. Mielőtt liberálisabb érzelmű olvasóink felhördülnének, nem "olyan" táborról van szó, inkább egy érdekesnek ígérkező kezdeményezésről.
 
I. Sziget Maraton futóverseny a Csepel szigetenPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
2007. augusztus 18-án kerül megrendezésre az 1. Sziget Maraton futóverseny a Csepel szigeten, Szigetszentmártonban.A versenyt az Európai Unió és a Magyar Állam is támogatja (a Leader program keretében).
 
Tatabányai "Roma Nap" - MEGHÍVÓPDF Print E-mail
Wednesday, 11 July 2007
Tatabányai "Roma Nap" - MEGHÍVÓ  "2007. július 14-én szombaton immár harmadik alkalommal rendezi meg a Tatabánya-i Cigány Kisebbségi Önkormányzat a "Roma Nap" hagyományőrző rendezvényt a tatabányai sportcsarnokban.
 
Fórumot szerveznek a mohácsi romáknak, akik külföldre mennénekPDF Print E-mail
Wednesday, 11 July 2007
Nem szervez angol kiutazást a mohácsi cigányok vezetése, de támogatja az ötletet - cáfolja a terjengő rémhíreket a cigány kisebbségi önkormányzat elnöke. Kovács Istvánt hetek óta ostromolják az ország minden részéből a romák. Angliában akarnak munkát vállalni.
 
Csobánka: egy balsikerű iskolai integrációPDF Print E-mail
Wednesday, 11 July 2007
A közszolgálati televízió néhány éve reklámfilmekben népszerűsítette a csobánkai iskola integrációs kísérletét, amelyhez az oktatási kormányzat jelentős támogatást folyósított.
 
Politikai KözleményPDF Print E-mail
Tuesday, 10 July 2007
Politikai KözleményLingurár Sándor a Békés Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselője az alábbi nyilatkozatot teszem. Szakmai és politikai tevékenységemet, valamint tagságomat a Cigány Szervezetek Országos Szövetségében a mai naptól megszüntetem.
 
Meghívó - KÁLLAI ERNő és BALÁZS JÁNOS KONCERTJEPDF Print E-mail
Tuesday, 10 July 2007
- Itzhak Perlman és Dráfi Kálmán tanitványának közös fellépése - Fiatal Művészek HázaRoma Parlament - Sarasate Koncertterem (Budapest, VIII. Tavaszmező u. 6., Tel./fax: 210-4798)2007. július 22. vasárnap 19:00
 
"Kaptam ököllel az arcomba, cipővel a hátamba, és végighúztak az aszfalton"PDF Print E-mail
Tuesday, 10 July 2007
Állítása szerint összevertek a rendőrök egy fideszes országgyűlési képviselőt vasárnap éjjel a fővárosban. Lengyel Zoltán feljelentést tesz az ügyben bántalmazás miatt. A rendőrség állítólag igazoltatni akart a politikust.
 
Az MSZP a kirekesztés ellenPDF Print E-mail
Monday, 09 July 2007
Az MSZP a kirekesztés, megkülönböztetés, megalázás, minden formája ellen szót emel - írja közleményében Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője. Az emberi méltóság elleni visszataszító támadásnak tartja azokat az akciókat, amelyek, a kisebbséget, adott esetben a homoszexuálisokat bélyegzik meg.
 
A romák foglalkoztatása lesz a legnehezebbPDF Print E-mail
Monday, 09 July 2007
2007. július elsejétől Magyarország vette át a Roma Integráció Évtizede Program nemzetközi elnökségét. A kormány több olyan lépést is tervez, amely növelheti a romaügy iránti elkötelezettséget a döntéshozók körében. A program Stratégiai Tervét az országgyűlés a közelmúltban fogadta el.
 
Rendőrökre támadtak cigányellenességgel vádolják a hatóságotPDF Print E-mail
Monday, 09 July 2007
Soron kívüli eljárást rendelt el a Heves Megyei Főügyészség azoknak a rendőröknek az ügyében, akiket egy cigány család kínzással vádolt. A nagy sajtónyilvánossággal járó vádaskodásra azután került sor, hogy egy csoport megtagadta az igazoltatást, később mintegy 30 ember vette körbe a kiérkező kommandósokat.
 
Demszky: zsidó, cigány, meleg vagyok, ha kellPDF Print E-mail
Monday, 09 July 2007
Mélységesen elítéli a hét végi melegfelvonuláson történteket a főpolgármester. Demszky Gábor azt írja közleményében: „Budapest nemet mond az agresszív, árpádsávos szélsőségeseknek, akik egyre nyíltabban hívnak fel gyűlöletre a legkülönbözőbb embercsoportok iránt. Ebben a helyzetben, ha kell, magam is zsidó, cigány és meleg vagyok” – fogalmaz a főpolgármester.
 
Reklámfilm - Budapest Parádé 2007PDF Print E-mail
Monday, 09 July 2007
Reklámfilm - Budapest Parádé 2007 No Comment ...  Kattintson IDE a video megtekintéséhez!  
 
Újabb kivándorlási hullám várható?PDF Print E-mail
Saturday, 07 July 2007
Továbbra is naponta legalább egy tucatnyi ember keresi fel Kovács Istvánt, a mohácsi roma önkormányzat elnökét abban bízva, hogy munkát és szállást tud biztosítani az Angliába tartó cigányoknak. Most már Kovács is elképzelhetőnek tart egy kivándorlási hullámot, de nem a kis baranyai városból.
 
Romák tüntettek Dányban egy tavalyi pofonértPDF Print E-mail
Saturday, 07 July 2007
Bocsánatkérésre szólították fel roma tüntetők a felfüggesztett jegyzőt pénteken Dányban, mert szerintük még tavaly a hivatalában megütött egy segélyért folyamodó cigányasszonyt.
 
Elfogult ítélet miatt pikkelhet Kanada a magyar cigányokraPDF Print E-mail
Saturday, 07 July 2007
Elfogatóparancsot adtak ki Kanadában egy Magyarországról elmenekült cigány lelkipásztor ellen, aki családjával együtt megszökött a kitoloncolás elől.
 
"El a kezekkel a rendőrségtől!"PDF Print E-mail
Saturday, 07 July 2007
A Papp-bizottság jelentése igazolja a Fidesz korábbi állításait, miszerint a rendőrség október 23-án szakszerűtlen intézkedéseket hozott az alkotmányos jogaikat gyakorolni kívánó békés megemlékezők kárára, és rátolta a randalírozókat a Fidesz-gyűlésére - mondta Demeter Ervin, az ellenzéki párt szakpolitikusa szombati sajtótájékoztatóján.
 
Házasodhassanak a melegek isPDF Print E-mail
Saturday, 07 July 2007
Kezdeményezi a Polgári Törvénykönyv módosítását az SZDSZ, hogy a meleg párok is köthessenek házasságot és élvezzék az ezzel járó jogokat, így az örökbefogadás lehetőségét is - tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a liberális párt Ügyvivői Testülete.
 
Brit tévések forgatnak a mohácsi romákrólPDF Print E-mail
Saturday, 07 July 2007
Brit tévéstábok forgattak, illetve forgatnak Mohácson, miután az angol média figyelmét is felkeltette a magyarországi, különösen a Duna-parti városban élő romák érdeklődése a szigetországi munkavállalási lehetőségek iránt - írta pénteken az Új Dunántúli Napló.
 
Orbán: "Az embereket nem lehet semmibe venni"PDF Print E-mail
Friday, 06 July 2007
A népszavazáson nem a kormányt kell legyőzni, hanem vissza kell adni az embereknek a demokráciában való részvétel lehetőségét - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a hírTV esti műsorában. Hozzátette: a népszavazás kérdései nem pártpolitikai érdeket szolgálnak, akármennyire is szeretné ezt így láttatni a koalíció.
 
A "Camping Medgyessy"-től a villamosenergia-cégigPDF Print E-mail
Friday, 06 July 2007
Kulcsrakész „mediterrán" ikervilla dupla garázzsal, saját Balaton-parttal – a szociálisan érzékeny baloldal ex-kormányfőjét minden szempontból kielégítő kényelem várja Zamárdiban.
 
ők is lesznek a Világzenei Nagyszínpadon - csütörtöki kavalkádPDF Print E-mail
Friday, 06 July 2007
Egyre közelebb a Sziget Fesztivál. Nem ismered a Világzenei Nagyszínpad fellépőit? Kíváncsi vagy melyik együttes milyen zenét játszik? Mi összeszedjük, neked csak válogatnod kell. Mostani cikkükben az augusztus 9-i, csütörtöki fellépőkről esik pár szó.
 
Újra meghirdették a roma tanulmányi ösztöndíj-pályázatokatPDF Print E-mail
Thursday, 05 July 2007
Egy év szünet után ismét meghirdették a roma tanulmányi ösztöndíj-pályázatokat; a Magyarországi Cigányokért Közalapítvány (MACIKA) által meghirdetett pályázatok révén 16 ezer diák részesülhet támogatásban - mondta el Solymosi Imre, az MACIKA kuratóriumának elnöke szerdán az MTI-nek.
 
"Cigányok útja - a Balkántól egészen Andalúziáig"PDF Print E-mail
Wednesday, 04 July 2007
Koncertet és előadást rendeznek július 7- én szombaton a Skanzeneben. Az est a RomanoDrom együttes fellépésével és táncházzal kezdődik, melyet az EtnoRom Balkántól Andalúziáig című előadása követ.
 
Szlovén és szlovák romák is pályára lépnekPDF Print E-mail
Wednesday, 04 July 2007
Pénteken egy négycsapatos, rasszizmus elleni nemzetközi tornán szerepel a magyar labdarúgó-cigányválogatott. Erről Mezei István, az együttes menedzsere tájékoztatta az MTI-t. A Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő eseményen a magyar csapat mellett a szlovén és a szlovák kisebbségi válogatott, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében fekvő Szalonna község gárdája szerepel majd. A torna péntek délelőtt fél 10-kor kezdődik.
 
Angyalok nyelvén - A38 hajóPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2007
Szentandrássy István roma kortárs festő képzőművészeti albumának megjelenése.Időpont: 2007. július 6 (péntek) 19 óra. Helyszín:  A 38 hajó A Törökfürdő Alapítvány, amely rendhagyó kulturális – művészeti - esélyegyenlőségi rendezvényeiről és műfajokat átlépő projektjeiről ismert, a nagy sikerű “Nőttön Nő” találkozó után roma művészeti tematikájú rendezvény szervezésére készül „Angyalok nyelvén“ címmel az A38-on.
 
Kritikus cigányképviselőkPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2007
Balogh Máriával Nyírlugoson, a Fülöpi úton lévő házában találkozunk. Délután négy óra, s ő épp akkor érkezik haza. A készülő kerítéssel és a bejárattal szemben egy deszkákból elkezdett garázsforma, amely még bőven kíván munkát, s előtte egy kígyózöld, nem új, de nagyon jó állapotban lévő Ford.
 
Lakatos Elza - Szórakozni a holtakonPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2007
Az ország egyik legnagyobb tömegsírja a várpalotai Grábler-tó környékén van, ahol száznál is több romát lőttek halomra a II. világháború során. Nem járt nekik tisztességes temetés, még csak sírjelet sem kaptak, és több mint hatvan évet kellett várniuk arra, hogy emlékhelyet állítsanak fel a tiszteletükre. A hetvenes években vidámpark, most magántulajdonban lévő kedvelt horgászhely van a kivégzés helyén, ahol a jövőben akár egy szórakoztató központ is épülhet.
 
Hivatalba lépett az új kisebbségi ombudsmanPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2007
Hivatalba lépett, majd megtartotta első munkaértekezletét Kállai Ernő, a nemzeti és etnikai jogok országgyűlési biztosa; a kisebbségi ombudsmant hétfői első munkanapján Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos mutatta be a hivatal munkatársainak. Kállai Ernő a posztjáról tizenkét év után leköszönt Kaltenbach Jenőt váltotta, akinek megbízatása június 30-án járt le.
 
Prima Primissina Díjra jelölték a cigányválogatott menedzserét!PDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2007
Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok úszó, Mezei István (képünkön), a labdarúgó-cigányválogatott menedzsere és Nagy Tímea kétszeres ötkarikás aranyérmes vívó a jelölt a magyar sport kategóriában a Prima Primissima Díjra.
 
Meghívó - A MI ARCUNK - PortrékiállításPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2007
A MI ARCUNK - Portrékiállítás2007. július 05. - augusztus 10. Roma Parlament Balázs János Galéria
 
Spórol a büdzsé a romák képzésévelPDF Print E-mail
Monday, 02 July 2007
Oktatás, foglalkoztatás, lakhatás, egészségügy – 2015-ig ezen a négy prioritási területen határoz meg feladatokat a Roma integráció évtizede program, amelynek nemzetközi elnökségét mától Magyarország veszi át.
 
Nincs abban semmi szenzáció, hogy a cigányok nyugat felé tartanakPDF Print E-mail
Monday, 02 July 2007
Négy vagy öt cigány család veszi az irányt Mohácsról Nagy-Britannia felé a közeljövőben. Hullámról jelen esetben egyáltalán nem beszélhetünk, legtöbbjük ismerőshöz, baráthoz tart.
 
II. Akanak Fesztivál 2007: Parno GrasztPDF Print E-mail
Monday, 02 July 2007
Elnyújtott, feldarabolt, és többek között emiatt is egyedi folk-fesztivál kerül megrendezésre a West-Balkánban. Negyedévente háromnapos koncertsorozattal örvendeztetjük meg a cigányzene kedvelőit, akik ömlesztve élvezhetik a Romano Drom, a Parno Grast, a Szilvási Gipsy Folk Band, a Balázs Elemér Group, és még sokan mások fellépéseit.
 
Ma tartják az első cigány zarándoklatotPDF Print E-mail
Monday, 02 July 2007
Az első "Cigány zarándoklatot" tartják szombaton a Nógrád megyei Szentkúton. A szervezők ebből az alkalomból ezreket várnak a Nemzeti Kegyhelyre. A magyarországi romák nagyrészt vallásosak, és többségük katolikus - ezért is tartották fontosnak, hogy néhány éve elzarándokoljanak Vatikánba, egyenesen a pápához - mondta a Független Hírügynökségnek Rácz Dezső, a Nógrád Megyei Cigány Kisebbségi Önk. elnöke, a zarándoklat főszervezője. 
 
Roma napló 3.PDF Print E-mail
Monday, 02 July 2007
Gergő cigány fiú, egészen sötét a bőre, koromfekete a haja. Épp olyan, mint egy indiai kamasz. Amúgy kisgyermekkora óta ideiglenes állami gondozásban van. Néhány lakótársával a játszótéren portyáznak, van ott egy gördülőhinta -vagy mi is a neve-, azt nyúzzák, van a közelben két lány is, akik talán egyidősek lehetnek Gergővel.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk