Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
"Letepertek a földre, és rugdosni kezdtek"PDF Print E-mail
Tuesday, 31 July 2007
Egy fiatal mohácsi roma elmondása szerint őt és 17 éves élettársát is bántalmazta pénteken este három civil ruhás rendőr. A konfliktus aznap reggel egy koccanásos balesettel kezdődött, az ügyben a pécsi Nyomozó Ügyészség vizsgálódik.
 
Gáspár Laci: a származás nem fontos, együtt kell élnünkPDF Print E-mail
Tuesday, 31 July 2007
Afrikaiak, afro-amerikaiak, romák és indiaiak szerepelnek többek között Gáspár Laci legújabb klipjében, amelyet az egyik budapesti kávézóban vettek fel hétfőn.  Mintegy 30 különböző népcsoport fiataljai, idősebbjei perdültek táncra a Bolond vagyok mert című dalra, amely az idén megjelent Gáspár Laci: És mégis forog a föld elnevezésű albumon található.
 
Visszavonta a százmilliós kártérítési igényt az olaszliszkai gyanúsítottPDF Print E-mail
Tuesday, 31 July 2007
Mégsem kér százmilliós kártérítést és egymilliárdos bírságot az ügyében eljáró bírókra és ügyészekre az olaszliszkai gyilkosság egyik gyanúsítottja. Az indoklás: nem akar további feszültséget a romákkal szemben.
 
ezerszázmillióPDF Print E-mail
Tuesday, 31 July 2007
Vagy provokátor, vagy idióta!avagy dr. Gyury úr igazsága.
 
15-40 százalékos élelmiszer-áremelés várhatóPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
15-40 százalékos élelmiszer-áremelés várható, ami a sütőipari termékek árának emelésével kezdődik, majd a húsipari termékek árának hasonló mértékű növekedésével folytatódik - hívta fel a figyelmet Font Sándor sajtótájékoztatóján.
 
"Nem akartam lelőni a futárt" - megszólal a fegyverrel fenyegetőző politikusPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Feladta magát a fegyverrel fenyegetőző országgyűlési képviselő. Illetve csak volt képviselő. A Stop információja szerint az 53 éves V. János az előző ciklusban képviselte a választók érdekeit. A kedd délelőtt történt közlekedési affér elmondása szerint közel sem volt olyan komoly és életveszélyes, mint ahogyan azt az újságok megírták.
 
Elhunyt Duka Elemér "Zöldszem"PDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Hosszan tartó, súlyos betegség után péntek hajnalban elhunyt 57 éves korában Duka Elemér (Zöldszem), a világhírű cigányzenész csellóművész.  Temetése 2007. augusztus 2.-án lesz (csütörtökön) 11 óra 30 perckor a kőbányai újköztemetőben.  C-PRESS
 
Amikor még nem kellett védeni a magyar miniszterelnökötPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Teljesen hülyének néz bennünket, azt hiszi, bevesszük a meséit, csak rá kell nézni, nem érdekli semmi más, mint a pénz meg a hatalom, akár a többi politikust, az egész nem egyéb, mint a nép vakítása.
 
MEGHÍVÓ - KATAPULT MentorprogramPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Az Oktatási és Kulturális Minisztérium által létrehozott KATAPULT Mentorprogram nevében szeretettel meghívom2007. augusztus 9-én délelőtt 10 órától Dombegyházra,a Mentorprogram hátrányos helyzetűeket támogató önkéntes munkájának helyszínén megrendezett sajtónapra.
 
"Ha Kóka nem akart ismerni korábban, hiába is várnak rám"PDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Csalódtak az ormánsági cigányok az SZDSZ-ben - derül ki a Magyar Nemzet riportjából.  Összesen majdnem ezer új tag lépett be tavaly "több segítség és csomag" reményében az elnökválasztás előtt álló liberális pártba, s bár tavasszal támogatottjuk, Kóka János került az SZDSZ élére, az ígért előnyökből semmi nem lett.
 
Újra hárommillió koldus országa leszünk?PDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Ferge: 750 ezer gyermek találkozik a szegénységgel A sokgyermekes családok 60%-a létminimum alatt él – jelentette ki Ferge Zsuzsa. Mint a szociológus elmondta, a kormányzatok nem igyekeztek védelmet kiépíteni a legszegényebbek számára. Beszélt arról is: nagyon fontos megakadályozni a szegénység átörökítését.  
 
Ne totojásszanak tovább a politikusok a romák országgyűlési képviselete miattPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
A nemzeti és etnikai biztos szeretné elérni, hogy a döntéshozók egy éven belül mondják ki, mit kívánnak tenni a kisebbségek parlamenti képviseletének ügyében. Ehhez jogalkotási javaslatot készít - mondta Kállai Ernő a Vámospércsi Nyári Egyetem keretében rendezett fórumon.
 
Újra utazhatnak a hazatoloncolt cigányokPDF Print E-mail
Monday, 30 July 2007
Az Írországból kitoloncolt romániai roma családok tagjai felháborodásukat fejezték amiatt, hogy a Temes megyei határrendészek ujjlenyomatot vettek tőlük, és állítólag úgy kezelték őket, mint a bűnözőket, holott - állításuk szerint - semmi törvénybeütközőt nem követtek el.
 
Sértődés okán nem tanulhatnak a roma iskolásokPDF Print E-mail
Sunday, 29 July 2007
Akkor fog beindulni az újabb, tehát az eddig előkészített csörögi gyerekek esetleges felvétele Vácra, hogyha ez az alapítvány először is bocsánatot kér a képviselő-testülettől, és megköszönik az eddigi tevékenységet.
 
Újra Magyarországon az antidiszkriminációs kamion!PDF Print E-mail
Sunday, 29 July 2007
Az Európai Bizottság Foglalkoztatás, Szociális ügyek és Esélyegyenlőségi Főigazgatósága által indított A sokszínűségért. A diszkrimináció ellen.  kampányt kísérő európai kamionturnénak nagy sikerű szegedi állomása után újabb Mo-i megállója következik.
 
A cigány holokausztra emlékeztek NagykanizsánPDF Print E-mail
Sunday, 29 July 2007
Sokáig nem beszéltünk a roma holokausztról, nem volt a köztudatban, csak a családi emlékekben létezett; Nagykanizsa volt az első város, ahol emlékművet hoztak létre, amely mellett minden évben együtt emlékeznek romák és nem romák - mondta Göncz Kinga külügyminiszter pénteken Nagykanizsán.
 
Hat volt dolgozónak félmillió forintot kell kifizetnie a vasúttársaságnakPDF Print E-mail
Saturday, 28 July 2007
A másodfokon eljáró Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bíróság 2007. 07. 12-én helybenhagyta a Miskolci Városi Bíróság ítéletét, amely szerint a MÁV ZRt. fejenként ötszázezer Ft nem vagyoni kártérítést köteles fizetni hat létszámleépítés során kiszervezett roma származású volt munkavállalójának - olvasható a Másság Alapítvány közleményében.
 
Film készül Czinka Pannáról, a cigány prímáslányrólPDF Print E-mail
Saturday, 28 July 2007
Jövőre mutatják be a XVIII. századi cigány prímáslány, Czinka Panna életéről szóló filmet; a forgatás már megkezdődött, ám a főszereplőt csak augusztus elején választják ki az alkotók - erről Sipos Áron, a Focus Film ügyvezető igazgatója, az alkotás producere beszélt csütörtökön. A szlovák-magyar koprodukcióban készülő alkotás magyar producere elmondta, hogy a stáb július elején előforgatáson volt Szlovákiában, az egykori Gömör vármegyében.
 
OCÖ: káros akció az olaszliszkai kártérítési keresetPDF Print E-mail
Friday, 27 July 2007
Egyéni akciónak, és a cigányság szempontjából kifejezetten károsnak tartja az Országos Cigány Önk. elnöke, hogy egy ügyvéd milliárdos bírság kiszabását indítványozta, amiért a hatóságok több esetben a lincselés szót használták az olaszliszkai bűncselekménnyel kapcsolatban. Ezt Kolompár Orbán közölte csütörtökön.
 
Elítélik a roma vezetők az olaszliszkai gyanúsított kártérítési igényétPDF Print E-mail
Friday, 27 July 2007
Tudatos provokációnak nevezte a Roma Polgárjogi Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke azt, hogy milliárdos kártérítést követel az olaszliszkai bűncselekmény egyik gyanúsítottja. Dancs Mihály a Klubrádió Kontra című műsorában úgy vélte, valakiknek érdekében áll, hogy a tavaly őszi tragédiát folyamatosan felelevenítsék.
 
Roma napló 6.PDF Print E-mail
Friday, 27 July 2007
Ez a tanév a tiszavasvári Szögi Lajos tanár úr éve, és az is marad. Annál inkább, minél kevésbé hajlandó ezt a magyar nyilvánosság észrevenni, belátni. Azt hiszem, végzetes értelmet kapott, hogy a megnyomorított magyar társadalom kitörésének első áldozata egy tanárember. Valaki, aki közmegbecsülésnek örvendő tanárnak gondolhatta magát, otthon volt, mert a lányáért ment át a szomszéd faluba, Olaszliszkára, ahova félelem nélkül elengedhette.
 
Együttműködési megállapodásPDF Print E-mail
Friday, 27 July 2007
Együttműködési megállapodás
 
Káros-e a cigányokra nézve Horváth Dezső követelése?PDF Print E-mail
Friday, 27 July 2007
Káros-e a cigányokra nézve Horváth Dezső - az olaszliszkai gyilkossággal gyanúsított - 1 milliárd forintos kártérítési követelése? 
 
Olaszliszka: "Mi az anyját akar Dezső?"PDF Print E-mail
Thursday, 26 July 2007
Kártérítést követel a Szögi Lajos-gyilkosság egyik gyanúsítottja. A tiszavasvári tanár agyonverésével gyanúsított Horváth Dezső ügyvédje elmondta: egymilliárd forintot kérnek a magyar államtól, amiért "lincselőnek" nevezték a jegyzőkönyvekben védencét.
 
V. Országos Cigányzenekari TalálkozóPDF Print E-mail
Thursday, 26 July 2007
2007 július 29-én a Gondi Márton Oktatási Kulturális és Érdekvédelmi Egyesület és Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata megrendezi  V. Országos Cigányzenekari Találkozót
 
Csak csendben, csak halkanPDF Print E-mail
Thursday, 26 July 2007
Július közepén szép csendben felállhat Kóka János. Közölheti telefonon miniszterelnökével, Feri, leköszönök, mire az mondhatja: Isten veled, János. Ha így döntöttél, hát így döntöttél.A kormánynak igenis van orvos-meteorológusa, mégpedig speciális feladatkörrel. Csak és kizárólag arra kell figyelnie, hogy hány Celsius-fokon lankad el végképp a közönség. Mikor mondja ki, hogy csináljatok, amit akartok, mondjatok, amit akartok, csak engem hagyjatok békén.
 
Cigányzene, quo vadis?PDF Print E-mail
Wednesday, 25 July 2007
A cigányzenét meg kell menteni! - hangsúlyozta Bangó Margit Kossuth-díjas nótaénekes újságírók előtt kedden. A cigányzene az ország nemzeti kincse, ám "sokan megpróbálják elfojtani, elnyomni" - mondta el Bangó Margit a 100 Tagú Cigányzenekar budapesti sajtótájékoztatóján.
 
Százmilliót kérnek az olaszliszkai lincselés miattPDF Print E-mail
Wednesday, 25 July 2007
Rekordnagyságú, százmilliós kártérítést és egymilliárd forintos bírság kiszabását kéri a tiszavasvári tanár megölésének egyik olaszliszkai gyanúsítottja, amiért a hatóságok és a média a lincselés szót használta az esetre. A helyi cigány kisebbségi vezető fel van háborodva a per miatt, mert szerinte megint az egész közösséget ítélik majd el.
 
Fidesz: A szegények kihullanak a rendszerbőlPDF Print E-mail
Wednesday, 25 July 2007
A Fidesz arra szólítja fel a kormányt, azonnal állítsa le a több-biztosítós rendszer bevezetésére irányuló intézkedéseket, mivel azt sem a szakma, sem a társadalom nem támogatja –
 
MEGHÍVÓPDF Print E-mail
Wednesday, 25 July 2007
Kedves Barátunk!Augusztus 2-án a holocaust roma áldozataira emlékezünk hagyományosan, a  Budapest, IX.ker. Nehru parton,Budapest első és egyéves Roma Holocaust Emlékművénél, 17 órától.Mindenkit szeretettel várunk, hogy egy szál virágot- szál gyertyát elhelyezve közösen emlékezzünk meg az áldozatokról.A szervezők Roma Polgárjogi Alapítvány, Romédia Alapítvány és a Romaversitas Alapítvány
 
MEGHÍVÓPDF Print E-mail
Wednesday, 25 July 2007
Kedves Barátunk!Augusztus 2-án a holocaust roma áldozataira emlékezünk hagyományosan, a  Budapest, IX.ker. Nehru parton,Budapest első és egyéves Roma Holocaust Emlékművénél, 17 órától.Mindenkit szeretettel várunk, hogy egy szál virágot- szál gyertyát elhelyezve közösen emlékezzünk meg az áldozatokról.A szervezők Roma Polgárjogi Alapítvány, Romédia Alapítvány és a Romaversitas Alapítvány
 
Exkluzív tudósítás a hevesi romákról készülő dokumentumfilm forgatásrólPDF Print E-mail
Tuesday, 24 July 2007
"Pisztollyal a számban kellett azt mondanom, hogy rohadt, semmirekellő cigány vagyok" - maguk a romák beszélnek az elmúlt hetek eseményeiről.
 
Sambosi FesztiválPDF Print E-mail
Tuesday, 24 July 2007
Budapest, Pesti Vármegyeháza Díszudvara,2007. július 31 - 2007. augusztus 9. Aki számít, benne van - vehetjük a magyar jazz szaknévsorának is. Világzene, modern és fúzió 6 napon át 11 koncerten, a Belvárosban. Nem könnyű a dolga az ajánló szerzőjének, mert szíve szerint mindenkit megemlítene, aki megfordul a színpadon, néhány csemegét azért kiemelnék: rögtön az első nap a fiatal fuvolás-szaxofonos Pozsár Eszter fedi fel a fátylat új lemezéről. 
 
Világzenék a LánchídonPDF Print E-mail
Tuesday, 24 July 2007
A Világok zenéje című programmal folytatódik a Nyár a Lánchídon elnevezésű rendezvénysorozat, amelynek keretében ezen a hétvégén világzenei formációk, nemzetiségi együttesek, külföldi előadók lépnek fel. A brazil, kubai, arab és török dallamok mellett magyar népzene és cigányzene is megszólal a koncerteken.
 
Ön melyik roma médiából tájékozódik?PDF Print E-mail
Monday, 23 July 2007
Ön melyik roma médiából tájékozódik? Kérjük ossza meg velünk véleményét, köszönjük hozzászólását!    
 
Kóka távozik: a pártok elégedettekPDF Print E-mail
Saturday, 21 July 2007
A párton és a koalíción belül is elvesztette támogatását Kóka János, és nem élvezi már Gyurcsány Ferenc miniszterelnök bizalmát sem. Ezért kényszerű távozni a gazdasági minisztérium éléről. A Magyar Nemzet, SZDSZ-ből kiszivárgott információkra hivatkozva azt írja: a liberálisoknak elegük lett abból, hogy az utóbbi hónapokban folyamatosan csökkent az SZDSZ népszerűsége.
 
Felvételi ponthatárok szerdán este nyolctólPDF Print E-mail
Saturday, 21 July 2007
Szerdán este 8 órától válnak nyilvánossá a felsőoktatási felvételi ponthatárok: ekkor tudhatják meg a diákok, sikeres vizsgát tettek-e, s melyik felsőoktatási intézménybe nyertek felvételt – közölte Hiller István szakminiszter a pénteki kormányülést követő tájékoztatón.
 
Elton Johnnal lép fel a 100 tagú Cigányzenekar a tervek szerintPDF Print E-mail
Saturday, 21 July 2007
A 100 Tagú Cigányzenekar augusztusban a margitszigeti Cigánykarneválon, szeptemberben pedig a tervek szerint Elton Johnnal és a Gipsy Kings együttessel közösen Monte-Carlóban lép színpadra - közölte az együttest működtető egyesület pénteken az MTI-vel.
 
Támogatás híján nem tudja felújítani omladozó kútját TiszaburaPDF Print E-mail
Friday, 20 July 2007
Egyetlen pályázatát sem bírálta el kedvezően Tiszabura önkormányzatának a különböző alapok felosztásakor az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács, így többek között nem kapott pénzt a zömmel romák lakta falu omladozó kútjának javítására sem - közölte a Tisza-menti település polgármestere pénteken.
 
IV. Ferencvárosi Kulturális Roma FesztiválPDF Print E-mail
Friday, 20 July 2007
FELHÍVÁS FIATAL ROMA ZENÉSZEKNEK!A Ferencvárosi Művelődési Központ és a Ferencvárosi Roma Kisebbségi Önkormányzat közös szervezésében 2007. szeptember 21-én a IV. Ferencvárosi Roma Kulturális Feszt. keretében megrendezésre kerül az I. Mi adjuk a Színpadot Zenei Tehetségkutató Verseny. 
 
Enyves kezekPDF Print E-mail
Friday, 20 July 2007
Nem csak az ifjúsági közéletet érintheti Zuschlag János botránya. Jelentőséget az ad az ügynek, hogy az egykori szocialista országgyűlési képviselő Puch László MSZP-pénztárnok munkatársa volt. Az ifjú politikus kezdeményezésére alapított ernyőszervezetet 2004-ben Gyurcsány Ferenc súlyos milliókkal támogatta.
 
A Shannon.hu világzenéje és világtáncaPDF Print E-mail
Friday, 20 July 2007
Szédületes energia és természetesség jellemzi a - neves muzsikusok által létrehozott - világzenét játszó zenekart, a SHANNON.HU-t. Ugye nem kell bemutatni a csapat gitárosát, énekesét, ihletett szövegíróját Molnár Sándort? Ki ne ismerné Péter János fuvolást, aki mindig egy lábon ugrál? Aki félelmetes virtuozitással veszi le mindkét lábáról a nagyérdeműt? És Batta Gábort, a harmonikabűvészt, akinek bolgár lüktetésétől megmozdul élő és élettelen? Vagy a lendületes basszusgitárost Sajben Gábort, vagy a sokoldalú, a mindig mesélő dobost Juhász Róbertet?  
 
Megalakult az SZDSZ Roma KabinetjePDF Print E-mail
Friday, 20 July 2007
Megtartotta alakuló ülését az SZDSZ Roma Kabinetje. A testület vezetője Mohácsi Viktória, az SZDSZ Európai Parlamenti képviselője. A kabinet feladata, hogy támogassa a párt a romák társadalmi integrációjával és az őket sújtó diszkrimináció felszámolásával kapcsolatos stratégiájának kialakítását, koordinálja és segítse a párt politikusainak ezirányú tevékenységét. A Roma Kabinet munkájában az SZDSZ szakpolitikusai és szakértői vesznek részt.
 
Cigányok betelepítésével fenyegetőznek Kaposvárott?PDF Print E-mail
Friday, 20 July 2007
Egy helyi szakközépiskola épületéből üzletházat, lakásokat és mélygarázst építenek. Felháborítónak tartja Kállai Ernő kisebbségi ombudsman, hogy romák beköltöztetésével próbálja egy cég a Kaposvár belvárosában épülő luxuslakásokhoz tartozó mélygarázs építési engedélyét kizsarolni az önkormányzattól. A cég visszautasítja a vádakat.
 
Fodor Gábor vitája egy hajléktalannalPDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
Durván összeszólalkozott egy őt szidalmazó hajléktalannal Fodor Gábor, majd szavaiért bocsánatot kért - erről az esetről kérdezték az MTV Nap-kelte című műsorában a környezetvédelmi minisztert, az SZDSZ ügyvivőjét. A miniszter elismerte, hogy az eset hasonló volt ahhoz, ahogy a Magyar Nemzet mai számában leírták.
 
Megjelent az Amaro Drom legújabb száma!PDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
2007. JÚNIUS Kattintson a Tovább gobra a részletes tartalomjegyzékhez 
 
Országos várólistaPDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
Országos várólista A listaállítás módszere: A Heti Válasz azokat a nem sürgős, halasztható beavatkozásokat szerepelteti a listákon, amelyekre 30 napnál többet kell várni. Az Egészségbiztosítási Felügyelet honlapján fellelhető összes várólistát feldolgoztuk, és valamennyi országos intézetet, megyei és fővárosi kórházat megkerestük.
 
"Aljadék cigányok, bűnöző retkek" - kirúgták a cigányozó levelet terjesztő ügyintézőtPDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
Elbocsátották az Allianz Banktól azt az ügyintézőt, aki azt a durván cigányozó körlevelet terjesztette, amely szerint a többek közt aljadéknak és bűnöző retkeknek titulált romák kifosztják az autósokat a cigánytelepeken keresztül vezető utakon. A pénzintézet bocsánatot kér mindazoktól, akiket sértett a levél.
 
"Egy jogvédő nem lehet cigánybíró"PDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
Arról, hogy a hevesi romák hétvégi tömegverekedéséhez néhány jászladányi cigány is szeretett volna csatlakozni a jászladányi roma vezetők az Új Néplaptól hallottak először vasárnap, amikor megkeresték őket.
 
"Cigányból úgysem lesz semmi"PDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
Amikor egy zárt, teljes munkanélküliséggel sújtott falusi roma közösség végképp nem talál utat a felemelkedéshez, az újszülött válik az egyetlen örömforrássá. Ilyen helyzetben könnyen adódik az a következtetés, hogy nem érdemes a gyerekszámot korlátozni.
 
A tömegverekedés után békéltető cigánytanács alakul HevesenPDF Print E-mail
Thursday, 19 July 2007
Békéltető cigánytanács alakul Hevesen a helyi roma családok közötti nézeteltérések tisztázása érdekében - tájékoztatta kedden a település polgármestere az MTI-t.
 
Lesz roma ösztöndíj, de már nem presztízskérdésPDF Print E-mail
Tuesday, 17 July 2007
A cigányoknak szánt pályázatok elbírálásakor a szociális szempontokat nem vizsgálják. Egyéves szünet után a kormány tanulmányi ösztöndíjat hirdet roma diákoknak. A keretösszeg már nem végtelen: a jobb tanulók több eséllyel indulnak - írta a keddi Népszabadság.
 
"Most ti jöttök, mind meg fogtok dögleni!"PDF Print E-mail
Tuesday, 17 July 2007
Nem csitultak a kedélyek Hevesen. Az évek óta tartó "vendetta" a Horváth és a Molnár család között egyre veszélyesebbé válik. A rendőrség tegnap egy lőfegyvert elkobzott, de a 150-200 fős famíliát nem tudták átvizsgálni. Már éppen újabb összecsapásra készültek a hevesi romák, amikor megjelent fehér Mercédeszével a öltönyös roma, aki hatalmas ordítással néma csöndet teremtett a gyülekezők között.
 
Meghívó - KÁLLAI ERNő és BALÁZS JÁNOS KONCERTJEPDF Print E-mail
Monday, 16 July 2007
- Itzhak Perlman és Dráfi Kálmán tanitványának közös fellépése - Fiatal Művészek HázaRoma Parlament - Sarasate Koncertterem (Budapest, VIII. Tavaszmező u. 6., Tel./fax: 210-4798)2007. július 22. vasárnap 19:00
 
Osztrák termékek és szolgáltatások magyarországi bojkottjára történő felhívásPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
2007. július 16-án hétfőn 09:30-kor sajtótájékoztatót tartok az Osztrák Nagykövetség előtt (1068 Budapest, Benczúr u. 16.), melynek keretén belül Képviselet delegáltjának átnyújtom Alfred Gusenbauer Osztrák Kancellárnak írt nyílt levelemet:
 
Nem bírnak az indulatokkal HevesenPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Nyugalmas éjszaka után vasárnap délután újra feszültté vált a helyzet Hevesen, ahol szombaton tömegverekedés robbant ki a település romák lakta városrészében - tájékoztatott a rendőrség.  A hatóságok az újabb atrocitások megakadályozása érdekében megerősítették a rendőri egységeket a településen - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának vezetője.
 
Uraim, a fán mi vagyunk!PDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Mészöly Kálmán csütörtöki rasszista kijelentése miatt lemondott MLSZ elnöki tanácsadói posztjáról. Kisteleki István elnök elfogadta, és természetesnek nevezte a döntést, mondván a szövetség rasszizmus elleni harcával nem összeegyeztethető a Szőke Szikla meggondolatlan kijelentése, amelyért utólag már elnézést kért. Vegyük inkább azt, amit Mészöly Kálmán mondani akart, vagyis hogy a hazánkban játszó idegenlégiósok, ideértve a rasszista példával felhozott Afrikából érkezőket is, nem emelik a magyar foci színvonalát. Azt hiszem, ezzel még nagyon finom voltam.
 
Víz nélkül maradhat több roma család HatvanbanPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
A tartozások miatt elzárhatják a vizet Hatvanban egy olyan társasházban, ahol nagyrészt romák laknak. Több mint kétmillió forintos adósságot halmoztak fel ugyanis az ott élők. A helyi vízművek korábban megállapodott velük a részletfizetésről, de a családok a többi számlájukat sem tudják kifizetni. Májusban már korlátozta a Heves Megyei Vízmű ZRt. a hatvani társasház negyvenkét lakásában a vízszolgáltatást a tartozások miatt - tudta meg a Roma Sajtóközpont. A házban élők egy része fizette ugyan a vízdíjat, de náluk is szárazak maradtak a csapok, mert egy főmérője van a három lépcsőháznak.
 
A hazai kisebbségekkel kapcsolatos közérdekű információkat tartalamzó honlap indultPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
A Miniszterelnöki Hivatal Külkapcsolatokért és Nemzetpolitikáért felelős Szakállamtitkársága keretében működő Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Főosztály munkájával, a hazai kisebbségekkel kapcsolatos közérdekű információkat tartalamzó honlap indult www.nek.gov.hu címen.
 
Magyarország a RIÉP elnökePDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Július 1-jétől egy éven keresztül hazánk látja el a Roma Integráció Évtizede Program (RIÉP) elnöki feladatait. A 2005-2015 közötti időszakra szóló program nyolc közép- és kelet-európai ország nemzetközi együttműködéséből született, amelynek elsődleges célja, hogy felgyorsítsa a romák társadalmi és gazdasági integrációját, és egyben hozzájáruljon a romákról alkotott kép pozitív irányú átalakulásához.
 
Összefogást sürgetnek a roma vezetőkPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Határozott érdekérvényesítésre és a legszegényebb, legelesettebb emberek megsegítésére van szükség az európai uniós pályázatok tervezésénél - mondták el roma politikusok a Borsod megyei cigány önkormányzatok kulturális fesztiváljának fórumán pénteken Miskolcon.
 
Nem alkalmazták a cigány jelentkezőket: 3 millió a büntetésPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság összesen hárommillió forintos bírság kiszabásával büntetett két vállalatot. Az indoklás szerint a cégek három roma származású nővel szemben megsértették az egyenlő bánásmód követelményét – közölte a Másság Alapítvány.
 
Leállították a romacsaládok kilakoltatásátPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
A cigány kisebbségi önkormányzat tiltakozására 30 nappal elhalasztották a kilakoltatásokat Balassagyarmaton, ahol 58 családot érint az adósságfelhalmozás, köztük 23 roma famíliát. Jónás Gábor, a kisebbségi önkormányzat elnöke időhöz szeretne jutni, hogy egy szociális bizottság személyre szabottan dolgozzon ki megoldásokat. Medvácz Lajos (Fidesz) polgármester viszont elmondta: évek óta görgetett problémáról van szó, az adósság május végén már közel 16 mFt volt, a családonkénti több százezer tartozások 2-3 ezer forintos lakbérek és a közüzemi díjak ki nem fizetéséből halmozódtak fel.
 
Juliskának azért örültek a lerázott romákPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Miért nem csomagolhattak nápolyit a szabadszállási roma asszonyok? A történetet vizsgáló hatóság szerint nem akartak cigányokat felvenni a cégek, amelyek azonban azt állítják, félreértés történt. A roma nőket megdöbbentette, hogy érettségijük és munkatapasztalatuk ellenére így jártak, de az jólesett nekik, hogy a városban többen is kiálltak mellettük. Igaz, akad olyan szereplő is, akinek már "tele van a bogyója" az üggyel.
 
Shakirával koncertezett a Száztagú CigányzenekarPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
Egy exkluzív esküvőn világsztárok zenéltek az ifjú párnak: Shakira, a Gipsy Kings, és a 100 Tagú Cigányzenekar - utóbbi két csapat még közös fellépésről is egyeztetett, Elton John eseteges társaságában.
 
Katonai tábor cigányoknak - a beilleszkedésértPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
A honvédség nyári tábort szervez: "túlélőtábor romáknak" címmel. Mielőtt liberálisabb érzelmű olvasóink felhördülnének, nem "olyan" táborról van szó, inkább egy érdekesnek ígérkező kezdeményezésről.
 
I. Sziget Maraton futóverseny a Csepel szigetenPDF Print E-mail
Sunday, 15 July 2007
2007. augusztus 18-án kerül megrendezésre az 1. Sziget Maraton futóverseny a Csepel szigeten, Szigetszentmártonban.A versenyt az Európai Unió és a Magyar Állam is támogatja (a Leader program keretében).
 
Tatabányai "Roma Nap" - MEGHÍVÓPDF Print E-mail
Wednesday, 11 July 2007
Tatabányai "Roma Nap" - MEGHÍVÓ  "2007. július 14-én szombaton immár harmadik alkalommal rendezi meg a Tatabánya-i Cigány Kisebbségi Önkormányzat a "Roma Nap" hagyományőrző rendezvényt a tatabányai sportcsarnokban.
 
Fórumot szerveznek a mohácsi romáknak, akik külföldre mennénekPDF Print E-mail
Wednesday, 11 July 2007
Nem szervez angol kiutazást a mohácsi cigányok vezetése, de támogatja az ötletet - cáfolja a terjengő rémhíreket a cigány kisebbségi önkormányzat elnöke. Kovács Istvánt hetek óta ostromolják az ország minden részéből a romák. Angliában akarnak munkát vállalni.
 
Csobánka: egy balsikerű iskolai integrációPDF Print E-mail
Wednesday, 11 July 2007
A közszolgálati televízió néhány éve reklámfilmekben népszerűsítette a csobánkai iskola integrációs kísérletét, amelyhez az oktatási kormányzat jelentős támogatást folyósított.
 
Politikai KözleményPDF Print E-mail
Tuesday, 10 July 2007
Politikai KözleményLingurár Sándor a Békés Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselője az alábbi nyilatkozatot teszem. Szakmai és politikai tevékenységemet, valamint tagságomat a Cigány Szervezetek Országos Szövetségében a mai naptól megszüntetem.
 
Meghívó - KÁLLAI ERNő és BALÁZS JÁNOS KONCERTJEPDF Print E-mail
Tuesday, 10 July 2007
- Itzhak Perlman és Dráfi Kálmán tanitványának közös fellépése - Fiatal Művészek HázaRoma Parlament - Sarasate Koncertterem (Budapest, VIII. Tavaszmező u. 6., Tel./fax: 210-4798)2007. július 22. vasárnap 19:00
 
"Kaptam ököllel az arcomba, cipővel a hátamba, és végighúztak az aszfalton"PDF Print E-mail
Tuesday, 10 July 2007
Állítása szerint összevertek a rendőrök egy fideszes országgyűlési képviselőt vasárnap éjjel a fővárosban. Lengyel Zoltán feljelentést tesz az ügyben bántalmazás miatt. A rendőrség állítólag igazoltatni akart a politikust.
 
Az MSZP a kirekesztés ellenPDF Print E-mail
Monday, 09 July 2007
Az MSZP a kirekesztés, megkülönböztetés, megalázás, minden formája ellen szót emel - írja közleményében Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője. Az emberi méltóság elleni visszataszító támadásnak tartja azokat az akciókat, amelyek, a kisebbséget, adott esetben a homoszexuálisokat bélyegzik meg.
 
A romák foglalkoztatása lesz a legnehezebbPDF Print E-mail
Monday, 09 July 2007
2007. július elsejétől Magyarország vette át a Roma Integráció Évtizede Program nemzetközi elnökségét. A kormány több olyan lépést is tervez, amely növelheti a romaügy iránti elkötelezettséget a döntéshozók körében. A program Stratégiai Tervét az országgyűlés a közelmúltban fogadta el.
 
Rendőrökre támadtak cigányellenességgel vádolják a hatóságotPDF Print E-mail
Monday, 09 July 2007
Soron kívüli eljárást rendelt el a Heves Megyei Főügyészség azoknak a rendőröknek az ügyében, akiket egy cigány család kínzással vádolt. A nagy sajtónyilvánossággal járó vádaskodásra azután került sor, hogy egy csoport megtagadta az igazoltatást, később mintegy 30 ember vette körbe a kiérkező kommandósokat.
 
Demszky: zsidó, cigány, meleg vagyok, ha kellPDF Print E-mail
Monday, 09 July 2007
Mélységesen elítéli a hét végi melegfelvonuláson történteket a főpolgármester. Demszky Gábor azt írja közleményében: „Budapest nemet mond az agresszív, árpádsávos szélsőségeseknek, akik egyre nyíltabban hívnak fel gyűlöletre a legkülönbözőbb embercsoportok iránt. Ebben a helyzetben, ha kell, magam is zsidó, cigány és meleg vagyok” – fogalmaz a főpolgármester.
 
Reklámfilm - Budapest Parádé 2007PDF Print E-mail
Monday, 09 July 2007
Reklámfilm - Budapest Parádé 2007 No Comment ...  Kattintson IDE a video megtekintéséhez!  
 
Újabb kivándorlási hullám várható?PDF Print E-mail
Saturday, 07 July 2007
Továbbra is naponta legalább egy tucatnyi ember keresi fel Kovács Istvánt, a mohácsi roma önkormányzat elnökét abban bízva, hogy munkát és szállást tud biztosítani az Angliába tartó cigányoknak. Most már Kovács is elképzelhetőnek tart egy kivándorlási hullámot, de nem a kis baranyai városból.
 
Romák tüntettek Dányban egy tavalyi pofonértPDF Print E-mail
Saturday, 07 July 2007
Bocsánatkérésre szólították fel roma tüntetők a felfüggesztett jegyzőt pénteken Dányban, mert szerintük még tavaly a hivatalában megütött egy segélyért folyamodó cigányasszonyt.
 
Elfogult ítélet miatt pikkelhet Kanada a magyar cigányokraPDF Print E-mail
Saturday, 07 July 2007
Elfogatóparancsot adtak ki Kanadában egy Magyarországról elmenekült cigány lelkipásztor ellen, aki családjával együtt megszökött a kitoloncolás elől.
 
"El a kezekkel a rendőrségtől!"PDF Print E-mail
Saturday, 07 July 2007
A Papp-bizottság jelentése igazolja a Fidesz korábbi állításait, miszerint a rendőrség október 23-án szakszerűtlen intézkedéseket hozott az alkotmányos jogaikat gyakorolni kívánó békés megemlékezők kárára, és rátolta a randalírozókat a Fidesz-gyűlésére - mondta Demeter Ervin, az ellenzéki párt szakpolitikusa szombati sajtótájékoztatóján.
 
Házasodhassanak a melegek isPDF Print E-mail
Saturday, 07 July 2007
Kezdeményezi a Polgári Törvénykönyv módosítását az SZDSZ, hogy a meleg párok is köthessenek házasságot és élvezzék az ezzel járó jogokat, így az örökbefogadás lehetőségét is - tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a liberális párt Ügyvivői Testülete.
 
Brit tévések forgatnak a mohácsi romákrólPDF Print E-mail
Saturday, 07 July 2007
Brit tévéstábok forgattak, illetve forgatnak Mohácson, miután az angol média figyelmét is felkeltette a magyarországi, különösen a Duna-parti városban élő romák érdeklődése a szigetországi munkavállalási lehetőségek iránt - írta pénteken az Új Dunántúli Napló.
 
Orbán: "Az embereket nem lehet semmibe venni"PDF Print E-mail
Friday, 06 July 2007
A népszavazáson nem a kormányt kell legyőzni, hanem vissza kell adni az embereknek a demokráciában való részvétel lehetőségét - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a hírTV esti műsorában. Hozzátette: a népszavazás kérdései nem pártpolitikai érdeket szolgálnak, akármennyire is szeretné ezt így láttatni a koalíció.
 
A "Camping Medgyessy"-től a villamosenergia-cégigPDF Print E-mail
Friday, 06 July 2007
Kulcsrakész „mediterrán" ikervilla dupla garázzsal, saját Balaton-parttal – a szociálisan érzékeny baloldal ex-kormányfőjét minden szempontból kielégítő kényelem várja Zamárdiban.
 
ők is lesznek a Világzenei Nagyszínpadon - csütörtöki kavalkádPDF Print E-mail
Friday, 06 July 2007
Egyre közelebb a Sziget Fesztivál. Nem ismered a Világzenei Nagyszínpad fellépőit? Kíváncsi vagy melyik együttes milyen zenét játszik? Mi összeszedjük, neked csak válogatnod kell. Mostani cikkükben az augusztus 9-i, csütörtöki fellépőkről esik pár szó.
 
Újra meghirdették a roma tanulmányi ösztöndíj-pályázatokatPDF Print E-mail
Thursday, 05 July 2007
Egy év szünet után ismét meghirdették a roma tanulmányi ösztöndíj-pályázatokat; a Magyarországi Cigányokért Közalapítvány (MACIKA) által meghirdetett pályázatok révén 16 ezer diák részesülhet támogatásban - mondta el Solymosi Imre, az MACIKA kuratóriumának elnöke szerdán az MTI-nek.
 
"Cigányok útja - a Balkántól egészen Andalúziáig"PDF Print E-mail
Wednesday, 04 July 2007
Koncertet és előadást rendeznek július 7- én szombaton a Skanzeneben. Az est a RomanoDrom együttes fellépésével és táncházzal kezdődik, melyet az EtnoRom Balkántól Andalúziáig című előadása követ.
 
Szlovén és szlovák romák is pályára lépnekPDF Print E-mail
Wednesday, 04 July 2007
Pénteken egy négycsapatos, rasszizmus elleni nemzetközi tornán szerepel a magyar labdarúgó-cigányválogatott. Erről Mezei István, az együttes menedzsere tájékoztatta az MTI-t. A Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő eseményen a magyar csapat mellett a szlovén és a szlovák kisebbségi válogatott, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében fekvő Szalonna község gárdája szerepel majd. A torna péntek délelőtt fél 10-kor kezdődik.
 
Angyalok nyelvén - A38 hajóPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2007
Szentandrássy István roma kortárs festő képzőművészeti albumának megjelenése.Időpont: 2007. július 6 (péntek) 19 óra. Helyszín:  A 38 hajó A Törökfürdő Alapítvány, amely rendhagyó kulturális – művészeti - esélyegyenlőségi rendezvényeiről és műfajokat átlépő projektjeiről ismert, a nagy sikerű “Nőttön Nő” találkozó után roma művészeti tematikájú rendezvény szervezésére készül „Angyalok nyelvén“ címmel az A38-on.
 
Kritikus cigányképviselőkPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2007
Balogh Máriával Nyírlugoson, a Fülöpi úton lévő házában találkozunk. Délután négy óra, s ő épp akkor érkezik haza. A készülő kerítéssel és a bejárattal szemben egy deszkákból elkezdett garázsforma, amely még bőven kíván munkát, s előtte egy kígyózöld, nem új, de nagyon jó állapotban lévő Ford.
 
Lakatos Elza - Szórakozni a holtakonPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2007
Az ország egyik legnagyobb tömegsírja a várpalotai Grábler-tó környékén van, ahol száznál is több romát lőttek halomra a II. világháború során. Nem járt nekik tisztességes temetés, még csak sírjelet sem kaptak, és több mint hatvan évet kellett várniuk arra, hogy emlékhelyet állítsanak fel a tiszteletükre. A hetvenes években vidámpark, most magántulajdonban lévő kedvelt horgászhely van a kivégzés helyén, ahol a jövőben akár egy szórakoztató központ is épülhet.
 
Hivatalba lépett az új kisebbségi ombudsmanPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2007
Hivatalba lépett, majd megtartotta első munkaértekezletét Kállai Ernő, a nemzeti és etnikai jogok országgyűlési biztosa; a kisebbségi ombudsmant hétfői első munkanapján Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos mutatta be a hivatal munkatársainak. Kállai Ernő a posztjáról tizenkét év után leköszönt Kaltenbach Jenőt váltotta, akinek megbízatása június 30-án járt le.
 
Prima Primissina Díjra jelölték a cigányválogatott menedzserét!PDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2007
Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok úszó, Mezei István (képünkön), a labdarúgó-cigányválogatott menedzsere és Nagy Tímea kétszeres ötkarikás aranyérmes vívó a jelölt a magyar sport kategóriában a Prima Primissima Díjra.
 
Meghívó - A MI ARCUNK - PortrékiállításPDF Print E-mail
Tuesday, 03 July 2007
A MI ARCUNK - Portrékiállítás2007. július 05. - augusztus 10. Roma Parlament Balázs János Galéria
 
Spórol a büdzsé a romák képzésévelPDF Print E-mail
Monday, 02 July 2007
Oktatás, foglalkoztatás, lakhatás, egészségügy – 2015-ig ezen a négy prioritási területen határoz meg feladatokat a Roma integráció évtizede program, amelynek nemzetközi elnökségét mától Magyarország veszi át.
 
Nincs abban semmi szenzáció, hogy a cigányok nyugat felé tartanakPDF Print E-mail
Monday, 02 July 2007
Négy vagy öt cigány család veszi az irányt Mohácsról Nagy-Britannia felé a közeljövőben. Hullámról jelen esetben egyáltalán nem beszélhetünk, legtöbbjük ismerőshöz, baráthoz tart.
 
II. Akanak Fesztivál 2007: Parno GrasztPDF Print E-mail
Monday, 02 July 2007
Elnyújtott, feldarabolt, és többek között emiatt is egyedi folk-fesztivál kerül megrendezésre a West-Balkánban. Negyedévente háromnapos koncertsorozattal örvendeztetjük meg a cigányzene kedvelőit, akik ömlesztve élvezhetik a Romano Drom, a Parno Grast, a Szilvási Gipsy Folk Band, a Balázs Elemér Group, és még sokan mások fellépéseit.
 
Ma tartják az első cigány zarándoklatotPDF Print E-mail
Monday, 02 July 2007
Az első "Cigány zarándoklatot" tartják szombaton a Nógrád megyei Szentkúton. A szervezők ebből az alkalomból ezreket várnak a Nemzeti Kegyhelyre. A magyarországi romák nagyrészt vallásosak, és többségük katolikus - ezért is tartották fontosnak, hogy néhány éve elzarándokoljanak Vatikánba, egyenesen a pápához - mondta a Független Hírügynökségnek Rácz Dezső, a Nógrád Megyei Cigány Kisebbségi Önk. elnöke, a zarándoklat főszervezője. 
 
Roma napló 3.PDF Print E-mail
Monday, 02 July 2007
Gergő cigány fiú, egészen sötét a bőre, koromfekete a haja. Épp olyan, mint egy indiai kamasz. Amúgy kisgyermekkora óta ideiglenes állami gondozásban van. Néhány lakótársával a játszótéren portyáznak, van ott egy gördülőhinta -vagy mi is a neve-, azt nyúzzák, van a közelben két lány is, akik talán egyidősek lehetnek Gergővel.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti Tarot, Vigyázat: a csalás hete következik
  A Tarot kártya ősi misztikussága évszázadok óta vonzza az embereket. Nem csoda, hiszen egy rendkívül precíz és sokoldalú önismereti és sorselemző eszköz. Grace lapjai csalás lehetőségét sejtetik, ugyanakkor pozitív energiákra is számíthatunk.
  image
 • Heti wellness horoszkóp 2020.január 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-01-19
  Ma szenvedélyre vágyunk, de nem szívesen bonyolódunk kalandokba. Inkább kedvesünkkel élnénk meg a mély érzelmeket. Töltsünk több időt együtt és hangolódjunk rá egymás igényeire! Ma alhasunk lesz érzékenyebb. Ha nőgyógyászati panaszaink vannak, akkor kellemetlenül felerősödhetnek. A gyógynövények enyhíthetik a panaszokat, használhat például az ülőfürdő cickafarkkal. A kismamák a mai napon tartózkodjanak a fizikai megterheléstől!
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2020.január 18-tól 24-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-01-18
  Ma szenvedélyes hangulatban leszünk, szívesen töltjük az időnket kedvesünkkel. Ha úgy érezzük, hogy mással is flörtöl, akkor kémkedni kezdünk utána. Ne hagyjuk, hogy a féltékenység megmérgezze kapcsolatunkat! Ma az alhasunk lesz érzékenyebb, használhatunk gyógynövényeket a nőgyógyászati problémák megoldására. Figyeljünk arra, hogy agresszív orvosi beavatkozásokat ne végezzenek ma alhasunk területén. Gondoljuk végig, hogy mikor voltunk utoljára szűrővizsgálaton!
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek