Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
SajtóközleményPDF Print E-mail
Saturday, 30 June 2007
Semmi esélye az MSZP-nek az elkövetkezendő három ciklusban ismét kormányra kerülni! 
 
Roma háború?PDF Print E-mail
Saturday, 30 June 2007
Bár az egymással szemben álló roma családok pénteken a polgármester előtt békét kötöttek egymással, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság továbbra is fokozott rendőri ellenőrzést tart Ercsiben. A Fejér megyei településen a héten már erőszakig fajuló események után a családok képviselői a békítő tárgyalás során kézfogással erősítették meg, hogy békében élnek egymással - számolt be az eseményekről a Független Hírügynökségnek Szabó Tamás polgármester. 
 
London felé vették útjukat a mohácsi cigányokPDF Print E-mail
Saturday, 30 June 2007
Kanada és Svédország után most Angliában próbálnak szerencsét a mohácsi romák. Eddig 20-25 család utazott el, de már az itthon maradtak közül is többen megvették a repülőjegyet.
 
"Lezsidóztak, lecigányoztak, sokkoló volt"PDF Print E-mail
Saturday, 30 June 2007
„Lezsidóztak, cigányoztak, ordenáré módon lehordtak és fejbevágtak” – így fogalmazott a Klubrádió Kontra című műsorában Kácsor Zsolt a Népszabadság debreceni tudósítója, akit tegnap bántalmaztak a Debrecenben. Mint arról már korábban beszámoltunk a Klubrádió Debrecenből sugárzott élő adását meg kellett szakítani pár percre, mert egy 30-40 fős árpádsávos zászlókkal felszerelkezett csoport megzavarta az adást és újságírókat is bántalmazott.
 
"Rohadt büdös cigány, parazita élősködő vagyok" - Hevesi roma család vádolja a rendőrségetPDF Print E-mail
Saturday, 30 June 2007
Kínzással, rasszizmussal és megalázással vádolja egy hevesi roma család a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság kommandósait. A múlt vasárnap történt esetről pénteken, a Roma Polgárjogi Alapítvány közreműködésével tartott hevesi sajtótájékoztatón számoltak be az érintettek.
 
Szállás szolgálatértPDF Print E-mail
Saturday, 30 June 2007
Három somogyi középiskolás roma fiatal a Somogy Megyei Rendőr- főkapitányság ösztöndíjasaként folytathatja tanulmányait a következő tanévben. A pályázatra azok a megyében élő végzős, illetve harmadik osztályos cigány származású középiskolások jelentkezhettek, akik a rendőri pályát szeretnék választani hivatásul - mondta Bíró Gábor.
 
Rendőri készültség - cigányháborúra készülnek ErcsibenPDF Print E-mail
Friday, 29 June 2007
Készültségbe helyezték a REBISZ bevetési egységét és a Fejér megyei rendőrség is nagy erővel van jelen Ercsiben, ahol a polgármester segítségével ma délelőtt két haragos cigánycsalád megpróbálja feloldani a közöttük feszülő ellenséges viszonyt.
 
Kolompár Orbán: egységes az MCF választási szövetségePDF Print E-mail
Friday, 29 June 2007
Egységes és erős az Országos Cigány Önkormányzaton (OCÖ) belül a Magyarországi Cigányszervezetek Fóruma, az MCF választási szövetsége - közölték a szervezet vezetői csütörtökön az MTI-vel, visszautasítva azt az állítást, hogy belső ellenzék próbálna kiválni a szövetségből.
 
Koncert meghívó - NÁDOR QUARTETT - BUDAPESTPDF Print E-mail
Friday, 29 June 2007
NÁDOR QUARTETT  - BUDAPEST2007. július 01. vasárnap 19.00 Fiatal Művészek HázaRoma Parlament - Sarasate koncertterem(Budapest, VIII. Tavaszmező u. 6., Tel./fax: 210-4798) A belépés díjtalan.Mindenkit szeretettel vár a rendezőség!
 
Podani Sándor : A koalíciós megállapodás igazi tartalma!PDF Print E-mail
Friday, 29 June 2007
Ha valaki, a sorok mögé néz, azonnal megállapíthatja, hogy az egészségbiztosítás átalakításáról született koalíciós megállapodás, a legnagyobb átverés, amit ez a koalíció az emberek bőrére, s holdudvaruk javára elkövet.
 
"Jöjjetek és lássátok" - MEGHÍVÓPDF Print E-mail
Thursday, 28 June 2007
Ezúton szeretnék tájékoztatást adni arról, hogy a szervezet vezetősége roma és nem roma aktivisták közreműködésével indított országjáró körutazás folytatódik az  „Egyenlő Esélyek Mindenki Számára”  Európai Év 2007 jegyében.
 
Végleg bezárták a nyíregyházi cigányiskolátPDF Print E-mail
Thursday, 28 June 2007
Végleg bezár a nyíregyházi, csak cigánygyerekek által látogatott guszevi iskola, hangzott el a TV2 híradójában. Nagy László alpolgármester szerint a szegregált iskola nem segíti elő az esélyegyenlőséget.
 
Győző papa újraélesztené a RomanticotPDF Print E-mail
Thursday, 28 June 2007
Idősebb Gáspár Győző fejébe vette, hogy bármi áron, de feltámasztja fia nagy sikerű együttesét, a Romanticot. A Story Online-nak elárulta: egyetlen vágya van még az életben, hogy Győzikét és a két énekesnőt ismét egy színpadon lássa. Ki hitte volna, hogy Győzike édesapja notórius Romantic rajongó? Az idős férfi autójában kizárólag az együttes lemezei szólnak, s minden dalt kívülről fúj. Amint mondja, élete egyik legnagyobb csalódása volt, amikor fia másfél évvel ezelőtt szélnek eresztette a lányokat.
 
Elégedetlen a roma koalíció - szakadni készül?PDF Print E-mail
Thursday, 28 June 2007
A kilépést tervező Országos Cigány Önkormányzat tagok szerint elnökük irtózik a szakmaiságtól. Akár napokon belül megdőlhet a szocialista-szabaddemokrata koalíciós többség az Országos Cigány Önkormányzatot irányító szövetségben, mert várhatóan nyolc képviselő kilép a szövetségből -
 
Kettős szülinap az MTV-benPDF Print E-mail
Tuesday, 26 June 2007
Kettős születésnapot ünnepel a Magyar Televízió. 1982-ben a szegedi körzeti stúdióban készült el az első román nyelvű adás, Ecranul nostru címmel, rá tíz évre pedig megszületett a romáknak szóló műsor.
 
Romákkal fenyegetik Szitát - mélygarázst építenénekPDF Print E-mail
Tuesday, 26 June 2007
Egy kínai áruház és több száz rászoruló roma városközpontba telepítésével fenyegette meg egy kaposvári építőipari vállalkozás vezetősége Szita Károly polgármestert és a helyi képviselő-testületet arra az esetre, ha nem hagyják jóvá egy mélygarázsbejáró kialakítását. A Főtér Kaposvár Kft. a polgármesteri hivatal mellé építene luxuslakásokat, de Szita Károly nem szeretné, ha az új lakók a sétálóutcán keresztül hajthatnának be az épület mélygarázsába.
 
20 éves a Fekete Doboz - Filmnapok az ÖrökmozgóbanPDF Print E-mail
Saturday, 23 June 2007
Péntektől vasárnap estig a 20 éves Fekete Doboz meghatározó alkotásait mutatják be az Örökmozgóban. A filmnapok keretében először vetítik le nyilvánosan az Ellenzéki Kerekasztal történetét megörökítő sorozatot - közölte a Független Hírügynökséggel Elbert Márta, a Fekete Doboz egyik alapítója.
 
Helycserés védekezésPDF Print E-mail
Friday, 22 June 2007
A kormányátalakítás legfeljebb az MSZP-nek üzen. Gyurcsány Ferenc másodlagos frissességű kabinetjében Kiss Péter megerősödött, ám nagyobb felelősség is szakadt a nyakába. "A Miniszterelnöki Hivatal a "boszorkánykonyhája" annak, ami a kormányban történik" - jelentette ki 2003-ban, első kancellária- miniszteri kinevezésekor Kiss Péter, megindokolva, miért tartja jelentősnek az először Kiss Elemér lemondása után megörökölt feladatot. A Gyurcsány Ferenc egyik fő pártbeli ellenlábasának tartott szocialista politikus múlt heti kinevezésével harmadszorra kerül ugyanabba a székbe.
 
A Dzsumbuj újabb részére került lakatPDF Print E-mail
Friday, 22 June 2007
A ferencvárosi polgármester az Illatos úti telep újabb részére tett lakatot csütörtök délelőtt, így az épületet még az idén le lehet bontani. A főváros IX. kerületi önkormányzata 2004 óta csaknem 600 millió forintot költött arra, hogy "Dzsumbuj"-ban élőket máshol elhelyezze és a kiürített épületeket megóvja az önkényes lakásfoglalóktól.
 
A KISEBBSÉGI JOGOK HELYZETEPDF Print E-mail
Friday, 22 June 2007
Tabajdi Csaba hivatalos európai parlamenti delegációval Tibetbe és Pekingbe látogatA delegáció programját Tibetben kezdi, ahol a kínai és a helyi vezetőkkel, többek között Lie Que-vel, a Tibeti Népi Kongresszus elnökével folytatnak tárgyalásokat.
 
"Aki teheti, nagyívben kerülje el a cigánytelepeket"PDF Print E-mail
Friday, 22 June 2007
Elhatárolódik az Allianz az interneten terjedő cigányozó e-mailtől, a cég belső vizsgálatot indított a vállalat egyik címéről küldött elektronikus levél miatt - közölte a részvénytársaság pr-vezetője, Szanyi Laura csütörtökön este az MTI-vel.
 
Válaszra sem méltatják a roma nevű álláskeresőketPDF Print E-mail
Thursday, 21 June 2007
A romák és a fogyatékkal élők ritkábban kapnak választ az álláshirdetésekre beküldött önéletrajzaikra - derült ki a TÁRKI tesztelésén. Egy hasonló vizsgálaton már korábban is kiderült, hogy a szomorú arckifejezésű roma álláskeresők ritkán válhatnak titkárnővé, viszont a komoly arcú roma férfiak jó eséllyel pályáznak portásmunkára.
 
Durván cigányozó körlevél terjed egy bank címérőlPDF Print E-mail
Wednesday, 20 June 2007
Durván cigányozó elektronikus körlevél terjed az Allianz Bank egyik e-mail címéről, amelyben az ismeretlen szerző a többek közt az „aljadéknak, bűnöző retkeknek” és „élősködőknek” nevezett romákat azzal vádolja, hogy egy bizonyos „cigánytrükkel” kifosztják a cigánytelepeken keresztül hajtó autósokat. Az Allianz szerint valaki visszaélt a társaság nevével.
 
Kiss Péter több párbeszédet ígérPDF Print E-mail
Wednesday, 20 June 2007
Kevesebb beszédet és több párbeszédet ígért Kiss Péter Miniszterelnöki Hivatalt (MeH) vezető miniszterjelölt keddi meghallgatásán az Országgyűlés Emberi Jogi, kisebbségi, Civil- és Vallásügyi Bizottsága előtt. A testület 10 igen, 8 nem és 1 tartózkodás mellett támogatta Kiss Péter kinevezését.
 
Cigány politikus támadt a rendőrökre GyöngyösoroszibanPDF Print E-mail
Tuesday, 19 June 2007
A helyi cigány kisebbségi önkormányzat vezetője ütött meg egy rendőrt a Heves megyei Gyöngyösorosziban. A tömegverekedés helyszínére kiérkező rendőrök azt hitték: a politikus nekik akar segíteni, ám az rájuk támadt. Ellene hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás. A járőrök egy tömegverekedés feloszlatásához mentek a helyszínre és azt hitték, hogy a kisebbségi politikus nekik akar segíteni, ám meglepetésükre a képviselő rátámadt az egyik rendőrre – magyarázta a helyzetet a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn.
 
MeghívóPDF Print E-mail
Tuesday, 19 June 2007
Tisztelettel meghívunk „A rendőrség civil kontrolja és az igazoltatások gyakorlata” címet viselő, soron következő Roma Café programunkra.2007. június 18. 17 óra,                                 1078. Bp. Nefelejcs u. 39. Alapítványunk Könyvtára.
 
Bemutatták az új kormányszóvivőketPDF Print E-mail
Sunday, 17 June 2007
Bemutatták az új kormányszóvivőket. Immár hivatalosan is Budai Bernadett és Daróczi Dávid a poszt várományosai. Gál J. Zoltán, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára szerint a két új szóvivő helyt fog állni.
 
Roma származású szóvivője lesz a kabinetnekPDF Print E-mail
Saturday, 16 June 2007
Átszabta kormányát Gyurcsány Ferenc - a várakozásokhoz képest nem kicsit, nagyon. Mert nemcsak a gombokat cserélte fel, illetve ki, de a kormányzati kabát fazonját is átalakította. Nem csupán a miniszterek körét bolygatta meg, hanem részben a struktúrát is átformálta.
 
Roma napló 1.PDF Print E-mail
Saturday, 16 June 2007
Cigány ügyeink nem úgy zajlanak, ahogy az elemi logika szerint kellene. Az elmúlt másfél évtizedben a százszorosára nőtt szellemi közfigyelemnek el kellett volna vezetnie valamilyen belátáshoz, felismerésekhez, új érzékenységhez, használható nyelvhez, közös gondolathoz. Mindebből azonban semmi sincs. Mondhatnánk, teljes a kifulladás. Már mindenki elmondta a magáét, cigány érdekképviseletek, cigány és nem cigány jogvédők, kutatók, szakértők, politikusok.
 
Szalonnai labdarúgó sportegyesület a roma és nem roma médiától vár segítségetPDF Print E-mail
Saturday, 16 June 2007
Településünk 1962 óta várta, hogy történelmi pillanathoz érkezzen.  Szalonnai KSE labdarúgó csapata ugyanis 2006-2007-es megyei II.- osztály Északi csoport labdarúgó bajnokság győztese lett, több várost illetve települést megelőzve.
 
Kiss Péter majdnem miniszterelnök lettPDF Print E-mail
Friday, 15 June 2007
Kiss Péter várható szerepe a megváltozott kormánystruktúrában az alkotmányt nézve nem létező miniszterelnök-helyettesi poszt. A kifejezés mögött a kormány és a frakciók közötti kommunikáció, valamint az új öt fős kormánykabinet vezetője értendő.
 
Kormányátalakítás vagy új névtábla - csere?PDF Print E-mail
Friday, 15 June 2007
Az elmúlt 365 napban a miniszterelnöknek 365 különféle javaslata volt arra, hogyan lehet a kormány működését „javítani”. Ez a háromszázhatvanhatodik. Ilyen a kormányátalakítás szocialista módra: a sakktáblán ugyanazt a néhány figurát mozgatja a miniszterelnök ide-oda.
 
Miniszterelnök úr, ön ciki ennek az országnak!PDF Print E-mail
Friday, 15 June 2007
Miniszterelnök úr! A politikai hazugság iparszerű használata az Ön nevéhez fűződik. Ön hozta be, Ön üzemelteti, reméljük Önnel együtt távozni is fog - jelentette ki Navracsics Tibor az őszödi beszéd kapcsán tartott parlamenti vitanapon.
 
Szilvásy beismerte távozását?PDF Print E-mail
Friday, 15 June 2007
Még a héten meneszthetik Szilvásy Györgyöt, aki állítólag családi okokkal indokolta távozását egy hírügynökségnek. A Kormányszóvivői Iroda szerint azonban a miniszter nem is nyilatkozott. Az FN szakértői szerint leváltása egyértelmű bukás számára, a miniszterelnököt viszont megerősítheti és potens kormányfőként tüntetheti fel.
 
Titkos rendőrségi terv a "cigánybűnözés" ellen?PDF Print E-mail
Thursday, 14 June 2007
Jobbik szerint ma Magyarországon sem a kormány, sem a szakminisztérium, sem a rendőrképzés struktúrája nem alkalmas a "cigánybűnözés" megfékezésére, ezért a rendőrség szerkezeti felépítésében és a rendőrök oktatásában is célirányos változtatások elengedhetetlenek.
 
Ciganysor, Hungary: a CNN szerint jó idő van a romáknálPDF Print E-mail
Thursday, 14 June 2007
Érdekes településnévre hívta fel a Hírszerző figyelmét olvasónk, aki megnézte, milyen magyar városok időjárását lehet lekérdezni a CNN weather-rovatában. Például ezt: Ciganysor. Lapunk először kurucinfós hekkre gyanakodott, aztán kitartó, kb. 4 perces tényfeltáró munka után rá kellett jönnünk: van ilyen település. És van még más is.
 
Már a japánok is a magyar romák elkülönítésével foglalkoznakPDF Print E-mail
Thursday, 14 June 2007
Magyarországon a roma gyermekek nagyjából negyede tanul elkülönítve, a speciális tantervű iskolában járók aránya pedig eléri a negyven százalékot. "A romák minőségi oktatáshoz való egyenlő mértékű hozzájutása Magyarországon" címmel mutatta be szerdán jelentését a Nyílt Társadalom Intézet EU Monitoring and Advocacy Programja (EUMAP) Tiszaburán.
 
Esélyt sem adnak a romáknak a telefonos álláskereséseknélPDF Print E-mail
Thursday, 14 June 2007
Erős nemi és etnikai diszkriminációt tapasztaltak a Tárki munkatársai, akik a telefonos álláskeresés során alkalmazott előszűrés tanulságait vizsgálták - derült ki a 2006 őszén elvégzett felmérésből, amelynek eredményét a társadalomkutató intézet kedden közölte az MTI-vel.
 
Költöznek az olaszliszkai romákPDF Print E-mail
Thursday, 14 June 2007
A hétvégi jótékonysági koncert miatt sokan elhagyják otthonukat, több család pedig végleg elköltözik a településről, mert elegük lett az atrocitásokból.Félnek a romák Olaszliszkán a hétvégi jótékonysági koncerttől.
 
Megjelent az Amaro Drom legújabb száma!PDF Print E-mail
Thursday, 14 June 2007
2007. május Zsigó Jenő‘: Tanév után, tanév előtt Kor-szerű történet Valóságközelből egy pécsi civilszervezet„Aranyosak, és mindent elintéznek ezek a gyerekek” Idős pécsi cigányok gondozásaModellezők Vállalati felelősségvállalás a roma fiatalok oktatásáért Kérem kattintson a "Tovább" gombra a tartalomajánló megtekintéséhez!
 
Rádió C - Domino - 2007. június 12.PDF Print E-mail
Wednesday, 13 June 2007
Rádió C - Domino - 2007. június 12.Vendégek: Makkai István FCÖ elnök   Kovács Ferenc FCÖ képviselőMűsorvezető: Fátyol Tivadar
 
Taraf kiállításPDF Print E-mail
Wednesday, 13 June 2007
A nagy érdeklődésre való tekintettel a Fővárosi Önkormányzat Cigány Ház Balázs János Galériában rendezett TARAF című kiállítását 2007. június 20-ig meghosszabbította. A kiállítás megtekinthető:Magyarországi Roma Parlament1084 Budapest Tavaszmező utca 6. I. em.nyitva: H-P 9-17 óráigtel/fax: 210-4798
 
A kormány elméleti felhőjárása cigányügybenPDF Print E-mail
Wednesday, 13 June 2007
Bencsik János országgyűlési képviselő, tatabányai polgármester a Roma Integráció Évtizede program parlamenti vitája során kifejtette: nem ért egyet azon kormánypárti felszólalókkal, akik kilencévi kormányzati pozícióval a hátuk mögött még mindig csak azt hangoztatják, hogy "tenni kellene valamit".
 
Horváth Aladár esélyegyenlőségi miniszteri biztos leszPDF Print E-mail
Wednesday, 13 June 2007
Esélyegyenlőségért felelős miniszteri biztosnak nevezik ki Horváth Aladárt, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnökét, volt miniszterelnöki tanácsadót - értesült az MTI kormányzati forrásból. Több, neve elhallgatását kérő kormányközeli politikus is elmondta, hogy Horváth Aladár, aki Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc előző kormányzati ciklusában is a kormányfő társadalompolitikai tanácsadó testületének tagja volt, június 15-én lép hivatalba, amely Kiss Péter szociális és munkaügyi miniszter felügyelete alá fog tartozni.
 
A szegény beteg nem tudja megfizetni az egészségétPDF Print E-mail
Tuesday, 12 June 2007
A magyar lakosság egyharmada szegénységben él, közöttük legtöbben a betegek - hangsúlyozta napirend előtti felszólalásában Farkas Flórián.A magyarországi cigányok tíz évvel hamarabb halnak meg, mint nem cigány honfitársaik - emlékeztetett Farkas Flórián. A politikus aláhúzta: ez azért van így, mert legszegényebb réteg - köztük a cigányság - tartós létbizonytalanságban él, munkanélküli, vagy csak időnként jut alkalmi közmunkához.
 
Kaltenbach: eltűntek a nemzeti kisebbségekPDF Print E-mail
Tuesday, 12 June 2007
Kaltenbach Jenő 12 év után, július elsejével köszön le a nemzeti és etnikai kisebbségek országgyűlési biztosának posztjáról. Az ombudsman szerint a kisebbségi törvény módosítása államilag szentesített csalás. Úgy gondolja, ma a gyakorlatban nem létezik a kisebbségi autonómia, a nemzeti kisebbségeket felszámolták, a cselekvési programok pedig illúziók.
 
Majtényi nem vállal több jelöléstPDF Print E-mail
Tuesday, 12 June 2007
Ha érkezne ilyen kérés, elhárítanám - mondta Majtényi László hétfőn Budapesten arra a felvetésre, mi lenne, ha Sólyom László ismét őt jelölné az állampolgári jogok országgyűlési biztosának. A volt adatvédelmi biztos erről azt követően beszélt újságíróknak, hogy a köztársasági elnök néhány perccel korábban úgy fogalmazott: "az sincs kizárva, hogy Majtényit még egyszer jelölöm".
 
Sólyom nem enged a jelölésbőlPDF Print E-mail
Tuesday, 12 June 2007
Az előzetes várakozásoknak megfelelően nem választotta meg Majtényi Lászlót az állampolgári jogok országgyűlési biztosává a parlament. Kállai Ernő kisebbségi biztosként viszont letehette a hivatali esküt. Az interpellációk és az azonnali kérdések közül hét is az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézettel foglalkozott.
 
Szavaztak az ombudsmanokról: Kállai igen, Majtényi nemPDF Print E-mail
Monday, 11 June 2007
Az Országgyűlés Kállai Ernőt kisebbségi ombudsmannak választotta, Majtényi László azonban nem kapta meg a kinevezéséhez szükséges kétharmados többséget.
 
Ma járt le a roma pályázatPDF Print E-mail
Monday, 11 June 2007
Ma járt le a hazai roma kisvállakozások piaci esélyeit és versenyképességét segítő pályázat beadási határideje.A hazai finanszírozású tender keretében összesen 250 millió forintot kaphatnak cigány vállalkozók.
 
NEM ADJUK FÖL!PDF Print E-mail
Monday, 11 June 2007
Magyarország rossz útra tévedt, ahonnan ki kellett mozdítani és ehhez a szocialistáknak volt bátorságuk. Szó sem lehet arról, hogy visszaforduljunk – mondta az elmúlt évet értékelve Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, a szocialista párt elnöke szombaton, az Egyéves a kormány című nagygyűlésen. Sem megállni, sem lassítani nem kívánok, és nem is fogok – tette hozzá.   {mgmediabot2}path=http://www.mszp.hu/download/ivideo/070609_gyf_beszed.swf|popup=Kattintson ide a videofelvétel megtekintéséhez!|width=320|height=320{/mgmediabot2}
 
Choli Daróczi József: Milyen társadalmi szükségletek indokolják a cigány politika egységesülésétPDF Print E-mail
Monday, 11 June 2007
Mindaddig, amíg a cigányság "Rosszhiszemű-, Jogcím-, Foglalkozásnélküli-, Vagyon- és Hajléktalan, Képzetlen, Kifosztott és Kisemmizett, Megtűrt és Prostituált Társadalmon Kívüli" népcsoportja az országnak, mindaddig, amíg a "cigánybűnözés" nem cigány bűnözés Magyarországon, addig nincs jelentőssége, nem értelmezhető az oktatási-, foglalkoztatási-, lakhatási-, megélhetési-, beilleszkedési integráció fogalma.
 
"Magyarország megmozdult" - legalább Gyurcsány elégedett a kormány első évévelPDF Print E-mail
Monday, 11 June 2007
Hetven oldalas kiadványban számol be a kormány egyéves tevékenységéről. Az Új Magyarország egyensúly-reform-fejlesztés című anyagban Gyurcsány a miniszterelnök azt írja: az adatok azt mutatják, hogy a reformoknak és az egyensúlyteremtő kiigazításnak megvannak az első eredményei.
 
Ombudsmanokat választ az OrszággyűlésPDF Print E-mail
Monday, 11 June 2007
Az államfő május végén jelentette be, hogy Majtényi Lászlót jelöli általános, Kállai Ernőt pedig kisebbségi ombudsmannak. Hétfői ülésén Sólyom László köztársasági elnök jelenlétében titkos szavazással választhatja meg a kisebbségi és az állampolgári jogok országgyűlési biztosát a parlament.
 
Kormánybeszámoló - programok az esélyegyenlőségértPDF Print E-mail
Monday, 11 June 2007
A gyermekszegénység leküzdését, a romák társadalmi integrációját és a leghátrányosabb helyzetű térségek felzárkóztatását kell szolgálnia a különböző ágazati reformoknak, ezek megvalósításához európai uniós forrásokat is igénybe vesz a kormány - derül ki az Új Magyarország - Beszámoló a kormány egyéves munkájáról című dokumentumból.
 
"Mi leszek, amikor nagy leszek" - rajzverseny roma fiataloknakPDF Print E-mail
Monday, 11 June 2007
Szolidaritási rajzversenyt szervezett roma fiataloknak az Amnesty Internetional Budapesten. A vasárnap délutáni versenyen roma fiatalok rajzolják le, hogyan képzelik el felnőttkorukat. A jogvédő szervezet az akcióval arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a kelet-európai romák még mindig nem kapnak annyi lehetőséget, mint a többség.
 
Hátrányból indul a roma értelmiségPDF Print E-mail
Monday, 11 June 2007
A romák felzárkózásában kulcsszerepe van az oktatásnak, ám a fiatalok döntő többsége az érettségiig sem jut el. Pedig egy értelmiségi réteg kialakulása sokat segíthetne.
 
Kusturica punkoperát rendezettPDF Print E-mail
Monday, 11 June 2007
Emir Kusturica boszniai filmrendező a Cigányok ideje című darabja az első punkopera, amelyet a párizsi Bastille operaház bemutat.
 
Adózniuk kell a gyógynövénygyűjtőknek isPDF Print E-mail
Monday, 11 June 2007
Egészségügyi hozzájárulást és adót is kell fizetniük a gyógynövénygyűjtőknek, ettől az évtől. A gyógynövényeket évtizedek óta elsősorban cigányok gyűjtik, ők ismerik hol és mit lehet szedni.
 
"Döntésre" ítélve a Fővárosi Cigány Ház - Romano KherPDF Print E-mail
Saturday, 09 June 2007
 Fővárosi Cigány Ház - Romano Kher 2007. évi költségvetése
 
Új cigány önkormányzati szövetséget alakított FarkasPDF Print E-mail
Saturday, 09 June 2007
Farkas Flórián elnökletével megalakult a Cigány Önkormányzatok Országos Szövetsége Lakitelken. Az új szerveződés közös munkacsoportot hozott létre a Nemzeti Fórummal – tájékoztatott a két szervezet elnöke pénteken. Céljuk a Lungo Drom választási programjának megvalósítása.
 
Útravaló program: nem fizetnek a szegény gyerekeknekPDF Print E-mail
Saturday, 09 June 2007
Hiába várnak ösztöndíjukra Hiller István mintaprogramjának résztvevői Mintegy 770 millió forint elmaradást halmozott fel az Oktatási és Kulturális Minisztérium az Útravaló ösztöndíjprogramban részt vevő hátrányos helyzetű diákok és tanáraik kárára – ismerték el többszöri megkeresésünkre a tárcánál.
 
"Verecke híres útján"PDF Print E-mail
Friday, 08 June 2007
A Deák Ferenc Közéleti Klubtisztelettel meghívja Önt „Verecke híres útján…”Magyar sorskérdések Kárpátalján című klubestjére.Időpont: 2007. június 14. csütörtök, 19 óra
 
Csak három tanár maradt a 110 gyerekrePDF Print E-mail
Friday, 08 June 2007
Ugyan Tarnabodon sem ért véget a tanév, még incs az iskolában tanítás. Valami azonban mégis van, hiszen ott zsibonganak a gyerekek. Az iskolában jelenleg csak őrzik a gyermeket – vázolta a helyzetet Hegedűs Zsuzsa, az iskola igazgatója. Minden bajok oka a pedagógushiány: az iskolában csak három tanár van.
 
Méltóságot mindenkinekPDF Print E-mail
Friday, 08 June 2007
Solt Ottília címben jelzett mottójával a jogkiterjesztés politikájáról, az emberi méltóságról, a szegények, hajléktalanok, romák, pszichiátrián kezeltek, betegek problémáiról beszélt Várady Tibor, Védegylet/Humanista Mozgalom, Bencsik János, Tatabánya polgármestere és Fridli Judit jogvédő.
 
CélzatlanulPDF Print E-mail
Friday, 08 June 2007
Nem hoztak lényeges javulást az elmúlt években a roma integrációs programok, sőt még azt sem lehet tudni, pontosan mennyi pénz jutott el az érintettekhez. Élete mindenkinek van, na de önéletrajza? - egyebek között e címmel indított kurzust a Komlói Rehabilitációs Központ a vonzáskörzetében élő tartósan állás nélkül lévők számára. A kistérség össznépessége 43 ezer fő, az aktív korúak aránya 60 százalék, s a többségük munkanélküli.  
 
Egy este a cigányoknálPDF Print E-mail
Friday, 08 June 2007
Erős színekkel, eleven gesztusokkal, izzó zenékkel telik meg esténként az Erzsébet téri Gödör: zajlik a Roma Kulturális Hét.
 
A területi kisebbségi önkormányzatok működése - KonzultációPDF Print E-mail
Friday, 08 June 2007
Budapest, 2007. június 11. (hétfő) 11.00hHelyszín: Újvárosháza DísztermeBudapest, V. ker. Váci utca 62-64
 
Jászsági Roma Polgárjogi Szervezet - SajtóközleményPDF Print E-mail
Thursday, 07 June 2007
A Jászsági Roma Polgárjogi Szervezet az Egyenlő Esélyek Mindenki Számára Európai Évében országjáró körutazást, békemenetet indított el 2007. június 2.-i kezdettel, az országban élő roma közösségeket érintő iskolai szegregáció feltárása érdekében.
 
Romológiakurzus mindenkinekPDF Print E-mail
Thursday, 07 June 2007
Kállai Ernő kisebbségi ombudsman-jelölt a diszkriminációról, a romungró zenész ősökről és az etnikai konfliktusokról.Korábbi gyakorlatának megfelelően a pártokkal történő egyeztetés nélkül állított jelöltet Sólyom László köztársasági elnök az általános és a kisebbségi ombudsmani posztra. Ha a képviselők kétharmada elfogadja, az utóbbi tisztség a politikában még újonc Kállai Ernő kisebbségkutatónak jut.
 
Megalakult a kisebbségi kérdésekkel foglalkozó közjogi munkacsoportPDF Print E-mail
Thursday, 07 June 2007
Megalakult a kisebbségi kérdésekkel foglalkozó közjogi munkacsoport szerdán Budapesten; a testületet, amelynek önkormányzati képviselők és szakértők a tagjai, Molnárné Asbóth Erika, a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) munkatársa vezeti.
 
Összezárnak a rendőrök a jogvédők előttPDF Print E-mail
Thursday, 07 June 2007
Szinte lehetetlen küldetésre vállalkozik ma Magyarországon az a jogvédő, aki rendőri bántalmazás ügyében képvisel egy sértettet- állítja a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Iroda.A NEKI 2006-os beszámolójából kiderül, szinte minden ügyben sikeresen lépnek fel a diszkrimináció ellen, de a rendőrök összezáró sorfalán fennakadnak.
 
A szomorú cigányasszonyból nem lesz titkárnőPDF Print E-mail
Thursday, 07 June 2007
Nem sok esélye van valóra váltania álmát annak a roma nőnek, aki polgármesteri hivatalban akar titkárnő lenni - derül ki a TÁRKI vizsgálatából. A kutatók fényképeket mutatva érdeklődtek a jelentkezők esélyeiről, és megállapították, egyértelmű hátrány a roma származás, viszont javíthat az esélyeken az arckifejezés.
 
A kisebbségi jogok védelme állt a középpontban Szili Katalin európai parlamenti látogatásánPDF Print E-mail
Thursday, 07 June 2007
A kisebbségi jogok biztosításának fontosságát hangoztatták elsősorban Szili Katalin, az Országgyűlés és Hans-Gert Pöttering, az Európai Parlament elnöke szerdán Brüsszelben tartott találkozójukon. A kétoldalú tárgyalást követően bemutatták az EP-ben az Országgyűlés gondozásában, magyar szerkesztésben megjelent, A nemzeti és etnikai kisebbségi jogok nemzetközi forrásai című, három nyelvű (magyar, angol, francia) kisebbségi politikai állásfoglalás és jogforrás-gyűjteményt.
 
Rajzverseny a roma gyerekekért vasárnapPDF Print E-mail
Wednesday, 06 June 2007
Az Amnesty International rajzversenyt rendez vasárnap délután, melynek egyik célja a tiltakozás a roma gyerekek elkülönített oktatása ellen - mind Magyarországon, mind a szomszédos országokban.  Kérünk Benneteket, segítsetek abban, hogy lehetőség szerint minél több roma gyerek eljöjjön rajzolni! Fontos célt szolgál, és jó szórakozás is lesz akár az egész családnak.
 
Menekülnek a romák OlaszliszkárólPDF Print E-mail
Wednesday, 06 June 2007
Rettegnek a romák Olaszliszkán. A kisebb atrocitások, ordítozások, ablaktörések szinte megszokottak Szögi Lajos meglincselése óta, most azonban 2000 motoros dübörög majd át a településen a megbékélés elnevezésű koncertre érkezve. Sok roma fizet azért, hogy június 17-én elvigyék őket a faluból, de akad olyan is, aki végleg elhagyta otthonát.
 
Véresre verték a roma családot - évek óta tart a terror?PDF Print E-mail
Wednesday, 06 June 2007
Véresre vertek egy darányi roma családot, mert egyikük a kelleténél hangosabban hallgatta a zenét. A romák évek óta tartó terrorról beszélnek.
 
Teleki László: a pártok kezeljék saját ügyként a cigányság integrációjátPDF Print E-mail
Wednesday, 06 June 2007
A romák társadalmi integrációjának kérdését minden pártnak saját ügyként kell kezelni, s ha ez így lesz, akkor az Országgyűlés a roma évtized program cselekvési tervéről még ebben az ülésszakban határozatot hozhat - mondta Teleki László, az MSZP országgyűlési képviselője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
 
Ösztöndíjas Roma Fiatalok Művészeti Gálája - Roma ParlamentPDF Print E-mail
Wednesday, 06 June 2007
Ösztöndíjas Roma Fiatalok Művészeti GálájaRoma ParlamentBudapest VIII., Tavaszmező út 6. További információk:Fővárosi Önkormányzat Cigány Ház - www.ciganyhaz.hu Tel. /fax: 306-6812;Szervező: Ösztöndíj Központ/Huszár u. 6.
 
"Az egyenlő bánásmódról szóló irányelv mihamarabbi felülvizsgálata szükséges"PDF Print E-mail
Wednesday, 06 June 2007
„A faji vagy etnikai származásra való tekintet nélküli egyenlő bánásmód elvének alkalmazásáról” szóló európai tanácsi irányelv végrehajtásáról készített jelentést az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága. Vladimir Spidla, az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és esélyegyenlőségért felelős biztosa a 2007-es Esélyegyenlőség Éve kapcsán jelentette be tavaly októberben, hogy a Bizottság felül kívánja vizsgálni a vonatkozó irányelveket.
 
A KDNP felkarolja a cigányság ügyétPDF Print E-mail
Tuesday, 05 June 2007
Semjén Zsolt: „Ami történik, az az idősebb betegek és szegényebb rétegek számára egyfajta társadalmi eutanázia lesz”
 
Servus plusz jótékonysági koncert - Merlin SzínházPDF Print E-mail
Tuesday, 05 June 2007
Június 15-én, pénteken, a Merlin Színházban kerül megrendezésre a Servus Plusz jótékonysági koncert. A gálaműsor célja, a jótékonykodás mellett, a hazai zenerajongóknak bizonyítani a holland/norvég-roma interkulturális zenei kapcsolat létezését.
 
ATHE SAM - Roma Összművészeti Fesztivál - Fotóriport - 2007. június 4.PDF Print E-mail
Tuesday, 05 June 2007
Az egyhetes fesztiválon a látogatók betekintést nyerhetnek a roma kultúra különböző művészeti ágaiba, és talán kicsit az életükbe is! A programok minden este három-négy helyen zajlanak a klubban, és a teraszon. A tegnapi megnyitón részt vettünk mi is, tekintse meg fotóriportunkat.
 
Még mindig keresik Cinka Pannát - filmszereprePDF Print E-mail
Monday, 04 June 2007
Magas szinten hegedülni tudó és jó színészi képességekkel rendelkező:- 15-19 év közötti fiatal hölgyet- 43-50 év közötti uratA címszereplő „CINKA PANNA” és az édesapját játszó „CINKA PRÍMÁS” szerepére.
 
Koalíciós háború minden fronton: SZDSZ-es vészjelzés GyurcsánynakPDF Print E-mail
Monday, 04 June 2007
Az SZDSZ nem adott egyhónapos ultimátumot a szocialista pártnak - közölte a koalíciós egyeztetésért felelős liberális államtitkár az MTI-vel vasárnap. Horn Gábor szerint ugyanakkor nincs olyan kérdés, amelyben ne lennének megoldhatatlannak látszó konfliktusok a koalíciós partnerek között.
 
Filmfesztivál a bemutatás jegyébenPDF Print E-mail
Monday, 04 June 2007
Első alkalommal rendezi meg a Polifilm Műhely Alapítvány a roma kisebbségi közösséghez tartozók valamint a fogyatékkal élők filmfesztiválját; a seregszemlét pénteken és szombaton tartják az Aranytíz Művelődési Központban, Budapesten. A közlés szerint az "Ilyenek vagyunk" címmel megrendezendő kétnapos fesztivál célja, hogy a kisebbségi csoportokhoz - a roma közösséghez vagy a fogyatékkal élők közé - tartozó filmes alkotók bemutatkozhassanak a nagyközönség előtt.
 
Romabotrány SiófokonPDF Print E-mail
Sunday, 03 June 2007
Elutasították a roma gyerekek felvételét a siófoki Vak Bottyán iskolába - panaszolták lapunknak a szülők. Ügyvédhez fordultak, s a szakember szerint nem lett volna jogszabályi akadálya a cigánygyerekek felvételének.
 
Bezár az Ernst MúzeumPDF Print E-mail
Sunday, 03 June 2007
Az  UTOLSÓ kiállítás pénteken, június 1-én nyílik. Egy fantasztikus anyag Németh Ágnestől. Földképek, fűzfából fonott, sárral tapasztott rejtelmes figurák. Fa, lószőr, kagyló, bambusz, fonott fűz, s ezek kombinációi a jellemzőek Németh Ágnes képzőművész utóbbi években készült munkáira, amelyek legutóbb Helsinkiben arattak zajos sikert. 
 
Most jön a nehezePDF Print E-mail
Sunday, 03 June 2007
Az MSZP-nek is érdeke lenne az előrehozott választás, ha meg akar őrizni valamit pozícióiból - állítja Stumpf István.Az MSZP-nek is érdeke lenne az előrehozott választás, ha közép- vagy hosszú távon meg akar őrizni valamit a pozícióiból - állítja Stumpf István. Az általa vezetett Századvég Alapítvány lapunk megjelenése után dobja piacra a második Gyurcsány-kormány első évéről szóló kiadványát.
 
"Nemzetiségi fórum" alakul Szili Katalin javaslatáraPDF Print E-mail
Sunday, 03 June 2007
A házelnök azzal indolkolta javaslatát, hogy 15 éve nem sikerült megoldani a kisebbségek parlamenti képviseletét, így e fórum -- amíg e hiányosságot nem sikerül pótolni -- lehetőséget biztosítana az érdekek képviseletére.
 
Zenei meghívó -Sok szeretettel meghívjuk Önt a műsorunkra!PDF Print E-mail
Sunday, 03 June 2007
Hozza el kedvesét, ismerőseit is! Igérjük nem fogják megbánni!  Zenedélután a Hálózat a Kultúráért Művészetért Egyesület szervezésében (operett, magyar nóta, tánczene és dalest). 2007. június 8-án, pénteken, 15 órai kezdettel Újpesten az Ady Endre Művelődési Központban (1043 Bp. Tavasz u.4.)
 
Demonstrációt tartott az FRDESZPDF Print E-mail
Sunday, 03 June 2007
Demonstrációt tartott a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDESZ) június elsején este kilenc órakor a Kossuth téren. A fáklyás demonstráció célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a rossz munkakörülményekre, az alacsony bérezésre.
 
Jászsági Roma Polgárjogi Szervezet - SajtóközleményPDF Print E-mail
Sunday, 03 June 2007
A Jászsági Roma Polgárjogi Szervezet az Egyenlő Esélyek Mindenki Számára Európai Évében országjáró körutazást, békemenetet szervez az országban élő roma közösségeket érintő iskolai szegregáció feltárása érdekében.
 
Meghívó - Tiszabura 2007.06.13PDF Print E-mail
Saturday, 02 June 2007
Ez úton szeretnénk meghívni az EUMAP által ’A romák minőségi oktatáshoz való egyenlő mértékű hozzájutása, Magyarország’ címmel megjelenő országjelentés iskolalátogatással egybekötött bemutatójára. A bemutató helyszíne Tiszabura, időpontja pedig 2007. június 13.
 
Meghívó - Koraszülöttek napja - minden tizedik gyermek koraszülött hazánkbanPDF Print E-mail
Saturday, 02 June 2007
Riasztó statisztika: kétszer annyi a koraszülött Magyarországon, mint az Európai Uniós átlag. Ez a népbetegség jobban jellemzi hazánkat, még a körülöttünk lévő országoknál is. Itthon évente 8 – 8,5 ezer csecsemő jön idő előtt világra, vagy születik 2500 gramm alatti súllyal.
 
A 100 tagú cigányzenekar kamarazenekara nagyszabású jótékonysági koncertett adott május 28-ánPDF Print E-mail
Friday, 01 June 2007
A 100 tagú cigányzenekar kamarazenekara nagyszabású jótékonysági koncertet adott május 28-án, a VI. kerületi Avilai Nagy Szent Teréz templomban. Tekintse meg képriportunkat.
 
Roma magazin - 2007. május 28.PDF Print E-mail
Friday, 01 June 2007
Roma magazin - 2007. május 28-i adása
 
Diszkirminálják a romákatPDF Print E-mail
Friday, 01 June 2007
Elmarasztalta Horvátországot csütörtökön az Emberi Jogok Európai Bírósága a roma és szinti népesség hátrányos megkülönböztetése miatt.   
 
Ismét balhé van az Országos Cigány ÖnkormányzatbanPDF Print E-mail
Friday, 01 June 2007
Nem sikerült közös nevezőre jutnia a Lungo Dromnak és a Magyarországi Cigányszervezetek Fóruma (MCF)választási szövetségének az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) csütörtökön tartott közgyűlésén. A Lungo Drom kivonult a tanácsteremből - közölte Farkas Flórián, a párt vezetője az MTI-vel.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk