Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
A somogyi Táskán már nincs cigánytelepPDF Print E-mail
Friday, 29 December 2006
Több mint három évtized után felszámolták a cigánytelepet a Somogy megyei Táskán; a telep lakói már mindannyian új lakásaikban töltötték a karácsonyt - közölte a mintegy 500 lakosú település polgármestere.
 
Gratulálunk a DíjazottaknakPDF Print E-mail
Wednesday, 20 December 2006
2006. december 19-én, kedden délelőtt az Országház Vadász-termében, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök átadta a Kisebbségekért Díjakat.
 
NOL-fórum: Cigányügyben nem történt semmiPDF Print E-mail
Wednesday, 20 December 2006
"...az életnek egyetlen olyan területét se lehet említeni, még mutatóba sem, ahol csökkent volna a távolság a cigány és a nem cigány lakosság között. Távolság? Talán inkább szakadék..." - írta Cigánykerék címmel Czene Gábor, lapunk főmunkatársa, aki a NOL vitafórumának vendége lesz december 21-én, csütörtökön 14 órától.
 
Megjelent az AMARO DROM legújabb száma - Vegye kézbe saját sorsát, történetét, kultúráját!PDF Print E-mail
Wednesday, 20 December 2006
2006. DECEMBERZsigó Jenő: Vészfék"Kiemelten fontos célcsoport" Cigányok az Új Magyarország Fejlesztési TervbenMinden szinten szinte minden Új Magyarország Fejlesztési Tervről"Svédbe nekünk nem terem babér" Mohácsi riport a Svédországba készülő romákkal
 
-PRESS Mindentudás EgyetemePDF Print E-mail
Tuesday, 19 December 2006
Kedves feltörekvő vidéki vállalkozó OCÖ-s képviselő!Legutóbbi leveledben a C-PRESS Hírügynökséget a következőképpen jellemzed: „igazi Hyde Parkja lett a cigány hordószónokoknak” - pedig Te is a C-PRESS Hírügynökség főoldalán fogalmaztad meg eddig az OCÖ maffia-vezetéssel szembeni személyes kritikádat 2006. február 19-i írásodban.
 
Fotópályázat kiterjesztésePDF Print E-mail
Tuesday, 19 December 2006
A Dunántúli Roma Vezetők Szövetsége 2006. novemberében kiírt„A romák, ahogy én látom”című, a romák mindennapjait megjelenítő fotópályázatát, amelyet elsősorban de nem kizárólag a dunántúli amatőr fotósok számára hirdettünk meg, a nagy érdeklődésre való tekintettel. 
 
Újságírók és képviselők ellen tervez akciót a szélsőséges csoportPDF Print E-mail
Monday, 18 December 2006
Baloldali képviselők és véleményformáló újságírók elleni erőszakra buzdít honlapján a szélsőjobboldali Lelkiismeret 88 nevű szervezet. Az őszi zavargásokban is szerepet játszó szervezet a Nemzeti Ellenállási Mozgalom Kiáltványa című írásban név szerint közli azokat a közszereplőket, akiket el kell tüntetni a közéletből, mint a "magyar nép ellenségeit." Képviselők és újságírók elleni erőszakra buzdítja szimpatizánsait a szélsőjobb.
 
Pályázat cigány származású fiataloknakPDF Print E-mail
Monday, 18 December 2006
A Magyar Tudományos Akadémia elnöke a cigány származású fiatalok tudományos fokozat szerzésének érdekében pályázatot hirdetett tudományos segédmunkatársi munkakör betöltésére. A kuratórium döntése alapján az állást Boros Julianna szociálpolitikus töltheti be.
 
Több milliós tartozása van a leégett roma központnakPDF Print E-mail
Friday, 15 December 2006
Ellehetetlenítené az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) jövő évi költségvetését a leégett roma központ adóssága, ezért a végelszámolás lenne a legjobb megoldás a helyzet stabilizálására – hangzott el a roma önkormányzat közgyűlésén.
 
Több milliós tartozása van a leégett roma központnakPDF Print E-mail
Friday, 15 December 2006
Ellehetetlenítené az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) jövő évi költségvetését a leégett roma központ adóssága, ezért a végelszámolás lenne a legjobb megoldás a helyzet stabilizálására – hangzott el a roma önkormányzat közgyűlésén.
 
Kossuth Rádió - CigányfélóraPDF Print E-mail
Friday, 15 December 2006
Dr. Kállai Ernő, a MTA Kisebbségkutató Intézetének a munkatársa a kisebbségi önkormányzatok jelenéről és lehetséges jövőjéről beszél. - Lesz-e, és mikor lesz ösztöndíj a cigány diákok számára?
 
Molotov koktélt hajítottak egy olaszliszkai roma család házábaPDF Print E-mail
Thursday, 14 December 2006
Ma délután ismeretlen elkövetők Molotov koktélt hajítottak egy olaszliszkai roma család házába.A házban szerencsére nem tartózkodott senki, így személyi sérülés nem történt - nyilatkozta a Rádió C-nek Fercsók László a helyi Cigány Önkormányzat elnöke.
 
Köszönő levél Vizi E. SzilveszternekPDF Print E-mail
Thursday, 14 December 2006
Vizi E. SzilveszterÚrnaka Magyar Tudományos AkadémiaElnökének
 
A FőVÁROSI CIGÁNY ÖNKORMÁNYZAT - KÖZLEMÉNYEPDF Print E-mail
Wednesday, 13 December 2006
 A Fővárosi Cigány Önkormányzat 2006. december 21-én (csütörtökön) 11 órai kezdettelKÖZMEGHALLGATÁSTtart. A közmeghallgatáson a 2006. évi szakmai és pénzügyi beszámoló mellett összegzi és bemutatja az elmúlt 4 év szakmai, politikai, kulturális tevékenységét, kiemelkedő programjait, felvázolja jövőbeli elképzeléseit. Fővárosi Cigány Önkormányzat elnöke
 
Üdvözlet a C-PRESS Hírügynökség 1 éves évfordulója alkalmábólPDF Print E-mail
Tuesday, 12 December 2006
Egy nemzet akkor sikeres és korrekt, ha elismeri a nemzettestéhez tartozó nemzeti, etnikai kisebbség kulturális, nyelvi identitását, annak fontosságát, ha elősegíti információs kiterjesztését, önrendelkezését, gazdasági, politikai felemelkedését, integrációs törekvését, kitörési vágyát, és azt erkölcsileg, anyagilag partnerségben támogatja. Mit ér a fióknak írt elméleti tudomány, a bezárt információ, ha az emberekhez nem jut el, és ha azt nem hasznosítjuk, nem alkalmazzuk nemzetünk javára saját életünk jobbá téttele érdekében?
 
Professzionalizálódik a C-PRESS isPDF Print E-mail
Tuesday, 12 December 2006
Egy évvel ezelőtt Csík Tamás hozta létre a C-Presst. A kezdeti nehézségeket túl vannak,egyre nagyobb a szerkesztőség. Olyannyira, hogy november óta Bayer Ilona neves tévészemélyiség a kommunikációs, stratégiai igazgató.– Kommunikációst én azt gondolom mindannyian értejük, tudjuk, hogy mit jelent, de mi az hogy stratégia? Mi fog történni most a C-Pressben?
 
Ötéves a cigányrádióPDF Print E-mail
Tuesday, 12 December 2006
Túl vannak a hőskorszakon, amikor mindenki nagyon lelkes volt, de a műsorkészítéshez nem értettek. Ma már profivá váltak, és a rádió igazgatójának leghőbb vágya, hogy a műsor is egyre színvonalasabb, érdekesebb, szórakoztatóbb legyen, de szigorúan közösségi és nem kereskedelmi tartalommal.
 
Vad cigányozás rendőrségi belső honlaponPDF Print E-mail
Monday, 11 December 2006
Felfüggesztette egy rendőrségi honlap működését és vizsgálatot indított az országos rendőrfőkapitány. A honlapon sorjáztak a cigányellenes szövegek, némelyik a legvadabb raszszizmus jegyében fogant.
 
Az ÉKE Egyesület kulturális műsora az Állampusztai BV IntézetbenPDF Print E-mail
Monday, 11 December 2006
Az ÉKE Egyesület 2006. november 22-én nagy sikert arató kulturális műsort tartott az Állampusztai BV Intézetben. A programot a zenészeken túl Ihos József és Polgár Péter humoristák előadása is színesítette, amely rendkívüli hangulatot teremtett a hallgatóság közt.
 
Zsigó Jenő: VÉSZFÉKPDF Print E-mail
Monday, 11 December 2006
Észrevették már, hogy az esélyegyenlőség területéről milyen hamar tűnnek el a kormányzati igehirdetők? Lévai Katalin alig melegedett meg a miniszteri székben. Európai Uniós parlamenti képviselő lett rögtön az után, hogy kivitte az OCÖ-t a pápához, rossz nyelvek szerint oly mértékű bűnök elkövetése miatt, amelyek feloldozásához már magára a pápára volt szükség.
 
Folytatódik a per Hajdúhadház ellenPDF Print E-mail
Thursday, 07 December 2006
 Chance for ChildrenFoundationH-1093 BudapestLónyay u. 34. III/21.www.cfcf.hu  Esélyt a Hátrányos HelyzetűGyerekeknek AlapítványTel.: (061)323-0882Fax.: (061)323-0883E-mail: cfcf@cfcf.hu
 
Bemutatkozik - a Roma Rendőrök Országos EgyesületePDF Print E-mail
Thursday, 07 December 2006
Tisztelt Főszerkesztő Úr!Tisztelt szerkesztőség!Hivatkozva a Villás Lajos úr (a Roma Rendőrök Országos Egyesületének főtanácsosa) által 2006. december 04-én kialakított kapcsolatra, egyesületünket a következőképpen kívánom bemutatni Önöknek. A Roma Rendőrök Országos Egyesülete 2005. októberében alakult meg.
 
A ROMA RENDőRÖK ORSZÁGOS EGYESÜLETÉNEK - A L A P S Z A B Á L Y APDF Print E-mail
Thursday, 07 December 2006
I. FEJEZETÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A "Roma Rendőrök Országos Egyesülete" közgyűlése az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. törvény, illetőleg a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény, VI. fejezetének 61-63. §-a alapján, a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. törvény rendelkezéseire is figyelemmel a mai napon az egyesület Alapszabályát az alábbi módosított tartalommal fogadta el:
 
A Fővárosi Főügyészség határozataPDF Print E-mail
Tuesday, 05 December 2006
A Fővárosi Főügyészség határozata
 
Az AIDS elleni küzdelem világnapjánPDF Print E-mail
Sunday, 03 December 2006
Pettkó András az MDF országgyűlési képviselője felszólítja a Nemzeti AIDS Bizottságot, illetve az egészségügyi tárcát, hogy a jövőben folyamatosan biztosítsa a nagy ifjúsági rendezvényeken, elsősorban a Sziget-fesztiválon a fiatalok önkéntes és ingyenes AIDS szűrési lehetőségét a megfelelő felvilágosítással egybekötve; alkalmazzanak azonnali, költséghatékony megoldásokat a kockázati csoportok szűrésére; csak a jól működő szűrést és felvilágosítást végző szervezeteket támogassák a továbbiakban, de azok kapjanak, kellő ellenőrzés mellett, elégséges pénzt a feladathoz.
 
Botrány: náci karlendítéssel tisztelgett egy európai parlamenti képviselő beosztottjaPDF Print E-mail
Friday, 01 December 2006
Egy szélsőjobboldali lengyel európai parlamenti képviselő csütörtökön elbocsátotta beosztottját, miután az asszisztensnő egy filmfelvétel tanúsága szerint náci karlendítéssel tisztelgett ifjú lengyel neonácik gyűlésén, amelynek kapcsán bűnügyi eljárás is indult.
 
Egyéves lett a C-PRESS HírügynökségPDF Print E-mail
Friday, 01 December 2006
A siker az olvasóké és látogatóké is, illetve mindazoké, akik szerepet vállalnak a C-PRESS Hírügynökség munkájában, akik azonosulni tudnak azzal a szellemiséggel és gondolattal, amely új alapokra helyezi a roma információs önrendelkezés kiterjesztését, akik egyetértenek azzal, hogy a szólásszabadság és a szabad vélemény-nyilvánítás alkotmányos jog a magyarországi cigányoknak is, és ehhez olyan csatornát találnak és találtak, amely a roma társadalmi igényeknek megfelelően súlyozza a felfogásbeli különbségeket.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti szexhoroszkóp 2020.szeptember 18-tól 24-ig
  Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
 • Pénteki HarmoNet horoszkóp 2020-09-18
  Ma a társasági élet napja van, nyoma sincs már bennünk az elmúlt napok elvonult hangulatának. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti anya és gyermek horoszkóp 2020.szeptember 17-től 23-ig
  Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
 • Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2020-09-17
  Ma a társasági élet napja van. Örülünk az új ismeretségeknek, és meglévő kapcsolatainkat is szívesen ápolgatjuk kollégáinkkal, barátainkkal. Ma a brokkoli, valamint a karfiol napja van, - melyek jót tesznek immunrendszerünknek, egészségünknek is. Különösen a brokkoli jótékony hatású, hiszen nagyon gazdag antioxidánsokban, - a mai napon, pedig sokkal jobban hasznosul.
 • Heti vagyonhoroszkóp 2020.szeptember 16-tól 22-ig
  Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk