Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Négyszázmillió cigány tanulók ösztöndíjáraPDF Print E-mail
Thursday, 30 November 2006
Várhatóan csaknem négyszázmillió forintos tanulmányiösztöndíj-keretet különítenek el a jövő évi állami költségvetésben a rászoruló roma diákok támogatására. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki kezeli az ösztöndíjalapot. Az egyik roma vezető elmondta: idén négyszáz kérelmet kellett elutasítaniuk.
 
Cserbenhagyásos gázolás: a romák "nem tanúsítottak fenyegető magatartást"PDF Print E-mail
Wednesday, 29 November 2006
A hétvégi cserbenhagyásos gázolás után a hajdúsági településen nyugodt a légkör, eddig még nem is volt konfliktus romák és nem romák közt - nyilatkozta a helyi roma önkormányzat vezetője. Továbbra sem tudni azonban: a férj vagy a feleség vezette-e az autót, és maguktól, vagy a rokonság határozott fellépésére jöttek vissza a helyszínre?
 
Csoda őcsénybenPDF Print E-mail
Tuesday, 28 November 2006
Egy tolnai faluban egy cigány ember házát az árverésen barátai vették meg, hogy a család ne kerüljön az utcára. A jótevők egyébként szintén nem dúskálnak a pénzben.Öcsény egy 2700 fős település Tolna megyében, Szekszárdtól 7 kilométerre. A falu 6-7 százaléka a cigány, zömében beások. A helyszín, ahol a csoda történt, tehát merőben átlagos.  A munkanélküliség nagy, az emberek nehezen élnek, az önkormányzat küszködik, de azért valahogy minden működik. Nincs cigány-magyar ellentét.
 
Berki Lászlóra emlékezünk - CigányfélóraPDF Print E-mail
Tuesday, 28 November 2006
November 26-án emlékkoncertet rendezett az Országos Kulturális és Közművelődési Egyesület. A koncerttel az 1997-ben elhunyt Berki László életművére kívánták felhívni a figyelmet.1941. május 22-én született Budapesten.  A Rajkó zenekar és a Magyar Állami Népi Együttes vezető prímása volt, 1985-óta alapító tagja és művészeti vezetője a 100 tagú Budapest Cigányzenekarnak.  Kitüntetései: 1986-ban ifjúsági díjat kapott, 1991-ben a Magyar Köztársaság Csillagrendjét vehette át. 1998. március 15-én posztomusz Liszt Ferenc díjjal tüntették ki. A Cigányfélóra egy korábbi beszélgetéssel tiszteleg a művész emléke előtt.
 
Uzsorások helyett bank és munkaPDF Print E-mail
Monday, 27 November 2006
A cigányság és leszakadás megoldására munkahelyek teremtése a legjobb megoldás, de a bankszektor is adakozhatna a társadalmi konszolidáció jegyében.Győri-Nagy Sándor kultúrökológus hosszú ideje kutatja a romák helyzetét, többnyire úgy, hogy oda is költözik kutatása helyszínére.
 
SS-ruhában feszít a fideszes GyengePDF Print E-mail
Friday, 24 November 2006
FELHÁBORÍTÓ SS-egyenruhában fotózkodott a Fidesz terézvárosi alelnöke. A lapunk birtokába került, még tavaly készült fénykép valódiságát maga az érintett, Gyenge Zsolt (35) sem tagadja, ám a politikus semmi kivetnivalót nem lát a történtekben.
 
Amit illik tudni Svédországról a turistáknak, munkavállalóknak, bevándorlóknakPDF Print E-mail
Wednesday, 22 November 2006
Határos: Norvégiával és FinnországgalFőváros: StockholmTerület: 449,964 km²Népesség: 9,001,744 főNépsűrűség: 21 fő/km²
 
"Kanadából még hazahozott minket a honvágy, de most biztosan nem jövünk vissza"PDF Print E-mail
Wednesday, 22 November 2006
November 27-én, 28-án és 30-án várhatóan újabb mohácsi roma családok indulnak Svédországba annak ellenére, hogy az eddig Malmőbe érkezettek közül huszonketten már visszaérkeztek Magyarországra, további több tucatnyian pedig hazaindulnának.
 
Roma svédcsavarPDF Print E-mail
Wednesday, 22 November 2006
Tragikus, hogy a mélyszegénység peremhelyzetében vegetálók a határon túlra mennek, mert idehaza nem képesek kitörni a nyomorból. A mohácsi romák – és a magukat Svédországban romának vallók – azzal áltatják magukat, hogy amíg munkát nem találnak, fennakadhatnak a jóléti állam szociális hálóján.
 
Válságstáb alakulhat a romák tömeges elvándorlása miatt MohácsonPDF Print E-mail
Tuesday, 21 November 2006
Válságstáb felállítását kezdeményezi a Mohácsi Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke a romák elmúlt hetekben tapasztalt tömeges kivándorlása kapcsán Mohácson.
 
A Kossuth Rádió munkatársainak gratulációja - Bayer IlonánakPDF Print E-mail
Tuesday, 21 November 2006
Kedves Ica!Gratulálunk az új megbízatásodhoz. Nem lesz könnyű, de ez a szép!Sok sikert, erőt és egészséget hozzá. Segítségünkre számíthatsz.
 
Köszöntöm Kedves Olvasó!PDF Print E-mail
Monday, 20 November 2006
„A sokszínű kert virágai” c. televíziós filmemben a Magyarországon működő legkisebb vallási közösséget, a baha’i-okat (ejtsd: baháj) mutattam be. Legfontosabb társadalmi programjuk a hazai cigányság felzárkóztatásának segítése. Munkálkodásuk már látható eredménye a javarészt Sarkad környékén élő romák öntudatos, a többséghez tartozókhoz mindenben felzárkózó tisztes élete.
 
Beke Farkas Nándor - gratuláció&PDF Print E-mail
Monday, 20 November 2006
Tisztelt Bayer Ilona – Kommunikációs és Stratégiai Igazgató Úrnő részére! Önnek ismeretlenül, nekem a TV-ből jó ismerősként köszöntöm Önt. Engedje meg, hogy kifejezzem jó kívánságomat, jó egészséget, és sikeres munkát kívánjak Önnek. A C-PRESS Hírügynökség felkérésének elfogadásával precedens értékű ügyet vállalt fel. Remélem, lesznek követő kollegái, más roma médiákban is, akik a szakma és a közönség által, olyan elismert médiaszemélyek, mint Ön.
 
Roma besúgók és cigány nacionalistákPDF Print E-mail
Monday, 20 November 2006
Voltak-e roma besúgók az átkosban?Az állambiztonság speciális célcsoportját képezte-e a cigányság?Mi az a nemzetbiztonsági doktrína?
 
Hazajött 10 roma MalmőbőlPDF Print E-mail
Sunday, 19 November 2006
Hazajött 10 roma menekült ma délelőtt Malmőből, mert nem kaptak munkát.Azt mondják csak szállással és élelemmel látták el őket, de pénzt és munkát nem kaptak. Voltak viszont akik azt állítják, hogy ők csak egy hosszú hétvégét akartak eltölteni a svéd kikötővárosban, vagyis csak nyaralni, pihenni mentek.
 
Svédország elutasítja a romák kérelmétPDF Print E-mail
Saturday, 18 November 2006
Svédország elutasította a magyar romák első csoportjának kérelmét, akik politikai menedékjogot kértek. Péntek délutánig több mint 70 kérelemről döntöttek. Az elmúlt hetekben összesen 220 magyarországi roma érkezett Malmöbe, egy jobb élet reményében. Tegnap 30 újabb baranyai cigány szállt repülőgépre.
 
A nőgyógyászati osztályra is kiterjesztették a zárlatot a KútvölgyibenPDF Print E-mail
Friday, 17 November 2006
A Kútvölgyi Klinikai Tömbben calici vírusfertőzés miatt péntek óta felvételi és beteglátogatási zárlat van érvényben. A zárlat a nőgyógyászati osztályt eddig nem érintette, ma reggel azonban egy 8 nappal ezelőtt császármetszéssel műtött anyuka panaszkodott hasmenéses tünetekre.
 
Baranyai romák SvédországbanPDF Print E-mail
Friday, 17 November 2006
Százhuszonkét magyar állampolgár kért politikai menedékjogot az utóbbi négy hétben Svédországban, és megalapozott információk szerint további negyven család kiérkezése várható - közölte tegnap Polgár Viktor, a Külügyminisztérium szóvivője.
 
Besúgók a romák köztPDF Print E-mail
Friday, 17 November 2006
Kik voltak a besúgók a romák közt? Speciális célcsoportját képezte-e a cigányság az állambiztonságnak? Mi az a nemzetbiztonsági doktrína? Sosem hallott válaszok egy holnapi konferencián.A cigányság élete és a Kádár-korszak állambiztonsága címmel konferenciát rendez holnap a Wesley János Lelkészképző Főiskola a budapesti Dankó utca 11-ben.
 
Farkas Flórián: "Valaki gerjeszti a romák tömeges kivándolásást"PDF Print E-mail
Friday, 17 November 2006
Farkas Flórián arra kéri a romákat, hogy ne utazzanak Svédországba.
 
Elhunyt Puskás FerencPDF Print E-mail
Friday, 17 November 2006
A család szóvivőjének tájékoztatása szerint ma reggel 7 órakor, hosszan tartó betegség után elhunyt Puskás Ferenc.Hosszan tartó, súlyos betegség után, 79 éves korában, pénteken reggel 7 órakor, a Kútvölgyi Kórházban elhunyt Puskás Ferenc, minden idők legnagyobb magyar labdarúgója - erről Szöllősi György, a család szóvivője tájékoztatta az MTI-t. Az Aranycsapat legendás kapitányát a magyar szurkolók a 20. század legjobb férfi sportolójának választották.
 
Bayer Ilonát kérte fel a C-PRESS Hírügynökség - Kommunikációs és Stratégiai IgazgatónakPDF Print E-mail
Friday, 17 November 2006
„Specifikus médiának dolgozni kihívás és felelősség, de fontos és megtisztelő feladat megismertetni, segíteni egy adott kisebbséget, főleg, mert nincs országos lefedettségű televíziója, rádiója, napi megjelenésű országos írott sajtója.”A C-PRESS Hírügynökség felkérését elfogadta Bayer Ilona, így Kommunikációs és Stratégiai Igazgatóként szerepet vállal a Hírügynökség munkájának elősegítésében.
 
Látogatási tilalom a Kútvölgyi Klinikán Calici vírus okozta a fertőzéstPDF Print E-mail
Monday, 13 November 2006
11-13Calici vírus okozta az elmúlt napok megbetegedéseit a Kútvölgyi Klinikán. A betegektől származó székletmintákat vizsgálták meg az Országos Epidermiológiai Központ munkatársai, ezekből mutatták ki a vírus jelenlétét.
 
Duna TV - KÖZLEMÉNYPDF Print E-mail
Monday, 13 November 2006
A 3. VERZIÓ Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztiválon a Duna Televízió Hanna Polak: A pályaudvar gyermekei c. alkotását díjazta. A megrendítő film felhívja a figyelmet azokra a gyerekekre, akik Moszkva utcáin élnek.
 
Zsigó Jenő: Állatok vagyunk...PDF Print E-mail
Monday, 13 November 2006
A cigányok nem akarják, hogy bűnözőként beszéljenek róluk. De azt igen, hogy például beszéljenek róluk mint cigány munkanélküliekről, akiket a rendszerváltás munkanélkülivé tett. Az új rendszer pedig ott is hagyott a végleges munkanélküliség három generációt maga alá gyűrő úthengere alatt. Ez szándékos és cserbenhagyásos gázolás? Több százezer áldozattal? A magyarok viszont cigány bűnözőnek szeretik látni a munka- és jövedelemnélkülivé tett cigányokat, így fel sem merülhet bennük a bűntudat pályatársaik tömeges megalázása, leigázása miatt.
 
Félelmek, előítéletek és ideológiák fogságábanPDF Print E-mail
Saturday, 11 November 2006
Mindenki kapott hideget-meleget, leginkább a sajtó. A Deák Ferenc Közéleti Klub tegnapi rendezvénye arra keresett választ: mi vezetett odáig, hogy Olaszliszkán a gyerekei szeme láttára vertek agyon egy tiszavasvári tanárt? És van-e jelentősége annak, hogy az elkövetők cigányok voltak?
 
Az olaszliszkai tragédia és a Magyar NemzetPDF Print E-mail
Friday, 10 November 2006
A Magyar Nemzet 2006-ban képtelen tisztességes hozzáállásra olyan súlyos ügy kezelésében, mint az olaszliszkai lincselés.
 
Indulat és önbíráskodás: "Olaszliszka csak a kezdet volt"PDF Print E-mail
Friday, 10 November 2006
A többségi és a kisebbségi társadalom is kölcsönös előítéletektől terhelten tekint a másik tagjaira Magyarországon, és nem látszik esélye annak, hogy ez a jövőben bármit is javuljon.
 
Vizsgálóbizottság alakul a cigány önkormányzaton belül - OCÖ mint "titkosszolgálat"PDF Print E-mail
Wednesday, 08 November 2006
Ki a felelős azért, hogy nem őriztették a hétfőn leégett Országos Cigány Információs és Művelődési Központot (OCMK), illetve hogy nem fizették be a biztosítását, s a legminimálisabb állagmegóvást sem végezték el a Gyömrői úti épületen? – tudakolta Rostás László független ellenzéki képviselő az Országos Cigány Önkormányzat szerdai budapesti közgyűlésén.
 
Vizsgálóbizottság alakul a cigány önkormányzaton belülPDF Print E-mail
Wednesday, 08 November 2006
Ki a felelős azért, hogy nem őriztették a hétfőn leégett Országos Cigány Információs és Művelődési Központot (OCMK), illetve hogy nem fizették be a biztosítását, s a legminimálisabb állagmegóvást sem végezték el a Gyömrői úti épületen? 
 
Leégett a roma központ: "biztosan szándékosan gyújtogattak"PDF Print E-mail
Tuesday, 07 November 2006
Rongálás bűntette miatt indított eljárást a rendőrség ismeretlen tettes ellen az Országos Cigány Információs és Művelődési Központ (OCIMK) tűzesete kapcsán. Hétfőn leégett az Országos Cigány Információs és Művelődési Központ (OCIMK) épületének két emelete.
 
Cigány törvényt ültek a fővajda felettPDF Print E-mail
Tuesday, 07 November 2006
Nem fogadja el a Romani Krisz ítéletét a két hete az ország fővajdájává avatott Kállai Csaba; az MTI-nek ezt azzal indokolta tegnap, hogy az ítélethozatal nem a Romani Krisz, a cigány törvény szerint zajlott. A dunántúli cigányvajdák szombaton tartották a Romani Kriszt Kállai Csaba, felavatott magyarországi fővajda felett, mert felszólításukra nem mondott le "önjelölt tisztségéről", és nem kért nyilvánosan bocsánatot az ország cigányságától.
 
Kitagadják az új cigányvajdátPDF Print E-mail
Tuesday, 07 November 2006
Ha továbbra is országos vajdának tekinti magát Kállai Csaba, akkor kitagadják a cigányságból - döntötték el hétvégén Tatán a dunántúli vajdák.ők és az Országos Cigány Önkormányzat önjelölt vezetőnek tartják az újszászi vállalkozót.
 
Leégett a roma központ: "biztosan szándékosan gyújtogattak"PDF Print E-mail
Tuesday, 07 November 2006
Rongálás bűntette miatt indított eljárást a rendőrség ismeretlen tettes ellen az Országos Cigány Információs és Művelődési Központ (OCIMK) tűzesete kapcsán.Hétfőn leégett az Országos Cigány Információs és Művelődési Központ (OCIMK) épületének két emelete.
 
Elfogták a körözött polgármestertPDF Print E-mail
Tuesday, 07 November 2006
Egy ismerősét követve fogták el a rendőrök a siklósnagyfalui polgármestert, akit közokirat-hamisítás és csalás miatt köröztek.Elfogta a rendőrség az október elsejei siklósnagyfalui polgármester-választás győztesét, akit közokirat-hamisítás és csalás miatt kerestek.
 
Felgyújtották a budapesti cigány kulturális központotPDF Print E-mail
Monday, 06 November 2006
Hétfő hajnalban lángok csaptak fel az Országos Cigány Információs és Művelődési Központ épületének két emeletén. Tűz ütött ki az Országos Cigány Információs és Művelődési Központ használaton kívüli épületében, Budapesten. A tizedik kerületi Gyömrői út 103-ban lévő épület hétfőn, a hajnalban gyulladt ki.
 
Felgyújtották budapesti Cigány Kulturális KözpontotPDF Print E-mail
Monday, 06 November 2006
Felgyújtották budapesti Cigány Kulturális Központot... - telefonon: Kolompár Orbán  (az Országos Cigány Önkormányzat elnöke)
 
Felgyújtották a budapesti cigány kulturális központotPDF Print E-mail
Monday, 06 November 2006
Hétfő hajnalban lángok csaptak fel az Országos Cigány Információs és Művelődési Központ épületének két emeletén.Tűz ütött ki az Országos Cigány Információs és Művelődési Központ használaton kívvüli épületében, Budapesten. A tizedik kerületi Gyömrői út 103-ban lévő épület hétfőn, a hajnalban gyulladt ki.
 
Békétlen békéltetőPDF Print E-mail
Thursday, 02 November 2006
Nem vagyok titkosügynök, és provokátor sem - állítja Kökényesi Gábor, a Horn-kormány kancelláriájának tanácsadója, aki az MTV ostromában és az október 23-i zavargásokban is "közreműködött".
 
Roma újságíró rohamsisakbanPDF Print E-mail
Thursday, 02 November 2006
Rendőrségi rohamsisakot és védőkesztyűt viselő civil ruhás férfi törölgette az október 23-i zavargások idején a rendőrök arcát. 
 
Kirúgták a kétarcú tüntetőtPDF Print E-mail
Thursday, 02 November 2006
 
Félnek az olaszliszkai romákPDF Print E-mail
Thursday, 02 November 2006
Az olaszliszkai romák továbbra is kapnak fenyegető leveleket, a múlt szombati Jobbik-demonstráció óta sem csitulnak az indulatok. Dancs Mihály, a Roma Polgárjogi Alapítvány (RPA) Borsod megyei elnöke napok óta a faluban tartózkodik, hogy megnyugtassa a romákat. Ez azonban nem könnyű, mivel elmondása szerint a falubeliek és elsősorban a Kossuth Lajos utcában lakók naponta kapnak névre szóló fenyegető leveleket.
 
Tagadja az ügynökvádat a rohamsisakos könnytörölgetőPDF Print E-mail
Thursday, 02 November 2006
A rohamrendőrök könnyeit rohamsisakban törölgető Kökényesi Gábor a Heti Válasznak azt állította, az MTV-ostrománál és október 23-án is a C-Pressnek forgatott, a roma hírügynökség tagadja, hogy megbízást adott volna a hírügynökség korábbi stratégiai igazgatókjának arra, hogy felvételeket készítsen a zavargásokról.
 
Mindenszentek - Halottak napjaPDF Print E-mail
Wednesday, 01 November 2006
Mindenszentek és halottak napja november 1-2-a, a halottakra való emlékezés ünnepe.Az ünneplés és a gyász napjai ezek, amikor a néma könnyektől a hangos zokogásig utat törhet magának az emlékezés, a fájdalom.   
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti általános horoszkóp 2020.szeptember 29-től október 5-ig
  Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
 • Keddi HarmoNet horoszkóp 2020-09-29
  Ma nem tudunk figyelni a munkánkra, sokszor elkalandoznak a gondolataink. Ábrándozunk, szerelmes hangulatban lehetünk. Hívjuk fel kedvesünket napközben, vagy barátainkkal is felvehetjük a kapcsolatot. Ma értékes tápanyagokat fogyaszthatunk, ilyen a spenót. Ezt nemcsak a megszokott módon, hanem akár palacsintával is fogyaszthatjuk. A káposztafélék is sorra kerülhetnek, amelyek szintén nagyon gazdagok ásványi anyagokban.
 • Heti munkahoroszkóp 2020.szeptember 28-tól október 4-ig
  Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
 • Hétfői HarmoNet horoszkóp 2020-09-28
  Függetlenedési vágyunk nagyon erőteljesen nyilvánul meg. Szinte teljesen képtelenek vagyunk a kompromisszumokra. Nem akarunk engedni a saját elképzeléseinkből. Önálló döntésekre vágyunk. Remek választás, ha a mai menünkben szerepel a brokkoli, amely rendkívül jótékony növény. Ha fogyókúrázunk, akkor együk egyszerűen párolva, de sokféleképpen elkészíthetjük. Lehet belőle rakott, sajtos változat, de akár rétest is megtölthetünk vele.
 • Heti wellness horoszkóp 2020.szeptember 27-től október 3-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk