Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Eltüntették Farkas Flórián elnöki keretét *** Politikai nyomás alatt *** Vádat emeltek a Betyársereg roma családot fenyegető tagjai ellen *** NOVÁK KATALIN: HÁROM INTÉZKEDÉSSEL SEGÍTI A KORMÁNY JÖVŐRE A NAGYCSALÁDOSOKAT *** A gyerekek egy év jóságot, az anyukák két hét türelmet kaptak a csomag mellé a roma önkormányzat kar *** Rostás Winnetou, így cigányozott a jobbikos képviselő *** Drá­mai ti­tokra de­rült fény a 100 Tagú Ci­gány­ze­ne­kar múlt­já­ból *** Jogtalanul vegzálta a cigányokat az önkormányzat *** LMP: Kiállunk a Fálun Gong követői mellett *** Vádat emeltek az EU-pénzből házat építő polgármester ellen *** Rémhírterjesztés miatt a Jobbik feljelenti a nemzeti konzultáció hangadóit *** Már Bristolban is gecizik Orbánt *** A zsi­dó­tör­vé­nyek vissza­ál­lí­tá­sát kö­ve­teli a Job­bik ve­zető po­li­ti­kusa. Vona ma­gá­hoz *** Kihátrálás? - Fidesz: nincs bajunk Soros Györggyel *** Lemondathatják a Jobbik nyugdíjas tagozatának egyik vezetőjét rasszista megjegyzései miatt *** Farkas Flórián megszólalt, és nem szakadt rá a plafon *** Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
SAJTÓKÖZLEMÉNYPDF Print E-mail
Tuesday, 31 October 2006
A C-PRESS Hírügynökség a bemutatott felvételekből és a HírTV 2006. október 27-i híradójából értesült arról, hogy Kökényesi Gábor, aki Hírügynökségünknél társadalmi munkában kommunikációs és stratégiai igazgatói feladatokat látott el, 2006. október 23-án és azt megelőzően az MTV székház ostrománál aktív szerepet játszott.
 
Kirúgták a rendőrök arcát törölgető KökényesitPDF Print E-mail
Tuesday, 31 October 2006
Kirúgta a roma C-Press Hírügynökség a rohamrendőrök arcát törölgető kommunikációs és stratégiai igazgatót. Kökényesi Gáborra a Hír Televízió operatőre figyelt fel az október 23-ai tömegoszlatásnál. ő volt az, aki több fiatalhoz hasonlóan civil ruhában, időnként pedig rohamsisakban kente az attakban részt vevő rendőrök arcát könnygáz-semlegesítővel. Viselkedését a hírügynökség is megtévesztőnek tartja, és a történtek után objektivitását is megkérdőjelezi.
 
2006. OKTÓBERPDF Print E-mail
Tuesday, 31 October 2006
2006. OKTÓBERZsigó Jenő: Öszödi beszéd, vegyes kórusra hangszerelveTelepszemle
 
Lemondásra szólítják fel a fővajdátPDF Print E-mail
Monday, 30 October 2006
Felháborítónak és szégyenteljesnek nevezte a szombati vajdaavatási ceremóniát az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnökhelyettese, Kövesi Vilmos hétfőn. Azonnali lemondásra, illetve bocsánatkérésre szólítja fel Kállai Csaba újszászi vállalkozót.
 
Elhalasztotta a Házbizottság a döntést a Fidesz és a KDNP közös javaslatárólPDF Print E-mail
Tuesday, 24 October 2006
Nem született döntés a Házbizottság kedd reggeli rendkívüli ülésén, amelyet a Fidesz és a KDNP kezdeményezésére hívtak össze hétfő este. Az ellenzéki pártok azt kérték, hogy a Parlament kedd délutáni ülésén az október 23-i eseményeket vitassák meg.
 
Elhunyt Gregor József operaénekesPDF Print E-mail
Tuesday, 24 October 2006
A Kossuth- és Liszt-díjas kiváló művészt 66 éves korában, pénteken érte a halál. A hosszan tartó, súlyos betegségben szenvedő művész pénteken délelőtt vesztette az eszméletét, s pénteken délután hunyt el.A világhírű magyar basszista 1940-ben, Rákosligeten született. A Kossuth- és Liszt-díjas kiváló művészt 66 éves korában, pénteken érte a halál. A hosszan tartó, súlyos betegségben szenvedő művész pénteken délelőtt vesztette az eszméletét, s pénteken délután hunyt el.
 
Képviselő lett a volt romaügyi államtitkárPDF Print E-mail
Saturday, 21 October 2006
Teleki László volt romaügyi államtitkárt választotta az MSZP országos választmánya országgyűlési képviselőnek - jelentette be Simon Gábor, a testület elnöke a választmány ülése után.Teleki László az országos listáról mandátumot szerzett Vastagh Pál helyét foglalhatja el, aki tavasszal nagyköveti kinevezése miatt lemondott mandátumáról. Simon Gábor elmondta: a választmány úgy véli, hogy új pártalkotmányra van szükség, mert az MSZP alapszabálya fölött eljárt az idő. Simon Gábor elnök úr mondandóját alá tudom támasztani, valóban egy demokratikus pártról van szó.
 
Látható és láthatatlan cigányságPDF Print E-mail
Saturday, 21 October 2006
Magyarországon jó ideje nincsen hivatalos cigánypolitika, cigányügy. Cigányozás csak a hétköznapokban van, rasszizmus ilyen-olyan fokon, ilyen-olyan arányban a lelkekben, cigányverés pedig néhány faluban.
 
A bűn azé, aki elköveti!PDF Print E-mail
Thursday, 19 October 2006
Az olaszliszkai gyilkosság, Szögi Lajos halála megdöbbentette és megrendítette a közvéleményt, mert mindaz, ami történt, megmagyarázhatatlan.Gyermekes cigány apaként úgy érzem, magam is vezethettem volna azt az autót október 15-én, Liszkán, s ez esetben most engem gyászolna a családom s az együtt érzők. Meggyőződésem, hogy semmi nem indokolhatja - különösen emberéletet kioltó - bűntett elkövetését, és semmi sem mentheti fel az elkövetőket.
 
Öszödi beszéd, vegyeskórusra hangszerelvePDF Print E-mail
Thursday, 19 October 2006
Ki állítaná, hogy a cigányoknak nem hazudott a parlament, a kormányok, és cigány klientúrájuk? A hazudozás már a rendszerváltás előtt elkezdődött: „a cigányok veszélyeztetik a nemzeti egységtörekvéseket”, és ebben a szellemben a mai napig prolongált sikertörténet. Hazudni kell, (ha már nincs tengerünk). Átütő sikert és jelentős megtakarítást, eredményezett az 1993-ban elfogadott kisebbségi törvény. Azt hazudta, hogy ad, miközben elvett.
 
CigányliszkaPDF Print E-mail
Tuesday, 17 October 2006
Mivel senki sem fogja leírni, elmondani helyettünk, rögzítsük a tényt: Olaszliszkán a gyerekei szeme láttára agyonvertek egy 44 éves tanárt. Fényes nappal, az utcán. Az elkövetők cigányok voltak. Több tucat. Több tucat lincselő. Azért kell ezt leszögeznünk, mert amúgy tudjuk pontosan, mi fog most következni. 
 
Tolvaj cigány a szőlőben - fehér bőrű férfiak irányítják a történéseketPDF Print E-mail
Sunday, 08 October 2006
Egy pedagógusnál kiverte a biztosítékot egy óvodásoknak szánt munkafüzet, amelyben egy „hagyományőrző” jelenetben a roma szereplő tolvajként van bemutatva. A kiadónak már nem ez az első ilyen ügye, az oktatási tárca politikai tanácsadója szerint ezért már nem is elég egy bocsánatkérés.
 
Dávid Ibolya: A Fidesz és az MSZP nagykoalícióra készülődikPDF Print E-mail
Friday, 06 October 2006
A sokáig harmadik erőként megjelenített MDF nem tudott igazán vastag izomzatot felmutatni a vasárnapi önkormányzati választásokon. A nagyvárosokban két-három százalékot kaptak polgármester-jelöltjei, Budapesten Katona Kálmán hat százalékot szerzett, a Fővárosi Közgyűlésbe három demokrata fórumos került be, vagyis a tavaszi parlamenti választáshoz képest nem tudott jelentősen javítani pozícióján a még mindig népszerű Dávid Ibolya vezette párt. 
 
Az MSZP - SZDSZ megszavazta Gyurcsányt és csomagjátPDF Print E-mail
Friday, 06 October 2006
A szavazásnál Gyurcsány Ferenc magára és csomagjára is szavazott, egy hangos igennel. A most lezajlott név szerinti szavazáson a képviselők a minimálisan szükséges 193-nál nagyobb számban adtak bizalmat Gyurcsány Ferenc kormányának. 
 
Ma jár le a Fidesz ultimátumaPDF Print E-mail
Thursday, 05 October 2006
  
 
Nemet mondunk a zsarolásraPDF Print E-mail
Thursday, 05 October 2006
Hiller István rámutatott: ma csak abban akarnak diktálni, hogy ki ne legyen a miniszterelnök, holnap viszont már abban is, hogy ki igenAz MSZP elnöke sajtónyilatkozatában kijelentette: Orbán Viktornak végre be kell látnia, hogy a személyes hatalomvágy sohasem lehet fontosabb az ország nyugalmánál és politikai stabilitásánál.  
 
Megerősítették Orbán Viktor védelmétPDF Print E-mail
Thursday, 05 October 2006
Megerősítették Orbán Viktor védelmét, miután több, személyét érintő fenyegetés érkezett az utóbbi napokban - mondta el az MTI-nek Hajdú János, a Fidesz elnökének biztonsági főnöke.A biztonsági főnök az utóbbi négy-öt napban emelte meg a védelmi szintet, mert mint mondta, több olyan fenyegetés és információ került a birtokukba, amely alapján úgy döntött, hogy ezt mindenképpen meg kell tenni. Tájékoztatása szerint több helyről kaptak információt a fenyegetésről, s továbbra is érkeznek a már szinte szokásossá váló fenyegető levelek is, amelyek általában indulatot fejeznek ki, de azért "nem lehet elmenni mellettük".  
 
Navracsics kormányalakításra hívta a pártokatPDF Print E-mail
Wednesday, 04 October 2006
Navracsiscs Tibor, a Fidesz és Semjén Zsolt, a KDNP frakcióvezetője meghívta a parlamenti pártok frakcióvezetőit a szakértői kormány megalakítását előkészítő tárgyalásra. A kormánypártok nem mennek el.„Úgy érezzük, a jelenlegi feszült belpolitikai helyzetben nekünk, a magyar parlamenti pártok frakcióvezetőinek szükséges leülnünk beszélgetni. Magyarországon ma politikai válság van.
 
Elfogatóparancs van érvényben Kosztics József, Siklósnagyfalu új polgármestere ellen!PDF Print E-mail
Tuesday, 03 October 2006
Elfogatóparancs van érvényben Kosztics József, a baranyai Siklósnagyfalu újonnan megválasztott polgármestere ellen. Ezt a rendőrség közölte az MTI-vel kedden. 
 
Herényi feloszlatná a parlamentetPDF Print E-mail
Tuesday, 03 October 2006
A leglogikusabb lépés az lenne, ha a parlament feloszlatná magát, és új választásokat írnának ki, nyilatkozta Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője. Herényi ugyanakkor nem lát reális esélyt a parlament feloszlatására, ezért arra kérte a kormánypárti frakciókat, vonják meg bizalmukat Gyurcsány Ferenctől.
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-07-08
  Ma érzékeny, befelé forduló hangulatban leszünk, - nincs kedvünk a nagy társasághoz. Inkább otthon maradnánk, és hódolnánk a kedvteléseinknek. Csendes elmélyült tevékenységekre kiváló a nap. Ma vigyázzunk jobban a lábainkra, érzékenyebbek lesznek, mint máskor. Ha nem feltétlenül szükséges, akkor ne erőltessük a lábainkat szoros, vagy túlságosan magas sarkú cipőkbe. A legjobb, ha azt a cipőnket vesszük fel, amelyik a legkényelmesebb.
 • Szerdai HarmoNet horoszkóp 2020-07-08
  Ma érzékeny, befelé forduló hangulatban leszünk, - nincs kedvünk a nagy társasághoz. Inkább otthon maradnánk, és hódolnánk a kedvteléseinknek. Csendes elmélyült tevékenységekre kiváló a nap. Ma vigyázzunk jobban a lábainkra, érzékenyebbek lesznek, mint máskor. Ha nem feltétlenül szükséges, akkor ne erőltessük a lábainkat szoros, vagy túlságosan magas sarkú cipőkbe. A legjobb, ha azt a cipőnket vesszük fel, amelyik a legkényelmesebb.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2020-06-21
  Mára tovatűnik a nehézkesség, lassúság. Felgyorsulunk, érdeklődésünk kitágul. Szívesen beszélgetünk, ismerünk meg új arcokat. Igaz, hogy kissé pletykássá válunk, ami nem tesz jót a munkakapcsolatainknak! Ma a reuma okoz panaszokat. Fájdalmas időszakokat jelent, így a nagyon megterhelő. A tünetek mérséklésére jó módszer, ha egy héten egyszer zöldségnapot tartunk, ami segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből. Segíthet a hagyományos fizikoterápiás kezelés.
 • Tanító pofonok - Így ne legyél ezotroll
  Ne aggódj, nem Makarenkó előtt akarok főt hajtani! Sallert sem ígérek senkinek, még annak sem aki egyébként megérdemelné, mert mi van, ha mégsem az a legjobb megoldás? A tanító pofon ugyanis létezik, de én nem helyeslem. Ettől ő még köszöni szépen jól van. Sőt, a sok ezónyálon csúszó spiricsiga még kiemelt figyelmével eteti is a pofonosztókat. Bocs, én nem állok be a sorba. Nem kérem a pofont és oda állok amellé, aki a pofont kapja. Elterjedt egy eléggé idealista, félre...
  image
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2020-06-20
  Ma érzékenyebbek leszünk a megszokottnál, ezért könnyebben megsértődünk. Vigyázzunk jobban egymás lelkére, mert a ma ejtett sebek nehezebben gyógyulnak. Ne ma provokáljunk veszekedéseket! Ma érzékenyebb a gyomor területe, ne végezzünk operációkat ezen a területen! A gyomorproblémák, emésztési problémák gyakran javulnak, ha néhány napig csak zöldségfélét fogyasztunk. A gyümölcskúrák nem túl jók, hiszen savasítanak.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek