Üdvözöljük a C-PRESS weboldalán! *** Magyarország és az Európai Unió a cigányokkal együtt egységes, értékes egész! *** O Ungriko Them thaj e Evroputni Unia e rromença kethane si ando jekhipo, thaj e rromença si barvali thaj intrego! *** A szólásszabadság és a véleménynyilvánítás alkotmányos jog! *** A magyarországi cigányoknak is! *** C-PRESS *** Le manusa slobodes te den duma thaj slobodes te phenen so gindinen konstituto hakaj phenel avri! *** Vi le Rromenqe ando Ungriko Them! *** C-PRESS
C-Press
Buszoztatott tömeggel mutatná meg erejét Farkas Flórián *** Csalók hitegettek kárpótlással idős embereket *** Tényleg 500 forint belépőjegyet kérnek a cigányoktól egy játszótéren? *** Összeálltak Váradiék *** Az EMMI minisztere helyet biztosít a roma hős emléktáblájának *** Nem engedte a MÁV a roma hős emléktáblájának felavatását *** A cukiság és a cigányok *** Ismét lehet jelentkezni az Útravaló ösztöndíjprogramra *** Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására *** A magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben *** Ötmilliárd forintot kapnak közfeladatot ellátó egyházak és civil szervezetek *** Kövér László méltatta Farkas Flórián munkáját, és odapörkölt a nyugati demokráciáknak *** Farkas Flóri után még mindig jönnek a kifizetetlen számlák *** 840 milliós tartozása van az Országos Roma Önkormányzatnak *** Jobbik: felelős roma vezetőkkel kell dolgozni a cigányság felzárkóztatásán *** Lecsapott Farkas Flórián roma szervezetére az Anonymus *** Közpénzen segélyezte rokonait Farkas Flórián *** Hárommilliárd forintos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására *** Kétmilliárdos program indul a roma lányok korai iskolaelhagyásának megelőzésére *** Havonta ételcsomagot kapnak a hátrányos helyzetű kisgyermekek három megyében ***
Advertisement
fbconnect_user6.jpg
donatehu2.png

Európai Roma Liga

euromaliga.jpg

GYEA

gyea.jpg

Economic Forum

forum_137.jpg

Partnereink

Webriport

Advertisement

Roma Tájház

tajhaz_137.jpg

Kethano Drom


kethanodromlogo.jpg

Hírszolgáltatás

feed image
Betiltatná a kormány a Hír TV-tPDF Print E-mail
Thursday, 28 September 2006
Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) tegnapi ülésén felvetődött, hogy a Hír TV – a Magyar Televízió Szabadság téri székházánál a múlt hétfőn és kedden történtekről beszámoló anyagaival – „a demonstrációk törvényes kereteiről megfeledkezve forradalmi, háborús helyzetként tálalta a történéseket”.
 
Lebontották a színpadot a Kossuth téren - nincs több ingyenkonyhaPDF Print E-mail
Thursday, 28 September 2006
Lebontották és elszállították a Kossuth téri színpadot a szervezők csütörtökön a déli órákban arra hivatkozva, hogy az a kisgazdák tulajdona, ahogy a melegkonyha is, és mivel az ÁNTSZ bezáratta a konyhát, a gazdák a színpadot is elszállítják a konyhai eszközökkel együtt.
 
Megjelent az AMARO DROM legújabb számaPDF Print E-mail
Thursday, 28 September 2006
Vegye kézbe saját sorsát, történetét, kultúráját! Rendelje meg Ön is az amarodrom@amarodrom.hu e-mailcímen         
 
Kinek az érdeke?PDF Print E-mail
Wednesday, 27 September 2006
Az elmúlt hét pénteken, Szegeden lépett fel a 100 tagú cigányzenekar. A város vezetői hatalmas csinnadrattával fogadták őket. Botka László polgármester fogadást adott a tiszteletükre, Kozma József alpolgármester pedig hangsúlyozta: a városnak rendkívül nagy igénye van erre a műfajra.
 
Pénteken 16:45-től ismét C-TV adás a Budapest Televízió képernyőjén.PDF Print E-mail
Tuesday, 26 September 2006
Emlékeztető a 16. adásból:A Kisebbségi Önkormányzati Választás felmérése, elemzése.A fővárosi kerületekben Roma Parlament színeiben elinduló képviselőjelöltek bemutatása.Meghívott vendég volt: Szénási Sándor. 
 
Újabb botrány a jászladányi iskolábanPDF Print E-mail
Monday, 25 September 2006
Két roma tanulót szertárba zártak, anyjukat bántalmaztákA Magyarországi Nemzeti Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete (ÉKE) vizsgálatot indít a jászladányi iskolában történt eset kapcsán.  
 
Zsigó Jenő: Vissza a hatalombaPDF Print E-mail
Monday, 25 September 2006
Nem várnak ránk fényes évek, cigányok. Minket is beljebb konvergál a szegénységbe a konvergencia program. A szegénység nemhogy mentesítene „alóla”, sokkal inkább terheli, ha konvergálják a szegény magyar állampolgárt, és még annál is inkább, ha cigány
 
Elhunyt Pege AladárPDF Print E-mail
Sunday, 24 September 2006
Elhunyt Pege Aladár Kossuth-díjas dzsesszmuzsikus, a nagybőgő Paganinije. Súlyos beteg volt, a kórházban érte a halál. Pege Aladár 66 évet élt.     
 
"Nem láttam még a kezében hangszert."PDF Print E-mail
Friday, 22 September 2006
Tudomásomra jutott, hogy 2006.09.19-én a C-PRESS Hírügynökség szerkesztőségébe eljutatott, Czutor Zsolt által írt levelet nyilvánosságra hozta. A demokratikus sajtószabadság, sajnos az ilyen meggondolatlan és vakmerő, (nem tévesztendő össze a bátorsággal), nevetséges szakmailag nem ismert, nem elismert, a szürke homályból előbújó, akinek a nevét nem a ZENEI múltjáról, jövőjéről, jelenéről ismerik(?) írhat olyan tartalmú levelet, amely az én és a cigányzenész társadalom felháborodását kiváltja. 
 
Szédületes VIVACE tempóban érkezett a válasz Buffó Rigó SándornakPDF Print E-mail
Friday, 22 September 2006
Dankó PistaOktatási Kulturális és Érdekvédelmi Egyesület6722 Szeged, Mérey u. 14. Tel./Fax: 06/62-632-854Mobil: 06/30-6785413   
 
A romákat felakasztással fenyegető levélPDF Print E-mail
Thursday, 21 September 2006
Fenyegető levelet kapott a C-Press roma hírügynökség főszerkesztője egy magát a „Magyar Demokrácia Védelmezőinek” nevező csoporttól – állítja maga a főszerkesztő. Csík Tamás a Roma Sajtóközpontnak azt mondta: az elektronikus levél előbb az iwiw nevű közösségi portálon lévő postaládájába, majd a szerkesztőség címére érkezett. A főszerkesztő elmondása alapján a levél felvezetésében azt közlik: „a kommunisták, cigányok, zsidók, külföldiek, bénák, homoszexuálisak nem kívánatos személyei a tiszta árjának és a Birodalomnak”.  
 
A Fidesz lemondta a szombati nagygyűléstPDF Print E-mail
Thursday, 21 September 2006
A Fidesz az önkormányzati választások utánra halasztja szeptember 23-ára tervezett nagygyűlését - jelentette be az ellenzéki párt elnökségének döntését Kövér László választmányi elnök csütörtökön, sajtótájékoztatón.A Fidesz sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az önkormányzati választások utánra halasztják a párt szombatra tervezett Jó Reggel Magyarország című nagyrendezvényét.
 
A szegénység arcai, avagy a szétesőben lévő civilizációs páncél Interjú Ferge Zsuzsával.PDF Print E-mail
Thursday, 21 September 2006
Néhányszáz forint, és ami mögötte van… Szigorú logikával pillanatok alatt el lehet jutni a vizitdíjtól a jóléti állam sokkos állapotáig, amennyiben elismerjük, hogy valamely réteg kivételes elbírálása politikai hitvallást fejez ki.
 
Főszerkesztői jegyzet felhívás a magyar társadalom és a politikai elit feléPDF Print E-mail
Wednesday, 20 September 2006
Először is engedjék meg, hogy a nagy nyilvánosság előtt a legnagyobb tiszteletemet fejezzem ki a magyar rendőrök felé, akik hősiesen védik a Magyar Köztársaság nyugalmát, közintézményeit, köztereit.Az utcai harcokban megsérült közrendőröknek jobbulást kívánok a magam és a józan gondolkodású magyar állampolgárok nevében.
 
Romokban az MTV székházPDF Print E-mail
Tuesday, 19 September 2006
A tüntetőket hajnali négy órakor távolították el a rendőrök a Magyar Televízió székházából. Ezután lezárták az épületet, és a környező utcákat is rendőrkordon alá vonták. Pontos számokat még nem lehet tudni, az azonban biztos, hogy több tízmillió forintos kár keletkezett a tv-székházban.Gótfalvai Krisztina a híradó riportere elmondta „Elképesztő látvány tárul elénk itt, a Szabadság téren. Amerre csak nézek, mindenhol szemetet, betört ablakokat és kiégett autókat látok.
 
Czutor Zsolt élő zenei párbaj-kihívása Buffó Rigó SándornakPDF Print E-mail
Tuesday, 19 September 2006
Dankó PistaOktatási Kulturális és Érdekvédelmi Egyesület6722 Szeged, Mérey u. 14. Tel./Fax: 06/62-632-854 Mobil: 06/30-6785413 
 
Kihívás élő zenei párbajra - Czutor Zsolt - Buffó Rigó SándorPDF Print E-mail
Monday, 18 September 2006
Czutor Zsolt, a Dankó Pista Oktatási, Kulturális, és Érdekvédelmi Egyesület elnöke, 2006. szeptember 29-én pénteken, a C-TV műsorába, élő egyenes adásba, zenei párbajra hívja Buffó Rigó Sándort, a 100 tagú Cigányzenekar vezetőjét, elnökét, a magyarországi cigány zenészek presztízse védelméért, továbbá, Kállai Katalin túlmisztifikált programja és teljesítménye, munkája, elutasítása, demonstrációja jegyében.    
 
Gyurcsány Ferenc teljes balatonőszödi beszédePDF Print E-mail
Sunday, 17 September 2006
„Az, amit el tudtam nektek mondani, itt egy órában, sőt talán több is volt, mint egy óra, az természetesen nem az egész politikánk, az természetesen nem képes magában foglalni egy sor dolgot, amelyet meg kell tenni, és nem képes visszaadni az egyébként szükséges kommunikációnak azt a sokrétűségét, ami kell a sikerhez. 
 
Hamis palóc pacal őzből - Cigány lecsó - Lecsó rezesbanda módraPDF Print E-mail
Monday, 04 September 2006
Honanyák főzőversenye - A népszerű rendezvény keretében az idén is sokan álltak tűzhely, illetve bogrács mögé. Hamis palóc pacal őzből nevet viselő ételkompozíciójával Kósáné Kovács Magda európai parlamenti képviselő lett a győztes a honanyák főzőversenyén, amelyet az immár hagyományos Szeptemberfeszt keretében tartottak a Bókay Kertben. 
 

2017201620152014201320122011201020092008200720062005

 

 

AUTOBUS.HU

AUTOBUS.HU

Magic Team Kft hirdetései

magicteam.jpg

Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész

almoskonyv_250px.jpg
 

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Fővárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Értéktér - Infovideó

Get Flash to see this player.

 

 

Témajavaslata van?
Küldje el nekünk!

Tovább

Riportot rendelne?
Kattintson a részletekért!

Tovább

Szívesen lenne riporter?
Velünk kipróbálhatja magát!

Tovább

 

Pannónia Biztosító

Horoszkóp

Harmonet horoszkópok
Mindenkinek akinek lelke van
 • Heti wellness horoszkóp 2017.november 19-től 25-ig
  Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
 • Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-11-19
  Ma mindent úgy szeretnénk tenni, ahogyan kedvünk tartja. Nem tűrjük a korlátozásokat, zokon vesszük, ha családtagjaink ránk telepednek és megmondják, hogy mit tegyünk. Ahol csak tudjuk, átlépjük a határokat. Ma a visszér problémája nyilvánulhat meg erőteljesebben. A panaszt nem szabad elhanyagolni. Szélsőséges esetben fekélyes bőrtünet is lehet az elhanyagolt visszérbetegség eredménye. Kezdeti stádiumban segíthetnek a gyógytermékek.
 • Pozitív megerősítés vs karma
  A pozitív megerősítés működésének megértéséhez képzelj el egy fogkrémes tubust. A tubus legvégén van az a pozitív életérzés, amit át szeretnél élni. Ahhoz, hogy ez a tied legyen, ki kell nyomnod azt, ami még tubusban - vagyis a tudatalattidban - benne van. Ha ismételsz egy megerősítést, az kibuktatja, a felszínre hozza azokat a blokkokat, tévedéseket, nem-tudásokat, karmikus terheket, amik beépültek a tudatalattidba és ezért akadályoznak.
  image
 • Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.november 18-tól 24-ig
  Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
 • Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-11-18
  Szélsőségesen érzünk a mai napon. Arra is képesek vagyunk, hogy nagyon szeressünk és a gyűlölködés sem áll távol tőlünk. Ha kedveljük a munkánkat, akkor ma fanatikusan dolgozunk, s jóval többet teljesítünk, mint máskor. Ma szenvedélyes hangulatban leszünk, több szexre lesz szükségünk. Aki hajlamos arra, hogy a tiltott gyümölcsöt ízlelgesse, a mai napon nagyobb eséllyel teszi ezt meg.
 

Bulvár hírek

Összeálltak Váradiék

2017. October 12.

article thumbnailTöbb mint négy év kihagyás után, néhány hete újra összeállt a Váradi Roma Café. Egyik legnagyobb slágerük klipjében gyermekek szerepeltek. Azóta sok idő telt el, a szereplők felcseperedtek, egyikük már...
Teljes cikk

Pápai Joci megszólalt a cigányozós címlapról

2017. May 19.

article thumbnailEzt egy újság nem engedheti meg magának - mondta Pápai Joci arról, hogy a Ripost propagandalap az eurovíziós döntő előtt a címlapon azzal biztatta, Hajrá cigány!
Teljes cikk

További hírek

Sport hírek

Magyarország felkészült a nyári sportesemények biztosítására

2017. July 05.

article thumbnailMintegy másfél éves munkával mostanra felkészültek a hazai szervek az idei nyár három nagy hazai sporteseményének biztosítására - mondta Csampa Zsolt, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára...
Teljes cikk

Szellő Imre nyerte a főmeccset a profi bokszgálán

2017. April 23.

article thumbnailSzellő Imre szerezte meg a Boksz Világszervezet (WBO) nemzetközi cirkálósúlyú bajnoki övét és a magyar bajnoki címet a székesfehérvári Magyar Ring Gálán, miután technikai KO-val győzött Tóth...
Teljes cikk

További hírek